Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

De Budgetgaming Veiling is geopend- Alles wat je moet weten!

Geplaatst op 17-12-2014 14:27
Nog heel eventjes en dan is de veiling officieel geopend! Klik hierrrrrr om er direct naar toe te gaan. Wij zijn er in ieder geval klaar voor, stiekem zouden we zelf ook op enkele items hebben geboden, maar ja het is voor het goede doel moeten we maar denken! In ieder geval hebben we heel wat items dit jaar in de veiling zitten. Wat te denken van een bestuurbaarvliegtuig, zeldzame edities van Uncharted 3, Gran Turismo 6, The Last of Us en LittleBigPlanet 3, diverse shirts en hoodies en zelfs een hele Skyhook die er wordt geveild.



Voor we gaan beginnen, nog even alle feiten en zaken rondom hoe je kunt meedoen met de veiling op een rijtje. Dan ben je straks op alles voorbereid wat er komen gaat! Heb je verder nog vragen, stel ze in de reacties.

De Budgetgaming 10-jaars- Veiling gaat vandaag om 17:00 van start!
De veiling zal gehouden worden op BVA-auctions.com. De veiling staat al in de startblokken en kun je hier vinden. Vanaf vijf uur gaan de digitale hekken open en gaat het biedproces beginnen! Om te kunnen bieden moet je een account aanmaken op de BVA site. Wanneer je dit doet kun je tevens items die je in de gaten wilt houden gaan volgen vanuit je profiel, zo kun je je persoonlijke overzicht creëren en hoef je je favoriete items niet uit het oog te verliezen! Let op dat je met elk bod dat je doet, het goede doel steunt, daarom hebben we de startprijs van elk item op 5 euro gezet. Het minimumbedrag wat we dan ophalen voor Right to Play is 5 euro per item en tegelijkertijd blijft er genoeg ruimte over om te bieden!

Help mee en doneer buiten de veiling!
Ook buiten de veiing om kun je doneren voor de Right to Play pot! Elke euro telt om een zo hoog mogelijk bedrag samen op te halen zo aan het einde van het jaar. Doneren kan op de Budgetgaming doneerpagina , deze pagina is speciaal ingericht voor goede doelen en dat betekent dan ook dat wij niet bij jouw donatie straks kunnen komen, kortom je kunt er zeker van zijn dat elke gedoneerde euro bij Right To Play straks terecht zal komen!

De veiling sluit op zondag 21 december rond 16:00!
Dit is een hele belangrijke dag, zondag 21 december gaat namelijk de veiling sluiten voor alle items! Wil je dus genoeg kans maken op een item, zorg dan dat je zondagmiddag tijd hebt en klaar zit voor de afsluiting van jouw favoriete items. Nu zullen niet alle items tegelijk aflopen, elke 5 minuten eindigt er eentje. Wordt er in de laatste seconden nog geboden dan wordt de veiling gereset met 5 minuten, zo heeft iedereen de kans om zijn bod te plaatsen en grijp je er niet net naast wanneer je te laat was met je bod.
We beginnen dus rond 16:00 en dan lopen tot 17:30 ongeveer de items af, bekijk bij elk item wanneer de specifieke afloopdatum is. Het kan echter zo zijn dat, door de tijd die er bij komt, het wat langer duurt voor de Items ook echt zijn afgelopen. In ieder geval, als je er zondag niet bij bent, dan grote kans dat je je favoriete items misloopt, zet dus de afloopdatum bij je favoriete artikel alvast in je agenda.



Verder weetjes en antwoorden op vragen
Geen extra kosten buiten je geboden bedrag.
Een paar oplettende Budgetgamers meldden dat er bij de veiling vermeld staat dat er extra kosten bij kunnen komen. Bij deze kunnen we melden dat dit gelukkig niet geldt voor Goede doelen veilingen. Dit betekent het volledige bedrag wat een item oplevert ten goede van Right to Play, daarnaast hoef je alleen het bedrag te betalen dat je geboden hebt, er komen geen extra kosten bij.

Verzendkosten vergoeden we volledig vanuit Budgetgaming!
We hebben besloten dat wij alle verzendkosten vanuit Budgetgaming zullen vergoeden, zo hoef je je dus alleen zorgen te maken over het daadwerkelijk winnen van je favoriete item en hoef je je verder geen zorgen te maken over bijkomende kosten!

Wanneer de veiling afloopt, 5 minuten extra na elk bod
Wanneer je biedt, maakt niet uit, daarnaast is het goed om te weten dat wanneer er op het laatste moment nog geboden wordt, dat de klok opnieuw gereset wordt en er 5 minuten bij komt. Zo heeft iedereen genoeg kans om te winnen en wint echt het hoogste bod de veiling. Daarnaast heb je dan niet dat je net te laat biedt bijvoorbeeld.

Bieden is gratis, je zit wel aan je (winnende) bod vast
Als je het winnende bod te pakken hebt, dan zit je aan je item vast en wordt je geacht je item te betalen. Dit is ook logisch, want anders krijgen we bieders die alleen maar de prijs opdrijven. Houdt er dus rekening mee dat alles wat je wint, je ook moet kunnen betalen, zodat we het juiste bedrag kunnen doneren aan Right to Play. Een bod doen is verder geheel gratis, dus er komen geen extra kosten bij.

Wat gebeurt er nadat je gewonnen en betaald hebt?
Alle items zijn in ons bezit, wij krijgen vanuit BVA-Auctions een bevestiging van betaling zodra je betaling binnen is, dit kan 1 tot 2 werkdagen duren. Houdt hier rekening mee.
Wanneer we de bevestiging binnen hebben, zullen wij jouw gewonnen items binnen 48 uur versturen naar het adres wat je hebt opgegeven in je BVA Auctions profiel. Wanneer je meerdere items hebt gewonnen, zullen we ze goed verpakt samen verzenden, zodat je alles in ene keer netjes in huis krijgt.


