Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Budgetgaming Veiling Items 22-29: Blizzard MEGA dag!

Geplaatst op 12-12-2014 16:35
Het weekend komt er aan en dat betekent dat we deze week weer met een klapper moeten eindigen. Deden we dit vorige week nog met het Paladin vliegtuig van Splinter Cell, deze week doen we dit met maar liefst zeven items uit de Blizzard stallen! Blizzard ziet wat we hier doen voor het goede doel en wilde dan ook zijn allerbeste beentje voortzetten. Om dan ook meteen maar goed te beginnen, starten we met een item wat wij in ieder geval nog niet eerder hebben gezien, ik stel dan ook voor dat we gewoon snel gaan beginnen. Ben je net nieuw, of ben je benieuwd wanneer je op deze items kunt gaan bieden? Lees dan de Veiling info pagina en je weet direct alles wat je moet weten!



BG Veilingitem 22: Diablo 3 skateboard deck
We beginnen meteen met één van de tofste items die we hebben binnengekregen, namelijk een skateboard deck van Diablo 3! Wij hebben deze in ieder geval nog nooit eerder gezien. Er zitten geen wieltjes bij, het gaat dan ook echt om het kwalitatief goede skateboard deck wat we volgende week gaan veilen. Uniek voor aan de muur, of om daadwerkelijk te gebruiken





BG Veilingitem 23: World of Warcraft Cookiecutterspakket!
Ook dit item is toch wel erg bijzonder, wat wil namelijk het feit, we hebben een cookiecutters pakket gekregen waarmee je World of Warcraft koekjes kunt maken! In de doos zitten de vormpjes voor de koekjes.



Naast deze doos zit er bij dit pakket ook een T-Shirt van WoW Warlords of Draenor en een Blizzardtas om alles in mee te nemen.





BG Veilingitem 24: Blizzard Starterspakket.
Ben je altijd al geinteresseerd geweest in Blizzard, maar heb je er nooit echt wat mee gedaan? Dan hebben we echt een top Blizzardpakket voor je samen gesteld! In deze Blizzardtas zit namelijk zowel een exemplaar van Diablo 3, Starcraft 2 én een heel starterspakket voor World of Warcraft! Na het winnen van dit veilingobject ben je direct een expert in alles wat Blizzard is! En ben je zelf al lang een expert, wie weet is dit dan een leuk cadeautje voor iemand die je wilt kennis laten maken met alles wat Blizzard inhoudt. Daarnaast zit er ook een authenticator, een shirt van Warlords of Draenor en een Blizzardtas om alles in te doen!



De precieze inhoud:
-Diablo 3 (PC)
-Starcraft 2 (PC)
-World of Warcraft starterspakket
-Battlenet Authenticator (om je account te beveiligen)
-Blizzardtas
-World of Warcraft Warlords of Draenor shirt


BG Veilingitem 25: Blizzard Expertpakket: World of Warcraft: Warlords of Dreanor goodietas
Ben je al een Blizzard veteraan en zat je nog te twijfelen om die nieuwste expansie op de kop te tikken? Dan sla je bij de Veiling twee vliegen in één klap! Én je kunt je World of Warcraft honger stillen én elke euro die je biedt gaat naar het goede doel! Beter kan bijna niet. Bij dit pakket zit dus zoals je vast al had verwacht de nieuwste Expansion pack Warlords of Draenor, maar dat is nog niet alles! In deze tas zit ook een shirt van Warlords of Draenor (Maat L) en daarboven op doen we nog een staander van de doos. Perfect voor elke collectie.







