Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Ervaringen met winkels bij de lancering van Grand Theft Auto 4.

Geplaatst op 29-04-2008 14:09
Bij grote releases worden winkels op de proef gesteld, tegelijkertijd zullen veel mensen met veel verschillende winkels ervaring op doen. Komt de game op tijd aan? Krijg je wat je wil of is communicatie momenteel juist haast niet mogelijk met de winkels? Let wel dat winkels weinig kunnen doen aan de aantallen van de limited edition die ze binnen krijgen. Communicatie vanuit de winkel is dan ook belangrijk of dat er is of juist ontbreekt.

Al deze ervaringen willen we graag van jullie horen en we willen je dan ook vragen jouw ervaringen met iedereen te delen via onze Shopsurvey. Wij en de andere bezoekers zijn je alvast dankbaar. Vul hem echter wel pas in, nadat je de game (normaal of limited) gehad hebt. Mocht je de game vandaag niet gehad hebben (wij vinden dat ook een teleurstelling), vul dan niet meteen een negatieve shopsurvey bij de winkel in. Normaal gesproken duurt een verzending 1 a 2 dagen met de TNT, maar door de stakingen in Rotterdam en door maar liefst 2 nationale feestdagen achter elkaar kan hier de klad in gekomen zijn. De winkels zelf kunnen hier helemaal niets aan doen. Want ze doen zelf de bezorging niet. Als het aan hen had gelegen, zat iedereen vandaag GTA IV te spelen, die de game ge-preordered had bij hen.

Dus heb je je game gehad, vul dan onze shopsurvey in. Daar helpen we elkaar ook weer een beetje mee.

Geplaatst op 29-04-2008 14:09

Laatste reacties

avatar van J-roen
J-roen ( 1391 ) 29-04-2008 15:40
ik vul standaard bij elke aankoop de survey in, je helpt hiermee andere gamers slechte winkels ontwijken, en winkels die iets extra's doen voor hun klanten herkennen... zal dan ook nooit iets bestellen bij een winkel met veel slechte reacties...
avatar van Kingjorrit
Kingjorrit ( 7 ) 29-04-2008 15:45
ps3home heeft vandaag niet geleverd...
erg slechte zaak...

als diehard gta fan wil je de game wel op de dag zelf in huis hebben...
vooral nu ik baal dat ik niet naar de nachtverkoop van een winkel ben geweest of naar de saturn (44 euro).

erg slecht van ps3home...
avatar van ConAir
ConAir ( 4490   2) 29-04-2008 16:18
Mja, ze hadden maar 1 dag, Kingjorrit. Rockstar-embargo aan de ene zijde en nationale feestdagen/poststaking aan de andere zijde. Ik begrijp je teleurstelling absoluut.
avatar van Yuri
Yuri ( 14 ) 29-04-2008 16:40
Quote:
ps3home heeft vandaag niet geleverd...
erg slechte zaak...

als diehard gta fan wil je de game wel op de dag zelf in huis hebben...
vooral nu ik baal dat ik niet naar de nachtverkoop van een winkel ben geweest of naar de saturn (44 euro).

erg slecht van ps3home...

Vandaag is natuurlijk nog niet over, er zijn zat leveranciers die particulier ook nog rond een uur of 6 of 7 bij je komen aankloppen met een pakketje.

Bol.com overigens wel gewoon geleverd vandaag
avatar van Simsfan88
Simsfan88 ( 814 ) 29-04-2008 16:46
Raar dat nogal wat mensen niets gehad hebben van Xboxhome, ik heb hem gewoon binnen gekregen (rond half 1). Shopsurvey net even ingevuld.
avatar van Xhome
Xhome ( 1787 ) 29-04-2008 17:31
We hebben gisteren meer dan 600 zendingen verstuurd met alleen maar GTA 4. De helft van onze zendingen waren nog niet geleverd dankzij DHL die op zaterdag heeft geprobeerd af te leveren toen wij niet open waren. Wij hebben gisteren om 17:00 bij DHL zelf de zendingen opgehaald en alles nog tot 19:00 lopen versturen met 7 mensen, terwijl we normaal om 17:30 allemaal naar huis gaan.

