Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Prijsvraag: BG GamesRun Marathon, alles wat je moet weten

Geplaatst op 18-10-2013 17:48
Haal je digitale sportschoenen maar alvast uit de kast want morgen gaat de tweede editie van de Bart Smit Games Run beginnen! Wil je morgen geen enkele deal missen, volg ons dan op @budgetgaming, we zullen morgen zoveel mogelijk van de deals via Twitter aan jullie gaan melden. Tevens gaan we bergen prijzen weg geven, zie hier onder voor alle informatie hier over!

Wat is de Games Run?
De Games Run is een initiatief van Bart Smit. Bart Smit zal morgen van 9:00 s'ochtends tot 21:00 morgenavond diverse console games voor zeer scherpe prijzen gaan aanbieden. De deals zijn echter maar kort geldig, elk half uur volgt er namelijk een nieuwe aanbieding. Hoe duur de games zullen gaan zijn is niet bekend, wel waren tijdens de eerste editie erg scherp te noemen. Het is dus aan te raden om morgen zo nu en dan even langs te komen om te kijken welke aanbieding er op dat moment loopt.
Welke games er morgen in de spotlight zullen gaan komen is ook nog niet bekend. Vanuit de banner die je hier onder kunt vinden wordt wel meteen duidelijk dat in ieder geval The Last of Us, Fifa 14 en Black Ops 2 met een scherpe prijs langs zullen gaan komen. Zoals beloofd zal morgen ook weer de BG Games Run Marathon plaats gaan vinden! Deze zal tijdens de Games Run de gehele dag op Budgetgaming lopen. Wanneer je een deal die gaande is meldt op Budgetgaming, doe je automatisch mee met de Games Run marathonprijsvraag. Meer informatie hier over vind je hier onder. Tijd om aan jullie de prijzen te delen die wegens het succes van vorig jaar in samenwerking Bart Smit aan jullie weer gaan vergeven!

BG Games Run marathon
En het wordt weer een grote prijsvraag deze keer en of je nu maar even tijd hebt of de gehele dag, er zijn prijzen voor bijna ieder tijdsbestek. De eerste prijs morgen zal namelijk niets minder gaan zijn dan de Collectors Edition van Grand Theft Auto V! Momenteel is dit pakket stijf uitverkocht en de winkels die hem nog hebben vragen er meer dan 200 euro voor! Alleen Bart Smit heeft nog de Xbox 360 versie voor 120 euro te koop. Bart Smit heeft echter voor jullie van beide edities eentje achter de hand gehouden zodat de winnaar voor een console naar keuze de collectors edition kan gaan winnen. De tweede prijs die we morgen gaan vergeven hebben is de Grand Theft Auto V Special Edition voor een console naar keuze! Daarnaast hebben we als derde prijs het volgende. Aan het eind van de Games Run maakt namelijk één Budgetgamer kans om een game uit de Games Run naar keuze te winnen! Heb je dus bijvoorbeeld een deal mis gelopen of liet je budget het niet toe om iets te kopen, dan maak je dus kans om gewoon een game uit de Games Run gratis uit te mogen zoeken! En alsof dat nog niet genoeg is gaan we ook nog gedurende de dag diverse PS3 accesoires en een heel Logitech pakket vergeven! Zie voor plaatjes van de prijzen verder op in dit bericht. Sta jij morgen aan de startlijn van de Games Run?

Plaats morgen een Games Run reactie en win!
In samenwerking met Bart Smit gaan we er morgen sowieso op Budgetgaming een feestje van maken. Maar hoe kan jij nu precies morgen een prijs winnen? Dat is heel simpel. Plaats een Games Run reactie onder het nieuwsbericht met een antwoord op de volgende vraag:

Welk artikel loopt momenteel op de Games Run? Geef kort een toelichting wat je van deze game/aanbieding vindt.

Een Games Run reactie moet er als volgt uit zien
----------
Game die nu loopt: bijv: Bioshock Infinite *prijs*
*Ik vind van deze game en aanbieding het volgende*
------------------
Dit moet je overigens niet doen onder dit nieuwsbericht, vannacht komt daar een apart bericht voor online. De Games Run zelf gaat morgen van start om 9:00 op Bartsmit.com.

Let op: er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden:
--> Hoe vaker je een aanbieding meldt, hoe meer kans je maakt op onderstaande prijzen. Je mag dus zo vaak mee doen als je wilt. Let wel dat je maar één keer mag reageren per lopende Games Run aanbieding.

--> Wanneer een Games Run aanbieding is vervangen met de volgende aanbieding, kun je geen Games Run reactie meer plaatsen voor de actie die inmiddels voorbij is. Je kunt alleen een Games Run reactie plaatsen voor de aanbieding die op dat moment gaande is.

--> Komt een game die al eerder op de dag langs kwam voor een tweede keer langs en heb je die al een keer gemeld. Meld hem dan wel nog een keer, maar meld iets anders in je toelichting. Bijvoorbeeld als je het eerst had over de gestelde prijs, vertelde dan in je tweede toelichting bijvoorbeeld kort wat je van de game vindt.



Prijsvraag: Hoe kan je allemaal mee doen?
De vraag is met welke schoenen jij morgen het feestje zal gaan betreden en voor welke prijzen je mee gaat doen. Er zijn namelijk drie manieren om morgen een prijs in de wacht te slepen!

Tijdens de Games Run morgen ‘ren’ je door elke keer als er een nieuwe aanbieding op de Games Run komt deze te melden in de vorm van een Games Run reactie. De Marathonrennerprijsvraag staat in het teken van wie morgen de meeste aanbiedingen weet te melden en wie dus het langste heeft gerend gedurende de dag. Zijn er net als vorige keer meer Budgetgamers die de gehele Marathon uitlopen, dan gaan we loten. Heb je weinig tijd dan kun je meedoen met de aanmoedigersprijs of korte afstandsloperwedstrijd.