Bied mee voor het goede doel, Right To Play!
Met al dit itemgeweld zou je bijna vergeten waar we deze veiling voor doen. Daarom wijden we hier nog een apart stukje aan Right To Play, een organisatie die zich inzet voor de rechten van het kind om te kunnen spelen. Wij kunnen relax een potje gamen wanneer we willen, maar andere kinderen hebben het een stuk minder en hebben vaak niet eens een bal om mee te spelen. We gaan ons met de veiling daarvoor inzetten, we gaan helpen kinderen weer het ‘kind zijn’ terug te geven. Het is geen enorme organisatie, maar dat zorgt er voor dat ze de focus weten te behouden en het geld ook echt terecht komt waar het terecht moet komne. Jouw bod zorgt er dus niet alleen voor dat je kans maakt op het winnen van een van de items, de gehele opbrengst van de veiling komt ten goede van Right To Play. Elk bod dat je doet, helpt dan ook om kinderen die het minder hebben te helpen. Lees ook meer over Right To Play en hun initiatieven op Right To play


We gaan bijna beginnen! Welke item zitten er in de veiling?
Dit zijn de items waar je op kunt gaan bieden en die je ook vindt in de Budgetgaming kavellijst , alle items, met uitzondering van de Skyhook die morgen binnenkomt, zijn in ons bezit, dus geen verrassingen achteraf. Hier onder vind je een overzicht van alle items en hoe we die bekend hebben gemaakt met meer info op Budgetgaming. Bieden kan via de veilingpagina! En dan verricht je direct al een goede daad, want elk bod wat je doet, help je kinderen mee die het een stuk minder hebben!

BGVeilingitem 1: Hyrule Warriors Limited Edition (Nintendo)
BGVeilingitem 2: The Last of Us pakket Limited Edition #1828/2505 (Sony)
BGVeilingitem 3: Limited edition Gran Turismo 6 Press kit met handtekening Yamauchi Kazunori #454/2600
BGVeilingitem 4: Uncharted 3 Limited Edition pakket (Sony)
BGVeilingitem 5: LittleBigPlanet 3 Press Kit #1153/1584
BGVeilingitem 6: Radiografisch bestuurbare Palladin + Ultimatum editon van Splinter Cell Blacklist (Ubisoft)
BGVeilingitem 7: Southpark mok: Respect my Authority! (Ubisoft)
BGVeilingitem 8: Assassin’s Creed Unity hoodie (maat L) (Ubisoft)
BGVeilingitem 9: Exclusief Resident Evil survival Horloge (Capcom)
BGVeilingitem 10: Resident Evil Horror hoodie (maat XL) (Capcom)
BGVeilingitem 11: Limited Edition The Keeper Bobblehead – The Evil Within (Bethesda)
BGVeilingitem 12: Wolfenstein goodiepakket (Bethesda)
BGVeilingitem 13: Fallout 3 Mister Handy shirt (Maat L) + Limited Edition masterguide (Bethesda)
BGVeilingitem 14: Dishonored en The Elders Scrolls soundboxjes & Dishonored shirt (Maat M)
BGVeilingitem 15: L.A. Noire Munt 1947
BGVeilingitem 16: Trevor Philips Industries shirt Maat M/3 L/2(x5)
BGVeilingitem 17: Los Santos Shirt (Zwart/ man) Maat M/1 L/2 Xl/2 (x5)
BGVeilingitem 18: Veilingitem #19 Los Santos Shirt (Wit/ man) Maat M/1 L/2 Xl/2 (x5)
BGVeilingitem 19: Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Collector’s Edition (PC) gesigneerd door art director Yoshida-san!
BGVeilingitem 20: World of Tanks PZ.KPFW. VI Tiger Model tankkit + shirt
BGVeilingitem 21: Halo Reach: Legendary Edition (inclusief statue)
BGVeilingitem 22: Tekken Bishoujo Statue: Christie Monteiro (Donateur: Namco Bandai)
BGVeilingitem 23 Bioshock Infinite Skyhook lifesize Replica

Tot Slot: Als gamers samenkomen aan het einde van het jaar voor het goed doel
Wat er ook uit gaat komen uit de veiling die we hier samen doen, in ieder geval hebben we met zijn allen straks ons steentje bij gedragen aan een betere wereld. Elk steentje helpt! Verder hebben we zoveel geld met zijn allen verdiend, door geld te besparen, dat het niet verkeerd is om hiermee je zelf te verwennen met een topitem voor je collectie en daarmee tegelijkertijd ook nog eens helpen om kinderen weer het recht terug te geven om te kunnen spelen. Heb je daarnaast zoiets van dat je sowieso wilt bijdragen, of je grijpt straks net naast een item, maar wilt wel je steentje bijdragen? Dan kan dat door te doneren via de Budgetgaming doneerpagina voor Right To Play die tot volgende week dinsdag openblijft, elke euro telt! We zullen ook kijken of we een mooie ranking bij kunnen houden. Ook wij zullen in ieder geval wat in de pot nog doen straks! Zo helpen we allemaal mee
In ieder geval gaat de veiling straks beginnen van alle items die we bij elkaar hebben weten te sprokkelen, rest ons nog te zeggen: Heeeel veel succes! En ook vooral heel veel plezier.

Geplaatst op 17-12-2014 14:27
Aantal keer bekeken: 16602

Laatste reacties

avatar van Eliteon
Eliteon ( 11 ) 17-12-2014 14:29
Heb er zin in
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 17-12-2014 14:35
Rol: Toevoeg Moderator
Bring it on!
avatar van Ruoverrated2
Ruoverrated2 ( 425 ) 17-12-2014 14:43
Mooie spullen, leuke actie, ik zal proberen gul te bieden.
avatar van Jopie1980
Jopie1980 ( 1158 ) 17-12-2014 14:44
Alvast geregisteerd
avatar van Thijsknvb
Thijsknvb ( 790 ) 17-12-2014 14:48
Ik ga zeker bieden en dan op het shirt van gta met bidon en buttons heb er zeker zin in veel succes allemaal en hopelijk word er veel opgehaald voor het goede doel
avatar van Niels
Niels ( 18338   1) 17-12-2014 14:50
NEEE! Mijn geld, mijn geld vloog zo naar mijn beeldscherm!
Ik had mijn bureau net opgeruimd!
avatar van Tailsknux
Tailsknux ( 1851 ) 17-12-2014 14:52
De link van de Bioshock Skyhook klopt niet.
avatar van Daniel
Daniel ( 2372   19) 17-12-2014 14:52
Ben benieuwd!
avatar van Yojimbro
Yojimbro ( 16491 ) 17-12-2014 14:55
Me too!
avatar van JBjeroen
JBjeroen ( 1186 ) 17-12-2014 14:55
Ben benieuwd voor hoeveel alle items weggaan, toch mijn zondag middag maar even vrij plannen!
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 17-12-2014 14:59
Rol: Toevoeg Moderator
Quote:
De link van de Bioshock Skyhook klopt niet.

