Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Budgetspelen RecensiePrijsvraag: Maak kans op € 20 euro bon

Geplaatst op 02-05-2016 13:22
We schrijven al jaren recensies op Budgetgaming, maar nu kunnen we ook officieel bekendmaken dat de eerste recensies live staan op Budgetspelen! We hadden eerder al recensies van de nieuwste LEGO sets, maar sinds vorige week zijn ook de eerste bordspelrecensies een feit! We gaan jullie op budgetspelen de komende tijd steeds meer kennis laten maken met welke bordspellen er allemaal zijn en wat ze nu precies inhouden. Zijn ze leuk of is er nu juist weinig aan? Hoe speelt het? Voor wie zijn ze geschikt? Zijn ze leuk om met een vriendengroep te spelen? Etc. Martijn heeft er echt een hele creatieve recensie van Crox Word van gemaakt. Speel je verder wel eens met vrienden samen? Dan is de special over coöperatieve games misschien wel iets voor jou. Hier werk je met zijn allen samen tegen het spel. En nu is er dus een prijsvraag om de lancering van de recensies te vieren!

Nu ook recensies op Budgetspelen
Verwacht in ieder geval de komende weken recensies van diverse spellen waaronder het tactische Imperial Settlers, het twee speler spel Daxu en een spel wat tot de verbeelding spreekt ‘Pak die zak!’. Als je een beetje interesse in bordspellen hebt is het zeker het waard om de site in de gaten te houden omdat we je kennis gaan laten maken met een grote variëteit aan titels. Verder staan er nu ook al heel wat winkels in waaronder The Summoner en Thegamefreak die altijd mooie prijzen hebben voor bordspellen.




Prijsvraag: Maak kans op een 20 euro bol.com bon!
Sowieso moeten we de lancering van de eerste bordspelrecensie vieren met zowel Bordspelfans als LEGO fans die al wat langer de site volgen. Daarom vergeven we deze week een 20 euro waardebon van bol.com! Althans geef aan wat je er van zou kopen en wij kopen het met deze bon voor jou. Je kunt hier meedoen met de prijsvraag.

Geplaatst op 02-05-2016 13:22
Aantal keer bekeken: 6187

Laatste reacties

avatar van Atalea
Atalea ( 271 ) 02-05-2016 14:31
Superleuk! Ik ben benieuwd!
avatar van DaggieWaggie
DaggieWaggie ( 39305   67) 03-05-2016 08:20


avatar van Gebruikersnaam
Gebruikersnaam ( 377 ) 03-05-2016 13:52
Leuk, maar graag niet in hetzelfde overzicht als aanbiedingen...