Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Bol.com vergeeft 25+1 Star Wars Battlefront PS4 bundels

Geplaatst op 23-11-2015 14:15
Je hebt prijsvragen en je hebt prijsvragen. Bol.com is momenteel van start gegaan met hun grootste Sinterbol gamesgiveaway ooit waarbij ze in totaal maar liefst 25 PlayStation 4 bundels met Star Wars Battlefront gaan vergeven ter waarde van € 377,-. Het lijkt ze daadwerkelijk in de Bol geslagen want dat zijn heel wat bundels! De actie loopt nog tot en met 3 december, zodat Sinterbol er voor kan zorgen dat, als je wint, de Sint dit extra cadeautje op 5 december voor je mee kan nemen..
Daarnaast hebben we ook nog eens goed nieuws voor Budgetgamers, want er is een 26ste bonus Star Wars Battlefront PlayStation 4 bundel die we in samenwerking met Bol.com hier op Budgetgaming gaan vergeven! Voor jullie dus maar liefst 26 keer kans op een gloednieuwe PlayStation 4 met daarbij Star Wars Battlefront! May the winning force be with you!


Maak kans op één van de 25 Star Wars Battlefront PS4bundels via Bol
Maar hoe kan je dan kansmaken op een gloednieuwe PlayStation 4 waarmee je straks next-gen met je Lightsaber rond kunt wapperen? Via de volgende kanalen kun je je winkansen stapelen.

De eerste tien worden vergeven via de Bol.com weblog die je hier kunt vinden. Hier staat alle informatie die je nodig hebt om kans te maken. Het is vrij gemakkelijk, je hoeft alleen een mailtje te sturen naar het adres. Daarnaast vragen ze je, als je één van de gelukkige winnaars bent, een kleine recensie te schrijven met je ervaring rondom de game. Je hebt nog tot 3 december om je mailtje naar ze toe te sturen.

Wil je je winkansen verder spreiden? Dan kun je ook meedoen via de Bol.com Twitter, daar kun je het Star Wars Battlefront Twitterbericht retweeten en volgen om zo je winkansen nog eens extra te vergroten. Hier maak je
nog eens 5 keer extra kans te maken op één van de Star Wars Battlefront bundels. Vergeet niet dat in je bericht #ps4winnen moet staan om kans te maken.

Als je goed rekent zijn dat nog maar 15 bundels en dat klopt. Er worden er later in december nog 10 via de weblog vergeven. Hier hoor je na Sinterklaas meer over.


Prijsvraag: Maak kans op de bonus 26ste Star Wars Battlefront PS4 bundel t.w.v. € 377,- hier op Budgetgaming!
Maar zoals je gelezen hebt, hebben wij dus ook alvast van de Sinterbol nog een bonus Star Wars Battlefront PlayStation 4 bundel gekregen! Deze gaan we onder jullie als Budgetgamers verloten!
Maar wat moet je er precies voor doen? De Sint vertelde tijdens het afleveren van de Star Wars Battlefront bundel dat hij ook zo nu en dan wel eens een spelletje speelde en er best goed in was. Het is lastig te bevatten dat zo’n oude man op een heerlijk avondje flink aan het gamen is. Maar misschien kunnen we er met zijn allen samen iets bij bedenken. De vraag luidt dan ook:

Welke game denk je dat de Sint wel eens in zijn eigen spelcomputer zou kunnen hebben zitten? Geef een Sinterklaastint aan deze game en licht deze kort toe.

Met Sinterklaastint bedoelen we bijvoorbeeld dat je van Super Mario, Sintermario maakt waarbij Mario met pepernoten strooit om Goomba’s af te leiden en in plaats van door groene pijpen, door schoorstenen kruipt. Je mag het ook in rijmthema doen om helemaal in stijl te zijn, maar het is niet verplicht.

Vermeld je antwoord hier onder in een reactie en je maakt direct kans op een PlayStation 4 inclusief Star Wars Battlefront!



Tot Slot
Je mag hieronder gewoon normale reacties plaatsen! Alleen de reacties met een antwoord op de vraag doen uiteindelijk mee met de prijsvraag. Heel veel succes iedereen! De prijsvraag loopt nog tot en met 2 december, daarna maken we de winnaar bekend, zodat de winnaar zijn prijs met een beetje geluk op Sinterklaasdag in de zak terug zal vinden. Heel veel succes iedereen!

Geplaatst op 23-11-2015 14:15
Aantal keer bekeken: 28576

Laatste reacties

avatar van Masterofwar
Masterofwar ( 908 ) 23-11-2015 14:22
De sint speelt natuurlijk de nieuwe sinterklaas editie van Mirror's Edge. Met pieten renend over de daken heen en tegelijkertijd pakjes in de schoorstenen gooien. Ideaal voor sint om een rustig te kunnen ontspannen na een dag hard werken.
avatar van UserVerwijderd118
UserVerwijderd118 ( 1725 ) 23-11-2015 14:25
Gezien op FB, maar de sint zou dit sowieso in zijn ps4 hebben:


avatar van Rlexer
Rlexer ( 63 ) 23-11-2015 14:26
The Witcher 3 natuurlijk. Lekker op een paard door het landschap galopperen in plaats van over daken en ook nog eens lekker met z'n zwaard zwaaien
avatar van Galigula77
Galigula77 ( 376 ) 23-11-2015 14:27
Ik denk dat de Sint lord of the ring speelt. Gandalf is als een tweelingbroer voor hem. Mount doom is de plek waar alle stoute kindertjes heen gaan. En laat daar nou net een opstand uitbreken.
avatar van Marato24
Marato24 ( 1011   1) 23-11-2015 14:29
In plaats van Paperboy zou het dan zijn Presentpiet! Lekker door de straten fietsend cadeautjes afleveren bij alle kinderen!
avatar van CurlyKirby
CurlyKirby ( 700   1) 23-11-2015 14:31
Onze goeie ouwe Sint zou natuurlijk Sly Piet spelen en kadotjes via de schoorsteen bezorguh
avatar van Maanwel
Maanwel ( 555 ) 23-11-2015 14:32
Ik denk dat Sinterklaas graag Tomodachi Life speelt!
Zo weet hij precies wat hij wie als cadeau kan geven.
Gelukkig is het een spel dat niet snel verveelt.
De Sint heeft de tijd van zijn leven.

Ook is een 3DS ideaal voor de Goedheiligman,
zo heeft hij wat te doen in de boot.
Gamen zoveel als hij kan,
Tot de do... Eh...
avatar van Why So Serious?
Why So Serious? ( 3317 ) 23-11-2015 14:34
Sinterklaas is (Game) of Thrones fan en dat speelt hij ook op de PS4.



avatar van Kowichi
Kowichi ( 2494   4) 23-11-2015 14:34
De sint speelt tussendoor natuurlijk een heerlijke shooter, Call of Duty Black Ops 3 met tussendoor een heerlijk koud drankje uit de Juggernog. Waarom speelt de Sint CoD? Om even heerlijk af te reageren op alle "demonstranten" die zwarte piet uit ons land willen hebben!
avatar van Logical
Logical ( 491 ) 23-11-2015 14:37
De Sint speelt natuurlijk old school Ports of Call, wat al jarenlang zorgt voor perfecte aanmeringsskills met de stoomboot.
avatar van Mrpapercut
Mrpapercut ( 8676 ) 23-11-2015 14:37
Elke avond als Sint wil gaan gamen
Twijfelt hij welke platformer hij nu zal nemen

Shooters en RPGs zijn niet aan hem besteed
Hoewel hij veel tijd in Skyrim versleet

De winterse taferelen vervulde hem met veel geluk
Maar elke keer dat gezeik over arrow-to-the-knee, what the fuck

Vandaar liever een 2D-spelletje, a la Mario of Megaman
Want vooral van Nintendo is de sint een grote fan

Maar de sint moet natuurlijk wel mee met z'n tijd
Vandaar dat hij vanavond kiest voor Shovel Knight

De ijslevels doen hem denken aan de gladde daken
En af en toe slacht de Sint ook hier nog wat draken

Op z'n oude dag zijn de reflexen wel iets minder
Maar dankzij MrPapercut's tips ondervind hij nu geen hinder

De hemelse 8bit-deuntjes schallen uit z'n oordopjes
De sint is dan ook zeer in zijn nopjes

En daarom schrijft hij in z'n grote boek
Aan de prijsuitdelers het vriendelijke verzoek

"Meneer/mevrouw Budgetgaming, maak het lekker bont
Geef MrPapercut die PS4 met Star Wars Battlefront"
avatar van Y0N
Y0N ( 228 ) 23-11-2015 14:38
Until Dawn: Sint Edition
Sint en zijn Pieten hebben nog tot zonsopgang tijd om cadeautjes door de schoorstenen te gooien. Deze taak is de afgelopen jaren steeds lastiger geworden, omdat het aantal zwarte Pieten steeds verder afneemt.
In de game speel je als Sint en enkele belangrijke Pieten om zoveel mogelijk cadeautjes te bezorgen. Ondertussen probeer je ook om het mysterie van de verdwenen zwarte Pieten op te lossen. Gevaar ligt voortdurend op de loer: Alle hoofdpersonen in deze game kunnen overlijden (spoiler alert: een overdosis pepernoten kan bijvoorbeeld tot een fataal einde leiden). Probeer dus om de juiste keuzes te maken. En wellicht overleef je Until Dawn!
avatar van Vinyljunk
Vinyljunk ( 49 ) 23-11-2015 14:38
Sinterklaas Tycoon! Alle Pieten selecteren, aannemen en opleiden voor de gevaarlijke dak beklimmingen en steile schoorsteen afdalingen. Zorgen dat er genoeg strooigoed, eten voor het paard, genoeg en divers inpakpapier, cadeautjes, en diesel voor de boot word ingekocht. Om dit allemaal te managen en meester te zijn is de goedheiligman met deze game nog wel tot 5 december zoet!
avatar van Shibaku
Shibaku ( 32 ) 23-11-2015 14:39
Ik denk dat de Sint het liefst samen met zijn pieten World of Sintcraft speelt. De rogue pieten zullen hun strooisel gebruiken om alle mobs af te leiden zodat mage pieten deze vervolgens kunnen polymorfen in een rieten zak vol loot om deze vervolgens weer te verdelen. Als goed heilig man is de sint ook niet de beroerste en gaat dus lekker mee op raids alls healer voor het geval er roet in het eten gegooid wordt.

Ik heb overigens uit betrouwbare bron dat de favoriete raid van de sint nog steeds Molten Chocolate Core is met Blackface Mountain als goede tweede plek.
avatar van Beloved
Beloved ( 2905 ) 23-11-2015 14:39
Als ik de sinterklaas documentaire van Dick Maas mag geloven, speelt de Sint waarschijnlijk het liefst The Evil Within.

@Mrpapercut: Uitslover -.-
avatar van Trinity7
Trinity7 ( 179 ) 23-11-2015 14:40
De sint speelt uiteraard Animal Crossing, waarbij hij woningen inricht voor de bewoners en cadeautjes uitdeelt aan de dieren, als afwisseling voor alle kinderen in Nederland
avatar van Nonexistinghero
Nonexistinghero ( 482   1) 23-11-2015 14:41
Sinterklaas zou Pokésint in zijn console hebben. Je speelt daar met een nieuwe Piet van Sinterklaas die stoute kinderen vangt door een Sinterklaaszak naar ze toe te gooien. Deze worden dan uiteindelijk meegenomen naar Spanje!
avatar van SenorMachoNachos
SenorMachoNachos ( 340 ) 23-11-2015 14:41
Waarschijnlijk speelt hij wel veel shooters als Support classes om vervolgens iedereen constant ammo en medpacs om de oren te gooien.
avatar van Mauzzahr
Mauzzahr ( 1621 ) 23-11-2015 14:42
Sims natuurlijk. Al die kleine mensjes, hobbelt'ie langs al die familie's met allemaal hun eigen verhaal en een bijpassend kadootje in de schoorsteen :-)
avatar van Uchiha1911
Uchiha1911 ( 1870   5) 23-11-2015 14:44
Sinterklaas heeft uiteraard de Sinterklaas-versie van Fallout 4 in zijn console zitten. In een post-apocalyptische wereld cadeautjes rondbrengen aan kinderen in de Commonwealth, met hulp van trouwe pieten die enorm, enorm, enorm veel kunnen dragen.
avatar van Xandrilios
Xandrilios ( 304   2) 23-11-2015 14:44
De Sint gamet uiteraard op de PS4, maar helaas niet meer van disc. De game die in zijn PS4 zit (en er niet meer uit komt) is Super Smash Bros. Melee. Tijdens de vrijdagmibo hebben een vijftal pieten geprobeerd om Smash te spelen op de nieuwste console! Wat met zo'n klein discje natuurlijk niet goed gaat. Dus blijft er niks anders over voor de Sint om lekker Destiny the Taken King te gaan spelen om wat extra light gear te verzamelen. Die game valt iig te downloaden!
avatar van Ateq
Ateq ( 19 ) 23-11-2015 14:44
Secret of the Magic Crystals: Schimmel editie.
Wat is er na een dag hard werken nou ontspannender dan het fokken van de volgende Amerigo?
avatar van DeGeksteKaas
DeGeksteKaas ( 5507 ) 23-11-2015 14:44
De Sint speelt natuurlijk een spel wat bij de kinderen populair is, net als hij. Minecraft dus! Kan hij zijn kadootjes helemaal zelf bouwen.
avatar van Koeneloen
Koeneloen ( 161 ) 23-11-2015 14:45
De Sint is geworden wie hij is door niets anders dan Tetris. Ook alle opgeleide Pieten hebben een Masters Degree in Tetris. Hoezo zeg je? Nou om al die kadootjes goed door een schorsteen te proppen moet je aardig wat puzzelen en draaien. Buiten dat de Sint alleen Tetris speelt, heeft hij hett ook gewoon verzonnen. Maar omdat de Sint een goedheilig man is, strijkt er helaas één of andere Rus met de eer. Ook jammer dat de originele versie Sinttris (met kadootjes i.p.v. stenen) daardoor nooit is uitgekomen, misschien wellicht ooit nog in de toekomst..
avatar van Cryothic
Cryothic ( 104 ) 23-11-2015 14:48
Het zou mij niks verbazen,
als de sint af en toe door de woestijn zou willen blazen.

Dat rijden op dat paard oogt soms wat saai,
dus liever bandieten stoppen met veel lawaai

Niet constant op zo'n schimmel in de koude nachten,
maar bankrovers stoppen die hem niet verwachten.

Het volgende stukje is speciaal voor vertaal-piet,
anders rijmt de titel niet.

Ladies and gentleman, can i have your attention,
De sint speelt natuurlijk graag Red Dead Redemption
avatar van SkixAces
SkixAces ( 587 ) 23-11-2015 14:49
The elder sint: niklaas

Natuurlijk een verwijzing naar skyrim, waar hij op zijn paard rond rijd, de stoute kinderen te straffen die in de wereld van niklaas rond dwarrelen. Vroeger was hij het zelf, maar toen kreeg hij een pijl in zijn knie. (Skyrim reference: I used to be a traveler like you, but then I took an arrow to the knee)
avatar van Ricardo_verhees
Ricardo_verhees ( 101 ) 23-11-2015 14:50
Sinterlord

De grote sinterklaas met zijn onderdanen , de pieten die stelen van de rijken om vervolgens cadeautjes te kopen voor de armen. In plaats van Overlord
avatar van LucasV9991
LucasV9991 ( 679   16) 23-11-2015 14:51
Santa Claus in Trouble omdat de Sint altijd al opkijkt tegen de kerstman en denkt dat hij door de kerstman hierin te helpen, weer een streepje voor krijgt bij de kerstman en meer kerstacadeautjes krijgt!
avatar van Kaylakeman
Kaylakeman ( 32 ) 23-11-2015 14:54
Sinterklaas is natuurlijk de goedheiligman en al die aggressieve spelletjes vind ie maar niks, daarom speelt ie liever spelletjes waar zijn goedaardigheid beter mee klikt.
Een simpel spel voor zowel jong en oud,
dat is waar de sint het meest van houdt.

Want van al die enge spelletjes kunnen zijn pietjes niet slapen, en dat mag natuurlijk niet, want dan zijn ze overdag alleen maar aan het gapen.
Daarom heeft hij dit leuke spel,
voor een prikkie bij Bol.com besteld.

Little Big Planet is wat de sint het liefste speelt,
En hij en zijn pieten hebben zich nog geen seconde verveeld.
Ze hebben samen de leukste pakjes uitgezocht,
En voor Sackboy dan ook het allerleukste tenui gekocht.

Eentje is verkleed als sint, compleet met staf,
Want dan is ie natuurlijk pas helemaal af!
De andere zijn allemaal als pietje aangekleed,
Zoveel plezier hebben ze nog nooit beleefd!

Ook maken ze natuurlijk hun eigen levels, hoog in de daken,
Want daar kan sint zijn paardje schimmel makkelijk geraken.
Compleet met schoorstenen en gladde dakpannen,
Waar de pietjes stiekem nog wel eens van afvallen!

Wat een pret en wat een lol,
Daar maken ze de donkere avondjes wel mee vol.
Maar nu weer snel aan de slag,
Anders krijgen ze de pakjes voor pakjesavond niet af!
avatar van Jlemkes
Jlemkes ( 67 ) 23-11-2015 14:55
ZwartePietNietSplatoon: Ga knallen met kleuren! Verander het huidige imago van zwarte piet in de kleurrijke kliedergevechten van PietenSplatoon, exclusief voor Sinterklaas. Strijd tegen hulpsinterklazen van over de hele wereld in spetterende 4-vs-4 online multiplayergevechten, waarin teamwork en tactiek net zo belangrijk zijn als goed kunnen mikken.
avatar van Dommel50
Dommel50 ( 1339   10) 23-11-2015 14:56
De Sint speelt denk ik ook Star Wars Battlefront.
Hij vind het namelijk cool dat hij met een staf (lightsaber) kan vechten.
Daarnaast zou hij het ook makkelijk vinden als hij zelf ook X-wing had.
Gaat toch iets sneller dan een stoomboot en een schimmel.
avatar van Gradon
Gradon ( 2610 ) 23-11-2015 14:56
Uiteraard Sint's Row the Third (deel IV is ook wel leuk, maar Sint heeft al genoeg superpowers van zichzelf).
Als volleerd gangster met zijn crew van Pieten de stad onveilig maken. Beetje rond cruisen, met pepernoten naar mensen gooien. Af en toe een mooi ingepakt pakketje afleveren.
En als bossfight natuurlijk een episch duel met die man in zijn arreslee en zijn elfjes.



avatar van Yojimbro
Yojimbro ( 16491 ) 23-11-2015 14:57
De Sint speelt natuurlijk Dragon Quest Heroes! Vrolijke monsters neermeppen is nog nooit zo leuk geweest en dat doet hem denken aan stoute kinderen. Heerlijk met een team zwarte pieten op zoek naar echte vervelia's om ze goed aan te pakken lolz. De lieve kinderen krijgen al een mooi cadeau; geen pak slaag dit jaar
avatar van Uribium
Uribium ( 2975 ) 23-11-2015 14:58
:')


avatar van Miesie
Miesie ( 2352   2) 23-11-2015 14:59
Vol met weemoed kijkt Sint het maar aan
Roet, gekleurde en zelfs stroopwafelpieten die daar staan
Felle discussies, bedreigingen en geschreeuw
Is dit nu het grootste probleem van deze eeuw?
Uiteindelijk blijven Sint en Piet je beste vrind
En draait het feest van het jaar in het kind.

Maar de zwarte Pieten zijn niet het grootste gevaar
Deze komt uit onverwachte hoek.
Hij heeft iets met 3 hoeren
Nu is het einde toch echt zoek

Hij geeft ook cadeautjes en blijdschap en zo
Maar onderdrukt de elfjes in een moordend tempo
Ook dieren mishandeld hij en niet slechts een.
En allen trekken zij die dikzak in zijn arreslee

Maar Sint heeft het gelukkig allemaal door
Dit kan toch echt niet meer hoor
Dan gaat Sint gamen en de Pieten doen gezellig mee
En spelen Rudolph the red nosed raindeerhunter op de ps2
avatar van Skinniej
Skinniej ( 117 ) 23-11-2015 15:01
Sint speelt gewoon tetris met zijn pieten.

Al die kado's moeten in die boot en dan ook nog eens volgens de veiligheids regels met betrekking tot loopruimte, brandgevaarlijkheid en noem maar op.

Dus die ouwe baas zorgt ervoor dat er elke dag een paar potjes Tetris worden gespeeld want anders wordt dat logistiek gezien helemaal niets dat Sinterklaas feest.
avatar van Jorditheuws96
Jorditheuws96 ( 2 ) 23-11-2015 15:06
Sint speelt natuurlijk S(a)ints Row

Net als de sint zelf, is de game helemaal geweldig!
avatar van Jack-O10
Jack-O10 ( 883 ) 23-11-2015 15:09
Assassin's Piet. In dit nieuwe deel vermommen assassin's zich als zwarte Pieten om criminele kopstukken om te leggen in de straten van Amsterdam in de Gouden Eeuw. Alle bekende gebouwen zijn natuurlijk tot in de puntjes nagemaakt, met het Rijksmuseum als doelwit van criminaliteit.

Nederlandse schilders spelen een grote rol in de game en net als in AC II dien jij Amsterdam nóg welvarender te maken. Als zwarte Piet-assassin kun je uiteraard als een malle over de daken freerunnen, vijanden vergiftigen met snoepgoed, je geld uitgeven aan de dames van plezier en nog veel meer.

avatar van Doobieters
Doobieters ( 29539   288) 23-11-2015 15:11
Colors! 3D op de Nintendo 3DS.
Om een beetje actueel te blijven houdt de Sint zich bezig met het inkleuren van zijn pieten op het kleine 3DS schermpje van Nintendo. Zo kan hij experimenteren wat naast zwart een kleur is die het beste past bij zijn pietenvrienden.


avatar van Yi-Long
Yi-Long ( 5398   20) 23-11-2015 15:13
Sint speelt altijd tussendoor even snel Super Piet Boy.
avatar van IGC
IGC ( 15 ) 23-11-2015 15:15
Na een lange avond pakjes bezorgen ligt Sint languit op de bank met zijn Nintendo Ds om pokemon te spelen!


avatar van Jeroendewaal
Jeroendewaal ( 1814 ) 23-11-2015 15:15
De sint speelt natuurlijk The Binding of Isaac.

Na al het plezier omdat hij voor de kindjes zorgt wil hij toch echt ook Isaac redden van Mom.

Het is niet voor niets dat zijn mijter in het spel voorkomt!



avatar van Soepkoe
Soepkoe ( 1704 ) 23-11-2015 15:19
Sint zal natuurlijk Mario Maker.
De sint vindt het namelijk prachtig om voor ieder kind na te gaan of hij of zij zich goed gedragen heeft en vervolgens naar zijn/ haar persoonlijke wensen een kado uit te zoeken. Om voor iedereen persoonlijk een kado en gedicht te bedenken is veel creativiteit nodig.
Bij Mario Maker kan de Sint zijn creativiteit gebruiken om elke keer weer verschillende uitdagende levels te maken. Dit uiteraard wel in real live op een grote bouwplaats in Spanje.
De pieten moeten het parcours voltooien zoals Mario dat in de game doet. De pieten worden hierdoor getraind op door schoorstenen (buizen/ pijpen) te glijden/ kruipen, te springen (over de daken heen). Op de rug van Amerigo (eeh Yoshi) kunnen deze zelfde tests uitvoeren zodat ze optimaal voorbereid zijn op de komende pakjesnacht!
avatar van Davincstyle
Davincstyle ( 163 ) 23-11-2015 15:23
Ik ben een Gamer die niet kan dichten,
en zal op dit Budgetgaming venster niet veel verrichten.
Uren loop ik te denken,
wat voor een gedicht past bij Sint's geschenken.

Wat hij speelt op de Playstation zou ik niet weten,
misschien heeft ie wel aan de nieuwe Star Wars game gezeten.
De Xbox is misschien wat te oud,
maar toch denk ik dat hij stiekem van oldschool gamen houd.

Budgetgaming heeft misschien wel een tip voor de Sint,
misschien als hij goed zoekt, hij er wat leuks vind.
Toch wens ik iedereen heel veel succes met deze mooie prijs,
Sinterklaas is geen gamer, want hij is toch al wijs.



avatar van Inc
Inc ( 272 ) 23-11-2015 15:29
Zoals een ieder graag gamet om uit de echte wereld te ontsnappen;
Laat ook de Sint in een virtuele wereld zijn zenuwen verslappen.