Mogelijkheid 1: De Marathonrenner – Eerste Prijs: 1 x GTA V collectors edition óf Game naar keuze uit de Games Run
De Marathonrenner is voor de echte die-hard Budgetgamers die morgen al vanaf 9:00 klaar zitten. De Marathonrenner heeft voorrang op het kiezen van een prijs! In eerste instantie zal de GTA V Collectors Edition verloot gaan worden onder de langste renners. Het kan echter zo dat jij als winnaar GTA V thuis hebt en de CE versie niet hoeft. In dat geval mag jij als winnaar exclusief er voor kiezen om deze prijs in te ruilen voor de bronzen prijs: Een Games Run game naar keuze. Als Marathon renner heb je de luxe om te kiezen tussen deze twee opties. De GTA CE bestaat uit de volgende items:

1e Prijs: Grand Theft Auto Collectors Edition
- De game Grand Theft Auto V in een Steelbook verpakking met exclusief artwork
- Blueprint-kaart
- Los Santos bassballpet van New Era
- Geldtasje met logosleutel
- DLC: Stuntvliegtuig uitdagingen
- DLC: Bonus outfits en tatoeages etc.
- DLC: Aangepaste personages
- DLC: Boosts van special vaardigheden
- DLC: Unieke voertuigen en meteen een garage
- DLC: Extra wapens






Mogelijkheid 2: De aanmoediger 1x GTA V Special Edition, Games Run game naar keuze

En alsof dat nog niet genoeg is hebben we nog een paar prijzen voor de Budgetgamers onder ons die zeer weinig tijd hebben. Voor jullie is de aanmoedigers prijsvraag in het leven geroepen. Je ‘moedigt aan’ door gedurende de dag een Games Run reactie te plaatsen. Aan het einde van de Games Run verloten we onder alle geplaatste reacties de Grand Theft Auto Special Edition (t.w.v. 80 euro) voor een console naar keuze, daarnaast mag iemand een Games Run game naar keuze uit gaan zoeken! (Mits de Marathonrenner hier niet de voorkeur aan gegeven heeft, want dan zal de Collectors Edition van GTA verloot worden onder iedereen) Kortom, al heb je maar éénmaal een reactie geplaatst, dan maak je al kans!

Je kunt je kansen tevens verder beïnvloeden, hoe meer verschillende Games Run reacties je namelijk plaatst, hoe meer kans je hebt om te winnen. Hoe vaker je langs komt, hoe meer kans je hebt om geselecteerd te worden als winnaar. Doe je dus mee met marathon rennen dan maak je hier ook kans op. Let wel op dat je per Games Run aanbieding maar één keer mag reageren.

2e prijs: Grand Theft Auto Special edition
- De game Grand Theft Auto V in een Steelbook verpakking met exclusief artwork
- Blueprint-kaart
- DLC: Stuntvliegtuig uitdagingen
- DLC: Bonus outfits en tatoeages etc.
- DLC: Aangepaste personages
- DLC: Boosts van special vaardigheden
- DLC: Unieke voertuigen en meteen een garage
- DLC: Extra wapens




3de prijs: Maak kans op een Games Run game naar keuze!
Win je de bronzen prijs, dan mag je van alle games die gedurende de dag zijn langs gekomen, eentje uitzoeken en die krijg je dan gratis toe gestuurd, dat is nog eens Budgetgamen! Deze prijs wordt eenmaal vergeven.



Mogelijkheid 3: De korte afstandsloper – Win PS3 accessoires
Het is natuurlijk leuk dat je aan het eind van de dag prijzen kunt winnen, maar hoe zit het met gedurende dat de Games Run loopt? Wel nu, we geven dan ook gewoon een zooi prijzen weg. Elke vier uur wint er iemand iets als korte afstandsrenner. Heb jij dus niet de gehele dag tijd, maar heb je hier en daar wat uurtjes dat je even langs kan komen, dan maak je kans op een berg PS3 en Logitech accessoires! Zoek je bijvoorbeeld nog een headset of controller? Dan maak je daar zaterdag kans op. Tevens zit het Logitech pakket werkelijk propvol goodies!

Wanneer je een Games Run reactie plaatst tussen:
Ronde 1: 9:00 – 13:00 post in dit tijdsbestek en maak kans op: -1x 4gamers pakket (Charging Suite en CP-Pro Stereo Gaming Headset)



Ronde 2: 13:00 -17:00 post in dit tijdsbestek kans op: 1x PS3 pakket (inclusief Subsonic Pro controller en gioteck EX-01 Bluetooth Headset)


Ronde 3: 17:00 – 21:00 Post in dit tijdsbestek en maak kans op: 1x Logitech pakket (inclusief K400 Wireless Touch Keyboard, H110 Stereo Headset, Z120 Stereo Speaker, Wireless Speaker Adapter en M100 Muis wit)




Alle prijzen nog eenmaal op een rij!
Dat zijn een flinke pak aan prijzen! Om het overzichtelijker te maken nog even een overzicht van alles wat we morgen aan jullie gaan vergeven:

Podiumprijzen
1e prijs: Grand Theft Auto V Collectors Edition (Voor PS3 of 360)
2e prijs: Grand Theft Auto V Special Edition (voor PS3 of 360)
3e prijs: Game naar keuze uit de Games Run zelf

Overige prijzen gedurende de dag
- Logitech pakket met daarin
K400 Wireless Touch Keyboard
H110 Stereo Headset
Z120 Stereo Speaker
Wireless Speaker Adapter
M100 Muis wit

-4gamers pakket met daar in:
Charging Suite
CP-Pro Stereo Gaming Headset

-PS3 pakket met daarin:
Subsonic Pro controller
Gioteck EX-01 Bluetooth Headset


Tot Slot - Trek je digitale sportschoenen maar alvast aan!
Dat was een flinke berg aan informatie. Tot slot willen we je nog mededelen dat de winnaars van de verschillende rondes en de diverse prijsvragen uiterlijk zondaggmiddag bekend gemaakt worden. Hoogstwaarschijnlijk gebeurt dat al gewoon op de dag zelf. Je kan mee doen zolang de Games Run morgen loopt. Vannacht zal er een nieuw bericht geplaatst worden, waar je morgen vanaf 9:00 's ochtends onder kunt reageren met Games Run reacties. Wij kijken er morgen alvast naar uit om er een mooi feestje van te maken. Is er nu nog iets niet duidelijk, meld dit dan even hier onder in de reacties, dan zullen we je vragen beantwoorden.



De nieuwste Games Run actie vind je overigens morgen via deze link . Welke games hopen jullie dat morgen langs gaan komen?

In ieder geval, morgen om 9:00 gaan we beginnen, wie weet tot dan!

We bedanken Bart Smit voor het beschikbaar stellen van alle prijzen.

