Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Bekendmaking winnaar Rainbow Six Siege goodies!

Geplaatst op 09-10-2015 10:16
Bekendmaking Winnaar: De week is weer begonnen en dat betekent dat we de winnaar van de Rainbow Six Siege goodies bekend gaan maken! Er zaten vele creatieve inzendingen bij die antwoord gaven op hoe de multifunctionele sleutelhanger tactisch ingezet kon worden. De winnaar is uiteindelijk geworden King Bowser! Gefeliciteerd! Zijn uitgebreide verhaal vertelt de essentie van het te winnen goodiepakket:

Het is avond, ik zit met een paar goede maten klaar om deze avond de meest onvergetelijke avond ooit te maken. Het is al een beetje donker aan het worden en de laatste klanten vertrekken met hun boodschappentas uit de winkel. We liggen op het dak, en hebben allemaal camouflage kleding aan en onze gezichten geschminkt met grijs/groen/witte strepen om zo min mogelijk op te vallen. Een van mijn vrienden, we noemen hem D omdat hij onherkenbaar wil blijven, heeft zijn nachtkijker op en ziet de bedrijfsleider met een paar collega's door de winkel lopen.
Een veegt, de ander gebruikt een rode schrobmachine. De groenten worden van de tafel afgehaald en vervolgens in de koelcel gezet voor de volgende dag. We grapten wat over de versheid van de groenten en de borden met de tekst daarop ''elke dag vers'', wel moesten we zachtjes lachen, want wie weet zouden ze ons horen.
Even later, kwam de hoofdcassiere aan met 3 kassa lades, en niet veel later een andere cassiere met nog 5 lades. De valkluizen bij de kassa werden geleegd en D kon zien dat er veel geld in de lades lag toen deze werden geopend om de kluis in te gaan.
H, die gespecialiseerd is in elektronica heeft al lang gezien dat het alarm een type is die hij al vaker uitgeschakeld heeft. Het zou een makkie worden deze keer.
R die al een stapel enorme zakken mee had genomen was al bezig de beste plek uit de zoeken om de zakken te vullen en hoe we dit het beste zouden benutten. Het klonk allemaal zo goed, alles viel in elkaar als een makkelijke puzzel en er kon niets mis gaan!

Het werd later en later, het was al na sluitingstijd. D bleef alles goed in de gaten houden terwijl ikzelf de andere kant in de gaten hield of niemand ons gezien had of zou zien. Ik speelde ondertussen met mijn sleutelhanger waar een bieropener aan zat (voor het geval dat, je weet maar nooit toch?)
Er stond een groepje collega's te wachten tot iedereen klaar was, en ook de bedrijfsleider kwam aan. We hoorden ze opgelucht roepen ''hèhè dat werd tijd''. De sleutel ging in het slot, de deur ging open met een grote zwiep. Alle collega's stroomden uit het pand en de bedrijfsleider sloot af met de code voor het inschakelen van het alarm. D had de code niet gezien, maar dat was geen probleem zei hij.
Enkelen bleven nog even buiten napraten over een of ander dom feestje van een andere collega, en hoe suf ze het vonden. Even later vertrokken zij ook naar huis.
Het was stil, het was donkerder geworden en de enige die nog langs liepen waren af en toe wat mensen met een hond. Ondertussen had L (een andere vriend die vaker inbreekt) een raam geopend, zonder dat wij het wisten. Toen wij op zoek gingen naar een weg naar binnen, riep hij dat hij er al lang een had. Iedereen zei dat hij zachtjes moest zijn, want hij schreeuwde nogal hard. Leuk, straks weet iedereen het...

