Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Bekendmaking Prijsvraagwinnaars Lego The Hobbit

Geplaatst op 20-04-2014 12:25
Het is tijd om de winnaars bekend te gaan maken van de Lego The Hobbit prijsvraag. We willen ten eerste de deelnemers hartlijkbedanken voor de creativiteit die jullie tentoon hebben gespreid. We hebben heel wat leuke antwoorden binnengekregen op de volgende vraag:

Stel jij bent de Budget LEGO Hobbit en je mag mee met dit spannende avontuur, voor welke situatie uit het Hobbit verhaal zou je deze LEGO doos hebben gebruikt en wat zou jij hebben gebouwd?


De runner-ups (net geen prijs)
Omdat we een flinke berg leuke antwoorden hebben gegeven, willen we er ook een paar met jullie delen die het helaas net niet zijn geworden:


Runner Up: Luuk aka Puf-Puf
Wij hobbits, en zeker de budget-hobbits waarderen wat van ons is, wij ruilen liever dan we iets weggooien en wij beschermen elkaars hebben en houden.
Dus zodra Dwalin, Balin, Bifur, Bofur, Bombur, Dorí, Norí, Orí, Oín, Gloín, Kilí, Filí en later Thorin de totale voorraad plunderen van mijn goede vriend Bilbao, vlucht ik direct naar de knutselkamer om daar mijn magische lego doos tevoorschijn te halen. Met de nodige concentratie zet ik de meest prachtige, breedgeschouderde, over-harige dwergenvrouw op aarde.

Het mogen dan wel dwergen zijn, maar zelfs een dwerg zou zijn ogen van het voedsel en de drank afslaan, als er zo’n spetter van een bebaarde dwergvrouw in het vizier verschijnt. Het is natuurlijk algemeen bekend dat voor het ongetrainde oog het verschil tussen een mannelijke en vrouwelijke dwerg minimaal is, maar een echte dwerg die voelt dat feilloos aan. Zodra mijn gecreëerde spetter de kamer betreed verstomd het gelach en begint er een fascinerende schouwspel van dwergen die proberen het vet uit hun baard te halen. Filí en Kilí proberen haar te imponeren met wie de scherpste bijl heeft. Bombur spant zijn spieren aan waardoor zijn toch al strakke shirt uitscheurt en zijn buik de grond aan tikt. Balin verliest al zijn terughoudendheid en doet een kansloze poging met zijn vuist door de muur van de Schouw te slaan. Hierop bied Thorin haar zijn nog niet veroverde Arkensteen aan voor haar hand.

Goed afgetraind als mijn lego-dwergenvrouw is zegt ze giechelend, met een enorm zware stem. Ik geef mijn hand aan degene die mij het eerst te pakken krijgt, alvorens ze de kamer uit stormt. Onder luid gebrul stormen de dwergen achter haar aan, niet wetende dat zij naast een gedegen sprinter ook op de lange afstanden haar vrouwtje staat.

Tevreden concluderen wij dat zeker 75 procent van de voorraad gered is en als de volgende dag Thorin Eikenschild zijn nieuwe vrouw aan ons officieel voorstelt, vlak voor we aan onze reis beginnen, weet ik zeker dat de eenzame berg nooit eenzaam meer zal zijn (en ik bij terugkomst te vreten heb)!


Runner Up Joost aka jkampmeijer
Ik heb even met zoon overlegd, de lego expert.
Hem lijkt het wel vet om tijdens het gevecht met draak Smaug, in de eenzame berg, een heel leger Cyborgs te maken van lego. Mijn zoon is nu eenmaal gek op Lego StarWars. Dat Tolkien zich bij deze gedachte zou omdraaien in zijn graf doet er niet toe.



Runner up: Duncan aka Automaton
Toen Budget werd uitgenodigt om Bilbo en de dwergen te vergezellen was hij helemaal happy, totdat hij zich bedacht dat hij niet kon vechten, niet kon sluipen, en eigenlijk helemaal niets nuttigs had voor de groep. Toen bedacht hij zich dat hij van zijn grootvader een magische LEGO doos had gekregen, haalde deze uit de opslag kamer vandaan, en propte hem in zijn rugzak.

De Arme Budget had niet veel toe te voegen aan de reis en de rest van de groep lied dit duidelijk aan hem merken. Hij voelde zich niet echt gelukkig meer, en vroeg zich af waarom dit eerst een goed idee leek.

