Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App Download de iPhone App

Winkelinformatie & ervaringen - Gameseek.co.uk

Algemeen:
Verzending:
Communicatie:
Winkel beoordelen (8 reviews)

Gameseek.co.uk

BG Score
6.1 10 8 1
6.1

Algemene informatie

Adres:
Unit 10, Oasis Business Park,
Road One,
Winsford Industrial Estate,
Winsford, Cheshire.
CW7 3PP
Land:
Buitenland
E-mailadres:
Telefoon:
 
KVK:
5509579 (UK)
Betalen met:
Credit Card, Paypal, Google Checkout.
Opmerkingen:

Verzendkosten

Game:
€ 4.50
Hardware (pakketpost):
€ 4.5

Laatste 8 ervaringen met Gameseek.co.uk

Ik heb er een game besteld (eerste keer) en die bestelling ging meteen al verkeerd. Ten eerste kreeg ik geen confirmation emailtje van dat mijn order was bevestigd, had wel al netjes betaald enzo via paypal. Toen keek ik bij mijn order status via mijn account op hun website en toen was mijn order mysterieus verdwenen. Ik bleek volgens hun systeem dus helemaal geen order gemaakt te hebben...heb even een mailtje gestuurd en wacht nog een reactie af. Dus hoe het verder verloopt krijgen jullie dan nog te horen van mij.

Daarnaast nog wel een opmerking over deze webshop. Ze versturen geen grote games (bioshock 2 special edition ) buiten de UK. Dus dat is echt heel erg balen als je kijkt naar hoe goedkoop sommige special editions daar zijn (65,- ipv 89,99 wat je voor bioshock 2 SE hier in Nederland betaald.)
Het assortiment is groot en over het algemeen goedkoop in vergelijking met wat je hier betaald.

edit 17-04
Oke dus het ging fout en toen heb ik echt honderd mails gestuurd! Ze vertelde mij dat het wel eens vaker fout kon gaan als je betaald via paypal en ze hadden dus geen kopie van mijn order. Dus ik boos want ik had al betaald! Heel gedoe met bewijzen doormailen en handmatig de order plaatsen door hun medewerkers. Uiteindelijk is alles toch nog gelukt en goed gekomen. Een antwoord op mijn mail kwam om de twee dagen en dat vind ik zelf niet echt snel. Toch hebben ze alles wel netjes opgelost en is mijn order handmatig verwerkt en opgestuurd. Game heeft trage levertijd vind ik. Pas na twee weken kwam mijn game binnen terwijl ze vanuit Engeland opereren. Uiteindelijk heb ik dus vanaf het plaatsen van de eerste order tot het uiteindelijk verkrijgen van mijn game een maand gewacht. Ze lossen het dus wel goed op als het fout gaat maar het is wel super balen dat het gewoon niet meteen goed gaat. Als iemand hier nog meer ervaringen mee heb zou ik het graag willen horen! :) Want twijfel nu beetje of weer wil bestellen. Straks moet ik weer al dat gedoe door.


Algemeen:80%Verzending:60%Communicatie:60%

Street Fighter IV Controller Round 2 - Cammy (Xbox-360)

21 april besteld
22 april verstuurd
27 april ontvangen

Snel & Goedkoop!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Via Play.com bij Gameseek Mass Effect 3 LE aangeschaft voor de Wii-U. Kleine week later de bestelling in huis met een 2 pond giftcard als extraatje.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb bij Gameseek een game besteld (de bestelling werd geplaatst via Play.com). Nadat het spel verzonden was, duurde het ongeveer 8 dagen voordat ik het binnen had. En... tot mijn verbazing was de seal van de game deels verbroken. Iemand van deze webshop had geprobeerd om een prijssticker met een scherp voorwerp te verwijderen en liet een gat in de seal en diepe krassen in het hoesje achter. Toen heb ik meteen een mail met de foto naar Gameseek gestuurd en het spel teruggestuurd. Nu zit ik al bijna een week te wachten totdat ze het spel ontvangen hebben en mijn verzendkosten vergoed hebben. Hopelijk wordt het nieuwe exemplaar van de game snel verstuurd. Hier bestel ik in ieder geval waarschijnlijk nooit meer.

Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Nou, ik heb weer dezelfde fout gemaakt en iets bij GameSeek (via Play.com) besteld. Dit keer heb ik weer een spel besteld en tot mijn verbazing was het spel dat ik ontvangen heb, gebruikt en niet geseald (bij de bestelling stond aangegeven dat het spel "NEW" is), beschadigd (diepe en minder diepe krassen en andere beschadigingen op het doosje) en op het doosje zelf stond het volgende aangegeven: "not to be sold separately". Het is ongelooflijk! Ik heb het spel toen meteen teruggestuurd en aangegeven dat ik een NIEUW exemplaar wil krijgen. Nu willen ze op mijn mails niet reageren of beweren dat ze dit spel nooit aan me hebben verkocht (ze ontkennen het dus). Waarschijnlijk dachten ze van dat spel dat niet apart verkocht mag worden, af te zijn door het naar een of andere buitenlander te sturen die hier nooit over zou klagen: nou... "they are messing with a wrong guy!" Ik heb mijn klachten bij zowel Play.com als ShopSafe ingediend en zal even kijken wat er verder gaat gebeuren. Ik zit dus nu zonder spel en de verzendkosten die ik gemaakt heb om het spel terug te sturen (11) worden niet vergoed. Ik raad het af om bij deze webshop iets te bestellen! Voor mij was dit mijn laatste bestelling bij deze oplichters.

Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Batman: Return to Arkham besteld voor de Xbox One. Uiteindelijk laat geleverd en ook verkeerde versie (PS4). Nog een keer gecontroleerd of ik niet de verkeerde besteld heb, maar staat duidelijk Xbox One in mijn afrekening.

Probeert contact op te nemen met de verkoper (via email en telefoon), maar zonder success. Winkel reageert amper op emails, en dan alleen met standaard replies en telefoon wordt niet opgenomen.

Nooit meer! Zo'n slechte service maak je maar zelden mee


Algemeen:20%Verzending:60%Communicatie:10%
Maandag besteld, zaterdag binnen. Stuk goedkoper dan in NL. 2 minpuntjes:
Voortgang is niet te volgen op de website en levertijd (logisch) is wat langer.


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:70%
Nu 3 keer een bordspel gekocht bij GameSeek. Iedere keer duurt een paar dagen voordat het verstuurd wordt. Pakket wordt verstuurd via DPD. 2 dagen na de verzendbevestiging kreeg ik het dan ook binnen.
DPD is ook wel een prettige bezorgingsdienst. Complete T&T-service. Ze houden zich netjes aan de levertijd van 1 uur marge. Daarnaast kan je redelijk real-time zien waar de bezorger is.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:90%