Binnen aangekomen, hadden wij niet veel tijd, het alarm ging werken en H had enkele seconden voordat alle sirenes aan zouden gaan en de politie een melding zou krijgen die weer een telefoontje zou doen naar de bedrijfsleider en oh wat zou dat fout aflopen voor ons. Het is H natuurlijk gelukt, het alarm is uitgeschakeld. Gauw naar binnen dus, we hebben weinig tijd! Echter kwamen wij tot de ontdekking, dat we een verkeerd raam hadden genomen, en dus op de verkeerde plek zaten. Oh snap! Wat nu? Ah wacht, gelukkig had ik recent via BudgetGaming een sleutelhanger gewonnen, hoe bad-ass is dat dat die nog van pas zou komen?
Met het compas van deze bad-ass sleutelhanger zochten wij een weg richting de juiste plaats waar onze buit goed verstopt lag. Dat doen ze altijd in winkels, dat maakt het moeilijker om het te vinden en mee te nemen. Maar na een tijdje sluipen en kruipen, waren wij op plek van bestemming aangekomen. R legde de zakken neer en we begonnen ze vol te stoppen met handdoeken en washandjes, die liggen namelijk het zachtst. Toen alle zakken vol zaten, konden we beginnen. D en ik pakten beiden een paar biertjes, deelden ze uit aan de groep en ploften neer op onze net gevulde zitzakken die R had geregeld.
Nou, ik hoef natuurlijk niet te vertellen hoe we het bier open kregen denk ik, dat was ook met de vette sleutelhanger van BudgetGaming! Bedankt BudgetGaming voor deze ervaring.

*Deze beelden berusten niet op waarheid. De namen van de groep zijn verzonnen, de scenario idem dito, dus graag niet meteen BBE aan de deur hier*


Van harte gefeliciteerd, de goodies komen binnenkort naar je toe! Heb je niet gewonnen, dan niet getreurd, volgende week is er weer een goodievrijdag!

-------------------------
Een hele goedemorgen Budgetgamers, het is weer vrijdag en dat betekent dat we nog maar één dag verwijderd zijn van het weekend! Met dank aan Ubi Ubi Ubisoft mogen we ook deze week weer een goodieitem aan jullie vergeven. Deze week staat in het teken van een nieuwe game in de Rainbow Six serie, die in december in de schappen komt te liggen: Rainbow Six Siege.

Maak kans op een Rainbow Six Siege Pakketje
Wat gaan we namelijk deze week vergeven? Een Rainbow Six Siege pakketje! Hierin zit ten eerste een Rainbow Six Siege poster zodat iedereen weet dat je lid bent van het Siege team. Daarnaast zit er een Ubisoft notitieboek met opdruk bij, waarin je alle aantekeningen in kunt maken wanneer je druk in de weer bent om een gebouw (tactisch) te bestormen, maar dat is niet alles, je krijgt er namelijk ook een Sleutelhanger bij met twee functies: Namelijk een kompas én een bieropener! Alleen is voor ons niet helemaal duidelijk waar deze tijdens een Siege sessie nu precies van pas komt.... hmmm. Kortom bij deze dan ook de vraag van deze week:

Als je een inval uitvoert zoals in Rainbow Six Siege, in welk stadium en hoe komt de sleutelhanger met zowel bieropener als kompas van pas?

Denk bijvoorbeeld aan: Tijdens de inval gooide ik de sleutelhanger als een werpster naar iemand zijn kop en toen was die bewusteloos. Maar jullie kunenn vast wat veel beters verzinnen.Plaats je reactie hieronder en je doet direct mee.


Wat je dus kunt winnen:
-Rainbow Six Siege poster
-Notitieboek met Ubisoftopdruk
-Rainbow Six Siege multifunctionele sleutelhanger (eerste keer dat we die vergeven)

Tot slot
Heel veel succes iedereen! Eens kijken welke inventieve manier we met zijn allen kunnen bedenken om als speciale commando zo’n sleutelhanger tactisch in te zetten. In principe moet je altijd je omgeving kunnen gebruiken ten slotte. De prijsvraag duurt iets langer omdat we wat later zijn begonnen, daarom kun je nog je creatieve spinsels hieronder plaatsen tot zaterdag 23:59.