De Collectors Edition bevat de volgende inhoud: Starcraft II: Heart of the Swarm PC/MAC game, Exclusieve behind-the-scenes DVD & Blu-ray set, Collectors Edition soundtrack, Heart of the Swarm art book, Zerg Rush muismat

Exclusieve in-game content:
- Starcraft II: torrasque ultralisk & portraits
- World of Warcraft: Pet baneling
- Diablo III: blade wings and banner sigil

BG Veilingitem 26: Rugtas met inhoud: Xbox One Ultimate Evil Edition en speciaal Keycord
We zijn nog niet klaar met de topitems! Zeker niet, want wat hebben we nog meer in de aanbieding voor de Right to Play veiling, een Diablo 3 rugtas! Dit is opzich zelfstaand al super bijzonder:




Maar als je die ritssluitingen ziet, dan ben je helemaal verkocht:




Maar dat is nog niet alles natuurlijk! We stoppen namelijk een Diablo 3 Ultimate Evil Edition voor de Xbox one in de rugzak! Deze bevat zowel Diablo 3 als Diablo 3 Reaper of Souls voor de Xbox One. En alsof dat nog niet genoeg is doen we er ook nog een speciaal Diablo 3 keycord in je rugzak. Ben je al klaar om te bieden?




BG Veilingitem 27: Funkopoppen incl. Keycord met tand
We gaan vrolijk verder! Want wat hebben we nog meer voor jullie in de aanbieding? Nou twee Funkopoppen! Eentje van Diablo en eentje van Tyrael! Beide poppen zijn ongeveer 15 centimeter groot en echt heel tof uitgevoerd. Daarnaast zit ook bij dit pakketje een Diablo 3 keycord om het af te maken!




En de poppen nog van iets dichterbij:


BG Veiling Item 28: Diablo 3 Reaper of Souls Collector Edition
We komen langzaam aan het einde *hijg* *hijg*, in de doos zaten nog twee enorme Collector Editions. Één daarvan is de Diablo 3 Reaper of Souls Collector Edition met allerhande goodies voor Diablo 3. Wil je een goed doel helpen met deze aankoop, dan ben je aan het juiste adres bij de Budgetgaming Veiling voor Right to Play.




De Collectors Edition van Diablo III: Reaper of Souls bevat:
- De uitbreiding Diablo III: Reaper of Souls (let op, Diablo III vereist om te spelen)
- Een dik boek met artwork en concepttekeningen over het spel van zowel de ontwikkelfase, als het eindproduct
- Behind The Scenes Blu-ray + DVD
- Een soundtrack CD met de muziek van Diablo III: Reaper of Souls
- Een muismat met een design van Malthael, de engel des doods
- DLC: Een Spectral Minion en Asthetische artifacten voor Diablo III
- DLC: Een Treasure Goblin Pet voor World of Warcraft
- DLC: Crusader portretten en decals van Malthael, de engel des doods voor StarCraft II

BGVeiling item 29: Starcraft 2 Collectors edition
En last but zeker not least gaan we ook nog een Starcraft 2 Collectors edition veilen! Zat je al te twijfelen om Starcraft 2 binnen te halen, waarom het dan niet meteen goed doen. Bij deze bieden we dan ook deze Collectors Edition in de veiling aan en wie weet kun jij binnenkort van start met Starcraft 2.




De Collectors Edition bevat de volgende inhoud:
- Starcraft II: Heart of the Swarm PC/MAC game
- Exclusieve behind-the-scenes DVD & Blu-ray set
- Collectors Edition soundtrack
- Heart of the Swarm art book
- Zerg Rush muismat

Exclusieve in-game content:
- Starcraft II: torrasque ultralisk & portraits
- World of Warcraft: Pet baneling
- Diablo III: blade wings and banner sigil

Bied mee voor het goede doel, Right To Play!
Met al dit itemgeweld zou je bijna vergeten waar we deze veiling voor doen. Daarom wijden we hier nog een apart stukje aan Right To Play, een organisatie die zich inzet voor de rechten van het kind om te kunnen spelen. Wij kunnen relax een potje gamen wanneer we willen, maar andere kinderen hebben het een stuk minder en hebben vaak niet eens een bal om mee te spelen. We gaan ons met de veiling daarvoor inzetten, we gaan helpen kinderen weer het ‘kind zijn’ terug te geven. Jouw bod zorgt er dus niet alleen voor dat je kans maakt op het winnen van een van de items, de gehele opbrengst van de veiling komt ten goede van Right To Play. Elk bod dat je doet, helpt dan ook om kinderen die het minder hebben te helpen.



