Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Prijsvraag: BG GamesRun Marathon, alles wat je moet weten

Geplaatst op 18-10-2013 17:48
Haal je digitale sportschoenen maar alvast uit de kast want morgen gaat de tweede editie van de Bart Smit Games Run beginnen! Wil je morgen geen enkele deal missen, volg ons dan op @budgetgaming, we zullen morgen zoveel mogelijk van de deals via Twitter aan jullie gaan melden. Tevens gaan we bergen prijzen weg geven, zie hier onder voor alle informatie hier over!

Wat is de Games Run?
De Games Run is een initiatief van Bart Smit. Bart Smit zal morgen van 9:00 s'ochtends tot 21:00 morgenavond diverse console games voor zeer scherpe prijzen gaan aanbieden. De deals zijn echter maar kort geldig, elk half uur volgt er namelijk een nieuwe aanbieding. Hoe duur de games zullen gaan zijn is niet bekend, wel waren tijdens de eerste editie erg scherp te noemen. Het is dus aan te raden om morgen zo nu en dan even langs te komen om te kijken welke aanbieding er op dat moment loopt.
Welke games er morgen in de spotlight zullen gaan komen is ook nog niet bekend. Vanuit de banner die je hier onder kunt vinden wordt wel meteen duidelijk dat in ieder geval The Last of Us, Fifa 14 en Black Ops 2 met een scherpe prijs langs zullen gaan komen. Zoals beloofd zal morgen ook weer de BG Games Run Marathon plaats gaan vinden! Deze zal tijdens de Games Run de gehele dag op Budgetgaming lopen. Wanneer je een deal die gaande is meldt op Budgetgaming, doe je automatisch mee met de Games Run marathonprijsvraag. Meer informatie hier over vind je hier onder. Tijd om aan jullie de prijzen te delen die wegens het succes van vorig jaar in samenwerking Bart Smit aan jullie weer gaan vergeven!

BG Games Run marathon
En het wordt weer een grote prijsvraag deze keer en of je nu maar even tijd hebt of de gehele dag, er zijn prijzen voor bijna ieder tijdsbestek. De eerste prijs morgen zal namelijk niets minder gaan zijn dan de Collectors Edition van Grand Theft Auto V! Momenteel is dit pakket stijf uitverkocht en de winkels die hem nog hebben vragen er meer dan 200 euro voor! Alleen Bart Smit heeft nog de Xbox 360 versie voor 120 euro te koop. Bart Smit heeft echter voor jullie van beide edities eentje achter de hand gehouden zodat de winnaar voor een console naar keuze de collectors edition kan gaan winnen. De tweede prijs die we morgen gaan vergeven hebben is de Grand Theft Auto V Special Edition voor een console naar keuze! Daarnaast hebben we als derde prijs het volgende. Aan het eind van de Games Run maakt namelijk één Budgetgamer kans om een game uit de Games Run naar keuze te winnen! Heb je dus bijvoorbeeld een deal mis gelopen of liet je budget het niet toe om iets te kopen, dan maak je dus kans om gewoon een game uit de Games Run gratis uit te mogen zoeken! En alsof dat nog niet genoeg is gaan we ook nog gedurende de dag diverse PS3 accesoires en een heel Logitech pakket vergeven! Zie voor plaatjes van de prijzen verder op in dit bericht. Sta jij morgen aan de startlijn van de Games Run?

Plaats morgen een Games Run reactie en win!
In samenwerking met Bart Smit gaan we er morgen sowieso op Budgetgaming een feestje van maken. Maar hoe kan jij nu precies morgen een prijs winnen? Dat is heel simpel. Plaats een Games Run reactie onder het nieuwsbericht met een antwoord op de volgende vraag:

Welk artikel loopt momenteel op de Games Run? Geef kort een toelichting wat je van deze game/aanbieding vindt.

Een Games Run reactie moet er als volgt uit zien
----------
Game die nu loopt: bijv: Bioshock Infinite *prijs*
*Ik vind van deze game en aanbieding het volgende*
------------------
Dit moet je overigens niet doen onder dit nieuwsbericht, vannacht komt daar een apart bericht voor online. De Games Run zelf gaat morgen van start om 9:00 op Bartsmit.com.

