Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Bekendmaking Winnaars Assassin's Creed: The Fall en AC hoodie

Geplaatst op 15-05-2015 11:24
Update Winnaars: Het is tijd om de winnaars bekend te maken van zowel de goodiemaandag als goodievrijdag! Bij de goodiemaandag kon je een Assassin's Creed hoodie winnen. We vroegen jullie of achievements en trophies nog een rol speelden. Het werd al gauw duidelijk dat de helft er nog zeker mee bezig is, terwijl de andere helft deze kleine beloningen weinig kunnen bekoren. Het grote voordeel aan de achievements is dat je direct kunt zien hoe ver vrienden zijn gekomen in de diverse games die ze in hun bezit hebben. Het nadeel is dat je weinig meer krijgt dan een 'ploink'. Het zou heel tof geweest zijn als je daadwerkelijk iets kreeg. Het is dan ook jammer dat de PS Home Trophy Room er uiteindelijk nooit is gekomen. Maar goed, de winnaar! De winnaar van de hoodie is geworden:

Sketsboy15


Verder hebben we ook nog de goodievrijdagwinnaar bekend te maken! De vraag die hier gesteld werd was rondom Assassin's Creed Syndicate. Het is duidelijk dat diverse van jullie twijfelen of het goed is dat er zo frequent AC titels uitkomen. Wel viel de grijphaak in ieder geval goed in de smaak. De winnaar van deze goodievrijdag is geworden:


Darksider


Van harte gefeliciteerd! Niet gewonnen? Dan niet getreurd, want vrijdag is er gewoon weer een goodievrijdag!

------
Het is weer vrijdag, dus tijd om weer het weekend alvast in te luiden! Met de bekendmaking op zondag van de winnaar van deze goodievrijdag, zullen we direct ook de winnaar bekend gaan maken van de goodiemaandag. In ieder geval dit keer geen shirts of andere kleding, nee, ditmaal hebben we een item voor de comic fans onder ons! Vandaag, om de bekendmaking van Assassin’s Creed Syndicate te vieren, geven we in samenwerking met Ubisoft deze week de comic Assassin’s Creed: The Fall weg!



Maak kans op de comic: Assassin’s Creed: The Fall t.w.v. 20,-

Wil jij kans maken op wat leesvoer? Geef dan antwoord op de vraag hier onder! Deze week is het weer simpel! Zoals je weet is deze week Assassin’s Creed Syndicate aangekondigd, deze AC neemt je mee naar Victoriaans Londen in het midden van de Industriele Revolutie. Hier onder vindt je een filmpje van de game. Inmiddels is bekend dat er terug wordt gegaan naar de basis, zo zal deze titel geen multiplayer bevatten en gefocust zijn volledig op het verhaal.

De vraag van van vandaag is simpel aan het Budgetgamingpanel:

Wat denk je van de nieuwe Assassin’s Creed? Geef kort een toelichting

Plaats je reactie hier onder voor morgen 12:00 en je maakt direct kans op deze comic!



Tot Slot
Aanstaande zondag maken we de winnaars bekend van zowel de goodiemaandag als deze goodievrijdag. Heel veel succes iedereen en alvast een fijn weekend straks! Hopelijk houdt het goede weer aan.


Geplaatst op 15-05-2015 11:24
Aantal keer bekeken: 10126

Laatste reacties

avatar van Yi-Long
Yi-Long ( 5341   20) 15-05-2015 11:43
Gameplay trailer afgelopen week bekeken, maar de setting doet me helemaal niets, en gameplay lijkt nog steeds precies op die van Assassin's Creed 2, wat destijds prima was (geweldige game), maar om dat nou eindeloos te herhalen, nee....

Veel fans zeuren al jaren overduidelijk op een setting in Azië, dus feudal Japan, of de oude steden in China, met verschillende vechtstijlen, clans, veel kleur en natuur, etc etc...

... en dan komt Ubisoft weer met een grauwe game in grijs saai London...

Nope, helemaal waardeloos.

