Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Special: Alle aankomende Xbox One en PS4 bundels op een rij

Geplaatst op 22-10-2014 11:25
Al zijn er flink wat Budgetgamers die inmiddels al een PlayStation 4 en/of Xbox One in huis hebben staan, zijn er vast genoeg van jullie die nog twijfelen om er eentje (bij) te gaan halen. Een nieuwe console kopen blijft natuurlijk een flinke investering. Velen van jullie (waaronder ook ik zelf) zullen misschien wachten op een goede aanbieding of een mooie bundel. Voor die laatste groep hebben wij de diverse bundels, die de komende periode uit gaan komen, in een overzicht gezet. Door al die verschillend gekleurde consoles en bundels met allemaal een andere inhoud, is het namelijk soms nogal onduidelijk wat er nu precies allemaal uit gaat komen en wat er precies bij elke bundel zit. Wie weet helpt dit overzicht je om je keuze te vergemakkelijken. We beginnen met de Xbox One bundels die dit jaar nog uit gaan komen, gevolgd door die van de PlayStation 4.

Xbox One Bundels
Assassin’s Creed Unity & Black Flag € 399,99

Inhoud:
Xbox One Zwart 500 gb.
- Assassin's Creed IV: Black Flag
- Assassin's Creed IV: Unity
- Xbox One controller (zwart)
Adviesprijs: € 399,99
Zie de prijslijst voor de laagste prijs.

Xbox One Zwart 500 gb.
- Assassin's Creed IV: Black Flag
- Assassin's Creed IV: Unity
- Dance Central Spotlight
- Xbox One controller (zwart)
- Kinect Sensor bar
Adviesprijs: € 499,99

The Assassin’s Creed Unity bundel is een bijzondere. Niet alleen krijg je de game Assassin’s Creed Unity bij deze bundel, maar er zit ook een digitale versie bij van Assassin’s Creed IV Black Flag. Zo heb je meteen voor een flink aantal uurtjes aan speelplezier bij de hand. Daarnaast zit er ook nog een digitale code bij voor Dance Central Spotlight. Er zal zowel een bundel verkrijgbaar zijn met (€ 499,99), als zonder Kinect (€ 399,99).

Call of Duty: Advanced Warfare € 499,99

Inhoud:
Xbox One met Limited Edition Design
1tb. harde schijf
Call of Duty: Advanced Warfare
Zie de prijslijst voor de laagste prijs.

De Call of Duty Advanced Warfare Limited Edition bundel valt niet alleen op door zijn unieke design, ook de harde schijf is met 1 Terabyte een stuk groter dan die van de andere Xbox Ones. Het design is gemodelleerd naar de Sentinel Task Force en het design van hun wapens. Daarnaast zijn er EXO-Suit en Warbird geluidseffecten toegevoegd, die je hoort wanneer je de spelcomputer aan- of uitzet. Tot slot krijg je nog enkele in-game items die te gebruiken zijn in Advanced Warfare. Denk hierbij aan een Exo-skeleton en een extra custom wapen.

Sunset overdrive € 399,99

Inhoud:
- Xbox One Wit 500 gb.
- Sunset Overdrive
Zie de prijslijst voor de laagste prijs.

De Sunset Overdrive bundel biedt voor nu nog de enige mogelijkheid om een witte Xbox One te kunnen bemachtigen, want voorheen was deze alleen bestemd voor Xbox-medewerkers. De bundel bevat een digitale versie van Sunset Overdrive en daarnaast krijg je er nog een paar Day-One in-game items bij.

GTA V bundel
Ook is er op Amazon een GTA bundel opgedoken. Deze is echter nog niet officieel aangekondigd, daarnaast is er minder kans op deze Xbox One bundel, dan die voor de PlayStation 4 omdat deze tot noch toe alleen op Amazon te vinden lijkt te zijn, daar naast is er nog geen concept art te vinden van de doos. Dit laatste is wel het geval voor de PlayStation 4. Om deze reden hebben we voor nu deze versie uit het overzicht onderaan er uit gelaten, maar we wilden toch even vermelden dat de kans bestaat dat er een GTA V bundel voor de Xbox One komt.

PlayStation 4 bundels
Driveclub bundels:


Zie de prijslijst voor de laagste prijzen.

