Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Nieuwe Crew

Geplaatst op 14-10-2005 21:30
Twee weken geleden hadden wij bij Budgetgaming een "Gezocht" topic geopend waarin wij mensen zochten die mee wilde helpen om de lijsten te updaten, om er voor te zorgen dat budgetgaming de meeste up to date site ooit zal worden! Het streven was tien nieuwe updatemensen en 3 nieuwe reviewers. Ik had niet verwacht dat we er ook daadwerkelijk zoveel bij elkaar zouden krijgen maar er hebben zoveel mensen zich aangemeld dat we dat streven gehaald hebben!

Ik ben dankbaar naar deze mensen toe dat ze graag willen helpen en Budgetgaming kan door hun enthousiasme en hulpvaardigheid alleen maar verder en verder gaan groeien! bedankt jongens!

En nu, voor jullie allen, een kennismaking met ze! Hieronder 5 regels ter kennis making, wie ze zijn? wat doen ze in hun vrije tijd etc.

Proud to present the new and improved crew:

UPDATECREW

Rubje
Ik ben Rubje. Jullie mogen me Ruben noemen, Meneer Ruben of Meneer Rubje. Ik ben alweer 15 jaartjes oud en word 11 januari alweer 16. Ik zit nu in Havo4 en er is stiekem geen bal aan. Wat ik in mijn vrije tijd doe is computeren,gamen (ik heb een NDS, GBA, NGC) , shoppen,meisjes, mangas en anime. Ik ben alweer ruim een halfjaar vrijgezel en dat komt wel mooi uit want heb ik tijd voor mijn betere Hobbies



Falciano
Hallo, In het echt heet ik Mark Bosman. Ik ben 16 jaar oud en zit nog op school vmbo 4e leerjaar. Ik voetbal graag en Photoshop is ook een van me hobby`s thuis heb ik alleen een Gamcube, bij Budgetgaming bewerk ik lijsten met games...

Skinniej
Yo! Ik ben dus Tommiej, de 16 jarige,beter bekend als Skinniej Mijn hobby`s zijn: pro eng zijn, de donkere kant van het leven, photoshop, Muziek maken/luisteren schrijven en gamen. Mijn ding hier is de lijsten met games bijwerken en een reviewtje schrijven.. In het echte leven doe ik dus ICT en momenteel werkloos.



Kriebelvisje
Sander Franssen, in het echte leven postbode, maar alweer een tijdje ziek thuis, heb nu de hele dag tijd om te gamen wat eigenlijk meteen mijn grootste hobby is. Daarnaast nog beetje rommelen met Linux, favoriete game genre is Horror, gamez Silent Hill, Project Zero.


Peter 89
Ik ben Peter en gebruik de nickname Peter89. Ik ben altijd al een Nintendo gamer geweest. Ik bezit een Gamecube en had een N64. Ook speel ik veel op de andere consoles. Kortom gamer in hart en nieren. Ik ben 16 jaar oud. Ik doe een opleiding mbo bedrijfsadministratie en mijn favo game is Zelda Ocarina of Time.





Lennert
Hoi ik ben Lennert. Ik ben 17 jaar oud. Ik woon in Den Haag en zit in 6 VWO.
Mijn hobby`s zijn: karate, judo, aan mijn brommer sleutelen, elektrisch gitaar spelen en natuurlijk gamen :) Mijn favourite games zijn Unreal Tournament, Final Fantasy X en GTA San Andreas. Ik heb een Playstation 2 en nog wat oude consoles: Nes, Snes, Sega, Gba. Zin van het leven: Have Fun :) Dat was het wel zo`n beetje wil je meer weten vraag het op msn :)


Helen
Mijn naam is Helen, ga ook door het (online) leven als LaiN. Ben een gamende vrouw van 20 jaar, ben begonnen toen ik zo`n 8 a 9 jaar was. Lange tijd niks gedaan maar sinds ongeveer 2 jaar zit ik weer helemaal in het wereldje. Ik werk in mijn vrije tijd in een gamestore en volg een detailhandel opleiding
voor zelfstandig ondernemer. Ik zou zelf namelijk ook graag een gamestore willen beginnen. RPG games zijn echt mijn genre en speel dit dan ook het liefste.





Chester
Ik ben Job (a.k.a. Chester), 16 jaar. Ik zit in VWO 5, al zal dit jullie weinig interreseren... Mijn interreses op game-gebied gaan vooral uit naar Nintendo, de Cube en de DS dus eigenlijk, verder game ik af en toe ook wel op m`n pc. M`n andere bezigheden zijn gitaar spelen, basketballen en beetje rondkijken op gamesites. Mijn muzieksmaak is vooral Punk/Ska, Metal en nog wat alternatieve bandjes... Ik ben hier op BG updater, dus je zult mijn naam niet vaak zien, alleen op het forum.