De Sint wil dan het liefst niet iets wat lijkt op zijn dagelijks werk;
Dus juist niets met pieten of pepernoten, jij duivelse vlerk!

Nee, Sint wil liever schieten, knallen en vuren;
Daar vermaakt de man zich prima mee, voor vele uren.

Eén game speelt de goedheilig man het liefst onder het genot van een flesje bier;
Dat is natuurlijk het recent verschenen Fallout 4!

Hierin geen feestgedachte, cadeau’s of blije kinderen;
Maar het aantal Super Mutants gruwelijk doen verminderen!

Grauw, kill en cynisch is waar de Sint van houdt;
En qua karma is de Sint in Fallout het liefste stout.

Dus Budgetgaming ontneem de Sint wat werk en geef Inc het cadeau in zijn schoen;
Zodat Sinterklaas wat minder keer zijn Power Armor hoeft af te doen!
avatar van Alokkers
Alokkers ( 568   10) 23-11-2015 15:32
Sinterklaar speelt natuurlijk (stiekem) alle games, hij zie ze natuurlijk allemaal op de verlanglijstjes staan en kan ze tot de dag voor sinterklaas stiekem spelen. Daarna laat hij de inpak piet ze weer sealen en inpakken.

Maar niet doorvertellen he, is geheim ;-)
avatar van Dudeson
Dudeson ( 227 ) 23-11-2015 15:34
Een couch co-op spelletje zoals bijvoorbeeld Towerfall Ascension, want met al die pieten om zich heen heeft de sint altijd wel genoeg spelers voor een couch co-op game.
avatar van Jordanmaster
Jordanmaster ( 1441 ) 23-11-2015 15:36
Overlord, maar dan met Sint en zijn pieten. Sint en zijn pieten zullen er alles aan doen om de stoute kinderen mee te nemen naar Spanje.


avatar van Cejays
Cejays ( 40 ) 23-11-2015 15:37
Sint kan niet wachten tot het weer 6 december is. Want dan kan hij eindelijk verder met de beste racing simulator aller tijden: 'Pakjesboot Racer 12'. Waarbij het de bedoeling is om een crew van pieten op de juiste manier aan te sturen zodat de boot zo snel mogelijk van Spanje naar Nederland vaart.
Naast het leiding geven aan de bemanning moet je ook allerlij aanvallers van je afslaan. Dat kan variëren van een belasting aanslag, tot een aanval van de gevreesde kerstman. Ondertussen moet je er ook voor zorgen dat al het personeel gezond blijft en niet ziek op bed ligt met de pepernootpokken.
Sint is helemaal verslaaft, maar de zwaarste moeilijkheidsgraad, met Pietje Paniek aan her roer, is nog niet gelukt.
Sint is de game nu nog aan het beta testen maar de bedoeling is dat het spel volgend jaar begin december te vinden is in een schoen bij jou in de buurt.
avatar van Aka107
Aka107 ( 183 ) 23-11-2015 15:41
Zwarte Piet loert door ramen en spleten,
En vertelt Sintman wie wat heeft op z'n geweten.
avatar van Toast
Toast ( 184 ) 23-11-2015 15:42
Sint speelt een aangepaste versie van Ugh (voor wie het niet kent, een briljante game als je het mij vraagt!), waarbij hij cadeaus in plaats van personen verplaatst. De te verplaatsen en te gooien steen is vervangen door snoepgoed.
avatar van Pug205GTi
Pug205GTi ( 4864 ) 23-11-2015 15:49
Zal wel Sint Wars zijn, de zwarte pieten tegen de witte pieten, waarbij Sinterklaas natuurlijk de eindbaas is van de zwarte pieten tegen het clubje zielepieten die de witte pieten aanmoedigt.
avatar van Sjorre
Sjorre ( 457 ) 23-11-2015 15:50
Sint is natuurlijk een old school player, die heerlijk op zijn Atari 2600 die retrogame Pepernoids speelt waarin hij met zijn ruimtescheepje heftig veel pepernoten afschiet om de grote brokken speculaas steeds kleiner weg te knallen. Komt deze baas weer ff tot rust in deze hectische periode!
avatar van Malistix
Malistix ( 1422   3) 23-11-2015 15:51
Sinterklaas zat er door heen. Er zijn steeds meer mensen op de wereld en iedereen heeft wel eens zo een baaldag. Hij dacht aan een wereld met minder mensen waar zijn taak een stuk makkelijker zou zijn.

Natuurlijk is onze sint een lieve man maar in de wereld van fallout vermaakt hij zich wel want daar is bijna niemand meer over die een kadeautje verdiend. En degene die dat wel verdienen geeft hij een kadeautje van sinterklaas met zijn gun in zijn game.

Fallout 4 is de game die onze sint altijd in zijn console heeft zitten als hij er is doorheen zit.

Good luck everyone! Bij winst gaat deze in de schoen van mijn broertje
avatar van JacquesErnes
JacquesErnes ( 150 ) 23-11-2015 15:52
De Sint speelt natuurlijk de game Sint of War waar hij zijn agressie op zijn eeuwige rivaal wilt botvieren omdat deze de show steelt in de Coca Cola reclame.
avatar van Tamara
Tamara ( 756   1) 23-11-2015 15:53
Sint speelt Oreshika, want daarin hangt zijn jongere zelf rond met Japanse goden en dat is toch weer eens wat anders dan cadeautjes rondbrengen. (Nee, serieus. Je kunt Sinterklaas in een JRPG vinden.)
avatar van Brainsnack
Brainsnack ( 295   1) 23-11-2015 15:54
De Sint speelt Goat Simulator met de Zwarte Pieten mod. Deze mod maakt van de geiten Zwarte Pieten, zodat de goedheiligman eens goed de Piet uit kan hangen. Elk jaar Sint zijn en op een paard zitten gaat natuurlijk vervelen, dus wanneer hij eenmaal z'n mijter aan de kapstok heeft gehangen is het 'Game On!'.
avatar van Raging Raven
Raging Raven ( 422   29) 23-11-2015 16:03
Bloodborne: The Old Sinter

Terwijl wij met smart op deze DLC zaten te wachten heeft de goedheiligman al een tijdje deze uitbreiding kunnen spelen. Met zijn hunter genaamd Nicolas en nieuwe skill-wapen de 'Krommstaf' gaat hij bij maneschijn over de daken van vijand tot vijand en baas tot baas.

'Prey Slaughtered'!

avatar van Theelepel
Theelepel ( 29 ) 23-11-2015 16:04
De sint speelt natuurlijk NBA 2P16, waarin de P staat voor Pepernoot. In deze 5-tegen-5-game veranderen de baskets in hongerige kindermonden. De basketbal is een grote mega-pepernoot die in de monden van de kinderen gestrooid dient te worden. Uiteraard maakt de sint gebruik van de DLC waarin de zwarte pieten eens per 5 minuten een extra mega-pepernoot uit hun strooizak kunnen halen, om extra veel monden te kunnen vullen.
avatar van JimmWalkers
JimmWalkers ( 63 ) 23-11-2015 16:05
In het grote Kasteel van de Sint en zijn pieten te Spanje spelen ze natuurlijk hun eigen versie van Mario Kart 64. Ipv ballonnetjes rijden ze rond met drie grote pepernoten en de Kart van de Sint is wit vanwege zijn grote en trouwe vriend schimmel.
avatar van Kimbolie12
Kimbolie12 ( 2395   1) 23-11-2015 16:07
Ik vind Sinterklaas wel een type voor Animal crossing: Happy home designer. Sinterklaas heeft namelijk altijd al interieur designer willen worden. Helaas is hij gedoemd om eeuwig cadeautjes te kopen voor vervelende kinderen en heeft geen geld meer over voor zijn geheime passie.

...of zoiets.
avatar van Superorigineel
Superorigineel ( 558 ) 23-11-2015 16:08
S(pl)inter Cell. Sluipen in het donker, het volbrengen van opdrachten en het samenwerken met andere spionnen. Iets wat de sint ook in het dagelijkse leven doet..
avatar van Juhrat
Juhrat ( 318 ) 23-11-2015 16:09
De sint heeft zonder twijfel Red Dead Redemption in zijn Playstation 3 zitten, dit gezien zijn ervaring met Amerigo.
avatar van Immedvd
Immedvd ( 6 ) 23-11-2015 16:21
Volgens mij speelt de Sint altijd Grand Theft Pepernoot. In de stad van Amsterdam speel je als drie verschillende Pieten die in de pepernoten smokkel zitten, iedere Piet heeft zijn eigen expertise. Het is een open wereld waarin deze beruchte Pieten altijd door de politie achterna gezeten worden en wanneer je gepakt wordt krijg je de roe! Ook de online modus is leuk, met snoepgoed als valuta kan je eigen vervoersmiddelen kopen, zoals een pakjesboot, of bijvoorbeeld een witte schimmel. Samen met alle Pieten kan de Sint dus deze game lekker spelen.
avatar van G-ZeS
G-ZeS ( 298   2) 23-11-2015 16:24
De sint speelt natuurlijk Sint's Row, om de buurt veilig te maken.
In plaats van collectibles te verzamelen deelt hij ze uit met z'n pieten crew.
avatar van Selvmortsydd
Selvmortsydd ( 3795 ) 23-11-2015 16:26
Ik vind die Sint maar een perverse kerel, en volgens mij speelt hij met piet..
avatar van Snoeksie
Snoeksie ( 38 ) 23-11-2015 16:27
Het is misschien een cliché, maar de oude sint houdt van oude spellen. Hij kiest dan ook gelijk voor de oudste game ooit.
Namelijk Pong, simpel, houdt het brein actief en geest jong. En houdt die pepernoot maar zolang als mogelijk in het beeld, als je het alleen speelt althans...
avatar van Bolswarder
Bolswarder ( 208 ) 23-11-2015 16:27
de sint moet natuurlijk Saints Row Re-elected op zijn ps4 spelen , de sint met vleugels kan immers meer kinderen blij maken dan zonder vleugels!
avatar van Kh_puma
Kh_puma ( 1887   1) 23-11-2015 16:30
De Sint zou wel eens Borderlands: The Sint Collection in zijn PS4 kunnen hebben zitten, waar hij loot verzameld om later aan andere spelers op Pandora uit te delen
avatar van UserVerwijderd
UserVerwijderd ( 8270 ) 23-11-2015 16:32
Sinterklaas is zo'n baas, die heeft gewoon zijn eigen game!



Maar wanneer hij niet druk bezig is samen met de pieten om alle voorbereidingen te treffen voor 5 december, dan wil hij nog wel eens genieten van een potje COS (Call of Santa). Er is immers maar 1 goedzak in een rood gewaad


avatar van Xor
Xor ( 34821   1488) 23-11-2015 16:33
Sinterkaas(Sword) Art Online: Lost Song.

Zodat de Sint ook door Alfheim Online kan rondvliegen samen met (mijn + the best waifu in SAO) Suguha :3. En dat de Sint ook samen met Suguha monsters verslaat. Maar in werkelijkheid draagt de Sint een speciale VR held en ligt hij ook op z'n mooie Sintbed :3.

(;p)
avatar van Recsto
Recsto ( 1005 ) 23-11-2015 16:34
de sint speelt natuurlijk mijn paarden wereld voor de 3ds
avatar van John-Andrew
John-Andrew ( 9 ) 23-11-2015 16:34
Splats! Sinterklaas speelt Spietoon op de Wieoon!
avatar van Mithrandir
Mithrandir ( 1005   6) 23-11-2015 16:36
Natuurlijk is Sint aan het eind van een lange nacht en dag
zo moe, dat hij best even ontspannen mag!

Overdag bij kinderen op bezoek
's nachts naar een leeg schoentje op zoek.

Dat ontspannen doet hij natuurlijk wel op zijn eigen manier,
hij voelt zich ingame graag een 'saint' voor zijn vertier.

En dan niet zo'n goeie, die altijd de held uithangen moet,
maar een echte baddie, die de hele tijd awesome dingen doet!

En het kerstfeest ligt Sint toch na aan het hart
hoewel menig kind hem nog wel eens met de kerstman verwart.

Een co-op sessie met de kerstman is fijn!
Vooral omdat die andere oude man dan nog niet in Nederland hoeft te zijn!

Daarom spelen Sint en en kerstman samen in co-op
De add-on "How The Saints save Christmas" volop!



avatar van Cephiria
Cephiria ( 220 ) 23-11-2015 16:37
De Goedheiligman speelt Sint Calibur 5! Met zijn lange staf heeft hij goede midscreen pokes, en voor dichtbij pakt hij zijn staf in het midden vast en gebruikt beide uiteinden. De krul wordt gebruikt voor throws.

Voor zijn machtige Sintical Edge snaait hij de tegenstander en stopt hem in een zak. Dan komen er een stel Pieten aanrennen die hem helemaal lens schoppen.
avatar van Squizur
Squizur ( 81 ) 23-11-2015 16:37
Sintman© is zijn naam,
galopperen over daken is zijn faam.

Samen met zijn Ro-pieten strijd hij tegen "The Dark Santa™",
cadeautjes rondbrengen op de daken van Arkham Noord-Branbanta.( rijmt niks op anta )

Met zijn grote cape en trouwe "Badmerigo®" vervoersmiddel,
wint hij alle kinderzieltjes om zijn middel.

De beste gadgets bezorgt hij thuis,
Terwijl zijn hulp Sintmannen© Arkham Knight aan het spelen zijn voor de buis.

Elk jaar verslaat hij "The Dark Santa™" wederom,
ondanks dat deze imposter het ook probeerde en iedere keer in de schoorsteen klom.
avatar van Sjordi
Sjordi ( 627   22) 23-11-2015 16:39
Eens per jaar komt de Sint in Nederland om te 'shinen',
En de Nederlandse kinderen te verblijden met de zijnen.

Deze paar weken zijn gevuld met hard werken en veel kindervreugde,
En neemt hij zakken vol kinderen mee terug, die niet deugden.

Deze kids moeten in Spanje dan voor hem aan de slag,
Zodat de Sint met zijn beentjes omhoog zitten mag.

In de Sint's development center maken de kids games om te spelen,
Zodat de Sint zich de rest van het jaar niet hoeft te vervelen.

Denk daarbij aan games als Desinty of de nieuwste Need For Piet,
En vergeet uiteraard de nieuwe Assassin's Piet: Madrid niet.

Ook houdt Sint van platform games en avonturen spellen,
Waar hij de prinses van het Marsepijn Kingdom moet redden.

Vooral van The Speculaast Of Us kan hij geen genoeg krijgen,
Net als op zijn digitale Schimmel door het nieuwe Hyrule rijden.

Zijn meest verwachte game is Uncharted: A Piet's End,
Waarin je de avonturier St. Nicolaas Drake bent.

Op puzzelspellen is de Sint alleen niet zo gek,
Al speelt hij wel graag Kandij Crush voor de gezonde trek.

Zo kijkt de Sint al weer uit naar een jaar vol gamen,
En hoopt hij weer veel Budgetgamers op zijn boot mee te nemen.

Hoe meer stoute kids, hoe meer games voor de Sint,
Dus wees maar zoet, mijn Budgetgaming vrind.

De Sint wenst veel Budget Gaming toe aan iedereen,
Maar gelukkig levert Bol.com ook in Spanje, dus geen probleem.




"In deze game van de legendarische game creator Naughty Kids,
moeten Sint en Piet overleven na een zombie-Schimmel-apocalypse.

Een hongerige Schimmel-infectie is de mensheid te baas,
En maakt hen hongerig naar één ding: SPECULAAS.

Met hun luisterend oor en jaren van schoorsteenbehendigheid,
Brengen Sint en Piet elk ‘laatst speculaasje’ in veiligheid.

Want één enkel laatst speculaasje bevat het vaccin,
En kan het laatste redmiddel voor de mensheid 'zèn'.

Survive the 'Schimmel' and save The Speculast Of Us!"




(PS De gefotosoepte plaatjes zijn hier en hier in high res beschikbaar )
avatar van JoeZuCK
JoeZuCK ( 399 ) 23-11-2015 16:42
Sint Horse Adventures: Riding Camp.

Waar leert Sinterklaas beter paardrijden dan het echie? JUIST! Op de Wii! Alom geprezen vanwege zijn gare controls wordt daarmee de difficulty flink opgeschroefd. Uit het zadel vallen zal er niet meer bij zijn. Kinderen van tegenwoordig weten niet beter of dat Sinterklaas aan zijn paard vastgelijmd zit.
avatar van Littlebigworld
Littlebigworld ( 1412 ) 23-11-2015 16:45
sint speelt candy crush, strooigoed crush!
avatar van KRMO
KRMO ( 121 ) 23-11-2015 16:45
Sinterklaas speelt natuurlijk Wonderbook: Red Book of Spells.Hij hoeft niet te spelen met zijn ps move controller maar met zijn mooie staf! . Natuurlijk heeft hij de extra DLC gekocht, "Zwarte Pieten uitbreiding pack met 5 skins

In zijn rode boek of Spells staat van alles in, wie stout is, wie goed is, hoe je met je staf moet zwaaien om stoute kinderen in de zak te stoppen, of juist alleen met pepernoten, taaitaai en cadeautjes te strooien, Sint gaat losss.... uiteraard virtueel, want Sint moet blijven oefenen om geen noob uit te hangen voor het volgende jaar (maar dan in het echt).
avatar van Eshura
Eshura ( 658 ) 23-11-2015 16:47
Viva Pinata.

Hij moet toch ergens zijn snoep vandaan halen?
avatar van Twincrime
Twincrime ( 783 ) 23-11-2015 16:50
De sint speelt het liefste samen met zijn pieten sintstar.
Ze maken er samen de sport van. Wie sint de mooiste (peper)noten.
Maar daar is het nog niet mee klaar ze spelen dan ook nog even op de wii guitar. Om er dan samen gezellig een taai pop van te maken. En even lekker te rusten en niet te moeten denken aan al die daken.



avatar van DutchDemons
DutchDemons ( 269 ) 23-11-2015 16:50
Sint speelt zijn eigen game: The Sintulator...een nooit uitgebrachte add-on voor the Goat Simulator. De Sint laat een ware ravage achter in de huiskamers van stoute kindertjes. En de lieve? Ja, die moeten het ook ontgelden!
avatar van Woeiii
Woeiii ( 132 ) 23-11-2015 16:50
Dat moet natuurlijk The Force Unleashed: Ultimate Sint Edition zijn. Flink huishouden met die staf. The Force maakt het pakjes rondbrengen ook een stuk makkelijker.
avatar van Kid Icarus
Kid Icarus ( 586 ) 23-11-2015 16:54
Geen zin om iets te verzinnen, heb al een PS4 met Battlefront. En Sinterklaas is zo'n flutfeest, daar heb ik niks mee. Geef mij maar kerst, vind ik persoonlijk veel knusser en gezelliger. Maar succes aan de mensen die meedoen!
avatar van RjPm1983
RjPm1983 ( 228 ) 23-11-2015 16:57
Denk dat de sint nog een btje ouderwets is en speelt hij Frogger the 5th december edition op de atari
In deze versie speel je een gitzwarte zwarter dan zwarte piet om over te steken naar de overkant door protesterende vijanden te ontwijken (die constant roepen ""weg met zwarte piet"") zodra de piet aan de overkant is krijgt tie nadat zijn cadeautjes aan de kinderen heeft gegeven . een x aantal punten.
En dat maakt de kinderen de piet en dus ook sint blij
avatar van Carlove
Carlove ( 269   1) 23-11-2015 16:57
Undertale! Dan kan de Sint kiezen of hij goed of stout is
In deze versie gaat iedereen die stout is de zak in, en wie goed is blijft leven.
avatar van Alphonse
Alphonse ( 327 ) 23-11-2015 17:00
Sinterklaas editie van Sly Cooper
avatar van Maverick814
Maverick814 ( 52 ) 23-11-2015 17:03
Sinds 10 november speelt Sinterklaas alleen nog maar Fallout 4, maar wel met mods. Hierbij hebben de Synths een mijter, een witte baard en worden vandaar dus ook 'Sints' genoemd. Deze gemene robots hebben de echte Sinterklaas ontvoerd en doen zich nu als hem voor. Ze stelen cadeautjes uit de schoenen van onschuldige kinderen (waaronder Shaun) en nu is het aan jou als ouder de taak om Sinterklaas te redden zodat het feest door kan gaan op 5 december!



avatar van Eczeem
Eczeem ( 26 ) 23-11-2015 17:06
Ondanks dat onze Sint een groot held is voor de kleine kinderen in ons land zijn niet van alle engeltjes. Sommige 'ettertjes' zullen vast en zeker het bloed onder de nagels van de beste man vandaan halen waardoor onze Sint vast en zeker een bepaald ei kwijt wilt.

Hierdoor denk ik dat onze sint, zeker in de december maand, met veel liefde na een dukke dag een lekker shooter in zijn console duwt om wat nodige agressie van zich af te schieten. Niet meer dan toepasselijk is dan een potje Battlefront.

Precies wat ik ook wil
avatar van Rmonn
Rmonn ( 42 ) 23-11-2015 17:11
Sint speelt AC Syndicate, met de nieuwe grappling hook is het nu nog makkelijker om van dak tot dak de pakjes rond te brengen!
avatar van Vlutje
Vlutje ( 289 ) 23-11-2015 17:17
Sinterklaas speelt Overlord, met zijn pieten in plaats van minion, en neemt alle stoute kinderen mee naar Spanje
avatar van MissableLink
MissableLink ( 532   2) 23-11-2015 17:24
De Sint is een dagje ouder, dus voor hem zijn die nieuwe games waar altijd van alles gebeurt niet zo heel leuk. Volgens mij probeerde hij laatst een NES game in zijn console te duwen (weet ik alleen door een FB post van Sinterklaas), dus technisch gezien telt die. Daarvoor zag ik regelmatig Wii Sports voorbijkomen op zijn game kanaal.
avatar van Robbert__NL
Robbert__NL ( 757 ) 23-11-2015 17:26
Geen Sinterklaastint maar het is zo dat veel acteurs hun eigen films niet willen zien, zo kan ik het mij ook goed voorstellen dat het best raar is om een spel te spelen waarin je zelf het hoofdpersonage bent. Na een lange dag werken heb je behoefte aan ontspanning en iets anders.

Er waren eigenlijk 27 bundels maar Sint besloot om die laatste zelf te houden Wel heeft hij zijn eigen X-Wing in de vorm van een slee.
avatar van BTB8
BTB8 ( 196 ) 23-11-2015 17:27
The Sims uh... The Sints bedoel ik. Dat is in principe al de ultieme Sint en Piet simulator. Je kan namelijk elke familie goed in de gaten houden, of ze het jaar wel lief zijn geweest, of ze wel mooi alle liedjes zingen en niet te vroeg de kerstversiering hebben opgehangen. Uiteraard bied de game ook genoeg manieren om de stoute kindertjes te mart... uhm te waarschuwen.
avatar van Yanaichu
Yanaichu ( 450 ) 23-11-2015 17:39
Sinterklaas heeft gewoon Harvest Moon in z'n Nintendo DS zitten. Kan hij lekker paardjes verzorgen
avatar van WaaRLaNDeR
WaaRLaNDeR ( 2295 ) 23-11-2015 17:41
Hallo,

Iedereen mag nu wel weten,
dat Sint zijn favoriete game&watch game nooit is vergeten.

Geen last-gen of next-gen voor deze man met zijn pieten,
Maar gewoon old skool van Mario Bros. genieten.




Het laden en lossen van de pakjes tot in de puntjes perfectioneren,
Zodat hij na het bezorgen op 5 December weer op tijd huiswaarts kan keren.

Groeten van de WaaRLaNDSe Piet.
avatar van Dynaw
Dynaw ( 8078   6) 23-11-2015 17:45
Is het niet een beetje raar om in een spel je zelf te spelen? Ik denk juist dat Sinterklaas graag iemand anders wilt zijn als hij die kans heeft.

