Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App

Grote prijsvraag: Bart Smit Games Run - Uitleg

Check de huidige Games Run hier

Morgen is het zo ver, dan gaat Bart Smit beginnen aan de PS3 Games Run. Waar we je gister alles vertelden over deze actie, is het vandaag tijd om alles met je te delen over de grote prijsvraag die we hier gaan doen! Deze zal tijdens de gehele duur van de Games Run op Budgetgaming lopen.

En een grote prijsvraag wordt het, want we gaan op één dag op maar liefst drie manier prijzen vergeven! Wat we gaan vergeven zijn onder andere PlayStation 3 controllers, een PS3 staander en een PS3 Headset. Dat zijn echter nog de opwarmertjes, want iedereen maakt morgen kans op een Bioshock Infinite Mega pakket vol met Bioshock goodies. Een goodiepakket is echter natuurlijk niet compleet zonder de game zelf ook te vergeven. Daarom zal de winnaar van één van de Bioshock Paketten (we hebben er maar liefst drie, twee grote paketten, één kleine) ook de game zelf voor een console naar keuze mogen uitkiezen! Sta jij morgen aan de startlijn van de PS3 Run?

Plaats morgen een Games Run reactie en win.
In samenwerking met Bart Smit gaan we er morgen sowieso op Budgetgaming een feestje van maken. Maar hoe kan jij nu precies morgen een prijs winnen? Dat is heel simpel. Plaats een Games Run reactie onder het nieuwsbericht met een antwoord op de volgende vraag:

Welk artikel loopt momenteel op de Games Run? Geef kort een toelichting wat je van deze game/aanbieding vindt.

Een Games Run reactie moet er als volgt uit zien
----------
Game die nu loopt: bijv: Bioshock Infinite *prijs*
*Ik vind van deze game en aanbieding het volgende*
------------------
Dit moet je overigens niet doen onder dit nieuwsbericht, vannacht komt daar een apart bericht voor online. De Games Run zelf gaat morgen van start om 9:00 op BartSmit.com

Er zijn een paar dingen waar je op moet letten.
--> Hoe vaker je een aanbieding meldt, hoe meer kans je maakt op onderstaande prijzen. Je mag dus zo vaak mee doen als je wilt. Let wel dat je maar één keer mag reageren per lopende Games Run aanbieding.

--> Wanneer een Games Run aanbieding is vervangen voor de volgende aanbieding, kun je geen Games Run reactie meer plaatsen voor de actie die inmiddels voorbij is. Je kunt alleen een Games Run reactie plaatsen voor de aanbieding die op dat moment gaande is.

--> Komt een game die al eerder op de dag langs kwam voor een tweede keer langs en heb je die al een keer gemeld. Meld hem dan wel nog een keer, maar meld iets anders in je toelichting. Bijvoorbeeld als je het eerst had over de gestelde prijs, vertelde dan in je tweede toelichting bijvoorbeeld kort wat je van de game vindt.Wat kan je winnen - Ben jij een Marathonrenner? .
De vraag is met welke pet op jij morgen het feestje zal gaan betreden en voor welke prijzen je mee gaat doen. Er zijn namelijk drie manier om morgen een prijs in de wacht te slepen!

Mogelijkheid 1: De Marathonrenner – Kans op Bioshock Megapakket
De Marathon prijsvraag is voor de echte die-hard Budgetgamers morgen die misschien al vanaf 9:00 morgen klaar zitten. Tijdens de Games Run morgen ‘ren’ je door elke keer als er een nieuwe aanbieding op de Games Run komt, deze te melden in de vorm van een Games Run reactie.
De Marathonrennerprijsvraag staat in het teken van wie morgen de meeste aanbiedingen weet te melden en wie dus het langste heeft gerend gedurende de dag. Als marathonrenner doe je tevens automatisch mee met de andere twee winstmogelijkheden die hier onder staan vermeld.

Ben jij die gene met de meeste Games Run meldingen, dan win je automatisch het Bioshock Pakket met daarin goodies en het spel zelf voor een console naar keuze! Zijn er meerdere die-hard Marathonrenners met evenveel reacties, dan wordt er onder jullie als select groepje het Bioshock pakket verloot. De winnaar mag tevens als eerste kiezen uit de twee figurines welke hij graag zou willen.

Bioshock Infinite Mega prijzenpakket
- De game voor een platform naar keuze
- Steelbook case
- Bioshock Infinite tas,
- Bioshock Infinite T-Shirt
- Eerste keuze uit de figurines, te kiezen uit Elizabeth Figurine en Boy of Silence FigurineEerste keuze uit deze twee:Mogelijkheid 2: De korte afstandsloper – Win PS3 accessoires
Heb jij niet de gehele dag tijd, maar zitten er wel voor jou een paar uurtjes hier en daar in de dag dat je even langs kan komen, dan maak je kans op diverse PS3 accessoires! We gaan namelijk gedurende de gehele dag om de drie uur een prijs vergeven! Plaats jij een Games Run reactie in één van de gestelde tijden, dan maak je automatisch kans op de prijs die in dat tijdsbestek wordt vergeven.

Gedurende de dag gaan we de volgende items vergeven:

Wanneer je een Games Run reactie plaatst tussen:
Ronde 1: 9:00 – 12:00 kans op: 1x Nitho PS3/PC Shock Pad Controller
Ronde 2: 12:00 -15:00 kans op: 1x PlayStation 3 Vertical Stand
Ronde 3: 15:00 – 18:00 kans op: 1x HKS Racing Wired PS3 Controller
Ronde 4: 18:00 – 21:00 kans op: 1x PlayStation 3 Performance Gaming Kit
(Bevat Stereo Gaming Headset, High Speed HDMI Cable en een Dual Charge ’n stand


Mogelijkheid 3: De aanmoediger 1x Bioshock Mega pakket 1 x mini Bioshock pakket

Heb jij weinig tijd gedurende de dag, dan is de aanmoedigers prijsvraag wat voor jou. Aan het einde van de Games Run, verloten we namelijk nog eens twee Bioshock pakketten onder iedereen die een reactie heeft geplaatst!
Kortom, al heb je maar éénmaal een reactie geplaatst, dan maak je al kans.

Je kunt je kansen tevens beinvloeden, hoe meer verschillende Games Run reacties je namelijk plaatst, hoe meer kans je hebt om te winnen. Hoe vaker je langs komt, hoe meer kans je hebt om geselecteerd te worden als winnaar. Let wel op dat je per Games Run aanbieding maar één keer mag reageren. Gewone reacties tellen dus hier niet in mee.