Geplaatst op 09-10-2015 10:16
Aantal keer bekeken: 9583

Laatste reacties

avatar van Joopjuh
Joopjuh ( 59 ) 09-10-2015 10:26
Tijdens een bierfeest
avatar van Davidov
Davidov ( 13524   2) 09-10-2015 10:34
Nadat iedereen om zeep geholpen is natuurlijk, proost!
avatar van Bj1981s
Bj1981s ( 149 ) 09-10-2015 10:35
Voor de eerste silent kill. Dwars door zijn luchtpijp... 😎👍
avatar van Stangita
Stangita ( 5 ) 09-10-2015 10:39
Het begint met een geheime missie waar je een inval moet doen in een illegale bierbrouwerij midden in de bossen. Daar heb je natuurlijk een compas bij nodig. Nadat je de inval tot een groot succes hebt geleid, moet je dit natuurlijk wel vieren met een biertje. Stel je voor dat je op deze toplocatie geen opener bij je zou hebben..
avatar van Jumpman
Jumpman ( 553   5) 09-10-2015 10:43
De bieropener met kompas komt meteen aan het begin van pas: Moed in drinken. Het kompas zorgt er wel voor, dat je de weg niet kwijt raakt.
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 25195   20) 09-10-2015 10:49
Het kompas kun je eerst gebruiken om de weg te vinden, en daarna kun je de wijzer uit het kompas gebruiken als extra steekwapen.

De bieropener is hard nodig als je een ruimte aan het belegeren bent en het wat langer duurt; je kunt dan de wacht houden voor de ruimte met een biertje.
Als je niet genoeg tijd hebt om het bier op te drinken kun je het ook altijd nog gebruiken om te gooien; geeft meteen verwarring bij je tegenstanders en laat ze aan de vloer plakken waardoor ze minder onopvallend kunnen rondsluipen.
Allemaal ...hik... proost
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 09-10-2015 10:50
Heel simpel. Aan de sleutelhanger zit de sleutel van het gebouw waar we moeten invallen, dus daarmee lopen we zo naar binnen, klaren het klusje en zijn om 17:00 weer thuis. Het kompas wijst altijd naar de koelkast die natuurlijk goed gevuld is met bierflesjes die we kunnen openen met de bieropener om zo de overwinning te vieren.
avatar van MarvelousMax
MarvelousMax ( 6066 ) 09-10-2015 10:54
Ik voer gewoon een inval bij een feestje uit, gebruik de bieropener voor de flesjes en het kompas voor de weg naar huis!
avatar van Raylan
Raylan ( 76 ) 09-10-2015 10:54
In de verkenningsfase, waarin je die kleine robots kan poppen als bierflesjes. Dat soort geweld werkt psychologisch.
avatar van Pacboyslim
Pacboyslim ( 544   3) 09-10-2015 10:57
Ik denk dat jullie je vergissen... Een bieropener? Het zal toch echt een blikopener zijn voor je blik spinazie...
avatar van EPvW
EPvW ( 384   4) 09-10-2015 10:58
Na flink veel bier tanken heb ik standaard een kompas nodig om de weg terug naar huis te vinden
avatar van Jasperderuijter
Jasperderuijter ( 23 ) 09-10-2015 11:10
Check
avatar van ZeroGeass1
ZeroGeass1 ( 522 ) 09-10-2015 11:18
Kompas om het café vinden dat ergens in het westen ligt. Dit café val je dan binnen en je schiet alle schurken neer. Aangezien dit redelijk vermoeiend is pak je een flesje bier, en die doe je dan open met de flesopener!
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15698 ) 09-10-2015 11:20
Het is avond, ik zit met een paar goede maten klaar om deze avond de meest onvergetelijke avond ooit te maken. Het is al een beetje donker aan het worden en de laatste klanten vertrekken met hun boodschappentas uit de winkel. We liggen op het dak, en hebben allemaal camouflage kleding aan en onze gezichten geschminkt met grijs/groen/witte strepen om zo min mogelijk op te vallen. Een van mijn vrienden, we noemen hem D omdat hij onherkenbaar wil blijven, heeft zijn nachtkijker op en ziet de bedrijfsleider met een paar collega's door de winkel lopen.
Een veegt, de ander gebruikt een rode schrobmachine. De groenten worden van de tafel afgehaald en vervolgens in de koelcel gezet voor de volgende dag. We grapten wat over de versheid van de groenten en de borden met de tekst daarop ''elke dag vers'', wel moesten we zachtjes lachen, want wie weet zouden ze ons horen.
Even later, kwam de hoofdcassiere aan met 3 kassa lades, en niet veel later een andere cassiere met nog 5 lades. De valkluizen bij de kassa werden geleegd en D kon zien dat er veel geld in de lades lag toen deze werden geopend om de kluis in te gaan.
H, die gespecialiseerd is in elektronica heeft al lang gezien dat het alarm een type is die hij al vaker uitgeschakeld heeft. Het zou een makkie worden deze keer.
R die al een stapel enorme zakken mee had genomen was al bezig de beste plek uit de zoeken om de zakken te vullen en hoe we dit het beste zouden benutten. Het klonk allemaal zo goed, alles viel in elkaar als een makkelijke puzzel en er kon niets mis gaan!