Helemaal geen probleem dus om even lekker over te werken, het is immers GTA 4 en believe me, we begrijpen als geen ander hoe iedereen hier naar smacht.

Kortom, er is echt keihard gewerkt aan onze kant om alles te versturen. TNT heeft vervolgens niet alles afgeleverd vandaag, ik hoop dat mensen begrijpen dat wij hier absoluut niets aan kunnen doen. Wij kunnen niet in de postkar bij TNT kijken of de zending daar ligt.

De Limited Editions waren trouwens enorm limited bleek wel toen wij vrijdag te horen kregen dat er te weinig zouden aankomen, dit terwijl wij in JUNI 2007 al hadden besteld !! We hadden hiervan nniet eens de helft verkocht omdat we een vermoeden hadden van tekorten. Hopelijk begrijpen de mensen die hem niet hebben gekregen van ons ook dat wij hier ook niets aan hebben kunnen doen.

Geloof me we hebben er alles aan gedaan, ik zit de hele dag al telefoon en mails te beantwoordem met dezelfde vragen, en wordt soms zelfs uitgescholden omdat TNT zijn best niet doet

Dus een beetje begrip graag, wij zijn immers ook maar mensen
avatar van Nowee
Nowee ( 186 ) 29-04-2008 17:34
Waar ik hem kocht was de normale editie juist uitverkocht alleen de collecters edition kon je nog los kopen zonder pre-order. Ik had de collecters edition al maanden terug gepre-orderd. Dus ik heb hem gewoon zonder problemen.
avatar van Chaoot
Chaoot ( 902 ) 29-04-2008 17:35
Vanmorgen om 8.45 al mijn LE van dynabyte binnen gekregen, perfect dus (normaal ben ik niet zo vrolijk als ze zo vroeg komen).
Ben dan ook dik tevreden, zeker gezien de prijs van 83 incl. verzending onder rembours.
avatar van Romario
Romario ( 1474 ) 29-04-2008 18:15
Heb em vandaag bij Saturn gehaald voor 48 euro. Best tevreden en dit zonder pre-order
avatar van GameLayD
GameLayD ( 698 ) 29-04-2008 19:10
Ik stond vanmorgen ook al voor openingstijd bij de Saturn voor de deur en heb hem voor 44 euro gescoord helemaal top
avatar van Lee-ie
Lee-ie ( 1 ) 29-04-2008 20:33
Een erg duidelijk verhaal van Xboxhome.nl.

Alleen wat ik niet snap is dat er op zaterdag door DHL geleverd kon worden terwijl Xboxhome nog niet open was en dat je pas op maandag om 17.00 uur zelf iets gaat ophalen.

Als de nood inderdaad zo hoog is, had je eerder in kunnen grijpen.

Verder vind ik het niet zo chique om DHL en TNT bij naam te noemen. Nu lijkt het wel dat Xboxhome alles schuld wil afschuiven. Daarnaast wordt er bewust gekozen om met TNT te versturen.
avatar van Niann-Tsyr
Niann-Tsyr ( 1776 ) 29-04-2008 21:34
Wat ik niet zo chique vind (na alle reacties gelezen te hebben bij de prijsreacties van GTA IV en hier) dat mensen het nog steeds blijkbaar nodig vinden om Xboxhome te kleineren.
@Lee-ie: TNT heeft nog steeds een redelijk groot marktaandeel/een monopolie op het gebied van de post. Tuurlijk zijn er zat andere aanbieders, zoals Selektvracht of Deutsche Post, maar blijkbaar kiezen winkels nog voor TNT voor verschillende redenen. Kan zijn dat de prijzen voor post versturen scherp geprijsd zijn of gewoon omdat het vertrouwd is. En je kan wel afgeven op Xboxhome, maar ik heb ook problemen gehad met de post. Ik wachtte op pakketjes van Play.com en die kwamen pas gisteren aan! En ik had besteld 31 maart. Dus het ligt echt aan TNT. Zo zijn er nog wel meer mensen die nog aan het wachten zijn op hun pakketjes.
Valt me wel op dat sommige mensen die hier pas lid zijn, meteen hoog van de toren gaan blazen omdat hun game op de releasedatum niet binnen is. Wacht gewoon rustig af. Niet alles in het leven gaat zoals men het zou willen zien. En er over dooremmeren heeft dan ook geen enkel nut, want TNT gaat er heus niet sneller door werken om de pakketjes te bezorgen, want ze zijn nu de komende 2 dagen toch dicht.
avatar van Tim_Spr
Tim_Spr ( 12 ) 29-04-2008 21:58
Volledig mee eens! Tuurlijk ben ik ook zuur dat ik geen gta4 heb via xboxhome.nl. Dit is echter overmacht door problemen via de TNT.

