Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Bekendmaking Tekken Tag Tournament 2 canvas winnaar

Geplaatst op 08-09-2012 17:09
Het is de hoogste tijd om de winnaar bekend te maken van het Tekken Tag Tournament 2 canvas waar je de afgelopen week zowel hier als via facebook kans op kon maken! We hebben heel wat enthousiaste inzendingen mogen ontvangen en willen jullie dan ook bedanken als je hebt deel genomen! Voor de prijsvraag vroegen we je om met iedereen te delen wat jij met Tekken hebt, zodat we zeker wisten dat deze collectible een goed plaatsje zou krijgen. Al hebben we genoeg inzendingen binnen gekregen met leuke verhalen, stak er eentje met kop en schouders boven uit. De winnaar vertelde namelijk een levensverhaal waarbij Tekken een rol speelt.

Winnaar Tekken Tag Tournament 2 canvas
De winnaar is geworden:

ZaibatsuBrohter


Van harte gefeliciteerd met je prijs! Het canvas komt zo snel mogelijk jouw kant op. Heb je niet gewonnen? Dan niet getreurd want volgende week is er weer een nieuwe prijsvraag. De winnende inzending kun je hier onder bekijken:

Ik wil erg graag de gesigneerde canvas winnen! Waarom? Omdat ik ontzettend fan ben van zowel Katsuhiro Harada en Tekken!
Nou, ik kom uit 1996. Volgens mij was ik 4/5 toen ik met Tekken in contact kwam. Ik was op het eerste gezicht niet echt een enorme fan. Het was volgens mij deel 1. Later mocht ik van mijn broer uiteindelijk ook deel 2 en 3 spelen en ik was verslaafd! Vooral aan deel 3! Helaas, begaf de Playstation het.. Ik had erg gehuild en was raar genoeg er geëmotioneerd door geraakt. Geen Tekken meer! Ik kon het alleen maar spelen wanneer ik bij vrienden thuis ging spelen, maar zij wilden natuurlijk ook niet altijd Tekken spelen. Toen ik bijna 8 was mocht ik een Playstation 2 hebben voor m’n verjaardag. Nou goed, weinig mensen in mijn omgeving hadden er één terwijl het apparaat al 4 jaar oud was.

We kregen er een demodisc bij met toevallig Tekken 4. Ik werd helemaal verliefd op de demo, mijn broer natuurlijk ook. (Terwijl je maar 2 personages kiezen kon en tegen 6-8 personages kon vechten! Belachelijk..) Ik smeekte m’n vader letterlijk of ik Tekken 4 mocht. Toen mocht ik kiezen uit de splinternieuwe Tekken 4 of Tekken Tag + SoulCalibur 2. Ik had natuurlijk 2 spelletjes gekozen, omdat je als kind natuurlijk het meeste wilde en tja, Tekken is Tekken. Ik werd HE-LE-MAAL verliefd op Tekken Tag! Ik nam het spel mee naar school en andere kinderen waren jaloers terwijl het spel dik verjaard was. Uiteindelijk is het spel gestolen, de dader werd bekend en ik mocht natuurlijk noooooit meer een spel mee naar school. SoulCalibur II vond ik ook geweldig, want ik koos standaard Raphael, Taki of Heihachi Mishima uit Tekken!
Een paar jaar later had ik Tekken 4 geleend van een vriend die er niets aan vond. Ik vond het spel GE-WEL-DIG, ookal kon je maar 19 personages zijn. Ik was ook verslaafd aan de nieuwe Tekken Force, die natuurlijk veel beter is dan die van deel 3 (in mijn optiek dan). Ik zat aan het begin wel van; waar is Nina? Bleek ze unlockable te zijn! Dat vind ik nog steeds een beetje raar, omdat Nina echt een basispersonage is wat niet unlockable hoort te zijn.

Later in de Bart Smit, kon je Tekken 5 uitproberen toen het nieuw was. Ik vond het echt veeeeeeeeel beter dan alle andere Tekkens bij elkaar. Je kon uit 30+ personages kiezen, alles leek realistischer, betere graphics en tot slot; Tekken 1-3 kreeg je erbij! Ik heb echt uren gestaan bij dat ding! Ik heb uiteindelijk het spel ook gekregen van m'n ouders en ik moet je zeggen: deze Tekken heb ik het meest gespeeld van allemaal. Oké.. op Tekken 3 en tag na dan.

