Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Budgetgamingcrew is op zoek naar versterking - gesloten

Geplaatst op 06-06-2014 13:50
Het is alweer enkele jaren geleden dat we op zoek zijn gegaan naar nieuwe crewleden. Veel teamleden zitten dan ook al weer heel wat jaartjes bij Budgetgaming. Echter, tijden veranderen en waar voorheen iedereen tijd in overvloed had, is er met de jaren toch het één en ander veranderd. Een nieuwe aanwinst in de familie of een baan zijn vaak de belangrijkste redenen om uiteindelijk toch het plekje binnen de crew door te geven aan iemand anders. Nu het weer even rustiger is geworden op gamesgebied, is het dan ook de hoogste tijd om ons alvast klaar te maken voor de drukte die straks komen gaat. Daarom gaan we beginnen aan een flinke uitbreiding van de crew. Van redactieleden, tot toevoegers tot Budgetgamers die het leuk lijken om aan de slag te gaan met een social media uitdaging. Kortom we zijn op zoek naar jou! Kom jij het Budgetgamingteam versterken?

De grote zoektocht: We zijn op zoek naar jou!
Vorige week hebben we al twee nieuwe crewleden mogen verwelkomen. Zo is daar Crispy aka Chris die zichzelf had aangemeld, Crispy heeft al de nodige ervaring binnen de gamingwereld en schreef onlangs zijn eerste artikel voor Budgetgaming over het Mario Kart Launch event. Daarnaast hebben we Budgetgamer Benoitren mogen verwelkomen, hij vermeldde altijd netjes bij diverse recensies de verbeteringen dus hebben we hem gevraagd om gewoon gezellig bij het team te komen. Maar we zijn dus nog op zoek naar meer nieuwe aanwinsten die graag een steentje bij willen dragen aan het Budgetgamingproject. In het kort zijn we op zoek naar Budgetgamers om te helpen op de volgende onderdelen:

- Redactie (recensies, nieuws, specials)
- BG Toevoegteam (Blu-ray's en games): Help met de nieuwste games en films toe te voegen.
- Social Media: Uitbreiding van het Twitter en Facebook platform.

Heb je interesse in één van deze uitdagingen, lees hier onder dan een uitgebreidere uitleg van elke taak.



Gezocht deel 1: Aanwinsten voor de Redactie
Redactie: recensies en specials (3 plekken)
Ten eerste zijn we op zoek naar nieuwe redactieleden en dan voornamelijk naar leden met een goede PC, een PlayStation 3 of 4, en/of een Xbox One. Vooral een redactielid met een goede PC missen we op dit moment en er komen daar toch aardig wat games maandelijks voor uit. Je moet wel met deadlines om kunnen gaan, zodat recensies op tijd geplaatst kunnen worden. Verder zijn we ook op zoek naar columnisten of redactieleden die interesse hebben om hun mening te geven in de nodige columns. Wij kunnen je een platform bieden waar je artikelen goed gelezen worden.

Waar we naar op zoek zijn:
- Je hebt genoeg tijd om te schrijven en games te recenseren (denk aan minimaal 1 a 2 games per maand).
- Je hebt al ervaring met schrijven, bij voorkeur vanuit een andere gamessite, of je volgt een studie op het gebied van journalistiek.
- Je beschikt over een goede PC, PS3, PS4 of Xbox One.
- Je kan goed met deadlines omgaan.
- Optioneel: Je woont enigszins in de buurt van Amsterdam. (Kan handig zijn om evenementen te kunnen bezoeken)

Als redactielid krijg je zo nu en dan games thuis gestuurd of downloadcodes om te recenseren. We zijn op zoek naar leden die al enige schrijfervaring hebben. Heb je al eens eerder geschreven voor een andere website, dan werkt dat in je voordeel. Heb je deze ervaring niet, weerhoud jezelf er dan niet van om je toch aan te melden, als je schrijfstijl goed is heb je altijd een goede kans.

Redactie: BGnieuwsreporter (1 plek)
We zijn nog op zoek naar één iemand die het leuk lijkt om als razende reporter op het internet het nieuws op Budgetgaming te plaatsen. Op dit moment komen door drukte enkele artikelen soms later op de website, terwijl wij bezoekers juist zo snel mogelijk van mooie deals willen voorzien. Wil jij helpen je mede Budgetgamers op de hoogte te houden van alle deals en aanbiedingen, meld je dan aan als nieuwsreporter. Waar we naar op zoek zijn:

- Je hebt overdag zo nu en dan tijd.
- Je hebt al ervaring met nieuwsberichten schrijven, bij voorkeur al vanuit een andere gamessite.
- Je beschikt over voldoende kennis van de Nederlandse taal.


