Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App Download de iPhone App

Winkelinformatie & ervaringen - Topdealgames.com

Algemeen:
Verzending:
Communicatie:
Winkel beoordelen (4 reviews)

Topdealgames.com

BG Score
6.6 10 4 1
6.6

Algemene informatie

Adres:
Postbus 258
5600 AG Eindhoven
Land:
Nederland
E-mailadres:
Telefoon:
 
KVK:
17268245
Betalen met:
Vooruit betalen, iDEAL
Opmerkingen:

Verzendkosten

Game:
€ 1.95
Hardware (pakketpost):
€ 1.95

Laatste 4 ervaringen met Topdealgames.com

Was een beetje sceptisch in het begin, toch maar is geprobeerd want ze hebben wel erg scherpe prijzen.
Afgelopen zaterdag pre-order MW3 geplaatst. Nette mail gekregen en keurige service, zelfs op zaterdag. Ik had namelijk nog een vraag en die werd een uur later netjes beantwoord!

Gister ook Dead Rising 2 besteld, zelfde afhandeling en vandaag geleverd :)


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb hier destijds LA Noire gepre-orderd, verder heb ik nog niks besteld.

Ik vind de website over het algemeen niet geweldig, maar het doet wat het moet doen, al zijn er genoeg verbeterpunten. Daarnaast zijn de prijzen laag, maar niet altijd concurrerend.

LA Noire heb ik destijds 3 dagen voor de officile release ontvangen, waar ik natuurlijk erg blij mee was.

Over het algemeen dus een goede webshop, maar je moet toch rond blijven kijken omdat ook deze webshop niet altijd de goedkoopste is.


Algemeen:80%Verzending:90%Communicatie:80%
In een woord: teleurstellend.

Initieel gelokt met de woorden: "Pre-orders gegarandeerd op de releasedag binnen!". Dat heeft mij doen besluiten om Gears of War 3: Limited edition te bestellen voor een (op dat moment) laagste prijs, eind augustus. Op de releasedag (20 september) geen game op de mat. Wel een mail met uitleg:

"Ik wil u alvast voorbereiden op een teleurstelling, gister hebben wij alle zendingen van Gears of War 3 collector's edition verstuurd.
Nu blijkt dat er bij vele klanten van ons 1 - 2 dagen vertraging zit op de levering, wellicht dat dit ook bij u het geval kan zijn.
Dit heeft te maken met een storing van PostNL bij ons standaard verzenddepot bij ons in de buurt."

Uiteraard met excuses en binnenkort een kortingsbon voor de volgende bestelling.

Na deze mail heb ik gevraagd om een track/tracenummer. Daar heb ik geen reactie op gehad. Op 22 september kwam het spel eindelijk binnen, met een standaard PostNL-label gedateerd 21 september. Het was dus helemaal niet op de 19e aangeboden bij PostNL om "gegarandeerd" op de releasedag (20e) bezorgd te worden.

Lang verhaal kort: eerste en laatste keer een pre-order bij TopDealGames.com voor mij. Had hem sneller (en goedkoper) bij de MediaMarkt op dag van release kunnen halen.

Algemeen beeld: 5. Verzending pre-order NA releasedag: een 3. Communicatie (vanwege niet antwoorden op vraag track/trace maar wel vanwege notificatie vertraging): 5.


Algemeen:50%Verzending:30%Communicatie:50%
Vrijwel exact hetzelfde verhaal als INSaNe-oNe. Ook Gears of War 3: LE besteld met garantie dat het op releasedag geleverd zou worden. Besteld via bankoverschrijving (iDeal stond helemaal niet bij de opties). Kreeg geeneens een bevestiging dat mijn geld was aangekomen. Een paar weken later was mijn bestelling volledig van de website verdwenen. Na een mail van mij ontving ik twee dagen later pas een antwoord (dus niet binnen 24 uur zoals ze beloven) dat er een servermigratie bezig was en daardoor mijn bestelling niet zichtbaar was. Maar kreeg alsnog bevestiging dat ik op releasedag met het spel aan de slag kon.

De dag voor release kreeg ik maar geen mail dat het spel verzonden was. Op dag van release zelf krijg ik aan het einde van de middag pas te horen dat er storing zou zijn bij PostNL. Ik vroeg hierna om een track en tracenummer, maar deze vraag werd compleet vermeden en er werd beloofd dat het spel die dag op de post is gegaan. Twee dagen later kreeg ik het spel eindelijk eens binnen in een doosje.

Laatste keer voor mij dat ik hier bestel.


Algemeen:50%Verzending:30%Communicatie:40%