Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App Download de iPhone App

Winkelinformatie & ervaringen - neckermann.com

Algemeen:
Verzending:
Communicatie:
Winkel beoordelen (13 reviews)

neckermann.com

BG Score
6.6 10 13 1
6.6

Algemene informatie

Adres:
Nikkelstraat 4
1411 AJ Naarden
Land:
Nederland
Website:
E-mailadres:
Telefoon:
0115 64 00 44 
KVK:
21016529
Betalen met:
Acceptgiro, automatische incasso
Opmerkingen:

Verzendkosten

Game:
€ 2.99
Hardware (pakketpost):
€ 9.99

Laatste 13 ervaringen met neckermann.com

Heb er fifa 07 besteld voor xbox 360, het duurde lang maar daar had ik op gerekent want dat stond erbij. Je krijgt het binnen in grote witte plastic hoes met allemaal catologussen van hun collectie lelijke bankstellen en keukenkastophangsystemen. Die krijg ik nu nog steeds binnen. Al met al wel prima alleen is het niet duidelijk als je besteld wat de verzendkosten worden dat staat pas op de accept giro die erbij zit.

Algemeen:70%Verzending:80%Communicatie:60%
Erg goed, voor ongeveer 13 euro Singstar 2 (PS3) met 2 microfoons gekocht. Volgende dag al netjes afgeleverd, beter kan het niet.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ook Singstar vol.2 bij Neckermann besteld. Ik kreeg het pakketje de volgende dag al binnen. Naast de snelle levertijd was alles zeer goed en stevig verpakt. Ik ben dik tevreden.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Erg goed, voor ongeveer 13 euro Singstar 2 (PS3) met 2 microfoons gekocht. Volgende dag al netjes afgeleverd, beter kan het niet.

Idem hier,helemaal top


Algemeen:80%Verzending:100%Communicatie:80%
had singstar vol 2 + mics hier besteld, samen met vele anderen. Die kregen het pakket allemaal een dag later, ik moest er maar liefst 2 dagen op wachten..

Geen ervaring met communicatie, dus die hou ik gemiddeld.


Algemeen:80%Verzending:90%Communicatie:90%
Ik heb hem ook gister binnen gekregen en ik heb er maar liefst 4 dagen op moeten wachten!

Algemeen:80%Verzending:70%Communicatie:80%
Vandaag ook singstar vol 2 met 2 microfoons gekregen. Verzenden is niet duur (2,99 voor pakketpost), maar kan waarschijnlijk nog iets sneller.
Verder niks te klagen, goede winkel!


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:80%
Niet heel erg te spreken over de communicatie, maar dat stond los van de bestelling. Verder is het een betrouwbare shop.

Algemeen:60%Verzending:60%Communicatie:60%
Hier Tekken 6 (XBOX 360) besteld voor 29,99 euro
de volgende dag kreeg ik een pakketje, zat er CASUAL MANIA NDS in.

ik bellen, de vrouw aan de telefoon moest het even uitzoeken en zou me terug bellen.

ik werd maar niet gebeld, heb dus zelf maar gebeld (2 weken later) de man aan de telefoon zei dat het een fout in hun systeem was, de serienummer stond verkeerd. ik moest weer wachten, ze zouden later contact opnemen.

1 maand later, ik werd weer niet gebeld.
ik maar weer bellen. Zegt de man aan de telefoon, hier staat een intern memo dat Neckermann niet met de klant contact moesten opnemen.

ik dacht, WTF? ik bel 2x, ik moet wachten. en ondertussen staat er in hun systeem dat ze me niet mogen bellen.

Ik zeg, het duurt te lang. ik wil me spel nu.
zegt die man, dat kan helaas niet. De box/prijs beschrijving stond goed, alleen de serienummer stond fout.

Ik zeg, ik ben een klant en ben aan het shoppen en kijk naar de plaatjes/prijzen. niet welke serienummer hier of daar, weet ik veel welk serienummer die game heeft. Moet ik dus in het vervolg op serienummer shoppen?

zegt de man: nee, ik ga verder niet in discussie. je kan je Casuelmania NDS terug sturen en verder kan ik niks doen.