Gezocht deel 2: Wordt lid van het Budgetgaming Toevoegteam
Budgetgaming Games Toevoegers (1 a 2 plekken)
Niet zoveel tijd of weinig ervaring met schrijven? Geen probleem, wordt dan lid van ons toevoegteam! Één van de trouwe rotten binnen het team is Henri-Alexander. Henri-Alexander zorgt wekelijks er voor dat alle games en Blu-ray titels die de komende weken en maanden op de markt komen netjes op de website staan. Zijn team is al jaren bij elkaar maar diverse crewleden hebben het tegenwoordig zo druk dat ze weinig tijd hebben om hun steentje nog bij te kunnen dragen, daarom zijn we dan ook op zoek naar versterking.

Ten eerste zijn daar natuurlijk de games! Wekelijks komen er nieuwe titels uit en maken we de releaselijst voor jullie op met een overzicht van alle titels die in die week uitkomen. We hebben zowel een handje nodig om de ontbrekende games toe te voegen en de database zo compleet mogelijk te maken, als het bouwen van de wekelijkse releaselijst. Qua tijd kost het ongeveer een paar uurtjes per week.

Budgetgaming Toevoeger: Games
- Games toevoegen
- Gamereleases bijhouden
- Nieuwe EAN’s in de gaten houden

Budgetgaming Films Toevoeger: Blu-ray (2 plekken)
Bij het Blu-ray team kom je wekelijks in aanraking met de nieuwste Blu-ray titels. Je wordt begeleid door Henri-Alexander die je wekelijks bedient met de nodige titels die toegevoegd moeten gaan worden. Je helpt met elke titel die je toevoegt de Budgetgamingdatabase weer een stukje completer te maken. Zo zullen mede-Budgetgamers samen met jou ook op Blu-ray's zoveel mogelijk euro’s besparen. Mogelijk dat we met meer hulp straks bijvoorbeeld ook zaken als TV-series DVD boxen kunnen toevoegen. Toevoegen doe je niet altijd alleen, je kunt dit ook samen doen. Het is wel belangrijk dat je je taak elke week op tijd doet zodat alles weer netjes is als de releaselijst geplaatst wordt.


Budgetgaming Toevoeger: Films
- Blu-ray releases bijhouden,
- Blu-ray’s toevoegen
- Nieuwe EAN’s in de gaten houden (zodat nieuwe titels kunnen worden toegevoegd
- Tijd die je per week nodig hebt is een paar uurtjes per week, afhankelijk van de hoeveelheid titels

Social Media: Facebook en Twitter
De Budgetgaming Twitter heeft op dit moment ongeveer zo’n 2200 volgers. Op dit moment gebruiken we Twitter vooral om zo snel mogelijk met jullie de beste deals te delen en om het te melden als er een nieuwsbericht is geplaatst. Het is een goed begin, maar er zit meer potentie in. Hoe meer volgers we hebben, hoe sneller we deals en dergelijke kunnen communiceren en wie weet is er nog wel veel meer mee te doen.
Hetzelfde geldt voor Facebook, we hebben ongeveer 560 likes, maar doen momenteel weinig met dit kanaal.

Waar we op zoek naar zijn is een communicatie student of iemand die iets in deze richting studeert, die het een mooie uitdaging lijkt om hier mee aan de slag te gaan. Je doet dit dan meteen bij een flinke community.

Het Budgetgamingteam
Wanneer je je aanmeldt maak je kans om deel uit te maken van het Budgetgamingteam. Het Budgetgamingteam is een gezellig hecht team, dat blijkt ook uit hoe lang iedereen vaak binnen de crew blijft. Daarnaast werk je mee aan een project waar werkelijk elke gamer iets aan heeft. Een simpele game toevoegen kan duizenden Budgetgamers helpen om de laagste prijs te vinden. Daarnaast werken we ook langzaam naar ons 10-jarig bestaan eind december, waar je onderdeel van uit kan maken. Wil jij je steentje bijdragen aan een project waar iedereen wat aan heeft, meld je dan aan en wie weet verwelkomen we je binnenkort tot de Budgetgaming crew!

Interesse om onderdeel uit te maken van het Budgetgamingteam?
Stuur dan een mailtje met een korte motivatie naar yorn@budgetgaming.nl met als onderwerp de functie waar jij je graag voor aanmeld. Vertel in je motivatie kort wat over jezelf, hoe je Budgetgaming hebt gevonden en waarom je je juist voor die uitdaging hebt aangemeld.
Vergeet tevens als afsluiter niet de volgende gegevens te vermelden:

- Volledige naam
- Nickname op Budgetgaming
- Leeftijd (Minimaal 16 jaar)
- Woonplaats

Vermeld tevens als het om een redactieaanmelding gaat:
- Ervaring op schrijfgebied.
- Consoles in bezit.
- Geschreven recensie (optioneel, voor als je al eens een recensie hebt geschreven)

Wie weet kunnen we je dan binnenkort verwelkomen tot het Budgetgamingteam!