REVIEWERS


TimD
Ik ben Tim Dijkstra, 15 jaren oud, en mijn nickname is TimD. Mijn favo console is de PS2, en da`s best vreemd aangezien ik eerst een echte Nintendo fanboy was. (Heb o.a. een SNES en een NES gehad). Gelukkig zit er nog een klein beetje Nintendo in me, en dat komt door de DS. Ik doe opleiding VMBO Theoretisch, en zit in mijn examenjaar. Mijn favo game is God of War, maar daar kan binnenkort verandering in komen met Fahrenheit.




Gijs
Ik ben Gijs Ettes en ik kom uit het mooie Zuid-Limburg. Ik ben inmiddels 17 jaar en zit in m`n eindexamenjaar van het Atheneum. Mijn grootste hobby`s zijn voetbal en muziek. Daarnaast schrijf ik zo nu en dan (p)reviews en timmer ik aan de weg als webdesigner. M`n favoriete game op het moment is, niet zo verrassend, Pro Evolution Soccer 4 voor de Xbox. Mijn reviews zullen dan ook veelal gaan over games van dit platform.

Isaac
hoi mijn naam is Jimmy, ben 16 jaartjes oud en mijn hobby`s zijn spelletjes spelen,uitgaan, kleertjes kopen,Girls en drinken. Verder hoop ik dat ik een leuke tijd temoet ga maken met Bg gaming.nl



Johan
hey,
ik ben een van de nieuwe reviewers van budgetgaming. Mijn gamenaam is gothmog, maar ik heet Johan Lubbers. Ik ben 16 jaar oud en doe nu 6vwo. Ik ben een groot nintendo fan, maar heb ook een ps2. Een favoriete game heb ik niet echt, maar absolute toppers van deze generatie zijn: Jak & Daxter 1t/m 3, Final Fantasy X, Metroid Prime, F-zero Gx en Golden Sun. Game on!

En we hebben nog een Tom, maar daar heb ik helaas geen profielschets van
Iig zijn dit de mensen die de crew gaan versterken! Verwelkom ze met open armen want zij gaan ervoor zorgen dat budgetgaming de beste prijsvergelijkingssite ooit gaat worden!

Geplaatst op 14-10-2005 21:30

Laatste reacties

avatar van Talicus
Talicus ( 7391 ) 14-10-2005 22:22
Succes aan iedereen!
Veel Nintendo fans hier zeg... woa
Hoe dan ook, leuk om te zien dat er ook veel mensen zijn met een DS hier.
Misschien moeten we een keer Mario Kart DS online doen?
Je hebt hier geen wireless router voor nodig, Nintendo releaset namelijk een dongle (niet lachen) die je in je USB port kan pluggen, zodat je online kan.
Dit zal ongeveer 30 euro kosten, wat best meevalt aangezien een wireless router al snel 75 euro kost.
avatar van Trevanian
Trevanian ( 36 ) 14-10-2005 23:50
Altijd leuk natuurlijk mensen die zich inzetten om budgetgaming.nl te verbeteren, een geweldige site die nu hopelijk nog beter wordt. Veel succes heren (en dame)!
avatar van NDS
NDS ( 1010 ) 15-10-2005 23:17
Talicus schreef:
"Dit zal ongeveer 30 euro kosten, wat best meevalt aangezien een wireless router al snel 75 euro kost."
Erm?? Ik zie wireless routers overal voor 40-50 euro.

Mja, best wel veel Nintendoids.
avatar van WvA
WvA ( 126   1) 16-10-2005 16:19
succes allemaal =)
avatar van Talicus
Talicus ( 7391 ) 16-10-2005 17:48
Quote:

Erm?? Ik zie wireless routers overal voor 40-50 euro.

Mja, best wel veel Nintendoids.

Tja waarschijnlijk heb ik inderdaad niet de goedkoopste winkel gekozen, maar bij Dixons zijn ze i.i.g 70, en dan heb je het over Sitecom

Ik ben zelf geen expert in PC onderdelen, dus als jij zegt dat het 40-50 is dan geloof ik dat graag
avatar van Erich
Erich ( 369 ) 16-10-2005 18:04
Het werk is nu een stuk sneller geklaar iig!
avatar van Deryck
Deryck ( 1599 ) 16-10-2005 19:50
suc6
avatar van Denden 100 Piek
Denden 100 Piek ( 691 ) 17-10-2005 02:37
suc7 mensen, het wordt vast helemaal toppie nu!

En tja, Nintendo is nu eenmaal The Way!
avatar van J-roen
J-roen ( 1391 ) 24-10-2005 21:21
jonge crew...