Geplaatst op 18-10-2013 17:48

Laatste reacties

avatar van PepsiNL
PepsiNL ( 471 ) 18-10-2013 18:00
En het begint morgen gelijk met COD: BO2 voor €32!
avatar van Daemauroa
Daemauroa ( 276 ) 18-10-2013 18:12
wel, ik denk dat jullie bedoelen ''weggeven'' i.p.v. ''vergeven''.

''...gaan we ook nog gedurende de dag diverse PS3 accesoires en een heel Logitech pakket vergeven!''

onder het kopje BG Games Run marathon, op twee na laatste zin.

maar ik zal vooral de aanbiedingen die gepost worden in de gaten houden, hoop dat er iets moois voorbij gaat komen!

Yorn edit: aangepast
avatar van Abdul
Abdul ( 48 ) 18-10-2013 18:14
Dit klinkt als een leuke actie, zal morgen wel checken of er games voor een goeie prijs op staan.
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 18-10-2013 18:25
Leuke prijzen, ik zal zorgen dat ik elk half uur even snel een reactie plaats.
En dan weer door gaan met leren.

Ik heb helaas besloten dat ik deze keer niet de tussenstand van de reacties bij zal gaan houden.
Ik heb maandag en dinsdag tentamens en als ik elk half uur 10 minuten tot een kwartier bezig zou zijn met de spreadsheet te updaten kost dat te veel tijd en concentratie bij mijn voorbereiding van de tentamens. Mijn studie gaat uiteraard voor.

Ik hoop dat iemand anders de taak op zich zal nemen als er veel interesse is in de tussenstand.
Hopelijk komt de volgende games run op een voor mij wat gunstiger moment, want dan zal ik de tussenstand zeker weer bij gaan houden.
avatar van Pyrrolidone
Pyrrolidone ( 551 ) 18-10-2013 18:37
Laten we hopen dat deze een stuk beter is dan de vorige keer.
Wat was dat een bak zaad toen zeg, je verwacht elke x een update zoals bij een ibood hunt, maar wat krijg je.... Een uur aanbieding.
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 18-10-2013 19:20
Rol: Toevoeg Moderator
Ik houd weer van begin tot eind vol.
Veel succes anderen!
avatar van Itsjustme
Itsjustme ( 1790 ) 18-10-2013 19:29
Hopelijk werkt het dit jaar wel goed. Ik was de hele dag bezig en vervolgens werkte het reactie plaatsen niet goed meer, al mijn tijd verspilt...
avatar van Jordanmaster
Jordanmaster ( 1441 ) 18-10-2013 19:31
Deze keer ga ik van het begin tot het eind mee doen! Vorige keer niet gelukt omdat ik naar school moest, maar nu heb ik vakantie en ga ik 's avonds laat pas weg. Gewoon elk half uurtje ff een bericht achterlaten en weer verder gaan met waarmee ik bezig was.
avatar van 3bdelilah
3bdelilah ( 1832   8) 18-10-2013 19:35
Ik probeer er ook te zijn van begin tot eind, vorige keer 'slechts' in de middag meegedaan. Die GTA V CE is sexyyy
avatar van The Whisper
The Whisper ( 583   2) 18-10-2013 19:35
Quote:
Het kan echter zo dat jij als winnaar deze al hebt, of genoeg hebt aan GTA V al hebt en dat voldoende vindt.
Que?
avatar van Rudey
Rudey ( 2310 ) 18-10-2013 19:36
Ik heb vanavond een feestje dus ben morgen niet present. Succes aan de die-hard gamerunners, moge de snelste renner winnen! Mooie prijzen ook Budgetgaming, zeer net georganiseerd!
avatar van MaxvS
MaxvS ( 80 ) 18-10-2013 19:44
Ben er ook bij, top actie!
Iedereen veel succes.
avatar van Tielo
Tielo ( 140 ) 18-10-2013 19:44
Leuk, is de vorige keer blijkbaar langs mij heen gegaan.
Ik hoop The Last of Us, GTA V en Puppeteer voor een leuk prijsje te kunnen kopen (of winnen).
avatar van Lam-Bal
Lam-Bal ( 2548 ) 18-10-2013 19:57
Ik had graag net als de vorige keer samen met Vault de tussenstand bijgehouden, maar ik ben morgenvroeg nog aan het werk. Om dan 's middags nog te beginnen om een uur of 1 met de tussenstand, dan haal je dat nooit meer bij zodat je up-to-date bent. Aangezien Vault het ook niet gaat doen, is er in je eentje al helemaal geen beginnen aan
avatar van Mithrandir
Mithrandir ( 1004   6) 18-10-2013 20:14
Wordt er halverwege wel van topic gewisseld? Vorig jaaraf moeten hhaken omdat het posten via mobiel absoluut niet meer ging, en ik langs de snelweg stond. Speciaal voor gestopt, en dan in een half uur geen post kunnen doen...
avatar van Swizard
Swizard ( 891 ) 18-10-2013 20:55
Wat voorn kortingen kan je verwachten? (in percentages)
avatar van Marinu$
Marinu$ ( 1560 ) 18-10-2013 21:03
Quote:
Wat voorn kortingen kan je verwachten? (in percentages)

70 tot 80%...

Nah, je mag blij zijn als ze überhaupt goedkoper zijn dan de goedkoopste in de pricewatch. Het is wel leuk bedacht ofzo en BG geeft er een leuke spin aan, maar voor de eventuele €2 die je kan pakken op 'n game hoef je 't nie te doen.
avatar van Tumbler
Tumbler ( 2049 ) 18-10-2013 21:03
Quote:
Wordt er halverwege wel van topic gewisseld? Vorig jaaraf moeten hhaken omdat het posten via mobiel absoluut niet meer ging, en ik langs de snelweg stond. Speciaal voor gestopt, en dan in een half uur geen post kunnen doen...
Dat is zoooo lullig
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 18-10-2013 21:18
Rol: Toevoeg Moderator
Quote:
[..]

Dat is zoooo lullig

Er waren bikkels die het volhielden hahahaha.
Ikzelf had de hele dag gegamed (Morgen ook) en om het half uur reageren.