Bioshock Infinite Mega prijzenpakket
- De game voor een platform naar keuze
- Steelbook case
- Bioshock Infinite tas,
- Bioshock Infinite T-Shirt
- Bioshock figurine - Overgebleven keuze uit de Marathonprijsvraag Bioshock Elizabeth of Boy of Silence figurine.Tweede keuze uit deze twee:Bioshock Infinite Mini prijzenpakket
- De game voor een platform naar keuze
- Steelbook case
- Bioshock T-shirt


Tot Slot - Trek je digitale sportschoenen maar alvast aan!
Dat was een flinke berg aan informatie. Tot slot willen we je nog mededelen dat de winnaars van de verschillende rondes en de diverse prijsvragen uiterlijk zaterdagmiddag bekend gemaakt worden. Hoogstwaarschijnlijk gebeurt dat al gewoon op vrijdag. Je kan mee doen zolang de Games Run morgen loopt.
Vannacht zal er een nieuw bericht geplaatst worden, waar je morgen vanaf 9:00 's ochtends onder kunt reageren met Games Run reacties. Wij kijken er morgen alvast naar uit om er een mooi feestje van te maken. Is er nu nog iets niet duidelijk, meld dit dan even hier onder in de reacties, dan zullen we je vragen beantwoorden. We bedanken Bart Smit voor het beschikbaar stellen van alle prijzen.

Welke games hopen jullie dat morgen langs gaan komen? En ga jij mee doen aan de prijsvraag? en zo ja welke editie?

In ieder geval, morgen om 9:00 gaan we beginnen.

Laatste reacties

avatar van Ser ArtoriaZ
Ser ArtoriaZ ( 2641 ) 11-04-2013 14:23
Jezus wat een vette prijsvraag. Ik wou al zo graag goodies van BioShock Infinite maar ik kon het vrijwel nergens vinden. Ik hoop ook dat de echte die-hard BioShock fan de prijs wint! Ik doe zeker mee,veel succes iedereen!
avatar van EPMD
EPMD ( 6278   2) 11-04-2013 14:25
Vette actie

Respect voor Bart Smit.

Ben benieuwd naar morgen
avatar van Fant
Fant ( 12220   1) 11-04-2013 14:28
hnng, ik moet dat Bioshock pakket hebben... Eens kijken wat ik kan doen morgen
avatar van Dionfcu70
Dionfcu70 ( 817 ) 11-04-2013 14:29
Ik hoop zelf dat er morgen de games: dishonored, far cry 3 en call of duty black ops 2 langs komen.
Ik ga zelf voor de prijsvraag de marathonrenner en de aanmoediger.
avatar van EPMD
EPMD ( 6278   2) 11-04-2013 14:32
Die gaan morgen langskomen @ Dionfcu70

Als ik het goed begrijp moet je voor het 1e Bioshock pakket (De Marathonrenner) de hele dag no-lifen op budgetgaming en bartsmit.

Ben morgen vrij.

Maar ik weet niet of ik van 9 tot 9 volhou.

Het is wel een mooi pakket.
avatar van Fant
Fant ( 12220   1) 11-04-2013 14:38
Quote:
Die gaan morgen langskomen @ Dionfcu70

Als ik het goed begrijp moet je voor het 1e Bioshock pakket (De Marathonrenner) de hele dag no-lifen op budgetgaming en bartsmit.

Ben morgen vrij.

Maar ik weet niet of ik van 9 tot 9 volhou.

Het is wel een mooi pakket.

Nah, iedereen die minstens 1 reactie plaatst doet mee. Alleen als je elke enkele game spot heb je veel meer kans (100% als je de enige bent).
avatar van Lam-Bal
Lam-Bal ( 2546 ) 11-04-2013 14:53
Eens kijken of ik (eindelijk) eens een prijs(je) kan winnen op BG. Alvast iedereen veel plezier, succes en een leuke koopjesjacht toegewenst
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 13228   10) 11-04-2013 14:56
Ik zal zeker mee gaan doen, hoewel de hele dag mee doen een hele zit wordt...

Ach, in ieder geval is het leuk om mee te doen en hopelijk zijn de games en met name de prijzen daarvoor erg goed, want dan wordt het een echte budget-gaming dag
avatar van JeffreyBtt
JeffreyBtt ( 940 ) 11-04-2013 14:58
Moet je elke keer een nieuwe reactie plaatsen, of gewoon een edit over je eerste reactie gooien?
avatar van EPMD
EPMD ( 6278   2) 11-04-2013 15:00
Quote:
Moet je elke keer een nieuwe reactie plaatsen, of gewoon een edit over je eerste reactie gooien?


Ik denk gewoon een nieuwe reactie.

Anders kunnen ze uiteindelijk niet zien hoeveel reacties je in totaal hebt geplaatst.
avatar van Dionfcu70
Dionfcu70 ( 817 ) 11-04-2013 15:08
Wat denken jullie hoe duur bijvoorbeeld call of duty black ops 2 enz is heeft iemand een vermoede
avatar van UserVerwijderd
UserVerwijderd ( 8270 ) 11-04-2013 15:08
Eens even over nadenken of ik hieraan mee gaan doen... Was niet mn idee om van 9 tot 9 BG en BS in de gaten te houden xD Maar het prijzenpakket is niet mis, dus dat wordt waarschijnlijk no-lifen
avatar van Ghostly
Ghostly ( 516 ) 11-04-2013 15:10
Dit is al een mooie actie hopelijk laat BartSmit zich morgen dan ook zien met de echte bodemprijzen!

Heb er al zin in, succes aan iedereen die morgen mee doet.
avatar van EPMD
EPMD ( 6278   2) 11-04-2013 15:15
Quote:
Wat denken jullie hoe duur bijvoorbeeld call of duty black ops 2 enz is heeft iemand een vermoede


Ik zou toch echt tot morgen wachten.

Ik vind BartSmit normaal gesproken vrij prijzig

Maar ze hebben soms ook zeer mooie aanbiedingen: Kan me die Max Panye 3 Special Edition voor €20 incl. nog herinneren. Of de Killzone Helghast Edition die destijds voor €40 weg ging.

