Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

CoD Advanced Warfare: Alle Nachtopeningen, versies en deals

Geplaatst op 01-11-2014 13:09
In de nacht van zondag 2 november op maandag 3 november zal Call of Duty: Advanced Warfare eindelijk in de winkels liggen. Diverse winkels houden acties en er zijn verscheidene winkels die voor de release een nachtopening houden. Echter, al zullen er diverse winkels ‘s nachts opengaan, lang niet alle filialen van de diverse winkelketens gaan open.
Om jullie bij deze alvast een handje te helpen naar de release toe, leek het ons daarom een goed idee om een guide te maken met hierin een overzicht van alle nachtopeningen. Welke acties en kortingen kun je krijgen bij de diverse winkels en welke versies van Call of Duty zullen er allemaal verkrijgbaar zijn. Zo willen we jullie alvast voorbereiden op de strijd die voor jullie Budgetgamers straks komen gaat in Call of Duty: Advanced Warfare!


Wat maakt deze Call of Duty anders dan de andere delen?
Het klopt dat de release van een Call of Duty een jaarlijks ritueel lijkt te zijn geworden, terwijl stiekem ook de kwaliteit en de originaliteit per titel langzaam verder naar de achtergrond geschoven lijkt te worden. Wat mij betreft is dan ook de ‘Ghillie Suit’ missie uit Modern Warfare, die gebaseerd was op de omgeving rondom Tsjernobyl, nog steeds niet bij andere Call of Duty’s geëvenaard. En dat is toch alweer een tijdje geleden. Waarom zou het deze keer anders dan anders kunnen worden? Welnu, ten eerste omdat Sledgehammer Games maar liefst drie jaar heeft gehad om aan deze game te werken. Daarnaast, al hebben acteurs weinig invloed op de kwaliteit van games, is het natuurlijk heel gaaf om Kevin Spacey straks van het doek te zien spatten als Jonathan Irons, de baas van ‘s werelds grootste privé-leger ‘Atlas’. Bovendien is dit de eerste Call of Duty die echt voor de next-gen console gemaakt lijkt te zijn, waardoor het te verwachten is dat de graphics een langverwachte upgrade hebben gekregen.

Waarom meteen op de releasedag (3-11) al Call of Duty in huis halen? Double XP!
Tijdens de release van Call of Duty: Advanced Warfare, komen er twee versies uit. Op 3 november ligt de ‘Day Zero Edition’ in een geselecteerd aantal winkels, gevolgd door de normale editie op 4 november. Bij de Day Zero versie zit een code die je de gehele eerste dag van de release (3 november) ‘Double XP’ geeft, wat simpelweg inhoudt dat je dubbele ervaringspunten toebedeeld krijgt voor elk potje dat je op de dag van de release speelt. Let wel, dit geldt dus alleen voor de Day Zero edition en alleen op 3 november. Dit biedt je natuurlijk de mogelijkheid om meteen flinke progressie te maken in je level.

Wat is het verschil tussen de Day Zero Editie en de normale editie?
Het grootste verschil zit hem in het feit dat je de Day Zero edition op ‘dag 0’ kan halen (3 november) en dat je daarbij de mogelijkheid krijgt om de gehele dag dubbele ervaringspunten te vergaren. De gewone versie komt vervolgens een dag later op 4 november uit. Voor de rest zitten er nog een paar kleine bonus-DLC dingen bij de Day Zero edition. De DLC bestaat uit een Bullet-Brass exoskeleton en een Bullet-Brass EM1 Quantum, wat neerkomt op een extra uitrusting en wapen. Voor de rest zijn de versies identiek. Let goed op dat niet alle winkels de Day Zero edition verkopen. Met name de grote retailers hebben deze Day Zero edition beschikbaar.

Je wilt graag met CoD Advanced Warfare ook een PS4/ One console kopen?
Dan ben je mogelijk op zoek naar een mooie bundel. Op dit moment is er een Call of Duty Advanced Warfare bundel voor de Xbox One, voor de PlayStation 4 is helaas geen bundel beschikbaar. Wil je toch een mooie deal rondom een PS4 console bundel, bekijk dan even de console bundel special van vorige week, hier staan alle bundels in vermeld die de komende periode uit gaan komen.