Omdat deze pas net uit is gekomen, nemen we deze toch nog even mee. Driveclub loopt nog niet bepaald als een zonnetje, de online races werken nog steeds niet optimaal, maar men kan er van uitgaan dat het slechts een kwestie van tijd is voordat alles weer goed werkt. Dat is ook te hopen, want er zijn maar liefst drie bundels van uitgekomen. De belangrijkste die nog even genoemd dient te worden, is de versie met de witte PlayStation 4. De enige andere manier om aan deze witte PlayStation 4 te komen was via de Destiny bundel die inmiddels niet meer te krijgen is. Kortom, wil je graag een witte PlayStation 4, dan is het een overweging om deze bundel te bekijken. Er zijn twee zwarte bundels; de ene bevat één controller en de game, de ander bevat een compleet starterspakket met de PlayStation Camera en twee controllers.

Far Cry 4 bundel 439,99

Inhoud:
PlayStation 4 500 gb.
Kleur console: Zwart
- Far Cry 4
- 1x DualShock 4 controller
Adviesprijs: € 439,00
Zie de prijslijst voor de laagste prijs.

Kort geleden werd de samenwerking tussen Ubisoft en Sony aangekondigd rondom een Far Cry 4 bundel. Ubisoft pakt dit slim aan, want bij de samenwerking met Microsoft vergeven ze juist een Assassin’s Creed bundel. Zo verdelen ze hun titels slim over deze twee grootmachten. De bundel staat in de planning tegelijk met de release van de game op 18 november.

Nog niet bevestigd: Witte en zwarte GTA V bundel en LittleBig Planet 3 bundel
Verder zijn er nog twee bundels gelekt. Deze bundels zijn dus nog niet officieel bevestigd. Het gaat hier om de PlayStation 4 bundel met Grand Theft Auto V en de PlayStation 4 bundel met LittleBig Planet 3. Beide zijn zoals gezegd nog niet officieel aangekondigd, maar de GTA V bundel is al wel bij Amazon en bol.com te bestellen. Dit vergroot de kans dat deze bundel er echt zal gaan komen, ook omdat Sony hier al eerder naar had gehint. Dit is tevens goed nieuws voor Budgetgamers die een witte PlayStation willen hebben, want het schijnt dat er ook een GTA bundel met een witte PlayStation 4 gaat komen. Ook van de LittleBig Planet 3 bundel is er een box-art uitgelekt, grote kans dus dat deze er ook snel aan zal gaan komen.



Tot Slot
Om je nog wat verder te helpen met het maken van een keuze, kun je hieronder een beknopt overzicht vinden van de inhoud van alle bundels. Er zijn twee dingen die opvallen. Ten eerste is het duidelijk dat de meeste bundels uit gaan komen in de maand november. Dit zal voor zowel Microsoft als Sony dan ook een belangrijke maand gaan worden in de strijd om een plekje in jouw (huis)kamer. Het tweede dat opvalt, is dat momenteel de Xbox One de goedkopere van de twee lijkt te zijn. Waar de PlayStation 4 + game rond de € 439,99 uitkomt, blijft de One hangen rond de € 399,99. Dit komt met name doordat Sony veelal de game fysiek meelevert, terwijl Microsoft het op een download-voucher houdt. Desalniettemin is dit opvallend, aangezien nog geen jaar geleden de One honderd euro duurder was. Dit zijn overigens wel de adviesprijzen, de laagste prijzen vind je in de prijslijsten voor de Xbox One bundels en de PlayStation 4 bundels. Voor welke console je moet gaan of welke deal het beste is, dat laten we aan jullie. We hopen in ieder geval dat dit overzicht je iets meer inzicht biedt van wat er komen gaat en waaruit te kiezen valt. Verwacht in ieder geval het nodige Bundel-deal-vuurwerk in de maand november.

Geplaatst op 22-10-2014 11:25
Aantal keer bekeken: 32318

Laatste reacties

avatar van EagleAngel
EagleAngel ( 579 ) 22-10-2014 11:31
Vreemd dat er geen cod ps4 bundel komt
avatar van Yojimbro
Yojimbro ( 16491 ) 22-10-2014 11:36
Geen AC PS4 bundel
avatar van GinneSchrik
GinneSchrik ( 4212 ) 22-10-2014 11:40
Vergeet vooral niet Amazon.de in de gaten te houden voor mooie deals... Daar bestellen levert je al snel een extra game of controller op.
avatar van Davidov
Davidov ( 13524   2) 22-10-2014 11:44
Quote:
Vergeet vooral niet Amazon.de in de gaten te houden voor mooie deals... Daar bestellen levert je al snel een extra game of controller op.
Kun je daar alleen met een creditcard betalen of ook met paypal?
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   23) 22-10-2014 11:47
Rol: Administrator
Quote:
Vreemd dat er geen cod ps4 bundel komt
Activision heeft een partnership met Microsoft, vandaar dat er helaas geen CoD bundel komt voor de PS4.
avatar van TheMax
TheMax ( 616   4) 22-10-2014 11:54
Mooie lijst wel een kleine correctie, de CoD Xbox One bundel heeft geen Kinect erbij