Ik hoop in ieder geval dat Bart Smit hun verjaardag groots zal vieren en ons allemaal zal verrassen met hele mooie aanbiedingen.
avatar van Heart1982
Heart1982 ( 475   2) 11-04-2013 15:16
Dus als ik het goed begrijp:

Hier op BG zal de hele dag 1 topic geopend worden waar je elke 30 minuten (of net wanneer er een nieuwe game aangekondigd is) op moet reageren volgens onderstaand voorbeeld,
of zijn er meerdere topics om op te reageren, dus voor elke actie 1?

Een Games Run reactie moet er als volgt uit zien
----------
Game die nu loopt: bijv: Bioshock Infinite *prijs die op dat moment op de site van BartSmit staat neem ik aan?*
*Ik vind van deze game en aanbieding het volgende* bla, bla eigen mening.

Het lijkt me een leuke actie, ik ga de site zeker een paar keer per dag in de gaten houden, mogelijk komt er nog een leuke MGS deal voorbij

Succes iedereen!
avatar van Yørn
Yørn ( 4086   5) 11-04-2013 15:24
Rol: Administrator
Quote:
Dus als ik het goed begrijp:

Hier op BG zal de hele dag 1 topic geopend worden waar je elke 30 minuten (of net wanneer er een nieuwe game aangekondigd is) op moet reageren volgens onderstaand voorbeeld,
of zijn er meerdere topics om op te reageren, dus voor elke actie 1?
!

Vannacht plaatsen we een nieuwsbericht die het startschot voor morgenvroeg zal inleiden, onder dat bericht zul je de gehele dag kunnen reageren. Er komt dus één topic als het ware.

@Femina Je kan natuurlijk ook gedurende de dag een paar mee doen om kans te maken één van de aanmoedigers pakketten. Al is de kans dan wat kleiner omdat iedereen kans maakt.
avatar van EXIA112
EXIA112 ( 779 ) 11-04-2013 15:30
morgen om 8:30 al een tentamen staan tot 11:30 ;(
avatar van Heart1982
Heart1982 ( 475   2) 11-04-2013 15:31
Bedankt voor de opheldering Yørn.
avatar van Dafish
Dafish ( 371 ) 11-04-2013 15:31
Mooie actie! Alleen jammer dat de werkende man of vrouw geen kans op alles kan maken. Succes vrije en werkloze mensen!
avatar van Axeldc
Axeldc ( 419 ) 11-04-2013 15:31
"Bioshock Infinite Mini prijzenpakket"
Lijkt me een understatement

Het werd voor mij hoog tijd om me eens aan te melden ipv enkel hier rond te kijken. Dus bij deze gedaan
avatar van Subjectiviteit
Subjectiviteit ( 312 ) 11-04-2013 15:37
Nou, da's een kleine moeitje voor een kans op bést wel leuke prijzen !
avatar van Mr. Cheapo!
Mr. Cheapo! ( 7446 ) 11-04-2013 15:44
Hierbij wens ik iedereen alvast veel succes die aan deze schitterende prijzen actie meedoen! Persoonlijk weet ik niet of ik mee kan/wil doen (om persoonlijke redenen) maar des te meer prijzen blijven er voor jullie over...... ;-D
avatar van Rillanon
Rillanon ( 213 ) 11-04-2013 15:45
Super actie! Hopelijk komt bioshock sowieso voor een mooie prijs voorbij! Iedereen die meedoet veel succes!
avatar van UserVerwijderd
UserVerwijderd ( 8270 ) 11-04-2013 15:54
Quote:
[..]

Vannacht plaatsen we een nieuwsbericht die het startschot voor morgenvroeg zal inleiden, onder dat bericht zul je de gehele dag kunnen reageren. Er komt dus één topic als het ware.

@Femina Je kan natuurlijk ook gedurende de dag een paar mee doen om kans te maken één van de aanmoedigers pakketten. Al is de kans dan wat kleiner omdat iedereen kans maakt.


Jups dat is waar, maar dan wil ik er ook voor gaan dus dat wordt heel vaak de sites bekijken
avatar van Ben
Ben ( 7646 ) 11-04-2013 16:16
Rol: Toevoeg Moderator
Nog nooit iets gewonnen met dit soort dingen, ga het wel proberen.
Ik zie jullie morgen om 9:00!
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2972 ) 11-04-2013 16:20
Leuke actie dit!
Voor mij is het ook al weer meerdere jaren geleden dat ik voor het laatst een prijsvraag heb gewonnen, dus hopelijk staat geluk eindelijk weer eens aan mijn kant.
avatar van Robbiebobbie85
Robbiebobbie85 ( 22 ) 11-04-2013 16:33
Ik ben morgen vrij, maar ga leuke dingen met mijn dochter doen... Door het werken zie ik die niet zoveel succes iedereen
avatar van Ivo001
Ivo001 ( 5433   6) 11-04-2013 16:34
Ik ga mijn best doen!
Helaas wel van 8:45-10:25 tentamen, maar dan ga ik maar voor de andere prijzen.
's middags komt een maat langs om te gamen, dus dat kan het ook nog wat lastiger maken lol
avatar van Lam-Bal
Lam-Bal ( 2546 ) 11-04-2013 16:50
Quote:
's middags komt een maat langs om te komen

Ik zou deze zin iets aanpassen, want daar zijn andere websites voor
avatar van Ivo001
Ivo001 ( 5433   6) 11-04-2013 17:12
Quote:
[..]

Ik zou deze zin iets aanpassen, want daar zijn andere websites voor


Bedankt voor je berichtje, volgens mij had ik een beetje een hersen error waardoor ik 2x hetzelfde woord gebruikt haha
avatar van Meanie
Meanie ( 432 ) 11-04-2013 17:21
Leuke actie!
Ben erg benieuwd naar de actieprijzen! Helaas moet ik vanaf 10u werken en daarna ook al plannen, dus hoop dat ze bioshock als eerste in de aanbieding gooien

p.s. hoop natuurlijk voor iedereen dat iDeal gewoon werkt en anders dat BS hiervoor iets regelt.
avatar van Jordanmaster
Jordanmaster ( 1440 ) 11-04-2013 17:21
Succes iedereen! Ik kijk wel toe wat ik allemaal wel niet gemist heb haha
avatar van Bianconero
Bianconero ( 1020 ) 11-04-2013 17:32
Geldt de actie alleen op Bartsmit.com of ook in de winkels?
avatar van Yørn
Yørn ( 4086   5) 11-04-2013 17:34
Rol: Administrator
Quote:
Geldt de actie alleen op Bartsmit.com of ook in de winkels?