Speciale edities: Advanced Warfare Atlas en de Atlas Pro Limited Edition
Als Call of Duty: Advanced Warfare jouw game van het jaar is, dan is het zeker een idee om eens te kijken naar de ‘Atlas Edition’ en de ‘Atlas Pro Edition’. Geen gekkigheid deze keer met night vision goggles of bestuurbare autootjes waar je uiteindelijk verder niets meer mee doet. Bij beide speciale edities krijg je namelijk een extra multiplayer-kaart, een stapel aan extra wapens en uitrusting en een soldatenhandleiding. Er lijkt verder weinig verschil te zitten tussen deze twee edities. Het enige verschil vormt de ‘Season Pass’ die wel bij de Atlas Pro Edition zit, maar ontbreekt bij de Atlas Edition. Helaas lijkt de Atlas Pro Edition echter bij de meeste winkels uitverkocht.

Call of Duty Advanced Warfare Atlas Edition
De Atlas Edition bevat:
- De Game Call of Duty: Advanced Warfare met een collectible steelbook.
- Atlas Gorge bonus multiplayer map.
- DLC: 2 extra wapens (Bal-27 AE Assault Rifle & Atlas 45 AE Pistol), Atlas Exoskeleton, Atlas Helmet, Atlas Player Card, 5 bonus supply drops & Single Player Exoskeleton Upgrade Token.
- Welcome to Atlas: Advanced Soldier Manual
- Digitale officiële Soundtrack

Call of Duty Advanced Warfare Atlas Pro Edition
De Atlas Pro Edition bevat:
- De Game Call of Duty: Advanced Warfare met een collectible steelbook.
- Atlas Gorge bonus multiplayer map.
- DLC: 2 extra wapens (Bal-27 AE Assault Rifle & Atlas 45 AE Pistol), Atlas Exoskeleton, Atlas Helmet, Atlas Player Card, 5 bonus supply drops & Single Player Exoskeleton Upgrade Token.
- Welcome to Atlas: Advanced Soldier Manual
- Digitale officiële Soundtrack
- Call of Duty: Advanced Warfare Season Pass.

Overzicht van alle acties rondom Call of Duty Advanced Warfare
Haal de game bij Bart Smit of Intertoys en je krijgt een €5,- kortingsvoucher
Wanneer je de game nu alvast bestelt bij Intertoys of Bart Smit, dan krijg je er een gratis kortingsvoucher bij (t.w.v. 5 euro) die je kunt gebruiken voor een toekomstige besteding. Bij Bart Smit zijn er geen nachtopeningen dit jaar, maar de winkel gaat wel al om 07:00 uur ‘s ochtends open zodat je op tijd aan de slag kunt gaan. Intertoys heeft bij enkele winkels wel een nachtopening (zie hieronder voor een overzicht). Wanneer je bij Intertoys online bestelt, let dan goed op! Alleen bij die waar ‘voorverkoopactie’ bij staat gaat het om de Day Zero Edition. Je moet even een stukje naar beneden scrollen, want daar staan de juiste edities. De prijs is bij beide winkels € 56,99, plus de € 5 euro voucher er nog bij. Zie Intertoys.nl en BartSmit.com voor meer informatie rondom het bestellen van Advanced Warfare.

Bij aankoop van Advanced Warfare + Turtle Beach headset, 25 euro korting
Ben je al een tijdje op zoek naar een goede headset? Dan is een Turtle Beach headset zeker een aanrader. Bol.com heeft momenteel een package deal waarbij je 25 euro korting krijgt, wanneer je zowel Call of Duty: Advanced Warfare als een headset koopt. Deze deal geldt alleen bij aanschaf van de Xbox One en PlayStation 4 versie. Zie voor meer informatie ook de banners hieronder:



Gratis poster en Wristband bij aankoop bij Game Mania
De Game Mania’s blijven in Nederland ’s nachts gesloten, maar zullen op maandag vroeger hun deuren openen. In België zijn er wel twee Game Mania’s met een nachtopening (zie ook onderaan dit artikel welke dit zijn). Wanneer je de game bij Game Mania reserveert en/of ophaalt op maandag, dan krijg je er gratis een poster bij en een Call of Duty Wristband. De Wristband is niet zomaar een goodie. Wanneer je als allereerste de code uit je Wristband op gamemania.nl registreert, dan win je een zogenaamde ‘superprijs’. Vervolgens zal elke vijftigste persoon die zijn Wristband code registreert ook een mooie prijs krijgen. Zie voor meer informatie ook de Advanced Warfare actiepagina.