Yorn: Scherp, thanks voor het melden! Heb het aangepast.
avatar van Pug205GTi
Pug205GTi ( 4864 ) 22-10-2014 11:55
Die XONE CoD bundel is wel erg lelijk, totaal geen matchende kleuren. Die PS Driveclub bundels vind ik ook erg vreemd. Met 1 controller €499,- , met 2 controller EN camera precies dezelfde prijs
avatar van Defl
Defl ( 957   4) 22-10-2014 11:56
Denk dat ik de Xbox One aankoop nog wel een jaartje uit kan stellen. Combo PS 3/4 + Wii U bevalt uitstekend voorlopig.

Hopelijk kan ik volgend jaar rond deze tijd uit leuke Quantum Break en Crackdown 3 Xbox bundels kiezen
avatar van Niels
Niels ( 18305   1) 22-10-2014 11:56
Bart smit heeft de Driveclub bundel voor €399,99 - enkel van 23 oktober t/m 2 november.

Ik denk trouwens ook dat er een fout in het plaatje hierboven staat.

De zwarte driveclub bundel is duurder dan de witte, maar even duur als degene met een camera erbij?

Yorn: Jep, dat moet idd 399 zijn voor de zwarte met 1 controller. Ik ga het nu aanpassen :-)
avatar van GinneSchrik
GinneSchrik ( 4212 ) 22-10-2014 11:56
Quote:
[..]

Kun je daar alleen met een creditcard betalen of ook met paypal?

Weet ik niet eigenlijk, ik betaal met CC altijd.
avatar van Htbaa
Htbaa ( 12275   5) 22-10-2014 12:01
Qua prijzen vind ik de Xbox One bundels veel interessanter, zeker ook met de games die je er bij krijgt. Had een jaar geleden niet gedacht dat de Xbox One goedkoper zou zijn in aanschaf dan een PlayStation 4.
avatar van Ghostsoldier
Ghostsoldier ( 1294 ) 22-10-2014 12:04
goed overzicht, vind die xbox one bundels best wel vet. Vind de witte xbox one toch mooier dan de witte PS4. Die Assassins creed bundel xbox one is best wel netjes. Als ik ooit een groot geld bedrag win gaan we eens een keer kijken voor een next gen console. Mijn vakantie in maart gaat op dit moment voor. Mijn keuze gaat toch uit naar een mooie PS4 bundel. hopelijk komt er volgend jaar een witcher 3 PS4 bundel of een the Division PS4 bundel.
avatar van VulpX
VulpX ( 3111 ) 22-10-2014 12:04
Quote:
Qua prijzen vind ik de Xbox One bundels veel interessanter, zeker ook met de games die je er bij krijgt. Had een jaar geleden niet gedacht dat de Xbox One goedkoper zou zijn in aanschaf dan een PlayStation 4.
Ze moeten wat hè.
avatar van Pug205GTi
Pug205GTi ( 4864 ) 22-10-2014 12:05
Quote:
Qua prijzen vind ik de Xbox One bundels veel interessanter, zeker ook met de games die je er bij krijgt. Had een jaar geleden niet gedacht dat de Xbox One goedkoper zou zijn in aanschaf dan een PlayStation 4.

Ja ze moesten wel hè wilden ze de verkoop doen steigen van de ONE. Goede zet geweest om die Kinect los te laten. Qua games moet het je smaak zijn, vooralsnog voor mij echt totaal niets interessants op de ONE.
avatar van YoghurtBij
YoghurtBij ( 1285 ) 22-10-2014 13:03
Ik wacht nog mooi ff op de PS4 uncharted 4 bundel (hopelijk is de prijs tegen die tijd wat lager of heeft de ps4 1 terrabyte geheugen)
avatar van Mooyini
Mooyini ( 596 ) 22-10-2014 13:05
leuke bundels, maar ik heb al een ps4
avatar van Bigds9fan
Bigds9fan ( 9309   14) 22-10-2014 13:06
Heb zelf net de PS4 met Drive Club besteld bij Bol.com. :-P
avatar van Syphrone
Syphrone ( 4274 ) 22-10-2014 13:36
Er komt ook een ac bundel voor de ps4 en de zwarte ps4 met gta v kun je op bevestigd zetten.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   23) 22-10-2014 13:39
Rol: Administrator
Quote:
Er komt ook een ac bundel voor de ps4 en de zwarte ps4 met gta v kun je op bevestigd zetten.