De actie geldt alleen op bartsmit.com, elke actieprijs zal ongeveer een half uur geldig zijn.
avatar van Dionfcu70
Dionfcu70 ( 817 ) 11-04-2013 17:58
Quote:
Leuke actie!
Ben erg benieuwd naar de actieprijzen! Helaas moet ik vanaf 10u werken en daarna ook al plannen, dus hoop dat ze bioshock als eerste in de aanbieding gooien

p.s. hoop natuurlijk voor iedereen dat iDeal gewoon werkt en anders dat BS hiervoor iets regelt.

Ik heb vandaag contact opgenomen met de klantenservices van bartsmit . Ze zeiden dat je met ideal, creditcard en acceptgiro kan betalen morgen met de actie.
avatar van 3bdelilah
3bdelilah ( 1786 ) 11-04-2013 17:59
Ik doe sowieso mee! Kleine kans dat ik win maar ja, 't is het proberen waard.
avatar van Jiang153
Jiang153 ( 490 ) 11-04-2013 18:15
Nicee ik doe ook mee helaas pas na school..
avatar van Sketsboy15
Sketsboy15 ( 554 ) 11-04-2013 18:25
Staan de aanbiedingen op de homepage meteen van bartsmit of moet je naar een bepaald kopje gaan?
avatar van EPMD
EPMD ( 6278   2) 11-04-2013 18:30
Quote:
Staan de aanbiedingen op de homepage meteen van bartsmit of moet je naar een bepaald kopje gaan?


Ik denk dat het net zoiets als iBood zal worden. Dat de aanbiedingen gewoon op 1 pagina komen te staan.

Weet ook niet of je steeds op F5 moet drukken , of dat de aanbiedingen automatisch worden geladen (zoals bij de iBood hunt).

Ik zie het morgen wel.
avatar van Caeser
Caeser ( 1882 ) 11-04-2013 18:37
Quote uit het andere topic:

Door  Axeldc (5 reacties) op 11-04-2013 15:30( Quote | PM )De prijzen zullen de helft zijn van de huidige prijzen. Quote BS:Quote:Morgen wordt hier elk half uur een nieuwe PS3 game verkocht voor de helft. 
avatar van EPMD
EPMD ( 6278   2) 11-04-2013 18:39
Quote:
Quote uit het andere topic:

Door  Axeldc (5 reacties) op 11-04-2013 15:30( Quote | PM )De prijzen zullen de helft zijn van de huidige prijzen. Quote BS:Quote:Morgen wordt hier elk half uur een nieuwe PS3 game verkocht voor de helft. 


Las het ook ja.

Ben alleen benieuwd hoe hij aan die info komt.
avatar van Caeser
Caeser ( 1882 ) 11-04-2013 18:41
Quote:
[..]


Las het ook ja.

Ben alleen benieuwd hoe hij aan die info komt.

Ik heb even gezocht en het staat op de Bart Smit twitter!
avatar van Megane377
Megane377 ( 4656   3) 11-04-2013 18:52
Moet gewoon gaan werken, dus wordt heel lastig om het in de gaten te houden.
Op goed geluk dan maar
avatar van EPMD
EPMD ( 6278   2) 11-04-2013 19:03
Quote:
[..]

Ik heb even gezocht en het staat op de Bart Smit twitter!


Heb het ook gezien

50% korting is wel erg mooi.

Bioshock Infinite zou dan €26,50 gaan kosten.
avatar van TRV
TRV ( 1999 ) 11-04-2013 19:05
Zouden jullie deze actie niet even kunnen verschuiven naar maandag? Dan ben ik namelijk wél de hele dag vrij

Nee, de marathonrenner gaat 'm helaas niet worden voor mij. Als ik vrij was, had ik het er echt wel voor over om de hele dag no-lifen.
Maar goed, ik doe wel mee voor de aanmoediger.
avatar van Muffinn
Muffinn ( 149 ) 11-04-2013 19:37
Quote:
[..]


Heb het ook gezien

50% korting is wel erg mooi.

Bioshock Infinite zou dan €26,50 gaan kosten.


Volgens een tweet van Bart Smit (op 10 april) gaat die €35,- kosten.
avatar van Interceptor
Interceptor ( 1 ) 11-04-2013 19:37
Wel geen goede actie als het idd 50% per game is. Wel beetje stom dat je elke game meteen moet afrekenen en dus voor elke game verzendkosten moet betalen. Altijd wat te zeuren
avatar van EPMD
EPMD ( 6278   2) 11-04-2013 19:53
Quote:
[..]


Volgens een tweet van Bart Smit (op 10 april) gaat die €35,- kosten.


Heb die ook gelezen.

In 1 tweet geven ze aan dat de games voor de helft weg gaan.

In een andere tweet geven ze aan dat Bioshock €35 gaat kosten en Far Cry 3 €29.

Bioshock heeft een adviesprijs van €70, en de webshopprijs is €53.
Far Cry 3 heeft een adviesprijs van €70, en de webshopprijs is € 60

De helft van de webshopprijs zou mooi zijn. Helft van de adviesprijs een stuk minder.

Wie koopt er tegenwoordig nog reguliere games van €70. Alleen mensen met te veel geld :p

Ach ja, ik zie het morgen wel
avatar van Dorus
Dorus ( 404 ) 11-04-2013 20:17
Met een beetje zoekwerk kun je heel gemakkelijk alle 24 games/producten die in de aanbiedingen zijn morgen al vinden op de site Niet zo handig gedaan van Bart Smit
avatar van Itsjustme
Itsjustme ( 1081 ) 11-04-2013 20:25
Quote:
Met een beetje zoekwerk kun je heel gemakkelijk alle 24 games/producten die in de aanbiedingen zijn morgen al vinden op de site Niet zo handig gedaan van Bart Smit

leg eens uit


En moet je trouwens melden wat je wilt winnen of gaat dat allemaal vanzelf?
avatar van Megane377
Megane377 ( 4656   3) 11-04-2013 20:25
Quote:
Met een beetje zoekwerk kun je heel gemakkelijk alle 24 games/producten die in de aanbiedingen zijn morgen al vinden op de site Niet zo handig gedaan van Bart Smit
deel met ons zou ik zeggen....
avatar van EPMD
EPMD ( 6278   2) 11-04-2013 20:34
Heb er ook al een aantal gevonden. Ze staan al op de site, alleen de prijzen zijn nog niet aangepast.