Bedankt voor het melden, heb het even aangepast voor Yørn!
avatar van Thawar
Thawar ( 345 ) 17-12-2014 15:05
Ik denk dat mensen veel te veel geld over hebben voor deze spullen. Maar dat is ook goed natuurlijk.
avatar van T.Pennings
T.Pennings ( 4001 ) 17-12-2014 15:07
Leggooo
avatar van Jmac
Jmac ( 292 ) 17-12-2014 15:08
Nog andere mensen die ook de andere veilingen op die site zitten te checken....
avatar van Davidov
Davidov ( 13576   2) 17-12-2014 15:13
Aaah, iemand heeft mijn nickname gepikt!
avatar van Rickk1986
Rickk1986 ( 963 ) 17-12-2014 15:14
Spannend! Ik ben benieuwd of het lukt om er wat moois tussenuit te vissen!
avatar van Wessie7
Wessie7 ( 624 ) 17-12-2014 15:26
Misschien dat ik toch maar meedoe, gelukkig hoef ik maar 1 item
avatar van Fant
Fant ( 12238   2) 17-12-2014 15:28
Ik ga voor die skyhook Weet al bijna zeker dat het me snel te duur gaat worden, maar ik ga een dappere poging wagen.
avatar van TurboR-GT
TurboR-GT ( 575 ) 17-12-2014 15:32
Damn, ik bedenk me net dat ik zondag de hele dag niet thuis ben
avatar van Ajwd
Ajwd ( 3532   1) 17-12-2014 15:42
Top dat het bij BVA wordt gehouden. Altijd goede service bij hun
avatar van Rasblackfire
Rasblackfire ( 302 ) 17-12-2014 16:40
Misschien op twee items bieden ... maar word waarschijnlijk toch belachelijk hoog op geboden xD maar is wel weer beter voor het goede doel ! Dus ach hopelijk word er veel opgebracht !
avatar van Y2Jordy
Y2Jordy ( 935   12) 17-12-2014 16:58
Hoop dat er een beetje menselijk geboden wordt, en als het extreme bedragen zijn dat het niet voor doorverkoop is..

Good luck iedereen!
avatar van Ktugach
Ktugach ( 21169   496) 17-12-2014 17:08
Rol: Administrator
Hmmm ik zag allemaal biedingen, maar nu niet meer. Ligt dat aan mij?
avatar van Y2Jordy
Y2Jordy ( 935   12) 17-12-2014 17:09
Refreshen misschien? Ik zie wel biedingen..
avatar van Xili_Tollo
Xili_Tollo ( 2894   3) 17-12-2014 17:09
Rol: Toevoeg Moderator
Veel geluk iedereen!
avatar van Rasblackfire
Rasblackfire ( 302 ) 17-12-2014 17:13
Let the bidding begin. Toch al op 4 items geboden maar dat komt ook Door me vriend xD ben echt benieuwd !!
avatar van Mircod96
Mircod96 ( 1197 ) 17-12-2014 17:14
Geld hier hetzelfde als op ebay? Als je de winnaar bent ben je genoodzaakt te betalen? ( zou wel goed zijn kunnen mensen niet oneindig opbieden zonder consequencies)
avatar van Y2Jordy
Y2Jordy ( 935   12) 17-12-2014 17:15
Er komen dus ook geen verzendskosten bij bij het winnen van een veiling? Want dat kan ik nergens terugvinden.
avatar van Ktugach
Ktugach ( 21169   496) 17-12-2014 17:15
Rol: Administrator
Quote:
Geld hier hetzelfde als op ebay? Als je de winnaar bent ben je genoodzaakt te betalen? ( zou wel goed zijn kunnen mensen niet oneindig opbieden zonder consequencies)

Uiteraard!
avatar van Jopvdsteen
Jopvdsteen ( 3218 ) 17-12-2014 17:17
die prijzen gaan metaal al sky high...
avatar van Mircod96
Mircod96 ( 1197 ) 17-12-2014 17:18
Quote:
[..]


Uiteraard!

Ah top
@jopvdsteen vooral dat last of us item :')
avatar van Y2Jordy
Y2Jordy ( 935   12) 17-12-2014 17:20
Quote:
die prijzen gaan metaal al sky high...

Op de verwachtte dingen wel inderdaad (Last of Us, LBP)

Sta nu zelf bovenaan bij 4 veilingen, allemaal voor een lage prijs, voor nu..
Mensen zijn nog aan het werk, straks barst het echte bieden los!
avatar van Jopvdsteen
Jopvdsteen ( 3218 ) 17-12-2014 17:21
ja ik wilde net gaan bieden maar in de tijd die het duurde om een account aan te maken was er al €50 bijgekomen... nog maar eens goed over na denken nu
avatar van TurboR-GT
TurboR-GT ( 575 ) 17-12-2014 17:21
Bieden op het werk ook geen probleem
avatar van Rasblackfire
Rasblackfire ( 302 ) 17-12-2014 17:23
Bij 1 nog hoogste bod. Rest heb ik ook al opgegeven
avatar van Xili_Tollo
Xili_Tollo ( 2894   3) 17-12-2014 17:24
Rol: Toevoeg Moderator
Denk na 19 uur dat de meeste biedingen zullen gedaan worden.
avatar van Jopvdsteen
Jopvdsteen ( 3218 ) 17-12-2014 17:29
Quote:
Er komen dus ook geen verzendskosten bij bij het winnen van een veiling? Want dat kan ik nergens terugvinden.

Quote:
Verzendkosten vergoeden we volledig vanuit Budgetgaming!
We hebben besloten dat wij alle verzendkosten vanuit Budgetgaming zullen vergoeden, zo hoef je je dus alleen zorgen te maken over het daadwerkelijk winnen van je favoriete item en hoef je je verder geen zorgen te maken over bijkomende kosten!

staat in het artikel
avatar van Jordanmaster
Jordanmaster ( 1441 ) 17-12-2014 17:31
Als jullie allemaal van Fallout af willen blijven zou dat mooi zijn! Ik verwacht dat de bedieningen overal erg hoog zullen, maar het gaat om het goede doel
avatar van Dan
Dan ( 1994 ) 17-12-2014 17:32
Het zijn wel beste stappen die er telkens geboden moeten worden. Niettemin ga ik dit zeker volgen. Erg benieuwd wat die items gaan doen.
avatar van Mircod96
Mircod96 ( 1197 ) 17-12-2014 17:36
Quote:
Als jullie allemaal van Fallout af willen blijven zou dat mooi zijn! Ik verwacht dat de bedieningen overal erg hoog zullen, maar het gaat om het goede doel

Als jij van de funko poppen afblijft en ook van het resident evil 6 horloge , dan heb je geen last van mij .
avatar van Tailsknux
Tailsknux ( 1851 ) 17-12-2014 17:40
Quote:
[..]


Als jij van de funko poppen afblijft en ook van het resident evil 6 horloge , dan heb je geen last van mij .