Ik denk daarom ook dat Sinterklaas van een game als Fable 3 erg kan genieten. Hierin kan je namelijk geven, wat de Sint vanzelfsprekend graag doet en daarnaast is erg ook een mooie heldenrol voor 'em weg gelegd. Daarnaast is het ook niet supersnelle actie maar actie op een wat trager niveau. Wat natuurlijk ook prettig is op zo'n leeftijd.
avatar van Savescreen
Savescreen ( 600   1) 23-11-2015 17:46
Bij Sinterklaas denk ik eigenlijk aan de The legend of zelda the Windwaker, een kleurrijk avonturenspel waarmee hij zich weer jong kan voelen en natuurlijk ook wat afwisseling is van de donkere winternachten waar hij pakjes moet bezorgen <3
avatar van Stijnrooselaers
Stijnrooselaers ( 1 ) 23-11-2015 17:50
De sint speelt natuurlijk Gta V : Sinterklaas edition! De sint cruist op zijn paard samen met zijn pieten rond door Spanje, op zoek naar criminelen die hij hierna straft met zijn stok. totdat ze al hun zoetigheden laten vallen, die hij dan verzameld en deze kan gebruiken om dure auto's kopen voor zijn collectie.
avatar van RMyrrh
RMyrrh ( 316   2) 23-11-2015 17:52
Waarschijnlijk speelt Sint Sifa 16 op zn SintBOX ONE (favoriete team Real Madrid) en Piet Pifa 16 op zn PietStation 4 (Atletico Madrid natuurlijk). Verder is de kans dat ik ga winnen op deze manier niet echt groter geworden...
avatar van Chewbaka
Chewbaka ( 1319   8) 23-11-2015 17:53
Uiteraard is onze goedheiligman helemaal gek op AC:Sint-icate. Om zijn dakloop skills bij te vijzelen spendeert hij heel wat uurtjes in deze game samen met zijn pieten. Hierbij is hij gelijk bezig om te zorgen dat het Pietendorp niet in handen valt van de beruchte Kerstman. De Kerstman heeft de afgelopen jaren het Pietendorp in zijn macht gekregen en heeft zijn elfjes op allemaal machtige posities geplaatst.

Één voor één moet de Sint de elfjes uitschakelen om de macht terug in handen te krijgen. Uiteraard met de nieuwste wapens zoals de traditionele strooi noten die menig elf een oog heeft gekost, zijn geslepen staf en uiteraard de beruchte zak (wie hier in verdwijnt wordt nooit meer terug gezien.

Er gaan al geruchten dat er nieuwe DLC uitkomt waarbij de Sint gebruik kan maken van de paashaas, maar de dag dat die uitkomt is als Pasen en Kerst op één dag valt.
avatar van Daniel
Daniel ( 2371   19) 23-11-2015 17:59
Moet wel The last of Us: Black Pete Edition. Gezien menig zwarte piet zich tegenwoordig grondig wast na het afdalen van de schoorstenen. Of komt het toch door het feit dat men tegenwoordig geen (ruime) schoorsteen meer heeft? Wie zal het zeggen.
avatar van Koentjeehhh
Koentjeehhh ( 1 ) 23-11-2015 18:00
De sint speelt natuurlijk Sint.io! Je bent een pepernoot die zoveel mogelijk balletjes moet verzamelen om een grotere pepernoot te worden! Maar pas op! Grotere pepernoten kunnen je eten, en dan zit de pepernoot in de andere pepernoot die dam groter word! Maar.... Jij kan kleinere pepernoten dan jezelf weer eten! Ik denk dar de simt het een hele leuke game gaat vinden!
avatar van Lisa
Lisa ( 1958 ) 23-11-2015 18:07
Rol: Reviewer
Sinterklaas heeft zijn eigen streetpass spel: Streetpass Sint&Piet. Waarbij hij alle Pieten alle kindertjes kunnen streetpassen zodat ze weten wat voor cadeau's ze willen.
avatar van The Chosen One
The Chosen One ( 736   2) 23-11-2015 18:08
De Sint speelt natuurlijk Black & White omdat hij het zat is dat iedereen zit te zeiken over de Zwarte Piet.
avatar van ModderFokker
ModderFokker ( 955 ) 23-11-2015 18:15
Wat zou hij ons dit jaar toch kunnen schenken,
daarover heeft de Sint niet lang te hoeven denken.

Tijdens het spelen van zijn meest favoriete spel,
kreeg de Sint het antwoord redelijk snel.

Een potje Fifa 16 met een paar van zijn Pieten,
daarvan kan hij heerlijk genieten.

Er zal niemand veel doelpunten maken,
wanneer de Sint en zijn Pieten het doel bewaken.




Fifa 16 omdat hij net als iedereen teleurgesteld is over de prestaties van ons Nederlands Elftal.
avatar van Oscar Behagel
Oscar Behagel ( 1 ) 23-11-2015 18:18
Dit is en blijft Sinterklaas zijn favoriete spel.


avatar van LorenzElbersen
LorenzElbersen ( 74 ) 23-11-2015 18:18
De sint speelt natuurlijk Assassins creed IV Blackflag omdat hij hier oefent voor het besturen van zijn eigen stoomboot en bovendien kan hij de pieten hiermee ook trainen met hun dakloopskills. dit maakt het dus een ideale game voor het volledige team van de sint
avatar van The_ghostmen
The_ghostmen ( 90 ) 23-11-2015 18:21
de sint zal vast pim pam piet spelen waarom kom ik met zo'n goedkope grap.
ik kan niet rijmen maar proberen is het halve werk ofzoiets.
ik weet in iedergeval wel dat sint deze game niet speelt.



avatar van Coppersan
Coppersan ( 1 ) 23-11-2015 18:23
Na zijn drukke dagen
Heeft de Sint niets te klagen

Hij doet zijn mijter af en begint vrolijk te fluiten
Want hij moet zijn gewassen nog bespuiten

Komkommers en aardappelen zijn de sint zijn geluksfactor
Hey kijk! Hij doet nog een laatste rondje op zijn tractor.




avatar van M Monster D
M Monster D ( 1374 ) 23-11-2015 18:27
Sinterklaas heeft over de hare alle consoles wel verzameld, en hoewel hij erg vrijgevig is, houd hij van elk spel 1 exemplaar voor zichzelf.

Sinterklaas speelt echt vanalles, op de Wii U speelde ik van de week nog smash bros. een dag later stuurde ik hem een berichtje want ik wou revenge, maar hij was druk bezig om de pieten te verslaan in mario kart 8.

Gisteren waren we nog aan het free roamen in saints row IV re-elected op Xbox One, hij vindt het leuk om "Santa Claus" te bellen en op te blazen, tja het blijven rivalen.

Nu zou ik graag meedoen met Sinterklaas z'n Final Fantasy XIV a Realm Reborn meespelen maar dat kan alleen op PS4, want de sint en ik zijn beide geen fan van een toetsenbord, maar ik heb helaas geen PS4. De Sint wilde al een PS4 cadeau doen, maar ook de Sint heeft het niet breed, en hij kan de PS4 dan beter schenken aan een lief kind op pakjes avond.

Ik hoop te winnen, want de Sint kan niet wachten om de PS4 exclusives te spelen met me, maar vanavond ff Halo spelen, met de Sint win je elk potje arena, morgen gaan we weer smashen, of mario kart, maar dat zien we vanavond weer
avatar van Montalvo
Montalvo ( 2819   2) 23-11-2015 18:27
Ik vind Klaas wel een typische Hatred spelert; voorkeur voor zwart, haatbaard en komt vaak ongevraagd met een hoop lawaai je huis overhoop halen.
avatar van MarkD
MarkD ( 5192   1) 23-11-2015 18:30
Heel veel creatieve antwoorden, helaas is de waarheid heel saai. Hij speelt, net als ik en vele anderen, Fallout 4. Gewoon, omdat open world games niet veel beter worden dan dit, en hij Fallout 3 extreem jolig vond. (Zijn woorden, niet de mijne )

Elke zondagmiddag loop ik samen met de beste man hard, waarbij hij me soms eens wat over zijn privé leven vertelt.

De gedichten hierboven zijn wel een heel stuk leuker!
avatar van ViralY
ViralY ( 13 ) 23-11-2015 18:30
Sint houdt van zijn VN's, dus speelt natuurlijk Sint;Gate.
Het is Tijdreispiet toevallig gelukt om de tijdmachine te maken, maar waarneer CERP het in de gaten heeft loopt alles verkeerd...
avatar van Jakko
Jakko ( 129 ) 23-11-2015 18:37
De sint speelt The Elder Scrolls V: SkySint. De sint gaat de strijd aan met de pieten tegen de zwarte draken om de kinderen te beschermen. Gewapend met pepernoten en de roe proberen ze de draken in de zakken te stoppen en terug te sturen naar SkySint.
avatar van Niels_w
Niels_w ( 148 ) 23-11-2015 18:39
Ik denk dat de sint wel in is voor een potje Just Sint (Just Cause) hij speelt dit natuurlijk om helemaal op te gaan in de game en heel veel chaos te creëren en natuurlijk om even helemaal los te komen van al het gedoe rond zwarte piet, ook moet de sint natuurlijk even bijkomen van al dat schoentjes vullen alvorens hij langs de deuren gaat met pakjesavond
avatar van SpaceJase
SpaceJase ( 3 ) 23-11-2015 18:43
De sint speelt natuurlijk Piet for Speed! (Need for Speed woordgrapje, haha ik ben echt hilarisch.) Want de sint houdt wel van een race spelletje. Hij is het wel zat om op een paard te rijden. Hij wilt ook een keer een sportauto!





(Zelf gephotoshoped. Ik heb moeite gedaan, wow!)

EDIT: Ik weet dat jullie allemaal een PS4 willen winnen, maar ik zie nu al 2 mensen die dit idee jatten. Komop jongens, verzin zelf eens wat.
avatar van M-iichel
M-iichel ( 349 ) 23-11-2015 18:44
sowieso dat de sint en zijn pieten de Grand Theft Sinterklaas spelen! de intocht gebeurd niet per stoomboot maar een dikke yacht! en in plaats van iedereen neer te slaan/schieten geven ze iedereen cadeautjes en snoepgoed!
avatar van TSMDaniel
TSMDaniel ( 1 ) 23-11-2015 18:47
Sint speelt natuurlijk minecraft, waar hij zijn eigen dorpen maakt met grote schoorstenen, of levensgrote cadeautjes met redstone verrassingen en vuurwerk! Ook speelt hij de nieuwe Call of Duty, waar hij al zijn frustratie van zich af schud wat de pietendiscussie betreft. Hij heeft zijn eigen indie game; namelijk sintie game, en natuurlijk ook paardentrain spelletjes op zijn Nintendo DS! In zijn vrije tijd speelt hij ook soms mario en sonic op de olympische spelen, omdat hij dat samen met zijn pieten kan spelen en zo kan hij laten zien dat leeftijd er niet toe doet.
avatar van Decentsauce
Decentsauce ( 380 ) 23-11-2015 18:47
Ik zie sinterklaas wel als een man die lekker nadat hij zijn mijter heeft neergelegd van die werk simulatie games speelt.

Typische games die hij speelt: Euro stoomtruck simulator 2 en Snoepgoed farming simulator. Deze pieten werkzaamheden kan hij moeilijk zelf nog uitvoeren door zijn leeftijd maar de computer lost dit helemaal op. Stiekem doet hij ook nog wel eens pepernoot clicker maar daar krijgt hij een beetje een chocolademuis arm van.
avatar van Ghertomp
Ghertomp ( 1 ) 23-11-2015 18:49
Uiteraard zal de Sint de beste game van het jaar spelen, Sint Wars: Battlefront, waar de pieten het tegen elkaar opnemen met airsoft wapens die speculaas schieten, om de persoonlijke hulpjes te worden van Sinterklaas. Je kan ook als Sinterklaas spelen door een speciale pick-up op te rapen die op het terrein verstopt is. Exclusief op Playstation 4! Deze game is enorm zeldzaam, maar omdat ik samengewerkt heb met Sinterklaas om dit spel werkelijkheid te maken, heb ik voor jullie de frontcover om te bewonderen.
Veel speelplezier!


avatar van SH4D3H
SH4D3H ( 79 ) 23-11-2015 18:51
De Sint speelt vast graag Zork: The Great Sint Empire. Ten eerste omdat dat, zoals hijzelf, lekker oldskool is en ten tweede omdat de Sint graag wil dat kindertjes tegenwoordig wat meer hun eigen fantasie gebruiken en hij het goede voorbeeld wil geven. Een tekstgame is dan de enige optie
avatar van DutchYoda
DutchYoda ( 3 ) 23-11-2015 18:58
Sints Row: De Sint en zijn Pieten zijn in een gang war verwikkeld met Santa Claus en zijn elven. Gewapend met zijn staf, pepernotengun en speculaas kanon probeert hij weer de nummer 1 Heilige van de wereld te worden.
avatar van Kingsoldier
Kingsoldier ( 1208   1) 23-11-2015 19:07
hij zit sws te oefenen op de ship simulator. Captain moet in form blijven als hij aan komt varen vanuit Spanje



avatar van Regird
Regird ( 459   1) 23-11-2015 19:15
Sint zou zeker Japan World Cup spelen. Hij houd van paarden en ook al is hij oud hij weet zeker dat hij van dit soort rare figuren kan winnen.


avatar van Wklu
Wklu ( 64 ) 23-11-2015 19:18
Watch Dogs Sint Editie: Het hacken gebruiken om zo ongezien alle pakjes rond te brengen
Daarnaast een willekeurige sportauto hacken om zo efficiënt door de stad te reizen
avatar van Nrg50
Nrg50 ( 1055 ) 23-11-2015 19:18
Sint speelt natuurlijk Sintoon, om al die brutale en veeleisende kindertjes een lekker met fel gekleurde, vloeibare marsepein te bespatten. In your face!
avatar van Sonicguy14
Sonicguy14 ( 1463 ) 23-11-2015 19:19
Ik gok super luigi bros u, en dan speelt ie als nabbit, die heeft toch al een zak bij zich, gaat het mee nemen van koopa's en goomba's naar spanje een stuk makkelijker
avatar van Drinnian
Drinnian ( 389 ) 23-11-2015 19:22
Dark souls 2 : Scholar of the first Sint.
Sint heeft als missie om kado's te brengen naar alle goede mensen in Drangleic en alle invaders en griefers de roe te geven.
avatar van Qontroller
Qontroller ( 593   5) 23-11-2015 19:23
Super actie. De sint speelt natuurlijk Tropico 5, beetje de baas spelen en mensen onderdrukken om zo tot rust te komen van zijn dagelijkse bezigheden
avatar van Dreamare
Dreamare ( 86 ) 23-11-2015 19:26
Sinterklaas zou natuurlijk Mirror's Edge spelen. Als Amerigo geblesseerd is kan hij nog zelf de daken af rennen om de pakjes te bezorgen.
avatar van RubenK
RubenK ( 2 ) 23-11-2015 19:26
Sint Meier's Sintilization

Een strategisch spel gemaakt door PieterSoft, en waarvan de eerste versie uitgebracht werd in 1991. Het spel wordt gespeeld door keuzes te maken over waar je pieten naar toe gaan, welke steden voorzien zijn/worden van cadeaus, welke nieuw speelgoed ontwikkeld wordt en waar de volgende intocht plaats gaat vinden. Een speler kan kiezen om te spelen als aanvoerder van het pietenleger: St. Nicolaas, of als verslaglegger van het geheel: Aart Staartjes.

Na de eerste uitgaves verscheen in 2013 de speciale 'Sints 125th Anniversary Edition' voor de PS3. Hierin zijn de gameplay en graphics gemoderniseerd en is er een nieuwe campaign toegevoegd. Tevens heeft deze versie een multiplayer-modus waarin alle spelers een hulp-Sinterklaas spelen.

Quote:
"In de nieuwe game kruip je echt in de huid van de Sint! Ik heb 't zelf gezien, het wordt echt heel intens!" ~Geruchtenpiet

Met de release van de Playstation 4 en Xbox One is PieterSoft begonnen aan een vervolg van de game. Geruchtenpiet meldt dat er ditmaal een first-person element aan toegevoegd zal worden, mogelijk zelf support voor virtual reality. Het is nog niet bekend of dit een toevoeging op de bestaande vorm zal zijn, of dat het een compleet nieuw genre zal betreden.
avatar van Jinoonij
Jinoonij ( 191 ) 23-11-2015 19:27
"The legend of Zelda: de staf van sinterklaas" heeft de sint regelmatig in zijn spelcomputer zitten. Zijn eigen remake van ocarine of Time. Zijn staf die magische krachten bevat om de tijd stil te zetten, zodat alle cadeautjes op tijd bij de kindertjes zijn. En hopelijk komt hij ook bij mij langs. Ik ben heel het jaar zoet geweest
avatar van Tranceguy
Tranceguy ( 508 ) 23-11-2015 19:27
Sint speelt Sonyc the Hedgehog waarbij hij zelf Sonyc inschakelt om zo snel alle schoentjes te vullen... natuurlijk komt hij op zijn weg alle mogelijke pieten van hem tegen waarbij sommigen hem tegenwerken maar als hij die nep pieten verslaat hij wel meer kindjes kan helpen...
avatar van Rdyforwar
Rdyforwar ( 102 ) 23-11-2015 19:27
Hij speelt super smash bros natuurlijk, beste spel ooit! Uiteraard wel de Pieten editie waar de mii characters zijn vervangen door verschillende pieten (met verschillende rollen: kookpiet, klusjespiet, schoonmaakpiet, hoofdpiet etc) en natuurlijk een ware sinterklaas als playable character. Bij het activeren van de super smash komt de sint op zijn amerigo en mag door het speelveld heen rijden en iedereen van de baan af meppen met zijn staf.

Ik kan me geen ander spel spelen dat de sint liever speelt
avatar van Meneersteev
Meneersteev ( 1 ) 23-11-2015 19:28
Ik weet haast zeker dat de sint een goed potje SINT WARS BATTLEFRONT niet uit de weg gaat..
Vechtend tegen Darth Santa en zijn leger van imperial elfs, die het sintfeest haat.
Van schietend met pepernootguns tot het strijden met chocosabers aan toe,
Hiervan wordt de sint niet moe.
Vliegend in een S-wing om de arreslee walkers te slopen,
Of gebruikt ie the horse om die rendieren te laten weglopen.?
Maar pas op... De kerstside geeft niet snel op,
Dus pak je staf en zet je mijter op.
avatar van Maarten1909
Maarten1909 ( 18 ) 23-11-2015 19:30


Originele link

Ik ga voor Need For Piet . Een spel waarbij het de bedoeling is om zo snel mogelijk alle schoenen van de kinderen te vullen. Hoe verder je komt hoe meer pieten je kunt vrijspelen. Lukt het jou om de hoofdpiet vrij te spelen? Nadat alle schoenen zijn gevuld is er de mogelijkheid om de bonuslevels te spelen waarbij alle pakjes zo snel mogelijk moeten worden ingepakt.

Uiteraard beschikbaar voor de Playstation 4!
avatar van Meijsert
Meijsert ( 2 ) 23-11-2015 19:33
Ik denk dat als de Sint weer lekker in Spanje terug is hij 's avonds heerlijk een potje Metal Gear Solid Phantom Pain speelt! Wie anders dan Sinterklaas weet precies hoe hij op zijn paard van de ene basis naar de andere moet voortbewegen. Wie anders dan de Sint weet precies hoe hij al jaren snachts de huizen in sluipt om de schoentjes te vullen met cadeautjes en lekkernijen en ondank dat de Sint dat al jaren doet is er nog nooit iemand geweest die hem gezien heeft! Dat maakt Sinterklaas uitermate geschikt voor de stealths missies en zodoende kan de Sint iedereen bevrijden.
avatar van Masaki180
Masaki180 ( 1 ) 23-11-2015 19:35
De Sint speelt waarschijnlijk Dishonored om zich voor te bereiden op deze periode. Met de krachten in het spel zijn de pakjes namelijk een stuk gemakkelijker en sneller te bezorgen. Met Blink zijn de pieten in no-time bij de volgende schoorsteen. Voor het laatste stukje gebruiken ze wat extra Agility om niet van het dak af te glijden en om weer uit de schoorsteen te komen. Tot slot kunnen ze Bend Time gebruiken om hun werk af te maken, mocht een kind wakker zijn gebleven om de pieten te zien.
avatar van Hakker
Hakker ( 37 ) 23-11-2015 19:43
Pietemon

Versla alle nep pieten en verzamel alle 150 orginele zwarte pieten.
avatar van Stubborn
Stubborn ( 1077 ) 23-11-2015 19:50
Ik denk dat hij best met Solitaire kan beginnen, gezien dat hij een oude heer is die het enorm druk heeft had hij zeker nooit tijd om eens te beginnen met gamen.




Hij kan best wel veel bekende gezichten zien en zich thuis voelen met zijn eerste game ervaring.




Oude liefde Rachel misschien:




Zijn verloren zoon Jack:




En al de 40 Pieten natuurlijk, who else is gonna help him out?




Makkelijk om te leren en heel veel replay value boven op, dat is een must have voor de oude heer
avatar van Warry01
Warry01 ( 1 ) 23-11-2015 19:54
Guitar Hero natuurlijk! Lekker jammen met z'n pieten en highscores verbreken. Ipv star power gebruiken we lekker taaitaai power! Ik zie ze al gaan! Jij?
avatar van DonSniffer
DonSniffer ( 611 ) 23-11-2015 19:58
De sint speelt natuurlijk Bully: Scholarship edition om zo de stoute kinderen op te sporen en mee te nemen in de zak naar Spanje
avatar van Samfroling
Samfroling ( 2 ) 23-11-2015 20:02
De sint speelt grand roof sint
Een spel waarbij sint zich helemaal kan verkleden als sint zijn baardje bij kan trimmen bij de kapper en uiteraart kan piet ook mee doen

Met zijn stoomboot vaart hij snel. En verdiend hij door pakjes de leveren veel geld

Als hij weer boos is op de pieten. Kan hij snoepgoed schieten

Zijn brommer als paard maakt zijn speelgoed auto vaart

Zo speelt sint met piet zijn games op ps4 als hij iets viert

Hij verheugt zich al op battlefront en zowiezo met zijn favorite game station

Groeten sint,sam en piet 🎮😃💪🏼
avatar van Superje99
Superje99 ( 34   4) 23-11-2015 20:08
Sinterklaas speelt Watch Piet, hoe kan hij zonder zijn inbrekende pieten alle huizen binnen komen en hoe komt hij aan al die cadeaus in deze game laat hij zien hoe het echt gaat!
avatar van MilanSven
MilanSven ( 1650   3) 23-11-2015 20:09
Assassints Piet it is! En hij speelt dan uiteraard de gratis uitgekomen DLC Sweet Kids. Alle lieve kindertjes bevrijden uit de handen van de gemene Santa. En ze daarna allerlei leuke kado's en lekkernijen geven.. Dit alles moet natuurlijk gelukt zijn voor de deadline van 5 december 1492..
avatar van Samfroling
Samfroling ( 2 ) 23-11-2015 20:10
ik denk dat de sint het leuk vindt om sint wars battlefront de spelen
Sint skywalker is darksantaclous niet zijn beste vriend
Zo strijd sint skywalker met zijn pieten
En dark santa clous met zijn elven
Zo rennen de pieten over x dakken en vliegen de elven in star slees
En op de grond is het de pieten op schimmels en elven op eelanden
En dan kommen de helden sint skywalker op zijn witte schimmel en dark santa claus op rudolf komt er een grootte battle de troepen vegten met pepernoten gun en de lord en jedi met pakjes zo vermaak sint zich uuren op de ps4 met sint wars battlefront die die van sint had gekregen.

Groet sint,sam en piet
avatar van Evelyne0603
Evelyne0603 ( 1 ) 23-11-2015 20:10
Sinterklaas wil volgens mij in zijn games nieuwe, fantastische steden bezoeken. Zo komt hij bij de game "Sint of Shock Infinite"

Myra is een stad tussen de wolken. Sinterklaas is de profeet die als leider van Myra aanbeden wordt. Over de hele stad houden Pieten de orde en steken ze onruststokers in de zak.
Nicolaas wordt gestuurd om Karolien te redden, een vrouw die Sinterklaas gevangen houdt. Karolien heeft speciale krachten en kan scheuren openen in tijd en ruimte. Met deze scheuren bezorgt ze stiekem zelfgemaakte cadeautjes aan de kinderen van de hele wereld. Hierbij krijgt ze hulp van haar paard. Dit dier werd eigenlijk als bewaker bij haar gezet, maar het is ondertussen ook haar vriend geworden. Sinterklaas heeft ervoor gezorgd dat het paard verraad voelt als Karolien probeert te ontsnappen en dat het in die situatie ook agressief zou worden. Maar zolang ze het paard met haar meeneemt en ze 's ochtends terugkeert naar haar kamer, zal het paard haar niet in de problemen brengen.

