Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Feestprogramma voor 10-jarig bestaan in december

Geplaatst op 29-11-2014 12:45
Sommigen van jullie was het misschien al opgevallen, maar voor die gene die het nog niet hadden opgemerkt, sinds dinsdag heeft Budgy (ons logo) een veilinghamer bij zich! Er waren al wat discussies op het forum over wat dit nu precies te betekenen had, vandaag hoor je daar eindelijk meer over. Wat wil namelijk het feit, in december zijn we nog slechts een paar weken verwijderd van de dag dat Budgetgaming 10 jaar bestaat!

29 december 2004 hebben we voor het eerst het digitale licht op de Budgetgamingsite aan gedaan en nu zijn we alweer 10 hele jaren verder. Natuurlijk is het een mooie mijlpaal, maar wij zijn eigenlijk niet belangrijk, jullie als Budgetgamers, samen met de Budgetgamingcrew zijn die gene die het mogelijk hebben gemaakt dat wij al weer zolang hebben mogen bestaan. Daarom willen we jullie dan ook in december een kleine blijk van waardering tonen, door de gehele decembermaand vol te plannen met activiteiten voor jullie als onze community. Laten we er samen een feestmaand van gaan maken ter ere van ons 10-jarig bestaan! En daarbij is het de hoogste tijd geworden om jullie te vertellen wat we allemaal voor jullie in petto hebben.

1 en 2 december: Sinterklaasprijsvraag
We gaan de maand opwarmen met een Sinterklaasprijsvraag. Zoals gezegd bestaan wij aan het eind van het jaar een decennium, maar er zijn ook winkels die net dit jaar met hun activiteiten zijn begonnen. Om een mooi verband te leggen met het begin en het einde einde van de maand, gaan we met de Sinterklaasprijsvraag een beginnende shop een klein beetje helpen, meer informatie hier over volgt maandag. Overigens doe je dit niet voor niets, want we gaan hele mooie prijzen vergeven! (onder andere de Deluxe Edition van een pas uitgekomen game)

De Budgetgamingveiling, -10 jaars- editie, voor het goede doel komt er aan!
Achter de schermen ben ik de afgelopen weken heel druk bezig geweest met het kijken of we een oude vertrouwd concept nog eenmaal dit jaar opnieuw met jullie kunnen gaan doen. Voor wie de Budgetgamingveiling niet kent. Op het gamesevenement First Look hebben we twee jaar een veilingshow gedaan op het hoofdpodium. Tijdens deze Veilingshows veilden we aan jullie als publiek unieke game items die je nergens in de winkels zult kunnen vinden. Het idee was dat veel uitgevers hele toffe unieke items van games vaak hebben, maar als gamer is het heel moeilijk om hier aan te komen. De Budgetgamingveiling biedt je dan ook de kans om toch aan dit soort items te komen. De volledige opbrengsten komen verder ten goede aan Right To Play, een organisatie die zich inzet voor de rechten van het kind om te kunnen spelen. Gamen en spelen liggen toch redelijk dicht bij elkaar, dus daar ligt een mooie link. Zie ook onderstaand filmpje ter idee hoe het toentertijd ging op First Look.


Het was even afwachten of we het dit jaar weer konden gaan doen, ten slotte moeten we wel mooie exclusieve items kunnen regelen om een goede veiling neer te kunnen zetten. Inmiddels kunnen we jullie met vol vertrouwen vertellen dat er een hele dikke Budgetgaming Veiling -10-jaars- editie aan zit te komen! Er komt dus een digitale Budgetgamingveiling aan. We hebben zulke supertoffe items binnengekregen dat het werkelijk moeilijk gaat worden om van sommige daarvan weer afscheid te moeten nemen, maar het is voor een goed doel moeten we maar denken! We hebben ook zeker voor ieder wat wils want, zowel Nintendo als Sony, als Rockstar en Blizzard hebben allemaal items beschikbaar gesteld.

3-16 december bekendmaking van de veilingitems
Tussen 3-16 december gaan we met jullie alle items doornemen die van 17-24 december geveild gaan worden. De reden dat we hier zoveel tijd voor uittrekken is omdat 95% van deze items niet in winkels te krijgen zijn, daarnaast zit er per pakketje of unieke item wel het een en ander bij dus zie het als een veilingcatalogus die we samen gaan opzetten van exclusieve game items. Wil je overigens als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste items, volg dan de Budgetgamingfacebook waar de items eerder bekend worden gemaakt dan op de site. Daar plaatsen we namelijk sneakpeekfoto’s waar we hier op de site alle items met wat meer uitleg met jullie doornemen. Soms zit er namelijk heel wat bij!