Had helaas niks besteld, niks voor mij bij.
Hopelijk dit keer wel.
avatar van Shad
Shad ( 321 ) 18-10-2013 22:08
Geldt het ook voor de PS3 of is dit alleen voor de XBOX360?
avatar van Cherishe
Cherishe ( 2981 ) 18-10-2013 22:14
Ik wil puppeteer kopen maar ik heb niet hele dag de tijd om naar scherm te loeren....de koelkast moet hier ook weer gevuld worden nl voor de volgende week....weet bijna zeker dat ik dan NET bij puppeteer boodschappen doe....heb niet zoveel mazzel laatste tijd.
avatar van Lars1216
Lars1216 ( 4382 ) 18-10-2013 22:16
Mobiel internet op je telefoon? Of heb je dat niet?

Anders misschien een andere BGer vragen om voor je te bestellen onder een bepaalde prijs? (desnoods via digitale acceptgiro op jouw mailadres (kost wel 1,99 extra)
avatar van Cherishe
Cherishe ( 2981 ) 18-10-2013 22:35
Quote:
Mobiel internet op je telefoon? Of heb je dat niet?

Anders misschien een andere BGer vragen om voor je te bestellen onder een bepaalde prijs? (desnoods via digitale acceptgiro op jouw mailadres (kost wel 1,99 extra)

Hij is dit weekend €27,99 bij WOWHD zie ik net....dus als ik hem mis bij BS koop ik hem daar maar....Verder laat ik me morgen gewoon verrassen....altijd leuk zo een marathon.
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 18-10-2013 23:12
Nog even een vraagje aan de budgetgaming crew, want ik weet niet meer hoe dit vorige keer precies ging.

Er zijn de hele dag ook een aantal hardware aanbiedingen zoals een wireless Xbox 360 controller of een PS3 pakket. Tellen deze ook mee in de reacties of kan je deze overslaan? Misschien even handig om te vermelden.

Vorige keer was het volgens mij niet nodig, maar ik kan me herinneren dat er enige verwarring over ontstond.
avatar van Shad
Shad ( 321 ) 18-10-2013 23:14
De vorige keer was alles weer in de avond opnieuw in de aanbieding...
avatar van UserVerwijderd
UserVerwijderd ( 8270 ) 18-10-2013 23:17
Voor puppeteer zou ik eerder op marktplaats kijken, bijna iedereen vraagt 15 inclusief dus dan is er altijd wel wat leuks te onderhandelen!

En splinter cell blacklist is voor 23,50 te krijgen in de ing rentepuntenwinkel.. Mocht deze ook meedoen morgen.
avatar van Sketsboy15
Sketsboy15 ( 558 ) 18-10-2013 23:21
Vorige keer die-hard mee gedaan met wekkers,computer lokaal op school gebruiken,gerent voor me leven naar de trein naar huis. Maar helaas morgen sportschool oppakken naar 5 weken i.v.m. een hechting in me rug. Kan niet wachten om te beginnen weer morgen maar uiteraard nog wel paar posten meepakken.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 18-10-2013 23:27
Rol: Administrator
Quote:
Nog even een vraagje aan de budgetgaming crew, want ik weet niet meer hoe dit vorige keer precies ging.

Er zijn de hele dag ook een aantal hardware aanbiedingen zoals een wireless Xbox 360 controller of een PS3 pakket. Tellen deze ook mee in de reacties of kan je deze overslaan? Misschien even handig om te vermelden.

Vorige keer was het volgens mij niet nodig, maar ik kan me herinneren dat er enige verwarring over ontstond.

Klopt inderdaad! Ik heb het daarom ook alvast mee genomen in het startbericht wat zo online gaat (Om alle verwarring dit keer te voorkomen). Hardware deals tellen niet mee, alleen de game deals.

@Shad: Deels waar, het was een selectie van de GRdeals die terug kwam. Niet elke deal kwam terug.
avatar van TheGamekiller
TheGamekiller ( 101 ) 18-10-2013 23:31
Spannend!
avatar van Franckster
Franckster ( 290 ) 18-10-2013 23:49
Succes iedereen!
avatar van Matthijsqt
Matthijsqt ( 39 ) 19-10-2013 00:40
Even een klein vraagje: Wordt de originaliteit (of iets dergelijks) van jouw bericht ook meegenomen bij de loting?

Veel succes alvast!
avatar van Jigsaw
Jigsaw ( 2440 ) 19-10-2013 01:25
Ben er klaar voor.
avatar van Megane377
Megane377 ( 6309   33) 19-10-2013 01:37
schoenen klaar gezet
succes allemaal!
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 19-10-2013 01:39
Rol: Administrator
Quote:
Even een klein vraagje: Wordt de originaliteit (of iets dergelijks) van jouw bericht ook meegenomen bij de loting?

Veel succes alvast!

Nee, originaliteit is verder niet belangrijk. Dit komt mede door de grote hoeveelheid berichten die zullen geplaatst worden. Wordt lastig om dan de meest originele uit te kiezen :-)
avatar van JBjeroen
JBjeroen ( 1186 ) 19-10-2013 06:24
Succes allemaal! Ik ga zo lekker werken tot 5
avatar van Delange021080
Delange021080 ( 189 ) 19-10-2013 07:30
Sweet i'm in ! Succes iedereen !
avatar van Davidov
Davidov ( 13526   2) 19-10-2013 08:32
Renze allemaal
avatar van Megane377
Megane377 ( 6309   33) 19-10-2013 08:49
iedereen zn zweet bandjes om?
succes!
avatar van Xili_Tollo
Xili_Tollo ( 2886   3) 19-10-2013 09:00
Rol: Toevoeg Moderator
nou zie niks
avatar van Xili_Tollo
Xili_Tollo ( 2886   3) 19-10-2013 09:00
Rol: Toevoeg Moderator
game: COD 2
prijs: euro 32

Wat ik ervan vindt: Super Awsome!
avatar van Pinautomaat
Pinautomaat ( 431 ) 19-10-2013 09:05
Call of Duty: Black Ops 2

32 euro is veelste duur, lamé.
avatar van Sx79
Sx79 ( 179 ) 19-10-2013 09:07
@ redactie budgetgaming

Er zijn mensen die vandaag of gister een account aangemaakt hebben en meedingen met de prijzen. Zij zouden niet mee mogen doen, aangezien ik dan ook wel 10 accounts kan aanmaken om mijn winkansen te vergroten.