Let op: er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden:
--> Hoe vaker je een aanbieding meldt, hoe meer kans je maakt op onderstaande prijzen. Je mag dus zo vaak mee doen als je wilt. Let wel dat je maar één keer mag reageren per lopende Games Run aanbieding.

--> Wanneer een Games Run aanbieding is vervangen met de volgende aanbieding, kun je geen Games Run reactie meer plaatsen voor de actie die inmiddels voorbij is. Je kunt alleen een Games Run reactie plaatsen voor de aanbieding die op dat moment gaande is.

--> Komt een game die al eerder op de dag langs kwam voor een tweede keer langs en heb je die al een keer gemeld. Meld hem dan wel nog een keer, maar meld iets anders in je toelichting. Bijvoorbeeld als je het eerst had over de gestelde prijs, vertelde dan in je tweede toelichting bijvoorbeeld kort wat je van de game vindt.



Prijsvraag: Hoe kan je allemaal mee doen?
De vraag is met welke schoenen jij morgen het feestje zal gaan betreden en voor welke prijzen je mee gaat doen. Er zijn namelijk drie manieren om morgen een prijs in de wacht te slepen!

Tijdens de Games Run morgen ‘ren’ je door elke keer als er een nieuwe aanbieding op de Games Run komt deze te melden in de vorm van een Games Run reactie. De Marathonrennerprijsvraag staat in het teken van wie morgen de meeste aanbiedingen weet te melden en wie dus het langste heeft gerend gedurende de dag. Zijn er net als vorige keer meer Budgetgamers die de gehele Marathon uitlopen, dan gaan we loten. Heb je weinig tijd dan kun je meedoen met de aanmoedigersprijs of korte afstandsloperwedstrijd.

Mogelijkheid 1: De Marathonrenner – Eerste Prijs: 1 x GTA V collectors edition óf Game naar keuze uit de Games Run
De Marathonrenner is voor de echte die-hard Budgetgamers die morgen al vanaf 9:00 klaar zitten. De Marathonrenner heeft voorrang op het kiezen van een prijs! In eerste instantie zal de GTA V Collectors Edition verloot gaan worden onder de langste renners. Het kan echter zo dat jij als winnaar GTA V thuis hebt en de CE versie niet hoeft. In dat geval mag jij als winnaar exclusief er voor kiezen om deze prijs in te ruilen voor de bronzen prijs: Een Games Run game naar keuze. Als Marathon renner heb je de luxe om te kiezen tussen deze twee opties. De GTA CE bestaat uit de volgende items:

1e Prijs: Grand Theft Auto Collectors Edition
- De game Grand Theft Auto V in een Steelbook verpakking met exclusief artwork
- Blueprint-kaart
- Los Santos bassballpet van New Era
- Geldtasje met logosleutel
- DLC: Stuntvliegtuig uitdagingen
- DLC: Bonus outfits en tatoeages etc.
- DLC: Aangepaste personages
- DLC: Boosts van special vaardigheden
- DLC: Unieke voertuigen en meteen een garage
- DLC: Extra wapens






Mogelijkheid 2: De aanmoediger 1x GTA V Special Edition, Games Run game naar keuze

En alsof dat nog niet genoeg is hebben we nog een paar prijzen voor de Budgetgamers onder ons die zeer weinig tijd hebben. Voor jullie is de aanmoedigers prijsvraag in het leven geroepen. Je ‘moedigt aan’ door gedurende de dag een Games Run reactie te plaatsen. Aan het einde van de Games Run verloten we onder alle geplaatste reacties de Grand Theft Auto Special Edition (t.w.v. 80 euro) voor een console naar keuze, daarnaast mag iemand een Games Run game naar keuze uit gaan zoeken! (Mits de Marathonrenner hier niet de voorkeur aan gegeven heeft, want dan zal de Collectors Edition van GTA verloot worden onder iedereen) Kortom, al heb je maar éénmaal een reactie geplaatst, dan maak je al kans!

Je kunt je kansen tevens verder beïnvloeden, hoe meer verschillende Games Run reacties je namelijk plaatst, hoe meer kans je hebt om te winnen. Hoe vaker je langs komt, hoe meer kans je hebt om geselecteerd te worden als winnaar. Doe je dus mee met marathon rennen dan maak je hier ook kans op. Let wel op dat je per Games Run aanbieding maar één keer mag reageren.