Oké, ik weet op welke 2 items ik van het weekend ga bieden.
avatar van Thijsknvb
Thijsknvb ( 790 ) 17-12-2014 17:41
Ik heb nu hoogste bod op gta 5 shirt en wolfenstein pakket. 40 voor Wolfenstein vind ik best veel maar het is voor het goede doel . En er word lekker geboden al rond de 900 opgehaald lekker bezig hoor !
avatar van Mircod96
Mircod96 ( 1197 ) 17-12-2014 17:44
Quote:
[..]


Oké, ik weet op welke 2 items ik van het weekend ga bieden.

Haha :p
avatar van Robbinvz
Robbinvz ( 109 ) 17-12-2014 17:46
Zo er wordt al flink geboden. Ik kijk mee maar bied niet
avatar van Xor
Xor ( 34890   1494) 17-12-2014 17:48
What the.... FFXIV CE van €15 naar €100. Iemand probeert de veiling voor anderen te verpesten ;p( <- neem m'n laatste zin niet al te serieus). Nog even en Hyrule Warriors wordt ook €100 XD.
avatar van Itsjustme
Itsjustme ( 1819 ) 17-12-2014 17:48
ik dacht eraan om mee te doen. Maar helaas :p Als het al met deze bedragen begint. Maar hopen dat het trevor shirt voor een normale prijs weg kan.
avatar van Wout
Wout ( 56 ) 17-12-2014 17:56
Gekkenwerk, jullie zitten nu al op 1100€, goed werk!
avatar van Wanyama
Wanyama ( 727 ) 17-12-2014 17:57
Wat is eigenlijk een beetje het streefbedrag voor de gehele veilig, begrijp natuurlijk dat hoe meer, hoe beter maar er zal toch ook wel een verwachting zijn?
avatar van Mr_Mojo27
Mr_Mojo27 ( 1507   2) 17-12-2014 17:57
Ik dacht net te gaan bieden maar die bedragen joh Veiling is ook maar net begonnen damn. Maar jah uiteindelijk is het wel voor een goed doel. Ik dacht alleen dat hier veel BUDGET gamers waren . Of zijn het misschien toch mensen buiten BG die op de items bieden.
avatar van Giovanni2903
Giovanni2903 ( 9352   3) 17-12-2014 17:58
biedingen gaan hard, heb toch geen geld dusja..
avatar van Mariodroepie
Mariodroepie ( 237 ) 17-12-2014 18:02
En dat was Uur 1. Holy heck was ging dat snel...

elk momemt de 1500 voorbij nu.
avatar van Gamy
Gamy ( 4960   17) 17-12-2014 18:07
Hyrule Warriors is al over 100 euro? Voor mij helaas is echt heel veel geld voor alleen sjaal en kartonnen doos, erg jammer .
avatar van Mario64a
Mario64a ( 61 ) 17-12-2014 18:15
Ik ben blij dat bieden op mijn mobiel ook gewoon werkt en van de 14 items die ik in mijn lijst had gezet, er 12 nu op mijn naam staan. Welke dat zijn, ga ik natuurlijk niet vertellen ;-)
avatar van Davidov
Davidov ( 13576   2) 17-12-2014 18:18
Lol, en met de vorige veiling was totaal iets van €1700 opgehaald.
En nu dit in een uur, lekker hoor

18:26 edit: Wtf, de Skyhook staat nu al op €100 D:
avatar van Ginryuu
Ginryuu ( 13301 ) 17-12-2014 18:19
Ik heb er zin aan!
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 17-12-2014 18:20
Quote:
Ik ben blij dat bieden op mijn mobiel ook gewoon werkt en van de 14 items die ik in mijn lijst had gezet, er 12 nu op mijn naam staan. Welke dat zijn, ga ik natuurlijk niet vertellen ;-)

Goed bezig! Als je de spullen wint, blijven ze dan ook allemaal in je eigen verzameling?
Laat na de veiling weten welke jij allemaal gewonnen hebt, ik ben wel benieuwd.
avatar van Dragon.
Dragon. ( 446 ) 17-12-2014 18:21
Mooi voor het goede doel, jammer voor mij ik sla over die prijzen schieten enorm omhoog.
avatar van M Monster D
M Monster D ( 1374 ) 17-12-2014 18:57
ja mooi nog geen 2 uur bezig en er niks over binnen m'n budget, sommige bieden als gekke
avatar van Mario64a
Mario64a ( 61 ) 17-12-2014 19:00
Quote:
[..]


Goed bezig! Als je de spullen wint, blijven ze dan ook allemaal in je eigen verzameling?
Laat na de veiling weten welke jij allemaal gewonnen hebt, ik ben wel benieuwd.

Alles is voor mezelf en mocht een vriendin van me een aantal spellen willen hebben, dan heb ik er geen probleem mee om ze aan haar te geven. Zo is ze blij, ben ik blij en is het goede doel extra blij.

En natuurlijk laat ik weten wat er allemaal bij me binnenkomt.
avatar van Karbonaat12
Karbonaat12 ( 191 ) 17-12-2014 19:09
Holy f*ck, sommige prijzen zijn nu zelfs 2 tot 3 keer zo hoog als de prijs die je vindt bij bijvoorbeeld merchandise winkels.. *kuch*skyhook*kuch

Ik haak zelf af, de prijzen zitten allang over mijn budget heen. Desondanks wel een mooie actie voor het goede doel!
avatar van Fonsy007
Fonsy007 ( 396 ) 17-12-2014 19:10
Voor mij gaat het bieden ook niet door :o
Ben wel nieuwsgierig wat sommige items op gaan leveren hoor!
avatar van Dynaw
Dynaw ( 8078   6) 17-12-2014 19:10
Wat een absurd hoge biedingen al. :') Helaas zal ik zo moeten skippen, wel erg duur zo.
avatar van SonicRPR
SonicRPR ( 2373   4) 17-12-2014 19:10
Ebay/Markplaats is nog goedkoper......goed doel of niet :S
avatar van Mikeymouse1
Mikeymouse1 ( 1522 ) 17-12-2014 19:15
Goed bezig voor het goede doel!
avatar van MrAnderson
MrAnderson ( 897 ) 17-12-2014 19:16
pfff wil best bieden hoor...maar deze prijzen gaan echt nergens over...40 euro voor een south park mok...goeie doel top..maar idd ergens anders is het goedkoper
avatar van Mikeymouse1
Mikeymouse1 ( 1522 ) 17-12-2014 19:17
Zelfs de South Park mok staat al op 40 euro. Zal je koffie wel een stuk lekkerder van gaan smaken dan dat ie zoveel waard is
avatar van EmielcpNL
EmielcpNL ( 49 ) 17-12-2014 19:19
De prijzen zijn inderdaad al bizar hoog. Goede doel zal blij zijn maar gaat mijn petje te boven
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 25559   20) 17-12-2014 19:26
19:23 en de Skyhook is al €200
Goed voor het goede doel, maar wordt wel even de portemonee controleren of ik nog ergens op mee kan bieden...
De Halo Reach Legendary Edition is nu €180 dus die zal ook nog wel over de 200 richting 300 gaan.