Dan wordt het waarschijnlijk geen officiele bundel, want ook de Unity bundel is zover ik weet een sponsored deal met Microsoft. PS4 krijgt de Far Cry 4 bundel in return.
avatar van Lam-Bal
Lam-Bal ( 2548 ) 22-10-2014 13:41
Ik heb ergens in april mijn Xbox One uit het buitenland gehaald, ik baal het meest van de Call of Duty bundel met 1TB. 500GB in deze tijd is echt veel te weinig. Ik heb EA Access en een paar digitale games en mijn schijf zit letterlijk op 50GB na al vol...
avatar van Bigmichiel
Bigmichiel ( 36 ) 22-10-2014 13:42
Hopelijk straks ook een Arkham Knight bundel
avatar van SR8
SR8 ( 4291   7) 22-10-2014 13:46
Quote:
[..]

Kun je daar alleen met een creditcard betalen of ook met paypal?

Alleen CC.
Je kan ook een Amazon giftcard kopen via Amzcode.nl
Van hetzelfde bedrijf achter PSNcode.nl --> Budgetgaming shopsurvey & Livecodes.nl --> shopsurvey
Of een prepaid CC zoals 3vcard.nl
avatar van Lars1216
Lars1216 ( 4382 ) 22-10-2014 14:01
Ik wil ook een PS4! Koop er een voor mij BG of ik sla alle mods!
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   23) 22-10-2014 14:11
Rol: Administrator
Quote:
Ik wil ook een PS4! Koop er een voor mij BG of ik sla alle mods!

We bestaan aan het eind van het jaar 10 jaar (29 december), dus daar hoort straks een mooie prijsvraag bij, wie weet dat we... :-)
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 22-10-2014 14:57
Rol: Toevoeg Moderator
Quote:
Heb zelf net de PS4 met Drive Club besteld bij Bol.com. :-P

Zelfde hier!
avatar van Yojimbro
Yojimbro ( 16491 ) 22-10-2014 15:01
Quote:
[..]


We bestaan aan het eind van het jaar 10 jaar (29 december), dus daar hoort straks een mooie prijsvraag bij, wie weet dat we... :-)

Met 100 miljoen nieuwe leden/ accounts tegen die tijd maken de vaste gasten al helemaal geen ene kans meer. Maar we doen mee
avatar van B0seiju
B0seiju ( 76 ) 22-10-2014 15:02
Komt er niet ook een Xone met de Master chief collection, ik meen iets dergelijks gelezen te hebben.
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6571 ) 22-10-2014 15:18
Quote:
Geen AC PS4 bundel

Komt omdat de marketing voor AC via Microsoft verloopt. Neem aan dat ze daar enige exclusiviteit voor terugkrijgen met de bundel en DLC-content.
avatar van Arcturion
Arcturion ( 1442 ) 22-10-2014 15:37
Xbox One met de Assassin's Creed bundels zijn wel netjes. Het is dat ik nu niet zoveel tijd en geld over heb met alle verjaardagen en de feestdagen die er komen anders had ik die gekocht voor mijzelf.
avatar van Balkum
Balkum ( 24 ) 22-10-2014 15:44
PS4 verkocht.. 550,- budget voor xbox one aanschaf....
Zit nog steeds te dubben tussen 1tb call of duty bundle of sunset bundle.

Wil zoiezo call of duty gaan spelen en sunset niet...
Maarja als ik sunset voucher verkoop kan ik er bijna call of duty voor halen.
nog maar even paar nachtjes overslapen...
avatar van Music Man SUB
Music Man SUB ( 59 ) 22-10-2014 15:49
Quote:
PS4 verkocht.. 550,- budget voor xbox one aanschaf....
Zit nog steeds te dubben tussen 1tb call of duty bundle of sunset bundle.

Wil zoiezo call of duty gaan spelen en sunset niet...
Maarja als ik sunset voucher verkoop kan ik er bijna call of duty voor halen.
nog maar even paar nachtjes overslapen...

