Quote:
Is jouw avatar nou Mei Ling?
[..]
Omdat jij hier bent in niet daar?
Gepost door: Forrestfield op 25-04-2017 11:34
Omdat jij hier bent in niet daar?
Gepost door: Forrestfield op 25-04-2017 11:34
Ghost reportin'. Somebody call for an exterminator?
Quote:
Nee. Omdat we een plan aan het smeden zijn om alle leverworst eters de deporteren.Omdat jij hier bent in niet daar?
Gepost door: Forrestfield op 25-04-2017 11:34
Gepost door: Forrestfield op 25-04-2017 11:34
jk jongens. Gaan we nooit doen natuurlijk. |||Spoiler||| Echt niet |||Spoiler||| |||Spoiler||| Eerlijk |||Spoiler|||
Twitch.tv/DagDoesStuff ๐๐
Quote:
[..]
Is jouw avatar nou Mei Ling?
Gepost door: Doobieters op 25-04-2017 11:38
Is jouw avatar nou Mei Ling?
Gepost door: Doobieters op 25-04-2017 11:38
Nee, maar verrekt! Ze lijkt wel een beetje. Het is Makoto Niijima uit Persona 5.
Juich: Sniper Ghost Warrior 3's Season Pass is ook gratis op de Xbox 1. Of ik het spel ooit ga spelen is maar de vraag; maar gratis is altijd goed.
Quote:
[..]
Nee. Omdat we een plan aan het smeden zijn om alle leverworst eters de deporteren.
jk jongens. Gaan we nooit doen natuurlijk. |||Spoiler||| Echt niet |||Spoiler||| |||Spoiler||| Eerlijk |||Spoiler|||
Gepost door: Dagmar op 25-04-2017 11:44
Nee. Omdat we een plan aan het smeden zijn om alle leverworst eters de deporteren.
jk jongens. Gaan we nooit doen natuurlijk. |||Spoiler||| Echt niet |||Spoiler||| |||Spoiler||| Eerlijk |||Spoiler|||
Gepost door: Dagmar op 25-04-2017 11:44
Ik snap het. Het is een grapje.
|||Spoiler||| Dat zeg je alleen omdat ze anders onderduiken, toch? Toch? |||Spoiler|||
ๆฑ้จๅฑใ
PSN: Henri-Alexander | XBL: Henri Alex
Quote:
Juich: Fles champagne t.w.v. $49.99 van onze baas van de UK office gekregen. Nu maar even leren champagne te drinken.
Gepost door: Henri-Alexander op 25-04-2017 12:58
Gepost door: Henri-Alexander op 25-04-2017 12:58
Nu even een sabel kopen zodat je hem in stijl kan openen!
Altijd in voor een potje rocket league :) PSN: Killerkel97
Bijvoorbeeld de champagne koken (3,5 dl) en er 75g suiker, 30 g custardpoeder, 4 eierdooiers, 50 g suiker, 6 blaadjes gelatine en 5 dl slagroom bijvoegen en daarna mengen - in een glas gieten en laten opstijven in de koelkast om daarna nog aarbeien of ander rood fruit erover heen te gooien.
Of voor een vetarm toetje; banaan in plakjes snijden, dan invriezen.
Warme kersen maken (of stoofperen of whatever... je hebt enkel het vocht nodig dus iets dat je lekker vindt om ernaast te eten... de warme kersen kun je evt in browniebeslag smijten o.z.d. dus die komen altijd wel van pas)
Je bevroren banaan pureren door er een beetje van het hete kersenvocht aan toe te voegen (niet te veel) om zo bananenijs te maken.
Bananenijs in het glas doen en de champagne er langzaam bij schenken en verder ongemengd serveren. (Er ontstaat vanzelf een mooi kleurverloop in het glas. Erg classy.)
Geef donuts. NNID/PSN/Steam/Epic: Samael_blackwing 3DS FC: 0619-4334-6746 Switch FC: SW-2963-2293-4414
Quote:
Wel heel veel moeite om tegen een boot aan te gooien hoor.Of je maakt er een toetje mee.
Bijvoorbeeld de champagne koken (3,5 dl) en er 75g suiker, 30 g custardpoeder, 4 eierdooiers, 50 g suiker, 6 blaadjes gelatine en 5 dl slagroom bijvoegen en daarna mengen - in een glas gieten en laten opstijven in de koelkast om daarna nog aarbeien of ander rood fruit erover heen te gooien.
Of voor een vetarm toetje; banaan in plakjes snijden, dan invriezen.
Warme kersen maken (of stoofperen of whatever... je hebt enkel het vocht nodig dus iets dat je lekker vindt om ernaast te eten... de warme kersen kun je evt in browniebeslag smijten o.z.d. dus die komen altijd wel van pas)
Je bevroren banaan pureren door er een beetje van het hete kersenvocht aan toe te voegen (niet te veel) om zo bananenijs te maken.
Bananenijs in het glas doen en de champagne er langzaam bij schenken en verder ongemengd serveren. (Er ontstaat vanzelf een mooi kleurverloop in het glas. Erg classy.)
Gepost door: Samael_blackwing op 25-04-2017 13:18
Bijvoorbeeld de champagne koken (3,5 dl) en er 75g suiker, 30 g custardpoeder, 4 eierdooiers, 50 g suiker, 6 blaadjes gelatine en 5 dl slagroom bijvoegen en daarna mengen - in een glas gieten en laten opstijven in de koelkast om daarna nog aarbeien of ander rood fruit erover heen te gooien.