Vorige records overtreffen met de veiling zal geen enkel probleem zijn, maar dat wisten we ook al met zo'n lijst van items
avatar van Mario64a
Mario64a ( 61 ) 17-12-2014 19:30
Voor de mensen die die Halo Reach Legendary Edition willen hebben, dat is het datgene waar ik niet op bied
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 17-12-2014 19:34
Rol: Toevoeg Moderator
De prijzen gaan al snel omhoog, het wordt weer een mooi bedrag voor 't goede doel!
avatar van Namingway
Namingway ( 22 ) 17-12-2014 19:45
Leuk weetje! De directeur van Right To Play verdient zo'n €90.000 per jaar. Flink bieden dus mensen, misschien is een tiende van zijn salaris er dan uit
avatar van Daniel
Daniel ( 2372   19) 17-12-2014 19:50
Quote:
Leuk weetje! De directeur van Right To Play verdient zo'n €90.000 per jaar. Flink bieden dus mensen, misschien is een tiende van zijn salaris er dan uit

Helaas nog waar ook..
avatar van Lam-Bal
Lam-Bal ( 2548 ) 17-12-2014 19:50
Quote:
Leuk weetje! De directeur van Right To Play verdient zo'n €90.000 per jaar. Flink bieden dus mensen, misschien is een tiende van zijn salaris er dan uit
Uhm, you wot mate?
avatar van Thijsknvb
Thijsknvb ( 790 ) 17-12-2014 19:50
Quote:
Leuk weetje! De directeur van Right To Play verdient zo'n €90.000 per jaar. Flink bieden dus mensen, misschien is een tiende van zijn salaris er dan uit


Ach bijna geen enkel goed doel is 100% eerlijk hoor. Maar er gaat in ieder geval een groot deel van de opbrengst naar het goede doel.
avatar van Timtamtom
Timtamtom ( 464   2) 17-12-2014 19:52
De meeste interessante dingen zijn me nu al te hoog... Deze laat ik schieten
avatar van Miesie
Miesie ( 2352   2) 17-12-2014 20:13
Lol, degene die 15 euro geboden heeft op die bluray van streetfighter heeft vast niet op bol.com gekeken. Daar is hij namelijk 11 euro........
avatar van Daniel
Daniel ( 2372   19) 17-12-2014 20:18
Quote:
Lol, degene die 15 euro geboden heeft op die bluray van streetfighter heeft vast niet op bol.com gekeken. Daar is hij namelijk 11 euro........

Maar Bol.com doneert geen rooie cent.
avatar van Mr_Mojo27
Mr_Mojo27 ( 1507   2) 17-12-2014 20:25
Toch wel jammer dat het zo hard gaat. Voor velen zal de veiling nu al afgelopen zijn...jammer.
avatar van Megane377
Megane377 ( 6314   33) 17-12-2014 20:33
Quote:
Toch wel jammer dat het zo hard gaat. Voor velen zal de veiling nu al afgelopen zijn...jammer.
idd
avatar van Techmode
Techmode ( 6213   1) 17-12-2014 20:36
Quote:
Lol, degene die 15 euro geboden heeft op die bluray van streetfighter heeft vast niet op bol.com gekeken. Daar is hij namelijk 11 euro........

wat ben jij goedkoop
avatar van Doobieters
Doobieters ( 29543   288) 17-12-2014 20:36
De doneerpagina gaat ook als een speer 5 euro al binnen geharkt vanuit iemand die voor de BG werkzaam is Ik zal als mijn loon is gestort eens kijken wat ik ga doneren.
avatar van Dynaw
Dynaw ( 8078   6) 17-12-2014 20:42
Quote:
Lol, degene die 15 euro geboden heeft op die bluray van streetfighter heeft vast niet op bol.com gekeken. Daar is hij namelijk 11 euro........
Ach, dit is voor het goede doel hé.
avatar van Tailsknux
Tailsknux ( 1851 ) 17-12-2014 20:42
Quote:
[..]


Ach bijna geen enkel goed doel is 100% eerlijk hoor. Maar er gaat in ieder geval een groot deel van de opbrengst naar het goede doel.

Als ik het jaarverslag goed begrijp kregen ze vorig jaar 500K binnen. Als dit klopt zou het salaris van de directeur bijna 20% van totale inkomsten zijn...
avatar van Ktugach
Ktugach ( 21169   496) 17-12-2014 20:44
Rol: Administrator
Quote:
De doneerpagina gaat ook als een speer 5 euro al binnen geharkt vanuit iemand die voor de BG werkzaam is Ik zal als mijn loon is gestort eens kijken wat ik ga doneren.

Ha, dat was een test (wel echt geld hoor) van mij
avatar van DragonflySoldier
DragonflySoldier ( 5912 ) 17-12-2014 20:45
Kunnen jullie iets meer laten opvallen dat je ook gewoon kunt doneren ? Want nu ziet bijna niemand dat dit mogelijk is.
avatar van Doobieters
Doobieters ( 29543   288) 17-12-2014 20:45
Quote:
[..]
Als ik het jaarverslag goed begrijp kregen ze vorig jaar 500K binnen. Als dit klopt zou het salaris van de directeur bijna 20% van totale inkomsten zijn...
Dat is een discussie voor elke goed doel en ook zo oud als de weg naar kralingen. Vergeet niet dat de goede doelen gewoon grote organisaties zijn waarbij allerlei belanghebbenden betrokken zijn. Daar moet iemand met know-how de leiding hebben, je kunt daar niet één of andere pannenkoek neer zetten, want is het snel gedaan met die organisatie. Maar diezelfde directeur gaat daar niet voor een appel en een ei zitten, en wil je enigzins concurreren met het bedrijfsleven dan zou je ook een marktconform salaris moeten betalen..

Of neem jij die organisatie op sleeptouw?
avatar van Tailsknux
Tailsknux ( 1851 ) 17-12-2014 20:53
Quote:
[..]