Ik zou de Sunset bundel nemen als je per se de witte wilt en anders de AC bundel en voor de 100 euro die je over houdt een externe HDD van 3TB aanschaffen. Die zijn nu namelijk voor 100 euro te krijgen.
avatar van Malistix
Malistix ( 1421   3) 22-10-2014 16:39
leuke bundles. wel jammer voor de xbox one kopers dat er geen 1TB in een wat mooiere xbox zit, persoonlijk vind ik die erg lelijk. De witte consoles van beide fabrikanten zijn wel leuk.

Ik had wel verwacht dat Nintendo ook wat bundles aan zou kondigen, smash, bayonetta, maar daar hoor je weinig over.
avatar van Ronnybb2
Ronnybb2 ( 567   3) 22-10-2014 16:45
Er zijn leuke xbox one bundels via Amazon.de te bestellen. Maar zijn de games dan ook in het Duits? Ooit eens zo'n grapje gehad met een dvd box...
avatar van UserVerwijderd
UserVerwijderd ( 8270 ) 22-10-2014 16:45
De Sunset Overdrive bundel is volgende week vrijdag van mij!!

JEEJ ik kijk er echt naar uit!!
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 22-10-2014 16:45
Rol: Toevoeg Moderator
Quote:
Er zijn leuke xbox one bundels via Amazon.de te bestellen. Maar zijn de games dan ook in het Duits? Ooit eens zo'n grapje gehad met een dvd box...

Vroeg ik me ook altijd af.
Voor de zekerheid koop ik liever in Nederland.
avatar van Htbaa
Htbaa ( 12275   5) 22-10-2014 18:46
Quote:
leuke bundles. wel jammer voor de xbox one kopers dat er geen 1TB in een wat mooiere xbox zit, persoonlijk vind ik die erg lelijk. De witte consoles van beide fabrikanten zijn wel leuk.

Ik had wel verwacht dat Nintendo ook wat bundles aan zou kondigen, smash, bayonetta, maar daar hoor je weinig over.

Aangezien er bundels bij zitten die al uit zijn hadden er best een Wii U bundel vermeld mogen worden lijkt me. Maar ja, die is overal het achtergestelde kindje. Oké, het MK8 bundel is al weer 5 maand oud. Dus wat dat betreft had Nintendo inderdaad wel een nieuw bundel mogen aankondigen voor de feestdagen.

Al zou het me niets verbazen als morgennacht bij de Smash Direct er een bundel aangekondigd wordt.
avatar van Cruz
Cruz ( 3333 ) 22-10-2014 19:02
Ik wacht wel op de Bloodborne bundel, of misschien toch de LittleBig Planet 3 bundel.
avatar van Superray
Superray ( 9 ) 22-10-2014 19:53
Ik heb al een zwarte Xbox One gekocht vorig jaar en ga volgende week zeker nog een witte halen! Kijk eens hoe gruwelijk die er uit ziet!! Nu nog even wachten op Plex en alle andere apps die er aan zitten te komen en mijn media pctje kan helemaal weg!
avatar van Tallon 4 NL
Tallon 4 NL ( 1811   2) 22-10-2014 21:08
Quote:
Komt er niet ook een Xone met de Master chief collection, ik meen iets dergelijks gelezen te hebben.

Voorlopig alleen aangekondigd voor Brazilië, gaat om een witte Xone en HALO MCC. Vrij vreemde zet, dat hij alleen daar uitkomt,HALO is toch ook hier een gevestigde naam. Waarschijnlijk niet aangekondigd om de verkoop van Sunset Overdrive niet te dwarsbomen.
avatar van Tallon 4 NL
Tallon 4 NL ( 1811   2) 22-10-2014 21:11
Quote:
[..]


Vroeg ik me ook altijd af.
Voor de zekerheid koop ik liever in Nederland.

Hoef je niet echt bang voor te zijn. Maat van me kocht een Xone op Amazon die stuk liep ; garantie ging via Xbox Nederland. MS is daar zeer coulant in.
avatar van Aapje_nl
Aapje_nl ( 4026   3) 24-10-2014 01:27
Ik kan mijn assassins creed bundel 4 november ophalen!
avatar van Megane377
Megane377 ( 6309   33) 24-10-2014 07:38
White PS4 met GTA V.....
avatar van Balkum
Balkum ( 24 ) 25-10-2014 20:33
Nice...

http://www.ign.com/videos/2014/10/25/sunset-overdrive-white-xbox-one-unboxing