Als je ziet hoeveel bestellingen xboxhome verwerkt hebben ze aardig hun best gedaan. Vergeet dat aub niet!

Hopelijk wordt mijn game vrijdag wel uitgeleverd! Het wachten is idd vervelend maja laten we hopen op een spoedige aankomst!

Succes toegewenst aan xboxhome met het verwerken/afhandelen van de reacties. Die van sommige mensen erg ongenuanceerd zijn... helaas.
avatar van Xhome
Xhome ( 1787 ) 29-04-2008 22:10
Ik ben blij dat er nog een hoop mensen zijn die begrip voor de situatie hebben. Soms vergeet men dat wij ook maar mensen zijn en ons brood proberen te verdienen, soms krijg je werkelijk de meest vreselijke ziektes naar je hoofd gesmeten van boze mensen terwijl je alles hebt gedaan wat je kon doen.
avatar van Slick
Slick ( 1134 ) 29-04-2008 22:50
Xboxhome, laat je asjeblieft niet te veel opfokken door al die mensen. Ze zijn gewoon gefrustreerd en uit een impuls gaan ze dingen typen waar ze naderhand spijt van hebben dat ze zo erg uit hun slof zijn geschoten, of hoe je dat ook maar zegt.

Ik heb GTA IV, de gewone editie voor de Xbox360 keurig binnen gekregen van de TNT (woon zelf in Friesland) rond half twee.

Natuurlijk is het makkelijk voor mij om zoiets te zeggen omdat ik mijn exemplaar gewoon heb gekregen maar het is meer dat het gewoon een kwestie van onmacht is en daar kunnen jullie niets aan doen, Xboxhome.
avatar van Fant
Fant ( 12238   2) 29-04-2008 22:59
Quote:
Vanmorgen om 8.45 al mijn LE van dynabyte binnen gekregen, perfect dus (normaal ben ik niet zo vrolijk als ze zo vroeg komen).
Ben dan ook dik tevreden, zeker gezien de prijs van 83 incl. verzending onder rembours.
nou, kopie van post uit het forumtopic(zag deze pas later )

"Jij kreeg hem wel? Ik stond om openingstijd bij de Dynabyte in Emmen, sprint kwijlend naar binnen, moet de vrachtwagen nog aankomen naja, ik eerst ff wat andere winkels gecheckt en rond 11 uur nog eens gekeken, staat er een vrachtwagen uit te laden, dus ik weer kwijlend naar binnen, zegt die kerel vrolijk dat de special edition's niet binnen zijn gekomen, en dat ze ook niet meer gaan komen!Gelukkig had de Free Record Shop er nog 3 staan, maar nu heb ik dus wel mooi 87,50 moeten betalen in plaats van 73 euro(pre-order kit)... Maar de game is prachtig, goddelijk en geniaal!"
avatar van Chromath
Chromath ( 426 ) 30-04-2008 10:08
Ik heb gisteren mijn Limited Edition van GameVision ontvangen. Had al eerder mijn ervaring in de shopsurvey ingevuld, dus een tweede keer lijkt me onnodig. Mijn mening is trouwens ook niet veranderd, ben hartstikke tevreden weer over GameVision.