Het werd later en later, het was al na sluitingstijd. D bleef alles goed in de gaten houden terwijl ikzelf de andere kant in de gaten hield of niemand ons gezien had of zou zien. Ik speelde ondertussen met mijn sleutelhanger waar een bieropener aan zat (voor het geval dat, je weet maar nooit toch?)
Er stond een groepje collega's te wachten tot iedereen klaar was, en ook de bedrijfsleider kwam aan. We hoorden ze opgelucht roepen ''hèhè dat werd tijd''. De sleutel ging in het slot, de deur ging open met een grote zwiep. Alle collega's stroomden uit het pand en de bedrijfsleider sloot af met de code voor het inschakelen van het alarm. D had de code niet gezien, maar dat was geen probleem zei hij.
Enkelen bleven nog even buiten napraten over een of ander dom feestje van een andere collega, en hoe suf ze het vonden. Even later vertrokken zij ook naar huis.
Het was stil, het was donkerder geworden en de enige die nog langs liepen waren af en toe wat mensen met een hond. Ondertussen had L (een andere vriend die vaker inbreekt) een raam geopend, zonder dat wij het wisten. Toen wij op zoek gingen naar een weg naar binnen, riep hij dat hij er al lang een had. Iedereen zei dat hij zachtjes moest zijn, want hij schreeuwde nogal hard. Leuk, straks weet iedereen het...

Binnen aangekomen, hadden wij niet veel tijd, het alarm ging werken en H had enkele seconden voordat alle sirenes aan zouden gaan en de politie een melding zou krijgen die weer een telefoontje zou doen naar de bedrijfsleider en oh wat zou dat fout aflopen voor ons. Het is H natuurlijk gelukt, het alarm is uitgeschakeld. Gauw naar binnen dus, we hebben weinig tijd! Echter kwamen wij tot de ontdekking, dat we een verkeerd raam hadden genomen, en dus op de verkeerde plek zaten. Oh snap! Wat nu? Ah wacht, gelukkig had ik recent via BudgetGaming een sleutelhanger gewonnen, hoe bad-ass is dat dat die nog van pas zou komen?
Met het compas van deze bad-ass sleutelhanger zochten wij een weg richting de juiste plaats waar onze buit goed verstopt lag. Dat doen ze altijd in winkels, dat maakt het moeilijker om het te vinden en mee te nemen. Maar na een tijdje sluipen en kruipen, waren wij op plek van bestemming aangekomen. R legde de zakken neer en we begonnen ze vol te stoppen met handdoeken en washandjes, die liggen namelijk het zachtst. Toen alle zakken vol zaten, konden we beginnen. D en ik pakten beiden een paar biertjes, deelden ze uit aan de groep en ploften neer op onze net gevulde zitzakken die R had geregeld.
Nou, ik hoef natuurlijk niet te vertellen hoe we het bier open kregen denk ik, dat was ook met de vette sleutelhanger van BudgetGaming! Bedankt BudgetGaming voor deze ervaring.