There's always a chimney, there's always a Sint, there's always a town.
avatar van Lekkerboeie
Lekkerboeie ( 77 ) 23-11-2015 20:11
Ik denk dat Sinterklaas Need for Speed speelt. Maar dan wel met speciale modus waarin hij supersnel de pakjes moet bezorgen Als hij maar niet geflitst wordt :p
avatar van Timtamtom
Timtamtom ( 464   2) 23-11-2015 20:14
Blijkbaar heeft Bol.com mijn Twitter account geblokkeerd?
Ik heb nooit iets verkeerds gedaan XD
avatar van MrLuca11
MrLuca11 ( 80 ) 23-11-2015 20:17
Mijn theorie is dat Sint Nicolaas GTA V op de computer heeft, waardoor er mods toegepast kunnen worden. Stiekem is er een mod ontwikkeld waarbij je de tegenstanders van zwarte piet kunt laten spawnen.
Sinterklaas is hier natuurlijk helemaal klaar mee, dus gebruikt hij zijn agressie op een gezonde manier: niet in het echte leven, maar in een virtuele wereld knalt hij al deze racisten (want je kunt niet een donker persoon verbannen, dat is racistisch) neer.
Dit is mijn game-Sinterklaas!
avatar van Stilico
Stilico ( 48 ) 23-11-2015 20:19
De Sinterklaas speelt natuurlijk

Rainbow Sint: Piet

Sinterklaas is aan het oefenen hoe je zo goed mogelijk een huis kan infiltreren zonder dat je kinderen, ouders en huisdieren wakker maakt. hij probeert bij de objective: De openhaard te komen. Daar moet hij vervolgens zijn pakjesbom tot ontploffing laten komen. Vervolgens probeert hij zich een weg naar buiten te knallen met zijn kruidnootgun. uiteindlijk breacht hij een muur met zijn slegdestaff en springt door het gat in de muur op zijn paard naar buiten. hij verdwijnt in het diepst van de nacht.......................


avatar van Shadowx
Shadowx ( 264 ) 23-11-2015 20:24
De Sint speelt zijn eigen Sint game namelijk SinterGTS (Grand Theft Schimmel) en zijn Piet-Minions.

In dit spel speelt hij PIET, PIET en PIET die op zoek zijn naar SintKlaas die ontvoert is door niemand minder dan de Kerstman, Piet, Piet en Piet moeten dus op zoek gaan op de noordpool naar SinterKlaas en moeten het opnemen tegen de gemene elfjes die aangevoerd worden door Joulutonttu de Finse Kerstelf.

Sinterklaas kan switchen tussen Piet, Piet en Piet in de stijl van GTA V om zo het hoofdverhaal te volbrengen, je kan met de schimmel rond rijden die je ook nog eens kan Pimpen in de stijl ala Need for Speed, Pepernoten zijn je wapens net zoals de Roe, je hebt daarnaast de mogelijkheid om side quest te volbrengen dit zijn voornamelijk quest om pakjes die de elfjes hebben gepikt terug te brengen naar de kinderen, de stoomboot komt er ook in voor maar wat die precies doet tja dat moet Sinterklaas zelf maar uitzoeken als hij dit spel speelt.
avatar van Jarmo
Jarmo ( 1 ) 23-11-2015 20:29
need for piet: most wanted
Dat is de game die Sint speelt, lekker racen op de rug van ameriko en naar de Piet die verdwaald is zoeken in een zo laag mogelijke tijd
avatar van Surimike
Surimike ( 4 ) 23-11-2015 20:30
De Sint is ouderwets, dus crash banicoot team racing op de playstation 1. Samen met nog 3 andere pieten!
avatar van Ubetterprayboy
Ubetterprayboy ( 4 ) 23-11-2015 20:36
De Sint creeert zijn eigen Crew (THE CREW) met alle Pieten om alle cadeaus op tijd te kunnen bezorgen!!
avatar van Immortalbenny
Immortalbenny ( 447 ) 23-11-2015 20:36
Sint is zelf al op leeftijd en vermaakt zich natuurlijk gewoon het meeste met een potje tetris op zen pc uit het jaar nul. En dat met de mod Sintsounds.exe zodat alle liedjes in de game vervangen worden met sint liedjes
avatar van Xymie
Xymie ( 213 ) 23-11-2015 20:37
Sintenstein: The new Santa.

In een alternatieve realiteit is de kerstman de heerser over de aarde. Sinterklaas slaat terug om weer vrede op aarde te brengen. Te paard gewapend met zijn heilige boek en staf gaat hij eerst zijn pieten bevrijden die werken als slaven voor de elfjes.
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15698 ) 23-11-2015 20:40
Pokémon natuurlijk! Hoe meer pokémon Sinterklaas kent, hoe beter zij hem van dienst kunnen zijn.
Hij heeft zelfs zijn eigen draai aan het lied gegeven omdat zijn pieten hem ook nog steeds zullen blijven helpen. Daarom heeft hij ze gecombineerd.

''I want to be the very best,
Like no one ever was.
To watch them is my real test,
Share presents is my cause.
I will travel across the roofs,
Searching far and wide.
Each zwarte piet, to understand
The present that's inside.

[Refrein]
Zwarte piet
It's you and me
I know it's my destiny
Zwarte piet
You're all kids friend
In a world we must give presents
Zwarte piet
A heart so true
Our courage will pull us through
You teach me and I'll teach you
Zwarte piet
Gotta share with all
Zwarte piet!

Every chimney along the way
With courage I will face
I will train everyday
To give them the rightful presents

Come with Sint, the time is right
There's no better team
Arm and arm we'll give them presents
It's always been our dream ''
avatar van RajeevSampatsing
RajeevSampatsing ( 17 ) 23-11-2015 20:40
Splinter Sint: BlackPiet

De Sint houdt erg veel van zijn werk, maar zoekt nog wat vernieuwende manieren om ongezien de pakjes af te leveren in de huizen van al die lieve kindjes. Bovendien zijn in dit deel de pieten nog gewoon zwart, precies zoals hij het graag ziet! Gekleurde pieten werken niet goed in stealth scenario's. Die zijn er alleen op de expert difficulty =D
avatar van Angelaachan
Angelaachan ( 1 ) 23-11-2015 20:53
Ik denk dat de Sint zeker fan is van Schimmel League! Lekker online tegen andere sinterklazen rijden op de Schimmel en zorgen dat de bal in het doel komt!
avatar van Bonecrusher
Bonecrusher ( 3268   6) 23-11-2015 20:54
Quote:
Uiteraard Sint's Row the Third (deel IV is ook wel leuk, maar Sint heeft al genoeg superpowers van zichzelf).
Als volleerd gangster met zijn crew van Pieten de stad onveilig maken. Beetje rond cruisen, met pepernoten naar mensen gooien. Af en toe een mooi ingepakt pakketje afleveren.
En als bossfight natuurlijk een episch duel met die man in zijn arreslee en zijn elfjes.

(picture)

Jij verdient de prijs gewoon
avatar van Mesa
Mesa ( 474   3) 23-11-2015 20:56
Sint is oldschool dus hij speelt gewoon nog op de SNES. Het liefst speelt hij dan den snel potje Sinternational Superstar Soccer. Tegenstand heeft hij niet, de pieten bakken er niets van, die raken nog geen pepernoot.
avatar van 3bdelilah
3bdelilah ( 1832   8) 23-11-2015 21:00
Sinterklaas is natuurlijk groot fan van de Pikmin reeks. Hoe denk je anders dat hij ze op het dak krijgt? Hij is van mening dat de pieten van tegenwoordig wat langzamer en minder flexibel zijn dan vroeger, dus hij is op zoek geweest naar alternatieven om ze nog sneller en efficiënter op het dak te krijgen. Er zijn verschillende soorten pieten die verschillende soorten aanpakken vereisen, dus Sint is erg gecharmeerd geweest van de vindingsrijke Olimar en zijn, uhm, onorthodoxe manier van zaken doen.



avatar van BRLOpa
BRLOpa ( 1 ) 23-11-2015 21:17
Klaas Kart:

Een nek aan nek race tussen Sinterklaas, Zwarte Pieten, Amerigo en een aantal bonus characters waaronder tot leven gekomen Elmo, Action Man, Barbie, My Little Pony, Troetelbeertjes, Master Chief en Scorpion.

Ook hier kan er na het rijden over verschillende chocolade letters (ipv de bekende vraagtekens blokken) het een en ander aan wapens en upgrades behaald worden. Zo kan er geschoten worden met pepernoten en kruidnoten. Van schuimpjes krijg je een turbo en in een cadeau kan een van hiervoor genoemde zitten of een super wapen in de vorm van een stoomboot van marsepein.

De races varieeren van races in Spanje, over het water, in Nederland, op de stoomboot, over de daken van huizen en in het Sinterklaas huis.

Verslavend spel voor iedereen en ik kan begrijpen dat de Sint dit jaar soms wat later zal aankomen bij de mensen thuis
avatar van Sandinski94
Sandinski94 ( 150 ) 23-11-2015 21:19
Jullie vragen je af wat de Sint zo nu en dan speelt
Hij zingt dikwijls met Sint Party wanneer hij zich verveelt

De liederen brult hij zo nu en dan door de microfoon
Die zangpiet voor hem kocht van zijn weekloon

Sindsdien is Sints stem af en toe weg
En volgde er snel een spoedoverleg

Wat te doen als Sint niet kan praten
Moesten ze hem dan maar in Spanje laten

Denkpiet kwam met een idee
5 dagen lang pepernotenthee

Hierna voelde Sint zich weer helemaal top
En gaf vervolgens zangpiet op z'n kop'

Sint Party was te verslavend voor Sint
Misschien was het meer geschikt voor een kind

Zo nam men contact op met budgetgaming.nl
Die verloten de game vast wel!

Zo maken jullie hier binnenkort kans met de winactie
Op een door Sint gesigneerde Sint Party

Echter eindigt hier niet Sints gameverhaal
Hij heeft Sint Party namelijk al digitaal..

PS: Sint Party wordt geleverd met 22 top-sinterklaasnummers, eventuele extra nummers zijn door middel van ingame-aankopen te verkrijgen (evenals de zwartenpieten-discussie-vriendelijke varianten op de nummers)

avatar van FAvdmeij
FAvdmeij ( 1 ) 23-11-2015 21:21
Uiteraard kiest de goedheiligman voor Batman Arkham Knight. Hij kan zich helemaal vinden in de zwart geklede man. Net zoals Batman is hij ook s'nachts op pad. Batman met zijn dikke wagen, Sint op zijn paard.Hij gebruikt zijn 'stealth-skills' om al die pakjes te bezorgen aan al die lieve kinderen en dan moeten we niet vergeten dat Sint net zoals Batman ook zijn Robin heeft namelijk hoofdpiet. Samen is niks te lastig voor ze. Sint zal al het kwaad aanpakken. Hij mag dan misschien op leeftijd zijn, maar hij voelt zich weer een tiener als hij in de huid mag kruipen van zijn idool.
avatar van Dragonite
Dragonite ( 1326 ) 23-11-2015 21:30
Sinterklaas kiest natuurlijk voor splatoon, de sint houd van kleurplaten en alles wat met kleuren te maken heeft in een kindvriendelijk jasje. Het is ook nog eens een uitstekend spel die je met veel plezier met meerde spelers kan spelen dus de hele pietenbende doet natuurlijk gezellig met de sint mee.
avatar van JJNL77
JJNL77 ( 45 ) 23-11-2015 21:35
Sinterklaas speelt natuurlijk:



Deze game leent zich super goed voor dit thema omdat, het lekker kleurrijk is en sinterklaas een kleurrijk en gezellig feestje is ! Wat voor kinderen ook zeker van pas komt is dat de game erg kindvriendelijk is. Verder zit de game vol met humor, waar de sint zeker wel van houdt ! Deze super gekke game speelt de Sint gewoon, om zo weer op te gekke ideeën te komen om weg te geven aan alle kinderen, of zelfs de game zelf natuurlijk !
avatar van FlyGuy94
FlyGuy94 ( 48 ) 23-11-2015 21:35
De sint leeft in het verleden dus nu is hij Assassins Creed Syndicate aan't spelen. Hij wou altijd al eens op de thames varen ipv de schelde. Nu kan hij frogger spelen met boten dus alleen maar voordelen.
avatar van Inkomingvirus
Inkomingvirus ( 1 ) 23-11-2015 21:44


(zelf gemaakt :-))

De sint speelt natuurlijk het liefst Need For Piet!
In Need For Piet moet je zo snel mogelijk pakjes bezorgen bij de kinderen op pakjesavond. Race samen met je pietencrew en behaal de snelste tijd.
Tune je auto met een pepernoten-nitrous, marsepijnen-laklaag, chocoladeletter-spinners en zorg dat jij zo opvalt tussen je pietenvrienden.
avatar van MarvelousMax
MarvelousMax ( 6066 ) 23-11-2015 21:48
Ik gok dat de Sint in de warmere dagen in spanje wel een Skyrim opstart en wel om de volgende redenen:
Ten eerste omdat het in Skyrim altijd 'winter' is en er overal wel ergens sneeuw valt, om in de goede decemberstemming te komen.
Ten tweede om voor zijn nachtelijke avonturen met Amerigo te oefenen. Amerigo kan namelijk moeiteloos over daken lopen en in Skyrim heeft je paard ook geen moeite met klimmen over schuine oppervlakten!
Ten derde kun je ook in Skyrim hele nachten vullen met het ophalen en rondbrengen van pakjes.
Ten slotte heeft hij in Skyrim ook een knecht achter zich aan lopen die alles voor hem draagt!
avatar van Itachi Uchiha
Itachi Uchiha ( 776 ) 23-11-2015 21:49
Sint speelt natuurlijk Fifa '98 op de PC. Samen met z'n pietenteam verslaan ze clubs als Barcelona, Real Madrid en Chelsea!
avatar van Tielo
Tielo ( 140 ) 23-11-2015 21:51
De Sint verveelde zich helemaal rot,
Hij speelde pas nog Fallout kapot.
Hij probeerde Mario tennis maar dat deed hem geen zier,
en ook Monopoly gaf geen plezier.
Toen zag hij the Witcher 3, een man met een baard
en ook nog eens een prachtig paard.
Uren, dagen speel plezier met guent, mooie meiden en ander vertier.
avatar van Gamerke1992
Gamerke1992 ( 228   1) 23-11-2015 21:58
Volgens mij steekt de sint uren tijd ik het zelfs creëren van levens in little big planet 3. Die levels gaan dan over het uitdelen van cadeautjes aan brave kinderen en de typische 'safe the sinterklaas-dag' .
avatar van Vanillah
Vanillah ( 711 ) 23-11-2015 22:07
De Sint is old skool en speelt het liefst paperboy op de NES.

Non stop perfect runs van die oude baas.
avatar van _luuk_
_luuk_ ( 34 ) 23-11-2015 22:14
Assassins creed en dan dat je pakjes moet rondbrengen in plaats van mensen vermoorden. komt goed uit met het feit dat je 80% van de tijd op de daken rond loopt.
avatar van ReXiq
ReXiq ( 125 ) 23-11-2015 22:22
De meer dan 800 jaar oude Sint speelt natuurlijk Assassin's Creed Black Flag. Terug naar zijngoede oude tijd dat hij met zijn Pietenboot naar o.a. Oost-Indië ging om de peper voor zijn pepernoten te halen. Om vervolgens via Spanje met een goed gevulde boot aan te komen in zijn thuishaven.
avatar van Ecko
Ecko ( 40 ) 23-11-2015 22:45
Deadpool ofcourse! Sinterklaas kan dan zorgeloos iedereen aanpakken die hij wil! Goed, Slecht, Lelijk, Mooi, Grappig, Saai, Groot, Klein. Geen probleem voor de sint. Zo kan hij alles uitten wat hij wil
avatar van Ashazy
Ashazy ( 1398   1) 23-11-2015 22:45
De sint speelt gewoon sint (Mario) double dash.

De sint racet, en de piet strooit alle pakjes, pepernoten en alle lekkernijen in de rondte.

Ik voel potentie
avatar van Razgriz
Razgriz ( 16 ) 23-11-2015 22:53
Overduidelijk welke game de Sint speelt: S.T.A.L.K.E.R. Korte dagen, een huilende wind en lage temperaturen zorgen voor een heerlijk winterse sfeer en die kun je alleen evenaren door een van de sfeervolste games te spelen. Er is echter iets bijzonders aan de hand want alles speelt zich ditmaal niet af in de schaduw van Chernobyl.

In STALKER: Shadow of Amerigo gaat de goedheiligman na de mysterieuze verdwijning van de pakjes op zoek naar een manier om nog voor 5 december alle kinderen een cadeau te kunnen geven. Met behulp van de sluippieten moet de Sint een weg zien te vinden tussen de anomalieën door naar de Sarcofaag waarvan geruchten zeggen dat deze zich in het centrum van de 'Pakjeszone' bevindt. Een gevaarlijke opgave want het is een enkele reis terug naar Spanje als je door een anomalie wordt gegrepen. De sluippieten weten toch een weg richting de Sarcofaag te vinden door pepernoten voor zich uit te gooien (in de volksmond bekend als 'strooien') en zo de anomalieën zichtbaar te maken.

Eenmaal aangekomen bij de Sarcofaag blijkt dat Amerigo (naast gek op wortelen) een uitzonderlijk sterk wezen is en alle pakjes heeft laten verdwijnen. Hij geeft de Sint een wens omdat de goedheiligman heelhuids de Sarcofaag heeft bereikt. De Sint is in dubio tussen twee mogelijke keuzes. Enerzijds wenst de Sint graag een nieuwe mantel en mijter maar dan krijgen de kids geen pakjes. Anderzijds kan hij kiezen om alle kinderen een pakje te geven om zo de Sinterklaasfeest te redden. De Sint kiest onzelfzuchtig voor optie twee en Amerigo brengt de wens in vervulling.
avatar van XXxG33RTxXx
XXxG33RTxXx ( 13 ) 23-11-2015 22:55
Sint zat weer eens een spel te spelen op zijn Playstation 4,
dit vond hij altijd leuk en gaf hem veel plezier.

Tot op een moment Sint eens zat te fantaseren,
wat als hij nou eens iedereen op een spel van hemzelf zou trakteren.

Waarin je kon spelen als de Sint met mijter en staf,
en een stel boeven een goed pak slaag gaf.

Met veel plezier, en veel kabaal,
begon de Sint aan dit prachtige verhaal.

Uren en uren werden hieraan besteed,
tot dat het spel het uiteindelijk dan toch goed deed.

Met hulp van de knechten en natuurlijk de hoofdpiet,
doopte de Sint het spel uiteindelijk: 'Assassint's Creed'.

Om zeker te weten of het wel een goed spel was,
speelde de Sint het non-stop, de anderen kwamen niet aan te pas.

Hij vond het zo leuk en bleef maar gaan,
Waardoor hij uren, dagen en uiteindelijk weken heeft verdaan.

Daardoor was hij totaal uit het oog verloren,
dat hij de kaartjes voor de reis naar Nederland nog moest scoren.

De pieten probeerden hem nog op te vrolijken: 'Ach, Sinterklaasje toch,
in ieder geval heb je de high score nog.'

En zo, kindertjes, is het eindelijk toch gebeurd,
dat de Sint een jaar maar door Turkije heeft gesleurd.


avatar van Ukoziak
Ukoziak ( 68 ) 23-11-2015 22:56
League of Legends, waarbij hij als champion Piet de ADC support (die met pepernoten schiet). Zijn Q is een ranged skillshot, die cadeautjes laat vallen. Zijn W healt zichzelf en alle allied champions in zijn omgeving, en geeft ze tijdelijk movement speed. Met E gooit hij een groot cadeau naar de tegenstander, die daardoor geslowed wordt. Met zijn ulti summoned hij Amerigo, zijn paard, dat in de gekozen richting dashed en iedereen stunned die hij raakt.
avatar van Fantasyfreak
Fantasyfreak ( 2237 ) 23-11-2015 23:07
Alone in the Dark

In het donker sluipen en niet ontdekt mogen worden. Daar is die goede oude sint wel bekend mee dus voor hem is deze game een eitje. Al is de songtekst "daar wordt op de deur geklopt...wie zal het zijn?" met deze game toch wat minder fijn.
avatar van Daemauroa
Daemauroa ( 276 ) 23-11-2015 23:13
De sint zit lekker te rocken met zijn pieten,
Hij zit namelijk lekker van Rock Band 3 te genieten,
Jaloers worden zijn vrienden natuurlijk niet,
Want iedereen mag meedoen, zelfs betweterpiet!

avatar van Lée
Lée ( 1 ) 23-11-2015 23:39
Little Big Sint

In de wereld van Little Big Sint heeft de Sint controle over de Sackboy Pieten. Hij laat ze slingeren om zo veel mogelijk pakjes te bezorgen in zijn eigen gemaakte wereld vol met pepernoten en trophy cadeautjes. Hij laat zijn fantasie de vrije loop. Iedere Sackboy Piet is speciaal gekozen en meegekomen uit Spanje. Als sackboy piet bevat je vol creative mogelijkheden je kunt het zo gek niet bedenken.
Het is belangrijk in het spel zo veel mogelijk pepernoten te verzamelen uiteindelijk kun je daarmee je pakjesboot samenstellen en doorgaan naar het volgende level. Met vrolijke Little Big Sint muziek loop je door een level heen en kijk je uit naar wat je in je Sackboy Schoen zal krijgen! Je Sackboy Schoen geeft cadeaus die je uiteindelijk verder zult helpen naarmate de game vordert het spel te voltooien en het ultieme cadeau te krijgen, wat zal zich in de grote zak van Little big Sint bevinden?
Duik in de game, laat je hart veroveren door de Sackboy Pieten en bereid je voor op de meest bijzondere game-ervaring ooit!
avatar van Coenstegeman
Coenstegeman ( 198 ) 23-11-2015 23:43
Dhr. Nicolaas speelt op zijn Sintendo DS uiteraard (als een bezetene, mag ik wel zeggen) Elite Piet Agents!

In het echt of bij het gamen,
Sint hecht weinig aan problemen.

Hij zegt dan ook geen ho-ho-ho
Maar des te meer: "agents are go"

Zo helpt hij mensen waar hij kan,
Vandaar de naam Goedheiligman

Ook Sint moet echter mee met de tijd,
Dus meld ik u met grote spijt:

Helaas, hoe goed hij ooit ook was,
Je schoen zetten kost nu een season pass.
avatar van Achillias
Achillias ( 21 ) 24-11-2015 00:03
De sint speelt vast een zeker FIFA op de PS4. Zodat hij zich tijdens het reizen ook kinderen kan verblijden.
avatar van Hamklaas
Hamklaas ( 212 ) 24-11-2015 00:09
Sint Meier's Gifts!

Sint zit achter zijn computer alle boten naar spanje en weer naar nederland te versturen om alle pakjes op tijd op hun bestemming te krijgen. Sint niet wetende dat er allerlei piraten zijn die hem dwarsbomen in een zee oorlog. Gelukkig komt Edward Kenway hem vergezellen op de boten want sint is ook de jongste niet meer.

Land Ahoy!!
avatar van Overkill
Overkill ( 1024 ) 24-11-2015 00:10
Sint rockt gewoon snoeihard met Guitar Hero, want stiekem is die bebaarde man gewoon een Metalhead. Lekker los gaan op nummers van Judas Piet, Sint Flames en Pietera!
avatar van Cynch
Cynch ( 267 ) 24-11-2015 00:25
Onze sint speelt natuurlijk in zijn vrije tijd speelt de sint natuurlijk "My little Amerigo"!

De sint houdt niet van geweld en bloed maar doet liever anderen goed. In dit spel voor het hele gezin verzorgt hij zijn geliefde schimmel en beleefd hij avondturen met een grin.