Kortom, ben je een gameverzamelaar of fan, dan is het zeker aan te raden deze dagen Budgetgaming in de gaten te houden. Gedurende deze twee weken kun je voor jezelf een lijstje maken van welke items jij wel zou willen scoren en vergeet niet, je helpt tegelijkertijd met elk bod ook nog eens een goed doel!

Partijen waar we items van al binnen hebben zijn Nintendo, Bethesda, Sony, Ubisoft, Blizzard, Capcom en Rockstar, maar daar komen er nog zeker meer bij. Verder wil ik benadrukken dat de items die we veilen, soms het spel er weliswaar bij zit, maar we gaan over het algemeen geen spellen los veilen, alleen unieke pakketten en items die niet meer in de winkels verkrijgbaar zijn, alleen bij de Budgetgamingveiling.



17-24 december: Budgetgaming Veiling 10-jaars editie
Van 17 tot en met 24 december wordt het tijd voor de veiling! We hebben minstens 20 verschillende items, maar in totaal worden het er wel wat meer. Vooraf zullen jullie een schema gaan krijgen van wat wanneer geveild zal gaan worden en wanneer je kunt bieden op je favoriete items. Hoe we precies de veiling gaan doen is nog de vraag. We zijn momenteel aan het kijken naar de mogelijkheden om het via marktplaats/ebay te doen zoals Serious Request, alleen het is moeilijk om ze te pakken te krijgen. Anders kan het altijd nog dat we het via het forum hier gaan doen. Hier hoor je t.z.t. meer over. 24 december sluiten we de veiling vervolgens knallend af en gaan we kijken hoeveel we opgehaald hebben. Ook dit jaar zal de volledige opbrengst weer ten goede komen van Right To Play.

Opbrengsten komen ten goede voor Right To Play
Maak je geen zorgen dat je geboden geld dus niet goed terecht komt, want ook dit jaar gaan we ons weer inzetten voor Right To Play, een organisatie die zich inzet om de rechten van het kind om te kunnen spelen en sporten terug te geven. Voor elke 24 euro kan een kind een jaar lang sporten. Wanneer je dus op die biedknop drukt op weg naar de winst, dan help je dus tevens anderen die het wat minder hebben in de wereld. Indirect doneer je dan ook in de Right To Play pot die we tijdens de veiling gaan vullen. Het record staat momenteel op rond de 1700 euro van de laatste serie shows, laten we gaan proberen dit record te verbreken! Ter idee wat voor items er gaan komen (al is er een grote varieteit), hier een sneakpeek van één van de items.



Eén van de items die we gaan veilen, later zullen we jullie laten zien wat er allemaal bij zit.


27-29 december: Cadeautjes uitpakken en verdelen onder de community
Met Kerst is het tijd om met vrienden en familie door te brengen, daarom houden we 25 en 26 december een korte adempauze, dat betekent echter niet dat het feest al voorbij is! Nee, want vanaf 27 of 28 december (27 december gaan we met de crew een dagje weg) wordt het tijd om jullie als Budgetgamers nog eens flink te verwennen met diverse prijsvragen waarbij je heel wat mooie games kunt winnen. Onder andere Bart Smit heeft verteld dat er een Kerstzak onze kant op komt vol met cadeautjes voor jullie, ter viering van het 10 jarig bestaan. Daarnaast als er nog andere winkels het feest mee willen vieren, dan kunnen ook zij ons benaderen. We ronden de festiviteiten rond 30 december af om uiteindelijk 31 december met zijn allen knallend het nieuwe jaar in te gaan! Ik denk dat we zo een mooi feestconcept te pakken hebben!