Black Flag is de laatste Assassin's Creed die me leuk lijkt, qua originaliteit, setting, etc etc. Unity deed me al weinig qua trailers/reviews, en Syndicate lijkt een nieuw dieptepunt voor de serie te worden.

Net als Monster D doe ik ook niet mee voor de prijs, want de strip zal wel weer in het Nederlands zijn, dus dat boeit me sowieso niet... vertaalde comics.
avatar van M Monster D
M Monster D ( 1374 ) 15-05-2015 11:45
ik doe niet mee voor de prijsvraag maar puur voor het uiten van m'n mening

de volgende Assassins Creed lijkt me top, aangezien ze steeds meer naar een modernere tijdperk gaan ben ik bang dat we over 2 assassins creeds straks 'the godfather' na kunnen spelen rond rijden in auto's en schieten met geweren. nu Ubisoft ervoor kiest steeds meer nieuwe snufjes toe te voegen en steeds meer sprongen vooruit maakt op de tijdbalk ben ik bang dat Assassins Creed nog door z'n stof heen raakt. hopelijk weet Ubisoft de serie nog wat langer open te houden.

jammer dat er geen multiplayer in zit, het was leuker geweest als ze de multiplayer missie's erin hielden en meer focussen op main story in plaats van de vele side quest die je in unity had, het waren er gewoon te veel, en de multiplayer zoals van bijvoorbeeld black flag was niet echt een gave modus, de co-op missie's waren nog leuk om eens een samen te werken als een brotherhood.

ik ben benieuwd wat dit deel met zich mee gaat brengen
avatar van Royce84
Royce84 ( 33 ) 15-05-2015 12:02
ziet er goed uit.

De setting van trailer doet me denken aan de film "gangs of new york". Wel vet om te zien dat de setting steeds dichter bij het heden komt. Ik ben erg benieuwd over hoeveel delen we in de toekomst zitten.

Ac deel 37: may the force be with the creed
avatar van Ruben1985
Ruben1985 ( 760   7) 15-05-2015 12:05
Syndicate zag er zeker goed uit en ga de Big Ben editie bestellen, een aanvulling van de comic aan mijn AC collectie zou zeer mooi zijn aangezien ik die nog niet heb.
avatar van WatchMeGaming
WatchMeGaming ( 51 ) 15-05-2015 12:19
Ik vond de trailer er op zich wel gaaf uitzien, de grapling hook deed denken aan Fallout wat absoluut niet mis is.
Ik hoop de de controls wat beter zijn en dat we nu eindelijk een raam in kunnen als we dat willen. Ook duurde het veel te lang om van de ene kant naar de andere kant van de map te komen, dus ben ik blij dat we in een koets kunnen rijden.
Hopelijk wel een smoothere release en beter verhaal en dan komt het helemaal goed.
Heb er weer zin in!
avatar van Ps3_boy
Ps3_boy ( 44 ) 15-05-2015 12:21
ik vond de game er zeker goed uitzien in de trailer en denk dat de grimmige sfeer wel past in het straatje van assassins creed. Wel vraag ik me af of het verstandig is geen multiplayer elementen in de game te doen aangezien het verhaal vaak wel goed is en wat ik hoorde althans de multiplayer vaak nog te wensen overlaat dus mischien meer investeren daarin in plaats van het verhaal? sowieso wel een game die het spelen waard lijkt

ik doe zeker mee voor de comic hoewel ik denk hem toch niet te winnen
avatar van Jkampmeijer
Jkampmeijer ( 1803 ) 15-05-2015 12:22
Ik vind dat ze weer een mooie setting hebben gekozen.
Het oude londen. Deed me denken aan Oliver Twist.
Of de extra wapens ook echt nieuwe gameplay mogelijkehden geeft kon ik niet zo uit de trailer halen.
Wel benieuwd.
avatar van LorenzElbersen
LorenzElbersen ( 74 ) 15-05-2015 12:30
Zeer mooi van wat ik in de trailer heb gezien, mist alleen de multiplayer maar met een goede storyline compenseert dat weer. ook eindelijk in Victoriaans Londen waar ik al jaren om zeur ben zeer benieuwd of het eind resultaat ook zo mooi is als de trailer ga hem in ieder geval alvast pre-orderen.
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 15-05-2015 12:37
Rol: Toevoeg Moderator
Van wat ik in de Trailer heb gezien lijkt 't me een erg mooie game om te spelen.
Heb alle Assassin's Creed's gespeeld en elk jaar komt er meer kritiek, voor mij geldt dit niet. Assassin's Creed vind ik altijd weer awesome om te spelen.