Wanneer je je hebt aangemeld gaat de procedure op de volgende manier; Je kunt je nog aanmelden tot en met dinsdag 23:59, wanneer je je aanmeld sturen we je binnen 24 uur een bevestigingsmail dat we je aanmelding ontvangen hebben. Na dinsdag gaan we kijken wie we van jullie gaan verwelkomen bij de Budgetgaming crew. Aanmeldingen voor het Toevoegteam krijgen het uiterlijk vrijdag te horen, redactie mogelijk iets later. Dit komt omdat voor het geval je nog geen testrecensie hebt bijgevoegd, we je dan met een deadline zullen vragen een kort artikeltje te schrijven. Ook op dit gebied proberen we je echter ook hier uiterlijk volgende week vrijdag uitsluitsel over te bieden! Heb je nog vragen, laat het dan weten in de comments!

Geplaatst op 06-06-2014 13:50
Aantal keer bekeken: 7179

Laatste reacties

avatar van Davincstyle
Davincstyle ( 163 ) 06-06-2014 14:02
Klinkt leuk!
avatar van Alexoon
Alexoon ( 863 ) 06-06-2014 14:09
jammer dat ik net te jong ben (15) zou me leuk lijken wat ervaring op te doen
avatar van Xor
Xor ( 34908   1494) 06-06-2014 14:11
Quote:
yorn@budgetgaming
.com of .nl?

En ik heb een vraag over "BGnieuwsreporter". Is het zo dat de "BGnieuwsreporter" elke aanbieding of iets nieuws gelijk(en snel) moet posten? En daarmee bedoel ik dat als er een nieuwe PSN aanbieding binnen zijn, dat hij/zij gelijk het moet posten op BG?

Edit: En is het ook mogelijk om meerdere functies te mogen hebben(of te mogen doen)? (vraag me dat eventjes af ;P)
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 06-06-2014 14:11
Quote:
Wij kunnen je een platform waar je artikelen goed gelezen worden.

Wellicht is het eerste waar jullie naar op zoek moeten een goede redacteur die de spellingsfouten checkt en eruit haalt.

Quote:
Verder zijn we ook op zoek naar columnisten, of redactieleden die interesse hebben om hun mening te geven in de nodige columns. Wij kunnen je een platform waar je artikelen goed gelezen worden.

Echt niet de moeite genomen om even de Members Column sectie te checken?

Er staat wel wat jullie zoeken, maar wat bieden jullie?
avatar van Dynaw
Dynaw ( 8078   6) 06-06-2014 14:12
Typo spotted!
''-Tijd die je per week nodig hebt is ongeveer vier uurtjes, afhankelijk van de hoeveelheid titelss''

Maar best interessante functies op zich, al betwijfel ik of het iets is voor mij.
avatar van Fant
Fant ( 12238   2) 06-06-2014 14:22
Quote:
jammer dat ik net te jong ben (15) zou me leuk lijken wat ervaring op te doen
Ik was volgens mij ook 15 toen ik hier vele jaren terug solliciteerde. Als je gekwalificeerd en enthousiast bent maak je misschien wel een kans Maar ik kan uiteraard niks beloven. Ik zit allang niet meer bij de crew, maar kan het iedereen zonder twijfel aanraden! Het BG team is awesome
avatar van Migil
Migil ( 346   2) 06-06-2014 14:22
Geen Wii U recensies meer

Verder wel leuk wanneer je ervaring op wil doen.
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 06-06-2014 14:24
Quote:
- Je beschikt over een goede PC, PS3, PS4 of Xbox One

Waarom niet Wii U?

Quote:
Daarnaast hebben we Budgetgamer Benoitren mogen verwelkomen, hij vermeldde altijd netjes bij diverse recensies de verbeteringen, we hebben hem gevraagd om gewoon bij het team er gezellig bij te komen.

Toen ik dat deed onder reviews kreeg ik een PM of ik kon kappen met verbeteringen onder reviews zetten.
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 06-06-2014 14:31
Rol: Toevoeg Moderator
Nou, maar een mailtje gestuurd.
Lijkt me leuk om bij 't BG-Team te horen.
avatar van MarvelousMax
MarvelousMax ( 6066 ) 06-06-2014 14:47
Quote:
Typo spotted!
''-Tijd die je per week nodig hebt is ongeveer vier uurtjes, afhankelijk van de hoeveelheid titelss''

Maar best interessante functies op zich, al betwijfel ik of het iets is voor mij.

Jij zou de aanbiedingen moeten doen!
avatar van Crispy
Crispy ( 112 ) 06-06-2014 14:48
Rol: Reviewer
Quote:
Het Budgetgamingteam is een gezellig hecht team

Dit kan ik beamen! :-D
Ben benieuwd wie er nog bij gaan komen
avatar van XanaduNL
XanaduNL ( 1910 ) 06-06-2014 14:49
Quote:
[..]


Waarom niet Wii U?
Ik denk dat ze WiiU en X360 al genoeg hebben.
avatar van Erikvduyn
Erikvduyn ( 176 ) 06-06-2014 15:10
"Nederlanse taal" en dan ook nog eens bij het stuk over journalistje spelen?