Toen de hele groep zich later in de reis plots naar beneden viel diep onder de grond en gevangen werd door de Goblin koning en zijn legers Goblins werd het alleen nog maar erger.
Budget schrok helemaal rot toen plots de Goblin koning en de ladingen en ladingen Goblins op hem en het gezelschap af stormden met duidelijk geen goede bedoelingen. Hij wist dat dit het moment was om zijn magische LEGO doos te gebruiken!

Snel trok hij de magische LEGO doos open, en bouwde hier uit De GOB STOMPER! Een magische op stoom aangedreven reuze machine! Hij sprong in het bouwwerk en al stampend met collosale voeten, slaand en gooiend met enorme armen en klauwen, en schietend met de vele kruisbogen baande hij zo een weg door de Goblins heen voor de groep die veilig achter hem aan kon hollen en was het voor het gezelschap een makkie om de Goblin grotten uit te komen de vrijheid in. Het gezelschap was Budget zeer dankbaar en keken voortaan heel anders naar de kleine Hobbit met zijn magische LEGO doos die hen het leven had gered en waarvoor zij hem allemaal erg dankbaar waren. En Budget was blij dat hij toch mee was gegaan.

The End?..

Hieronder afbeeldingen van de GOB STOMPER in actie met Budget the Hobbit aan het stuur!




Runner-Up Jeroen aka Jeroendewaal
Als ik mee mocht gaan op de legendarische reis van Bilbo Baggins.
Slechts in het bezit van een lego toverdoos die maar 1x te gebruiken is, zou ik het volgende doen…
Op onze reis door het land in onze zoektocht naar de Lonely Mountain zou ik de doos met mijn leven beschermen. Het is nog geen tijd om de magische krachten te ontgrendelen en de doos is net zo gewild als “De Ring”.
Bij aankomst bij de Lonely Mountain kregen we de geheime deur niet gevonden. Mijn vrienden gaven de hoop al op en gingen terug naar beneden. Is dit het einde?
Mijn legohanden beginnen te jeuken en de doos geeft een steeds sterkere vibratie. De kracht wil er uit! Zou dit het moment zijn?
Ik breng mijn hand naar de vergrendeling en wil de doos openmaken. De vergrendeling is al los en ik wil het deksel optillen.
Op dat moment vind Bilbo dankzij de manenschijn op het allerlaatste moment de geheime doorgang. Wat een geluk, maar de doos stopt niet met trillen….vreemd.
Tezamen met Bilbo betreed ik het binnenste van de berg op zoek naar de Arkenstone.
De Arkenstone wordt bewaakt door de gevaarlijke draak Smaug. Alleen de gedachte doet mijn lego-onderdelen trillen.
Eenmaal in het binnenste van de berg zien we een geweldig grote ruimte met een ontelbaar aantal muntstukken. Hier moet de Arkenstone tussen liggen, maar ook de levensgevaarlijke Smaug.
De lego-tandwieltjes draaien op volle toeren in mijn hoofd en ik bedenk me hoe ik de toverdoos kan inzetten.
Mijn keus moet vol overgave zijn en ik moet er zeker van zijn dat ik de juiste keuze maak.
Hmmm….wat zal ik doen? Alle muntstukken laten verdwijnen zodat we de Arkenstone goed zien? Smaug laten verdwijnen? Keuzes keuzes en geen tijd te verliezen.
Plotseling begin de legomuntjes te ritselen en bewegen als een gouden waterval door de ruimte. Smaug is wakker!
Hij ziet ons meteen en wil de aanval inzetten. Dit is het moment voor de doos!!
Ik maak de vergrendeling open en haal het deksel er van af. Diep in gedachten om mijn schreeuw om hulp om te zetten in iets wat uit de doos komt, begint de doos hevig te schudden.
Er verschijnen verblindende stralen uit en Smaug is hierdoor even uitgeschakeld.
Dan veranderen opeens alle munten in daken van Fabuland en glijden we rechtstreeks richting de Arkenstone.