2e prijs: Grand Theft Auto Special edition
- De game Grand Theft Auto V in een Steelbook verpakking met exclusief artwork
- Blueprint-kaart
- DLC: Stuntvliegtuig uitdagingen
- DLC: Bonus outfits en tatoeages etc.
- DLC: Aangepaste personages
- DLC: Boosts van special vaardigheden
- DLC: Unieke voertuigen en meteen een garage
- DLC: Extra wapens




3de prijs: Maak kans op een Games Run game naar keuze!
Win je de bronzen prijs, dan mag je van alle games die gedurende de dag zijn langs gekomen, eentje uitzoeken en die krijg je dan gratis toe gestuurd, dat is nog eens Budgetgamen! Deze prijs wordt eenmaal vergeven.



Mogelijkheid 3: De korte afstandsloper – Win PS3 accessoires
Het is natuurlijk leuk dat je aan het eind van de dag prijzen kunt winnen, maar hoe zit het met gedurende dat de Games Run loopt? Wel nu, we geven dan ook gewoon een zooi prijzen weg. Elke vier uur wint er iemand iets als korte afstandsrenner. Heb jij dus niet de gehele dag tijd, maar heb je hier en daar wat uurtjes dat je even langs kan komen, dan maak je kans op een berg PS3 en Logitech accessoires! Zoek je bijvoorbeeld nog een headset of controller? Dan maak je daar zaterdag kans op. Tevens zit het Logitech pakket werkelijk propvol goodies!

Wanneer je een Games Run reactie plaatst tussen:
Ronde 1: 9:00 – 13:00 post in dit tijdsbestek en maak kans op: -1x 4gamers pakket (Charging Suite en CP-Pro Stereo Gaming Headset)



Ronde 2: 13:00 -17:00 post in dit tijdsbestek kans op: 1x PS3 pakket (inclusief Subsonic Pro controller en gioteck EX-01 Bluetooth Headset)


Ronde 3: 17:00 – 21:00 Post in dit tijdsbestek en maak kans op: 1x Logitech pakket (inclusief K400 Wireless Touch Keyboard, H110 Stereo Headset, Z120 Stereo Speaker, Wireless Speaker Adapter en M100 Muis wit)




Alle prijzen nog eenmaal op een rij!
Dat zijn een flinke pak aan prijzen! Om het overzichtelijker te maken nog even een overzicht van alles wat we morgen aan jullie gaan vergeven:

Podiumprijzen
1e prijs: Grand Theft Auto V Collectors Edition (Voor PS3 of 360)
2e prijs: Grand Theft Auto V Special Edition (voor PS3 of 360)
3e prijs: Game naar keuze uit de Games Run zelf

Overige prijzen gedurende de dag
- Logitech pakket met daarin
K400 Wireless Touch Keyboard
H110 Stereo Headset
Z120 Stereo Speaker
Wireless Speaker Adapter
M100 Muis wit

-4gamers pakket met daar in:
Charging Suite
CP-Pro Stereo Gaming Headset

-PS3 pakket met daarin:
Subsonic Pro controller
Gioteck EX-01 Bluetooth Headset


Tot Slot - Trek je digitale sportschoenen maar alvast aan!
Dat was een flinke berg aan informatie. Tot slot willen we je nog mededelen dat de winnaars van de verschillende rondes en de diverse prijsvragen uiterlijk zondaggmiddag bekend gemaakt worden. Hoogstwaarschijnlijk gebeurt dat al gewoon op de dag zelf. Je kan mee doen zolang de Games Run morgen loopt. Vannacht zal er een nieuw bericht geplaatst worden, waar je morgen vanaf 9:00 's ochtends onder kunt reageren met Games Run reacties. Wij kijken er morgen alvast naar uit om er een mooi feestje van te maken. Is er nu nog iets niet duidelijk, meld dit dan even hier onder in de reacties, dan zullen we je vragen beantwoorden.



De nieuwste Games Run actie vind je overigens morgen via deze link . Welke games hopen jullie dat morgen langs gaan komen?

In ieder geval, morgen om 9:00 gaan we beginnen, wie weet tot dan!

We bedanken Bart Smit voor het beschikbaar stellen van alle prijzen.

Geplaatst op 18-10-2013 17:48

Laatste reacties