Zeker een voorbedachte spelfout die als satire moet dienen over de staat van journalistiek dezer dagen?
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6571 ) 06-06-2014 15:12
DANGIT, Voldoe wel aan alle eisen voor het redactie-zijn maar woon weer nie rond amsterdam.. Sowieso is dat een pauper regel maar we doen het er maar mee :-)
avatar van Uchiha1911
Uchiha1911 ( 1870   5) 06-06-2014 15:14
Ook ik heb me aangemeld, ben benieuwd!
avatar van Dynaw
Dynaw ( 8078   6) 06-06-2014 15:16
Quote:
[..]


Jij zou de aanbiedingen moeten doen!
Daar dacht ik ook al aan, ben er altijd als een van de eerste bij. Maar ik weet niet wat de toekomst mij brengt en dus of ik dat wel kan volhouden. Dat schiet dan ook niet op de website in z'n geheel, kan ik beter de aanbiedingen als normaal lid zijnde melden.
avatar van Ginryuu
Ginryuu ( 13305 ) 06-06-2014 15:22
Quote:
DANGIT, Voldoe wel aan alle eisen voor het redactie-zijn maar woon weer nie rond amsterdam.. Sowieso is dat een pauper regel maar we doen het er maar mee :-)
Er staat toch optioneel, dus hoeft niet perse.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 06-06-2014 15:25
Rol: Administrator
Quote:
DANGIT, Voldoe wel aan alle eisen voor het redactie-zijn maar woon weer nie rond amsterdam.. Sowieso is dat een pauper regel maar we doen het er maar mee :-)
In de buurt van Amsterdam is geen noodzaak, we hebben er slechts één van de drie nodig die ook enigszins in die buurt woont. :-)

@erikvdduyn: Ik heb de typo's aangepast, dit stuk is inderdaad niet door de eindredactie heen gegaan, anders zou het er niet in hebben gestaan. Typo is er dan ook doorheen geglipt, wat kan gebeuren. Uiteraard ben je welkom om te laten zien wat je kan.

@Timd: Wii U hebben we genoeg mensen voor, en je bent meestal niet zo tactisch met hoe je je aanpassingen meldt/ mensen verbetert. Dat weet je vast zelf ook :-)

avatar van TheMax
TheMax ( 616   4) 06-06-2014 15:29
Leuke functies Niet echt in mijn straatje alleen. Ach, wie weet, op een dag...
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 06-06-2014 15:50
Zie niet in waarom, staat vrij weinig tegenover.
avatar van Uribium
Uribium ( 2975 ) 06-06-2014 15:55
Ik wil me wel opgeven als BGNieuwsreporter, gezien ik grotendeels toch wel al het game gerelateerde nieuws bijhoud. Vanavond maar even een mailtje sturen
avatar van ArdiBacardi
ArdiBacardi ( 2418   1) 06-06-2014 15:55
Ik ga me dit weekend aanmelden, ben benieuwd...
avatar van Mjw
Mjw ( 1767 ) 06-06-2014 15:57
TimD en Skull kunnen misschien samen coop games gaan reviewen
avatar van Uchiha1911
Uchiha1911 ( 1870   5) 06-06-2014 16:06
Quote:
TimD en Skull kunnen misschien samen coop games gaan reviewen

Dat gaat nog wat worden..
avatar van Obleon
Obleon ( 3804   34) 06-06-2014 16:11
Quote:
TimD en Skull kunnen misschien samen coop games gaan reviewen

ohhh ditt wil ik zien 10 pages lang waarom iets wel of niet zo is
avatar van Tumbler
Tumbler ( 2049 ) 06-06-2014 16:18
Ik zou wel mee willen doen, maar ben nog maar 15
avatar van Userverwijderd76
Userverwijderd76 ( 2167 ) 06-06-2014 16:24
Quote:
[..]


ohhh ditt wil ik zien 10 pages lang waarom iets wel of niet zo is

Ik ben voor !
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6571 ) 06-06-2014 16:32
Quote:
TimD en Skull kunnen misschien samen coop games gaan reviewen