Het ging mij niet meer om tekken 6 voor 30 euries, maar op de manier van handelen bij Neckermann.

ik zei zelfs: je begrijpt nu wel dat ik nooit meer bij Neckermann koop. Zegt die man, ja dat begrijp ik.

Niet een goedmakertje ofzo.

najaa. dikke 1 voor Neckermann.

Dit is echt de slechtste online webshop ervaring in mijn leven.Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Een vriend van me heeft hier een TV besteld van 300 euro en 120 cm full HD met 3 HDMI. Wat een week later bleek dat de prijs ipv. 300 euro boven de 1000 euro lag. Even goed heeft hij de TV gewoon voor 300 euro gekregen. Goede deal daar dus haha!

Twee weken later ging de televisie helaas kapot, maar hun hebben m opgehaald en gefixt.
Goede ervaring dus


Algemeen:100%Verzending:70%Communicatie:100%
Heb hier vorige week Xbox 360 bundel gekocht en had nog een wireless headset bijgekocht, de bundel kwam al na 2 dagen. De wireless headset was niet zoals verwacht bij het pakket ingedaan maar is apart verstuurd, bij de status van tnt post was die al dagenlang blijven hangen op 'zending voorgemeld'.

Dus ik gemaild, kreeg pas na een paar dagen antwoord maar daar had ik niks meer aan want die morgen was TNT al langs geweest.
Volgens hun werd het direct via de fabrikant verstuurd of zoiets, wat best wel raar is want er staat gewoon neckermann op het pakket (het verpakkingsmateriaal).

Je kunt die leverindicaties van hun dus niet echt serieus nemen, want bij de voordeelbundel stond 'langer dan 2 weken'. En bij de headset 'binnen 2 dagen'. En verwacht ook niet snel antwoord op je vraag als er iets mis is.

Je krijgt ook helemaal geen mailtje of er iets verstuurd is, maar moet constant kijken naar de status.


Algemeen:60%Verzending:60%Communicatie:10%
Ik heb 2keer geprobeerd daar wat de bestellen.
De eerst keer na een week wachten begon ik met een mail de sturen. Na 2dagen wachten stuurden ik weer een mail en toen weer enz. Na maar een week wachten krijg een mail terug dat het gin een paar weken duren. Dus ik wachten een paar weken en toen na dat de nieuwe gezetten deadline was overtrofen weer begonnen met mails sturen.Toen krijg ik een mail dat het niet door gin.
Een paar jaar later probeerd ik het weer +/- gin het zelfde.


P.s ze zijn net zo als intertoys,Dixon heel erg duur vergeleken met ander sites.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Mijn bestelling verliep ook niet helemaal vlekkeloos, letterlijk.

Gister in het begin van de middag een bestelling geplaatst. Bij het plaatsen van de bestelling werd er automatisch een afkorting voor de straat gebruikt en werd er een letter in mijn achternaam aangepast. Ik kon dit zelf niet herstellen dan zette het systeem dit vanzelf weer terug zoals het stond.
Omdat mogelijk de straat fout zou staan heb ik gekozen voor een PayPal betaling zodat ik nog iets van bescherming zou hebben mocht mijn bestelling niet aankomen.

Ook erg vreemd, toen een familielid daar ook een bestelling wilde plaatsen (in verband met die 10 euro kortingscode, zie ook de homepage van BG), werden automatisch mijn gegevens gebruikt hiervoor. Terwijl hij deze nooit heeft ingevuld. Dus je mag maar een account per adres hebben..? Lekker is dat.

Zonder enig bericht is de bestelling verzonden, ook is de bestelling nooit zichtbaar geweest op de MijnPakket pagina van PostNL omdat Neckermann het klaarblijkelijk nodig vond mijn achternaam en straat aan te passen.

Maar goed, 24 uur later dus de bestelling ontvangen in een plastic zak.. Gelukkig heeft de inhoud geen beschadigingen opgelopen maar er zijn betere manier van verzenden! Ook zat de zak onder vieze modder vlekken.

Vanwege de bijzonder slechte communicatie en de verzending heb ik toch maar besloten deze wat uitgebreide survey te schrijven.


Algemeen:100%Verzending:30%Communicatie:30%