Uit een wolk van mist verschijnt een hele groep Fabulandfiguren. Zij zijn wat groter dan ons en trekken daardoor de aandacht van Smaug.
Wij glijden ongemerkt naar de Arkenstone terwijl onze Fabulandvrienden in gevecht zijn met Smaug.
Ze nemen Smaug gevangen en lijmen al zijn lego-onderdelen aan elkaar vast. Hij zit voor altijd gevangen in zijn eigen lichaam. Wij lego-volk doden natuurlijk niet! De game is vanaf 7 jaar.
Nadat we de Arkenstone in bezit hebben nemen we afscheid van de leider van Fabuland, een vredelievend uitziende vos. Hij neemt de toverdoos in ontvangst voor een volgend avontuur.
Samen met Bilbo zetten we ons avontuur voort en vinden nog vele lego-schatten.


De Winnaars
De twee winnaars zijn geworden:

Winnaar 1: Otto aka Tielo
De dwergen keken de budget LEGO Hobbit, Budget Baggings, hoopvol aan.
"Wat staan jullie mij aan te kijken?" vroeg Budget zenuwachtig.
"Jij gaat de draak verslaan," zei Thorin of dat het een feit was.
Budget Baggins keek hem aan of hij gek was geworden. Hij was toch meegekomen om de beste aanbiedingen te vinden en de beste deals te maken tijdens hun reis naar de Lonely Mountain. Zo had hij een mooi 14 voor 10 pinten losgepeuterd bij de tavern en hij had een puike deal gevonden voor pijptabak in Laketown maar dat was blijkbaar niet genoeg.
"Ik geloof dat we hier een verschil van mening hebben, heren, " zei Budget beslist. Hij vouwden zijn armen over elkaar en leunde tegen een rots die trilde bij iedere adem teug van het monsterlijke reptiel die hij geacht werd te verslaan.
"Dat is onjuist Budget Baggings," zei Balin terwijl hij glimplachend een kopie van het contract uit zijn binnenzak trok.
Budget volgde de vinger van Balin die hem een passage in kleine letters aanwees aan de achterzijde van het meters lange document. Hij overhandigde Budget een vergrootglas en daar stond het daadwerkelijk te lezen, hij zou de draak verslaan met de magische doos des LEGO's.
Verdraait, hij was die doos LEGO die hij 20 jaar geleden van een vreemde tovenaar op doorreis in Hobbiton voor een uiterst lucratief bedrag had weten te kopen, helemaal vergeten. En Gandalf had bij vertrek er op aangedrongen dat hij de doos mee zou nemen. Om van het oeverloze gezeur van de oude tovenaar af te zijn had hij de doos maar meegenomen en die bleek nu van pas te komen.
"Hop, hop," tjirpte Nori, "naar Smaug de draak!"
Budget Baggins werd met de doos door de poort van Erebor geduwd. Daar stond hij plots tot zijn enkels in gouden munten.
"Wie is zo dom om mijn domein te betreden en mijn rust te verstoren," gromde Smaug.
"Hoewel ik vermoed dat het een retorisch vraag is zal ik toch maar zeggen dat ik dat ben, " zei Budget met trillende stem. Had hij geweten dat hij de magische LEGO doos zou moeten gebruiken dan zou hij de gebruiksaanwijzing veel eerder hebben gelezen maar nu was het zaak om tijd te rekken zodat hij de handleiding kon lezen alvorens hij verorberd zou worden door het enorme monster.
De draak snoof een aantal keren en zei "je geur is mij onbekend."
"Ik wil mij excuseren maar door de opwinding kan het zijn dat de bonen die ik gisteren heb gegeten in gasvorm mijn lichaam zojuist hebben verlaten."
"Phew, steek op z'n minst een lucifers aan," gromde Smaug, "maar dat zal ik dan wel even doen." Hij haalde diep adem en zijn borst zwol op en kreeg de kleur van kolkende lava. Daarna blies hij uit, een enorme stroom vuur uitbrakend.
Budget stond achter een stenen pilaar die onaangenaam warm werd en gooide nadat alles weer een beetje normale temperatuur had de LEGO doos voor de draak en riep "DRAKENVAL NU!"
Als een bezetenen gutste LEGO blokjes uit de doos, steeds meer en meer tot er een enorme berg was waarvan een enorme drakenmepper werd gebouwd. Het enorme ding was een vliegenmepper ter grote van een stoomschip. Smaug was te verbaasd door de magie die voor hem plaats vond dat hij niet kon bewegen tot het te laat was, de enorme drakenmepper van LEGO plette de draak. Budget Baggins tot zijn knieën in drakenbloed achterlatend.