Ik kan uit ervaring zeggen dat Skull best een fijne speler is om Coop mee te doen, EN enigzins verstand heeft van games. Getuige een aantal prima potjes Firefight in Halo ODST :-) Me bij de BG-redactie voegen, das weer een heel ander vraagstuk.
avatar van Ginryuu
Ginryuu ( 13305 ) 06-06-2014 16:43
Leuke functies, maar kost te veel tijd
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6571 ) 06-06-2014 16:48
Ik zou het er sporadisch nog wel bij kunnen hebben ook al zit ik bij een andere redactie op dit moment. Zo veel tijd kost het nou ook weer niet. Daarbij verwacht ik dat Budgetgaming toch redelijk veel games binnen krijgt als ze ook daadwerkelijk worden aangevraagd. Dus die drie plekken moeten ze prima kunnen invullen.
avatar van Tallon 4 NL
Tallon 4 NL ( 1812   2) 06-06-2014 19:22
Lijkt me leuk maar als oudere, kuch 43 kuch, gamer laat ik dat graag over aan de jonge honden
avatar van Itsjustme
Itsjustme ( 1820 ) 06-06-2014 20:34
Dit is gewoon vrijwilligerswerk toch?
avatar van Henri-Alexander
Henri-Alexander ( 12778 ) 06-06-2014 20:50
Quote:
Dit is gewoon vrijwilligerswerk toch?
Het gaat inderdaad niet om een functie in loondienst.
avatar van Tinfoil
Tinfoil ( 237 ) 06-06-2014 21:51
Leuke functies! Ik ben wel benieuwd welke verwachting jullie hebben bij de functie van social media en wat jullie doel is betreffende de social media. Gaat het bijvoorbeeld om het werven van meer followers in het algemeen, of om het aanbieden van nieuwe content aan de huidige followers om zo de kanalen voor hen interessanter te maken? Valt vormgeving van de social media ook onder deze functie? En hoeveel uur schatten jullie dat deze functie wekelijks in beslag zal nemen?
avatar van Henri-Alexander
Henri-Alexander ( 12778 ) 06-06-2014 21:58
Quote:
Leuke functies! Ik ben wel benieuwd welke verwachting jullie hebben bij de functie van social media en wat jullie doel is betreffende de social media. Gaat het bijvoorbeeld om het werven van meer followers in het algemeen, of om het aanbieden van nieuwe content aan de huidige followers om zo de kanalen voor hen interessanter te maken? Valt vormgeving van de social media ook onder deze functie? En hoeveel uur schatten jullie dat deze functie wekelijks in beslag zal nemen?
Het is vooral een combinatie van wat jij al aangeeft. Vormgeving, berichtgeving (en de kwaliteit daarvan), uitbreiding... Het hoort er allemaal bij. Het aantal uur dat je daar mee kwijt bent durf ik niet te zeggen, daar houd ik mij te weinig mee bezig om dat te kunnen beoordelen. Het moet in ieder geval een aanvulling zijn op de informatie op de website. Een communicatiekanaal maar ook een promotiekanaal.
avatar van Tinfoil
Tinfoil ( 237 ) 06-06-2014 22:12
Quote:
[..]

Het is vooral een combinatie van wat jij al aangeeft. Vormgeving, berichtgeving (en de kwaliteit daarvan), uitbreiding... Het hoort er allemaal bij. Het aantal uur dat je daar mee kwijt bent durf ik niet te zeggen, daar houd ik mij te weinig mee bezig om dat te kunnen beoordelen. Het moet in ieder geval een aanvulling zijn op de informatie op de website. Een communicatiekanaal maar ook een promotiekanaal.

Bedankt voor de aanvullende info. Mocht iemand anders mij iets meer inzicht kunnen geven in de uren, dan graag.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 06-06-2014 22:59
Rol: Administrator
Quote:
[..]


Bedankt voor de aanvullende info. Mocht iemand anders mij iets meer inzicht kunnen geven in de uren, dan graag.

Het hangt echt af van hoeveel we gaan doen en kunnen doen, maar het is geen tien uur per week bijvoorbeeld. Ik zou gewoon een mailtje sturen met hoeveel tijd je beschikbaar hebt en dan kunnen we vanuit daar kijken of we mooie stappen kunnen maken :-)
avatar van Xbox2go
Xbox2go ( 1767 ) 06-06-2014 23:02
Erg leuk, maar iets van een vergoeding (financieel) is wel op zijn plaats denk ik, aangezien er met BG gewoon geld verdient wordt en dat mag best gedeeld worden met de crew toch?
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 06-06-2014 23:05
Rol: Administrator
Quote:
Erg leuk, maar iets van een vergoeding (financieel) is wel op zijn plaats denk ik, aangezien er met BG gewoon geld verdient wordt en dat mag best gedeeld worden met de crew toch?

Dat is aan ons om te bepalen. Als we part/fulltime mensen in konden huren was het mooi geweest, dat gaat helaas niet. Dat neemt niet weg dat de crew zo nu en dan wat krijgt, maar dat moet niet de initiële reden zijn om mee te helpen aan het Budgetgamingproject. Waarin we elkaar allemaal helpen geld te besparen.
avatar van Userverwijderd13
Userverwijderd13 ( 16 ) 07-06-2014 01:34
Lijkt me erg leuk!

Ik ga dit najaar een opleiding journalistiek doen en heb al wat schrijfervaring, heb meerdere nieuwsberichten en recensies geschreven en ik kan ook goed omgaan met programma's als Photoshop, Premiere Pro, Indesign, Illustrator en Dreamweaver.