29 december: officieel 10 jaar! Tijd voor een nieuwe functie!
Uiteraard zouden we jullie allemaal een cadeautje geven als dank voor jullie support de afgelopen jaren. Echter nu we met steeds meer Budgetgamers samen zijn, wordt dat steeds lastiger om te realiseren. Toch willen we jullie wat gaan geven dit jaar en dat gaat we doen in de vorm van een gloednieuwe functie waar jullie Budgetgamers veel naar hebben gevraagd. (Wel nog een klein beetje onder voorbehoud, want er wordt nog steeds hard aan gewerkt as we speak). De budgetgamers die op het forum rondhangen hebben vast al iets opgepikt, weet je het nog niet, dan hoor je daar heel binnenkort een stuk meer over. Reken er maar op dat deze functie in ieder geval ook op jouw wensenlijstje staat!

Tot slot
Kortom, laten we december met zijn allen samen vieren, iedereen is welkom om mee te doen ook straks met de veiling. Het zal een drukke maand gaan worden, maar wij hebben er in ieder geval zin in om jullie te verwennen ter ere van het Budgetgaming jubileum. Laten we van december een mooie, maar vooral gezellige maand van maken!

Geplaatst op 29-11-2014 12:45
Aantal keer bekeken: 9078

Laatste reacties

avatar van MilanSven
MilanSven ( 1648   3) 29-11-2014 12:57
Klinkt veelbelovend! Ik ga het allemaal in de gaten houden!
avatar van Leonn
Leonn ( 1041 ) 29-11-2014 13:00
Eindelijk de price alert-functie, tof :-)
avatar van Davidov
Davidov ( 13524   2) 29-11-2014 13:03
Cheers alvast!
avatar van Dynaw
Dynaw ( 8078   6) 29-11-2014 13:08
Klinkt goed allemaal!
avatar van Daniel
Daniel ( 2359   19) 29-11-2014 13:09
Quote:
Eindelijk de price alert-functie, tof :-)
avatar van GinneSchrik
GinneSchrik ( 4212 ) 29-11-2014 13:10
Benieuwd naar de veiling, die waarschijnlijk later bekend zal staan als de "2014 wallet massacre".
avatar van Sabin5995
Sabin5995 ( 3263 ) 29-11-2014 13:15
Tof! Ik heb er zin in
avatar van Jopvdsteen
Jopvdsteen ( 3216 ) 29-11-2014 13:16
Die nieuwe functie lijkt me een inkoppertje maar wel een hele gave! December kan niet snel genoeg beginnen, super!!
avatar van DarklordTensho
DarklordTensho ( 186 ) 29-11-2014 13:19
Klinkt awesome! Ik ben benieuwd
avatar van WaaRLaNDeR
WaaRLaNDeR ( 2295 ) 29-11-2014 13:22
Leuk.!
avatar van Tailsknux
Tailsknux ( 1851 ) 29-11-2014 13:22
Ben benieuwd, naar de prijsvraag en naar de veiling.
avatar van Don2one
Don2one ( 225 ) 29-11-2014 13:35
wow 10 jarige bestaan zeer netjes. Bedankt voor alles afgelopen jaren op naar de volgende 10
avatar van T.Pennings
T.Pennings ( 3992 ) 29-11-2014 13:39
Wordt een goeie maand.
Alvast gefeliciteerd met het jubileum!
avatar van Youmademeseeit
Youmademeseeit ( 744   2) 29-11-2014 13:41
Volgensmij gaan we een mooie maand tegemoet. Heb er nu al zin in!
avatar van DunTee
DunTee ( 455 ) 29-11-2014 13:46
Ik heb heel erg veel zin in deze maand!

avatar van DragonflySoldier
DragonflySoldier ( 5912 ) 29-11-2014 13:57
Party!
avatar van GJ
GJ ( 6101   7) 29-11-2014 13:59
Rol: Forum Moderator
Heeuuujjj, feest!
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 29-11-2014 14:09
Rol: Toevoeg Moderator
27 december, time to meet the big boss.
avatar van Blizzy
Blizzy ( 109 ) 29-11-2014 14:12
Wauw alweer 10 jaartjes de tijd vliegt
Ben zeker benieuwd naar de veiling kan niet wachten
avatar van Curly1991
Curly1991 ( 2222 ) 29-11-2014 14:19
Nog meer leuks in december. De maand wordt steeds feestelijker. Ik ben benieuwd naar de veiling
avatar van Xor
Xor ( 34660   1480) 29-11-2014 14:56
Ah. De Budgetgaming Firstlook veilingshows 2011 video. Herinnert mij weer terug aan dat goeie tijd toen Firstlook nog "goed" begon te worden(en dat Yorn toen al een fotomodel was ;p).

