Quote:
Thuis!
Net even 2 heerlijke stukken Picanha uit Namibië (ze waren gelukkig al naar NL gebracht) gehaald, voor de mensen die het niet kennen: Picanha is de reden dat God koeien heeft geschapen, en deze gaan dadelijk op de braai. Helaas werkt het weer niet echt mee en gaan ze derhalve op de gas Weber, maar dat mag de pret niet drukken.
Als je de hemel ooit wil proeven, koop dan een picanha/ staartstuk/ tri- cut en bereid deze op de braai. Let wel op dat het stuk nooit meer dan 1,3/ 1,4 kg hoort te wegen, is dit wel zo dan proberen ze je iets anders te verkopen. Vanavond maak ik er 10 tot 12 goede lappen van en laat ik het op kamertemperatuur komen; de prachtige dooradering en een klein laagje vet op het oppervlak vertelt je wanneer ze klaar zijn voor de braai. Andere methodes van bereiding zijn bv in z'n geheel als roast, maar m'n favoriete wijze is de Braziliaanse manier: de gesneden lappen aanspiezen zodat het lijkt alsof er een slang van vlees op de spies zit, dan op het vuur en met z'n allen eromheen terwijl je telkens met een groot mes stukjes eraf snijdt die je meteen oppeuzelt.
Oh ja! Als je er saus bij neemt zouden ze je op moeten sluiten! Eet smakelijk allemaal en alvast een mooi weekend toegewenst!
Gepost door: GinneSchrik op 16-10-2015 17:16
Net even 2 heerlijke stukken Picanha uit Namibië (ze waren gelukkig al naar NL gebracht) gehaald, voor de mensen die het niet kennen: Picanha is de reden dat God koeien heeft geschapen, en deze gaan dadelijk op de braai. Helaas werkt het weer niet echt mee en gaan ze derhalve op de gas Weber, maar dat mag de pret niet drukken.
Als je de hemel ooit wil proeven, koop dan een picanha/ staartstuk/ tri- cut en bereid deze op de braai. Let wel op dat het stuk nooit meer dan 1,3/ 1,4 kg hoort te wegen, is dit wel zo dan proberen ze je iets anders te verkopen. Vanavond maak ik er 10 tot 12 goede lappen van en laat ik het op kamertemperatuur komen; de prachtige dooradering en een klein laagje vet op het oppervlak vertelt je wanneer ze klaar zijn voor de braai. Andere methodes van bereiding zijn bv in z'n geheel als roast, maar m'n favoriete wijze is de Braziliaanse manier: de gesneden lappen aanspiezen zodat het lijkt alsof er een slang van vlees op de spies zit, dan op het vuur en met z'n allen eromheen terwijl je telkens met een groot mes stukjes eraf snijdt die je meteen oppeuzelt.
Oh ja! Als je er saus bij neemt zouden ze je op moeten sluiten! Eet smakelijk allemaal en alvast een mooi weekend toegewenst!
Gepost door: GinneSchrik op 16-10-2015 17:16
Juich! Kooktips van Ginne
Haha; die kooktip van Ginne; bij de eerste zin dacht ik eerst even dat het om mensenhandel ging en dat Ginne twee heerlijke stukken had gehaald... ()
Quote:
Thuis!
Net even 2 heerlijke stukken Picanha uit Namibië (ze waren gelukkig al naar NL gebracht) gehaald, voor de mensen die het niet kennen: Picanha is de reden dat God koeien heeft geschapen, en deze gaan dadelijk op de braai. Helaas werkt het weer niet echt mee en gaan ze derhalve op de gas Weber, maar dat mag de pret niet drukken.
Als je de hemel ooit wil proeven, koop dan een picanha/ staartstuk/ tri- cut en bereid deze op de braai. Let wel op dat het stuk nooit meer dan 1,3/ 1,4 kg hoort te wegen, is dit wel zo dan proberen ze je iets anders te verkopen. Vanavond maak ik er 10 tot 12 goede lappen van en laat ik het op kamertemperatuur komen; de prachtige dooradering en een klein laagje vet op het oppervlak vertelt je wanneer ze klaar zijn voor de braai. Andere methodes van bereiding zijn bv in z'n geheel als roast, maar m'n favoriete wijze is de Braziliaanse manier: de gesneden lappen aanspiezen zodat het lijkt alsof er een slang van vlees op de spies zit, dan op het vuur en met z'n allen eromheen terwijl je telkens met een groot mes stukjes eraf snijdt die je meteen oppeuzelt.
