Heel lekker alweer van Tony's! Al vond ik die vorige limited edition smaken iets gedurfder!
Voor wie hem wilt kopen:
http://webshop.tonyschocolonely.com/chocolade/limitededitions/melk-walnoot-banaan
Tis duur met verzendkosten, maar voor de luie budgetgamers onder ons Heb hem zelf bij de Waar! gekocht.
https://psnprofiles.com/Cruzinats94
Quote:
Wel duur voor een budgetgamer, bij de lidl koop je al een kg hazelnoot chocola voor 3,99.
Gepost door: Cruz op 21-09-2014 18:37
Gepost door: Cruz op 21-09-2014 18:37
Vind Lidl chocola niks, als ik iets haat, is het wel goedkope chocola, dan maar dure Tony's chocolonely
There's a new "game" player in town, get used to it!
Quote:
Kokosbrood, wat een herinneringen ! We kochten vroeger wel eens deze met die aapjes:Net volkoren meergranen boterhammen met cocosbrood gegeten, lekker hoor!
Gepost door: Mr. Cheapo! op 22-09-2014 07:11
Gepost door: Mr. Cheapo! op 22-09-2014 07:11
Steam: Linqvist | Diablo III BattleTag: Linqvist#2147 | 3DS FC: 3480 - 2716 - 8572 | Switch FC: 7266 - 9152 - 6228 | PlayStation Network/Nintendo Network ID: Lingasm | "If there is a strong general, there will be no weak soldiers." - ??
Quote:
Interessante Tony's Chocolonely-smaakje ! Jammer dat ik allergisch ben voor walnoten...
[..]
Kokosbrood, wat een herinneringen ! We kochten vroeger wel eens deze met die aapjes:
(Image)
Gepost door: Linguist op 22-09-2014 14:24
[..]
Kokosbrood, wat een herinneringen ! We kochten vroeger wel eens deze met die aapjes:
(Image)
Gepost door: Linguist op 22-09-2014 14:24
Die liggen hier nog steeds in de winkel, still going strong!
._.
There's a new "game" player in town, get used to it!
Doe ik eens in de zoveel tijd. Grote homp vlees, geen groente of aardappelen en lekker smullen!
Daarnaast de afgelopen week ÉCHT lekkere chocolade van Rousseau.
Handwerk Chocolaterie die in Sittard begonnen is. De eigenaar was vroeger mijn buurman! Ze kregen na een tijdje ook een winkeltje in Maastricht en beginnen met verder uitbreiden - inmiddels alweer 14 winkels in Limburg.
Had daar bonbons met Grand Marnier erin meegenomen, Sinassnippers, Een grote blok pure chocolade (bedoeld voor smelten, maar ik eet ze zo op ) en hagelslag. Alle sinassnippers en bonbons zijn al op.
Hagelslag ook al grotendeels op, al is daar niet eens brood bij te pas gekomen.
Ik hoop dat er eens een winkel naar Eindhoven komt! Zou hem zelf wel willen beginnen, maar ik ben bang dat ik al mijn winst (letterlijk) zou opsnoepen.
Geef donuts. NNID/PSN/Steam/Epic: Samael_blackwing 3DS FC: 0619-4334-6746 Switch FC: SW-2963-2293-4414
Quote:
Damnit Samael, telkens lees ik je gedetailleerde beschrijvingen van voedsel met volle teugen. Ik weet in ieder geval in welke richting ik op moet met het avondeten vanavond...
Gisteren weer eens 500 gram Biefstuk (van de keurslager) gebakken met zelfgemaakte peper-roomsaus.
Doe ik eens in de zoveel tijd. Grote homp vlees, geen groente of aardappelen en lekker smullen!
Daarnaast de afgelopen week ÉCHT lekkere chocolade van Rousseau.
Handwerk Chocolaterie die in Sittard begonnen is. De eigenaar was vroeger mijn buurman! Ze kregen na een tijdje ook een winkeltje in Maastricht en beginnen met verder uitbreiden - inmiddels alweer 14 winkels in Limburg.