Ik ben iig benieuwd naar de veiling. Hopelijk zitten er wat leuke, interessante dingen tussen ;P.
avatar van Yojimbro
Yojimbro ( 16491 ) 29-11-2014 15:04
2007 represent
avatar van Rillanon
Rillanon ( 221 ) 29-11-2014 15:05
Wat leuk! En super dat de opbrengsten van de veiling naar een goed doel gaan! Ik ga het allemaal op de voet volgen!
avatar van Ser ArtoriaZ
Ser ArtoriaZ ( 2827   1) 29-11-2014 15:10
Congratzuuuuuu! Ik was heel lang een lurker, en had volgens mij ergens in 2010 de knoop doorgehakt en geregistreerd.

Btw een Deluxe Edition? Please tell me it's Dragon Age? Ik wil die game zo graag spelen, maar die D.E. is echt super duur. (voor de last-gen >_<)
avatar van Cichlide
Cichlide ( 33 ) 29-11-2014 15:22
Leuk verhaaltje Yørn
avatar van Secretmaster
Secretmaster ( 715 ) 29-11-2014 15:40
Ben ik ff blij dat ik dan al vakantie heb. Wordt dus ff goed op de centjes letten.
avatar van GinneSchrik
GinneSchrik ( 4212 ) 29-11-2014 15:49
Haha, Yørn lijkt nog niet een beetje op wat ik in m'n hoofd had. Ik dacht aan zo'n mysterieuze en gigantische Dr. Claw van inspector Gadget, die ipv een kat een stapel VVV bonnen aait terwijl hij op z'n grote troon zit gemaakt van de uitgeharde tranen van de mods.
Tegenvaller!
Laten we overigens aub met de veiling iets bedenken waardoor betalingen gewaarborgd zijn. Opbieden tegen elkaar is minder erg omdat er een goed doel bij betrokken is, maar opbieden tegen iemand die uiteindelijk niet betaald waardoor jouw "2e bod" wint voelt erg zuur.
Bieden via MP zou perfect zijn, vooral ook omdat het dan anoniem kan. Het zou vervelend zijn als bepaalde members elkaar gaan zitten stangen namelijk. Ik ben voorstander van het steunen van goede doelen, maar het moet niet de community splijten.
avatar van Robbinvz
Robbinvz ( 109 ) 29-11-2014 15:51
Klinkt super goed! Een zoals Cichlide zegt leuk verhaaltje die je goed door leest!
avatar van Tumbler
Tumbler ( 2049 ) 29-11-2014 16:36
Alvast gefeliciteerd!
avatar van Ripley
Ripley ( 887 ) 29-11-2014 16:40
December wordt echt super leuk !
Alvast van harte gefeliciteerd !!!
avatar van Kelly89
Kelly89 ( 1442 ) 29-11-2014 17:31
Klinkt heel erg tof allemaal!!
avatar van Earase
Earase ( 505   1) 29-11-2014 17:35
Reuzebenieuwd naar die veiling.

avatar van Sephi
Sephi ( 258 ) 29-11-2014 18:27
Tof initiatief, ook voor ons gamers aangezien het om speciale game-gerelateerde items gaat in plaats van de games zelf.
Ik ga het zeker in de gaten houden, ik ben benieuwd wat er allemaal geveild gaat worden (met name de Bethesda en Blizzard items ben ik benieuwd naar).
avatar van Markvr6
Markvr6 ( 66 ) 29-11-2014 19:31
Komt er ook een mogelijkheid om zo te doneren?
Door alle koopjes die ik via deze site vind hou ik regelmatig geld over.
Sommige mensen willen misschien zo wel wat doneren.:-)
avatar van Stefanfjk
Stefanfjk ( 1495 ) 29-11-2014 19:33
hoera
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 29-11-2014 20:00
Rol: Administrator
Quote:
Komt er ook een mogelijkheid om zo te doneren?
Door alle koopjes die ik via deze site vind hou ik regelmatig geld over.
Sommige mensen willen misschien zo wel wat doneren.:-)