Of voor een vetarm toetje; banaan in plakjes snijden, dan invriezen.
Warme kersen maken (of stoofperen of whatever... je hebt enkel het vocht nodig dus iets dat je lekker vindt om ernaast te eten... de warme kersen kun je evt in browniebeslag smijten o.z.d. dus die komen altijd wel van pas)
Je bevroren banaan pureren door er een beetje van het hete kersenvocht aan toe te voegen (niet te veel) om zo bananenijs te maken.
Bananenijs in het glas doen en de champagne er langzaam bij schenken en verder ongemengd serveren. (Er ontstaat vanzelf een mooi kleurverloop in het glas. Erg classy.)
Gepost door: Samael_blackwing op 25-04-2017 13:18
Juich; Tuintafel verkocht voor een tientje. Scheelt mij weer een tripje naar de stort dit weekend.
Twitch.tv/DagDoesStuff ๐๐
Quote:
Juich: Sam komt dit weekend bij mij deserts maken!
Of je maakt er een toetje mee.
Bijvoorbeeld de champagne koken (3,5 dl) en er 75g suiker, 30 g custardpoeder, 4 eierdooiers, 50 g suiker, 6 blaadjes gelatine en 5 dl slagroom bijvoegen en daarna mengen - in een glas gieten en laten opstijven in de koelkast om daarna nog aarbeien of ander rood fruit erover heen te gooien.
Of voor een vetarm toetje; banaan in plakjes snijden, dan invriezen.
Warme kersen maken (of stoofperen of whatever... je hebt enkel het vocht nodig dus iets dat je lekker vindt om ernaast te eten... de warme kersen kun je evt in browniebeslag smijten o.z.d. dus die komen altijd wel van pas)
Je bevroren banaan pureren door er een beetje van het hete kersenvocht aan toe te voegen (niet te veel) om zo bananenijs te maken.
Bananenijs in het glas doen en de champagne er langzaam bij schenken en verder ongemengd serveren. (Er ontstaat vanzelf een mooi kleurverloop in het glas. Erg classy.)
Gepost door: Samael_blackwing op 25-04-2017 13:18
Bijvoorbeeld de champagne koken (3,5 dl) en er 75g suiker, 30 g custardpoeder, 4 eierdooiers, 50 g suiker, 6 blaadjes gelatine en 5 dl slagroom bijvoegen en daarna mengen - in een glas gieten en laten opstijven in de koelkast om daarna nog aarbeien of ander rood fruit erover heen te gooien.
Of voor een vetarm toetje; banaan in plakjes snijden, dan invriezen.
Warme kersen maken (of stoofperen of whatever... je hebt enkel het vocht nodig dus iets dat je lekker vindt om ernaast te eten... de warme kersen kun je evt in browniebeslag smijten o.z.d. dus die komen altijd wel van pas)
Je bevroren banaan pureren door er een beetje van het hete kersenvocht aan toe te voegen (niet te veel) om zo bananenijs te maken.
Bananenijs in het glas doen en de champagne er langzaam bij schenken en verder ongemengd serveren. (Er ontstaat vanzelf een mooi kleurverloop in het glas. Erg classy.)
Gepost door: Samael_blackwing op 25-04-2017 13:18
PSN: Henri-Alexander | XBL: Henri Alex
Maar mijn eerstvolgende vrije weekend is voorlopig die van 3 & 4 juni. Dit weekend & mei is volgeboekt!
Geef donuts. NNID/PSN/Steam/Epic: Samael_blackwing 3DS FC: 0619-4334-6746 Switch FC: SW-2963-2293-4414
Gave natuurfoto's (en een konijntje )
Geef donuts. NNID/PSN/Steam/Epic: Samael_blackwing 3DS FC: 0619-4334-6746 Switch FC: SW-2963-2293-4414
Quote:
Juich: Ik heb al een hele dag een vriend. Op Facebook dan, in huis zou ik mij alleen maar irriteren. Ik hoop niet dat vrienden/familie nu assumpties gaan maken als ze zien dat ik iemand als vriend heb, Sam is momenteel namelijk mijn enige vriend op dat sociale platform. Juich: alweer een hele dag facebook vrienden met Henri-Alexander!
Gave natuurfoto's (en een konijntje )
Gepost door: Samael_blackwing op 25-04-2017 20:53
Gave natuurfoto's (en een konijntje )
Gepost door: Samael_blackwing op 25-04-2017 20:53
Juich 2: Net bij G&G meerdere biertjes gekocht. Dat wordt smullen komende weken.
PSN: Henri-Alexander | XBL: Henri Alex
Quote:
Sorry dat ik hier bijna nooit meer ben (geen idee of iemand me mist), maar ik moet nu even juichen. Recent heb ik een meisje ontmoet via zo'n hippe app. Ze houdt van auto's, ze houdt van metal en ze houdt van reizen (en ja, ze is echt! Nog knap ook), wat ongeveer mijn drie meest geliefde dingen zijn in dit leven. En ze lijkt me nog te mogen ook. Onze eerste ontmoeting staat al ingepland en ik ben tegelijk hyperblij en extreem nerveus Al acht jaar heeft er geen vrouw meer naar me omgekeken en dan komt er opeens zo'n goeie uit de lucht vallen. Blije Fant out
Gepost door: Fant op 23-04-2017 12:53
Gepost door: Fant op 23-04-2017 12:53
Ik snap dat je bij een eerste date denkt "het moet iets romantisch zijn en iets dicht bij auto's" maar je moet natuurlijk wel je rommel opruimen