Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App Download de iPhone App

Over Budgetgaming

Budgetgaming is de prijsvergelijkingssite van videogames in de Benelux. Onze missie is om alle gamers te informeren en te helpen bij de aankoop van hun games.

Wij helpen gamers door te kijken waar zij de beste prijs, service en kwaliteit kunnen krijgen.

Dit doen wij door:
  • - De grootste games database in de Benelux te hebben.
  • - Prijzen van nagenoeg alle winkeliers , zowel online als offline, te laten zien.
  • - Winkeliers te laten beoordelen door hun klanten.
  • - Release, productinformatie en reviews beschikbaar te stellen.
  • - Gamers op onze forums hun eigen mening te laten geven over games en winkeliers.
  • - De site te zijn waar de gamer centraal staat en geld bespaart!

Binnen een aantal jaar is Budgetgaming uitgegroeid tot een crew van 30 man, die zich elke dag enthousiast inzet om gamers te voorzien van de laatste (prijs) informatie.

Adverteren op budgetgaming.nl? Neem contact op met voor de mogelijkheden.

 

Affiliates

Budgetgaming.nl verdient onder andere geld middels affiliatelinks. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt om de server te betalen en leuke prijsvragen voor jullie te regelen.
Het is niet toegestaan aan gebruikers om eigen affiliatelinks te plaatsen, enerzijds omdat het een rommeltje wordt als iedereen zijn linkjes gaat spammen en anderzijds omdat wij dan deze inkomsten mislopen.
Indien gebruikers links plaatsen naar webwinkels waar wij affiliate van zijn, dan zal ons systeem automatisch deze links omzetten naar affiliatelinks. Het kan dus voorkomen dat als je een link plaatst naar een winkel, deze door ons (automatisch) wordt aangepast.

 

Webmasters

Yørn
Yørn
Ik ben Yorn, inmiddels 29 jaar oud en heb de master Marketing Management afgerond. Ik ben met het vergelijken van gameprijzen ooit begonnen op een forum. Ik hield altijd al van verzamelen van dingen en nu verzamelde ik de laagste prijzen. Hoe dit alles is gegaan kun je hier lezen. Dit idee is uiteindelijk uitgegroeid tot een website waar vele Budgetgamers aan meewerken, zie hier het resultaat. Het is een waar project geworden waar hopelijk iedereen wat aan heeft.
ktugach
ktugach
De meest gestelde vraag: Waar komt die naam nu weer vandaan? Nou, dat zal ik vertellen. Tegelijk met het ontwikkelen van budgetgaming eind 2004 was ik bezig met het spel Tales of Symphonia op de Gamecube. Ik ging redelijk vaak dood tegen een boss genaamd ktugach en probeer maar eens een nick te verzinnen op een website die nog nergens gebruikt wordt. Dus dit werd ktugach. Uitspreekbaar is het niet echt en spellen gaat ook vaak mis, maarja, ik ga niet na 5 jaar nog eens mijn nick aanpassen, dan raakt iedereen helemaal in de war! Verder doe ik vanalles aan/voor deze site: administratie, techniek, moderaten, nieuwsberichten plaatsen, prijzen toevoegen/wijzigen. Wat niet eigenlijk? Oh ja, ik hou me niet zo bezig met de crew, die wordt door Yorn aangestuurd.

 

Update Crew

Gert
Gert (Teamcaptain)
Hallo allemaal, Ik ben Gert en ik ben 24 jaar. Op budgetgaming ben ik teamcaptain van een updateteam (het beste team van budgetgaming). Gamen doe ik op mijn ps3 en ps4 en verder houd ik van voetbal en kijk ik veel films.
Arabyus
Arabyus
Skull_kid
Skull_kid
Mijn naam is Robbert, ben ergens in de 30 (dan hoef ik niet ieder jaar te updaten ;) en op deze site bekend als Skull_kid. Online ben ik bekend als Devilpuppet (Steam) en Devilpuppet1 (Xbox Live), voeg me gerust toe! Ik game al sinds de NES en ben eigenlijk altijd trouw gebleven aan Nintendo, totdat ik een mooie aanbieding van een xbox zag. Naast mijn gamecube had ik dus voortaan ook een Xbox. Daarna kwam de Wii, maar die was in het begin niet interessant genoeg, dus deze had ik geruild tegen een 360. Nog steeds geen spijt van, aangezien de 360 me zeer goed bevalt. Momenteel bestaat mijn collectie uit een Xbox360, PS2, Gamecube, GBA SP, DS en een DS Lite, Gameboy Pocket, en een iPhone 4 en iPad 2. Mijn favoriete game is toch wel Oblivion op de Xbox360, die ik op 23 april 2010 (3 jaar nadat ik begonnen was met de game) pas heb uitgespeeld. Echter komt Ocarina of Time ook wel erg in de buurt voor “beste game ooit”. Ik kijk daarom ook erg uit naar TES 5: Skyrim en Zelda: Skyward Sword. Mijn functies op Budgetgaming zijn forummoderator (let dus op je woorden! ;) en Junior PR. Ook stuur ik zo nu en dan een #budgetalert op Twitter uit. Via die hashtag kan je dus de beste koopjes (die meestal maar heel kort gelden) zien.
Henri-Alexander
Henri-Alexander
.

 

Reviewers / Columnisten

PinkPirateBunny
PinkPirateBunny
Mijn ouders zeiden vroeger dat het beleefd was jezelf altijd netjes voor te stellen, dus bij deze; hoi! Onder het pseudoniem PinkPirateBunny schuilt Jeroen, de naam die inderdaad mijn ouders mochten uitkiezen. Ik ben recentelijk afgestudeerd als Amerikanist en beraad mij nu wat ik daar mee gaan doen. Mijn ouders zeiden ook altijd dat ik vierkante ogen zou krijgen van al die spelletjes. Gelukkig maar trok ik mij daar vroeger al weinig van aan. Ik speelde dan ook al NES en SNES in de vorige eeuw. Sinds mijn NES heb ik een aardige collectie games op verschillende consoles afgewerkt, met als favorieten de N64, de Dreamcast en de Xbox. Vierkante ogen heb ik er nooit van gekregen, maar sinds kort voel ik wel de behoefte om iets meer met die games te doen als alleen spelen, vandaar dat ik hoop om de budgetgaming community maar vaal lastig te vallen met mijn mening over toffe, suffe en obscure games en de mensen die ze spelen.
Slimdavy
Slimdavy
Mijn nickname is een gevolg van mijn Eminem-adoratie in mijn doldwaze puberjaren, maar buiten de interwebz ga ik door het leven als Davy De Rauw. Een Belg van 26 met sterk uiteenlopende interesses. Twee daarvan (schrijven en gamen) combineer ik al enkele jaren en op dit moment ben ik alweer een slordige zes jaar actief in het gamejournalistiekwereldje. Op die manier ben ik natuurlijk in de redactie van Budgetgaming beland. Taalnazi als ik ben, ben ik hier werkzaam als de strenge eindredacteur die de teksten controleert op foutjes alvorens ze online te plaatsen. Tussen al het harde werken door probeer ik ook nog regelmatig te gamen voor de fun. De Xbox 360 geniet daarbij absoluut mijn voorkeur, al durf ik ook wel ‘s een gouwe ouwe uit mijn retrocollectie nemen voor een heerlijk vleugje nostalgie.