Power Unlimited abonnement + Call of Duty Advanced Warfare (PS4) samen voor € 51,50
Wanneer je nog geen Power Unlimited abonnement hebt, kun je voor € 51,50 een jaarabonnement krijgen met daarbij Call of Duty: Advanced Warfare voor de PlayStation 4. Wanneer je het blad weer op zou willen zeggen; houd er dan wel rekening dat je dit minimaal 2 à 3 maanden van tevoren moet doen, anders loopt het automatisch door. Desalniettemin natuurlijk een prima deal. Zie voor meer informatie de Reshift store.


Laagste prijs straks bij mediamarkt voor € 52,99
De laagste absolute prijs (zonder bonussen) lijkt op volgende week bij Mediamarkt te gelden. De prijs voor Call of Duty: Advanced Warfare zal namelijk vanaf maandag € 52,99 gaan zijn. Prijzen veranderen zo nu en dan, dus schroom niet om vooral het prijzenoverzicht even in de gaten te houden. Heb je tevens geen zin om de deur uit te gaan, dan is het sowieso een aanrader om eens een kijkje te nemen in de prijslijsten.

Geen zin om de deur uit te gaan, wel de game op release in huis?
Voor degene die liever niet de deur uitgaat, maar het liefst wel de game met de release op de deurmat ziet ploffen, is hier een link naar de prijslijsten om direct de beste prijs te vinden van alle versies. Er zijn diverse winkels die morgen nog de game zullen verzenden, helaas zullen de games waarschijnlijk pas wel op dinsdag afgeleverd worden aangezien de post op maandag niet bezorgt.

Vind de laagste prijs:
PlayStation 4 Call of Duty Advanced Warfare
PlayStation 3 Call of Duty Advanced Warfare
Xbox One Call of Duty Advanced Warfare
PC Call of Duty Advanced Warfare
Xbox 360 Call of Duty Advanced Warfare

Atlas edition (adviesprijs € 89,99, laagste prijs € 74,49):
PS4 Call of Duty Advanced Warfare Atlas Edition
Xbox One Call of Duty Advanced Warfare Atlas Edition

Atlas Pro Edition (Lijkt helaas niet meer verkrijgbaar)
PS4 Call of Duty Advanced Warfare Atlas Pro Edition
Xbox One Call of Duty Advanced Warfare Atlas Pro Edition

Overzicht van alle nachtopeningen per stad Nederland en Belgie
Opvallend is dat er veel winkels hebben besloten om, in plaats van ’s nachts open te gaan, de volgende morgen hun deuren vroeger te openen. Dit is waarschijnlijk gedaan vanwege het feit dat de launch op maandag plaatsvindt en het dus niet ideaal is om op zondagnacht open te gaan. Dat neemt niet weg dat er voor de diehard-fans toch een paar winkels zijn die hun deuren in de nacht van 2 op 3 november voor een uurtje zullen openen. Vooral Intertoys gaat helemaal los en ook Mediamarkt heeft diverse locaties die een nachtopening houden. Kijk deze lijst goed door, want niet alle filialen van de diverse winkels zullen ’s nachts opengaan. Daarnaast zijn er ook enkele Bart Smits die ‘s nachts hun deuren zullen openen. Voor het gemak hebben we ze per stad hieronder even voor je op een rijtje gezet. De steden staan in alfabetische volgorde.

Prijs per winkel:
Intertoys € 56,99 met 5 euro voucher
Bart Smit € 56,99 met 5 euro voucher
Mediamarkt: € 52,99
Game Mania: € 59,99 incl. Wristband en poster

Nachtopeningen per stad
Alkmaar
Intertoys → Langestraat 20
Mediamarkt --> Noorderkade 172