Londen lijkt me echt een leuke plaats om doorheen te freerunnen.
Ik ga hem zeker weer halen!
avatar van Savescreen
Savescreen ( 600   1) 15-05-2015 13:07
Het ziet er natuurlijk weer mooi uit en de setting is erg cool. Dat doet ubisoft tot nu toe altijd wel goed. Hopelijk blijft het daar ook niet bij.
Ik ben benieuwd wat ze ervan gaan maken omdat het vrijwel verder erg copy-paste is. Ik verwacht er maar niet teveel van.

Zelf zal ik de game niet bij de release halen maar ik kijk wel mee met mn vriendin die groot fan is
avatar van Maikel Steneker
Maikel Steneker ( 193 ) 15-05-2015 13:15
Ik vind de setting van Assassin's Creed altijd het sterke punt. Ook in dit nieuwe deel is de wereld die ze hebben neergezet weer overtuigend, en zeker anders dan eerdere delen. Het is alleen jammer dat de gameplay niet zo sterk is als de rest van het plaatje.
avatar van Logical
Logical ( 491 ) 15-05-2015 13:19
Matig zeg, ik zie echt niets nieuws in de game, maar dat is al een tijdje zo. Black Flag was nog wel een mooi uitstapje en verrassend leuk, alleen de verhaallijn was toen minder. Dit laat weer zien dat de serie echt al een tijd op zijn beloop is. De verhalen in oud Italië en de setting vond ik prachtig. Bizar dat je in de laatste versies amper iets nieuws kan.

Volgende zal wel New York zijn of een andere niets zeggende wereldstad als thema. Origineel hoor.

Ik hoef overigens niet mee te doen voor de prijs.
avatar van Arcturion
Arcturion ( 1442 ) 15-05-2015 13:19
Ik vind de setting wel een keer wat anders, het zal wel even wennen zijn geen zwaarden behalve wat ze promoten van die staf. Vechten ziet er best goed uit en dat klimmen ziet er soepeler uit.
avatar van Legendofninny
Legendofninny ( 966 ) 15-05-2015 13:24
Unity heb ik vorige maand uitgespeeld en was enigsins teleurgesteld, freerun systeem werkte voor mij toch niet lekker. EN toch vond ik Syndicate bij de eerste beelden weer vet.
avatar van Darksider
Darksider ( 389   1) 15-05-2015 13:30
De trailers van Assassin's Creed Syndicate zagen er goed uit maar ik vraag me af of er niet te veel Assassin's Creed delen per jaar uit komen.

Leuke goodievrijdag, ik zat pas nog te kijken waar ik deze comics kon halen.
avatar van BlueFireGaming
BlueFireGaming ( 451 ) 15-05-2015 13:47
Wat ik van de trailer vond? Ik weet het eerlijk gezegd niet.
Aan de ene kant vond ik het er, net zoals Unity in de trailers, er nice uit zien. Het ziet er smooth uit (qua beweging en dergelijke) en de settings klinkt mij niet oninteressant.
Ik heb ondertussen elke Assassin's Creed gespeeld, maar heb eerlijk gezegd Unity nog geeneens gekocht.
Naar mijn mening is het toch wat te veel van het goede met elk jaar weer een nieuwe game. Ik vind het allemaal hele toffe games, maar elk jaar weer hoeft van mij niet. Liever zou ik dan elke twee jaar een game willen die gewoon groter en beter is, maar het blijft Ubisoft...
avatar van Swizard
Swizard ( 891 ) 15-05-2015 13:56
Intressante setting, echter denk ik dat de gameplay weer 90% hetzelfde zal zijn gebleven (counter -> attack -> counter), en dat extra gameplay elementen weer geschrapt worden door tijdsdruk.
avatar van Immortalbenny
Immortalbenny ( 447 ) 15-05-2015 15:11
Same old buggy shit al im saying.
wordt voor mij nu al een titel om ooit uit de budgetbak te vissen.
zoals ik dat net rogue en unity ooit ook nog ga doen.
avatar van Sonicguy14
Sonicguy14 ( 1463 ) 15-05-2015 15:12
Voor een pre-alpha hebben we aardig wat gameplay elementen gezien.
Het nieuwe melee combat systeem, gang wars, de nieuwe wapens en gadgets die je tot je beschikking hebt, ziet er allemaal erg gaaf uit.