Sluit hen a.u.b. uit van deelname.
Desnoods stel ik een lijst van hen op, maar ze zijn wel herkenbaar aan hun aanmaakdatum en hun lage hoeveelheid posts.
avatar van Megane377
Megane377 ( 6309   33) 19-10-2013 09:12
Quote:
@ redactie budgetgaming

Er zijn mensen die vandaag of gister een account aangemaakt hebben en meedingen met de prijzen. Zij zouden niet mee mogen doen, aangezien ik dan ook wel 10 accounts kan aanmaken om mijn winkansen te vergroten.

Sluit hen a.u.b. uit van deelname.
Desnoods stel ik een lijst van hen op, maar ze zijn wel herkenbaar aan hun aanmaakdatum en hun lage hoeveelheid posts.
mee eens, maar volgens mij kunnen de Admins hier op IP controlleren.
avatar van Cephiria
Cephiria ( 220 ) 19-10-2013 09:12
Ik zie dat de volgende GTA5 wordt. Ben wel benieuwd of ze dat voor een echt scherpe prijs kunnen neerzetten.
avatar van Sx79
Sx79 ( 179 ) 19-10-2013 09:13
Quote:

mee eens, maar volgens mij kunnen de Admins hier op IP controlleren.

Laten ze nu dan gebruiken maken van dat recht : )
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 19-10-2013 09:14
Er zijn ook altijd mensen die zich pas op Budgetgaming aanmelden als ze mee willen doen aan een grote prijsvraag en daarvoor gewoon nooit een reden hebben gehad om zich aan te melden, dus dat hoeft op zich niet te betekenen dat ze meerdere accounts hebben.
Dan zou je dus ook gewoon eerlijke gebruikers buitensluiten.

Ik weet niet hoe effectief een IP check is wanneer dingen als proxies bestaan, maar als dat werkt zullen ze dat vast wel doen.
avatar van Sx79
Sx79 ( 179 ) 19-10-2013 09:19
Quote:
Er zijn ook altijd mensen die zich pas op Budgetgaming aanmelden als ze mee willen doen aan een grote prijsvraag en daarvoor gewoon nooit een reden hebben gehad om zich aan te melden, dus dat hoeft op zich niet te betekenen dat ze meerdere accounts hebben.
Dan zou je dus ook gewoon eerlijke gebruikers buitensluiten.

Ik weet niet hoe effectief een IP check is wanneer dingen als proxies bestaan, maar als dat werkt zullen ze dat vast wel doen.

Dat ben ik wel met je eens ja. Zodra de multi accounts worden uitgesloten van deelname dan ben ik tevreden : P. Hoe je dat het best kunt controleren laat ik over aan de redactie.

Zolang er maar wel actie ondernomen wordt!
avatar van Megane377
Megane377 ( 6309   33) 19-10-2013 09:21
€20 psn kaart op=op
ze kosten standaard al €20
jammer dit
avatar van SVDW91
SVDW91 ( 99 ) 19-10-2013 09:22
Jammer genoeg kunnen wij Belgen hier blijkbaar niet aan meedoen, dankzij de vernieuwde webshop van Bart Smit

Edit: Ik kan de Gamesrun toch wel zien via de statische link, maar kom op de Belgische shop terecht als ik doorklik. Daar zijn dus nog de oude prijzen van toepassing

Please fix this Bart Smit.
avatar van Itsjustme
Itsjustme ( 1790 ) 19-10-2013 09:26
Ik hoop op een mooie prijs voor GTA V (35 of zo).

En die PSN card is ook wel een mooie aanbieding. €20 is niet veel voor een €20 kaart
avatar van Megane377
Megane377 ( 6309   33) 19-10-2013 09:29
Quote:
Ik hoop op een mooie prijs voor GTA V (35 of zo).

En die PSN card is ook wel een mooie aanbieding. €20 is niet veel voor een €20 kaart
als er maar meer van zulke aanbiedingen komen
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 19-10-2013 09:34
Zucht, zitten weer een paar mensen tussen die meerdere reacties plaatsen bij de prijsvraag die daar niet horen.
En dan zijn er natuurlijk nu alweer mensen die hun post aanpassen in plaats van een nieuwe reactie te plaatsen.
edit: En mensen die bij dit bericht de reacties voor de prijsvraag plaatsen.
avatar van Megane377
Megane377 ( 6309   33) 19-10-2013 09:37
lezen is blijkbaar toch moeilijk voor sommige
avatar van Pjorric
Pjorric ( 172 ) 19-10-2013 09:39
GTA V voor 49,-
Heb niet het idee dat het me op andere plekken niet allang lukt voor deze prijs.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 19-10-2013 10:00
Rol: Administrator
Quote:


Dat ben ik wel met je eens ja. Zodra de multi accounts worden uitgesloten van deelname dan ben ik tevreden : P. Hoe je dat het best kunt controleren laat ik over aan de redactie.

Zolang er maar wel actie ondernomen wordt!

Thanks voor het melden, we zullen het even in de gaten houden.


@Pjorric Je moet in het andere topic zijn. Posts die hier geplaatst zijn nemen we voor nu ook mee zodat je er niet meteen uitligt.
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 19-10-2013 10:39
Ik ga toch proberen om een tussenstand bij te houden, maar ik doe het deze keer iets anders dan de vorige keer.

Om tijd te besparen update ik het elke paar uur. Dit gaat namelijk sneller omdat ik dan in één keer met de zoekoptie door alle reacties van 1 persoon kan gaan en zien of bij elke aanbieding gereageerd is.

Link

Mocht ik erachter komen dat het toch te veel werk is kan het zijn dat ik stop en ga kijken of iemand het wilt overnemen.

Vragen of opmerkingen kunnen hier gesteld worden.