De Budgetgaming Veiling items tot nu toe
Omdat we nu inmiddels heel wat items bekend hebben gemaakt, kunnen we het ons zo voorstellen dat het steeds lastiger wordt om bij te houden welke er nu allemaal zijn geweest. Wie weet ben je ook iets later ingeschakeld.

BGVeilingitem 1: Hyrule Warriors Limited Edition (Nintendo)
BGVeilingitem 2: The Last of Us pakket Limited Edition #1828/2505 (Sony)
BGVeilingitem 3: Limited edition Gran Turismo 6 Press kit met handtekening Yamauchi Kazunori #454/2600
BGVeilingitem 4: Uncharted 3 Limited Edition pakket (Sony)
BGVeilingitem 5: LittleBigPlanet 3 Press Kit #1153/1584
BGVeilingitem 6: Radiografisch bestuurbare Palladin + Ultimatum editon van Splinter Cell Blacklist (Ubisoft)
BGVeilingitem 7: Southpark mok: Respect my Authority! (Ubisoft)
BGVeilingitem 8: Assassin’s Creed Unity hoodie (maat L) (Ubisoft)
BGVeilingitem 9: Exclusief Resident Evil survival Horloge (Capcom)
BGVeilingitem 10: Resident Evil Horror hoodie (maat XL) (Capcom)
BGVeilingitem 11: Limited Edition The Keeper Bobblehead – The Evil Within (Bethesda)
BGVeilingitem 12: Wolfenstein goodiepakket (Bethesda)
BGVeilingitem 13: Fallout 3 Mister Handy shirt (Maat L) + Limited Edition masterguide (Bethesda)
BGVeilingitem 14: Dishonored en The Elders Scrolls soundboxjes & Dishonored shirt (Maat M)
BGVeilingitem 15: L.A. Noire Munt 1947
BGVeilingitem 16: Trevor Philips Industries shirt Maat M/3 L/2(x5)
BGVeilingitem 17: Los Santos Shirt (Zwart/ man) Maat M/1 L/2 Xl/2 (x5)
BGVeilingitem 18: Veilingitem #19 Los Santos Shirt (Wit/ man) Maat M/1 L/2 Xl/2 (x5)
BGVeilingitem 19: Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Collector’s Edition (PC) gesigneerd door art director Yoshida-san!
BGVeilingitem 20: World of Tanks PZ.KPFW. VI Tiger Model tankkit + shirt
BGVeilingitem 21: Halo Reach: Legendary Edition (inclusief statue)

Tot Slot: Maandag Bioshock klapper van 2k en Bishoujo figurine van Tekken!
Ik denk dat we met dit enorme pakket goed het weekend in gaan! Maandag gaan we de laatste items bekendmaken voor de Budgetgaming veiling. We zijn dus bijna aan het einde van de rit, maar dan gaat het eigenlijk pas beginnen, want vanaf 17 december 17:00 zal de veiling worden geopend! Meer informatie volgt tezijnertijd over het hoe en wat. We zagen in ieder geval feedback rondom dat de veiling niet op de 0 seconden direct moet sluiten, we hebben dit meegenomen en kunnen je alvast vertellen dat wanneer er nogmaals geboden wordt, er extra tijd bij komt. Daarbij ook meteen een mededeling, de veiling gaat al sluiten op 23 december i.p.v. 24 december, dit vanwege kerstavond en dat jullie dan mogelijk andere verplichtingen hebben. Nu met de counter die de veiling oprekt bij elk bod, kan het anders te laat worden voor het kerstdiner. Maandag dus in ieder geval de laatste items! En die van 2K Games is echt een klapper om deze reeks mee af te sluiten! Wil je sneller dan de rest weten welke items dit gaan zijn? Like dan de Budgetgamingfacebook paginaen je ontvangt als eerste een sneakpeek op je timeline. Voor nu iedereen fijn weekend! Zit er vandaag iets bij wat je kan bekoren?