En vind dat teveel mensen nu al lopen te klagen, natuurlijk hebben de meeste weinig vertrouwen in AC/ubisoft na het unity fiasco en dat snap ik ook wel. (ik zelf ben ook voorzichtig met deze game, en wacht ook met kopen tot de reviews binnen zijn)
Maar "en dan noem ik maar even geen namen" om de game nu al belachelijk te maken en zeggen dat er geen moeite word gedaan om de game redelijk te presenteren terwijl hij nog in pre-alpha state is, dat is wel erg kinderachtig hoor

Kortom, kijk erg uit naar deze game en hoop dat dit deel de AC series weer op het spoor zet (snap je hem, er zit een trein in het spel, en een spoor..... nvm )
avatar van Joost1500
Joost1500 ( 3 ) 15-05-2015 15:12
De algemene gameplay word redelijk ideaal lijkt me, doordat de engine van Unity nu nog verder geoptimaliseerd kan worden. Verder lijkt de setting mij wel interessant, omdat Engeland nog nooit in het licht geweest is bij de Assassins Creed reeks. Het lijkt me erg tof om de gigantische monumenten van Londen, zoals de Big Ben, te beklimmen als een assassin.
avatar van DragonflySoldier
DragonflySoldier ( 5912 ) 15-05-2015 15:35
Kan niet wachten op deze game, de setting spreekt me nog meer aan als bij Unity. Het Victoriaanse Londen, het grauwe en donkere sfeertje. Dikke prima!
avatar van Rillanon
Rillanon ( 221 ) 15-05-2015 15:57
Londen is een super locatie voor deze game! En dankzij de grijphaak wordt het makkelijker om gebouwen te beklimmen, laat ik dat nu altijd erg leuk vinden om te doen
avatar van MarvelousMax
MarvelousMax ( 6066 ) 15-05-2015 15:59
Ik zou de game sowieso niet snel gehaald hebben, tegen de tijd dat ik hem eens koop zou de multiplayer al dood zijn, dus ben blij dat die er niet in zet (zolang die extra tijd in de SP zit). Verder hoopte ik nog steeds op een setting zonder vuurwapens, vind ze niet bij de gameplay passen, dat is dus wel een minpuntje, maar de straten van deze setting lenen zich er wel goed voor.
avatar van Dinegs
Dinegs ( 559 ) 15-05-2015 16:12
Ziet er goed uit, echt eens een totaal andere setting!
avatar van Montrosethe
Montrosethe ( 273 ) 15-05-2015 16:26
Alle ACs gaan steeds meer op elkaar lijken... niet hyped dus.
avatar van Gamerke1992
Gamerke1992 ( 228   1) 15-05-2015 17:20
Ik vond unity leuk, maar ik heb het gevoel dat syndicate ongeveer hetzelfde zal worden in een andere setting en met kleine nieuwigheden zoals de grapple gun, koetsen en een trein. Ik hoop op een vernieuwing, waarbij de missies heel goed zijn uitgewerkt, met veel afwisseling. Desondanks ga ik deze niet op release kopen, maar pas vanaf het moment dat ik een mooie deal tegenkom.
avatar van DeX97
DeX97 ( 949 ) 15-05-2015 18:17
Ik vind de trailer er gaaf uit zien. Ik hoop alleen wel dat dit spel anders wordt dan de voorgaande delen, die niet heel veel van elkaar verschillen.
De hoed en de 'wandelstok' van het hoofdpersonage doen mij om een of andere reden steeds weer denken aan A Clockwork Orange, terwijl de grappling hook mij doet denken aan Just Cause 2. Toch 2 dingen die steeds in mij opkomen als ik aan het spel denk
avatar van Thawar
Thawar ( 345 ) 15-05-2015 18:25
Ik vind dat het de laatste tijd slecht gaat met de AC's. Ze beginnen call of duty na te doen vind ik. Ze proberen in zo kort mogelijke tijd een nieuwe AC uit te brengen zonder grote veranderingen aan te brengen. Als je kijkt naar de trailer zijn er alleen maar kleine dingetjes toegevoegd. Het rijden van een koets... met een paard alleen was het al goed genoeg. Een grapling hook... dit haalt juist het klimelement uit het spel. Het lijkt me wel leuk om te spelen, maar het is het niet waard om het direct te kopen als het uitkomt.
avatar van KDBgames
KDBgames ( 595 ) 15-05-2015 18:34