*Deze beelden berusten niet op waarheid. De namen van de groep zijn verzonnen, de scenario idem dito, dus graag niet meteen BBE aan de deur hier*
avatar van MasterAJA29
MasterAJA29 ( 17 ) 09-10-2015 11:56
Biertje
avatar van Jkampmeijer
Jkampmeijer ( 1803 ) 09-10-2015 12:45
Als aankleding van de Gameroom.
Om daardoor beter in de gaming mood te komen.
avatar van RVNED
RVNED ( 31 ) 09-10-2015 12:46
King Bowser rules!
avatar van Janus83
Janus83 ( 49 ) 09-10-2015 12:49
Als ik hem tijdens de inval op pauze zet. Biertje erbij! Kompas voor als ik een biertje te veel op heb en de weg naar bank niet meer terug kan vinden. Komt goed van pas dus
avatar van Xymie
Xymie ( 213 ) 09-10-2015 14:13
Kratje bier + opener bij de voordeur leggen en aanbellen. Dan 2uur later binnenvallen. Is iedereen dronken en heb je zo iedereen vrij.
avatar van Alpha-D-Juliett
Alpha-D-Juliett ( 1 ) 09-10-2015 14:21
Bij rainbow six siege draait het om tactics, het kompas dient ervoor om aan mijn squad de locaties van de vijanden door de geven bv: (de vijand komt door de deur aan de west zijde van het gebouw) het bieropener is een anders verhaal, mocht ik in een CQB situatie terecht komen, waarop ik 1 op 1 sta met een vijand moet ik hem zo snel en stil mogelijk uitschakelen... weapon of choice? een bieropener natuurlijk! blunt, doet veel schade en je kan zn luchtpijp openhalen zodat hij niet meer naar zn vriendjes kan schreeuwen.
avatar van Sjordi
Sjordi ( 622   22) 09-10-2015 14:30
De bieropener komt van pas op het moment dat je de bomb defuset. In de uiteindelijke versie van R6 zal deze opener ook duidelijk in de defuse animatie zichtbaar zijn Heel gaaf dus om een real life replica van in huis te hebben.

Na het defusen gebruik je het kompas om de metalen koelkast op te sporen die in het huis verstopt staat. Deze is rijkelijk gevuld met bier, dus dan komt de opener opnieuw van pas. Cheers, squad team!
avatar van Jethunt
Jethunt ( 1436 ) 09-10-2015 14:42
als je een overval pleegt bij een cafe , kun je met het kompas gelijk de bierflesjes vinden , en vervolgens gelijk open maken!
vette goodies
avatar van Y2Jordy
Y2Jordy ( 935   12) 09-10-2015 14:57
Oktoberfest bier overval!
avatar van M Monster D
M Monster D ( 1374 ) 09-10-2015 16:41
het werd onze grootste inval tot nu toe, het drugs cartel had al vele pakhuizen verloren. een team van 9 man werd ingezet om het laatste pakhuis in de bossen op te rollen, we konden niet te voet de mega bebossing afleggen, een scout team had een landing plaatst gevonden 250 meter van het pakhuis vandaan. We kregen de route en hadden 2 dagen om ons voor te bereiden.

We wisten dat het cartel goed bewapend was, maar toen we naar de dropzone vlogen werden we verast door het cartel. tracking missles waren tot hun beschikking, en schoten ons uit de lucht. De landan had erger gekund, de piloot en 3 van onze waren gesneuveld bij de val. we moesten met ze 6en verder. maar misschien had het cartel niet door dat we er nog waren, er was hoop dat missie nog konden afmaken.

na kort te herstellen voor de bewakers ons konden vinden waren we op pad, we vlogen vanuit het zuiden naar het noorden van de regio, aan de val van de heli te zien moesten we Noord-Oost onze reis vort zetten.

Ik had zoals altijd het kompas en bieropener van m'n vader bij me, het gaf me kracht door te zetten, hij vocht en stierf en voor de veiligheid van zijn land, en ik zou hoe dan ook zijn werk voortzetten. deze missie was extra speciaal voor me, want mijn vader stierf in battle, in battle met dit cartel!

eenmaal bij het pand aangekomen zochten mijn team en ik naar een opening, we vonden een zwakke muur die zowel naar de eerste verdieping leed als naar de kelder. we bliezen de muur op en besloten via de kelder onze weg naar de lieutenant vort te zetten.