Almelo
Intertoys → Grotestraat 66

Almere
Intertoys → Forum 9
Mediamarkt → Brouwerstraat 3

Alphen aan de Rijn
Mediamarkt → Rijnplein 9

Amersfoort
Intertoys → Varkensmarkt 5

Amsterdam
Intertoys → Bijlmerplein 876

Amsterdam Noord
Mediamarkt →Buikslotermeerplein 226

Apeldoorn
Intertoys → Mariastraat 4c
Mediamarkt → De Voorwaarts 13

Bergen op Zoom
Mediamarkt → Burgemeester van Hasseltstraat 3

Best
Intertoys → Hoofdstraat 8c

Bladel
Intertoys → Sniederslaan 33

Boxmeer
Intertoys → Steenstraat 77

Brunssum
Intertoys → Kerkstraat 55

Budel
Intertoys → Nieuwstraat 2

Bussum
Intertoys → Nassaulaan 31

Cruquius
Mediamarkt → Cruquiusplein 10

Cuyk
Intertoys → Korte Molenstraat 1

Den Bosch
Intertoys → Romperstpassage 41-43

Doetinchem
Intertoys → Hamburgerstraat 40

Deurne
Intertoys → Torenstraat 5

Eindhoven
Intertoys → Winkelstraat 4-8

Etten-Leur
Intertoys → Hof van de Houte 10

Groningen
Intertoys → De Zonnelaan 277
Intertoys → Vismarkt 39

Haaksbergen
Intertoys → Spoorstraat 22

Harlingen
Intertoys → Voorstraat 11a

Heerenveen
Intertoys → Sieversstraat 8b

Heeze
Intertoys → Geldropseweg 75-77

Hellevoetsluis
Intertoys → Struytse Hoeck 90a

Hoensbroek
Intertoys → Kouvenderstraat

Hoofddorp
Intertoys → Polderplein 207

Hoorn
Intertoys → Grote Noord 47

Horst
Intertoys → Kerkstraat 12

Hulst
Intertoys → Traverse 2

Joure
Intertoys → Midstraat 123

Krimpen aan de Ijssel
Intertoys → Raadhuisplein 108-110

Leeuwarden
Bart Smit → Wirdumerdijk 21
Mediamarkt → Plein de Centrale 12

Lelystad
Intertoys → De Wissel 39

Leusden
Intertoys → t Plein 30

Maarssenbroek
Intertoys → Bisonspoor 1050

Malden
Intertoys → Winkelcentrum 17a

Nijverdal
Intertoys → Grotestraat 176

Noordwijk
Intertoys → Palaceplein 11

Oosterhout
Intertoys → Arendshof 223

Oss
Bart Smit → Walplein 10
Gameshock → Hooghuisstraat 7
Intertoys → Heuvel 19

Panningen
Intertoys → Markt 61

Pijnacker
Intertoys → Kerkweg 16

Roermond
Mediamarkt → Schaarbroekerweg 32-34

Roosendaal
Intertoys → Roselaar 22

Santpoort Noord
Intertoys → Hoofdstraat 189

Sassenheim
Intertoys → Hoofdstraat 209

Spakenburg
Intertoys → Spuistraat 17

Spijkenisse
Intertoys → Nieuwstraat 97

Stadskanaal
Intertoys → Menistenplein 11

Valkenswaard
Intertoys → Eindhovenseweg 15

Veghel
Intertoys → Molenwieken 23

Venlo
Mediamarkt* → Maasstraat 12

Weert
Intertoys → Langstraat 10

Woerden
Intertoys → Voorstraat 67

Zaandam
Intertoys → Westzijde 36

Zaltbommel
Intertoys → Waterstraat 6-8

Zoetermeer
Intertoys → Promenade 2

*Saturn filialen die Mediamarkt zijn geworden.

nachtopeningen in Belgie
In Belgie zullen er verder twee Game Mania vestigingen in de nacht van 2 en 3 november opengaan:

Oudenaarde
Game Mania → Tacambaroplein 8 :

Waregem
Game Mania: → Stormestraat 63

Geen nachtopening, wel vroeg in de ochtend al open
Heb je geen zin om zondagnacht er nog op uit te trekken, maar wil je wel maandag vroeg beginnen om zoveel mogelijk gebruik te kunnen maken van je Double XP ticket? Dan kun je terecht bij diverse winkels die extra vroeg op maandag 3 november open zullen gaan:

Bart Smit: Alle filialen vanaf 07:00 uur geopend.
Game Mania Nederland: Alle winkels vanaf 09:00 uur geopend.