Er hebben trouwens zo'n 80 deelnemers gereageerd op het eerste bericht. Ik heb Pjorric ook nog toegevoegd, ook al stond zijn reactie hier.
avatar van Ewokkie
Ewokkie ( 681 ) 19-10-2013 10:54
Geen idee of ik het hier moet melden of in het desbetreffende topic, maar in het gamesrun topic heb ik perongeluk 2 keer bioshock infinite gedaan wat dus maar 1x hoeft (hierdoor loop ik 1 post voor op de rest en dit is niet de bedoeling).
avatar van SFNL1984
SFNL1984 ( 34 ) 19-10-2013 11:05
Oeps verkeerde topic
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 19-10-2013 11:25
Lijst is geupdate tot en met Skyrim.
Pinautomaat post erg veel reacties.
Er zijn al 16 mensen afgevallen.
avatar van Ajwd
Ajwd ( 3532   1) 19-10-2013 11:27
Quote:
Lijst is geupdate tot en met Skyrim.
Pinautomaat post erg veel reacties.
Super dat je dit doet VaultDescendant en volgens mij moet iemand een Bart-ban krijgen
avatar van Itsjustme
Itsjustme ( 1790 ) 19-10-2013 11:31
Was er niet weer iemand die zo een lijstje bij wilde houden?
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 19-10-2013 11:32
Lees eens hierboven. Daar ben ik weer mee bezig.
avatar van Dynaw
Dynaw ( 8078   6) 19-10-2013 11:33
Zometeen 2 games tegelijk, aldus de pagina van Bart Smit. Neem aan dat de bedoeling is dat je een reactie post met beide games in die zelfde reactie?
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 19-10-2013 11:35
Goede vraag, hopelijk krijgen we op tijd antwoord. Lijkt me dat 1 post met 2 aanbiedingen genoeg zal zijn.
Wel goed van Bartsmit dat ze bij exclusive games gelijk voor beide platformen een spel doen.
avatar van Cephiria
Cephiria ( 220 ) 19-10-2013 11:40
Ja, echt goed. Goed dat ze multiplat games ook gewoon tegelijk voor allebei doen. (in plaats van splitsen om de dag te vullen >.> )

Maar over het algemeen ben ik niet heel erg onder de indruk van de prijzen. Ik hoopte eigenlijk op wat ouder spul voor 10 euro of iets dergelijks. Of wat meer black friday-achtige prijzen. Maar wie weet.
avatar van PepsiNL
PepsiNL ( 471 ) 19-10-2013 11:42
De dag is nog niet voorbij

avatar van Mithrandir
Mithrandir ( 1004   6) 19-10-2013 11:46
67 marathon-runners. Dat is volgens mij toch wat minder dan vorig jaar... Eens kijken of ik het dit jaar wel tot het eind volhoud... ;-)

Bedankt VaultDescendant!
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 19-10-2013 11:51
Vorige keer waren er 85 reacties bij de eerste aanbieding, deze keer zijn het er 82. Ik had juist verwacht dat er meer mensen de hele dag mee zouden doen omdat het in het weekend is en de site sowieso nu meer gebruikers heeft, maar dit blijkt dus niet uit te maken.
avatar van PepsiNL
PepsiNL ( 471 ) 19-10-2013 11:54
Als ik je nog moet helpen met de lijst, moet je het even doorgeven, 1 probleem is dat mn pc nu weg is om nagekeken te worden, maar die komt zowiezo vanmiddag terug, ik weet alleen niet hoelaat precies.
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 19-10-2013 12:01
Bedankt. Ik kreeg net ook van iemand anders een aanbod om te helpen via PM.
Maar als het blijft gaan zoals op dit moment en ik gewoon elke 2 uur (3 tot 4 aanbiedingen) een update doe gaat het prima.

En misschien wil Lam-Bal vanmiddag zelfs helpen als hij terug is van zn werk als hij dan nog zin heeft. Ging erg goed vorige keer toen we dit samen deden.

Als ik hulp nodig heb laat ik het jullie weten.
avatar van DenXD
DenXD ( 587 ) 19-10-2013 12:06
Het is wel grappig om te zien hoeveel mensen Gears of War: Judgment met een extra e schrijven als: Judgement.

Maar tot zo ver is het nog niet echt veel soeps voor mij. Hopelijk heeft Blacklist een goede deal.

avatar van Cephiria
Cephiria ( 220 ) 19-10-2013 12:08
Ja, in Brits engels heeft het die extra e maar in het amerikaans niet. Op school leert men hier brits, dus..

DIe amerikanen doen het gewoon fout~!
avatar van Ewokkie
Ewokkie ( 681 ) 19-10-2013 12:15
Quote:
Het is wel grappig om te zien hoeveel mensen Gears of War: Judgment met een extra e schrijven als: Judgement.

Maar tot zo ver is het nog niet echt veel soeps voor mij. Hopelijk heeft Blacklist een goede deal.


Deze kost om hallf 1, 28euro.
Weet niet of dat goed genoeg voor je is ^^
avatar van Itsjustme
Itsjustme ( 1790 ) 19-10-2013 12:20
Quote:
Lees eens hierboven. Daar ben ik weer mee bezig.
ow niet gezien
thanks!
avatar van DenXD
DenXD ( 587 ) 19-10-2013 12:31
Quote:
[..]


Deze kost om hallf 1, 28euro.
Weet niet of dat goed genoeg voor je is ^^

Thanks for the heads up. Maar weer te duur

Ik denk dat ik te zeer richting de €10-€15 deals had verwacht. Hopelijk komen ze nog....
avatar van SFNL1984
SFNL1984 ( 34 ) 19-10-2013 12:46
ben aan het mailen met de klantenservice van bart smit m.b.t. deze actie.
Bij elke bestellingmoet je € 1,99 meer betalen en dat zijn volgens hun verzendkosten (wat niet vermeld staat tijdens het bestelproces), maar als je dus meerdere games besteld moet je elke keer weer € 1.99 verzendkosten betalen. Dus koop je 5 games betaal je al € 10.- aan verzendkosten. En die kosten maken ze echt niet aangezien het dan in 1 pakket verzonden wordt via de gewone brievenbus. (niet eens pakketdienst)
avatar van Dynaw
Dynaw ( 8078   6) 19-10-2013 12:48
Gaat vooralsnog goed hier, nog niets gemist. Hopelijk is het ook haalbaar met het eten vanavond.
avatar van Dynaw
Dynaw ( 8078   6) 19-10-2013 13:02
Oh top, weer zo'n dubbel aanbieding. Halo en Gran Turismo 5.
avatar van Mithrandir
Mithrandir ( 1004   6) 19-10-2013 13:21
Het zou prettig zijn als er nu een nieuwe 'startlijn' zou komen. Dat is wat vriendelijker voor de mobiele spelers, zoals ikzelf! Pagina is al bijna niet meer te laden!
avatar van JD94
JD94 ( 1431 ) 19-10-2013 13:22
Quote:
Pes 2014 voor een prijs van 28 euro

mooi spel maar heb geen PS3 of XBOX 360

ROFL, wat doe je hier dan.
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 19-10-2013 13:26
Geupdate tot en met Splinter Cell Blacklist.
8 nieuwe afvallers.

