Het is patat! 🍕 + 🍍 =❤ , After eight 🤮 Teamvluusje stinkt!
Vind ravigotte saus ook lekker met kibbeling
Look, whatever kind of family you have, reality is relative. You know? Normal is just the middle of the mess.
*** Pickle Rick ***
Honingmosterdsaus is ook één van mijn favorieten. Lekker bij o.a. gefrituurde kip en een broodje beenham.
Quote:
Remoulade is hier ook verkrijgbaar, voornamelijk bij de visboer. Lekker op de kibbeling!
Gepost door: Zanpsyko op 19-03-2018 12:53
Gepost door: Zanpsyko op 19-03-2018 12:53
Precies, hier wordt het ook gegeten met voornamelijk vis.
De reden dat ik het vergeleek met iets in Nederland, is omdat het laatst in de Aldi als "Echte Deense remoulade" werd verkocht, waardoor ik dacht dat het niet te krijgen was
❍ᴥ❍
Quote:
Deense remoulade heeft fijngemalen LEGO erdoor.
[..]
Precies, hier wordt het ook gegeten met voornamelijk vis.
De reden dat ik het vergeleek met iets in Nederland, is omdat het laatst in de Aldi als "Echte Deense remoulade" werd verkocht, waardoor ik dacht dat het niet te krijgen was
Gepost door: Skull_kid op 19-03-2018 13:42
Precies, hier wordt het ook gegeten met voornamelijk vis.
De reden dat ik het vergeleek met iets in Nederland, is omdat het laatst in de Aldi als "Echte Deense remoulade" werd verkocht, waardoor ik dacht dat het niet te krijgen was
Gepost door: Skull_kid op 19-03-2018 13:42
Het is patat! 🍕 + 🍍 =❤ , After eight 🤮 Teamvluusje stinkt!
Steaks: bearnaisesaus of chimichurri.
Shoarma: knoflooksaus
Kebab: BBQ saus
Kipnuggets: BBQ saus
Tonijn:honing-ketjapsaus of sojasaus (met van die sesamzaadjes er ook in, ben even de naam kwijt)
Gerookte zalm: Honing-mosterdsaus
Kibbeling: ravigottesaus
Calamares: knoflooksaus
Gebakken garnalen: cocktail whiskeysaus
''Zonder backlog ben je uitgespeeld.''
Dan kan het lekker in je vlees trekken terwijl je eet. Omnomnom.
Het is patat! 🍕 + 🍍 =❤ , After eight 🤮 Teamvluusje stinkt!
Quote:
Terwijl remoulade van origine een Frans sausje is. Doen de Denen dat vaker? Ergens 'Deens' voor zetten en roepen; 'Kijk kijk kijk! Hebben wij gemaakt. Franse frietjes zijn eigenlijk Deense Frietjes'.De reden dat ik het vergeleek met iets in Nederland, is omdat het laatst in de Aldi als "Echte Deense remoulade" werd verkocht, waardoor ik dacht dat het niet te krijgen was
Gepost door: Skull_kid op 19-03-2018 13:42
Gepost door: Skull_kid op 19-03-2018 13:42
Ik had ooit van mijn moeder geleerd een eigen cocktail saus te maken door mayo, ketchup en wat sherry te mixen. Is wel erg lang geleden dat ik dat heb gemaakt omdat we nooit sherry in huis hebben.
Een paar maanden terug kocht ik geregeld een pakje Tempura Kip van Knorr. Maar tegenwoordig verkopen ze het niet meer maar de inhoud was niet erg bijzonder; Tempura beslag kon ik bij de Xenos krijgen, rijst met groente kan ik gewoon zelf maken en de dipsaus is redelijke simpel na te bootsen door chili saus met ketchup te mengen. Maar heeft iemand tips om de saus wat meer te binden? Meestal blijft de ene saus drijven op de andere waardoor het je net zo goed de kip in de twee sausjes kan dopen.
Twitch.tv/DagDoesStuff 👑🐊
Quote:
Ik moet wel zeggen. Bij de meeste dingen waar ik satésaus bij doe, strooi ik er nog een beetje cayennepeper overheen. Lekker pittig maken Verder kan satésaus inderdaad bij heel veel dingen. Ik doe het zelfs soms als ik even snel moet eten (en ongezond doe dus) ook wel eens op mijn brood, al dan niet koud rechtstreeks uit de koelkast. Is gewoon lekker.[..]
Oh ja. Satésaus. Vind ik ook enorm lekker. Met een gourmet of BBQ maak ik altijd een flinke pan. Want ik smeer het echt overal over. Vlees, salades, stokbrood. Ik vind het echt om te smullen. Nog een paar gebakken uitjes er overheen uit zo'n bakje en het is ook klaar voor de nasi.
Als ik het maak doe ik er altijd nog een beetje chili en Hela curry saus doorheen.
Gepost door: Dagmar op 19-03-2018 11:57
Oh ja. Satésaus. Vind ik ook enorm lekker. Met een gourmet of BBQ maak ik altijd een flinke pan. Want ik smeer het echt overal over. Vlees, salades, stokbrood. Ik vind het echt om te smullen. Nog een paar gebakken uitjes er overheen uit zo'n bakje en het is ook klaar voor de nasi.
Als ik het maak doe ik er altijd nog een beetje chili en Hela curry saus doorheen.
Gepost door: Dagmar op 19-03-2018 11:57
Quote:
Ik doe dit altijd gewoon met maaltijden. Aardappels met sperziebonen en een gehaktbal, pasta met pittige saus, pannenkoeken met stroop, zuurkool met worst. Alles op een groot bord, even roeren en gaan met die banaan. Oh, die kan er ook nog wel bij trouwens, voor de kcal.[..]
Ik doe dit meestal met meer gebonden soepen (erwtensoep, bruine bonen soep). Is ook zeker een aanrader.
Gepost door: Dagmar op 19-03-2018 12:30
Ik doe dit meestal met meer gebonden soepen (erwtensoep, bruine bonen soep). Is ook zeker een aanrader.
Gepost door: Dagmar op 19-03-2018 12:30
Wat ik zelf nog wel eens maakte, vooral bij chips is dit wel lekker vind ik. Beetje ketchup, beetje mayonaise of fritessaus, beetje zout, beetje peper, roeren, sausje = klaar. Alles naar eigen smaak toevoegen.
https://wlo.link/@PRGames. Live every Friday 20:00CET. - PRGames merch: https://prgames.creator-spring.com
Het is patat! 🍕 + 🍍 =❤ , After eight 🤮 Teamvluusje stinkt!
Quote:
Ik deed dat wel is maar ik vind het veel lekkerder zonder.
Niet echt een saus maar gebruiken jullie wel eens truffelboter of kruidenboter om over je vlees heen te smelten?
Gepost door: Care op 19-03-2018 14:19
Gepost door: Care op 19-03-2018 14:19
Quote:
Niet echt een saus maar gebruiken jullie wel eens truffelboter of kruidenboter om over je vlees heen te smelten?
Gepost door: Care op 19-03-2018 14:19
Gepost door: Care op 19-03-2018 14:19
Eerder ongezouten gras (room) boter, anders zonde van de steak.
Of zelf biekstuk bali maken zoals bij Loetje; roomboter met sambal oelek.
Look, whatever kind of family you have, reality is relative. You know? Normal is just the middle of the mess.