Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Een tijd van komen en helaas ook gaan.

Geplaatst op 30-04-2006 13:27
Er is een tijd van komen en gaan. Velen hebben zeeën van tijd, maar helaas geldt dat nooit voor eeuwig. Helaas gaan dan ook drie van onze trouwe crewleden Peter89, Godzuki en Redlouis ons dit keer verlaten.
Ik wilde jullie allen bij deze bedanken voor al jullie harde werk, jullie hebben er echt voor gezorgd dat Budgetgaming goed bleef draaien. Respect aan jullie allen, het ga jullie goed guys:)

Nog even een woordje van de drie:

Peter89
Ten eerste Peter. Peter is rond oktober/november bij ons gekomen en werd al rond eind december teamcaptain van zijn eigen groep. Peter was altijd snel en accuraat en dat bleek dan ook wel uit de prestaties van zijn team, alles werd snel en netjes gedaan. alleen Peter kreeg het de laatste tijd wat drukker waardoor Budgetgaming er helaas niet helemaal meer in zijn schema paste. Bedankt voor al je goede werk buddy, succes met wat je allemaal nog gaat doen!

Peter zelf

Ik hang hierbij mijn prijsvergelijk toetsenbord aan de wilgen. Ik heb het ongeveer een half jaar met veel plezier gedaan. Het werd wat druk met school en zo en toen besloot ik ermee te stoppen. Maar zoals ze zeggen er is een tijd van komen en gaan. Daarom wens ik de persoon die mijn taak overneemt veel succes. Natuurlijk blijf ik de site van Budgetgaming nog met veel plezier bezoeken.

Godzuki aka Sander
Sander, tsja, Sander stond bij ons altijd bekend als de overijverige. Sommige voegen af en toe een gamepje toe, Sander voegt er gelijk 10 of 20 toe. Dat was dan ook geweldig handig aangezien zo er voor werd gezorgd, dat de games die we nog miste, er altijd wel weer inkwamen. Sander kwam bij ons binnen als gewoon crewlid en ook hij werd al snel door zijn snelheid geupped naar teamcaptain. Je hebt dit lange tijd gedaan maar helaas kwam er ook voor jou een eind aan. Toch zal Sander nhiet volledig weg zijn op de site, hij zal af en toe toch nog een paar gamepjes toevoegen, hij zal alleen niet meer deel uitmaken van de huidige teams. Eeej Sander, ik wens je nog heel veel sterkte toe man!

Sander zelf:
Vanwege gezondheidsredenen ben ik helaas genoodzaakt om tijdelijk te stoppen met de moderatorwerkzaamheden op Budgetgaming. Ik blijf wel op de achtergrond aanwezig, Rico(Ak187) neemt mijn taken over maar op zijn vraag ga ik Rico ondersteunen als hij dat nodig acht. Ik heb met veel plezier mij ingezet voor Budgetgaming en wil Yorn bedanken voor alle steun die ik gekregen heb. Ik wens de site en het team het beste toe, bedankt voor alles.

Redlouis
Last but not least is Redlouis, het kan kloppen dat je hem niet zoveel op de site hebt gezien, Louis kwam binnen als onze reviewer die maandelijks een review de siteoptoverde, vervolgens leidde hij al gauw het reviewteam en zorgde ervoor dat alle reviews op tijd werden ingeleverd.Ook hield bij wie welke review deed zodat we het overzicht konden behouden over wat er allemaal gedaan werd. Echter door de drukte om Louis heen kreeg ook hij te weinig tijd om deze taak voort te zetten, Ook jou dank ik voor al je werk, steun en toeverlaat. Thanks for everything mate:)

