Vandaag Schnitzel met stroganof saus, krieltjes en boontjes
Quote:
[..]
Ben 8 jaar kok geweest en kan opzich wel iets. Met het feeling gevoel zit t wel goed en ga t naproeven. Het is alleen veel werk.. maar het resultaat zal geheid super zijn. Ik heb (dankzij inspiratie Daggie) een slowcooker gekocht en maak daar binnenkort Rendang in. Super veel zin in!
Gepost door: Ashazy op 23-05-2024 13:05
Ben 8 jaar kok geweest en kan opzich wel iets. Met het feeling gevoel zit t wel goed en ga t naproeven. Het is alleen veel werk.. maar het resultaat zal geheid super zijn. Ik heb (dankzij inspiratie Daggie) een slowcooker gekocht en maak daar binnenkort Rendang in. Super veel zin in!
Gepost door: Ashazy op 23-05-2024 13:05
Geweest? Dus je bent momenteel geen kok meer?
Quote:
[..]
Geweest? Dus je bent momenteel geen kok meer?
Gepost door: Onyxio op 23-05-2024 18:00
Geweest? Dus je bent momenteel geen kok meer?
Gepost door: Onyxio op 23-05-2024 18:00
Nee, ik heb een carriére switch gemaakt richting Operator. Koken blijft een passie maar vrienden en vrouw mogen er van genieten thuis.
Yeah, you do you too
Quote:
[..]
Nee, ik heb een carriére switch gemaakt richting Operator. Koken blijft een passie maar vrienden en vrouw mogen er van genieten thuis.
Gepost door: Ashazy op 23-05-2024 18:06
Nee, ik heb een carriére switch gemaakt richting Operator. Koken blijft een passie maar vrienden en vrouw mogen er van genieten thuis.
Gepost door: Ashazy op 23-05-2024 18:06
Fijn dat je een carrière switch hebt kunnen maken. Merk in mijn omgeving veel personeel uitstroom in de horeca-branche.
Ontopic:
Gebakken zalm met teriyakisaus, gekookte broccoliroosjes en een zilvervliesrijst-witte rijst-quinoa combi,
Kommetje miso soep met tofu en
schaaltje uitgewrongen babyspinazie met bonitoflakes.