(het plaatje is zelf gemaakt )
avatar van WesleyK
WesleyK ( 3 ) 24-11-2015 00:43
Fallout 4 natuurlijk, het dwalen door de commonwealth en verzamelen van spullen om zo prachtige cadeaus te maken, om te kunnen overleven en het straffen van stoute ghouls, super mutants, raiders en al het andere gespuis wat vijand is.
avatar van Sockslayer
Sockslayer ( 237 ) 24-11-2015 01:10
Sint Fighter V natuurlijk Zwarte Piet vs Sinterklaas op de daken van Nederlandse steden. Lijkt me mooi om Piet pepernoten als projectiel te zien gebruiken en Sinterklaas het grote boek als super move.
avatar van Ekfad
Ekfad ( 843   4) 24-11-2015 08:15
New Super Santa Bros natuurlijk. In de nieuwe versie met gekleurde pieten en zijn paard die te voorschijn komt uit een stal (ipv een ei). Hoe anders blijven de Sint en zijn vrienden anders in vorm? Door te oefenen natuurlijk!
avatar van MadButch
MadButch ( 199 ) 24-11-2015 08:32
De Sint en alle pieten
hebben gewoon,
HiLo Video Poker
op hun telefoon!



avatar van Franckster
Franckster ( 290 ) 24-11-2015 08:37
Natuurlijk heeft de beste man Fallout 4 in zijn console zitten.

En dan wel de Pip Sint edition natuurlijk. Deze versie van de Pip Boy is in het rood en goud en heeft ook nog eens een extra ultra exclusive Sint holotape game. De Sint en zijn Pieten hebben zo al maanden van tevoren kennis kunnen maken met Commonwealth, om de beste trading routes te ontdekken zodat hij zijn cadeau's op de meest efficiënte manier kan bezorgen.

Hij gaat hiermee natuurlijk niet voorbij aan de altijd vrolijke Deathclaws en de humorvolle Ghouls. De sterke en grote Super Mutants gaan waarschijnlijk al elke dag extra vroeg naar bed omdat ze dan niet zo lang hoeven te wachten op hun cadeau's. En natuurlijk alle andere inwoners van Commonwealth, groot en klein, jong en oud.
avatar van Heart1982
Heart1982 ( 646   4) 24-11-2015 08:47
Mijn eerste ingeving was direct "Sintrim" (Skyrim), maar ergens klinkt dat gewoon fout en kan men hier zijn eigen gedachten iets teveel de verkeerde kant mee op sturen.

Dus poging 2:

Zoals de Traveler al heeft voorspeld
Ziet zijn ghost in Sint een echte held.

Met zijn lightlevel op maximaal,
Vecht hij tegen de darkness voor ons allemaal.

Een zwaard voor Crota of een kogel voor Oryx,
Dat doet onze sint niks.

Hij is de grote pieterbaas en dat word je niet zomaar nie,
Onze sint is een rasechte guardian in Desintny!
avatar van Enrici
Enrici ( 293 ) 24-11-2015 08:56
Sint speelt natuurlijk Hitman! Met al dat sluipen over de daken en ongezien zakken vol cadeau's voor deuren zetten en door schoorstenen gooien, is Sint de ideale man voor dit spel. Met zijn ervaring haalt hij gemakkelijk Silent Assassin op elke missie.
avatar van Tustukios
Tustukios ( 1 ) 24-11-2015 09:02
Een remastered edition van die oude spele.nl game? :p
avatar van Argonius
Argonius ( 173 ) 24-11-2015 09:20
Als Sint eindelijk thuis komt van zijn drukke dag, waarbij hij over de daken is geweest, wil hij juist lekker wat anders doen. Hij start direct Super Sint Fighter IV op, waarbij de scenario's wisselen tussen de Spaanse kust, de stoomboot en de gemiddelde schoorsteen. Sint zit zelf ook in het spel en met zijn staf kan hij iedereen verslaan! Met zijn Ultra Combo verschijnen er allemaal pieten die de tegenstander in de zak stoppen en mee naar Spanje nemen.
avatar van DonnyNarko
DonnyNarko ( 334 ) 24-11-2015 09:42
Ik denk dat de Goedheilig man in zijn console een kopie van Sintruto Klaaspuuden: Ultimate Pietje Storm Full Pepernoot Revolution 3, heeft zitten.

Zie voor je acties zo flashy als de DBZ en Naruto games. Sint die met zijn staf alle slechte kindjes aftuigt. Melktandjes vliegen tegen het scherm terwijl hij zijn powerbalk oplaad volgens de Emiel Ratelband Shinobi techniek genaamd Tjakka charging. Hij doet nog één ultimate move, waarbij hij zichzelf mass-schaduw-klooned en je vanaf elk denkbare hoek je met zijn staf hoekt en je heen en weer tikt als een pinball in een pinballmachine. De laatste klap stuurt je recht de lucht in, maar de Sint heeft nog wat kadootjes voor jou. Hij linkt het einde van de ultimate move met het begin van een tag-team-move. Pakjes Piet springt de lucht in en wrapped je, mid-air, in Sinterklaas kadoverpakking om je vervolgens met een felle buitenkant hand smack richting aarde te sturen.
Je land met een harde klap op/onder/in de grond en terwijl je vecht om bij je bewustzijn te blijven, hoor je op de achtergrond dat de Sint klaar is met Tjakka chargen. Hij gaat in Beastmode, waarin zijn baard enorm gegroeit en puntiger is, zijn kracht en bewegingssnelheid zijn enorm toegenomen en boven alles, het formaat van zijn zak is vervijftienvoudigt.
Je hebt de kadoverpakking die Pakjes Piet om je heen heeft gedraaid langzaam af kunnen krijgen en je kruipt uit de krater die je achtergelaten hebt toen je neer kwam. Je wilt nog weg dashen, maar het is te laat.
Klaas unleashed zijn ultimate move in beastmode opent zijn zak en er vliegen werkelijk duizenden Pieten uit de zak en ze openen een pepernoten en taaitaai barrage op je, het laatste flintertje leven druipt uit je levensbalk..
Dus het maakt niet uit hoe stout jij bent geweest.... je kunt, nee sterker nog,.. gaat mee naar Spanje!
-GAME OVER-
avatar van Asharon
Asharon ( 936 ) 24-11-2015 09:44
Als de sint weer thuis is, dan speelt hij Sint Nicolaas van Wiering Software! Alvast weer oefenen voor al die moeilijke daken en boze vogels! Dit is echt één van de moeilijkste platformers ooit gemaakt en voor iedereen verplichte kost, zeker als je in Nederland woont





PS: supervette prijsvraag!
avatar van Jakerockwell
Jakerockwell ( 446   8) 24-11-2015 09:50
Sinterklaas speelt in zijn vrije tijd Team Fortress 2, onder de nickname "sntncls". Hij wacht nog steeds op een mijter en staff als respectievelijk hoed en wapen in het spel, maar Valve heeft nog steeds geen tijd gehad om deze uit te brengen, net als Half-Life 3...
avatar van Poa1903
Poa1903 ( 478 ) 24-11-2015 10:05
Sinterklaas speelt Need for Sint: Underground 2, waarin hij samen met zijn zwarte pieten gang kan rondrijden in hun gepimpte bolides!
avatar van GeneraalHamster
GeneraalHamster ( 1 ) 24-11-2015 10:17
Sint city. Een game als sims city alleen waar je dan ook je pieten kartel moet managen.
avatar van Mirquiso
Mirquiso ( 83 ) 24-11-2015 10:21
Sinterklaas heeft zijn eigen, speciaal voor hem en door hem gemaakte game:
SintStar
Met al zijn oude vertrouwde hits!



Hogere resolutie
avatar van Cmpunk
Cmpunk ( 328 ) 24-11-2015 10:23
uiteraard speelt de goedheiligman SInt Simulator.
hierbij kan hij de afgelopen jaren van het sinterklaasjournaal naspelen en kijken waar het allemaal fout ging(of goed afliep).
avatar van HC_N.ick
HC_N.ick ( 105 ) 24-11-2015 10:27
Ik denk dat de Sint graag Simcity speelt, of Cities.

dit natuurlijk zodat hij eenvoudig een plan kan maken en kan testen in de wijken die hij moet voorzien van pakjes.

Tevens kan hij zijn stress kwijt in het spel Pietstal 2, alle frustratie welke hij van de irritante kinderen krijgt kwijt raken.
avatar van LuPo
LuPo ( 336 ) 24-11-2015 10:47
Ik denk dat Sinterklaas Driveclub speelt waarbij hij met al zijn paardenkrachten rondjes rijdt over verschillende circuits in allerlei landen.

De Pieten rijden op Driveclub Bikes en halen allerlei stunts uit rondom Sinterklaas.



avatar van Xvascox
Xvascox ( 22 ) 24-11-2015 11:05
Ik denk dat Sinterklaas in zijn vrije tijd the sinterklast of us speelt: acrylamide in pepernoten heeft een heuze zombie-uitbraak veroorzaakt. Onze goedheiligman tracht nu Ellie (de enige die niet aangetast lijkt door het nare stofje) de zwaar beveiligde quarantaine zone uit te smokkelen, in de hoop via haar de remedie voor de uitbraak te vinden.

De Sint speelt met schik zo nu en dan dit spel
want zombies kapot schieten kan hij wel.



avatar van Yemmna
Yemmna ( 5 ) 24-11-2015 11:13
Sint speelt het liefst de Sims. Het is een struggle om met zo veel mensen in 1 crib te wonen/werken en er maar 1 of 2 keer per jaar uit te mogen komen(op je paard...naar Nederland helemaal). De rest van het jaar simuleert hij liever dat hij een gezin en vrienden heeft ipv alleen maar omringd te worden door duizenden wilde pieten. Het is een oude man, die dude heeft ook rust en liefde nodig. Plus het is een vredelievende man! Geweldig, bloed en gore is niks voor hem. Een rustige en casual simulatie spelletje is de shit voor de Sint.
avatar van Gaurav
Gaurav ( 26 ) 24-11-2015 11:27
De Sint houdt wel van een klassieker. Zo speelt hij graag de originele Pietey Kong. Hierin speelt hij een Piet, die samen met een tweede Piet cadeaus naar beneden gooit. Deze rollen van het dak af richting schoorstenen.

De uitdaging zit hem vooral in ene computer-gestuurde Mario, die roet in het eten èn in het gezicht van de eerste Piet (die door Sinterklaas bestuurd wordt) gooit. Deze Mario denkt dat hij de tweede Piet moet redden van de inmiddels roetzwarte Piet, en roept dat de roetzwarte Piet niet zwart mag zijn, ondanks dat hij zelf een rol heeft in de volgens hem "aanstootgevende" kenmerken.

Mario rent naar boven toe om de Piet van het dak af te gooien, maar slaat ondertussen ook cadeaus kapot met een hamer. Het doel om zoveel mogelijk cadeaus in schoorstenen te krijgen wordt hierdoor extra moeilijk. De Sint heeft hier echter 's-werelds hoogste highscore in behaald want hij krijgt er maar geen genoeg van om zoveel mogelijk cadeaus af te leveren.
avatar van Jopvdsteen
Jopvdsteen ( 3218 ) 24-11-2015 11:33
Welk spel zal sinterklaas toch spelen,
die vraag stellen zich velen.

Ook ik heb hier lang over nagedacht,
en een briljante theorie bedacht.

The legend of sinterklaas: Twilight pieten is wat hij speelt,
dat geheim heeft hij met mij gedeeld.

Twilight pieten zijn dit jaar helemaal hip,
net als regenboog pieten, of pieten met stip.

Een discussie die al jaren gaat,
maar wat draagt de sint onder zijn gewaad?

Zou het een 'hookshot' zijn waarmee hij de daken beklimt?
of toch een 'master sword' wat zou mooi glimt?

En Amerigo is dat niet stiekem een vermomde Epona,
die meekomt uit het Spaanse Barcelona.

Die rode mantel van de sint is gewoon een 'Goron tunic',
heeft hij daarom met ons zelda fans zo'n goede klik?

Een cadeau van de sint wat ik nooit zal vergeten,
heb ik grijs gespeeld en is ondertussen versleten.

Het was de zelda gameboy advance SP,
deze is verruild voor het spelen in 3D.

Sint heeft mij de liefde voor zelda gegeven,
dat wil hij vast ook graag zelf beleven.

Ook zijn pieten kunnen dit spel vast waarderen,
het rijden op een paard willen ze maar wat graag leren.

Het springen over daken hebben ze al onder de knie,
misschien leren ze nog wat van Links magie.

Nadat ze het spel hebben uitgespeeld,
en Sint zijn cadeaus heeft uitgedeeld.

Is deze prachtige prijs hopelijk bij mij terechtgekomen,
en vervult dit opnieuw mijn kinderdromen.

Na een gameboy advance SP nu een PS4,
met starwars battlefront voor veel plezier

Duimen is alles wat we nu nog kunnen doen,
en hopelijk zit deze mooie prijs binnenkort bij mij in mijn schoen.
avatar van Janus83
Janus83 ( 49 ) 24-11-2015 11:42
Ik denk dat de Sint zijn benen na 5 december wel op tafel legt voor een heerlijk potje Carmageddon. Genoeg van zijn paard, genoeg van al die zoete kinderen en zoetigheid. Even goed stoom afblazen onder het genot van een ethisch onverantwoorde game. Om vervolgens weer fris en fruitig aan de slag te kunnen gaan in het volgende jaar!



avatar van Niels
Niels ( 18338   1) 24-11-2015 11:46
Aangezien het sinterklaas-feest niet louter grrrristelijk is en veel heidense elementen bevat, speelt Sinterklaas het liefst met een game waarbij hij zijn eigen verleden kan terugvinden; The Witcher of Elder scrolls.

Piet speelt ondertussen vrolijk een Assassin's piet... uh creed - maar wel een die wat verder teruggaat dan de huidige games, piet met zijn roe en als kinderkidnapper is ook gebaseerd op heidense elementen en verhalen, ouder nog dan de Bisschop van Myra. Piet is dan ook geen Afro, geen creool, geen negerpage, geen etnisch equatoriale Afrikaan, geen Moor en geen slaaf of knecht van Sinterklaas. Vanuit de Oudheid (Herodotus, Tacitus) waren er immers al sjamanistische gebruiken van betekenis - waaronder het zwart maken van het gezicht en de rest van het lichaam. Het zwartmaken van het gezicht tijdens de jaarwisseling gebeurt overigens traditioneel van Engeland tot Macedonië.

Waarschijnlijk speelt hij ook Assassin's creed IV; Op Curaçao hebben de nakomelingen van Afrikaanse slaven namelijk geen enkele moeite met Zwarte Piet. Ze verven zichzelf zelfs nog zwarter dan ze zijn, inclusief kroespruiken, oorringen, roodgeverfde lippen en pagepakjes, tijdens de Sinterklaasintocht daar.

Daarnaast start Zwarte piet een potje Pandemonium. Sint en Piet zijn archetypes; hybride wezens die het resultaat zijn van syncretisme.
Hij speelt een rol, zoals iemand die de nar speelt of in travestie gaat tijdens carnaval. (Daarmee worden ook geen vrouwen beledigd.)
Hij is de vrolijke tegenhanger van de Sint, Tijl Uilenspiegel, Pan, Arlequino (die ook een zwartgemaakt gezicht heeft), de sjamaan, de duivel zoals Rome hem afschilderde, de genezer. Hij is altijd sluwer dan de de intellectuelen en de mensen op posities.
avatar van Phille
Phille ( 54   2) 24-11-2015 11:52
Sint heeft natuurlijk helemaal geen tijd om urenlang achter zijn console te zitten. Af en toe speelt hij wel een casual game Candy Crush op zijn telefoon, waarbij hij snoepjes, speculoos en pepernoten naast elkaar moet zien te krijgen!

Verder wacht hij om nog eens naar de bioscoop te gaan op een remake van Star Wars: Revenge of the Sint
avatar van IJzenrub
IJzenrub ( 12 ) 24-11-2015 12:08
Dat zal dan toch echt Mirror's Edge of Assassins Creed moeten zijn.
Kan hij eindelijk zelf weer eens soepel over de daken
avatar van Henkskills
Henkskills ( 901   5) 24-11-2015 12:16
De sint zou natuurlijk Pokémon spelen, maar in plaats van Pokémons vangen, vangt hij zwarte pieten. De Sint gooit wat pepernoten naar de piet om ze af te leiden en dan pakt hij een inpak bal en gooit deze naar de piet. Als de piet is gevangen, is die gelijk mooi verpakt .
avatar van Maarten1909
Maarten1909 ( 18 ) 24-11-2015 12:25
Ik zou heel graag die PlayStation 4 inclusief Star Wars Battlefront willen winnen! Helaas is gebleken dat 'Need For Piet', inclusief door mijzelf, al meer malen genoemd/te zien is. Gelukkig bleken er meer games in de zak van Sinterklaas te zitten!



Bekijk op hoge resolutie

Welke game denk je dat de Sint wel eens in zijn eigen spelcomputer zou kunnen hebben zitten?
Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat de Sint de vorige vier delen al meerdere keren heeft uitgespeeld, dus hij zal erg blij zijn dat vorige week Missie Pepernoot V is uitgekomen!
Net als in de voorgaande versies kun je als Sint weer vele missies voltooien. Denk hierbij aan het bezorgen van pakjes of het bakken van pepernoten.

Leuk weetje: In deze update zijn ook nieuwe voortuigen beschikbaar. Rijd rondjes op Amerigo of vaar rond in de Pakjesboot 12!
avatar van Remazoid
Remazoid ( 57 ) 24-11-2015 12:31
De sint speelt Dota 2 waar hij keeper of the light is. Lijkt toch het meeste op onze goedheiligman
avatar van Martijn3107
Martijn3107 ( 109 ) 24-11-2015 12:32
Dat zou saints row 4 zijn. De sint houd ook wel van iets luchtigs met veel humor en zo weet hij ook hoe het voelt om president te zijn.
avatar van B0seiju
B0seiju ( 76 ) 24-11-2015 13:13
Ik neem aan dat de sint, Lego: The Sint speelt. Het nieuwste telg in de lego series van travellers tales. Vijftien levels vol bouwplezier met Sinterklaas en zijn pietenbende. Van de intocht, tot pakjesavond, van het meenemen van stoute kinderen tot de inpakfabriek. Een spel voor jong, en stiekem ook een beetje oud.
avatar van Micks
Micks ( 17 ) 24-11-2015 13:24
De Sint is natuurlijk helemaal verdwaald in de wereld van The Witcher, zijn goedlachse voorkomen doet niet vermoeden dat Sint Nicolaas in vroegere tijden zelf ook een behoorlijke badass was. Sint overweegt zelfs om zich de coupe van Geralt aan te laten meten.
Het liefst zou hij in een mogelijk vervolg tientallen Pieten als followers willen hebben zodat hij zelf meer tijd over heeft voor het bewonderen van het vele vrouwelijk schoon in The Northern Kingdoms.
avatar van Gryphonrider
Gryphonrider ( 2789   2) 24-11-2015 13:30
Sinterklaas en zijn vele Pieten,
Lijken het meest van Tetris te genieten.

Bruine en witte blokken, de kleuren van chocolade,
Of borstplaat (ook niet te versmaden).
avatar van Bonomel
Bonomel ( 103 ) 24-11-2015 14:27
Ik denk dat hij wel Sint Crossing in zijn systeem zal hebben.

Zo kan Sint en de Pieten ook oefenen met alle verschillende bewoners van de stad er zijn zowel boefjes, als de liefsten die altijd wel een hand uitsteken voor anderen. En oefenen door langs de deuren te gaan en cadeautjes uitdelen is altijd handig.
Er is er zoveel te doen.

(Animal Crossing)
avatar van Chiilias
Chiilias ( 36 ) 24-11-2015 14:40
Welke game denk je dat de Sint wel eens in zijn eigen spelcomputer zou kunnen hebben zitten? Hij speelt sowieso Sint of duty. In dit spel voor de ps4 moet je tegenhangers voor zwarte piet neerschieten zowel multiplayer als singleplayer. Ook heeft dit spel heeft elke speler een zwarte piet uiterlijk.
avatar van Ruoverrated2
Ruoverrated2 ( 425 ) 24-11-2015 15:06



Er is al een mooi sinterklaasspel op de markt namelijk DeSintY.
Dat is van die gave gamestudio met de elastische naam Bungie
In het spel is de wereld niet meer zo als wij die nu kennen
Het is er altijd donker en dat is even wennen
Gelukkig schijnt ’s avonds de maan nog door de bomen,
Maar dat is ook het moment dat de gevaarlijke criticasters komen
Het aantal criticaster groeit en ze gaan steeds harder klagen en zeuren
Om gezondere snacks dan snoepgoed en zwarte pieten in meerdere kleuren.
Als het zo doorgaat verliest de Sint zijn baan
Dus aan hem zelf de schone taak ze te verslaan.
Dus druk maar op start er is geen tijd te verliezen
Maar je moet eerst nog even ‘Goed’ of ‘Kwaad’ kiezen
Kies je voor ‘Goed’ dan moet je de criticasters paaien
Gooi de pepernootjes precies in hun mond en verwen ze met taai-taai-en
Doe je het goed dan krijg je XP
En daar koop je mooie upgrades mee
Zo vervang je de pepernoot in het effectievere marsepein
Of maak je Amerigo zo snel als een trein
Kies je voor ‘Kwaad’ dan geef je de criticasters straf
Deze hack en slash modus gaat lekker met Sint zijn staf
En je zou willen dat je al snel heel veel XP had,
Want daarmee upgrade je naar een elite Pieten squad
Die lokken met de gezonde snack, de appeltjes van oranje
De criticasters in de zak en nemen ze mee terug naar Spanje
En zo wordt het Sinterklaasfeest in Nederland weer een tijd
Voor cadeaus, snoep en gezelligheid

Heb je het spel uit en heb je nog wat poen
Dan kun je ook nog mooi de expansions doen
In het eerste deel met de naam The Dark Below
Moet zwarte Piet met zijn zak strooigoed en een cadeau
Door die pikzwarte schoorsteen vol gevaren heen
Komt ie veilig beneden of breekt ie een been?
Daarmee klaar en zin in meer duels?
Ga dan maar verder met expansion 2 House of Vowels
Want in dit huis leren de Pieten in het geheim
Het toevoegen van de klinkers in het prachtige sinterklaasrijm
Dat is geen saai schrijfwerk voor een gedicht op papier
Maar een heuse Singstar rap battle voor uren plezier

Oh lieve Sint Nicolaas ik hoop dat u mijn gametip wat vond,
Misschien vermaak ik me dan binnenkort wel met een PS4 en Star Wars Battlefront
avatar van Corne.N
Corne.N ( 1 ) 24-11-2015 15:34
Ik denk dat Laura haar passie met een zekere oude man met een mijter deelt..
We hebben nu eenmaal allemaal onze 'guilty pleasures'..



avatar van GameGuy
GameGuy ( 1 ) 24-11-2015 16:04
GTA natuurlijk! De sint mag dan wel heel aardig overkomen op TV en tijdens zijn optochten. Maar wat niemand weet is dat hij het stiekem toch wel leuk vind om auto's te jatten, mensen omver te rijden en een gevecht aan te gaan met de politie.
avatar van Dark whisperer
Dark whisperer ( 19 ) 24-11-2015 16:23
Ik ga niet eens meer een poging wagen. Heren en dames er zit wat waar dichttalent verstopt achter de toetsenbordjes zie ik al. De terechte winnaar alvast van harte gefeliciteerd
avatar van Taken NL
Taken NL ( 260 ) 24-11-2015 17:10
Het spel waar de Sint echt geen genoeg van kan krijgen is,

Singstar: Sinterklaas Editie.

-Hoor wie klopt daar kinderen.
-Zie de maan schijn door de bomen
-Sinterklaas kapoentje
-Zwarten Pieten style

En nog veel meer!!!!!