in de kelder was een drugs lab met 2 bewakers, die waren snel uitgeschakeld. we gebruikte het lab als cover, we hadden prima zicht op de woning en het door ons opengeblaasde gat in de muur, maar dat was een grote fout. een Molotov werd naar binnen geworpen en het lab stond in vuur en vlam.

we moesten onmiddelijk weg, het gat in de muur naar buiten was te hoog we moesten door de deur, in de crossfire stierven weer 2 van ons. met z'n vieren gingen we verder, we gaven niet op, we schoten ons door het pakhuis die langzaam onze crematorium werd. we bereikte het kantoor met 3 man en schoten de lieutenant neer.

het gebouw branden langzaam onder ons vandaan. we gingen het dak op en stolen een heli van het cartel om mee te vluchten. er was een van ons die nog fatsoenlijk kon vliegen, en de jongste van het team. ik stuurde ze naar de heli. ik gaf de jongste het kompas en bieropener en zij tegen hem: pas hier goed op! hij knikte. ik pakte m'n mes en peuterde het slot van de ketting kapot die de heli vasthield.

In Mexico, geen idee waar maar ergens waar het cartel veel invloed had, werd ik vast gehouden, ik ontving 1 brief van m'n squat leden, ze waren veilig wegkomen, de bieropener en kompas waren veilig bij de rookie, ik stuurde een brief terug in de hoop dat ze houden ontvangen, dat het geen nut zou hebben me proberen te bevrijden, want morgen zou ik weer bij m'n vader zijn, morgen is mijn executie,,,
avatar van Alphonse
Alphonse ( 327 ) 09-10-2015 16:43
Het lijkt me leuker als het bemachtigen van de sleutelhanger het doel is van de inval
avatar van Gamerke1992
Gamerke1992 ( 228   1) 09-10-2015 16:46
Succes iedereen ik gun het jullie en doe zelf niet mee :p
avatar van SoundGamer
SoundGamer ( 54 ) 09-10-2015 18:42
Nadat we zijn binnengevallen en de missie is afgelopen wijst het kompas de weg naar het bier!
avatar van RudyV
RudyV ( 308 ) 09-10-2015 20:37
Haha bij de volgende ontvoering en de daarop volgende bevrijding van een Heineken....
avatar van Daniel
Daniel ( 2359   19) 09-10-2015 21:13
Na flink wat biertjes te hebben genuttigd, alsnog de weg naar huis vinden met behulp van de kompas. Helemaal top, wordt ik in ieder geval wakker in het juiste bed.
avatar van Ziberius
Ziberius ( 2186 ) 09-10-2015 21:42
Na iedereen neergeschoten te hebben proosten met een biertje! Om daarna te kijken welk huis we dit keer binnen vallen
avatar van Twincrime
Twincrime ( 783 ) 09-10-2015 22:08
Leuke aktie ik denk dat ik uiteindelijk de inval bij kingbowser moet gaan plegen omdat hij de coole gadget zoiezo mag winnen van mij. Met zo'n prachtig verhaal, en de bier opener zal ik gebruiken om lekker een flesje cola open teknallen. Omdat ik nog met de auto nog naar huis moet en de compas gebruik ik niet wat daar heb ik mijn navigatie voor
avatar van Rominick
Rominick ( 2522 ) 09-10-2015 22:15
Gewoon bier naar binnen gieten en met de kompas weer naar huis gaan.
Hoezo orders aannemen als je door niet naar je werk gaan ook kunt drinken.
avatar van RajeevSampatsing
RajeevSampatsing ( 17 ) 09-10-2015 23:06
Net een missie succesvol afgerond! Opweg terug naar HQ krijgen ik en mijn squad een oproep voor een spontane reddingsmissie van een high priority target. De missie blijkt erg gevaarlijk en er is weinig intel. Het enige wat bekend is, is de locatie van het huis waar de gijzelaar is en dat het om een reddingsmissie gaat van iemand die Yørn heet. De gijzelaar schijnt een genie te zijn en ongelofelijk knap.