Einde


Winnaar 2: Jop aka Jopvdsteen
Beste budgetgaming,

wat een super leuke en originele prijsvraag als budget lego hobbit met een magische doos kan je natuurlijk heel snel en simpel alles oplossen door helemaal aan het begin al 'the arkenstone' te maken van die lego doos. Maar dat brengt een paar problemen met zich mee, 1) de arkenstone zal dan uit lego blokjes bestaan waardoor hij niet helemaal echt is maar het aller belangrijkste is nog 2) Bilbo Baggings zou de ring nooit gevonden hebben op zijn zoektocht met de dwergen en dat zou er weer voor zorgen dat The Lord of the Rings nooit bestaan zou hebben terwijl dat toch drie prachtige boeken zijn, drie super mooie films zijn en niet te vergeten dat van dat verhaal een geweldig LEGO avontuur gemaakt is wat dan dus ook nooit gebeurd zou zijn!

Dus nee ik zou het toch wat anders aanpakken en dat zal ik jullie hieronder beschrijven:

Zols de meeste wel zullen weten begint het verhaal uit de hobbit heel vredig en rustig, Gandalf komt langs en verteld Bilbo dat hij iemand nodig heeft om mee te gaan op een avontuur. Bilbo gelooft het allemaal wel maar probeert zo snel mogelijk van Gandalf af te komen hij houdt helemaal niet van avonturen hij wil gewoon lekker rustig in zijn hobbitshol wonen waar hij niet gestoord kan worden.

Een paar dagen later staan er ineens een stel verdwaalde (althans dat denkt Bilbo) dwergen aan de door die allemaal daar naar toe gekomen zijn voor een geheime vergadering. Bilbo is de enige die van niks weet tot dat uiteindelijk Gandalf ook langs komt dan begint hij te snappen waar het over gaat.

Maar nog steeds wil Bilbo niks van heel dit avontuur weten en hij verteld de dwergen dat ze mogen blijven slapen maar dat ze morgen allemaal weer zijn huis uit moeten, de volgende dag als Bilbo wakker wordt zijn alle dwergen al verdwenen en Bilbo begint toch wel spijt te krijgen dat hij niet mee is gegaan. Hoewel zijn leven nu prima is kan een beetje avontuur geen kwaad.

Tot hier gewoon een korte samenvatting van het begin van het boek maar nu gebeurd er iets wat heel, heeeel lang geleden echt gebeurd is maar wat meneer Tolkien zelfs niet wist. Toen Bilbo besloot toch mee te gaan op avontuur moest hij nog een heel stuk rennen om bij de groep dwergen te komen. Die dwergen hadden paarden en konden zich dus redelijk snel verplaatsen terwijl Bilbo met zijn kleine benen helemaal niet zo snel kon rennen. Het was ook toen, dat Bilbo iemand tegen kwam die hij zijn hele leven dankbaar zou zijn: De budget LEGO hobbit. Het is een klein plastic mannetje niet veel groter dan Bilbo zelf maar hij had wel iets wat Bilbo niet had: een speciale LEGO doos waarmee hij alles kon maken wat hij maar zou willen.

Bilbo vertelde zijn verhaal over de groep dwergen met wie hij zo graag mee zou willen gaan op avontuur maar dat ze al eerder vertrokken waren en dat hij hen waarschijnlijk nooit meer in zou kunnen halen. De budget LEGO hobbit luisterde naar zijn verhaal en vertelde hem dat hij daar wel een oplossing voor had. Hij kon namelijk met zijn magische LEGO doos alles maken wat hij nodig had, zo ook een stel super snelle hobbit benen. En zoals dat gaat bij LEGO werd ook Bilbo keurig ontdaan van zijn onderlichaam, de budget LEGO hobbit zocht even in zijn magische LEGO doos en vond al snel een paar super snelle benen. Hij haalde ze uit zijn doos en klikte ze zo onder het lichaam van de LEGO Bilbo.