Geplaatst op 12-12-2014 16:35
Aantal keer bekeken: 8104

Laatste reacties

avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 12-12-2014 16:41
Zo, dat kan je zeker een Blizzard mega dag noemen zeg! Top van Blizzard dat ze zoveel dingen ter beschikking stellen voor de veiling.

En goed nieuws voor Glo, want het gaat dus echt om een Bishoujo figurine van Tekken waar hij al op hoopte.
avatar van Xili_Tollo
Xili_Tollo ( 2885   3) 12-12-2014 16:41
Rol: Toevoeg Moderator
VETTTTTTTTTTTTTTTTT
avatar van Zirkonium
Zirkonium ( 487 ) 12-12-2014 16:45
Leuk om te zien dat Blizzard flink heeft uitgepakt voor de veiling!
avatar van Ghostsoldier
Ghostsoldier ( 1294 ) 12-12-2014 16:45
Niks voor mij tussen deze keer. Speel zo ie zo geen games op de PC en de rest van de goodies vindt ik niet interessant. Beter voor de mensen die hier op gaan bieden, is weer een concurrent minder
avatar van Jmac
Jmac ( 292 ) 12-12-2014 16:47
Ik weet toch vrijwel zeker dat ik in ieder geval ga bieden op het skateboard deck, heel mooi! De cookiecutters lijken me ook heel tof.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 12-12-2014 16:51
Rol: Administrator
Bij deze nog even een vraag aan jullie. Initieel hadden we de sluitdatum op 24 december 17:00 in gedachte, maar nu dat de veiling doorloopt als er iemand biedt (met steeds 5 minuten, dat is lang maar hier kunnen we niet in varieren verder), wordt dit misschien erg laat op Kerstavond.

Daarom gaan we hem op 23 december al sluiten, alleen misschien is 21 december zelfs nog beter omdat het dan een zondag is. Bij deze dan ook graag jullie feedback welke dag jullie prefereren dat de veiling sluit zondag 21-12 of dinsdag 23-12.
avatar van Tailsknux
Tailsknux ( 1851 ) 12-12-2014 16:53
21-12 gaat mijn voorkeur naar uit.
avatar van Kobrakay
Kobrakay ( 982 ) 12-12-2014 16:54
De beschrijving van de Starcraft CE staat onder het WoW goodiepakket.
Ik ga voor de cookie cutter set
avatar van Ginryuu
Ginryuu ( 13256 ) 12-12-2014 16:56
21st komt beter uit
avatar van Xili_Tollo
Xili_Tollo ( 2885   3) 12-12-2014 16:56
Rol: Toevoeg Moderator
ik zou zeggen 23e.
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 12-12-2014 17:03
Quote:
Bij deze nog even een vraag aan jullie. Initieel hadden we de sluitdatum op 24 december 17:00 in gedachte, maar nu dat de veiling doorloopt als er iemand biedt (met steeds 5 minuten, dat is lang maar hier kunnen we niet in varieren verder), wordt dit misschien erg laat op Kerstavond.

Daarom gaan we hem op 23 december al sluiten, alleen misschien is 21 december zelfs nog beter omdat het dan een zondag is. Bij deze dan ook graag jullie feedback welke dag jullie prefereren dat de veiling sluit zondag 21-12 of dinsdag 23-12.

Hoe meer tijd er is, hoe meer het allemaal kan opleveren.
Maar met die 5 minuten verlenging zullen degene met echt grote interesse natuurlijk wel gewoon genoeg tijd hebben om door te blijven bieden tegen elkaar.
Ik weet niet of er hier mensen zijn die in de kerstvakantie nog op vakantie gaan, maar als die op maandag weg zouden gaan is 21-12 misschien wel fijner voor hen.
Voor mij persoonlijk maakt het geen enkel verschil of het zondag of dinsdag sluit.
avatar van IGC
IGC ( 15 ) 12-12-2014 17:13
21e zou het beste uitkomen
avatar van Bromsmurf
Bromsmurf ( 494 ) 12-12-2014 17:15
21-12 komt mij beter uit. Zeker zo vlak voor kerst.