Dat zal morgen wel gebeuren.
avatar van Dorus
Dorus ( 404 ) 11-04-2013 20:35
Wellicht dat Bart Smit er niet blij mee is, maar dan moeten ze de zoektermen maar snel blokkeren of de games niet de avond van tevoren al online zetten De manier om de games te vinden:

Alle Games Run aanbiedingen hebben namelijk in hun beschrijving: 'Speciale Games Run actieprijs!' staan en in de titel staat achter de naam van de game 'GR'.
Als je een beetje gaat testen hoe de zoekfunctie werkt kom je er gauw achter dat sommige zoektermen al geblokkeerd zijn (zoals 'PS3 GR&apos, maar dat je ook dingen kunt vinden door te zoeken naar een deel van een woord. Neem dus een deel van een van de woorden die in alle aanbiedingen voorkomen, plak daar GR bij en je krijgt als zoekresultaten alle aanbiedingen voor morgen

Paar voorbeelden van zoektermen zijn dus:
'Game GR'
'Gam GR'
'Specia GR'
'Actieprij GR'
Maar er zijn dus nog veel meer mogelijke zoektermen om de aanbiedingen van morgen al te kunnen vinden
avatar van Dicapo
Dicapo ( 3455 ) 11-04-2013 20:41
Nice, alvast ff een reminder voor morgen aanmaken in mn mobiel
avatar van Lam-Bal
Lam-Bal ( 2546 ) 11-04-2013 20:46
Controller met 90 dagen PS+ voor 30 euro, count me in Maar op hardware zal het wel weer geen 50% zijn (en anders van de adviesprijs).
avatar van EPMD
EPMD ( 6278   2) 11-04-2013 20:49
Lijkt me idd niet zo netjes om de spellen hier neer te zetten @ Dorus.

Maar goed, dan moeten ze het maar beter beveiligen.

Staan wel een aantal leuke titels tussen.
avatar van AnubisNefer
AnubisNefer ( 1666 ) 11-04-2013 20:53
Quote:
Wellicht dat Bart Smit er niet blij mee is, maar dan moeten ze de zoektermen maar snel blokkeren of de games niet de avond van tevoren al online zetten De manier om de games te vinden:

Alle Games Run aanbiedingen hebben namelijk in hun beschrijving: 'Speciale Games Run actieprijs!' staan en in de titel staat achter de naam van de game 'GR'.
Als je een beetje gaat testen hoe de zoekfunctie werkt kom je er gauw achter dat sommige zoektermen al geblokkeerd zijn (zoals 'PS3 GR&apos, maar dat je ook dingen kunt vinden door te zoeken naar een deel van een woord. Neem dus een deel van een van de woorden die in alle aanbiedingen voorkomen, plak daar GR bij en je krijgt als zoekresultaten alle aanbiedingen voor morgen

Paar voorbeelden van zoektermen zijn dus:
'Game GR'
'Gam GR'
'Specia GR'
'Actieprij GR'
Maar er zijn dus nog veel meer mogelijke zoektermen om de aanbiedingen van morgen al te kunnen vinden


Idd, vooral SPECIA GR en ACTIEPRIJ GR doe het heel goed ;-) en dan nog filteren op ps3.
avatar van Dorus
Dorus ( 404 ) 11-04-2013 20:59
Quote:
Lijkt me idd niet zo netjes om de spellen hier neer te zetten @ Dorus.

Maar goed, dan moeten ze het maar beter beveiligen.

Staan wel een aantal leuke titels tussen.


Tja, heb eerst wel even nagedacht over wat de voor en nadelen ervan kunnen zijn dat mensen al de avond van tevoren weten wat er in de aanbieding komt. En het kan zowel positief en negatief uitpakken voor Bart Smit leek mij. Dus het kan niet veel kwaad leek me. En als ze écht niet zouden willen dat mensen de aanbiedingen te weten zouden kunnen komen hadden ze vast wel gewacht met alles online te zetten of het beter verstopt/beveiligd.
avatar van Christiaanwwe
Christiaanwwe ( 1882 ) 11-04-2013 21:27
heeft bart smit nu wat games weer duurder gemaakt en morgen de helft zo lijkt mij het
avatar van Vicill
Vicill ( 161   1) 11-04-2013 21:39
Hopelijk komen er ook wat meer PS3 Exclusives in de aanbieding. Het meeste van de games zijn cross-platform en die heb ik helaas al op de Xbox of hoef ik niet. Maar als het elk half uur een andere game is, moeten er 24 aanbiedingen komen, dus zal dit wel alles zijn.
avatar van EPMD
EPMD ( 6278   2) 11-04-2013 21:42
Quote:
Hopelijk komen er ook wat meer PS3 Exclusives in de aanbieding. Het meeste van de cross-platform heb ik helaas al op de Xbox of hoef ik niet. Maar als het elk half uur een andere game is, moeten er 24 aanbiedingen komen, dus zal dit wel alles zijn.


24x30min is idd exact 12 uren

Ben benieuwd of we meteen een nieuwe game zullen krijgen als een game binnen een half uur is uitverkocht. Want dan zou er in de avond wat extras bij moeten komen.
avatar van Karin72
Karin72 ( 704 ) 11-04-2013 21:43
Ik ga voor de aanmoedigingsprijs , gehele dag werken ...