De sheet is pas helemaal bijgewerkt als er bij iedereen een cijfer staat, lege vakjes moeten nog gecontroleerd worden.

Als iemand denkt dat er iets niet klopt, laat het alsjeblieft weten. Ik kan altijd iets over het hoofd hebben gezien.
avatar van Pjorric
Pjorric ( 172 ) 19-10-2013 13:34
Nu in goede lijst gezet
avatar van Mithrandir
Mithrandir ( 1004   6) 19-10-2013 13:54
Het zou prettig zijn als er nu een nieuwe 'startlijn' zou komen. Dat is wat vriendelijker voor de mobiele spelers, zoals ikzelf! Pagina is al bijna niet meer te laden!
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 19-10-2013 14:04
Misschien is dit iets dat je beter even via een PM aan Yorn of Skull_Kid ofzo zou kunnen melden.
Dan heb je een grotere kans dat ze je feedback op tijd zien
Alleen zou het wel misschien verwarrend kunnen zijn voor de mensen die slecht lezen als je opeens ergens anders moet posten.
Maar als het via mobiel niet meer laad door de hoeveelheid reacties zou dat inderdaad erg vervelend zijn voor mensen op hun mobiel.
avatar van PepsiNL
PepsiNL ( 471 ) 19-10-2013 14:12
Het laden lukt wel, als je niet te hard naar beneden scrolt, alleen als je een reactie gepost hebt, wilt het niet echt meer xD
avatar van Itsjustme
Itsjustme ( 1790 ) 19-10-2013 15:15
Opeens is mijn reactie veranderd gvd! Ik zie dat ik niet de enige ben. Precies hetzelfde dus weer als vorig jaar, al mijn tijd verspilt door een fout op de site...

Weet iemand hoe ik een berichtje stuur naar yorn
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 19-10-2013 15:20
Ik heb je juist niet uit de spreadsheet gegooid omdat het duidelijk is dat het per ongeluk is aangepast, je moet gewoon even je oude post terug veranderen en dan pas ik het aan in de spreadsheet. Ik was je al van plan om even een PM te sturen om je hier op te wijzen.
avatar van Itsjustme
Itsjustme ( 1790 ) 19-10-2013 15:21
Ok, thanks. Een opluchting weer. Was alweer helemaal chagrijnig
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 19-10-2013 15:27
Waren trouwens weer 6 afvallers, dus nog 53 mensen over.
avatar van DenXD
DenXD ( 587 ) 19-10-2013 15:40
Hopelijk komt er ook nog Diablo 3, voor 18€. Wishful thinking zullen we maar zeggen.
avatar van Mithrandir
Mithrandir ( 1004   6) 19-10-2013 15:54
Nice... iemand heeft de sheet stuk gemaakt...
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 19-10-2013 15:55
Sheet stuk gemaakt? Werkt hier gewoon.
avatar van Mithrandir
Mithrandir ( 1004   6) 19-10-2013 16:02
Ah, refresh helpt... Er was een stuk heel raar doorheen gekopieerd...
avatar van Mithrandir
Mithrandir ( 1004   6) 19-10-2013 16:13
Ok, ik ga mobiel vanaf nu, dus hopelijk kan ik nog meedoen!
avatar van MCT
MCT ( 22 ) 19-10-2013 16:16
Waaat ben ik te laat zeg, maar kom maar met die deals
avatar van Itsjustme
Itsjustme ( 1790 ) 19-10-2013 16:37
Quote:
Hopelijk komt er ook nog Diablo 3, voor 18€. Wishful thinking zullen we maar zeggen.
haha, het is bart smit he... Als die komt word het €45 of zo. Hierna beyond, stiekem hoop ik op een goed deal maar ben er nog niet 1 tegen gekomen.
avatar van Sky-F
Sky-F ( 518 ) 19-10-2013 17:04
Beyond two souls €48,- Niet echt budget!
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 19-10-2013 17:19
Weer geupdate, 3 mensen afgevallen, 1 iemand die z'n bericht per ongeluk heeft aangepast.
avatar van PepsiNL
PepsiNL ( 471 ) 19-10-2013 17:22
meer kans voor de rest
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 19-10-2013 17:41
Rol: Toevoeg Moderator
Quote:
Weer geupdate, 3 mensen afgevallen, 1 iemand die z'n bericht per ongeluk heeft aangepast.

Echt top wat jij doet man, serieus.
Zo kan je je ook bezig houden tussen de half uurtjes in.
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 19-10-2013 17:47
Een site zoals Budgetgaming krijgt meer waarde door alles wat de gebruikers van de site voor elkaar doen. Veel gebruikers melden aanbiedingen, anderen zijn bereid om spellen voor je op te halen als je ver weg woont, sommigen verloten gratis games en weer anderen schrijven reviews en helpen mensen via het forum etc. Iedereen doet eigenlijk wel iets om anderen te helpen en waarde toe te voegen voor de site. Dit is dan wat ik er aan toevoeg.

Door het eens per 2 uur te updaten gaat het trouwens veel efficiënter dan vorige keer, dus het kost me nu iets minder tijd.
avatar van Itsjustme
Itsjustme ( 1790 ) 19-10-2013 17:50
Hoe stuur ik een bericht aan yorn?!

Mijn gran turismo bericht verandert de hele tijd in 1 van mijn andere posts...
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 19-10-2013 17:51
Quote:
Hoe stuur ik een bericht aan yorn?!

Mijn gran turismo bericht verandert de hele tijd in 1 van mijn andere posts...

Er staat hier boven ergens een post van hem, daar kan je op PM klikken.

Maar ik heb hier ook even een directe link voor je.
klik
avatar van SFNL1984
SFNL1984 ( 34 ) 19-10-2013 18:03
Saints Row The Third €14.-

Is een game waar veel DLC voor beschikbaar is. Voor een klein bedrag meer heb je ook de complete edition waar alle DLC in zit. Maar ook voor €14.- koop je een leuke game waar je aardig wat uurtjes zoet mee kan zijn.
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 19-10-2013 18:05
Rol: Toevoeg Moderator
Quote:
Saints Row The Third €14.-

Is een game waar veel DLC voor beschikbaar is. Voor een klein bedrag meer heb je ook de complete edition waar alle DLC in zit. Maar ook voor €14.- koop je een leuke game waar je aardig wat uurtjes zoet mee kan zijn.