Assassins Creed is een van mijn favoriete games en ik ga deze zeker spelen. De gameplay lijkt mij leuk. London vind ik heel interassant om in te spelen. Alleen hoop ik dat ze nu even stoppen met Assassins Creed, elk jaar het zelfde betekend dat het gaat vervelen.
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 25203   20) 15-05-2015 18:45
Ik vind AC games zowiezo goed (ben fan ) dus elke nieuwe AC game juich ik toe. Wel vind ik dat de grapling hook het mogelijk wat te eenvoudig gaat maken allerlei vijanden te ontwijken, dus ik hoop dat er wel genoeg uitdaging in blijft zitten; het klimmen en klauteren is juist wat de AC games zo geweldig maakt.
Met name bij de laatste AC games en ook bij deze nieuwe game vind ik het free-roamen meestal nog het leukste; allerlei mooie uitzichten vinden en verrassende dingen tegen komen.
In de trailer zag het er allemaal al wel goed uit, hoewel de straten nog te "clean" waren, maar dat zal zeker nog veranderen in de uiteindelijke game.
Verrassend vind ik wel de keuze voor Londen, redelijk kort nadat b.v. The Order 1886 uit is gekomen die ook in Londen speelt.
avatar van 3bdelilah
3bdelilah ( 1832   8) 15-05-2015 19:37
Normaal gesproken zou ik helemaal op AC: Syndicate moeten springen, want een grafisch prachtige stealth game in het Victoriaanse tijdperk is op papier een instant-buy voor mij. Maar helaas is Ubisoft met Assassin's Creed heel erg op de retour wat betreft originaliteit en uitvoering, Revelations begon al deze negatieve trend dat deze serie mij niet zo veel meer doet en Unity heeft daar voorlopig de deksel op gegooid. Ik ga Syndicate sowieso wel eens spelen, maar ik voel geen hype meer en ik haal 'm absoluut niet meer op release.
avatar van Jethunt
Jethunt ( 1436 ) 15-05-2015 20:41
lijkt me sick! de nieuwe gangwars die je kunt in Londen en het nieuwe combat en stealth systeem lijken me vet. ik vind sowieso leuk dat ze eens iets nieuws bedenken met die paarden wagens en de treinen, dat er nu eens technologie is vind ik nice.
lijkt mij een vette game die ik ga kopen
avatar van Kalax03
Kalax03 ( 1182 ) 15-05-2015 21:04
Ik vind Syndicate er wel leuk uitzien maar vind ik de AC Serie tegenvallen, na het vertrek van Desilets en Raymond is de serie niet meer zoals het is.
avatar van Watever
Watever ( 488   1) 15-05-2015 21:10
De nieuwe AC ziet er goed uit maar ik ga hem sowieso niet kopen op de release aangezien unity nou niet echt vlekkeloos was. Haal hem wel een keer uit de budgetbak
avatar van TheGuy
TheGuy ( 551 ) 15-05-2015 21:44
Classic, vertrouwde gameplay is een ''nieuw jasje''
Of dit nieuwe jasje nu echt de moeite waard is, dat is nog de vraag. Ik heb zo mn twijfels na zo veel delen.. maar meestal speel haal ik hem toch wel omdat ik het nog steeds vermakelijke games vindt... (they got me!)
De laatste lijkt lijkt het AC genre een beetje op Call of Duty te lijken: Zoveel mogelijk games eruit pompen in zo min mogelijk tijd.. komt ze niet ten goede.
avatar van Munchkin
Munchkin ( 619   6) 15-05-2015 22:01
Ik heb tot nu toe geen enkele Assassin's CreeD (console) game overgeslagen en ondanks wat er allemaal met Unity te doen was geweest, lijkt het mij weer een nieuwe toffe wereld om te verkennen . Het ontbreken van de multiplayer kan ik alleen maar beademen, was toch nooit het sterkste punt geweest van de serie.
avatar van Mr_Mojo27
Mr_Mojo27 ( 1507   2) 15-05-2015 22:34
Aangezien er nu in de nieuwe Assassin's Creed geen multiplayer zal zitten, hoop ik dat Ubi een mooi verhaal gaat neerzetten in Syndicate. Hopelijk zal de nieuwe hoofdpersonage in Syndicate (Jacob), Ezio kunnen evenaren wat volgens mij nog steeds de beste personage is in Assassin;s Creed. Verder vind ik de setting wel cool. Londen in het industriële tijdperk. Hierdoor zou veel mogelijk moeten zijn wat betreft vervoersmiddelen en gadgets die je zou kunnen gebruiken in de game.

