Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS
Ping Pals (NDS)
22 100 1

Review Ping Pals (NDS)

Af en toe sta ik versteld van de intelligentie van een ontwikkelaar, en dat is deze keer ook zo.
In elke DS zit standaard het programma Pictochat, een programma waarmee je draadloos met andere mensen in je omgeving kunt chatten. Waarschijnlijk waren de mensen van THQ hier niet van op de hoogte toen ze deze ''game'' maakten. Ping Pals is namelijk een spel waarin je draadloos met andere mensen in je omgeving kunt chatten. Er zit alleen eén verschil tussen Ping Pals en Pictochat, Ping Pals kost namelijk geld.

Natuurlijk kun je niet alleen chatten in Ping Pals, je kunt ook minigames spelen, en het character dat anderen zien als ze met je chatten coole kleding en accesoires geven. Helaas zijn de minigames geen fuck aan en is de mogelijkheid om je character cool te kleden alleen leuk voor kledingfanaten en 24 uur shoppers.

Maar om je nog meer de indruk te geven dat je dit spel absoluut in de winkel moet laten liggen, leg ik de minigames even uit. In één van de minigames kun je met een computer character chatten. Dit is leuk voor mensen die nooit met anderen praten, of zich af en toe wat eenzaam voelen, maar voor alle anderen is hier absoluut niks aan. Je praat bijvoorbeeld met een oude oma die vraagt hoe het met je gaat. Leuk is anders. Ook zijn er een minigames die je samen met anderen kunt spelen. Bijvoorbeeld een spel waarin de computer je een opdracht geeft om een bepaald voorwerp in een bepaalde categorie (bijvoorbeeld muziek en dan band) te tekenen, en dan moet de andere speler raden wat het is. Best geinig, maar zo'n spel kun je ook zelf bedenken, en dan kost het je geen cent. Er is ook een spel waarin een bom zit. De bedoeling is ervoor te zorgen dat deze niet bij jou ontploft. Dit doe je door zo snel mogelijk het woord dat op het scherm staat in te typen. Ook niet geweldig dus.

Verder zijn er honderd secret words, waarmee je geld kunt verdienen die je uit kan geven in de shop om kleding en accesoires te kopen. Dit kun je overigens ook doen door minigames te spelen.

Verdict
Graphics:
Zien er saai uit, en niet leuk om naar te kijken. Niet vervelend, maar absoluut niet leuk.

Sound:
Irritante deuntjes en normale geluidseffecten. Niks revolutionair dus.

Gameplay:
Is die er? Noem je tekenen en schrijven gameplay? In Pictochat is het leuk, in dit spel stompzinnig en irritant. En dat komt ook omdat je boos op jezelf bent dat je geld hebt neergelegd voor een baggerspel.

Houdbaarheidsdatum:
Als je het leuk vind je kun je eeuwig met dit spel blijven chatten. De vraag is: Wie vind dit leuk?

Conclusie:
Pictochat is een programma dat alleen leuk is voor eenzame mensen en mensen die ongelovelijk onwijs veel van kledingshoppen houden. Bijna voor niemand leuk dus.

Maar er is niet alleen slecht nieuws over deze game. Je kunt dit spel namelijk voor maar €13,- kopen bij http://www.stores.ebay.nl/sternmans-games!!! En dan heeft Budgetgaming ook nog eens wat heel erg cools weten te regelen: Want als lid van Budgetgaming.nl, krijg je bij de bestelling van deze game ook nog eens een toffe gamegoodie! Dus als dit je toch wel tof lijkt, of gewoon wil praten tegen een computercharacter, bestel de game dan bij Sternman's Games, en meldt even dat je deze game als lid van Budgetgaming gaat kopen. Dan zorg wij er persoonlijk voor dat je de goodie bij de game krijgt.

Deze review is door TimD geschreven 

Oordeel Ping Pals (NDS)

  • Graphics 30
  • Gameplay 10
  • Originality 10
  • Sound 20
  • Replay 10
  • Eindcijfer 22

Aantal keer bekeken: 8993 

Laagste 2 prijzen voor Ping Pals (NDS)

7.95 9.96 2
Winkel Cijfer Levertijd Prijs Porto Totaal
Gameland-Groningen 9.6
€  4.95€ 3.00   € 7.95
Bol.com Partner 8.5
€  9.96€ 0.00   € 9.96

Meer prijzen 

Laatste reacties

avatar van Luger
Luger ( 64 ) 03-09-2005 19:45
wel geinig alleen wel erg veel gekeken naar de review van soccer live in de PU. was precies zon brief met dezelfde opzet
avatar van Ktugach
Ktugach ( 20937   487) 29-09-2005 14:23
Rol: Administrator
Quote:
wel geinig alleen wel erg veel gekeken naar de review van soccer live in de PU. was precies zon brief met dezelfde opzet

Review is gewijzigd, staat nu een review van onze eigen leden.
avatar van Erich
Erich ( 369 ) 30-09-2005 18:12
Zo, een toppertje dus!
avatar van Lennert
Lennert ( 115 ) 01-10-2005 19:35
Wie gaat er nou Ping Pals kopen, als je Pictochat heb en dat gratis is -.-
avatar van Talicus
Talicus ( 7391 ) 02-10-2005 21:40
Wedden dat TimD het spel niet eens heeft en gewoon de ervaringen van anderen heeft gebruikt?
Als ze nou allemaal logen en het in feite wel een leuk spel was? he?
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 03-10-2005 11:05
Nou Talicus, ik heb het spel wel gekregen. Ik schrijf zoiezo alleen een review als ik het spel daadwerkelijk (uit)gespeeld heb.
avatar van Baz
Baz ( 2721 ) 25-12-2005 16:47
Deze game is echt "Dom" Het enige verschil is dat je Item's kan kopen!!

Als je deze game koopt kan je tegen jezelf zeggen "Geldverspilling "