Had daar bonbons met Grand Marnier erin meegenomen, Sinassnippers, Een grote blok pure chocolade (bedoeld voor smelten, maar ik eet ze zo op ) en hagelslag. Alle sinassnippers en bonbons zijn al op.
Hagelslag ook al grotendeels op, al is daar niet eens brood bij te pas gekomen.
Ik hoop dat er eens een winkel naar Eindhoven komt! Zou hem zelf wel willen beginnen, maar ik ben bang dat ik al mijn winst (letterlijk) zou opsnoepen.
Gepost door: Samael_blackwing op 22-09-2014 15:54
Doe ik eens in de zoveel tijd. Grote homp vlees, geen groente of aardappelen en lekker smullen!
Daarnaast de afgelopen week ÉCHT lekkere chocolade van Rousseau.
Handwerk Chocolaterie die in Sittard begonnen is. De eigenaar was vroeger mijn buurman! Ze kregen na een tijdje ook een winkeltje in Maastricht en beginnen met verder uitbreiden - inmiddels alweer 14 winkels in Limburg.
Had daar bonbons met Grand Marnier erin meegenomen, Sinassnippers, Een grote blok pure chocolade (bedoeld voor smelten, maar ik eet ze zo op ) en hagelslag. Alle sinassnippers en bonbons zijn al op.
Hagelslag ook al grotendeels op, al is daar niet eens brood bij te pas gekomen.
Ik hoop dat er eens een winkel naar Eindhoven komt! Zou hem zelf wel willen beginnen, maar ik ben bang dat ik al mijn winst (letterlijk) zou opsnoepen.
Gepost door: Samael_blackwing op 22-09-2014 15:54
Steam: Linqvist | Diablo III BattleTag: Linqvist#2147 | 3DS FC: 3480 - 2716 - 8572 | Switch FC: 7266 - 9152 - 6228 | PlayStation Network/Nintendo Network ID: Lingasm | "If there is a strong general, there will be no weak soldiers." - ??
Wij eten het verder op spiezen (Braziliaanse stijl) en snijden er telkens stukjes vanaf óf we gebruiken het om er een roast van te maken. Je kan alle kanten op met dat vlees en als je het eenmaal geprobeerd heb, wil je niet meer terug.
"A winner is you"
Quote:
@samael: Aanrader voor de echte (rood) vlees liefhebber is Picanha. Dit is het staartstuk van een koe (tri-cut) en is het meest malse stukje wat je ooit zal vinden. Op vele manieren te bereiden, maar ik snij er meestal steaks van en gooi ze op de barbie. Vet altijd wat insnijden uiteraard.
Wij eten het verder op spiezen (Braziliaanse stijl) en snijden er telkens stukjes vanaf óf we gebruiken het om er een roast van te maken. Je kan alle kanten op met dat vlees en als je het eenmaal geprobeerd heb, wil je niet meer terug.
Gepost door: GinneSchrik op 22-09-2014 16:09
Wij eten het verder op spiezen (Braziliaanse stijl) en snijden er telkens stukjes vanaf óf we gebruiken het om er een roast van te maken. Je kan alle kanten op met dat vlees en als je het eenmaal geprobeerd heb, wil je niet meer terug.
Gepost door: GinneSchrik op 22-09-2014 16:09
Ai, die is zo moeilijk aan te komen hier in Nederland! Ze hebben ze wel vaak bij de keurslager in Belgie (mijn moeder woont daar, net over de grens). Heb ze nog maar twee keer op (want die slager vraagt wel een hoofdprijs).
Ben wel blij met mijn slager, zijn biefstukken zijn altijd super-mals... daardoor kan ik hem wat rood houden van binnen (is ook wel nodig met een biefstuk van 6/7 cm dik - 4/5 minuutjes zachtjes bakken per kant en daarna op een warm bord een kwartiertje laten uitgaren onder wat alu-folie) en is hij nog steeds gemakkelijk te snijden en kauwen.