Edit: als het rijtje op de site op volgorde is moet ik héél snel naar huis rijden om Tomb Raider te kunnen kopen.
Heb prijzen -50% eens vergeleken met prijzen om BG en alleen TRaider is voor mij interessant.
Succes met shoppen iedereen!!!!
avatar van Mouser112
Mouser112 ( 756 ) 11-04-2013 21:48
kijk is wat een actie! helemaal top! Ik hoop dat God of War Ascension langs komt voor een mooi prijske, verder hoop ik dat je kan pre orderen voor diverse games bijvoorbeeld injustice: gods among us, remember me en the last of us. We gaan het zien. Ik doe ook mee aan de prijsvragen, ga mijn best doen. Succes allemaal! koffie staat om 5 voor 9 klaar, nu maar hopen dat de bart smit site niet plat gaat net als de ING site! LOL
avatar van MatB20
MatB20 ( 970   1) 11-04-2013 21:52
Staan zeker een aantal leuke titels tussen maar ben bang dat ze zelfs met korting nog boven de prijzen van webshops als zavvi zitten. Ben benieuwd morgen.
avatar van Axeldc
Axeldc ( 419 ) 11-04-2013 22:11
De lijst van games en hardware voor morgen!:

PS3 Call of Duty: Black Ops 2 GR
PS3 Ultra Slim 12GB GR
PS3 Kunai Stereo Headset GR
PS3 Dualshock 3 + 90 dagen PlayStation Plus GR
PS3 Doom 3 BFG Edition GR
PS3 The Elder Scrolls V: Skyrim GR
PS3 Gran Turismo 5 Academy Edition GR
PS3 Prototype 2 Radnet Edition GR
PS3 Borderlands 2 GR
PS3 Resident Evil 6 Steelbook GR
PS3 Need for Speed: Most Wanted 2 GR
PS3 Call of Duty: Black Ops GR
PS3 Medal of Honor Warfighter GR
PS3 Dishonored GR
PS3 Tomb Raider GR
PS3 Bioshock Infinite GR
PS3 Max Payne 3 GR
PS3 GTA 4 Complete Edition GR
PS3 Resident Evil: Operation Raccoon City GR
PS3 Fifa 13 GR
PS3 Assassin's Creed 3 GR
PS3 Far Cry 3 GR
PS3 Sniper 2 Ghost Warrior GR
PS3 Fifa Street 4 GR

(Met dank aan AnubisNefer)
avatar van Rudey
Rudey ( 2304 ) 11-04-2013 22:26
Aan iedereen die hier morgen aan mee gaat doen, succes en have fun. Zelf moet ik morgen al weer vroeg op en zit ik de hele dag op werk, dat gaat hem dus niet worden.
avatar van Sx79
Sx79 ( 167 ) 11-04-2013 22:44
Bedankt voor de lijst AnubisNefer & Axeldc . Nu kan ik zelf al ff kijken welke games ik mogelijk ga aanschaffen
Mijn wishlist:
Bioshock infinite (op dit moment €43,25 in budgetlijsten)
Need for speed most wanted (op dit moment €22,50 in budgetlijsten)
Medal of Honor Warfighter (op dit moment €22,00 in budgetlijsten)
Gran Turismo 5 Academy Edit. (op dit moment €17,48 in budgetlijsten)

Kijken hoe ver bartsmit onder deze prijzen gaat zitten . Waarschijnlijk Bioshock wel als je kijkt naar de prijzen, de andere games zijn al vrij 'goedkoop'
avatar van Mr. Cheapo!
Mr. Cheapo! ( 7446 ) 11-04-2013 22:59
Ik ben zeer benieuwd wat ze gaan vragen voor die PS3 Ultra Slim 12GB console en die PS3 Dualshock controller......
avatar van Axeldc
Axeldc ( 419 ) 11-04-2013 23:02
Quote:
Ik ben zeer benieuwd wat ze gaan vragen voor die PS3 Ultra Slim 12GB console en die PS3 Dualshock controller......


Misschien ook nog even interessant om te weten nu je over die controller begint:

PS+ 90dagen is enkel geldig in Nederland!
avatar van EPMD
EPMD ( 6278   2) 11-04-2013 23:05
Quote:
Ik ben zeer benieuwd wat ze gaan vragen voor die PS3 Ultra Slim 12GB console en die PS3 Dualshock controller......


Tja, op Twitter zeggen ze dat je 50% korting krijgt.

Ben benieuwd of ze ook 50% korting geven op de PS3 (zou eigenlijk te mooi zijn om waar te zijn)
avatar van JD94
JD94 ( 1431 ) 11-04-2013 23:08
Quote:
De lijst van games en hardware voor morgen!:

PS3 Call of Duty: Black Ops 2 GR
PS3 Ultra Slim 12GB GR
PS3 Kunai Stereo Headset GR
PS3 Dualshock 3 + 90 dagen PlayStation Plus GR
PS3 Doom 3 BFG Edition GR
PS3 The Elder Scrolls V: Skyrim GR
PS3 Gran Turismo 5 Academy Edition GR
PS3 Prototype 2 Radnet Edition GR
PS3 Borderlands 2 GR
PS3 Resident Evil 6 Steelbook GR
PS3 Need for Speed: Most Wanted 2 GR
PS3 Call of Duty: Black Ops GR
PS3 Medal of Honor Warfighter GR
PS3 Dishonored GR
PS3 Tomb Raider GR
PS3 Bioshock Infinite GR
PS3 Max Payne 3 GR
PS3 GTA 4 Complete Edition GR
PS3 Resident Evil: Operation Raccoon City GR
PS3 Fifa 13 GR
PS3 Assassin's Creed 3 GR
PS3 Far Cry 3 GR
PS3 Sniper 2 Ghost Warrior GR
PS3 Fifa Street 4 GR

(Met dank aan AnubisNefer)


Is dit ook de volgorde waarop alles zal gaan komen?
avatar van Sx79
Sx79 ( 167 ) 11-04-2013 23:09
Inmiddels heb ik de 4 games die wou kopen in de favoriete gezet met "GR" erbij. Nu maar hopen dat ik niet een halfuur in slaap val...
avatar van Axeldc
Axeldc ( 419 ) 11-04-2013 23:16
Quote:
[..]


Is dit ook de volgorde waarop alles zal gaan komen?


Dat zou kunnen, want zo staan ze ook op de site. Ze hebben ze niet alfabetisch gezet en ook niet op prijs. Dus het kan dat het deze volgorde is.

Als ze beginnen met CoD en daarna een PS3, dan kan je bijna zeker zijn dat het die volgorde is
avatar van JD94
JD94 ( 1431 ) 11-04-2013 23:25
Dat zou mooi zijn. Ben om 16.00 thuis, volgens die volgorde zou dan Tomb Raider moeten komen, en daarna Bioshock Infinite. En dan iets later ook nog Assassins Creed III. Zijn de 3 games die ik wel wil halen in deze GR, als ze echt voor bodemprijzen zijn.
avatar van Axeldc
Axeldc ( 419 ) 11-04-2013 23:29
Quote:
Mooi, dat zou namelijk heel mooi zijn. Ben om 1600 thuis, precies zou volgens die volgorde Tomb Raider komen, en daarna Bioshock Infinite. En dan iets later ook nog Assassins Creed III. Zijn 3 van de 4 games die ik graag wil in deze GR, als ze echt voor bodemprijzen zijn.