Over Xboxhome, het is idd niet de schuld van hun. Ik denk toch dat de schuld ligt bij DHL en TNT. Kan er wel gezegd worden dat Xboxhome de games op vrijdag of zaterdag had moeten versturen, maar waarschijnlijk hadden ze ze toen nog niet. Als ze ze wel vroeger hadden verstuurd en ze waren op zaterdag of maandag aangekomen, dan hadden ze waarschijnlijk nog Take Two op hun dak gekregen. Schuld ligt volgens mij dus niet bij Xboxhome, ik vind het trouwens ook zeer goed dat jullie achter de niet verzonden levering van DHL zijn aangegaan en vervolgens nog tot 7 uur hebben doorgewerkt.
avatar van Superray
Superray ( 9 ) 30-04-2008 10:56
Ik heb ook voor de eerste en meteen de laatste keer iets besteld bij Xboxhome. Ik ging er vanuit dat als je iets maanden pre-orderd het dan ook binnen is. Als ik nu iedereen wel zie gamen, ben ik inderdaad redelijk pissed. Om dan te zeggen dat het de schuld is van TNT vind ik wel erg makkelijk zeker als andere bedrijven het wél lukt om normaal op tijd leveren. Inderdaad erg goed dat jullie met 7 man doorwerken tot 7 uur maar dat is toch ook jullie werk? (heb ik ook wel eens hoor!!) Ik overleef het wel hoor die paar dagen zonder GTA maar laat het een les zijn voor de volgende keer...
avatar van Wogimo
Wogimo ( 5 ) 30-04-2008 11:30
Heeft er iemand ervaring met CheapGameShop.nl?
avatar van Ludacriss
Ludacriss ( 181 ) 30-04-2008 12:20
Ik heb mijn Gta 4 gekocht bij de Media Markt Zoetermeer. Er lagen er vandaag nog 4 stuks en kon er eentje meenemen voor 44 euro. Heerlijk dus!
avatar van Divinenanny
Divinenanny ( 753   3) 30-04-2008 14:34
Ik heb niks met GTA, maar ik kan wel zeggen dat ik blij ben als een shop verstuurd met TNT. Ik ben nooit thuis als ze komen en mijn buren nemen vaak niks aan, en dan ben ik blij dat ik naar het postkantoor kan om mijn pakje op te halen in plaats van bellen met een of andere pakketdienst waarbij ik, als ik geen tijd heb binnen hun werktijden, naar een of ander industrieterrein kan rijden om mijn pakje te zoeken. En voor al die mensen die het meteen gisteren wilde hebben... dan moet je er voor zorgen dat je niet afhankelijk bent. Pre-order in de winkel (ik had Mario Kart gepreordered bij de FRS, no problem). En dat gezeur over niet genoeg Limited editions van Xboxhome is helemaal onzin, we weten allemaal dat de kans dat (kleine) winkels alles krijgen wat ze bestellen de laatste jaren miniem is (kijk maar naar het gezeur met de wii en gameshop). Ik heb juist complimenten voor Xboxhome, moet je kijken hoeveel uitleg ze geven over de problemen. Durf te wedden dat weinig gameshops zo openlijk toegeven wat er fout is gegaan en wat er aan de hand is.
En remember mensen, de zon schijnt (door de regen) en het koekhappen is aan de gang
avatar van Iersmeisje
Iersmeisje ( 286   2) 30-04-2008 15:33
Ik had mijn Special Edition voor de XBOX360 bij Dynabyte besteld in november vorig jaar. Gisterochtend maar eens gebeld, omdat ik nog geen mailtje had ontvangen van verzending, die je normaal een dag voor bezorgen krijgt bij Dynabyte. Toen kreeg ik dus te horen dat ik helemaal niets zou gaan krijgen. Ze zouden een mailtje gaan sturen met deze mededeling en dan de standaard editie voor een leuke prijs doen eventueel met wat extra's erbij. Die leuke prijs bleek dus 52,99 euro te zijn en niks extra's erbij (veel duurder dus dan bij Saturn en Mediamarkt). Daarbij was ook alles uitverkocht, dus misschien vrijdag zou GTA4 dan pas bezorgd worden. Dus ondanks pre-orderen ook nog geen GTA op de dag van release!
Bij de mediamarkt wist een verkoper mij te vertellen dat ze van te voren precies wisten hoeveel special editions ze binnen zouden krijgen. Lijkt mij dat Dynabyte dat ook had kunnen weten.