Niet eens een gek idee als songpack.
avatar van Cynster
Cynster ( 2 ) 24-11-2015 17:42
Ik zie Sinterklaas wel Link vervangen in de Zelda games!
Ik zie het al helemaal voor me, de Sint gaat op zijn paard het land door op zoek naar zijn gestolen pakketjes Onderweg komt hij dropjes vol Pieten tegen die hij uit de brand moet helpen
avatar van Deadlymuffins
Deadlymuffins ( 350   2) 24-11-2015 18:06



Over The Sinter is iedereen eensgezind,
Het is dan ook het favoriete spel van de Sint.
Rijden op een paar doet hij niet meer,
Behalve in dit spel, de nieuwe GOTY.
In the Wild Hunt zoekt hij naar pepernoten en cadeautjes,
En vecht hij tegen die irritante lootjes
Ook rijmmachines zijn een vijand van hem,
Maar met zijn tabbert zet hij die allemaal klem.
Zijn staf is zijn wapen, zijn mijter zijn schild,
Sint heeft nooit een andere game gewild.
avatar van Sketsboy15
Sketsboy15 ( 558 ) 24-11-2015 18:09
Sinterklaas zit denk ik vaak Angry cadeutjes te spelen! Hij moet zoveel mogelijk cadeautjes door obstakels schieten zodat alle cadeautjes netjes in de schoentjes van de mensen komen.
avatar van Nr|Five
Nr|Five ( 676 ) 24-11-2015 18:24
Ik schat de Sint niet in als een echte gamer

Maar als iets in z'n straatje past, zou ik pleiten voor een willekeurige Civilization game.
avatar van Taken NL
Taken NL ( 260 ) 24-11-2015 18:25
-Little Big Present:

Waar Sint en Piet hulp krijgen van Sackboys vol cadeau's, Sinterklaas avond is nog nooit zo makkelijk geweest!


avatar van Dan
Dan ( 1994 ) 24-11-2015 18:43
Zijn succesvolle debuut op het witte doek komt nu naar de consoles. Want wat velen niet weten, zelfs de hoofdpiet niet, is dat de Sint graag in zijn vrije uurtjes met zijn limited edition pepernotencontroller achter zijn marsepeinen PS4 zit. Bezig met zijn favoriete game: The Elder Guy: SkySint. Een speciaal door Bethesda, in het diepste geheim vervaardigde game speciaal voor de Sint. Uren en uren, wanneer alle pieten aan het werk waren of sliepen besteedde hij aan deze game. Maar, zoals iedere gamer was hij nu eens toe aan iets nieuws. En dat kreeg hij. Binnenkort verkrijgbaar:




(Hou bij het spelen van deze game rekening met de taai taai consumptie)
avatar van Orlendiee
Orlendiee ( 1 ) 24-11-2015 19:04
De sint speelt natuurlijk na al dat zitten op Americo het liefste Mario kart 8. Met zijn aangepaste kart cruised hij door de maps, de mystery cadeuboxen zitten altijd vol verassingen! De sint probeert altijd de 10 pepernoten te halen voor een superboost.
avatar van Verduyntjee
Verduyntjee ( 20 ) 24-11-2015 20:38
Beste sint, Budgetgaming en Bol,
Door deze actie gaat mijn hoofdje dol!

Het winnen van deze prijs zou echt te gek zijn,
Daarom ben ik maar begonnen met het schrijven van een rijm.

Al jaren ben ik fan van Star Wars en natuurlijk van de Playstation console,
Daarom is het ook erg leuk van die actie van d'n goede oude bolle!

Ik deed al jaren met de Playstation 2,
Maar die ging plots kapot, hij stopte ermee.

De kans op winnen blijft echter klein met zoveel mensen
Maar een Playstation 4 mét Star Wars, dat is toch een van mijn wensen!?

Maar even serieus, ik praat er om heen,
Wat speelt die lieve sint nu werkelijk voor game?

Zelf dacht ik aan Zelda, ja dat is wat ik dacht,
Want ook de sint rijdt op een paard, wat een pracht!

Rijden als link door de velden dag en nacht,
Is wat de sint doet met zijn pieten, maar dan heel zacht!

Voordat ik ga wens ik iedereen succes, echt een ton,
Ik ga nu verder met het kijken van de Star Wars marathon!

Iedereen alvast een fijne sinterklaas,
Nu maar wachten op Budgetgaming zijn beslissing, want zij zijn de baas!

May the force be with you!
avatar van Benja17
Benja17 ( 84 ) 24-11-2015 20:38
De sint speelt the legend of zelda piet's mask. Waarbij link in verschillende zwarte pieten kan veranderen met piet maskers en alle cadeautjes moet vinden in Termina en in de schoorstenen moet gooien van de mensen in clock town voor het einde van de derde dag de dag voor pakjesavond.
avatar van Castoloog
Castoloog ( 28 ) 24-11-2015 20:49
De sint speelt natuurlijk
Animal Crossing: Amiibo Festival op de wii u de sint is natuurlijk een kinder en dieren vriend
avatar van Jkampmeijer
Jkampmeijer ( 1803 ) 24-11-2015 21:31
Minecraft is wat de Sint speelt.
Bouwen en je eigen fantasie gebruiken.
Als wat stuk is met je eigen handen weer heelt
En waar geen deur is bouw je luiken.
En de Crea Tea Piet
Vermaakt zich opperbest
Het paard verzorgen hoeft niet meer.
De pixels doen de rest.



avatar van LijpoNL
LijpoNL ( 30 ) 24-11-2015 21:46
Het gehele jaar door
Speelt de Sint deze game in zijn kantoor

Natuurlijk niet alleen voor zijn plezier
Het ontwerpen in deze game gaat nu eenmaal makkelijker dan op papier

Marsepeincraft is geen populaire shooter
Maar hij zit wel het gehele jaar in de Sint zijn spelcomputer

Varkentjes, Creepers en allerlei figuurtjes van marsepein
Alles is uiteindelijk mogelijk met een creatief brein

Alle marsepein wat men nu in de winkel vind
Is ontworpen in deze game door onze Sint



avatar van Mouser112
Mouser112 ( 859   1) 24-11-2015 22:01
De Sint zou bij mij op schoot wel even met Super Mario Bros mogen spelen, daarna wat duckhunt en als hij heel lief is mag hij ook met Megaman spelen op de Nintendo 8 bit. Dat is waar de meeste van ons immers zijn begonnen met gamen. Als de goede Sint het leuk vindt, mag hij op Sinterklaas avond, zijn verjaardag, langs komen voor wat lekkers en mag nog een potje spelen. Met een beetje mazzel neemt hij een cadeautje mee in de vorm van een PS4 met een topgame erbij. Succes allemaal.
avatar van Mouser112
Mouser112 ( 859   1) 24-11-2015 22:02
Oeps
avatar van Pinokkia
Pinokkia ( 2421   7) 24-11-2015 22:14
Onze Sint gaat denk ik animal Crossingspelen, omdat hij daarna wil relaxen. Nadat hij alle cadeaus heeft rondgebracht.
avatar van Fernando93
Fernando93 ( 1459 ) 24-11-2015 22:55
Ook maar een poging wagen.

Wat denk ik wat de sint zou spelen, Misschien wel Fifa om zich niet te vervelen, Met zijn mijter voor het doel. Houd hij alles tegen met zijn goede balgevoel. In de spits staat zwarte piet. Welke goede kans benut hij niet. Kijk die speler krijg daar rood. Voor het strooien van een pepernoot. Zie die tackel met het been. Met die spieren komt hij door de schoorsteen heen. Gamen met de goedheilig man. Dat is wat je als gamer niet zomaar kan. Met een ps4 en een potje bier. Word het vast nog gezellig hier. Voor die weer naar spanje gaat. Controleert hij de prijzen via budgetgaming als kers op de taart
avatar van Geonicus
Geonicus ( 286   1) 24-11-2015 23:03
Sint speelt natuurlijk al maanden Super Mario Maker, al was het maar om weer even goed te oefenen hoe hij zijn cadeaus afgeleverd krijgt bij alle blije kinderen. Een scherp staaltje level design waarbij zelfs Piet nog even goed kan trainen om diverse schoorstenen te overwinnen. Met blij gejuich van menig kind weet Sint dan ook met zijn trouwe paard Amerigo het level uit te spelen. Maar, vraagt Sint zich af, kan menig Budgetgamer dan ook alle Presentjes bezorgd krijgen bij alle kinderen?

Daarom deelt Sint zelf maar vast zijn favoriete level hier, zodat ook zij aan de slag kunnen. Hulpsinterklazen kunnen er niet genoeg zijn nietwaar?

[miiverse]AYQHAAABAAAEVHhoGQA3Lw[/miiverse] of anders B38D-0000-00FB-12F7
avatar van Maarten1909
Maarten1909 ( 18 ) 24-11-2015 23:32
Die Sint blijft maar gamen!



Hoge resolutie

Een van z'n favoriete games is FIFA16 December Edition. Bij aankoop van deze game krijg je direct drie inform spelers voor FIFA Ultimate Team te weten: Piet Keizer, Piet Veldhuizen en Erik Pieters
avatar van Kwiebus
Kwiebus ( 1 ) 25-11-2015 00:01
De game die de Sint natuurlijk in zijn gameconsole heeft is NBA met het Sinterklaaskeurmerk....dit kan niet missen!! Wist je dat alle Pieten elke dat tot in november Basketpakje spelen in de zaal? Om te oefenen met gooien van de pakjes in de schoorsteen, want het is natuurlijk geen doen als een Piet mis gooit en het pakje eerst beneden weer moet gaan ophalen, dat is me nogal een geklim...vooral met die zonnepanelen tegenwoordig... Dus de Pieten zelf elke dag Basketpakje en Sint doet dat natuurlijk gewoon modern via de game NBA met Sinterklaaskeurmerk. Hiermee kan hij zelf kijken welke skills elke Piet moet hebben bij het klimmen, daklopen en bij het gooien van de pakjes in de schoorsteen. Als een Piet telkens mis mikt, kan hij deze op extra training zetten. Met deze game kan hij goed zijn Pietenteams zelf samenstellen om zo voor elke wijk en schoorsteen en dakvormen de beste Pietenteams in te kunnen zetten. Geweldig dat hij al een jaar lang kan gamen om zo de beste Pieten te kunnen selecteren!! Sint hoopt natuurlijk elke dag ook op een Goldpack....misschien heeft ie dit jaar de mazzel?...


avatar van Soninlaw
Soninlaw ( 414 ) 25-11-2015 00:23
Natuurlijk speelt Sinterklaas nonstop 1 van de meest besproken games: Sinteny, The Taken Piet.

Nadat hij in Spanje de teleurstellende DLC "The Sint Below" en "The Houses of Klaas" had gespeeld (de laatste met veel concept art van de dikke villa's van de goedheilig man) was hij blij met deze laatste versie waarin het spel geheel draait om het redden van Piet uit handen van de anti zwarte Piet demonstranten. Spannend!
avatar van Center
Center ( 42 ) 25-11-2015 02:48
Elk jaar krijgt sint allerlei lijstjes
En dan kijkt hij soms hier voor de beste prijsjes
Want steeds meer games worden gevraagd
Maar daar heeft sint nog nooit over geklaagd
Hij kan ze dan namelijk zelf ook spelen
Dan hoeft hij zich nooit te vervelen

Soms speelt hij Super Amerigo brothers van Nintendo
Soms speelt hij Chocolade letter lingo
Soms speelt hij Pietémon en vangt hij monsters in een zak
Soms speelt hij Grand Theft Amerigo op zijn gemak
Soms speelt hij Need voor Piet en racet hij over de daken
Soms is hij in Marsepeincraft een huisje aan het maken
Soms betaalt hij te veel aan dlc voor The Sints 4
En dan leert hij over de beste prijzen hier.
Call of Duty: Black Pete's III kan hij voor geen meter,
Maar hij is gelukkig heel goed in Stoomboot simulator.

Zoveel spellen heeft hij in zijn verzameling
En dat dankzij de hulp van budgetgaming
Zo hoeft hij nooit te veel te betalen voor zijn spellen
En kan hij mooi zijn winst uittellen
avatar van Trunx
Trunx ( 1377   7) 25-11-2015 02:57
Sint speelt zoals elk jaar zijn favoriete game soul caliber en dan natuurlijk met zijn gouden staf.

Maar hij speelt natuurlijk niet alleen,zijn pieten spelen graag meerdere potjes mee.
avatar van As3
As3 ( 8 ) 25-11-2015 04:53
Om het een en ander te versoepelen speelt de Sint natuurlijk Piet NFL 2016, daar er vlink geoefend kan worden op het overgooien en brengen van cadeaus door middel van het passing en running, het bedenken van een slimme strategie door de diverse playbooks en hij de kans heeft om een verwend kind een andere cadeau te geven door de challenge play.
avatar van C4ssh3rn
C4ssh3rn ( 7 ) 25-11-2015 05:18


Sinterklaas heeft moeite om altijd iedereen te naams te onthouden en hun lijstjes, dus daarom speelt Sinterklaas altijd Sinterklaas Memory. Sinterklaas Memory spelen is een stuk leuker dan het dikke boek van sinterklaas door te spitten. Natuurlijk speelt de hele pietengang mee om de hoogste score te halen. Piet Vergeetniets staat natuurlijk bovenaan, maar Piet Allesprecies staat hem op de hielen. Dit jaar kan het nog alle kanten op gaan! Nu maar hopen dat Gulle piet dit bericht leest. Iedereen een vrolijk Sinterklaas feest gewenst!
avatar van Uverworld
Uverworld ( 97 ) 25-11-2015 09:42
Onze goedheiligman speelt Rainbow Six Sint, zijn eigen Pieten simulatie waarin de Pieten geschoold worden voor het echte schoorsteenwerk.
avatar van Bramenjam
Bramenjam ( 290 ) 25-11-2015 10:35
De Sint speelt Just Klaas 3.
Meer heb je niet nodig.
avatar van XQuse
XQuse ( 80 ) 25-11-2015 10:37
Sinterklaas speelt natuurlijk Brain Training op zijn Sintendo 4DS.
(hij heeft altijd 't nieuwste van het nieuwste in zijn bezit)

Een lekker klein en mobiel console, zodat hij zowel op de stoomboot als ter paard zijn grijze hersenmassa kan blijven trainen. Want hoe dacht je anders dat hij alle namen, adressen en verlanglijstjes van de kinderen kan onthouden met zo'n ongelooflijke leeftijd?

Er wordt gezegd:
Quote:
Zelfs StePiet Hawking bijt zich stuk op de highscore van de Sint !
avatar van Ghostly
Ghostly ( 522 ) 25-11-2015 10:52
De sint ploft lekker op de bank achter zijn console om hier Sintercell Blackpete te spelen. Zo kan hij zijn stealth skills trainen en nieuwe tactische inzichten ontwikkelingen om zijn pieten beter op te leiden.
avatar van Kamajiisama
Kamajiisama ( 77 ) 25-11-2015 10:53
Helaas ...Sinterklaas bestaat niet .
avatar van Ralfderijcke
Ralfderijcke ( 2 ) 25-11-2015 11:03
Sintfighter (Streetfighter)
Compleet in sinterklaas stijl, de sint (licht geirriteerd) maakt zwaaiend met zijn staf de meest waanzinnige moves. Als tegenstanderds de traditionele icoonen als kerstman, paashaas, sint maarten of de heere Jezus himself. Alles onder het genot van heerlijk ruig ingezongen sinterklaas liedjes. BAM, tik 'm op z'n klaas!
avatar van Cc
Cc ( 236 ) 25-11-2015 11:50
Hitman Sint 47

Sinterklaas wil met deze game ontdekken of er nog meer methodes zijn dan alleen 'de roe' om stoute kinderen te straffen.
avatar van Niels
Niels ( 18338   1) 25-11-2015 11:57
Quote:
Helaas ...Sinterklaas bestaat niet .

Spoilers!
avatar van ChaosKiller
ChaosKiller ( 104 ) 25-11-2015 12:03
Fallout 4, in elk huis legt hij wat leuks neer.
avatar van KDBgames
KDBgames ( 595 ) 25-11-2015 12:09
Kingdom Hearts, maar in een van de werelden ga je naar Spanje om de sint en pieten te helpen.
avatar van BooleanBoy
BooleanBoy ( 1 ) 25-11-2015 12:10
Steamboat Simulator 2015 of course!
avatar van Stuutje1979
Stuutje1979 ( 2 ) 25-11-2015 12:25
Hij speelt natuurlijk het Sint Nicolaas Spel, simpeler kunnen we het niet maken.
avatar van DarklordTensho
DarklordTensho ( 186 ) 25-11-2015 14:35
Harvest Moon: Pieten of Mineral Town (Harvest Moon)

Hierin speel je de sint en help je de pieten om zoveel mogelijk cadeautjes voor kinderen te produceren en weg te geven. Het spel speelt zich af in Spanje maar het unieke aan deze Harvest Moon is dat de Sint ons uiteraard kan verassen in Nederland waar hij de cadeaus moet bezorgen.
avatar van Barry55
Barry55 ( 339 ) 25-11-2015 14:37
PeperPiet ( paperboy )

Zoals van ouds fietst de sint met zijn pieten op de fiets om alle kinderen voor lekkere zoetigheid te bezorgen. Obstakels: de tandartsen die de pepernoten op de weg gooien om piet een klapband te bezorgen.
avatar van Almario
Almario ( 1 ) 25-11-2015 14:52
Sommige ontspannen met een goed boek of van een serie op tv
Sint ontspant door te gamen, daarom neemt hij altijd zijn console mee.
Schietspellen, zombies en aliens daar houd hij niet echt van
Hij moet tenslotte aan zijn bloeddruk denken die oude man!
Hij wil een spel spelen waar hij keer op keer wint!
Daarom speelt hij graag Candy Crush editie Sint!
Dit keer niet met zuurtjes, winegums en drop
Maar met kruidnoten, chocoladeletters en een speculaas pop
Er zijn honderden levels, Sint hoeft zich nooit te vervelen.
Zijn jullie nieuwsgierig? Klik dan op onderstaande link, die ik met jullie kom delen

https://www.youtube.com/watch?v=odcHcKGjkDc
avatar van Marc66060
Marc66060 ( 40 ) 25-11-2015 16:31
sinterklaas is al een tijdje battlefront aan het spelen,
hij moet immers het spel op kwaliteit beoordelen.
Zelf heeft hij ook nog wat aan het spel.
Tegenwoordig moet die op bepaalde plekken weten hoe om te gaan met een rel.
De X-wing helpt hem hiermee
Vliegensvlug door de lucht, visualiseert hij zijn escape vlucht.
Sinterklaas ziet darth father met zijn gekke pakkie en helm niet zo zitten.
De enige oplossing om hiervan af te komen is om Marc hem te laten verhitten..
avatar van Eegee
Eegee ( 129 ) 25-11-2015 17:05
De Sint is heel oud, dus die speelt nog op z'n oude Commodore 64, en dan speelt ie Zak McKracken. De pieten mogen absoluut niet aan dat spel komen, want dat is de Zak van Sinterklaas.
Commadoor met die PS4
avatar van Grenshh
Grenshh ( 34 ) 25-11-2015 17:09
Sinterklaas speelt Pong. De rest is allemaal veels te modern. Ook handig op de boot trouwens.
avatar van OneDay
OneDay ( 3634   34) 25-11-2015 19:13
The Last of Us - al die hordes zombies (ofwel mensen die vinden dat zwarte piet racistisch is) overleven.
avatar van Meanie
Meanie ( 441 ) 25-11-2015 19:17
Sinterklaas is geen doorsnee man,
hij speelt Life is Strange, omdat hij daar de tijd verdraaien kan.
avatar van StrawHat_
StrawHat_ ( 165 ) 25-11-2015 19:25
Borderlands

Stiekem is de Sint een Vault Hunter die elk jaar al zijn cadeautjes uit Vaults haalt. Pandora is alleen voor badasses zoals de Sint.
avatar van Leon158
Leon158 ( 35 ) 25-11-2015 20:36
Sinterklaas speelt zeker weten Sintermon en gooit daarbij met allemaal pakketjes om zijn cadeaus te vangen.
Helaas zijn de zwarte gympieten hierdoor niet echt blij en moet hij ze verslaan om zo zijn peper/kruidnoot badges te verdienen.
En de Sint de beste Sintermon Cadeau Meester word!
avatar van Myrnaz
Myrnaz ( 181 ) 25-11-2015 21:07
Sint is een oude man , video games is niet zijn ding.
Daarom speelt hij gewoon een potje monopoly met zijn pieten.
Maar dat me chocolade munten op toch de juiste sfeer te krijgen.
avatar van Watever
Watever ( 488   1) 25-11-2015 22:14
De Sint speelt zelf een nieuwe game genaamd Sint's revenge: New dawn.
Het jaar is 2077 en de Hoofdpiet heeft al in 2050 op een gewelddadige manier de rol van de Sint over genomen.
Deze evil hoofdpiet noemt zichzelf Pietler (inclusief snorretje) en stuurt inmiddels een heel leger aan.
In deze futuristische FPS ga je met de Sint op pad met goede pieten om de slechte pieten een lesje te leren en met als doel de leider Pietler uit te schakelen.
avatar van Phoxx
Phoxx ( 1 ) 25-11-2015 22:44
Sinterklaas speelt uiteraard Angry Pieten! Paketjes bezorgen is zo old skool, ze met een katapult afschieten is de way to go! (Sinterklaas, svp niet mijn PS4 zo bezorgen...)
avatar van Godfather187um
Godfather187um ( 487 ) 25-11-2015 23:00
Daar wordt op de deur geklopt, hard geklopt, boos geklopt,
het is de Sint of War die zich achter de PlayStation verstopt.
Hij geniet van de Sint of War met zijn lange gouden staf,
alle Minotaurs, Cyclops, en zelfs driekoppige Hydras maakt hij af.

Dat doet de Sint of War allemaal toch niet zomaar,
hij schopt en schreeuwt de hele wereld bij elkaar.
Alle Olympische goden zijn voor de Sint of War erg bang,
dat is maar goed ook want hij vermoordde zijn gezin met gouden stang.



(Sint of War = uiteraard God of War)
avatar van Jpdr
Jpdr ( 96   1) 26-11-2015 00:02
Met sintermario race je over de daken. Niet alleen tegen de paashaas maar vooral de kerstman en zijn hulpjes. Sintermario wilt namelijk sneller zijn op zijn paard, dan de kerstman in zijn slee. Dit kan natuurlijk ook niet anders want anders wordt er kerst op 5 december gevierd en Sintermario tijdens kerst.

Om elkaar uit te schakelen tijdens t racen gebruikt Sintermario zijn pepernoten en wandelende taai taai poppen! En de kerstman zijn snoepgoed en kerstballen. Het racen wordt heftig uitvochten wie als eerste aan de beurt is om zijn pakjes te geven aan al die lieve kleine kinderen. Gelukkig heeft Sintermario net een POWERplaystation (powerup) opgepakt tijdens t racen. Die een hogere framerate en graphics aan kan dan de OLDgenerations. Met deze ultrasnelle speelmogelijkheden finisht Sintermario als eerste. Omdat hij dit zo geweldig vond heeft hij al zijn hulppieten voorgesteld om iedere gamer van budgetgaming.nl een gratis POWERplaystation te geven.

Alvast een fijne Sintermario & Kerst gewenst!
avatar van Demin
Demin ( 80 ) 26-11-2015 01:16
Er is één baas, die vindt iedere budgetgamer top.
Dat is Sinterklaas, want hij geeft ons games voor nop!

Die goede oude Sint is heel wijs,
want hij weet:
‘Gratis’ is onze favoriete prijs,
dat bespaard onze arme portemonnees weer wat leed.

Wat geen van ons echter had kunnen bedenken,
Is dat Sinterklaas er niet alleen plezier aan beleefd om games te schenken.

Maar ja, met zo veel cadeautjes in het ruim van de stoomboot,
Is de kans dat de Sint zelf ook eens met een pakje speelt natuurlijk best groot.

Weten de meeste ouderen zich met ‘nieuwerwetsche fratschen’ vaak geen raad,
Daar vond Sinterklaas zo’n spelcomputer al gauw een grappig apparaat.

Pas verklapte onze lieve Sint,
Welk spel hij na al die jaren het allerleukste vindt.

Vreemd, want bij de redactie was de titel onbekend,
‘Sorry’, zei de Sint, ‘zo ben ík hem gewend.’

‘Zien jullie’ vertelde de goedheiligman,
‘het zit zo:
De Pieten hadden een plan,
ze pasten voor mij de game aan als verjaardagscadeau.

Zo werd het originele Donkey Kong Country al snel,
Sinterklaas land: het computerspel!’



(De Sint was zo lief een exclusieve gameplay foto mee te sturen van "Sinterklaasland". Vanzelfsprekend speelt de Sint dit SNES-spel op een oude retro tv, de pixelated 16-bit graphics komen niet tot hun recht op nieuwe HD tv's)

‘Kunnen jullie al raden wie Donkey Kong zijn plaatsje in mocht nemen?
Juist, op de plaats van die aap was plots mijn afbeelding verschenen!

En wat doet mijn trouwe Amerigo?
Die vervangt Rambi the Rhino.

Zelfs kleine Diddy Kong vind je in deze versie niet,
Want mijn sidekick blijft ook in de game natuurlijk Zwarte Piet.

Met zijn drieën lopen wij alle levels rond,
En verzamelen we de zoekgeraakte cadeautjes voor pakjesavond.’