Mediamarkt filialen hebben verschillende openingstijden:
Media Markt Amersfoort Maandagopening 3 november 07:00 uur
Media Markt Cruquius Maandagopening 3 november 08:00 uur
Media Markt Middelburg Maandagopening 3 november 08:00 uur
Media Markt Nieuwegein Maandagopening 3 november 07:00 uur
Media Markt Rotterdam Alexandrium Maandagopening 3 november 08:00 uur
Media Markt Rotterdam Bijerlandselaan Maandagopening 3 november 08:00 uur
Media Markt Rotterdam 2 - the Corner Maandagopening 3 november 08:00 uur

Tot slot
Wat opvalt is dat in grotere steden als Den Haag, Utrecht en Tilburg dus geen nachtopeningen plaats lijken te vinden. Dit terwijl bijvoorbeeld in het kleine Oss drie winkels hun deuren een uurtje zullen open doen. In ieder geval hopen we dat deze gids je een handje kan helpen bij het bemachtigen van een exemplaar van Advanced Warfare. Als we je de komende dagen niet meer spreken, zal dat vast door deze titel komen. We wensen jullie in ieder geval veel plezier met deze nieuwste editie van Call of Duty!

Nog even ter extra informatie: wanneer er nieuwe informatie beschikbaar komt over nachtopeningen of andere bonusdeals, dan zullen we deze post meteen updaten. Ook als je zelf een nachtopening hebt gespot of een andere mooie deal, meldt het vooral in de comments. Deze post is ervoor bedoeld dat je alle informatie rondom de release van Call of Duty: Advanced Warfare gemakkelijk op één plek terug kunt vinden. Kom dus zo nu en dan terug om niets te missen rondom deze mega-release. Zijn er nog Call of Duty fans onder de Budgetgamers?

Geplaatst op 01-11-2014 13:09
Aantal keer bekeken: 22734

Laatste reacties

avatar van Lars330
Lars330 ( 2738 ) 01-11-2014 14:01
Pfft worden er nog steeds nachtopeningen voor deze game gegeven? De vorige was wel zo slecht dat ik me niet kan voorstellen dat er veel mensen naar toe komen
avatar van XMiMAX
XMiMAX ( 265 ) 01-11-2014 14:02
Enorm handig dit! Daarnaast bevestigd het mijn vermoeden dat ik hem dus bij de MM moet halen maandag. Stiekem wel erg veel zin in gekregen!!
avatar van Sabin5995
Sabin5995 ( 3263 ) 01-11-2014 14:05
Twijfel toch om het spel te halen
avatar van DunTee
DunTee ( 455 ) 01-11-2014 14:09
Ik heb de combinatie Power Unlimited + Cod AW maar genomen. Ben alleen benieuwd of ik hem wel krijg want na de mail dat de betaling is gelukt heb ik niks meer erover gehoord
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 01-11-2014 14:16
Rol: Toevoeg Moderator
Quote:
Ik heb de combinatie Power Unlimited + Cod AW maar genomen. Ben alleen benieuwd of ik hem wel krijg want na de mail dat de betaling is gelukt heb ik niks meer erover gehoord

Hetzelfde hier, ook niets meer gehoord.
Als ik 'm maandag in huis wil hebben moet ik toch echt vandaag de verzendbevestiging hebben lijkt me zo...

Let wel: Je moest hem op donderdag voor 23:59 besteld hebben om hem maandag te ontvangen.
avatar van Razerbe
Razerbe ( 407 ) 01-11-2014 14:35
Ik heb net mijn pc key hier besteld: http://www.unlimitedgamestore.com/call-of-duty-advanced-warfare-day-zero-edition-steam-eu-cd-key-pre-order.html
en met de kleine coupon erboven krijg je nog een kleine euro korting
totaal heb ik €35.44 betaald voor de day zero editie ( kleine feed betaald voor mijn betaling)

nog geen 5 minuten later kreeg ik mijn EU key en zonder problemen ingegeven op Steam.
Het voorladen kan beginnen
avatar van Alee
Alee ( 153 ) 01-11-2014 15:05
Waarom niks in Utrecht, kom op zeg...
avatar van Xord
Xord ( 216 ) 01-11-2014 15:23
Gelukkig wordt Call of Duty steeds minder populair want na tien jaar mag get wel een afgelopen zijn.
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 01-11-2014 15:35
Rol: Toevoeg Moderator
Quote:
Gelukkig wordt Call of Duty steeds minder populair want na tien jaar mag get wel een afgelopen zijn.