Ondanks dat zijn nieuwe paar benen perfect aansloten vond Bilbo het toch nog een beetje onwennig allemaal. Hij liep een paar test rondjes maar toen hij eenmaal op gang was ging hij als een speer! Hij bedankte de budget LEGO hobbit hartelijk voor zijn nieuw stel benen en vroeg of hij ooit nog iets voor hem terug moest doen. de budget LEGO hobbit vertelde hem dat hij twee dingen moest doen. Ten eerste mocht hij nooit aan iemand vertellen dat hij deze super snelle benen gekregen had. Niemand mocht er ook achter komen dus zodra hij in de buurt van de groep was moest hij er voor zorgen dat hij weer op een normaal tempo liep. "En ten tweede", vertelde de budget LEGO hobbit, "moet je je ogen heel goed open houden want voor jou is dit avontuur nog bijzonderder dan voor alle dwergen, jij zult nog iets heel speciaals vinden" waarmee hij natuurlijk doelde op die ene speciale ring.

Als eerbetoon aan deze budget LEGO hobbit zie je dan ook dat Bilbo in de eerste film van the Lord of the Rings trilogie zijn super benen nog een keer gebruikt. Of eigenlijk, je ziet het niet want het is op een moment dat hij zijn ring om heeft en niemand hem meer kan zien.

Maar denk maar eens goed terug aan die scene tijdens de 111ste verjaardag van Bilbo waar hij net na zijn toespraak zijn Ring om doet en verdwijnt. Zodra Gandalf dit ziet (die wist van zijn plan) loopt Gandalf meteen richting het huis van Bilbo en ondanks dat hij veel groter is en dus grotere stappen kan zetten dan Bilbo ooit zou kunnen is het Bilbo toch gelukt om eerder in zijn hobbitshol te komen dan Gandalf. Dit MOET gebeurd zijn door gebruik te maken van die speciale LEGO benen die hij toen, ooit, heeeeeel lang geleden gekregen had van die hele lieve budget LEGO hobbit.

Einde!


Van harte gefeliciteerd met het winnen van een PS4 exemplaar van LEGO The Hobbit! Jullie exemplaar komt in de loop van de week jullie kant op! We willen zowel Warner Bros als Media Tornado nog een laatste keer bedanken voor het beschikbaar stellen van deze twee exemplaren.

Tot slot rest ons nog te zeggen: Fijne Paasdagen iedereen!


© 2014 The LEGO Group. © New Line. ™ & © SZC lic. to WBIE. (s14)

Geplaatst op 20-04-2014 12:25
Aantal keer bekeken: 3128

Laatste reacties

avatar van Doobieters
Doobieters ( 29539   288) 20-04-2014 12:35
Proficiat winnaars!
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 20-04-2014 12:35
Iemand laten winnen die de achternaam van Bilbo niet goed kan spellen. Dat gaat Warner leuk vinden!

Nee grapje natuurlijk. Alle winnaars gefeliciteerd! Krijgen de runner ups ook nog een leuk prijsje omdat hun tekst wel op de site is geplaatst?
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6571 ) 20-04-2014 12:39
Gelukkig een keer niet het standaard budget-gaming winnarsgroepje! Gefeliciteerd!
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 20-04-2014 12:40
Quote:
Gelukkig een keer niet het standaard budget-gaming winnarsgroepje! Gefeliciteerd!

Dat is bijna een juich in het juichcorner waard!
avatar van Dynaw
Dynaw ( 8078   6) 20-04-2014 12:41
Gefelici! Ook erg leuk voor Jop, las dat hij wel erg graag wilde winnen.

Zo eens de inzendingen lezen.
avatar van Jopvdsteen
Jopvdsteen ( 3218 ) 20-04-2014 12:49
Yesss gewonnen!! Gaaf

Ik ben benieuwd wat de anderen bedacht hebben! Mooi leesvoer!
avatar van Jeroendewaal
Jeroendewaal ( 1814 ) 20-04-2014 12:49
Damn niet gewonnen snif snif maar gefeliciteerd voor de winnaars!!!
avatar van Linguist
Linguist ( 5808 ) 20-04-2014 12:57
Proficiat aan de winnaars ! En heel leuke inzending hoor Jeroendewaal
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6571 ) 20-04-2014 12:59
Quote:
[..]
Dat is bijna een juich in het juichcorner waard!

Pleur het erin zou ik zeggen! Ik vind het eigenlijk ook wel een juich waard
avatar van Tumbler
Tumbler ( 2049 ) 20-04-2014 13:02
Quote:
Gelukkig een keer niet het standaard budget-gaming winnarsgroepje! Gefeliciteerd!
Ik heb gisteren ook maar voor de eerste keer iets gewonnen .