Tot slot vertelde Sinterklaas enthousiast,
waarom juist dit spel het best bij hem past.

‘Denk nu maar niet dat ik niet met mijn tijd mee ga,
Ook de Sint speelt wel eens een shooter of een potje Fifa.

Maar het geven van cadeautjes zit nu eenmaal in mijn bloed,
Dat is gewoon wat Sinterklaas het allerliefste doet.

Met “Sinterklaasland” hoef ik mijn hobby in de zomer nooit meer te staken,
Want dan loop ik virtueel met pakjes over de daken.’

Voor de Sint vertrok haalde hij nog een briefje uit het Grote Boek:
‘Hier, dit vond ik zelf wel een leuk verzoek’

Nadat Sinterklaas het briefje aan de budgetgaming redactie had gegeven,
Lazen ze wat erop stond geschreven:

“Beste, lieve Budgetpiet,
Kijk alsjeblieft naar dit plaatje, en vergeet de tekst eronder niet!”




“This is the contest entry you are looking for,
So give Demin his PS4-ticket to the forest moon of Endor.”
avatar van GerrieB
GerrieB ( 1 ) 26-11-2015 11:45
Ik denk dat Sinterklaas wel een Sonic game zou moeten hebben. Daar heeft hij vast veel van kunnen leren. Hoe is hij anders zo snel? Hij kan alle huizen in Nederland cadeaus geven in 1 avond (of 2) VOORDAT al die kinderen slapen! Daar moet hij vast heel snel voor zijn. Gotta go fast
avatar van Maarten1909
Maarten1909 ( 18 ) 26-11-2015 13:26
Vanmorgen nog even gebeld met mijn bron. Blijkt de Sint ook helemaal weg te zijn van Piet Of Duty - Ghosts.



Hoge resolutie

Piet of Duty: Ghosts speelt zich af in Nederland. De hoofdrolspeler van het verhaal Piet, een goedschikse vriend van een mysterieuze goedheiligman, is getraind om geheime missies uit te voeren. Het is de bedoeling om de vijand te overmeesteren en mee te nemen naar Spanje. Probeer dit alles binnen de tijdslimiet, 5 december, uit te voeren. Alleen dan kan het verborgen bonuslevel, 'Pakjesavond', worden vrijgespeeld.
avatar van Last-Oblivion
Last-Oblivion ( 107 ) 26-11-2015 17:51
Hij speelt waarschijnlijk kingdom hearts: sinterklaas mix. Sora staat immers niet op de lijst van de kerstman en is een beetje jaloers op goofy en donald die er wel op staan. Als compensatie wilt sinterklaas een cadeau aan sora geven vanwege zijn goede daden (hij redt de wereld natuurlijk :p)
avatar van Nostrovia
Nostrovia ( 25 ) 26-11-2015 21:29
Hoe graag sint het ook zou willen, er zijn geen games gemaakt speciaal voor de sint. Dit betekend echter niet dat hij niet gamed! De sint speelt de zelfde spellen als wij, maar geeft er zijn eigen sint draai aan. Bewijs hiervoor vond ik in het onderstaande gedicht, dat rechtstreeks uit het boek van sinterklaas (herziene editie)komt. Sint blijkt een ware mmorpg fan!

Sints xbox drive was vol,
Dus hij moest hem wel breken.
Pc master race,
Maar welk spel moest hij spelen,

Hij wilde iets magisch, iets tragisch,
Iets met sneeuw en met paarden,
Dus sint downloade wow,
Maar het duurde eeuwen, dat laden.

Dus twee dagen later,
Was het eindelijk klaar.
En kon hij een male night elf maken,
Met een baard en wit haar.

Teldrassil was daar,
Het stadje waar hij begon,
En hij ging daar niet weg,
Voordat hij 4 Brown bags vond.

Dus met zijn zakken op zak,
Pakte hij daar de boot.
Zonder stoom weliswaar,
Maar zijn outfit wel rood.

Sint levelde en levelde,
Hij moorde en queste.
Sint travelde en travelde,
En was al snel level 60.

Hij vond zijn staf en zijn paardje,
Maar hij was toch niet tevree.
Want hij kon niet op de daken,
Maar toen....kwam the burning crusade.

Hij kon eindelijk vliegen.
Dus sint had bedacht,
Nu land ik op de stormwindse daken,
Met het grootste gemak.

Dus op een ijskoude nacht,
Toen de stad lag te pitten.
Stond sint voor de AH,
Driftig op zijn griphon te klikken.

Hij kon zijn ogen niet geloven,
Las hij het verkeerd?
Elke keer als hij klikte,
Stond er 'cant use that here'

Sint flipte de pan uit,
En trok zich terug in zijn mansion.
En wachten ongeduldig,
Op de juiste expension.

Dagen wachten werden maanden,
Maanden werden jaren.
Sint deed niks anders meer,
Dan wachtend naar zijn beeldscherm staren

Toen, was eindelijk zover,
Sints droom was uitgekomen.
Na jaren lang paying zijn,
Kon hij nu over daken gaan lopen.

In een rood wit outfit,
Met een piet pet aan zijn zijde,
Met 4 bruine zakken,
En een head die lijkt op een mijter.

Met een gouden 2h staf,
En 1000 gift wraps.
Word Door sint nu elk jaar,
Ingepakte trash neergelegd.

Dus vind je wat leuks,
Aan het begin van december.
Bedank sinterklaas maar,
/hint (zijn guild zoekt nog members)

......

Groeten Sergeant Sint en Piet the Patient


○hint○ zijn guild zoekt nog members
avatar van BeardedBoob
BeardedBoob ( 69 ) 27-11-2015 00:40
De Sint speelt natuurlijk Mad Max. In deze open wereld bezorgt hij, met hulp van zijn pieten, pakjes bij iedereen over de hele wereld. Met hulp van zijn Chumbucket-pieten 'scrapt' hij zijn Pakjesboot bij elkaar, verzamelt hij brandstof en bezorgt hij, varend door zeeën van zand, zijn pakjes bij de lieve kindertjes. En wanneer het dan laat wordt, sluiten ze af met óf een potje Fifa 16 , waarbij overduidelijk de Sint met Sinternazionale Milan speelt, en piet met PietSV, óf Madden NFL 16, waarbij de Sint met de New Orleans Sints speelt, en de pieten natuurlijk met de Pietsburg Steelers of de New England Pietriots.
avatar van Xraster
Xraster ( 105   1) 27-11-2015 14:29
Het spel dat de Sint speelt bevat niet al te veel actie, het is namelijk Amerigo Sintulator 2015. Ergens moet de Sint geleerd hebben om paard te rijden en omdat hij al zo oud is, wil hij het rijden nog wel eens verleren. Om zijn paardrij-skills toch up-to-date te houden heeft hij ontwikkelaar Astragon gevraagd om jaarlijks een Sintulator uit te brengen. Astragon doet dit met alle plezier, want natuurlijk krijgen zij hiervoor cadeaus en lekkernij. Zo kan Sint elk jaar weer zonder problemen de daken op, zonder dat hij vergeet hoe Amerigo van dak naar dak springt en hoe hij Amerigo moet betreden.
avatar van T.Verhoeven
T.Verhoeven ( 990 ) 27-11-2015 18:29
Ingetrokken!
avatar van Erikvoestermans
Erikvoestermans ( 2 ) 27-11-2015 21:59
Sint speelt natuurlijk de game die gebasseerd is op zijn eigen horror film!
Met alle bloedstollende uitbreidingen!

Sint: The Game

Sint: De Roe Reloaded
Sint: De Mijter Unleashed
Sint: Piet voor Speed
Sint: PIET 117
Sint: Gears Of Kerst
Sint VS Santa CIVIL WAR
Sint: Battle For Middle Spanje
Sint: Metal Gear Pepernoot
Sint: Super Smash Stoute Kinderen
Sintent Hill...trippel trappel trippel trap...
Sint: Full Metal Schoorsteen
Sint: Little Big Kruidnoot
avatar van Lecros
Lecros ( 23 ) 28-11-2015 12:11
Het lijkt mij dat hij net als een hele hoop andere mensen zijn vrije tijd verspeelt aan één van de meest populaire casual games die er is namelijk Solitair, er is niks zo vredig als het sorteren van kaartjes en uiteraard heeft hij dan ook zijn eigen kaartset met speeksel losmakende afbeeldingen van banketbakkersstaven, chocoladeletters en pepernoten.
avatar van Clyde
Clyde ( 25 ) 28-11-2015 12:32
Sint speelt Piet-Lemmings:

Via een schoorsteen dropt de Sint zijn ' Piet-Lemmingen' in een huis. Daar lopen ze achter elkaar op 1 lijn met hun kadootjes. De Sint kan de Piet-Lemming een functie toekennen zoals: pepernoten strooien, de roe hanteren, klauteren en naar beneden vallen, of het paard van Sinterklaas vasthouden. Het doel is om de kadootjes naar de uitgang (een gat in een schoen) te leiden binnen een bepaalde tijd zonder dat er teveel Piet-Lemmingen sneuvelen. Mocht de Sint niet tevreden zijn met het behaalde percentage, dan kan hij op de 'Nuke' knop drukken om zich te ontdoen van al zijn Piet-Lemmingen en het wederom te proberen voordat het 5 december wordt.
avatar van Klm147ful
Klm147ful ( 2 ) 28-11-2015 13:16
Sint Wars Battlefront te spelen (Star Wars Battlefront)

De Sint moet samen met zijn paard Amerigo en zijn trouwe pieten hun cadeautjes Opslag Plaats voor alle kinderen beschermen op Hoth maar jammer genoeg worden ze aangevallen door de Empire die de cadeautjes voor zichzelf willen houden.

Natuurlijk is de Sint voorbereid en heeft zijn Piet-Wings opgeroepen om de AT-AT's te helpen te vernietigen.Het gigantische Pieten leger met hun KruidnotenBlasters geeft zich natuurlijk niet over en brengt het gevecht naar de woestijn van Tatooine waar ze de droid (die het grote boek van Sinterklaas heeft ) moeten begeleiden naar hun basis voordat de Empire het doet.

En natuurlijk moeten we het gevecht op Endor niet vergeten waar de Sint de beroemde Ewoks opzoekt om te vragen of ze de Sint willen helpen de Empire voor goed te verslaan en natuurlijk doen de Ewoks mee!
avatar van Jaweriatjuh
Jaweriatjuh ( 1 ) 28-11-2015 18:54
Ik denk dat de Sint een Mario spel zou spelen, waarschijnlijk Mario Party of zo x) Waarom? Omdat de Sint zo zachtaardig is en het me wel een spel voor hem lijkt, een leuk spelletje waar je niet al te veel bij gaat stressen... zo'n spel is wel goed voor hem toch? ;p Daarom kies ik voor Mario Party
avatar van JOH
JOH ( 77 ) 28-11-2015 21:12
De Sint speelt graag "A Boy and His Piet: Trouble on Earth". Deze game vertelt het verhaal hoe het allemaal ooit begon;
De jonge Sint reist de hele wereld rond samen met zijn knecht. Samen proberen ze alle uithoeken van de aarde te bereiken, om iets aardigs te kunnen doen voor al die kindertjes. Voert hij de Piet met een pepernootje, dan verandert deze in een ladder. Geeft hij een schuimpje, dan is het een trampoline. Met een chocoladeletter maken ze een zwart gat, om zo door het dak naar beneden te kunnen zakken. Zo overwinnen ze samen vele obstakels en beleven ze de gekste avonturen!
avatar van Blacky
Blacky ( 44 ) 29-11-2015 09:25
Waarschijnlijk speelt Sinterklaas ZEN Pinball. Omdat de werkdruk vandaag de dag nogal hoog ligt, niet alleen voor ons maar natuurlijk ook voor de goede Sint. Op deze manier kan de Sint even lekker stoom afblazen door die bal hard door de pinball machine te rossen.
avatar van Maarten1909
Maarten1909 ( 18 ) 29-11-2015 17:02
Was weer een tijdje terug dat ik gebeld heb met mijn bronnen. Keukenpiet hoorde van computerpiet dat de Sint de laatste tijd opvallend vaak budgetgaming.nl had bezocht. Er gingen dus geruchten dat de Sint op zoek was naar een nieuwe game. Aangezien de Sint uit de Uncharted reeks ook alle vorige delen heeft gespeeld lijkt de Sinterklaas Collection een logisch vervolg.



Hoge Resolutie

Sinterklaas Collection is het nieuwste exemplaar uit de bekende Uncharted reeks. Het spel volgt de avonturen van de Nicolaas. Hij reist de hele wereld rond, op zoek naar schatten, en lost hierbij ook mysteries op.
avatar van HU90
HU90 ( 43 ) 29-11-2015 21:06
De Sint zat zich eens te vervelen,
Omdat hij niet wist welk spel hij wilde spelen.
Horror spellen zijn zijn favoriet,
Ook al verwacht je dat van zo'n ouwe man niet.
Zijn favoriete game serie kwam alleen plots tot een halt,
Iets wat die goedheiligman helemaal niet bevalt.
Nu verwerkt de Sint zijn verdriet,
Door het spelen van Silent hills P.ieT.
avatar van 045_Stannn
045_Stannn ( 292 ) 29-11-2015 23:24
The Elder Scrolls VI: The Sint in Elseweyr.
De Sint steekt natuurlijk ook graag heel veel uren in RPG games, kan hij zijn eigen staf gebruiken als een magic staf terwijl een van zijn Pieten hem mee helpt als companion in zijn avonturen bij Khajiits
avatar van MasterAJA29
MasterAJA29 ( 17 ) 30-11-2015 08:43
Infamous: The First Sint Edition.
Door de elektriciteitspulcen is het zeer makkelijk en kost het heel weinig tijd voor de Pieten om de cadeautjes via de schoorstenen te bezorgen. Zo kunnen er meer kinderen blij gemaakt worden.
avatar van Tamamochi
Tamamochi ( 1 ) 30-11-2015 13:53
Watch Kids ; Het grote boek van sint is gehackt. Sint zal met zijn pieten alle kinderen opnieuw moeten checken om zo het grote boek weer in te vullen.
(Watch Dogs)
avatar van Tessabtje
Tessabtje ( 2 ) 30-11-2015 19:29
Natuurlijk was de Sint "Little big piet 3" aan het spelen. De Sint moet ervoor zorgen dat de pieten in het spel de wereld redden. Tijdens het spel moeten de pieten langs verschillende huizen om hier een missie te doen. Missies zoals, huizen versieren met Sinterklaas vlaggetjes/ballonnen, verschillende schoenen vullen van lieve kindertjes, stoute kinderen opsporen en die in de zak naar Spanje sturen. Wanneer Planeet piet gered is krijgen alle kinderen oneindig veel pepernoten en chocolade letters.
avatar van Bieke98
Bieke98 ( 7 ) 30-11-2015 22:57
De sint speelt natuurlijk Batman Arkham knight, lekker van dak tot dak vliegen en met zijn gemotoriseerde paard (batmobile) probeert hij zo snel mogelijk de boeven te pakken te krijgen zodat er geen stoute kinderen meer aanwezig zijn. Hierna geeft hij vanzelfsprekend cadeautjes weg zodat de kinderen zijn avonturen kunnen beleven.
avatar van Egg Citizen
Egg Citizen ( 512   1) 30-11-2015 23:28
The Sints

Hij wilt eten
Zij is moe
De hoofd Piet werkt zich te neten
En de Sint kijkt lachend toe

Voedt de Pieten
Laat ze zweten
Laat ze genieten
En laat ze daten

Maak de Pieten familie groter
Bouw er nog een schoorsteen bij
En het kan nog idioter
Dit spel maakt de Sint echt blij

Nu hoeft hij niet na te gaan
Wie er stout is en wie zoet
Want die gegevens staan op het scherm onderaan
Naast de overeenkomstige Pietenhoed

Mooi om te zien, hoe die “Sints” hier leven
In dit levensechte spel
Die stoute Pieten maar even vergeven,
Dat straffen dat doe ik later wel

Nu weer terug de daken op
En op onderzoek uit naar wie goed is en wie slecht
Want echte kinderen hebben geen status-knop
Waardoor die gegevens worden blootgelegd

Zucht,
Vermoeiende baan heb ik.

Groetjes Sint
avatar van Maarten1909
Maarten1909 ( 18 ) 01-12-2015 12:15
Het moge duidelijk zijn, ik wil héél graag die Star Wars Battlefront PS4 bundel winnen!
Nu heb ik de afgelopen dagen al heel wat keren met mijn bronnen in het grote pietenhuis gebeld om te vragen wat nu precies de favoriete games van de Sint zijn. Zo kwamen onder andere 'Need For Piet', 'Missie Pepernoot V', 'FIFA 16 December Edition', 'Piet Of Duty - Ghosts' en 'Uncharted, The Sinterklaas Collection' voorbij.

Na lang aandringen (en heel wat moeite) is het gelukt om de hoofdpiet aan de telefoon te krijgen. Ook hij had een vermoede welke game de Sint op zijn verlanglijstje had staan. Hij had namelijk, hoogst persoonlijk, de opdracht gekregen om Budgetgaming.nl af te struimen om op zoek te gaan naar de beste deal voor Sint Wars - Battlefront, The Deluxe Edition. Op Cyber Monday bleek juist deze game in de aanbieding te zijn.
De hoofdpiet twijfelde na het lezen van deze review geen moment en bestelde de game. De volgende dag zat deze al bij de post.

De hoofdpiet besloot de game alvast aan de Sint te geven, samen maakten ze de afspraak dat pas ná 5 december de Playstation van de Sint aan mocht. Echter gaat nu het gerucht dat pakjesavond wellicht niet doorgaat omdat de Sint enorm verslaafd lijkt te zijn geraakt aan z'n nieuwst speeltje.

De huispiet lijkt er nogal sceptisch onder, hij reageerde met het volgende: 'De Sint is een ervaren gamer, voor 5 december heeft hij het al wel uitgespeeld. Pakjesavond kan gewoon doorgaan.'

Ook weten wat de Sint speelt? Sint Wars - Battlefront, The Deluxe Edition ligt nu in de winkels!


Hoge Resolutie
avatar van Trevortjee
Trevortjee ( 1 ) 01-12-2015 12:23
Sinterklaas speelt altijd heel graag Super Smash Piet voor Wii U! Het lijkt alsof ze allemaal druk bezig zijn met pakjes weg te geven. Maar als de nacht valt, spelen ze Super Smash Piet!
avatar van Hell Rider
Hell Rider ( 1214 ) 01-12-2015 12:34
De Sint speelt natuurlijk, Dark Sint II, waarin Sinterklaas monsters moet verslaan die de cadeaus van de Sint heeft gestolen.
avatar van Mahooow
Mahooow ( 355 ) 01-12-2015 12:53
De sint is een oude man. Houdt niet val al die nieuwe games. Die speelt nog gewoon Super Mario Bros! Oldskool.
avatar van SoridSanake
SoridSanake ( 3 ) 01-12-2015 13:09
Waarom is Sinterklaas altijd in zo'n goede bui op 5 december? Hij raakt namelijk vóór deze gezellige dag zijn agressie volledig kwijt tijdens het spelen van Dead Risint 3.

Dit spel is in het geheim ontwikkeld door Hideo Kojima. Volgens Konami was hij met vakantie, integendeel, Kojima was zeer druk bezig met deze game bij Capcom. Sinterklaas bezocht deze legendarische Japanse gameontwikkelaar tijdens de productie van MGSV en beloofde hem bergen kruidnoten en pepernoten (wie kan zoiets nou weerstaan?). Daarnaast mag Kojima ook met Zwarte Piet mee, om zonder te worden opgemerkt (net als Solid Snake!), kado's in schoenen te stoppen. Meteen na het opleveren van deze game, heeft Kojima uiteraard gesmuld van al dat lekkers en ziet hij ook reikhalzend uit naar 5 december.


avatar van Cmpunk
Cmpunk ( 328 ) 01-12-2015 13:15
Sint Simulator met het sinterklaas nieuws als missions.
dat betekent dat je dus vanaf het eerste sinterklaasjournaal t/m de laatste (patch/update) de verhaallijn en missies kan doen
avatar van Pietdepad
Pietdepad ( 1995 ) 01-12-2015 13:18
Waarschijnlijk spelen sint, en een aantal van zijn (hack) pieten een real time aangepaste versie van watchdogs.

Door camera's en andere apparatuur te hacken kunnen de pieten mooi in de gaten houden of de kinderen wel echt zo zoet zijn als zij zich voordoen.

avatar van Danter0
Danter0 ( 388 ) 01-12-2015 13:28
De sint, kan in mijn optiek niets anders willen spelen dan de PS4 exclusieve game:

- Untill pakjesavond.

in deze game is het zaak dat de hoofdrolspeler (sint uiteraard) de pakjesavond moet zien te overleven. Tijdens dit avontuur wordt de sint opgejaagd door "voodoo" piet. De diverse keuzes die hij voor geschoteld krijgt bepalen in hoeverre het de sint lukt om uit de handen te blijven van deze piet en uiteraard wie wel en geen pakjes zal ontvangen aan het einde van deze spannende pakjes avond.
avatar van PrimeAvatar
PrimeAvatar ( 30 ) 01-12-2015 13:32
Final FaSinty: Sint op zoek naar de 8 magische pepernoten met zijn team Donkere-Ridder-Piet, Witte-Magie-Piet en Pietendief. Op avontuur met hun zwarte en gouden vliegende schimmels vinden ze in een verloren continent net voorbij Madrid een vliegende pakjesboot die hen naar de maan brengt waarvandaan ze via een satelliet alle cadeautjes af kunnen schieten precies in alle schoorstenen.
avatar van DrKoek
DrKoek ( 127 ) 01-12-2015 13:42
Zelda Piets Mask. Waarbij Sinterklaas verschillende maskers weg geeft voor verschillende pieten. Omdat zwarte piet niet meer mag, dan maar maskers .
Daarnaast kan Sinterklaas met zijn paard mooi over de daken van Kakariko Village pakjes rond brengen.
avatar van Erdemn
Erdemn ( 185 ) 01-12-2015 16:01
Super smash pieten: Sint edition! Hiermee kunnen de zwarte pieten het uit brawlen met de niet zwarte pieten om te bepalen wie bij Sinterklaas mag blijven. De pieten maken gebruik van hun speciale items als pepernootgun, speculaasknuppels en hun final smash waarbij ze alle tegenstanders meenemen in jutte zak mee naar Spanje.
avatar van Witteijsbeer
Witteijsbeer ( 744 ) 01-12-2015 16:09
Volgens mij speelt Sint wel eens Toejam and Earl, kan hij zijn "collega" de Kerstman mooi even te grazen nemen.



avatar van GinneSchrik
GinneSchrik ( 4212 ) 01-12-2015 17:03
Ik ga geen niet bestaande Sint-Games opsommen die zelfs de eerste 3 keer niet echt leuk waren, geen screenie behendig photoshoppen zodat het lijkt of Sinterklaas met een Tommy Gun Blackface protesten koelbloedig beëindigd en ik ga al helemaal geen rijmpje afleveren over m'n zieke PS4-loze hond enkel om een PS4 te winnen terwijl ik er al een heb staan.

Waarom reageer ik dan toch? Hetgeen ik namelijk wél wil doen is bij deze plechtig beloven dat als ik hier of via Bol.com win, dat ik zélf (aantoonbaar) Sinterklaas ga spelen en de PS4 linea recta stuur naar kinderen die Sinterklaas veel meer verdienen in hun levens dan wij, maar nooit het genot van een gulle, bebaarde gever zullen kennen.

Denk deze feestmaand niet enkel aan jezelf en kijk wat je voor een ander kan doen; er is geen groter geschenk dan de lach op iemand's gezicht die al lang vergeten was hoe het voelde om gelukkig te zijn.