Redlouis zelf:
Helaas komt aan alle goede dingen een eind, zo ook voorlopig aan mijn schrijfwerk en redactiewerk voor Budgetgaming.nl.
Ik ben ooit begonnen als reviewer en wegens gebrek aan tijd door verhuizing, overgestapt naar teamcaptain voor de reviewers.
Ook heb ik me diverse uurtjes vermaakt met het toevoegen van nieuwe titels, boxarts en heb ik aan verschillende andere dingen meegedacht en mee ontwikkeld.
Waarom komt er een einde aan zullen jullie denken? Nu wel, gamen is voor mij nu nog maar toegelegd op één spel (Guild Wars voor diegene die dat nog niet wisten).
Dus daarom ben ik niet echt meer representatief als medewerker in het team.
De rest van de tijd steek ik nu in mijn (school)werk en wat simpele hobby`s zoals: muziek, tekenen en schrijven van o.a. gedichten.In september ga ik zelfs weer naar school om een verkorte studie SPW-BGE te doen. Een bbl-opleiding voor sociaal pedagosich werk in de geestelijke gezondheidszorg waar ik nu al 19 uur van draai in een pre-stage op het dagactiveitencentrum waar ik al jaren vrijwilligerswerk doe. Met nu al 19 uur werk een eigen huishouden draaien en later nog één dag school plus nog wel wat huiswerk kan ik intensief gamen en reviews schrijven en/of nakijken wel vergeten. Misschien dat ik ooit nog eens een reviewtje schrijf in een vakantie, maar ik kan dus wel zeggen dat het uit is met de pret qua budgetgamen. Het was een fijne tijd en ook een geweldig team om mee te werken en zal dikwijls wel eens langswippen op de site.
Iedereen bedankt voor hun steun en vaak heel leuke reacties. Het gaat jullie goed ;)


Succes guys!
Ik wens jullie alle drie heel veel succes met alles wat jullie nog gaan doen, Door jullie inzet bij de site weet ik zeker dat, wanneer je je gewoon inzet voor wat je straks gaat doen, het allemaal zeker wel goed gaat komen met jullie! Nogmaals, bedankt voor alle hulp en inzet, niet alleen namens mij maar namens iedereen die Budgetgaming bezoekt. Succes guys!

Gezocht!
Met dit afscheid komen er ook meteen weer een paar plekken vrij die snel gevuld moeten worden. Later zal hier eventueel nog een officieel nieuwsbericht over komen. Heb jij zin om ons team te komen versterken en mee te helpen aan Budgetgaming en ben je ouder dan 16 jaar? dan ben je alvast van harte welkom om een mailtje te sturen naar yorn@budgetgaming.nl. Je helpt hiermee niet alleen om Budgetgaming up to date te houden, maar je zorgt er tegelijkertijd ook voor dat niemand, inclusief jezelf, ooit nog te veel hoeft te betalen voor welke game dan ook! Help ons, we hebben weer mensen nodig:)

Zie hier voor de voorwaarden wat betreft het Updaterschap. Ook reviewers hebben we nodig, die moeten gewoon even een testreviewtje schrijven en deze doorsturen.



Geplaatst op 30-04-2006 13:27

Laatste reacties

avatar van Deryck
Deryck ( 1599 ) 30-04-2006 14:49
jammer, dat jullie gaan!!

maarja suc6 in het verdere leve
avatar van Cannibal
Cannibal ( 671 ) 30-04-2006 18:41
Quote:
jammer, dat jullie gaan!!

maarja suc6 in het verdere leve

Is er dan nog een leven na Budgetgaming?
avatar van Peter89
Peter89 ( 2915 ) 30-04-2006 19:31
Yep er is nog leven na budgetgaming
avatar van Gosse
Gosse ( 1977   3) 30-04-2006 19:59
Damn 16 natuurlijk weer
avatar van Styxx
Styxx ( 2231 ) 30-04-2006 22:57
Quote:
Damn 16 natuurlijk weer

Er worden wel uitzonderingen gemaakt hoor (zie mezelf, ik was ook nog maar 14 toen ik in de crew kwam). Er is dus hoop Gosse!