Beatje rare gang van zaken om mensen maar te laten pre-orderen terwijl je niet eens kunt garanderen dat je dit ook waar kan maken. Slecht slecht slecht.
avatar van Mntl
Mntl ( 237 ) 30-04-2008 17:19
Gister naar de makro gegaan daar waren ze gewoon nog op vooraad dus heb een normaale editie voor 59euro mee genomen
avatar van Rabbo
Rabbo ( 2 ) 30-04-2008 17:50
Quote:
We hebben gisteren meer dan 600 zendingen verstuurd met alleen maar GTA 4. De helft van onze zendingen waren nog niet geleverd dankzij DHL die op zaterdag heeft geprobeerd af te leveren toen wij niet open waren. Wij hebben gisteren om 17:00 bij DHL zelf de zendingen opgehaald en alles nog tot 19:00 lopen versturen met 7 mensen, terwijl we normaal om 17:30 allemaal naar huis gaan.

Helemaal geen probleem dus om even lekker over te werken, het is immers GTA 4 en believe me, we begrijpen als geen ander hoe iedereen hier naar smacht.

Kortom, er is echt keihard gewerkt aan onze kant om alles te versturen. TNT heeft vervolgens niet alles afgeleverd vandaag, ik hoop dat mensen begrijpen dat wij hier absoluut niets aan kunnen doen. Wij kunnen niet in de postkar bij TNT kijken of de zending daar ligt.

De Limited Editions waren trouwens enorm limited bleek wel toen wij vrijdag te horen kregen dat er te weinig zouden aankomen, dit terwijl wij in JUNI 2007 al hadden besteld !! We hadden hiervan nniet eens de helft verkocht omdat we een vermoeden hadden van tekorten. Hopelijk begrijpen de mensen die hem niet hebben gekregen van ons ook dat wij hier ook niets aan hebben kunnen doen.

Geloof me we hebben er alles aan gedaan, ik zit de hele dag al telefoon en mails te beantwoordem met dezelfde vragen, en wordt soms zelfs uitgescholden omdat TNT zijn best niet doet

Dus een beetje begrip graag, wij zijn immers ook maar mensen

Geldt dit ook voor ps3home.nl? Want ik heb hem ook niet op de dag van de release gekregen en ik had hem via ps3home.nl besteld (btw erg goede service, ik was alleen erg teleurgesteld dat ik hem niet op dinsdag binnen had, zeker aangezien ik nog had gevraagd of ik hem die dag kreeg )
avatar van Niann-Tsyr
Niann-Tsyr ( 1776 ) 30-04-2008 17:59
@Rabbo: PS3home, Wiihome en Xboxhome zijn van dezelfde eigenaar. Eventjes geduld nog ajb. Laten we hopen dat TNT meewerkt op vrijdag en wel alles gaat uitleveren. Connexxion staakt vandaag ook al en stempelt daardoor geen kaartjes. Moet niet gekker worden met al die stakingen.
avatar van R1R5
R1R5 ( 287 ) 30-04-2008 18:07
@Iersmeisje:
Als je de SE nog wilt, kan je hem nog bij o.a. Bart Smit online bestellen. Het is dan helaas wel wat duurder.

Verder vind ik sommige reacties tegen Xboxhome erg jammer. Ze hebben keihard gewerkt om alles maandag te versturen en omdat TNT zijn werk niet doet worden ze uitgescholden.
avatar van Basoman
Basoman ( 14 ) 30-04-2008 18:36
Ik was eerst erg pissig dat ik mijn game niet van Xboxhome ontvangen had maar ze kunnen er eigenlijk niks aan doen en ze hebben hun best gedaan. Alleen krijg ik 'm zoiezo op vrijdag?
avatar van Niann-Tsyr
Niann-Tsyr ( 1776 ) 30-04-2008 20:10
@Basoman: Dat is nog maar even afwachten. Door recente stakingen van TNT worden pakketjes later bezorgd dan normaal gesproken. Er worden nog meer stakingen aangekondigd. Even afwachten maar wat er gaat gebeuren verder. Leuk is het niet, maar goed de postbezorgers gaan ook niet voor niets staken. En ze doen het niet expres om ons gamers dwars te zitten.
avatar van Basoman
Basoman ( 14 ) 30-04-2008 21:39
Nou ik hoop het dan maar. Zal ff het bestuur van TNT gaan bedreigen dat ze die postbodes wat meer voor hun harde werk moeten belonen
avatar van Iersmeisje
Iersmeisje ( 286   2) 30-04-2008 22:15
@R1R5: Bedankt voor de tip. Heb hem idd bij nog verschillende winkels gezien. Scheelt alleen nogal veel met de pre-order prijs van Dynabyte destijds, zo'n 17 euro. :-(
avatar van Zylon
Zylon ( 4 ) 01-05-2008 11:06
Zelf had ik 2 keer gta4 ontvangen van xboxhome.nl rond half 1 in de middag op de dag van de release.