Dat is een discussie voor elke goede doelen organisatie en ook zo oud als de weg naar kralingen. Vergeet niet dat goede doelen gewoon grote organisaties zijn waarbij allerlei belanghebbenden betrokken zijn. Daar moet iemand met know-how de leiding hebben, je kunt daar niet één of andere pannenkoek neer zetten, want is het snel gedaan met die organisatie. Maar diezelfde directeur gaat daar niet voor een appel en een ei zitten, en wil je enigzins concurreren met het bedrijfsleven dan zou je ook een marktconform salaris moeten betalen..

Of neem jij die organisatie op sleeptouw?

Iemand met verstand ja. Kennelijk doet die het dan niet zo goed als hij 'maar' 500.000 binnen haalt. Daar zou hij dan zelf ook verantqoording voor moeten nemen. Vergeet niet dat er ook nog andere mensen in dienst zijn die betaald worden, overige kosten e.d. Ik denk dat tussen de 0% en 60% daadwerkelijk goed terecht komt. Dat zou dus gerust minder dan de helft kunnen zijn.

Edit: Oh, en Mircod96 overboden
avatar van Robbinvz
Robbinvz ( 109 ) 17-12-2014 21:00
Ik heb even de jaarrekening van R2P doorgespit, en ze besteden 80,4% van alle inkomsten aan hun doelstelling. Dit is een zeer hoog percentage! Dus ik zou zeggen lekker door bieden
avatar van ConAir
ConAir ( 4490   2) 17-12-2014 21:06
Succes met de veiling!
avatar van Rasblackfire
Rasblackfire ( 302 ) 17-12-2014 21:58
Nou wij geven de diablo tas op... als eerste bieder tot 75 gegaan die tas is so pretty ~~
avatar van Varivy-Xis
Varivy-Xis ( 326 ) 17-12-2014 22:16
Iedereen die aan het bieden is of heeft geboden, succes.
avatar van Kuros
Kuros ( 153 ) 17-12-2014 22:47
wat n grap, Ik heb best wat over voor het goede doel voor een leuk item in de kast, maar 200,- gaat me wel te ver
avatar van Bonecrusher
Bonecrusher ( 3268   6) 18-12-2014 00:45
Ik las dat die gasten van Movember tegenwoordig ook in dikke Ferrari's rondrijden, dus ik doe echt nooit meer mee met zo'n goede doelen graai-acties.

BG succes ermee, maar laat je niet belazeren
avatar van Kobrakay
Kobrakay ( 982 ) 18-12-2014 08:10
Welke BG'ers zijn nog aan het bieden? Denk dat het vooral externe kopers zijn.
avatar van Mario64a
Mario64a ( 61 ) 18-12-2014 08:48
Niemand bied meer, omdat voor de meeste mensen het te veel is. Iets waar ik gelukkig geen last van heb. En ja, ik heb geld te veel en nee, ik geef geen geld weg aan diegene die ook wilde bieden. Jullie kunnen natuurlijk via de gewone doneer pagina geld doneren voor Right to play.
avatar van JBjeroen
JBjeroen ( 1186 ) 18-12-2014 08:57
Er zijn nu toch al mooi geboden op de items. Ik ben benieuwd op hoeveel ze zondag staan.
avatar van Xor
Xor ( 34890   1494) 18-12-2014 09:13
Ik vind het erg grappig dat JustGiving mij "dwingt" om te doneren als ik opeens niet meer wil doneren :'). Eerst een melding van "Komt het niet goed uit?" en vervolgens als je "Nee, bedankt" klikt, dan krijg ik een pop-up met een enquête als titel "Je bent gestopt met doneren. Mogen wij weten waarom?". Geez. Digitale vorm van "Meneer. Waarom doneert u niet/heeft u geen interesse? Als u doneert, dan kunt u de kinderen in Afrika helpen" enz. Misschien maar een digitale "Nee. Ik heb geen interesse. Laat mij met rust" cookie invoeren? :')
avatar van Jvt777
Jvt777 ( 531 ) 18-12-2014 09:20
Quote:
Welke BG'ers zijn nog aan het bieden? Denk dat het vooral externe kopers zijn.

Op het moment heb ik nog het hoogste bod voor hyrule warriors, maar als die overboden wordt, dan wordt het me toch net iets teveel.
avatar van Megane377
Megane377 ( 6314   33) 18-12-2014 09:39
Quote:
[..]


Op het moment heb ik nog het hoogste bod voor hyrule warriors, maar als die overboden wordt, dan wordt het me toch net iets teveel.
stiekem een hint van bied aub hoger want dan ben ik er vanaf! (Spijt van je bod?)
avatar van GinneSchrik
GinneSchrik ( 4212 ) 18-12-2014 09:45
Ik moet eerlijk zeggen dat enkele reacties me toch een beetje tegen vallen. Het is begrijpelijk daf sommigen tóch stiekem hadden gehoopt op een scherpe deal, niet iedereen heeft het breed, maar op het moment dat er veel meer dan retail betaald wordt voor een item is dat niets om over te klagen, dat moet gevierd worden!
Uiteindelijk kun je een veiling als deze niet "verliezen"; als je overboden wordt betekent dat dat er meer geld naar een goed doel gaat! Mooi toch?
Dus probeer de teleurstelling niet te laten overheersen in dit geval... Deze veiling gaat niet om ons, maar om Right to Play!

Quote:
Welke BG'ers zijn nog aan het bieden? Denk dat het vooral externe kopers zijn.

Sowieso nog 2 waarvan ik het zeker weet...waarvan er een me "toevallig" elke keer heeft overboden Haha, mooi toch?!

Zo werken die veilingen voor het goede doel ook. Ik heb ooit €350 neergelegd voor de veiling van 2 uurtjes "service" van een dame bij ons op de administratie.... Het bleek uiteindelijk dat het iets heel anders inhield dan ik dacht, maar ze bakte super lekkere taarten!
avatar van Mircod96
Mircod96 ( 1197 ) 18-12-2014 10:06
Tailsknux Heeft me sws weer overboden op Die funko poppen :p
Hij mag ze hebben retail heb ik ze voor 30 eu dus :p
avatar van Jvt777
Jvt777 ( 531 ) 18-12-2014 10:12
Quote:
[..]
stiekem een hint van bied aub hoger want dan ben ik er vanaf! (Spijt van je bod?)