Volgens FB van Bart Smit gaan ze dan blijkbaar tot 52% korting (en dus niet alles aan -50% wat ze op Twitter suggereerden). Dus dat betekent dat AC3 in het beste geval net geen € 30 kost en dat is niet echt een absolute bodemprijs. Voor andere games met die korting is het dan wel weer zeer interessant
avatar van JD94
JD94 ( 1431 ) 11-04-2013 23:37
We gaan zien wat voor prijzen er komen, als de prijs nog steeds te hoog zijn haal ik ze we'll layer we'll ergens anders.
avatar van Mr. Cheapo!
Mr. Cheapo! ( 7446 ) 11-04-2013 23:46
Ik denk echt niet dat ze die PS3 console of controller voor de helft van de prijs gaan verkopen, dat kan gewoon niet. Tenzij ze er verlies op willen draaien en voorraden willen verminderen.
avatar van Lam-Bal
Lam-Bal ( 2546 ) 12-04-2013 00:03
Als die PS3 console voor de helft gaat, dan koop ik 'm toch voor erbij (luxe: één beneden, één boven). Ben wel erg benieuwd naar de prijs voor de controller mét 90 dagen PS+. Als dat een mooie prijs wordt ga ik die zeker kopen en (als het kan) meer dan één ook!

Is dat al bekend, of meerdere bestellen van één product mogelijk gaat zijn?
avatar van EPMD
EPMD ( 6278   2) 12-04-2013 00:05
Quote:
Als die PS3 console voor de helft gaat, dan koop ik 'm toch voor erbij (luxe: één beneden, één boven). Ben wel erg benieuwd naar de prijs voor de controller mét 90 dagen PS+. Als dat een mooie prijs wordt ga ik die zeker kopen en (als het kan) meer dan één ook!

Is dat al bekend, of meerdere bestellen van één product mogelijk gaat zijn?


Voor elke aanbieding geldt maximaal 2 stuks per klant.
avatar van Yørn
Yørn ( 4086   5) 12-04-2013 00:07
Rol: Administrator
Quote:
[..]

Als ze beginnen met CoD en daarna een PS3, dan kan je bijna zeker zijn dat het die volgorde is


De PlayStation 3 zal denk ik één van de drie hardware deals zijn, die loopt de gehele dag. Waarschijnlijk dat die dus niet in de Run zelf verschijnen. We gaan het morgen zien.

avatar van Uchiha1911
Uchiha1911 ( 1823   1) 12-04-2013 00:17
Quote:
[..]


De PlayStation 3 zal één van de drie hardware deals zijn denk ik die de gehele dag loopt. Denk dat die dus niet in de Run zelf verschijnen. We gaan het zien morgen.Hoop toch dat er een leuk prijskaartje aan hangt, zou top zijn. Nieuwe HDD er in en knallen maar.
avatar van Majkool
Majkool ( 732 ) 12-04-2013 08:31
https://twitter.com/bartsmitcom zijn al wat tijden te vinden...
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2972 ) 12-04-2013 08:42
succes iedereen
avatar van Stubborn
Stubborn ( 1059 ) 12-04-2013 08:52
Quote:
Als die PS3 console voor de helft gaat, dan koop ik 'm toch voor erbij (luxe: één beneden, één boven). Ben wel erg benieuwd naar de prijs voor de controller mét 90 dagen PS+. Als dat een mooie prijs wordt ga ik die zeker kopen en (als het kan) meer dan één ook!

Is dat al bekend, of meerdere bestellen van één product mogelijk gaat zijn?


Volgens mij is het alleen geldig op de games, als je op Bartsmit site kijkt zie je ook welke games (tenminste was het gisteren te zien).

Je mag 2 stuks bestellen
avatar van Racestra
Racestra ( 446 ) 12-04-2013 09:01
-verkeerde topic-
avatar van Itsjustme
Itsjustme ( 1081 ) 12-04-2013 09:07
Ik zie trouwens 3 aanbiedingen, moet ok daar dan ook over schrijven?
avatar van Zombieater
Zombieater ( 123 ) 12-04-2013 09:19
Quote:
Ik zie trouwens 3 aanbiedingen, moet ok daar dan ook over schrijven?

Dit dus, moet/mag je over alledrie de artikelen een reactie plaatsen of 1x per verandering?
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2972 ) 12-04-2013 09:23
Blijkbaar is het voor sommige mensen nog steeds niet duidelijk dat ze alleen moeten reageren als een game in de aanbieding is.
Hopelijk worden deze comments gewoon verwijderd of tellen ze in ieder geval niet mee, moeten ze maar leren lezen.
avatar van SaddQ
SaddQ ( 345 ) 12-04-2013 09:26
Quote:
[..]

Dit dus, moet/mag je over alledrie de artikelen een reactie plaatsen of 1x per verandering?


dit idd

Als er drie aanbiedingen genoemd worden, dan gelden ze toch all drie?
Hoe moet ik het anders zien?
avatar van Axeldc
Axeldc ( 419 ) 12-04-2013 09:40
Nog wat feedback voor de mensen van BG: het is half tien en het is op de gamesrun pagina nu al een scrollfestijn. Misschien in het vervolg voorzien dat er na x-aantal comments een tweede pagina komt?
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2972 ) 12-04-2013 09:43
Zucht, al die offtopic reacties van Christiaanwwe en mensen die op dit moment nog steeds zeggen dat Black Ops 2 in de aanbieding is.
Lezen mensen de regels niet ofzo?
avatar van Epitome
Epitome ( 758 ) 12-04-2013 09:48
Moet je ook een reactie plaatsen voor hardware aanbiedingen, of is het alleen een gamesrun?
avatar van SaddQ
SaddQ ( 345 ) 12-04-2013 10:18
Tering, wat is het irritant dat ik steeds moet uit- en inloggen als ik weer een nieuwe reactie wil plaatsen, om niet mijn eerdere reactie te overschrijven.
avatar van EPMD
EPMD ( 6278   2) 12-04-2013 10:18
Quote:
Moet je ook een reactie plaatsen voor hardware aanbiedingen, of is het alleen een gamesrun?


Hardware reacties tellen denk ik ook mee (al weet ik het niet zeker).
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2972 ) 12-04-2013 10:24
Quote:
Tering, wat is het irritant dat ik steeds moet uit- en inloggen als ik weer een nieuwe reactie wil plaatsen, om niet mijn eerdere reactie te overschrijven.