Waarom zou een game je storen?
Call of Duty mag dan wel in kwaliteit afgenomen zijn en te veel gehyped worden ieder jaar, maar als ik zin heb in MultiPlayer pak ik al héél snel CoD erbij.
avatar van DunTee
DunTee ( 455 ) 01-11-2014 15:50
Quote:
[..]


Hetzelfde hier, ook niets meer gehoord.
Als ik 'm maandag in huis wil hebben moet ik toch echt vandaag de verzendbevestiging hebben lijkt me zo...

Let wel: Je moest hem op donderdag voor 23:59 besteld hebben om hem maandag te ontvangen.

Echt net het mailtje ontvangen! Toevallig, net terwijl ik jouw post lees
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 01-11-2014 16:10
Rol: Toevoeg Moderator
Quote:
[..]


Echt net het mailtje ontvangen! Toevallig, net terwijl ik jouw post lees

En ook hier een mailtje ontvangen hahahaha.
Om 15:46.
avatar van Trunx
Trunx ( 1377   7) 01-11-2014 16:15
Game is al te koop,vandaag meegekregen.
avatar van Sonicguy14
Sonicguy14 ( 1463 ) 01-11-2014 16:47
Quote:
Gelukkig wordt Call of Duty steeds minder populair want na tien jaar mag get wel een afgelopen zijn.
Daar hebben we de fanboys weer.
Als je het niet leuk vind houd het dan lekker voor je en val er niemand mee lastig, oke??
avatar van Don2one
Don2one ( 225 ) 01-11-2014 17:06
Ik vond de eerste COD echt vet kwam toen over van MOH. de laaste die ik speelde was black ops met die zombies.. Uren plezier aan beleefd.. Was nooit echt van de Single player. Meer zombies of Multiplayer. Heb trouwens nog een goede shooter nodig voor Ps4. Deze maar halen of toch wachten op een andere? Wil deze maand nog LBP 3 halen en SSB. Dus zit even te twijfelen.
avatar van Ronnybb2
Ronnybb2 ( 567   3) 01-11-2014 17:07
Quote:
Game is al te koop,vandaag meegekregen.
Waar?
avatar van Rickk1986
Rickk1986 ( 963 ) 01-11-2014 17:35
Quote:
[..]

Waar?

He's trolling.
avatar van Linguist
Linguist ( 5808 ) 01-11-2014 17:37
Zo te zien is de nodige research gedaan voor deze shooter (waar ik overigens niet geinteresseerd in ben). Een uitstekend nieuwsbericht, Yørn !
avatar van Rudey
Rudey ( 2310 ) 01-11-2014 17:59
Erg net bericht, net zoals vorig jaar met GTA: V. Zoals Linguist zegt, uitstekend bericht Yorn!

Zelf sla ik dit jaar CoD eindelijk eens over. Na herhaaldelijk de game gekocht te hebben, als een ezel die zich wel meer dan twee keer aan dezelfde steen stoot, heb ik mijn lesje nu wel geleerd.
avatar van Destroymichelle
Destroymichelle ( 5418 ) 01-11-2014 18:10
Haha zelfs de Intertoys in Hoensbroek XD
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 01-11-2014 18:14
Rol: Toevoeg Moderator
Quote:
Haha zelfs de Intertoys in Hoensbroek XD

Hoe die open blijft, een raadsel.
avatar van MoeGreene
MoeGreene ( 109 ) 01-11-2014 19:03
Het marketing budget van deze CoD is waarschijlijk groter dan het budget van het spel zelf. Werkelijk overal wordt je doodgegooid met advertorials, banners en reclames.
avatar van Axeldc
Axeldc ( 428 ) 01-11-2014 19:39
Heb hem al sinds vrijdag
avatar van Danny24
Danny24 ( 97 ) 01-11-2014 20:20
Bartsmit in winkelcentrum In de Boogaard is ook op maandag om 7.00 uur geopend. Zag ik afgelopen donderdag bij de ingang staan.
avatar van Ghostsoldier
Ghostsoldier ( 1294 ) 02-11-2014 00:11
Dan gaan we maandag maar even naar de game mania in Alkmaar. IK heb nog ongeveer 100 euro aan tegoedbonnen, dus kan ik nu mooi gebruiken.
avatar van Dan
Dan ( 1994 ) 02-11-2014 01:46
Ik wacht er ook nog even mee. De enige die ik leuk genoeg vond om in zijn geheel uit te spelen was Black Ops. Verder is het toch veel van hetzelfde altijd en voor een off-line gamer als ik niet echt interessant.
avatar van Pharaoh
Pharaoh ( 12 ) 02-11-2014 10:33
Moet je pre-orderen voor de day-zero editie, of is er ook losse verkoop?
Bij MM bijvoorbeeld?
avatar van Tutuurlijk
Tutuurlijk ( 14 ) 02-11-2014 11:02
Media Markt Heerhugowaard gaat niet om 00:00 open maar 7:00