Nog niet (bovendien is een vriend van mij enorme zelda fan en zal die heel blij worden van die sjaal )
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 18-12-2014 10:30
Rol: Administrator
Nu de eerste bodgolf voorbij is, kan ik melden dat we gaan kijken naar of de biedingen i.p.v per 5-10-20 euro naar per 1 euro kunnen zetten. Diverse Budgetgamers vroegen hier naar (en ik had ook niet verwacht dat de stappen uiteindelijk met 20 euro werden)

We hebben inmiddels vernomen dat ze bereid zijn dit aan te passen, binnenkort dus de mogelijkheid om per euro omhoog te bieden zodat het gat niet zo groot elke keer is en het straks nog spannender wordt.
avatar van Rasblackfire
Rasblackfire ( 302 ) 18-12-2014 10:48
Dat klinkt goed yorn!! Viel me inderdaad op dat dit niet kon en vonden wij erg jammer. Dit gaat er volgens mij wel voor zorgen dat de bedragen hoger worden
avatar van Thatanas
Thatanas ( 683 ) 18-12-2014 10:49
Denk dat je daar te laat mee bent, prijzen zijn al veels te ver opgelopen. Had best mee willen bieden, maar dit is al veel te snel veel te gek.
avatar van Mario64a
Mario64a ( 61 ) 18-12-2014 10:51
Quote:
Tailsknux Heeft me sws weer overboden op Die funko poppen :p
Hij mag ze hebben retail heb ik ze voor 30 eu dus :p

Wie zegt dat hij het was?
avatar van Mario64a
Mario64a ( 61 ) 18-12-2014 10:55
En ik bied niet op T-shirts die ik niet pas, dus grijp jullie kans.
avatar van Niels
Niels ( 18338   1) 18-12-2014 10:56
Ik heb net nog geboden op twee items. We zien wel! Bedraagjes van €30 of €35 vind ik nog wel leuk voor kleinere items, maar zodra het €100+ wordt gaat het buiten mijn budget (ik geef teveel uit aan games!)
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 18-12-2014 11:00
Rol: Administrator
De biedrange is aangepast! Er kan vanaf nu per 1 euro omhoog geboden worden.
avatar van BUwe80
BUwe80 ( 583   3) 18-12-2014 11:36
Quote:
Ik las dat die gasten van Movember tegenwoordig ook in dikke Ferrari's rondrijden, dus ik doe echt nooit meer mee met zo'n goede doelen graai-acties.

BG succes ermee, maar laat je niet belazeren

Wat een kul. Je verneemt van één rotte appel in de goededoelenwereld die zich verrijkt heeft en verbied jezelf ooit nog aan een goed doel te geven? En als je nu weer van één goed doel leest waar mensen wel hun ziel en zaligheid in stoppen om anderen te helpen, verplicht je jezelf dan weer om altijd te geven? Of is dat te consequent.

Hier, heb even voor je uitgezocht: klik. Ziet er heel normaal uit en geen Ferrari's op de begroting. Als je niet wilt geven, prima (ik vind het ook te duur), maar doe niet net alsof dat vanwege verheven inzichten o.i.d. is.
avatar van Bromsmurf
Bromsmurf ( 494 ) 18-12-2014 12:43
Lease auto kan ook he. En die staat natuurlijk niet op de begroting als zijnde Ferrari. Of je krijgt aanvullend loon zodat je het privé kan leasen. En zo zijn er nog wel een dozijn manieren.

Maar iemand die 90k verdient rijd geen leasebak ala ferrari. Dus denk dat je die wel kan afstrepen.
avatar van Xor
Xor ( 34890   1494) 18-12-2014 12:57
Ga weg. Iemand heeft een autobod op een van de items gezet waar ik net heb geboden. Echt geweldig . Welp. Ik denk dat ik maar terug trek (goodbye my precious item ).
avatar van Niels
Niels ( 18338   1) 18-12-2014 13:04
Ik heb autobod op de Resi hoodie... verder een vast bod uitgebracht...

eeeeeeeeen overboden.
avatar van Bezherk
Bezherk ( 560 ) 18-12-2014 14:26
Quote:
Niemand bied meer, omdat voor de meeste mensen het te veel is. Iets waar ik gelukkig geen last van heb. En ja, ik heb geld te veel en nee, ik geef geen geld weg aan diegene die ook wilde bieden. Jullie kunnen natuurlijk via de gewone doneer pagina geld doneren voor Right to play.

Gast, ik gun je het van harte en ik hoop dat je de door jou begeerde 14 items 'wint', maar het zou van wat meer respect voor (échte) medebudgetgamers getuigen wanneer je niet continue roept hoeveel geld je hebt, waar je allemaal op bied en dat je anderen "kansen gunt" door op bepaalde items niet te bieden. Velen hadden wellicht toch gehoopt op een leuk item en balen al genoeg omdat sommige prijzen de pan uit rijzen.
(En nee, geen persoonlijke wrok, want ik was niet van plan ergens op te bieden.)

Verder, keep up the good work, als je het voor het goede doel doet.
avatar van Xor
Xor ( 34890   1494) 18-12-2014 14:40
Quote:
[..]


Gast, ik gun je het van harte en ik hoop dat je de door jou begeerde 14 items 'wint', maar het zou van wat meer respect voor (échte) medebudgetgamers getuigen wanneer je niet continue roept hoeveel geld je hebt, waar je allemaal op bied en dat je anderen "kansen gunt" door op bepaalde items niet te bieden. Velen hadden wellicht toch gehoopt op een leuk item en balen al omdat sommige prijzen de pan uit rijzen.
(En nee, geen persoonlijke wrok, want ik was niet van plan ergens op te bieden, maar zal dit weekend een 'gewone' donatie doen.)

Verder, keep up the good work, als je het voor het goede doel doet.
Ach ja. De schade is al aangericht ;p. Ik hoop dat de autobod misschien nog kan worden uitgezet . Want elke keer als ik bied, dan word ik automatisch overgeboden :/. En ik vermoed dat dit bij sommige items aan is(ik vermoed vooral bij de populaire items ;P).
avatar van Mircod96
Mircod96 ( 1197 ) 18-12-2014 14:43
Quote:
[..]


Gast, ik gun je het van harte en ik hoop dat je de door jou begeerde 14 items 'wint', maar het zou van wat meer respect voor (échte) medebudgetgamers getuigen wanneer je niet continue roept hoeveel geld je hebt, waar je allemaal op bied en dat je anderen "kansen gunt" door op bepaalde items niet te bieden. Velen hadden wellicht toch gehoopt op een leuk item en balen al genoeg omdat sommige prijzen de pan uit rijzen.
(En nee, geen persoonlijke wrok, want ik was niet van plan ergens op te bieden.)

Verder, keep up the good work, als je het voor het goede doel doet.