We gaan kijken naar de mogelijkheden :-) @Sephi: Dan is het goed om te weten dat zowel Blizzard als Bethesda aardig wat mooie items gedoneerd hebben voor de veiling.
avatar van Pietdepad
Pietdepad ( 1995 ) 29-11-2014 20:27
Cool een nieuwe budgetgaming veiling. Laatste veiling heeft mij een mooie nsmb met handtekening , en de irritatie van budgetgaming medewerkers opgeleverd omdat ik geen zin had om op de foto te gaan met fhm boothbabes (zie video hierboven )

Vraag mij af waar die foto is gebleven
avatar van Subjectiviteit
Subjectiviteit ( 312 ) 29-11-2014 20:30
Quote:
Reken er maar op dat deze functie in ieder geval ook op jouw wensenlijstje staat!

Is het een wenslijst ?
avatar van Ziberius
Ziberius ( 2186 ) 29-11-2014 20:30
Tof!
avatar van TheGuy
TheGuy ( 551 ) 29-11-2014 20:34
blizzard goodies.. woooot!
avatar van Haaibaai
Haaibaai ( 256 ) 29-11-2014 21:03
Leuke actie. Ik ben ook nieuwsgierig naar de nieuwe functie.
avatar van Ajwd
Ajwd ( 3532   1) 29-11-2014 21:15
Erg leuke acties . Misschien dat bva-auctions.com de veiling kan houden? Hier worden vaak goede doelen veilingen gehouden, en ze leveren top service. Een kennis van heeft afgelopen week een veiling bij hun gehouden.
avatar van Alexoon
Alexoon ( 863 ) 29-11-2014 21:38
Klinkt echt leuk, kan niet wachten op de veiling
avatar van Mr_Mojo27
Mr_Mojo27 ( 1507   2) 29-11-2014 22:27
Leuk BG! Ik ben ook zeer benieuwd naar de veiling.
avatar van Niels
Niels ( 18306   1) 29-11-2014 22:38
Grappig dat ik precies deze maand m'n smashdag gepland heb met mede-budgetgamers... Ik ben nog geen jaar actief lid, maar gebruikte de prijsoverzichten al jaren. Op naar de volgende 10 jaar!

Klinkt als een toffe viering! Ik hoop wat gave Nintendo-goodies te winnen!
avatar van DeX97
DeX97 ( 949 ) 30-11-2014 00:00
Klinkt goed
avatar van Ivo001
Ivo001 ( 5577   17) 30-11-2014 00:38
10 jaar al? Heb er niet eens de helft van mee kunnen maken. Maar in 4 jaar en 2 maanden toch een hele hoop mooie koopjes gevonden hier.

En pas maar op, ik ga voor die prijsvragen!
avatar van Smocho
Smocho ( 3090 ) 30-11-2014 01:33
Klinkt allemaal erg vet, leuk om dit mee te maken en mooi initiatief icm het goede doel!
avatar van Sabin5995
Sabin5995 ( 3263 ) 30-11-2014 07:08
Quote:
10 jaar al? Heb er niet eens de helft van mee kunnen maken. Maar in 4 jaar en 2 maanden toch een hele hoop mooie koopjes gevonden hier.

En pas maar op, ik ga voor die prijsvragen!

Oké, als Ivo meedoet weten wij allemaal al wie er gaat winnen.. Helaas over tien jaar weer een kans
avatar van Tallon 4 NL
Tallon 4 NL ( 1811   2) 30-11-2014 09:04
Programma ziet er goed uit mannen!
avatar van Ivo001
Ivo001 ( 5577   17) 30-11-2014 10:23
Quote:
[..]


Oké, als Ivo meedoet weten wij allemaal al wie er gaat winnen.. Helaas over tien jaar weer een kans

Hier nooit echt succesvol geweest, alleen 3 jaar geleden ofzo Nuclear Dawn gewonnen.
avatar van TRV
TRV ( 2002 ) 30-11-2014 10:30
Klinkt allemaal erg goed!
avatar van Totoro
Totoro ( 168 ) 30-11-2014 10:44
Ik heb er zin in
avatar van Dragon.
Dragon. ( 446 ) 30-11-2014 10:54
Wow al 10 jaar, ben hier nog niet zo lang lid en pas de laatste tijd wat actiever. Benieuwd naar de nieuwe functie en sowieso naar alles wat er komen gaat in December!
avatar van Stephan1234
Stephan1234 ( 2900   2) 30-11-2014 12:59
Volgens mij zit ik er ook bijna alweer 10 jaar op