Onze helikopter vliegt daarom direct door naar de locatie. We zijn niet voorbereid op deze missie en ik heb al mijn munitie tijden de vorige missie al verbruikt. Mijn squadmembers hebben nog een paar kogels. Het enige wat we verder hebben is een sleutelhanger met flesopener en kompas functie, dus we moeten ontzettend inventief en creatief zijn als we willen slagen!

We gooien het touw uit de helikopter, en gebruiken de ring van de sleutelhanger om veilig af te dalen. Door de flesopeners als grapplinghook te gebruiken zijn we in staat om aan de kozijnen te blijven hangen rondom het huis.

Iedereen is klaar voor de siege op het huis: "3.....2.....1....."
Via het raam breken we naar binnen en voeren een verrassingsaanval uit op de vijand. Iedereen is uitgeschakeld en we gaan op zoek naar Yorn.
We vinden hem in de kelder, in paniek en vastgebonden op de grond. Hij was in zijn been geschoten, maar ondanks al het bloed was hij inderdaad ontzettend knap...de intel klopte. We moesten de wond zo snel mogelijk verzorgen voordat deze zou infecteren. Door het uiteinde van de flesopener in de wond te haken, blijft de wond open waardoor ik toegang tot de kogelfragmenten heb en deze kan verwijderen. Ondanks dat bier een laag alcoholpercentage heeft, besloot ik een biertje van de vijand te openen met de flesopener. Ik doe een poging de wond te desinfecteren met het bier, en geef de rest van ervan aan Yorn zodat hij wat kalmeert en meer op zijn gemak voelt. Ik scheur mijn mouw af en verbind de wond om het bloeden te stoppen.

We begeleiden Yorn naar buiten en willen de helikopter weer oproepen om terug te gaan naar HQ, maar Yorn stopt ons. Toen hij gegijzeld was, heeft hij in de auto gehoord dat ze de sleutelhanger van BudgetGaming wilden stelen die ze zouden verloten. Als de prijs plots vermist zou raken, zou dit chaos en afgunst op Budgetgaming afroepen. Yorn zou niet verder kunnen leven, wetende dat hij dit mogelijk had kunnen voorkomen. Omdat Yorn zo'n genie is, heeft hij gebaseerd op de trillingen van de auto toen ze hem vervoerde, kunnen berekenen dat de HQ van de vijand 12km ten westen ligt. We besluiten zijn verzoek in te willigen en accepteren de volgende missie. We pakken de wapens op van de vijanden die we net hebben vermoord en zoeken met behulp van het kompas het westen.

De helikoper haalt ons op, en daar gaan we ...opweg naar de volgende missie....
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 09-10-2015 23:18
Rol: Toevoeg Moderator
Tijdens het Oktoberfest sluip ik de tent binnen, wurg ik de eerste enemy guard met de sleutelhanger waaraan ik een koord heb gemaakt (Silent kill, yeah!) pak al het bier wat er te vinden is, open het met de bieropener, drink het op en vind mijn weg naar huis met het kompas!
avatar van UltraTiger
UltraTiger ( 66666   106) 09-10-2015 23:18
biertje openen, moed indrinken, daarna flesje gebruiken als molotov cocktail. kompas natuurlijk gebruiken om naar de vijand te navigeren.
avatar van Dumbell
Dumbell ( 26 ) 10-10-2015 00:46
Die gooi je natuurlijk als eerste naar binnen. De bad guy roept al zijn homies bij elkaar om te laten zien wat een gave sleutelhanger hij heeft gevonden en op dat moment val je binnen en knal je ze allemaal neer. Uiteraard niet vergeten de sleutelhanger weer mee te nemen!
avatar van MJB
MJB ( 4354   4) 10-10-2015 09:32
Na de inval zodat we met de compass de juiste weg naar de supermarkt kunnen vinden. De sletelhanger daar zit de autosleutel aan. De opener is voor de flesjes fris of bier.
avatar van Mrpisthebest
Mrpisthebest ( 685 ) 10-10-2015 13:03
In de game niet, maar als je midden in de nacht je weg richting de koelkast kwijt bent, helpt de lamp in het donker, het kompas om de juiste weg te vinden en de opener natuurlijk omdat flesje bier open te maken!
avatar van Jellevdburg
Jellevdburg ( 4633   1) 10-10-2015 13:17
Gemist helaas
avatar van Desauzenman
Desauzenman ( 23 ) 10-10-2015 15:03
Zodra je de deur eruit blaast en je vijand ziet geef je hem eerst even een biertje, dan kijk je even waar het noorden is voor de wind zodat je niet al die rook in je gezicht krijgt en dan schiet je hem hellemaal kapot.