Word een dure maand mocht ik bepaalde veilingen winnen. Zal mijn vriendin er maar niet van op de hoogte brengen. Die sluit me straks op tot na de veiling haha.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 12-12-2014 17:21
Rol: Administrator
Bedankt voor snelle terugkoppeling, we gaan proberen hem op zondag 21 december de sluiting te zetten. Met een beetje geluk hebben de winnaars dan ook hun items met de kerst in huis.
avatar van Drinnian
Drinnian ( 389 ) 12-12-2014 17:21
Dat deck zou hier heel mooi in het skatepark hangen, of zal ik het misschien toch gaan gebruiken. ik heb wel een nieuw deck nodig.
Die rugzak en funko's zien er ook vet uit.
avatar van TheMax
TheMax ( 616   4) 12-12-2014 17:40
Consequent is het wel, maar jullie hebben toch echt Warlords Of Draenor 5x verkeerd geschreven ben overigens wel benieuwd wat deze items gaan doen, zitten leuke dingen tussen

Yorn Edit: Als je het doet, moet je het goed doen:-) Bij deze aangepast!
avatar van SebastiaanB
SebastiaanB ( 2646 ) 12-12-2014 17:42
Gave dingetjes zitten er tussen ^_^
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 25202   20) 12-12-2014 17:52
Weer mooie items, maar mijn interesse gaat meer naar b.v. de Halo Reach CE en de hoodie van AC. En welk dag de veiling ook gaat sluiten (heb zelf geen voorkeur); ik houd er in ieder geval rekening mee
avatar van Kobrakay
Kobrakay ( 982 ) 12-12-2014 17:55
Is het shirt in de cookie cutter set trouwens ook maat L? Bij die andere set staat wel een maat, bij de cookie cutter niet.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 12-12-2014 18:08
Rol: Administrator
Quote:
Is het shirt in de cookie cutter set trouwens ook maat L? Bij die andere set staat wel een maat, bij de cookie cutter niet.

Die is inderdaad ook maat L.
avatar van Mr_Mojo27
Mr_Mojo27 ( 1507   2) 12-12-2014 18:50
21ste graag voor de sluiting van de veiling.
avatar van Megane377
Megane377 ( 6309   33) 12-12-2014 19:03
Netjes hoor
avatar van Tumbler
Tumbler ( 2049 ) 12-12-2014 19:26
Ziet er nice uit hoor, leuke items.
avatar van DunTee
DunTee ( 455 ) 12-12-2014 19:33
Niet normaal hoeveel Blizzard heeft gegeven! Ik ben benieuwd of ik dit na de veiling ook kan zeggen over de budgetgamers hier!
avatar van Ktugach
Ktugach ( 21139   495) 12-12-2014 19:47
Rol: Administrator
We zien net dat de pagina langzaam is als iemand plaatjes gebruikt, dus die heb ik even gewist
avatar van Secretmaster
Secretmaster ( 715 ) 12-12-2014 20:52
Shut up and take my money.
avatar van TheGuy
TheGuy ( 551 ) 12-12-2014 21:05
Must...have...diablo...collectors...edition
avatar van Karbonaat12
Karbonaat12 ( 191 ) 12-12-2014 22:30
Quote:
Maandag Bioshock klapper van 2k



)

))))))))
avatar van Yojimbro
Yojimbro ( 16491 ) 13-12-2014 01:30
Diablo III UEE voor Xbone
avatar van Sabin5995
Sabin5995 ( 3263 ) 13-12-2014 08:42
Mooie items weer, alleen deze keer weinig voor mij. Dat is dan weer beter voor mijn portemonnee.
avatar van Alexoon
Alexoon ( 863 ) 13-12-2014 12:07
Aiaiai dit gaat veel geld kosten voor mij xp, echt nice dat er zoveel kwaliteit spullen tussen zitten :-)
avatar van Linguist
Linguist ( 5808 ) 13-12-2014 13:04
Quote:
Must...have...diablo...collectors...edition
Krijg je ook eindelijk die fancy gouden Wings
avatar van Pyrrolidone
Pyrrolidone ( 551 ) 13-12-2014 22:58
omg dat board _O_