Oeps, verkeerde topic!
avatar van Epitome
Epitome ( 821   1) 19-10-2013 18:07
LOL
avatar van SFNL1984
SFNL1984 ( 34 ) 19-10-2013 18:33
Need For Speed Most Wanted € 18.-

Deze game brengt de NFS Serie naar waar het daadwerkelijk om gaat. Racen in een openwereld met de mooiste en snelste auto's. De prijs had nog wel iets lager gemogen, maar mocht je hem nog niet hebben kan je hem net zo goed meenemen.
avatar van EPMD
EPMD ( 7048   6) 19-10-2013 18:34
Need for Speed Most Wanted voor €18

Hou zelf niet zo van race games. Maar heb deze wel gratis gedownload via PS+.
Het is leuk voor even. Maar ik zou het spel niet uren achter elkaar kunnen spelen.
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 19-10-2013 18:35
Gasten, plaats dit nou eens onder het juiste bericht.
Als jullie pech hebben tellen ze jullie reacties straks niet mee.
avatar van PepsiNL
PepsiNL ( 471 ) 19-10-2013 18:40
Lezen blijft moeilijk he ach ze hebben nog tijd om het in de andere topic te zetten
avatar van Itsjustme
Itsjustme ( 1790 ) 19-10-2013 18:40
Thanks, nou moet ie nog reageren Maar na de laatste verandering is die post gelukkig nog goed


Pffff... Waar blijven die aanbiedingen nou?!
avatar van EPMD
EPMD ( 7048   6) 19-10-2013 19:01
Quote:
Gasten, plaats dit nou eens onder het juiste bericht.
Als jullie pech hebben tellen ze jullie reacties straks niet mee.

Stond er zelf niet bij stil dat ik heb hier had geplaatst.

Heb het gefixt

En onder het juiste bericht geplaatst (precies om 18:59)
avatar van DenXD
DenXD ( 587 ) 19-10-2013 19:03
Quote:
[..]

Hopelijk komt er ook nog Diablo 3, voor 18€. Wishful thinking zullen we maar zeggen.

Quote:
[..]

haha, het is bart smit he... Als die komt word het €45 of zo. Hierna beyond, stiekem hoop ik op een goed deal maar ben er nog niet 1 tegen gekomen.


Hij komt om 19:30. Bid je even met mij mee?
avatar van Itsjustme
Itsjustme ( 1790 ) 19-10-2013 19:35
Wel de goedkoopste, maar had toch beter gehoopt (net verwacht).
avatar van Cephiria
Cephiria ( 220 ) 19-10-2013 19:37
Tja, 38 voor D3 is beter dan 45 i guess... ? Is het wel waard overigens.

Ik zie dat de volgende een set van 'de 5 topaanbiedingen' is.. Gewoon een herhaling?
avatar van Mithrandir
Mithrandir ( 1004   6) 19-10-2013 19:40
@cephiria: dat is waarschijnlijk wel het geval. Dat was vorig jaar ook zo, dus voor de marathon is 20:00 eigenlijk de 'finish'...
avatar van Itsjustme
Itsjustme ( 1790 ) 19-10-2013 19:45
Net een PM gekregen dat het klaar is. Hij gaat de finish voorbereiden.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 19-10-2013 19:45
Rol: Administrator
Alle marathonrenners opgelet: Straks komen de 5 beste aanbiedingen nog eenmaal voorbij, dit betekent dat de finish in zicht is!

Tijd dus voor de finish post, vermeld hier in wat je van de Games Run deze keer vond, of je iets hebt gekocht en wat naar jouw mening de beste deal was. Wanneer je dit hebt gedaan, ga je over de finishlijn!

De finishpost gaat in zodra de 5 aanbiedingen herhaald worden.
avatar van PepsiNL
PepsiNL ( 471 ) 19-10-2013 19:46
We moeten wel gewoon blijven reageren tot 21.00 neem ik aan?

edit oke
avatar van Mithrandir
Mithrandir ( 1004   6) 19-10-2013 19:57
Vreemd, de 5 beste aanbiedingen, en Bioshock Infinity zit daar niet bij? Dat was voor mij toch echt de beste aanbieding! Maar goed, mijn eindpost maar eens voorbereiden :-)
Sowieso alvast bedankt voor het weer organiseren!
avatar van Cephiria
Cephiria ( 220 ) 19-10-2013 20:02
Ja, dat zijn echt absoluut niet de 5 topaanbiedingen.
avatar van Mithrandir
Mithrandir ( 1004   6) 19-10-2013 20:14
En dan nu tromgeroffel tot we de einduitslag weten. Zullen er meer mensen deze keer uitgelopen zijn dan vorige run? Het zal er om hangen!
avatar van Dynaw
Dynaw ( 8078   6) 19-10-2013 20:26
Ben benieuwd. Mijn eerste run helemaal ''uitgelopen''. Geen enkele aanbieding of iets gemist.
avatar van Ewokkie
Ewokkie ( 681 ) 19-10-2013 20:34
Zoals hierboven vermeld, is dit ook mijn eerste gamesrun. Ben benieuwd wie er bijgemaakt wordt met 1 van de leuke prijzen.
avatar van Christiaanwwe
Christiaanwwe ( 1882 ) 20-10-2013 15:22
Quote:
@cephiria: dat is waarschijnlijk wel het geval. Dat was vorig jaar ook zo, dus voor de marathon is 20:00 eigenlijk de 'finish'...
vorige jaar haha dat is zo niet waar dit jaar is al 2 keer geweest en vorige jaar was er geen game run
avatar van Intersivety
Intersivety ( 117 ) 13-12-2013 01:57
Zeker morgen even meedoen!
avatar van Psychopill
Psychopill ( 139   1) 13-12-2013 13:35
PS3 en Xbox 360 WWE 2K14 voor 40 euro.

Vroeg speelde ik wrestlemania op de snes! Heel veel plezier gehad met de undertaker! Haha Deze game lijkt mij ook grappig. Hij is nog niet zo lang uit. 40 euro is wel het goedkoopste wat je nu kunt vinden.