Helaas heb ik momenteel weinig tijd en zie ik het nog niet echt zitten om bij de Budgetgaming crew te komen. Misschien dat ik volgend jaar rond deze tijd wel gereed ben om voor jullie te werken.
avatar van Mr. Cheapo!
Mr. Cheapo! ( 7446 ) 07-06-2014 04:42
Succes dames/heren laat zien dat jullie een mooi BG gamershart hebben en er vol enthousiasme met 110% voor gaan.... ;-D
avatar van Care
Care ( 48320   1) 07-06-2014 12:20
Ik wil me niet aanmelden maar ik zou wel graag een rol onder m'n nickname hebben staan, zoals meest sexy bg member.
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 07-06-2014 12:26
Quote:
[..]
Dat is aan ons om te bepalen. Als we part/fulltime mensen in konden huren was het mooi geweest, dat gaat helaas niet. Dat neemt niet weg dat de crew zo nu en dan wat krijgt, maar dat moet niet de initiële reden zijn om mee te helpen aan het Budgetgamingproject. Waarin we elkaar allemaal helpen geld te besparen.

En waarin er maar één iemand is die geld verdient, en dat is de grote BG baas Yorn.

Maar je kunt toch niet serieus mensen vragen zoveel werk te doen en dat dan zonder iets ervoor terug te krijgen? Op de meeste sites krijg je minstens een paar games.
avatar van Elexus
Elexus ( 197 ) 07-06-2014 12:38
Je krijgt toch sowieso de games die je moet gaan recenseren? Dat is toch mooi? Of ben ik nu helemaal mis? :p
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 07-06-2014 12:42
Rol: Administrator
Quote:
[..]


En waarin er maar één iemand is die geld verdient, en dat is de grote BG baas Yorn.

Maar je kunt toch niet serieus mensen vragen zoveel werk te doen en dat dan zonder iets ervoor terug te krijgen? Op de meeste sites krijg je minstens een paar games.

Heel grappig, maar nee niet alleen ik, daarnaast zoals gezegd krijgt crew ook zo nu en dan iets afhankelijk van hun inzet, initiatiefname wordt dan ook beloond. Crew zit niet voor niets zo lang bij ons, maar het moet niet de hoofdmotivatie zijn om mee te doen 'dat je iets krijgt' wanneer je mee helpt aan het Budgetgamingproject. Sowieso verdienen we allemaal hier, door geld te besparen en daar zijn we inmiddels alweer bijna 10 jaar mee bezig.

@Elexus: Klopt, redactie mag de games houden.
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6571 ) 07-06-2014 13:05
Common courtesy is dat ook een beetje... Redactie van enorm grote sites zoals Insidegamer krijgt salaris maar moet de games dan weer inleveren. Dan houd ik de games toch liever zelf zonder salaris. Ik heb al een rijtje recensiediscs staan en ben er apetrots op ook al zitten ze niet in een normaal doosje

Sowieso moet je het redactie-lid zijn niet in context zien met de site waar je voor aan de slag gaat. Als jij keer op keer goed lopende verhalen het internet op slingert kun je overal aan de slag lijkt me, behalve bij elitaire partijen zoals Gamekings.. Maar de vraag is dan ook of je dat uberhaupt wil. Mijn ervaring is dat bekendere sites toch veel meer regels hanteren waardoor het niet leuk meer is om naast je normale leven ook nog eens redactielid te zijn.
avatar van Baz
Baz ( 2721 ) 07-06-2014 13:16
- Je beschikt over een goede PC, PS3, PS4 of Xbox One.

Xbox 360? Wii U?
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 07-06-2014 13:22
Rol: Administrator
Quote:
- Je beschikt over een goede PC, PS3, PS4 of Xbox One.

Xbox 360? Wii U?

Daar hebben we dus al voldoende mensen voor :-)
avatar van Mr. Cheapo!
Mr. Cheapo! ( 7446 ) 07-06-2014 14:28
Quote:
Ik wil me niet aanmelden maar ik zou wel graag een rol onder m'n nickname hebben staan, zoals meest sexy bg member.

Dus je wilt wel de lusten maar niet de lasten.... beste Care! Hahaha!!! ;-D
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6571 ) 07-06-2014 15:50
Quote:
[..]
Daar hebben we dus al voldoende mensen voor :-)

3DS, Vita, iOS en Android dan?
avatar van Karbonaat12
Karbonaat12 ( 191 ) 07-06-2014 16:40
Awesome! ik ben al bezig met een review haha
avatar van Care
Care ( 48320   1) 07-06-2014 20:43
Quote:
[..]


Dus je wilt wel de lusten maar niet de lasten.... beste Care! Hahaha!!! ;-D
Uiteraard. Alle bg dames moeten weten naar wie ze hitsige pm's kunnen sturen.
avatar van Xor
Xor ( 34908   1494) 07-06-2014 20:49
Quote:
[..]

Uiteraard. Alle bg dames moeten weten naar wie ze hitsige pm's kunnen sturen.
Ja. Naar mij (*lage stem* Hallo dames).

avatar van BenoitRen
BenoitRen ( 2547   2) 07-06-2014 22:40
Quote:
Uiteraard. Alle bg dames moeten weten naar wie ze hitsige pm's kunnen sturen.
Maar er zijn geen meisjes/vrouwen op het internet...
avatar van Care
Care ( 48320   1) 08-06-2014 09:35
Quote:
[..]