(maart 2005 zie ik, op mijn gebruikersnaam Stephan123 die ik niet meer aan de praat kreeg)
avatar van J0rizz
J0rizz ( 98 ) 30-11-2014 15:02
Nice! Gaat lekker zo bij budgetgaming!
avatar van Ginryuu
Ginryuu ( 13255 ) 30-11-2014 15:07
Kann iet wachten
avatar van Svenysven
Svenysven ( 5 ) 30-11-2014 15:22
Ben op dezelfde dag jarig
avatar van Wessie7
Wessie7 ( 624 ) 30-11-2014 15:48
Alvast gefeliciteerd!

Hopelijk zitten er toffe Nintendo items tussen
avatar van Atalea
Atalea ( 271 ) 30-11-2014 16:47
Supertof!
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15698 ) 30-11-2014 20:45
Jippie, een geld kopieer en uitprint functie

Oh wacht... Nevermind.

Anyway, heel gaaf dat jullie bijna 10 jaar bestaan, gefeliciteerd!) Ik bezoek deze site al een aantal jaar i.v.m prijzen checken. Maar sinds een jaar of 5 doe ik ook actief mee op BG. Een gezellige community waar je je als gamer gewoon thuis voelt. En het is nog goed voor je portemonnee ook.
Ik ben erg benieuwd wat er komen gaat en ben ook zeer benieuwd naar de prijsvraag Op naar de 20 jaar!
avatar van Crazymax
Crazymax ( 4743   6) 30-11-2014 22:16
Ik lurk hier al jaren, laat ik toch maar eens registreren. Baadt het niet dan schaadt het niet!
avatar van Linguist
Linguist ( 5808 ) 30-11-2014 22:29
Quote:
Ik lurk hier al jaren, laat ik toch maar eens registreren. Baadt het niet dan schaadt het niet!
Van harte welkom Crazymax ! Hopelijk volgen er meer

Ook ik was een jarenlange lurker tot begin dit jaar, toen ik ook maar eens de knoop doorhakte en hier een vaste member werd. Geen moment spijt van gehad.
December gaat een prachtige maand worden !!!!
avatar van Megane377
Megane377 ( 6309   33) 30-11-2014 23:27
Proficiat alvast!!
Wel spannend...
avatar van TNB-10
TNB-10 ( 284 ) 01-12-2014 00:02
Klinkt erg spannend allemaal! Ben erg benieuwd!
avatar van Linguist
Linguist ( 5808 ) 01-12-2014 00:04
Eeeeeen het is eindelijk december !
avatar van ShadyAce
ShadyAce ( 1235 ) 01-12-2014 00:14
Het bekende verhaal, check al jarenlan prijzen hier en sinds een paar maanden geregistreerd en wat actiever. Het is gewoon een handige site en de community is ook top

Ik ben zeer benieuwd naar wat december gaat brengen, in ieder geval congratz met de 10 jaar!
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15698 ) 01-12-2014 10:13
Quote:
Eeeeeen het is eindelijk december !


avatar van Slick
Slick ( 1134 ) 01-12-2014 10:55
Toch alweer bijna 7 jaar lid en daarvoor gebruikte ik Budgetgaming ook al als niet-lid. In die tijd veel gamesites zien komen en gaan, BG blijft blijkbaar een rots in de branding. De redesign heeft jullie ook veel goed gedaan, hoewel het eerst zeker wel wennen was.
avatar van MrFit
MrFit ( 690 ) 01-12-2014 11:36
Klinkt goed allemaal. Gefeliciteerd alvast BudgetGaming.
avatar van Mario64a
Mario64a ( 61 ) 01-12-2014 22:44
En toen zag ik mezelf weer in het filmpje van de veiling. Ik herinner het me als de dag van gister. Vervelend voor de mensen die ook iets van de veiling wilde en ik steeds mijn hand op stak. Alles voor het goede doel natuurlijk :-)
avatar van Eliteon
Eliteon ( 11 ) 02-12-2014 12:11
Klinkt leuk allemaal! Wordt een mooie maand.
avatar van Mlink21
Mlink21 ( 219 ) 02-12-2014 20:19
Klinkt leuk en gezellig allemaal
Kijk der zeker naar uit