Ubisoft doe aub wat aan die eenzijdige en saaie zijmissies. Moorden oplossen in Unity vond ik wel tof. Dus meer van dat soort dingen en niet elke keer iemand achtervolgen of afluisteren etc.

Ik heb der in ieder geval erg veel zin in !
avatar van Henkskills
Henkskills ( 901   5) 15-05-2015 22:44
Ook al ziet de game er geweldig uit (voor zover je in de trailer kunt zien), het tijdperk spreekt mij daarin tegen niet aan. Natuurlijk kunnen ze het niet elke keer in dezelfde tijd laten afspelen, maar voor mij is de perfecte Assassin's creed in de tijd van de Renaissance (in Italië).
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15698 ) 15-05-2015 23:14
Vind Assassin's creed wel leuk. Maar niet zo'n big-ass fan om een strip te willen hebben. Dus doe ik niet mee voor de prijsvraag Succes iedereen die er wel aan mee doet.
avatar van Darkskedar
Darkskedar ( 409   1) 16-05-2015 03:22
Het ziet er weer goed uit en de setting is interessant. Maar hoe leuk de game wordt is nog even afwachten.
Ik hou hem zeker in de gaten.
avatar van Angel89
Angel89 ( 437   4) 16-05-2015 07:07
Het ziet er goed uit. De gameplay ziet er stukken beter uit dan unity. En hoop op minder bugs dan unity En ze hebben Gelukkige de multiplayer uitgehaald. En de collectors edition met big ben beeld ziet er heel tof uit
avatar van Roosje
Roosje ( 7981   27) 16-05-2015 08:43
Het ziet er oké uit, het is jammer dat ze de oude consoles en de Wii U overslaan maar daar is niet veel aan te doen. De game zelf ziet er goed uit maar doet me enorm denken aan de vorige game. Ik had gehoopt op een compleet nieuwe engine en alles maar die is naar.mijn weten ver te zoeken.
avatar van Drafek
Drafek ( 427 ) 16-05-2015 09:56
Ik heb wel zin in de nieuwe assassin's creed. Het is goed aan de tijdperiode aangepast en de graphics zien er ook goed uit. Maarja ik ga denk ik wel afwachten zeker met preorderen want je weet nooit wat er uiteindelijke resultaat is.
avatar van MJB
MJB ( 4354   4) 16-05-2015 10:55
Wordt weer een deel uit de serie die het geweldig gaat doen. Nu al wat veranderingen qua speelstijl en wapen gezien. Het stealth killen wordt nog belangrijker.
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 16-05-2015 11:41
Als er geen vervelende bugs en glitches in het spel zitten denk ik dat dit een erg leuk spel gaat worden. Al sinds het begin van de serie hoopte ik dat er een deel zou komen in London en dat gaat nu dus gebeuren.
Ik ben blij dat er dit keer geen multiplayer is zodat ze zich geheel kunnen focussen op de singleplayer. Hopelijk hebben ze daardoor genoeg resources om te zorgen dat het spel geen grote fouten bevat. Ik speel de spellen toch voor de singleplayer.
Helaas geen Jack the Ripper, want het spel speelt zich 20 jaar eerder af.
avatar van Xymie
Xymie ( 213 ) 16-05-2015 11:50
M'n Xbox gekocht met Black Flag en Unity. Vooral van de eerste heb ik echt genoten. Als ik de gameplay trailer zo zie ben ik benieuwd of dat paard en wagen rijden wat is. Het ziet er lastig bestuurbaar uit. Dat touw om gebouwen te beklimmen ziet er dan weer heel gaaf uit! Ik wacht de reviews even af dit keer, maar zo te zien komt het goed met deze editie!
avatar van Xili_Tollo
Xili_Tollo ( 2886   3) 16-05-2015 11:58
Rol: Toevoeg Moderator
ik doe niet mee met de prijsvraag, omdat ik de comic al heb