Ontopic:
Gefeliciteerd winnaars! Die van jkampmeijer was wel geniaal
avatar van Infamous
Infamous ( 496 ) 20-04-2014 13:18
Gefeliciteerd winnaars!
avatar van Sketsboy15
Sketsboy15 ( 558 ) 20-04-2014 13:43
Proficiat winnaars!
avatar van Puf-puF
Puf-puF ( 73 ) 20-04-2014 13:45
Aaah jammer, winnaars gefeliciteerd
avatar van Automaton
Automaton ( 6 ) 20-04-2014 13:54
eh... Ja gefeliciteerd aan de winnaars.

Schijnbaar heb ik de opdracht verkeerd begrepen of zo...
avatar van Ivo001
Ivo001 ( 5577   17) 20-04-2014 14:26
Leuke verhalen om te lezen! Ben blij dat ik hier geen tijd in heb gestopt, want ik had deze verhalen toch nooit kunnen overtreffen.
avatar van Intersivety
Intersivety ( 117 ) 20-04-2014 15:37
Gefeliciteerd winnaars!
avatar van MJB
MJB ( 4361   4) 20-04-2014 15:47
Proficiat
avatar van Asuracry
Asuracry ( 1904 ) 20-04-2014 15:48
Congratz winnaars
avatar van Emretezel
Emretezel ( 464 ) 20-04-2014 16:09
Gefeliciteerd winnaars!!!
avatar van CreativeDAS
CreativeDAS ( 160 ) 20-04-2014 17:44
Veel Lego-plezier winnaars!
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 25499   20) 20-04-2014 17:53
Gefeliciteerd !
Wij wachten nu op een leuk budget-prijsje voor deze game
avatar van INFIRNUS
INFIRNUS ( 327 ) 20-04-2014 18:06
Gz@Winnaars.
Als tolkien-purist, raad ik aan om de boeken te lezen
(Zelf niet meegedaan, had de game al in pre-order staan )
avatar van Franckster
Franckster ( 290 ) 20-04-2014 18:19
Gefeliciteerd winnaars. Leuke verhalen om te lezen ook allemaal.
avatar van UserVerwijderd
UserVerwijderd ( 8270 ) 20-04-2014 19:36
Gefeliciteerd aan de winnaars
avatar van Tielo
Tielo ( 140 ) 20-04-2014 19:39
Yeah gewonnen, leuke inzendingen hoor.
avatar van Clamticore
Clamticore ( 4457 ) 20-04-2014 19:51
Fabuland! <3 Mooie tijden!
avatar van Henri-Alexander
Henri-Alexander ( 12778 ) 20-04-2014 22:22
Leuk om deze fantasieverhalen te lezen! Je ziet dat sommigen dat beter af gaat dan anderen. Ik had met zoiets nooit kunnen winnen. Bedankt voor de verhalen en winnaars, gefeliciteerd en veel plezier.
avatar van Dicapo
Dicapo ( 3488   14) 20-04-2014 23:08
Gefeliciteerd!
avatar van Xsillian
Xsillian ( 830 ) 21-04-2014 20:22
Gefeliciteerd winnaars!!!
avatar van Ollie1981
Ollie1981 ( 237 ) 21-04-2014 21:23
Rol: Reviewer
Felicitaties voor de winnaars. Leuke game om te winnen. Lees binnenkort de review hier ook op budgetgaming.nl
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 21-04-2014 23:05
Gaat de winnaar hem ook recenseren?
avatar van Jeroendewaal
Jeroendewaal ( 1814 ) 21-04-2014 23:26
Quote:
Gaat de winnaar hem ook recenseren?

Als ze een PS4 hebben wel verwacht ik
avatar van Banapples
Banapples ( 860   9) 22-04-2014 12:06
Leuke actie, leuke winnaars! Hulde
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6571 ) 22-04-2014 13:31
Quote:
[..]

Als ze een PS4 hebben wel verwacht ik

En als deze op marktplaats terecht komen mag je je heel hard gaan schamen :-) Maar een member-recensie is niet verkeerd. Als ze creabea een antwoord kunnen verzinnen, kan een recensie er ook wel vanaf.
avatar van Sync99
Sync99 ( 290 ) 22-04-2014 15:57
Gratz