eerste keer dat ik besteld had bij xboxhome. was een mooie aanbieding destijds.
avatar van Erwin1985
Erwin1985 ( 6 ) 01-05-2008 12:41
Ik had gta vorige week besteld bij Videoland voor de actieprijs van 49,95 en ik was de 7de besteller.

Dinsdag op me fiets richting Videoland in Spijkenisse en zag aardig wat mensen voor de videotheek wachten om 12:55. Ik bleek geluk te hebben, want ze hadden er maar 7 binnen gekregen... terwijl er heel veel mensen hadden voorbesteld. Slechte zaak.

Well, lucky me! ik zat om 13:05 te spelen

Echt een top spel!
avatar van TeddoNL
TeddoNL ( 425 ) 01-05-2008 13:34
Jammer genoeg heb ik ook nog niks van xboxhome/TNT gekregen
avatar van NjoY
NjoY ( 1363 ) 01-05-2008 21:59
Veel mensen hebben nix gehad van xboxhome/ps3home maar ik denk toch echt dat het ook komt door de leuke staking bij TNT in Rotterdam en omstreken.
avatar van -SambaL-
-SambaL- ( 122 ) 01-05-2008 23:08
Voor 44,- gehaald bij de Media Markt (Zoetermeer) een dag na de lancering. Ze hadden nog een kleine voorraad binnen gekregen.
Lucky me =)
avatar van Tim_Spr
Tim_Spr ( 12 ) 02-05-2008 16:20
Heerlijk vanmiddag GTA 4 in de bus! Thx xboxhome ben lekker aan t spelen nu!
avatar van Colingta
Colingta ( 6 ) 02-05-2008 17:19
ik, ook beter
avatar van Xhome
Xhome ( 1787 ) 02-05-2008 17:32
Goed om te horen dat jullie hem alsnog hebben gehad. Ik was vandaag vrij maar begreep van mijn collega's dat er nog wat mensen niks hebben gehad

Echt heel vervelend aangezien wij ze echt maandag op de post hebben gedaan samen met alle andere bestellingen.
avatar van RoBro
RoBro ( 7 ) 02-05-2008 22:29
Ondanks dat ik niet eens naar deze game uitkijk word ik persoonlijk niet erg vrolijk van CheapGameFactory .

Beste klant,



helaas hebben wij vandaag geen GTA 4 geleverd gekregen. Door een vertraging vanuit onze leverancier en de vervoerder is er niets binnen gekomen. Morgen krijgen wij GTA 4 pas bij ons binnen en zal dan nog verwerkt moeten worden.. Hierdoor zullen wij de game op zijn vroegst op dinsdag aan jou kunnen leveren. Onze welgemeende excuses. Als je niet meer kan wachten bieden wij je aan om het volledige bedrag terug te storten op je rekening. Mail je bankgegevens en bestelnummer in dit geval naar info@CheapGameFactory.nl Nogmaals sorry, we weten hoe iedereen naar deze game uitkijkt.



Met vriendelijke groet,



het CGF team
avatar van ConAir
ConAir ( 4490   2) 03-05-2008 07:53
@ RoBro: het is wel de waarheid. De winkels waar ik gisteren geweest ben in Rotterdam hadden allemaal GTA IV niet op voorraad. Als het goed is, worden de winkels (hopelijk ook de internetwinkels) vandaag wel bevoorraad en krijg je de game dus pas op maandag.