Missie geslaagd.
avatar van Danysuri
Danysuri ( 192 ) 10-10-2015 19:49
kompas om de bier te vinden en dan open te maken. Zo simpel kan het ziin.
avatar van Sketsboy15
Sketsboy15 ( 558 ) 10-10-2015 20:10
Je gaat het bier van de vijand stelen, vervolgens gooi je het kompas na binnen wat een tijdbom is en op het einde maak je het heerlijke bier open met de bieropener!
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   23) 12-10-2015 12:34
Rol: Administrator
Bekendmaking winnaar!
avatar van Galigula77
Galigula77 ( 376 ) 12-10-2015 12:40
Gefeliciteerd
avatar van Pug205GTi
Pug205GTi ( 4864 ) 12-10-2015 12:47
Gefeliciteerd King. Tijd om een leuk boek te schrijven
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15698 ) 12-10-2015 13:47
Hoeraaaa!!! Dankjullie wel, wat supervet.

Maar het is nu niet de bedoeling dat ik het ook daadwerkelijk uitvoer toch? Of hoort dat er ook nog bij, met video en al?
avatar van Vloetje
Vloetje ( 3677   54) 12-10-2015 14:10
Toen ik de winnende reactie las vorige week vond ik het al een kandidaat voor de overwinning! Gefeliciteerd.
avatar van Sgt_PowerColt
Sgt_PowerColt ( 6734   4) 12-10-2015 14:14
Congrats Bowser!
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15698 ) 12-10-2015 14:21
Dank jullie wel

Een boek? Haha, niet creatief genoeg voor.
avatar van Twincrime
Twincrime ( 783 ) 12-10-2015 14:59
Gefeliciteerd king Bowser nu moet je even de mijne lezen hihi
Quote:
Leuke aktie ik denk dat ik uiteindelijk de inval bij kingbowser moet gaan plegen omdat hij de coole gadget zoiezo mag winnen van mij. Met zo'n prachtig verhaal, en de bier opener zal ik gebruiken om lekker een flesje cola open teknallen. Omdat ik nog met de auto nog naar huis moet en de compas gebruik ik niet wat daar heb ik mijn navigatie voor
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15698 ) 12-10-2015 15:55
Quote:
Leuke aktie ik denk dat ik uiteindelijk de inval bij kingbowser moet gaan plegen omdat hij de coole gadget zoiezo mag winnen van mij. Met zo'n prachtig verhaal, en de bier opener zal ik gebruiken om lekker een flesje cola open teknallen. Omdat ik nog met de auto nog naar huis moet en de compas gebruik ik niet wat daar heb ik mijn navigatie voor
Hahaha, ja hij is mooi Maar je mag ook gewoon even op 't raam kloppen hoor, kun je de deur heel laten
avatar van Twincrime
Twincrime ( 783 ) 12-10-2015 16:40
Quote:
[..]

Hahaha, ja hij is mooi Maar je mag ook gewoon even op 't raam kloppen hoor, kun je de deur heel laten
Ja is ook een idee
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 25195   20) 12-10-2015 19:44
Gefeliciteerd King Bowser !

Tja; wie schrijft die blijft, en in dit geval om de prijs te innen
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15698 ) 13-10-2015 12:11
Dankjewel Cheapo
avatar van Jkampmeijer
Jkampmeijer ( 1803 ) 14-10-2015 12:46
Gefeliciteerd King Bowser!
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15698 ) 14-10-2015 13:13
Dankjewel Jkampmeijer.
avatar van Davidov
Davidov ( 13524   2) 14-10-2015 13:15
Quote:
King Bowser rules!
Hahaha, als een baas!