Inderdaad dit
Gun andere mensen ook wat man, je hebt eigenlijk grof gezegd de veiling verpest voor mensen die gewoon leuk mij willen bieden maar niet zo heel veel geld hebben.
En ik zie al meerdere items nu die je beter retail kunt kopen ( funko poppen , street fighter dvd fallout pakket erc.)
avatar van Davidov
Davidov ( 13576   2) 18-12-2014 15:53
Misschien heb ik het mis, maar hoge prijzen kun je bij een veiling van exclusieve merchandise verwachten.
avatar van Pietdepad
Pietdepad ( 1995 ) 18-12-2014 16:43
Street fighter blue ray kost retail 11 euro. Heb vanmorgen 16 euro geboden. Die extra 5 euro heb ik dan nog wel over voor het goede doel.

Vind het wel een beetje vervelend dat er bij een aantal items erg hoge prijzen staan, en ik simpel weg niet genoeg geld heb.
avatar van Thijsknvb
Thijsknvb ( 790 ) 18-12-2014 17:57
Wow ik had 40 voor Wolfenstein pakket en iemand bood 50 helaas mijn max dus ga dan maar bieden voor gta shirt, buttons en bidon !
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 18-12-2014 18:07
Rol: Administrator
Quote:
Wow ik had 40 voor Wolfenstein pakket en iemand bood 50 helaas mijn max dus ga dan maar bieden voor gta shirt, buttons en bidon !

Al valt het niet op, 4 andere shirts hebben ook buttons er bij, misschien goed om er even naar te kijken voor de geinteresseerden.
avatar van Wanyama
Wanyama ( 727 ) 18-12-2014 18:14
Quote:
[..]


Gast, ik gun je het van harte en ik hoop dat je de door jou begeerde 14 items 'wint', maar het zou van wat meer respect voor (échte) medebudgetgamers getuigen wanneer je niet continue roept hoeveel geld je hebt, waar je allemaal op bied en dat je anderen "kansen gunt" door op bepaalde items niet te bieden. Velen hadden wellicht toch gehoopt op een leuk item en balen al genoeg omdat sommige prijzen de pan uit rijzen.
(En nee, geen persoonlijke wrok, want ik was niet van plan ergens op te bieden.)

Verder, keep up the good work, als je het voor het goede doel doet.
Jezus wat een arrogant mannetje met zijn verkapte "kijk mij geld hebben" posts. Dat interesseert echt helemaal niemand maar meneer zal er wel een groter internet ego door krijgen.
avatar van Tailsknux
Tailsknux ( 1851 ) 19-12-2014 11:39
Quote:
Tailsknux Heeft me sws weer overboden op Die funko poppen :p
Hij mag ze hebben retail heb ik ze voor 30 eu dus :p

Ik heb alleen €25 erop geboden, dat was ook het maximum bedrag dat ik eraan kwijt wilde. Het huidige bod is niet van mij, ik ben namelijk niet gek :p
avatar van DragonflySoldier
DragonflySoldier ( 5912 ) 19-12-2014 11:46
Quote:
Niemand bied meer, omdat voor de meeste mensen het te veel is. Iets waar ik gelukkig geen last van heb. En ja, ik heb geld te veel en nee, ik geef geen geld weg aan diegene die ook wilde bieden. Jullie kunnen natuurlijk via de gewone doneer pagina geld doneren voor Right to play.

Succes met dik overpayen voor de meeste items kwal. Iets met te kort komen... Vul zelf maar in...
avatar van Destroymichelle
Destroymichelle ( 5418 ) 19-12-2014 11:48
Quote:
Niemand bied meer, omdat voor de meeste mensen het te veel is. Iets waar ik gelukkig geen last van heb. En ja, ik heb geld te veel en nee, ik geef geen geld weg aan diegene die ook wilde bieden. Jullie kunnen natuurlijk via de gewone doneer pagina geld doneren voor Right to play.

Lol xD
avatar van Tailsknux
Tailsknux ( 1851 ) 19-12-2014 11:56
Quote:
[..]


Succes met dik overpayen voor de meeste items kwal. Iets met te kort komen... Vul zelf maar in...

Een beetje mijn grap uit de app jatten
avatar van Niels
Niels ( 18338   1) 19-12-2014 11:59
Kijk: een grote bal:




Misschien niet zo slim om op een website die BUDGETgaming heet over je geld op te gaan scheppen... maar ja, to each his own. Wel tof dat Right to Play hier erg mee geholpen zal zijn.

Ik heb zelf nog één actief item lopen. Bijna overboden, ik denk dat ik maar wat ga doneren.
avatar van Crazymax
Crazymax ( 4909   6) 19-12-2014 12:58
Gaat de goed de veiling, dat lijkt me alleen maar iets om blij mee te zijn voor het goede doel. Wat meer positieve reacties zou wel leuk zijn.
avatar van T.Pennings
T.Pennings ( 4001 ) 19-12-2014 13:05
Quote:
Niemand bied meer, omdat voor de meeste mensen het te veel is. Iets waar ik gelukkig geen last van heb. En ja, ik heb geld te veel en nee, ik geef geen geld weg aan diegene die ook wilde bieden. Jullie kunnen natuurlijk via de gewone doneer pagina geld doneren voor Right to play.




Edit: zelf dan maar wat doneren. Zaten wel wat leuke items tussen, maar die bedragen ga ik er niet aan uitgeven. Zelfs niet voor een goed doel helaas.
avatar van Yojimbro
Yojimbro ( 16491 ) 19-12-2014 13:54
Gelukkig voor mijn budget (lees: geen) zijn deze items niet mijn ding.
avatar van Asharon
Asharon ( 937 ) 19-12-2014 15:48
Ik heb zelf één item lopen. Als ik die win heb ik een prachtig kerstcadeau voor m'n broer én iets goed gedaan voor een goed doel.
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 20-12-2014 11:57
Rol: Toevoeg Moderator
Mooi bedrag al voor het goede doel, morgen zal het gegarandeerd meer worden op
't laatste moment.
Teller staat nu (Inclusief doneerpagina) op €2746,00.
avatar van Bromsmurf
Bromsmurf ( 494 ) 20-12-2014 12:18
Gaat lekker dus. Heb zelf nog niet geboden, maar als ik zie wat er op bepaalde items geboden word damn echt. Tekken statue zou ik wel willen en prijs is nog ok maar die gaat nog wel rap omhoog vermoed ik.
avatar van PePzi NL
PePzi NL ( 950   7) 20-12-2014 15:21
Rol: Reviewer
141 euro op die LA Noire munt? Wist niet dat 'ie zó exclusief was...
avatar van Rickk1986
Rickk1986 ( 963 ) 21-12-2014 00:54
Ik heb de strijd opgegeven voor LBP3, hopelijk komt er een andere mooie bestemming voor dit item! Het levert iig een mooi bedrag op als donatie