Oh ja! Als je er saus bij neemt zouden ze je op moeten sluiten! Eet smakelijk allemaal en alvast een mooi weekend toegewenst!
Gepost door: GinneSchrik op 16-10-2015 17:16
Net even 2 heerlijke stukken Picanha uit Namibië (ze waren gelukkig al naar NL gebracht) gehaald, voor de mensen die het niet kennen: Picanha is de reden dat God koeien heeft geschapen, en deze gaan dadelijk op de braai. Helaas werkt het weer niet echt mee en gaan ze derhalve op de gas Weber, maar dat mag de pret niet drukken.
Als je de hemel ooit wil proeven, koop dan een picanha/ staartstuk/ tri- cut en bereid deze op de braai. Let wel op dat het stuk nooit meer dan 1,3/ 1,4 kg hoort te wegen, is dit wel zo dan proberen ze je iets anders te verkopen. Vanavond maak ik er 10 tot 12 goede lappen van en laat ik het op kamertemperatuur komen; de prachtige dooradering en een klein laagje vet op het oppervlak vertelt je wanneer ze klaar zijn voor de braai. Andere methodes van bereiding zijn bv in z'n geheel als roast, maar m'n favoriete wijze is de Braziliaanse manier: de gesneden lappen aanspiezen zodat het lijkt alsof er een slang van vlees op de spies zit, dan op het vuur en met z'n allen eromheen terwijl je telkens met een groot mes stukjes eraf snijdt die je meteen oppeuzelt.
Oh ja! Als je er saus bij neemt zouden ze je op moeten sluiten! Eet smakelijk allemaal en alvast een mooi weekend toegewenst!
Gepost door: GinneSchrik op 16-10-2015 17:16
Blij dat ik vegetarier ben.
PSN ID: WaaRLaNDeR / GamerTag: WaaRLaNDeR
Maar het belooft sowieso een mooie pot te worden met het Rugby dat NZ vandaag heeft laten zien, een prachtig visitekaartje voor de sport
"A winner is you"
Quote:
Ik weet niet zo goed of dit een juich of een klaag moet zijn nadat ik vandaag wat oversized Hanen geslacht heb zien worden, maar volgende week de halve finale tussen de Bokken en de Kiwi's. Altijd een mooi affiche en een beladen wedstrijd, zeker omdat er bij "onze mensen" een grote groep All Black supporters is (denk aan Marokkanen die Spanje of Italië 'ondersteunen' tijdens het EK of WK, enkel om te trollen)....
Maar het belooft sowieso een mooie pot te worden met het Rugby dat NZ vandaag heeft laten zien, een prachtig visitekaartje voor de sport
Gepost door: GinneSchrik op 18-10-2015 01:15
Maar het belooft sowieso een mooie pot te worden met het Rugby dat NZ vandaag heeft laten zien, een prachtig visitekaartje voor de sport
Gepost door: GinneSchrik op 18-10-2015 01:15
Ja wat een afstraffing voor die Fransen. Compleet overlopen. Mooie wedstrijd. Kijk ook zeker uit naar volgende week. In mij ogen het meer soepel spelende NZ tegen het krachtige Zuid-Afrika. Geen idee wie er gaat winnen. Maar vandaag komt mijn favoriet Ierland en daarna de Aussies tegen de Schotland. Waar ik toch vrees voor Schotland. Wist dat de Australiërs goed waren, maar zo goed.
Na een tijdje slecht nieuws en relatieve stilte, valt eindelijk het N- woord weer met regelmaat. Goed om te weten dat mijn peepz nog steeds relevant zijn!
Er is alleen een ding wat ik me echt afvraag als ik de discussies op de fora zo lees:
"What these b*tches want from a NX?