Hier alle openingstijden van de Media Markt per vestiging.

http://www.mediamarkt.nl/mcs/shop/call-of-duty-advanced-warfare.html?gclid=CIfh277U28ECFQQcwwod8RkAgw#special-products-header
avatar van GinneSchrik
GinneSchrik ( 4212 ) 02-11-2014 11:05
Quote:
Media Markt Heerhugowaard gaat niet om 00:00 open maar 7:00

Hier alle openingstijden van de Media Markt per vestiging

MM
avatar van Zorewin
Zorewin ( 247 ) 02-11-2014 11:58
Heb filmpjes gezien met railguns en jet packs / jumps.. nee dankje speel ik liever planetside 2 die is vele malen beter
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 02-11-2014 13:17
Rol: Administrator
Ik ben zelf ook niet zo van de Call of Duty moet ik eerlijk zeggen, toch vind ik het wel heel tof dat dit jaar Kevin Spacey er in speelt. In House of Cards speelt die echt heel erg sterk zijn rol. Hopelijk dat het verhaal dit jaar ook wat sterker in zijn schoenen staat.
avatar van Mooyini
Mooyini ( 596 ) 02-11-2014 14:34
over 1 maandje kopen op markplaats, genoeg mensen die teleurgesteld zullen zijn
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 02-11-2014 15:03
Rol: Toevoeg Moderator
Quote:
over 1 maandje kopen op markplaats, genoeg mensen die teleurgesteld zullen zijn

Als ik een ding heb geleerd is het wel dat je niet zomaar aannames moet doen.
Wellicht triggert dit wel een geheel nieuwe groep en wordt dit de best verkochte CoD ooit, je weet 't maar nooit.
avatar van Aenea
Aenea ( 101 ) 02-11-2014 19:43
Hmmz, heb hem vorige week besteld bij de Intertoys vanwege het feit dat ze de Day Zero kunnen leveren op maandag. Vanmorgen netjes een verzendbevestiging ontvangen met een PostNL Track & Trace code.

De net die T&T code geprobeerd, verwachte levering: dinsdag 4 november tussen 11:30 en 14:30! What the heck??

EDIT: wilde al boze mail gaan schrijven, maar de net nog even gechecked en nu staat er ineens: ma 3 nov 2014 08:30-21:30

Phew!
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 02-11-2014 22:40
Rol: Administrator
Kleine update, ik hoor net dat MM leeuwarden niet opengaat vannacht. Hou hier rekening mee, ik pas het nu aan in het schema. De Bart Smit is wel open. Verder lijkt de Mediamarkt in Alkmaar wel zijn deuren te openen vanavond. Zo te zien wat last minute changes bij Mediamarkt dus.
avatar van Humswa
Humswa ( 204 ) 03-11-2014 09:57
Quote:
Moet je pre-orderen voor de day-zero editie, of is er ook losse verkoop?
Bij MM bijvoorbeeld?

Dit vraag ik me ook af, heeft iemand antwoord hierop? Ik ben van plan om het bij de Bart Smit te halen.
avatar van Pietdepad
Pietdepad ( 1995 ) 03-11-2014 10:02
Net mijn xbox en losse game opgehaald bij de gm. Stonden maar 4 man voor mij. Wat een aanfluiting zo'n ochtend opening.

Lagen day zero en normale editions. Mensen die niet gepreorderd hadden kregen de normale. Ik de day zero.
avatar van Websurfer
Websurfer ( 792 ) 03-11-2014 11:29
edit. heb hem al
avatar van Slijder
Slijder ( 24 ) 03-11-2014 14:01
Beetje overbodig om het nu nog te zeggen maar oke

Intertoys in Rotterdam (centrum) was ook gewoon open (nacht) die aan de coolsingel kant. Was lekker rustig zo