Maar des al niet te min, mijn gedacht van de nieuwe AC:

Ik ben een beetje AC moe, netzoals FC moe. De veranderingen die ze doen is minimaal net zoals bij FIFA etc. Ik sla hem dan ook gewoon over. Geen pre-order van mij dit jaar.
avatar van Barry55
Barry55 ( 339 ) 16-05-2015 18:25
Dat word weer een dikke storyLine...

Ik ben te laat i know, succes allen hieboven.
avatar van GoldStriker
GoldStriker ( 965 ) 16-05-2015 21:34
Assassins creed hoeveel?
avatar van M Monster D
M Monster D ( 1374 ) 17-05-2015 16:26
zeker weten goodie vrijdag geen goodie maandag

congratz aan de winnaars
avatar van Gamerke1992
Gamerke1992 ( 228   1) 17-05-2015 16:37
Proficiat aan de winnaars!
avatar van Galigula77
Galigula77 ( 376 ) 17-05-2015 18:43
Gefeliciteerd
avatar van Sonicguy14
Sonicguy14 ( 1463 ) 17-05-2015 19:13
Gefeliciteerd!
avatar van DeX97
DeX97 ( 949 ) 17-05-2015 21:14
Winnaars, gefeliciteerd
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15698 ) 18-05-2015 07:51
Gefeliciteerd winners Veel plezier met de prijs.
avatar van DaggieWaggie
DaggieWaggie ( 39268   67) 18-05-2015 08:15
gefeliciflapstaart.

Was in de eerste delen die ik heb gespeeld altijd enorm onder de indruk van de omgevingen. Jammer dat het aan het begin nog bijzonder voelde om door die straten heen te lopen en tegenwoordig bijna vanzelfsprekend.
avatar van Sabin5995
Sabin5995 ( 3263 ) 18-05-2015 08:30
Gefeliciteerd!
avatar van Xili_Tollo
Xili_Tollo ( 2886   3) 18-05-2015 08:45
Rol: Toevoeg Moderator
Gefeliciteerd!!!
avatar van DirkSteenbeek
DirkSteenbeek ( 549 ) 18-05-2015 09:08
feli
avatar van Sketsboy15
Sketsboy15 ( 558 ) 18-05-2015 17:46
Bedankt allemaal! Erg tof
avatar van Linguist
Linguist ( 5808 ) 19-05-2015 13:27
Grats gentlemen !
avatar van Darksider
Darksider ( 389   1) 21-05-2015 22:57
De comic is binnen. Bedankt nog allemaal voor de felicitaties