Ja. Naar mij (*lage stem* Hallo dames).

:-D
Vooruit dan maar, we delen ze wel.
avatar van ArdiBacardi
ArdiBacardi ( 2418   1) 08-06-2014 11:01
Reactie verzonden, ik wacht het allemaal rustig af...
avatar van Linguist
Linguist ( 5808 ) 08-06-2014 11:05
Veel succes aan de mensen die geinteresseerd zijn de team te versterken met wat ze in huis hebben ! Er valt nog heel wat te verbeteren op bepaalde gebieden, dus ik juich deze recruitmentactie toe

Ik denk niet dat ik ervoor geslepen ben om de team te helpen, al lijkt het me heel erg leuk. Denk dat ik maar gewoon een eeuwige member blijf
avatar van PePzi NL
PePzi NL ( 950   7) 08-06-2014 12:46
Rol: Reviewer
Ook maar een mailtje jullie kant op geslingerd
avatar van Doobieters
Doobieters ( 29544   288) 08-06-2014 12:57
Veel succes voor diegene die reageren. Ik weet dat het een heel leuk team is om aan deel te nemen. Ik ben benieuwd wie het uiteindelijk gaan worden.. Krijgen die ook nog een voorstel mogelijkheid?
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6571 ) 08-06-2014 13:23
Ik neem aan dat als ik me bij de redactie mag voegen dat dat de first order of business is. Ik heb ondanks mijn deelname aan een andere redactie ook een mailtje gedaan naar Yorn. Wellicht dat we een tussenweg kunnen vinden en anders hopelijk als gastredacteur eens in de zoveel tijd. Lijkt me wel leuk om naast de huidige redactie ook voor BG bij te klussen zo nu en dan.
avatar van Linguist
Linguist ( 5808 ) 08-06-2014 13:27
Gastredacteuren, leuk idee. Zo eens en nu het woordje laten doen aan een trouw lid
avatar van Hashtaqyoloswag
Hashtaqyoloswag ( 81 ) 08-06-2014 14:18
klinkt als een leuk baantje voor in je vrije tijd
avatar van Rudey
Rudey ( 2310 ) 08-06-2014 14:27
De mail is verstuurd! Morgen een testrecensie schrijven en dan zien we wel waar het schip strandt. Het lijkt me in ieder geval erg leuk om deel uit te maken van het team en Budgetgamers te voorzien van mijn ongezouten mening over games.

Succes aan iedereen die zich heeft opgegeven! ;-)
avatar van Daniel
Daniel ( 2372   19) 08-06-2014 16:26
Ben wel benieuwd hoeveel aanmeldingen Yorn al binnen heeft gekregen
avatar van Henri-Alexander
Henri-Alexander ( 12778 ) 08-06-2014 16:36
Quote:
Ben wel benieuwd hoeveel aanmeldingen Yorn al binnen heeft gekregen
Er is genoeg interesse, laat ik het zo maar melden. Helaas betekent dat ook dat wij een selectie moeten maken en dat is niet altijd even makkelijk. Aanmelden kan nog tot dinsdag dus wees er snel bij.
avatar van Daniel
Daniel ( 2372   19) 08-06-2014 16:52
Quote:
[..]

Er is genoeg interesse, laat ik het zo maar melden. Helaas betekent dat ook dat wij een selectie moeten maken en dat is niet altijd even makkelijk. Aanmelden kan nog tot dinsdag dus wees er snel bij.

Goed teken dat men het budgetgamingproject waardeert.
avatar van Henri-Alexander
Henri-Alexander ( 12778 ) 08-06-2014 17:01
Quote:
[..]

Goed teken dat men het budgetgamingproject waardeert.
De grootste drijfveer om achter de schermen bij te dragen is omdat de persoon zo veel aan Budgetgaming heeft gehad dat ze mede-budgetgamers willen helpen hetzelfde te bereiken. Dat is ook de reden waarom ik mij meer dan vier jaar geleden als vrijwilliger heb aangemeld.
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 08-06-2014 17:51
Rol: Toevoeg Moderator
Quote:
[..]

De grootste drijfveer om achter de schermen bij te dragen is omdat de persoon zo veel aan Budgetgaming heeft gehad dat ze mede-budgetgamers willen helpen hetzelfde te bereiken. Dat is ook de reden waarom ik mij meer dan vier jaar geleden als vrijwilliger heb aangemeld.

Exact, hoe veel geld heb ik wel niet bespaard door deze site te bezoeken, naderhand een account aangemaakt en bleek Budgetgaming ook nog héél gezellige leden te hebben.