Later kwam Tekken 6 uit toen ik in de 2e klas en ik vond het eerlijk gezegd niet zo'n geweldig spel. De laadtijden duurden mij net iets te lang en kon de teksten op het schermpje nauwelijks lezen terwijl ik niet eens bril nodig heb! Uiteindelijk speelde ik het spel voor een periode van 1-2 maanden redelijk vaak, maar ik was een beetje teleurgesteld ergens... De gameplay vond ik wel leuk, maar de value.. was erg weinig voor Tekken-standaard..

De handheld Tekkens vond ik overigens ook erg leuk om te spelen! Daar ben ik ook verslaaft aan geraakt. Dark Resurrection en Prime zijn het best!

Ergens in de 2e/3e nog gameplay filmpjes gezien van de nieuwe Tekken Tag en sindsdien keek ik er al naar uit! Ik heb er echt zo'n zin in! Ik weet ook dat Namco mij niet zal teleurstellen! Het ziet er geweldig uit en ik heb er helemaal zin in om mijzelf in dit spel te storten, alhoewel.. het is mijn eindexamenjaar HAVO dus moet mijzelf ook kunnen focussen op mijn leven. School, familie, werk.. In vakantie sowieso veel spelen! Helaas komt Tekken Tag 2 uit wanneer ik net school heb, balen.. Maar het komt goed. Ik hoop echt dat ik het vroeg of laat heel erg veel zou mogen spelen!
Ik ben ook erg vaak gementiond door Harada zelf via Twitter! In totaal 6 keer! Hij heeft mij zelfs persoonlijk een fijne verjaardag toegewenst en zei dat ik een goede Tekken collectie had! Hij zei; “You are the man!”
Ik ben tenslotte ook geweest naar Namco Bandai om de Beta te testen en heb hier voor in totaal 244km gereisd. Het was echt werkelijk de moeite waard! Heb nieuwe mensen ontmoet en het waren de 5 beste uren van mijn leven. Laat de console versie maar snel komen!

Hier nog wat foto’s:

Dit ben ik bij de Namco Bandai hoofdkwartier!


Toen ik de beta mocht testen!

Ik met mijn Anna Williams-femme fatale T-shirt gekregen van Namco Bandai (het plaatje op het shirt had bijna op de Canvas gestaan!)


Ik ben al helemaal voorbereid, de Tekken Tag 2 arcade stick is al binnen!

Tot slot! Mijn Tekken collectie -> Tekken 1, 2, 3, nogmaals 3, tag, nogmaals tag, tag strategy guide, 4, 5, 6, hybrid, SF x T, dark resurrection, prime edition en ze staan niet op de afbeelding, maar ik heb ook de arcade stick en tekken 6 voor de PSP!


Geplaatst op 08-09-2012 17:09

Laatste reacties

avatar van Jakerockwell
Jakerockwell ( 446   8) 08-09-2012 17:20
Gefeliciteerd! Leuk verhaal en zeker een terechte winaar.
avatar van Mafusto
Mafusto ( 19 ) 08-09-2012 17:32
Gefeliciteerd geluksvogel!
avatar van ConAir
ConAir ( 4490   2) 08-09-2012 17:53
Een echte fan! Lijkt me een terechte winnaar! Gefeliciteerd!
avatar van NicoleM
NicoleM ( 64 ) 08-09-2012 19:16
Havo? Doen ze daar niet aan Nederlands?
avatar van Ashame
Ashame ( 431 ) 08-09-2012 19:43
Lijkt me een terechte winnaar. Gefeliciteerd!
avatar van Intersivety
Intersivety ( 117 ) 08-09-2012 21:07
Terechte winnaar! Gefeliciteerd ZaibatsuBrohter!
avatar van Kimmetjuh
Kimmetjuh ( 115 ) 08-09-2012 22:27
Van harte gefeliciteerd !!
avatar van Henri-Alexander
Henri-Alexander ( 12778 ) 08-09-2012 22:47
Big fan. Congratz, hij komt nu beter terecht dan bij iemand die hem toch maar wil verpatsen! Hang hem op een mooi plekje!
avatar van ZaibatsuBrohter
ZaibatsuBrohter ( 14 ) 08-09-2012 23:38
Heel erg bedankt allemaal, ik ben echt heeeeel erg blij met dit nieuws! Kan niet wachten tot ik de Canvas binnen heb! :-) :-D
avatar van CaptainXYZ
CaptainXYZ ( 10 ) 09-09-2012 00:36
Gefeliciteerd !
avatar van Montrosethe
Montrosethe ( 273 ) 09-09-2012 13:23
Dit is een ware fan! gefeliciteerd!