"Do they know it's Sinterklaas at all?"
avatar van Kabouterbond
Kabouterbond ( 127 ) 01-12-2015 17:15


Volgens mij is dit het mooiste (bestaande) Sinterklaas-spel dat er bestaat, enkel helaas nog niet uitgebracht op consoles...
avatar van Nortene
Nortene ( 18 ) 01-12-2015 17:25
Misschien de Ghostbusters Sint Game https://www.google.nl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj_5dWeibvJAhWLBnMKHUkxD28QjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fghostbusters.wikia.com%2Fwiki%2FIDW_Publishing_Comics-_Ghostbusters_2-11&bvm=bv.108194040,d.bGQ&psig=AFQjCNGawzXec7hB9-VR-Q45ykBVmxFyLQ&ust=1449073380508500
avatar van JLBao
JLBao ( 172 ) 01-12-2015 18:52
Kingdom Pakjes!(Kingdom Hearts)waarin Sint de hoofdrolspeler Sora is! Met natuurlijk een staf als wapen en zijn mantel outfit. De pakjes zijn voor pakjesavond gestolen door de slechteriken en de Sint en zijn Pieten moeten ze terug halen!
avatar van Munchkin
Munchkin ( 619   6) 01-12-2015 19:13



Ben niet zo'n dichter, dus daarom deze photoshop
avatar van Sparxy
Sparxy ( 2385 ) 01-12-2015 20:39
Ik denk dat de Sint helemaal geen behoefte heeft aan een ge-sintte versie van een bestaande game, ik denk dat de Sint een eigen spel wilt! Eentje waarin zijn vele kwaliteiten goed tot uiting komen!

Zo zal de game beginnen op een semi-tropisch eiland. Dat kan voor de kust van Spanje zijn, dat kan voor de kust van Turkije zijn, niemand die het zeker weet. Daar chillt ie gezellig met zijn Pietenmaten. Beetje proberen zijn toko te runnen en iedereen happy te houden voor de periode dat ie niet in Nederland/België is. Zo is het belangrijk om te zorgen voor vermaak voor de Pieten en hemzelf. Verder moet hij natuurlijk ook zorgen voor genoeg eten en drinken, ik neem aan dat zelfs Pieten niet het hele jaar door de smaak van speculaas in hun mond willen. Ik denk stiekem ook dat ze bij Kalypso Media, bij het maken van hun game Tropico, ze eerst een spion-Piet hebben gestuurd

Daarnaast heb je nog de periode waar het allemaal om gaat, Sinterklaas komt eindelijk deze kant op! Welke obstakels zal hij onderweg tegenkomen? Zijn er piraten te vinden onderweg? En slecht weer? En scheurbuik? Moet de stoomboot geupgrade worden en welk model boot kan de Sint het best gebruiken? Nu is natuurlijk gelijk duidelijk geworden waarop World of Warships is gebaseerd

En dan eindelijk, na al die ontberingen op zee komen ze aan in Nederland (België is altijd pas op 6 december). Nu moeten ze snel een basis zoeken vanwaaruit ze alle cadeaus kunnen distribueren naar alle lieve kindertjes. Wat is de snelste route door Nederland? Waar wonen de meeste lieve kindertjes en welke steden hoef je sowieso niet te bezoeken? Nu zou je misschien denken aan het spel Train Simulator, maar we willen wel dat de cadeaus op tijd aankomen (jammer helaas, NS/Pro-rail kan niets garanderen tegenwoordig). Zou dat misschien het idee geweest zijn achter C&C (voor de spanning hebben ze daar vijanden aan toegevoegd, de Sint heeft dat natuurlijk niet ).

Zo blijkt maar weer dat veel games hun oorsprong hebben in het verhaal van Sinterklaas, wie weet wat er de komende jaren nog voor leuks uit ontstaat?!
avatar van Franknijsink
Franknijsink ( 7 ) 01-12-2015 21:52
Arkham Piet natuurlijk. Met ontploffende cadeautjes als rookbommen en een pepernoten batarang. En als DLC de sint als speelbaar personage die kan vliegen met zijn mantel en zijn staf gebruikt als wapen.
avatar van Kroon
Kroon ( 878 ) 01-12-2015 22:02
Met sporten is de Sint wel klaar
Want de competitie is niet daar

Het lijkt toch echt op iets gemeens
Als hij eeuwig kampioen blijft in
Mario & Sint: At the Olympic Winter Games

Daarom doet hij nu een gooi
Naar Nintendo’s meest prestigieuze toernooi

Sinter Smash Bros. For Wii U







avatar van Freshti
Freshti ( 161 ) 01-12-2015 22:15
Ik denk dat de sint Dying Light speelt. Het is nacht en de maan schijnt door de bomen, terwijl de sint met zijn pieten over de daken aan het free runnen is beukt hij hier en daar en zombie naar beneden met zijn staf. De pieten proberen ondertussen de volatiles op afstand te houden met hun UV pepernoten.
avatar van Refresher
Refresher ( 31 ) 01-12-2015 22:16
De sint zit natuurlijk zichzelf verrot te dansen in Sint Dance 2016. Hij heeft daarbij een goede partner aan zijn zijde: Dans Piet. Samen proberen ze al zwaaiend met wat heupen voor te bereiden voor Pakjesavond dat steeds dichterbij komt....
avatar van JackZer0
JackZer0 ( 118 ) 01-12-2015 22:17
Denk dat de Sint helemaal niet toe komt aannamen, aangezien hij nu Coolbleu heeft overgenomen
Maar als hij dan de tijd heeft voor een spelletje dan is het wel een ouderwets gezellig potje schaken tegen een van zijn pieten
avatar van Kroon
Kroon ( 878 ) 01-12-2015 22:40
Quote:
Colors! 3D op de Nintendo 3DS.
Om een beetje actueel te blijven houdt de Sint zich bezig met het inkleuren van zijn pieten op het kleine 3DS schermpje van Nintendo. Zo kan hij experimenteren wat naast zwart een kleur is die het beste past bij zijn pietenvrienden.
(picture)
Hier moet een Yarn Yoshi van komen!
avatar van Megane377
Megane377 ( 6313   33) 01-12-2015 23:05
Sint en zijn Pieten zijn verschillende spellen spelen zoals:

LittleBigPresent 4
Marvels Super Chimney
Pietzone Present Fall
DJ Piet: Sint's Remix edition
Chimney Break: The Conspiracy
Piets Pet
Sint & Piet All-Stars Racing

Maar uiteindelijk zal er maar 1 spel over blijven en dat is
Injustice: Sinterklaas vs Santa Claus
avatar van Jaco32
Jaco32 ( 80 ) 01-12-2015 23:44
Uiteraard speelt onze lieve Sint Fallout 'The secret of the gifts edition'.
Speciale editie van fallout 4 om achter het grote geheim te komen, waar al die kadotjes toch vandaan komen.
In de waste lands schiet hij met z'n modded pepernoten pistool alle stoute kinderen terug naar de vault. En gaat hij met zijne trouewe companion Piet alle daken af, opzoek naar antwoorden.
Exclusief te koop bij bol.com
avatar van Guardinova
Guardinova ( 2 ) 02-12-2015 00:57
Sint Calibur: 6, met op de PS4 als special character Darth Sintious met zijn machtige staf vanwaar hij bliksemschichten kan schieten en op de Xbox One als special character Master Pietda met zijn pepernotenzak, waar bij iedere slag een random voorwerp uit komt.

avatar van Spodes
Spodes ( 20 ) 02-12-2015 02:28
Sint speelt natuurlijk Battlefront,
Ruilt Amerigo voor een Speederbike en scheurt daarop lekker rond.
Hij crosst door bossen en door steden,
En heeft dan heel erg tevreden,
Binnen notime elk kind een bezoek gebracht.
Waarna een schone taak weer op hem wacht,
Hij kruipt genoegelijk achter zijn PS4,
Misschien wel met een potje bier,
Waarna hij net als hierzo velen
Top diep in de nacht games zal spelen.


avatar van FabianVrede
FabianVrede ( 4 ) 02-12-2015 11:10
De sint werkt s nachts dus ik denk dat ie als hij thuis is eerst het bed in gaat en dan s morgens samen met de pieten achter de PS4 kruipt om de nieuwe battlefront te spelen. Hij had t spel natuurlijk al gepre-orderd zodat hij nu ook de nieuwe maps al kan spelen.

En natuurlijk heeft de sint de meeste ervaring met zijn vele jaartjes en veegt hij de pieten van de mat.
avatar van G-opolis
G-opolis ( 20 ) 02-12-2015 11:27
De sint is gewoon een ouwe rock 'n roll ster, waarschijnlijk speel hij gewoon guitar hero
avatar van PatrickvdP
PatrickvdP ( 3 ) 02-12-2015 12:24
De Sint is volgens mij gewoon een lichtelijke sadist en vindt het geweldig om GTA 5 te spelen. Zijn favoriete bezigheid in die game is dat hij over mensen heen rijdt met zijn monstertruck. (Aangezien hij altijd maar op een paard zit en graag wat meer paardenkracht 'HP' wil hebben in zijn keuze van vervoer)

Groetjes,

Patrick

P.S.
Fijne feestdagen allemaal!
avatar van Hugh_Jazz_whole
Hugh_Jazz_whole ( 11 ) 02-12-2015 13:49
ik denk dat de sint helemaal gek word van alle kinderen en hun teddy beren.
Lijkt me dan ook niet meer dan logisch dat hij bij wijze van therapie Five(December) Nights at Freddy's speelt
avatar van Rillanon
Rillanon ( 221 ) 02-12-2015 14:09
De Sint is natuurlijk helemaal niet mainstream,
Hij maakt zijn eigen game met zijn Pieten team.
De game gaat over de legende van de Sint,
Die rond het jaar 280 in Turkije begint.

Nicolaas heeft naar verluid veel wonderen verricht,
Dit zijn er te veel om te beschrijven in dit gedicht.
In de verhalen stonden kinderen centraal,
De Sint houdt van games met een goed verhaal.

Nu maar hopen dat ik de PS4 ga winnen,
Dan kan ik zelf met het verrichten van wonderen beginnen.
In de wereld van Starwars Battlefront,
Dan voel ik me pas echt een bofkont!
avatar van Superdarkknight
Superdarkknight ( 64 ) 02-12-2015 14:31
Sinterklaas speelt natuurlijk Metal Gear Sint 5 Zoals iedereen weet is de Goedheiligman een kei in stealth omdat hij net zo goed is in sneaken als Solid Snake en Big Boss en dus met gemak ongemerkt binnensluipt om een cadeautje achter te laten bij iedereen die zoet is geweest De hoogste rank, de S-Rank, staat natuurlijk ook voor Sint-Rank
avatar van Koei
Koei ( 109 ) 02-12-2015 14:53
Wat een toffe inzendingen al Ik heb geen inspiratie om daar overheen te gaan, dus veel succes jury!
avatar van BDT
BDT ( 126   2) 02-12-2015 15:11
Sinterklaas speelt een aangepaste versie van Saints Row: Sints Row

Compleet met het bezorgen van 'pakketjes' aan onbekenden die ergens in een boek vernoemt staan.
Uiteraard geen auto's in de game, maar paarden en heel veel pieten die de Sint's back hebben.
De eindbaas en de tegenwerkende clan is natuurlijk van Santa Claus. Deze is te verslaan door zijn kerstboom als brandhout te gebruiken voor de stoomboot en met de stoomboot de noordpool bereiken om de fabriek van Santa Claus onschadelijk te maken.
avatar van Joranflamman
Joranflamman ( 135   1) 02-12-2015 15:58
De goede oude Sint brengt natuurlijk prachtige cadeautjes rond, maar ik heb gehoord dat hij soms de cadeautjes zelf nog even 'voor de zekerheid' test. Dit was al een ruime 10 jaar geleden begonnen. De eerste keer was toen hij het spel piet-man 2 zag liggen voor de playstation 2. Het zag er interessant uit en wou het eens testen. In piet-man 2 speel je natuurlijk Pieter Parker die door een radioactieve Piet was gebeten en hierdoor uitermate goede parkour skills had gekregen. Jaren later kwam het spel The amazing piet-man 2 uit. De Sint kon het niet laten en wou zijn nostalgische herinneringen herbeleven. Na het spel gespeeld te hebben vond hij het wel goed geweest met The amazing piet-man 2. Hij wou terug. Terug naar piet-man 2 voor de playstation 2. De Sint is bezig met piet-man 2. En niet zomaar, hij gaat de hele game 100% uitspelen.
avatar van Superpingu
Superpingu ( 75 ) 02-12-2015 17:03





Red....Sint....Redemption

Sint heeft na een lange samenwerking met de Kerstman en verdeling van December, geprobeerd Kerst over te nemen van de Kerstman.
De poging mislukte en de Kerstman heeft hoofdpiet ontvoerd uit woede...
It's up to Sint to redeem himself.

Sint galoppeert op zijn trouwe schimmel Amerigo door de wildernis en komt overal mensen tegen die hun cadeautjes niet gekregen hebben.

Daarnaast is hij op zoek naar zijn hoofdpiet die ontvoerd is door zijn ex-beste vriend ex-partner.... de Kerstman. That's what greed does to a person.
In dit avontuur verandert Sint van een jaloerse Klaas in een echt Saint en komt door mensen te helpen en hun happiness te zien weer op het goede pad.


……

Vergeet niet de Undead NightPiet DLC is natuurlijk een dark en gritty variant als Piet, die in de nacht zombies moet ontwijken om zo toch de cadeautjes langs te brengen.
avatar van Clyde
Clyde ( 25 ) 02-12-2015 17:28
nog eentje dan:

De Sint speelt een door hem zelf omgekatte versie van Super Smash Bros. dat is: Super Sint Smash Bros.2016!

39 tegenstanders vechten tegen elkaar waarvan de Sint er zelf één van is!


Zijn 38 tegenstanders voor het komend jaar zijn:

Om het nieuwe jaar meteen goed in te luiden een gevecht met: De frisse altijd goed uitziende Saint Silvester en zijn tamelijk minder goed uitziende compagnon 'de Kater'.

De 3 Koningen: Melchior, Balthasar en Caspar, laten de te volgen ster en kadootjes voor wat het is, en zetten hun kamelen in op het paard van Sinterklaas.

Helemaal uit het koude Siberië de machtige Vadertje Vorst en zijn knappe dochter Sneeuwvlokje met haar dodelijke puntige ijskristallen als wapen.

De joker Prins Carnaval zet zijn polonaise in als ultieme, ondoorkombaar, onvermijdelijke wapen, en de daarbij behorende muziek.

De knappe, verleidelijke maar gevaarlijke Sint Valentijn met pijl en boog mikkend op Sint's zijn hart zodat de Sint iets anders aan zijn hoofd heeft dan kadootjes wegbrengen.

En de overige commercie in de vorm van de spenderende tweeling Vaderdag en Moederdag.

De Paashaas met zijn wortels als steekwapens en exploderende eieren.

En zijn 12 dierenvriendjes de Chinese Rat, Os, Tijger, Konijn, Draak, Slang, Paard, Geit, Aap, Haan, Hond en Varken, waar al het geld opgaat in vuurwerk in plaats van kadootjes.

K3, gevaarlijk trio die het vermogen hebben om zich te kunnen reloaden met nieuwe energie en de Sint kunnen verblinden met hun K3-jurkjes.

Zijn altijd weer vermoeiende vijand 'De Dag van de Arbeid' - de Sint heeft na 5 december er even geen zin meer in.

De notoire San Fermin, die zijn vurige stieren rechtstreeks op de rode mijter van de Sint afvuurt. En waar het geld van zijn feestgangers opgaat in bier en wijn in plaats van kadootjes.

Het Spook van Halloween met zijn Pompoenen en concurrerend snoepgoed.

De Alliantie van de 'Allerheiligen'

De Rebellen van de 'Allerzielen'

De gulle Thanksgivingday en zijn vette kalkoen, welke al zijn pepernoten platwalst en opeet.

De zwarte plaag 'Black Friday', geld voor kadootjes bijna op.

De digitale droïd 'Cyber Monday', geld voor kadootjes nagenoeg op.

The Dark side of the Force - echt, het is waar. Die de Sint probeert te verleiden om eens geen kadootjes te brengen deze keer.

En tenslotte, the Final Battle, the Clash of the Titans, Sint's zijn aartsvijand: De Kerstman...met zijn Red Nose Rudolf versus Amerigo.

En de Pieten zorgen voor de distributie van Super Sint Smash Bros.2016.
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 25492   20) 02-12-2015 17:44
Sint speelt natuurlijk maar één game op pakjes avond: Just Sint 3.




Sint die is een flinke vent
die iedereen wel kent,
is hij op zijn paard aan het rijden
om alle kinderen te verblijden,
met kado's zoals mooie spellen
of iets om meer te kunnen bellen,
maar omdat hij zelf graag spellen geeft
waarin je van alles beleeft,
iets nieuws voor de PS4
daarmee doet hij iedereen plezier,
of een mooi spel voor XBox One
dat is echt fijn voor elke man,
en ook de vrouw daar denkt hij aan
met wat games om helemaal te gaan,
Sint zelf speelt Just Sint 3 op deze avond
en vliegt zo de hele stad rond,
om pakjes te bezorgen
vandaag en niet pas morgen,
want iedereen zit al een tijd te wachten
en naar mooie kado's te smachten,
voor elk budget is er wat te koop
en met behulp van Budgetgaming zelfs een hele hoop.

En waarom dit alles?
Just cause....
avatar van MrFit
MrFit ( 690 ) 02-12-2015 21:07
METAL GEAR SINT
Is de game waar hij iedere avond aan begint
Met chocola en speculaas
Besluipt hij stoute kinderen als een baas
Met strooigoed en dreiging met de roe
Lokt hij de stoute kinderen naar zich toe ()

Maar er gebeurt nog zoveel meer
Rijdend op zijn Amerigo op de daken op en neer
Want vanuit de schaduw van de nacht
Zijn zelfs de Pieten nog verdacht
Paarse Piet blijkt een spion te zijn
Zijn goodwill kwekend met het weggeven van marsepein

Maar voor wie werkt hij dan?
Dat kan er maar een zijn
De eindbaas, de Kerstman

Met gebruik van zijn gouden staf
Slaat hij tot slot de kerstman van zich af
Helaas ontkomt deze op het laatste moment
Dus hup aanschaffen die downloadable content

Met een stealthsuit van taaitaai
Is het dag Santa bye bye
Zwaaiend op de boot met heel veel franje
Gaat de kerstman in de zak mee naar Spanje

"This is Sint"
avatar van Care
Care ( 48302   1) 02-12-2015 21:32
Sinterklaas speelt heavy rain S.E.(Sint editie)
Hij moet natuurlijk z'n keuzes voor wie zoet is goed kunnen bepalen en met deze game traint hij dat precies.
Aan de hand van aanwijzingen en afluisterende pieten bepaalt hij welke cadeaus kinderen in de schoen krijgen en welke eventueel de roe.
Mocht een kind de toe krijgen dan zit er een quicktime event aan vast waarin de Sint zo hard mogelijk met z'n thumbstick heen en weer moet gaan.
Spel kent geen einde omdat eer steeds nieuwe kinderen in geladen worden. Free dlc.
avatar van Azkirby
Azkirby ( 361 ) 02-12-2015 22:26
zie de maan schijnt door de bomen
pas op de maan komt er aan
vreselijk avondje is gekomen
avondje om neer te gaan
vol verwachting klopt ons hart
red Link ons of wordt het zwart?
vol verwachting klopt ons hart
red Link ons of wordt het zwart?

The Legend of Zelda: Majora's Mask is het spel wat Sinterklaas het liefst in zijn vrije tijd speelt.
avatar van EXIA112
EXIA112 ( 779 ) 02-12-2015 23:00
vandaag ben ik jarig dus ik zal mijn geluk is uitproberen

Sint en piet zaten eens te denken wat ze dit jaar eens zouden kunnen spelen een nieuwe call of piety zoals vorig jaar, nee dat is gaar.

Een leuke trailer verschijnt op de televisie dat brengt Sinterklaas op een nieuw visie. Star wars wat een fenomeen roept de piet! Stop hem in de Playstation zodat iedereen het ziet!

Een spin-off dat is wat het spel nodig had maar dan zonder al dat bloedbad. Een telefoontje naar EA was al genoeg, voor een spin-off zo morgenvroeg!

‘’Star Wars Battlesint’’ wat een geweldig spel zei de Sint! Dit moet zo snel mogelijk naar elke kind!

Wat een gameplay! Je ziet de Stormtroopers overal heen schieten, maar geen kracht die op kan tegen de Sint en zijn pieten!

avatar van EPMD
EPMD ( 7063   6) 02-12-2015 23:47
Zie het licht schijnt door de bomen, Sinterklaas goot een handgranaat
Heerlijk avondtje is gekomen in een tank en zonder paard.
Zachtjes loopt hij door de buurt opzoek naar vijand nog niks afgevuurd.
Het wordt nu wel tijd voor een kill, tijdens Battlefield 4 sta je niet stil

Hij ziet ze lopen in de steeg, hij laad ze gun en schiet 'm leeg.
De ronde is nu wel voorbij, Sinterklaas zegt de PS4 is voor mij

avatar van P_Palms
P_Palms ( 7 ) 02-12-2015 23:47
Nog net binnen de tijd!

De Sint speelt natuurlijk Sint's Roe: Battle of the Pites!!
Waarbij natuurlijk 3 pietengangs het tegen elkaar opnemen om zo snel mogelijk de cadeau's te bezorgen!

Kort maar krachtig
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 02-12-2015 23:53
Hij speelt het enige echte Sinterklaas spel natuurlijk.
Wie kent hem niet?

Sint Nicolaas



En natuurlijk is er ook een spel voor Zwarte Piet.


avatar van Amusa NL
Amusa NL ( 47 ) 02-12-2015 23:55
De game die Sinterklaas speelt is niet de eerste waar je aan zou denken, maar eerder eentje die hij heel vaak gaat schenken.
Het betreft hier FIPA 16? Jaja het spel Fantastische Internationale Pieten Academie.
In zijn weinige vrije uurtjes speelt hij snel een potje met zijn Pieten, dit doet hij heel fanatiek zodat je kan horen wanneer hij gaat scoren.
Acrobaatpiet staat in het doel, met zijn lenigheid is dat een leuke boel!
Achterin leid wegwijspiet de weg, de bal moet naar VOREN schreeuwt hij want voor je het weet hebben wij pech!
Op het middenveld rent pietje paniek alle kanten op, met heel veel energie maar ook als een kip zonder kop.
Naast hem staat profpiet, hij is echt een van de besten. Soms wat arrogant maar nooit zal hij een andere piet pesten.
Voorin vinden we Hoge Hoogte Piet, die is heel erg groot! Dit is de grootste piet die is meegekomen met de boot.
Topscoorder van het elftal is de sint. Spits met topstatistieken, is dit de reden dat dit elftal zo vaak wint?
Bij verlies of winst de sint is zo blij als een kind. Een potje FIPA, maakt de wereld toch eensgezind. Sint hoopt dat men ook als hij verliest, eerlijk blijft spelen want anders is het een beetje triest. Pas op want stoute voetballers neemt hij mee geheid, voor een les in eerlijkheid!
avatar van AnpuAnubis
AnpuAnubis ( 309 ) 03-12-2015 10:14
Het zal wel pong zijn, de man Is ook de jongste niet meer en dit Is een vrij simpel spel.
avatar van AnpuAnubis
AnpuAnubis ( 309 ) 03-12-2015 10:14
Het zal wel pong zijn, de man Is ook de jongste niet meer en dit Is een vrij simpel spel.
avatar van Djxfma
Djxfma ( 9 ) 03-12-2015 13:57
Sint LAN BeachParty!
,,Neem het op tegen de enige echte
met de TopGame "GoldenEye" op
de Nintendo 64,,

Winnen wordt een uitdaging want de Sint oefent al vanaf dag 1!
Zijn FPS kunsten met zijn GamePieten op de GameAcedemie
"Game'sForLife!". Met zijn lievelings game "GoldenEye".



avatar van Niels
Niels ( 18338   1) 03-12-2015 14:05
Quote:

De prijsvraag loopt nog tot en met 2 december, daarna maken we de winnaar bekend, zodat de winnaar zijn prijs met een beetje geluk op Sinterklaasdag in de zak terug zal vinden.
avatar van Djxfma
Djxfma ( 9 ) 03-12-2015 14:15
AAAhhh nee flap! Ik heb dat laatste stuk nooit gelezen ..
Overal staat tot 3 december genoemd, dus ik ging er van uit dat de gehele mooie actie ook dan tot 3 decemeber stond aangegeven. #MijnFout
avatar van Maarten1909
Maarten1909 ( 18 ) 04-12-2015 09:01
Quote:
AAAhhh nee flap! Ik heb dat laatste stuk nooit gelezen ..
Overal staat tot 3 december genoemd, dus ik ging er van uit dat de gehele mooie actie ook dan tot 3 decemeber stond aangegeven. #MijnFout

Misschien heb je geluk en is The Force met jou.

We gaan het zien, vandaag is de grote dag!!