Heb je misschien perongeluk ergens bij je post op edit gedrukt ofzo?
avatar van SaddQ
SaddQ ( 345 ) 12-04-2013 10:27
Quote:
[..]


Heb je misschien perongeluk ergens bij je post op edit gedrukt ofzo?


Ja, één keer, maar nu blijft BG mijn posts editen als ik niet opnieuw inlog.
avatar van Epitome
Epitome ( 758 ) 12-04-2013 10:57
Quote:
[..]
Ja, één keer, maar nu blijft BG mijn posts editen als ik niet opnieuw inlog.


Kijk eens naar je URL, daar zit waarschijnlijk een parameter in die je even moet verwijderen. Dus dat er alleen 2592.html staat en niets erachter.
avatar van Yørn
Yørn ( 4086   5) 12-04-2013 11:24
Rol: Administrator
Quote:
[..]


Hardware reacties tellen denk ik ook mee (al weet ik het niet zeker).


Je hoeft geen dagaanbiedingen te melden (hardware), alleen de games :-)
avatar van Jkampmeijer
Jkampmeijer ( 1773 ) 12-04-2013 12:50
Momenteel in de aanbieding Sniper 2. Een aardige game voor sluipschutters.
avatar van HansjeNL
HansjeNL ( 201 ) 12-04-2013 13:02
PS3 Assassin's Creed 3 €29

Topgame voor top prijs!
avatar van Jkampmeijer
Jkampmeijer ( 1773 ) 12-04-2013 14:11
Resident Evil 6 Steelbook editie 28,- tot 14:30
Slechtheid gevangen in een stalen doosje.
avatar van Christiaanwwe
Christiaanwwe ( 1882 ) 12-04-2013 14:15
resident evil is een leuk spel aleen heb ik het spel al op pc
avatar van Christiaanwwe
Christiaanwwe ( 1882 ) 12-04-2013 14:15
Quote:
PS3 Assassin's Creed 3 €29

Topgame voor top prijs!
lol heb al ergens gezien voor 20
avatar van HansjeNL
HansjeNL ( 201 ) 12-04-2013 14:16
PS3 Resident Evil 6 Steelbook Edition €28

Slechte game in een (grafisch) mooie jasje

avatar van SaddQ
SaddQ ( 345 ) 12-04-2013 14:17
Ik ben niet bepaald onder de indruk van de aanbiedingen. Alleen GTA IV vond ik wel aardig, maar ja, die heb ik beide al (GTA IV+Episodes).
Nog niets besteld dus.
avatar van SaddQ
SaddQ ( 345 ) 12-04-2013 14:18
Quote:
PS3 Resident Evil 6 Steelbook Edition €28

Slechte game in een (grafisch) mooi jasjeFYP
avatar van HansjeNL
HansjeNL ( 201 ) 12-04-2013 14:45
PS3 Fifa Street 4 voor €18

Wederom een voetbal game, daar heb ik niks mee!
avatar van SaddQ
SaddQ ( 345 ) 12-04-2013 15:07
Borderlands 2 voor maar 15 euro. Wie wacht er toch liever nog even op de *complete* GOTY-versie? Heheh, ik heb geduld.
avatar van Nonexistinghero
Nonexistinghero ( 435 ) 12-04-2013 15:15
Wanneer al die aanbiedingen 'waarschijnlijk' tegelijk komen, betekent dat dat je in die periode op zoveel mogelijk moet reageren?
avatar van HansjeNL
HansjeNL ( 201 ) 12-04-2013 15:21
PS3 Borderlands 2 voor maar 15 euro!

Mijn GOTY van 2012! 80 uur gameplay voor weinig munten!
avatar van HansjeNL
HansjeNL ( 201 ) 12-04-2013 15:40
PS3 Need for Speed Most Wanted voor €25!

Leuke arcade racer!
avatar van Jkampmeijer
Jkampmeijer ( 1773 ) 12-04-2013 15:43
NFS Most Wanted 2, nog zo'n 20 minuten voor €25,-
Even racen om er op tijd bij te zijn.
avatar van Azkirby
Azkirby ( 343 ) 12-04-2013 15:50
Need for Speed Most Wanted 2 voor 25 euro
Heerlijk, zo'n racer voor zo'n lage prijs!
Andere acties zijn: PS3 Dual Shock 3 + Playstation plus voor 90 dagen voor 45 euro en Kunai PS3 Headset voor maar 35 euro!
avatar van Elexus
Elexus ( 182 ) 12-04-2013 16:15
Dishonored voor € 15
Superspel! Heb hem meteen besteld!
avatar van Gradon
Gradon ( 2540 ) 12-04-2013 16:16
Dishonored voor 15 euro

eigenlijk wel het aanschaffen waard, heb er best goede dingen over gehoord
avatar van Lyn
Lyn ( 82 ) 12-04-2013 16:23
Jongens jullie zitten in het verkeerde topic als jullie meedoen voor de prijzen. Hier moeten jullie zijn: http://www.budgetgaming.nl/news/2592.html#new
avatar van Elexus
Elexus ( 182 ) 12-04-2013 16:40
Max Payne 3 voor €15
I'm tempted, maar de game is niet echt mijn genre, wel een zeer mooie prijs!
avatar van EPMD
EPMD ( 6278   2) 12-04-2013 18:38
idd verkeerde topic
avatar van Yørn
Yørn ( 4086   5) 12-04-2013 18:49
Rol: Administrator
Ik heb de info binnen gekregen welke games in de Happy hour zitten:

Vanaf 19:30 komen er 5 games nog eenmaal langs:
Black Ops 2 38,-
Bioshock Infinite 35,-
Tomb Raider 35,-
Far Cry 3 29,-
Fifa 13 29,-
avatar van Davincstyle
Davincstyle ( 137 ) 13-04-2013 10:18
Wanneer horen we de wie er heeft gewonnen budgetgaming?
avatar van JD94
JD94 ( 1431 ) 13-04-2013 10:26
Quote:
Wanneer horen we de wie er heeft gewonnen budgetgaming?


Check de nieuwsberichten.
avatar van Mr. Cheapo!
Mr. Cheapo! ( 7446 ) 13-04-2013 12:55
Ik denk dat hier inmiddels een slotje op kan...... ha! ha! ha! ;-D