What you want, what you want?
What these b*tches want from a NX?
Really want...."
"A winner is you"
Extra juich: nu eindelijk weer tijd om te gamen na anderhalve maand aan het pak te hebben besteed
Ghost reportin'. Somebody call for an exterminator?
Quote:
Yup, dat ben ik.Haha ben jij dat in het pak? Wel echt gaaf man En wanneer ga je dat pak nou aan doen?
Gepost door: Doobieters op 18-10-2015 15:26
Gepost door: Doobieters op 18-10-2015 15:26
Ik ga nu lid worden van de 501st, en dat meedoen met "troops". Dan ga je dus met een hele club gekken die allemaal een hoogwaardig SW costuum hebben rondlopen. Vaak voor goede doelen en conventies etc. Volgend weekend staan ze bijvoorbeeld bij Legoworld in de Jaarbeurs.
Ik dacht, log nog eens in op shopkorting.nl.
Heb ik € 21.69 bij akkoord staan.
Gratis geld, joehoe!
XBOX: BENx1996 | PSN: BENx1996 | STEAM: BENx1996
Quote:
Echt een vet pak. Respect dat je daar zoveel tijd en moeite in hebt gestoken!
Ik zou het zelf waarschijnlijk niet volhouden om er zolang mee bezig te zijn.
Just sayin'
Quote:
Ja, het is wel een getal met 4 cijfers. Maar wat is duur, het is wel iets waar ik al heel lang van droomde. Groot deel van de "kosten" is ook vooral tijd, ik heb wel 60-80 uur zitten bouwen, exclusief wachttijd van de lijm en verf
[..]
Hij is vet man is dat nog duur z'n pak?
Gepost door: Twincrime op 18-10-2015 19:26
Hij is vet man is dat nog duur z'n pak?
Gepost door: Twincrime op 18-10-2015 19:26
Quote:
Heel erg vet VulpX!!
Juich: Baas is op vakantie en ik heb wat taken over mogen nemen van hem, we gaan straks met een heel ander functioneringssysteem werken waarbij je beloond wordt als je ook nog eens extra dingen gaat doen naast je huidige/gewone werk en hij zei dat dit eronder viel dus wie weet een leuk extraatje aan het einde van het jaar.
3DS: 1478-3717-3634 / PSN+XboX Live: CaptainGuido / Nintendo ID: PugGTi
Ook juich: zojuist de nieuwe vrouwelijke collega van het team in Oekraïne gezien. Leuke verschijning, ik moet maar ns op werkbezoek
Quote:
[..]
Yup, dat ben ik.
Ik ga nu lid worden van de 501st, en dat meedoen met "troops". Dan ga je dus met een hele club gekken die allemaal een hoogwaardig SW costuum hebben rondlopen. Vaak voor goede doelen en conventies etc. Volgend weekend staan ze bijvoorbeeld bij Legoworld in de Jaarbeurs.
Gepost door: VulpX op 18-10-2015 15:29
Yup, dat ben ik.
Ik ga nu lid worden van de 501st, en dat meedoen met "troops". Dan ga je dus met een hele club gekken die allemaal een hoogwaardig SW costuum hebben rondlopen. Vaak voor goede doelen en conventies etc. Volgend weekend staan ze bijvoorbeeld bij Legoworld in de Jaarbeurs.
Gepost door: VulpX op 18-10-2015 15:29
Heel vet! Had daar ook net een reportage van gezien die bij de special edition box zat van de films.
Quote:
Die is cool hè? Zo zijn heel veel mensen het bestaan van de club te weten gekomen. Ik hoop dat ze ooit nog eens zo'n parade gaan doen, het moet zo vet zijn om daarin mee te lopen. Maar voorlopig vooral conventies en over 2 maanden de première van TFA in kostuum
[..]
Heel vet! Had daar ook net een reportage van gezien die bij de special edition box zat van de films.
Gepost door: Offpir op 19-10-2015 10:17
Heel vet! Had daar ook net een reportage van gezien die bij de special edition box zat van de films.
Gepost door: Offpir op 19-10-2015 10:17