Lijkt me leuk om mee te werken aan die ervaring voor anderen.
avatar van Always4psv
Always4psv ( 4230 ) 08-06-2014 19:43
Mocht je nog twijfelen. Voor mij is destijds een belangrijke reden geweest, dat ik toch al veel op de website zat. Dan kun je die tijd beter nuttig besteden.
avatar van Daniel
Daniel ( 2372   19) 08-06-2014 20:41
Quote:
Mocht je nog twijfelen. Voor mij is destijds een belangrijke reden geweest, dat ik toch al veel op de website zat. Dan kun je die tijd beter nuttig besteden.

hahaha, precies!
avatar van Care
Care ( 48320   1) 08-06-2014 21:29
Waarom trouwens wel twitter en Facebook maar geen Google +?
avatar van GameCollector013
GameCollector013 ( 258 ) 08-06-2014 21:57
Omdat zover ik weet er niemand Google+ gebruikt voor dat 'sociale' gebeuren, alleen voor een Youtube-account en eventueel een Gmail-adresje.
avatar van Care
Care ( 48320   1) 08-06-2014 22:39
Zit jij in andere kringen dan ik. 9/10 mensen die ik ken hebben G+, ook voor het social gebeuren.
avatar van GameCollector013
GameCollector013 ( 258 ) 08-06-2014 22:47
Hehe, ik hoor het iig niet vaak.
avatar van Sketsboy15
Sketsboy15 ( 558 ) 09-06-2014 11:42
Ik heb nog geen bevestiging via de mail ontvangen en heb hem zaterdag al ingezonden. Is die wel aangekomen?
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 09-06-2014 11:45
Rol: Administrator
Quote:
Ik heb nog geen bevestiging via de mail ontvangen en heb hem zaterdag al ingezonden. Is die wel aangekomen?

Bedankt voor je melding, ik heb even gekeken. We hebben hem binnengekregen, ik zal ook jou nog even een bevestiging sturen.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 10-06-2014 17:35
Rol: Administrator
Bij deze is de aanmeldingsronde gesloten, bedankt iedereen die ons gecontacteerd heeft om een steentje bij te komen dragen! Vandaag ben ik al druk bezig geweest met alles klaar te maken voor de selectieronde. Gezien we flink wat inzendingen hebben ontvangen (waarover later in de week meer), duurt het mogelijk iets langer om alles door te nemen, maar we streven er naar uiterlijk aan het begin van volgende week voor iedereen uitsluitsel te hebben.
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 10-06-2014 18:03
Rol: Toevoeg Moderator
Quote:
Bij deze is de aanmeldingsronde gesloten, bedankt iedereen die ons gecontacteerd heeft om een steentje bij te komen dragen! Vandaag ben ik al druk bezig geweest met alles klaar te maken voor de selectieronde. Gezien we flink wat inzendingen hebben ontvangen (waarover later in de week meer), duurt het mogelijk iets langer om alles door te nemen, maar we streven er naar uiterlijk aan het begin van volgende week voor iedereen uitsluitsel te hebben.

Benieuwd!
avatar van Linguist
Linguist ( 5808 ) 10-06-2014 20:37
Ik wacht ook met smart af ! Ben benieuwd wat voor veranderingen aan de site deze rekruutronde met zich mee gaat brengen, en wat voor resultaten het oplevert voor de toekomst.
avatar van Tumbler
Tumbler ( 2049 ) 10-06-2014 20:38
TimD kan zich niet meer opgeven?
avatar van Xor
Xor ( 34908   1494) 10-06-2014 20:39
Quote:
TimD kan zich niet meer opgeven?


*Leen het even van mjw
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 11-06-2014 22:39
Rol: Administrator
Bij deze een eerste update: Morgen krijgen de Toevoegers bericht. :-)
avatar van Sketsboy15
Sketsboy15 ( 558 ) 12-06-2014 18:23
Geen bericht=automatisch niet geworden denk ik ;p? Jammer volgende keer beter.
avatar van Kaminari
Kaminari ( 351 ) 13-06-2014 15:28
Hebben de nieuwe redactieleden allemaal al bericht gehad?
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 13-06-2014 16:32
Rol: Toevoeg Moderator
Quote:
Hebben de nieuwe redactieleden allemaal al bericht gehad?

Redactieleden krijgen volgens mij volgende week pas 'n bericht.
avatar van Kaminari
Kaminari ( 351 ) 13-06-2014 20:59
Okay, bedankt!
avatar van Henri-Alexander
Henri-Alexander ( 12778 ) 14-06-2014 00:18
Quote:
Geen bericht=automatisch niet geworden denk ik ;p? Jammer volgende keer beter.
Het volgende moet wel gezegd worden: Niet uitgekozen betekent niet dat je niet goed zou zijn, of dat er weinig vertrouwen is, of bedenk het maar. Ik heb een hele zware taak gehad om mensen "aan te wijzen" uit alle inzendingen, dit keer heb ik er vooral op gelet dat het een zo divers mogelijk team is. Diversiteit in leeftijd, maar ook in geslacht en andere hobbies. Iedere aanmelding blijft wel in ons geheugen staan voor als we toch meer mensen nodig hebben.
avatar van ArdiBacardi
ArdiBacardi ( 2418   1) 18-06-2014 20:05
Helaas ben ik het niet geworden, toch een mooie terugkoppeling ontvangen. Ik wens BG en de kersverse redacteuren heel veel succes!