Btw, de game is ook na de releasedatum zelf ook nog erg leuk om te spelen...
avatar van RoBro
RoBro ( 7 ) 03-05-2008 11:22
Het is alleen al de tweede keer dat ik een bericht krijg van deze orde.
avatar van J-roen
J-roen ( 1391 ) 03-05-2008 16:36
ik vind het echt droevig om te zien dat kleine speciaalzaakjes zo'n moeite moeten doen om hun leveringen op orde te krijgen, en dat dozenschuivers als mediamarkt of bartsmit ze met tonnen tegelijk binnen krijgen...
ook fijn dat de tpg lekker meewerkt met de stakingen...
avatar van -=Marien=-
-=Marien=- ( 4 ) 05-05-2008 22:36
Zelf het spel ook bij cheapgamefactory besteld, leuk zon mailtje gekregen dat ze hun bestelling niet binnen kregen.

Nu probeer ik ze vandaag te bereiken om te zien of ze idd het spel binnen hebben gekregen of verstuurd hebben, maar nihiel.

Normaliter moet je toch een update krijgen van de status van de order....

Sigh, als die maar morgen aankomt.

Iemand anders die hier wat gehoord heeft van cheapgamefactory? behalve dat mailtje 5 posts hier boven.
avatar van Wogimo
Wogimo ( 5 ) 06-05-2008 14:17
@ .=Marien=. hier hetzelfde verhaal.. denk niet dat ie vandaag komt, anders had je volgens mij wel bericht gehad dat hij verzonden is... maja k wacht wel tot morgen, als er dan nog niets is gebeurd ga ik ook wel ff vragen hoe het zit...
avatar van LaRego
LaRego ( 20 ) 06-05-2008 15:23
Ook ik heb GTA nog niet binnen. Op 8-4 gepre-ordered, maar nog niets. Vorige week ongeduldig een mailtje gestuurd, waar beantwoord dat ik geduld moest hebben tot 5-5. Vandaag weer een mailtje gestuurd (ben écht ongeduldig), maar krijg hem waarschijnlijk pas 13-5...

Moet wel zeggen dat ProGamer erg snel reageert en een nette mail terugstuurd. Daarnaast gaat het om de PS3 Special Edition. Zij kunnen er jammer genoeg weinig aan doen, moet gewoon nog even geduld hebben, grr!
avatar van -=Marien=-
-=Marien=- ( 4 ) 07-05-2008 01:10
Kreeg bericht gisteren dat hij op de post was gedaan en ik zou hem vandaag moeten hebben, dus even afwachten maar.

Quote:
@ .=Marien=. hier hetzelfde verhaal.. denk niet dat ie vandaag komt, anders had je volgens mij wel bericht gehad dat hij verzonden is... maja k wacht wel tot morgen, als er dan nog niets is gebeurd ga ik ook wel ff vragen hoe het zit...
avatar van Wogimo
Wogimo ( 5 ) 07-05-2008 09:10
@.=Marien=. ik niet, heb jij de ps3 versie, dit wordt mij namelijk verteld:

Beste Wouter,

helaas is de 360 versie veel slechter leverbaar dan de PS3 versie. Eind deze week verwacht ik ook voldoende voorraad 360 te hebben. We proberen GTA 4 voor het weekend bij jou te bezorgen.

met vriendelijke groet,

Frits van den Berg
www.CheapGameFactory.nl

Dus vandaag krijg ik hem nog niet....
avatar van -=Marien=-
-=Marien=- ( 4 ) 07-05-2008 12:01
Nou vandaag ook niets ontvangen... Het zou vandaag wel aan moeten komen...
avatar van -=Marien=-
-=Marien=- ( 4 ) 08-05-2008 14:39
Spel is vandaag binnen gekomen van cheapgamefactory, wel een dag later en via de gewone post.

Maar ik heb hem

avatar van Wogimo
Wogimo ( 5 ) 08-05-2008 22:49
Die van mij is als het goed is vandaag verzonden, dus dan zal ik hem waarschijnlijk morgen of zaterdag hebben