Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Over Budgetgaming

Budgetgaming is de prijsvergelijkingssite van videogames in de Benelux. Onze missie is om alle gamers te informeren en te helpen bij de aankoop van hun games.

Wij helpen gamers door te kijken waar zij de beste prijs, service en kwaliteit kunnen krijgen.

Dit doen wij door:
  • - De grootste games database in de Benelux te hebben.
  • - Prijzen van nagenoeg alle winkeliers , zowel online als offline, te laten zien.
  • - Winkeliers te laten beoordelen door hun klanten.
  • - Release, productinformatie en reviews beschikbaar te stellen.
  • - Gamers op onze forums hun eigen mening te laten geven over games en winkeliers.
  • - De site te zijn waar de gamer centraal staat en geld bespaart!

Binnen een aantal jaar is Budgetgaming uitgegroeid tot een crew van 30 man, die zich elke dag enthousiast inzet om gamers te voorzien van de laatste (prijs) informatie.

Adverteren op budgetgaming.nl? Neem contact op met voor de mogelijkheden.

 

Affiliates

Budgetgaming.nl verdient onder andere geld middels affiliatelinks. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt om de server te betalen en leuke prijsvragen voor jullie te regelen.
Het is niet toegestaan aan gebruikers om eigen affiliatelinks te plaatsen, enerzijds omdat het een rommeltje wordt als iedereen zijn linkjes gaat spammen en anderzijds omdat wij dan deze inkomsten mislopen.
Indien gebruikers links plaatsen naar webwinkels waar wij affiliate van zijn, dan zal ons systeem automatisch deze links omzetten naar affiliatelinks. Het kan dus voorkomen dat als je een link plaatst naar een winkel, deze door ons (automatisch) wordt aangepast. Ook kunnen we in reacties, zonder hiervan melding te maken, extra links naar webwinkels plaatsen om het gemakkelijker te maken voor de bezoekers en inkomsten te genereren.

Als Amazon partner verdient Budgetgaming.nl aan aankopen bij Amazon.

Verder verdient Budgetgaming.nl onder andere aan jullie aankopen via affiliateprogramma's van Bol.com, Mediamarkt, Game Mania, Coolbue, Shop4NL, Ubisoft, BCC, Wehkamp, Alternate, Coolshop, Bookspot, CDKeys.