Geef donuts. NNID/PSN/Steam/Epic: Samael_blackwing 3DS FC: 0619-4334-6746 Switch FC: SW-2963-2293-4414
Quote:
[..]
Ai, die is zo moeilijk aan te komen hier in Nederland! Ze hebben ze wel vaak bij de keurslager in Belgie (mijn moeder woont daar, net over de grens). Heb ze nog maar twee keer op (want die slager vraagt wel een hoofdprijs).
Ben wel blij met mijn slager, zijn biefstukken zijn altijd super-mals... daardoor kan ik hem wat rood houden van binnen (is ook wel nodig met een biefstuk van 6/7 cm dik - 4/5 minuutjes zachtjes bakken per kant en daarna op een warm bord een kwartiertje laten uitgaren onder wat alu-folie) en is hij nog steeds gemakkelijk te snijden en kauwen.
Gepost door: Samael_blackwing op 22-09-2014 16:34
Ai, die is zo moeilijk aan te komen hier in Nederland! Ze hebben ze wel vaak bij de keurslager in Belgie (mijn moeder woont daar, net over de grens). Heb ze nog maar twee keer op (want die slager vraagt wel een hoofdprijs).
Ben wel blij met mijn slager, zijn biefstukken zijn altijd super-mals... daardoor kan ik hem wat rood houden van binnen (is ook wel nodig met een biefstuk van 6/7 cm dik - 4/5 minuutjes zachtjes bakken per kant en daarna op een warm bord een kwartiertje laten uitgaren onder wat alu-folie) en is hij nog steeds gemakkelijk te snijden en kauwen.
Gepost door: Samael_blackwing op 22-09-2014 16:34
Wij hebben 'm altijd van de makro of Sligro. Die is van Schotse komaf, maar zeer goed van smaak en structuur. De enkele slager die hem verkoopt in Nederland, daar krijg je vaak niet eens échte picanha, die geven gewoon een ander stuk bief mee en plakken er een hogere prijs op ivm de exotische naam. Sowieso: alles zwaarder dan ong.1,3 kilo is geen picanha, maar het wordt evengoed wel als zodanig verkocht. Het "driehoekje" kan namelijk niet veel zwaarder zijn. Bij de Makro betaal je €15 - €20 ofzo voor een picanha, de prijzen van de slager zijn absurd. Je betaalt bij de groothandel minder dan voor n goede steak, maar de kwaliteit is uitzonderlijk.
Sowieso loont het om vaker rond te kijken bij de Sligro of Makro. Soms verkopen die complete delen van een koe of varken, wat je zelf kan ontvliezen en snijden in gewenste stukken (biefstuk, tournedos, haas, chateau briand etc etc)
"A winner is you"
Quote:
@samael: Aanrader voor de echte (rood) vlees liefhebber is Picanha. Dit is het staartstuk van een koe (tri-cut) en is het meest malse stukje wat je ooit zal vinden. Op vele manieren te bereiden, maar ik snij er meestal steaks van en gooi ze op de barbie. Vet altijd wat insnijden uiteraard.
Wij eten het verder op spiezen (Braziliaanse stijl) en snijden er telkens stukjes vanaf óf we gebruiken het om er een roast van te maken. Je kan alle kanten op met dat vlees en als je het eenmaal geprobeerd heb, wil je niet meer terug.
Gepost door: GinneSchrik op 22-09-2014 16:09
Wij eten het verder op spiezen (Braziliaanse stijl) en snijden er telkens stukjes vanaf óf we gebruiken het om er een roast van te maken. Je kan alle kanten op met dat vlees en als je het eenmaal geprobeerd heb, wil je niet meer terug.
Gepost door: GinneSchrik op 22-09-2014 16:09
Klinkt goed. Zet ik op de lijst van dingen die ik nog moet uitproberen qua eten.
There's a new "game" player in town, get used to it!