Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Afgelopen: Win AC: Unity Notre Dame Edition (PS4)

Geplaatst op 13-01-2015 16:57
Vandaag is het dan eindelijk zo ver, de Assassin’s Creed Unity: Dead Kings DLC ligt in de digitale schappen! Het goede nieuws hierbij is dat iedereen die Assassin’s Creed Unity reeds heeft gekocht, gratis deze extra aanvulling nu kan downloaden! Wil je dus op deze druilerige dag wat leuks doen, dan is dit natuurlijk een mooie bonus.
Maar wat nu als je Assassin’s Creed Unity nog niet aan je collectie hebt toegevoegd en je toch stiekem na het zien van onderstaande trailer nieuwsgierig bent geworden naar het Parijs uit de 18e eeuw? Geen probleem! Om één van jullie deze DLC eens goed aan de tand te kunnen laten voelen, gaan we namelijk in samenwerking met Ubisoft één Budgetgamer gelukkig maken met een PlayStation 4 exemplaar van Assassin’s Creed Unity! Maar om je echt goed voor te bereiden op deze nieuwste aanvulling maken we er natuurlijk geen half werk van, wat wil namelijk het feit, we gaan de Notre Dame Edition edition weg geven die voor de PlayStation 4 in Nederland nergens meer te krijgen is.



Dead Kings DLC in een notendop
Zoals bekend had Assassin’s Creed Unity de nodige opstartproblemen, inmiddels met de diverse uitgebrachte patches moet het grootste gedeelte van alle bugs zijn verholpen, vandaag komt daar de Dead Kings DLC bij die normaal € 14,99 kost, maar vanwege de voorgaande problemen nu als cadeautje wordt weggegeven.

Assassin’s Creed Unity: Dead Kings speelt zich af een week af na de gebeurtenissen van Assassin's Creed Unity en brengt Arno naar het sombere stadje Saint-Denis, gelegen aan de rand van Parijs. Terwijl de fragiele republiek voorzichtig weer opkrabbelt, vinden er de nodige mysterieuze gebeurtenissen plaats in Saint Denis. Deze brengen Arno onder andere naar een ondergrondse dodenstad die de nodige geheimen huisvest. Zie ook de trailer ter idee.

Assassin's Creed Unity Dead Kings is nu gratis te downloaden voor alle Assassin's Creed Unity-spelers op Xbox One en PC, en vanaf 14 januari op Playstation 4.



Prijsvraag: Win Assassin’s Creed Unity: Notre Dame edition (PS4)
Dit is niet zomaar een editie, bij de Notre Dame Edition zit naast het spel onder andere een 40 cm figurine van Arno, een uitgebreid artbook, de soundtrack van de game en de nodige extra bonus DLC. Dit alles zit netjes verpakt in een unieke collector’s box. Geef antwoord op onderstaande vraag om kans te maken op de Assassin’s Creed Unity Notre Dame Edition voor de PlayStation 4.



Als je één ding zou mogen bedenken voor of toevoegen/ verbeteren aan een volgende Assassin’s Creed, wat zou dit dan zijn? Vermeld jouw punt met een korte toelichting.


Ter idee: denk aan bijvoorbeeld een bepaald tijdperk wat je graag in de AC serie nog terug zou willen zien, of een wapen/ mogelijkheid die je nog zou toe willen voegen/ of een feedbackpuntje dat je hebt voor de serie. Als je overigens nog nooit een Assassin’s Creed game hebt gespeeld en kans wilt maken, vermeld dan waarom je nog nooit de kans hebt gehad een AC game te spelen en dan doe je ook gewoon mee.

De prijsvraag loopt nog tot en met zaterdag 17 januari 23:59.

Tot Slot
We willen Ubisoft nogmaals bedanken voor het beschikbaar stellen van deze prijs.Wil je de gewone versie snel op de kop tikken, dan kun je natuurlijk ook altijd even de prijslijsten checken voor de laagste prijs. Is de prijs te hoog, dan kun je hem natuurlijk op de vernieuwde BGwenslijst zetten met de prijs die je max voor de game over hebt. In ieder geval gaan we gewoon vrolijk verder met cadeaus uitdelen. Heel veel succes iedereen!

Ook gewone reacties mogen hier onder geplaatst worden, alleen de reacties met een antwoord doen uiteindelijk mee in de prijsvraag.

Geplaatst op 13-01-2015 16:57
Aantal keer bekeken: 16822

Laatste reacties

avatar van Kubuss
Kubuss ( 2172   7) 13-01-2015 16:59
Nette prijs!
Dit is de enige LE figurine van Assassin's Creed die ik niet heb... Dus ik ga denk ik wel meedoen . Nog even nadenken over m'n antwoord!
avatar van Gueldi
Gueldi ( 94 ) 13-01-2015 17:06
De framerate weer normaal maken want ik heb unity bij een vriend mogen spelen maar dat was echt niet te doen. Maar toch zou ik hem wel willen want dat standbeeldje kan wel een mooi plekje krijgen ^^
avatar van M Monster D
M Monster D ( 1374 ) 13-01-2015 17:10
in een volgend assassins creed: leider zijn

in brotherhood had je natuurlijk al je eigen brotherhood en dergelijke, en in unity je eigen club, in black flag je bemanning, maar ik denk dat een volgende stap geweldig zou zijn.

in de volgende assassins creed kan je leden rekruteren, trainen en op pad sturen, je personage gaat op missies en op basis van je keuzes die je hebt gemaakt voor je leden krijg je bonussen, voordelen, nadelen, etc in die missies. bij optie 1 zijn er minder guards, bij optie 2 staat er een raam open waardoor je sneller bij de target ben, welke kies je?

leukste zou zijn als de bonus niet vrij gegeven wordt totdat je een keus heb gemaakt.
avatar van OrisonTT
OrisonTT ( 15 ) 13-01-2015 17:13
Als fervent AC speler heb ik altijd gehoopt dat er een deel zou komen dat zich afspeelt in het tijdperk van de samurai in het oude Japan. Dit is een tijdperk met een machtig interessante geschiedenis en een legio aan mogelijkheden om een mooie AC game op te baseren.
avatar van X360
X360 ( 1172 ) 13-01-2015 17:14
Tien extra frames per seconde is al een grote stap vooruit!
avatar van Fonsy007
Fonsy007 ( 396 ) 13-01-2015 17:14
Van mij mag Ubisoft het "filmische" aspect van 12 fps eruit halen, het lijkt mij een hele erge mood-killer. Daarnaast mogen ze van mij ook een hele andere setting bouwen, en niet dat je daar via dat time-travel ding moet komen.
avatar van Drafek
Drafek ( 427 ) 13-01-2015 17:15
In de volgende assassin's creed zou ik graag in grote gevechten willen meedelen. Ik had persoonlijk een klein beetje hoop dat dit in ac 3 al kon maar dit kon helaas niet. Moet je nagaan hoe vet het zou zijn als je in een mega groot gevecht van 100+ man zou zitten. Het hoeft ook niet op een groot grasveld te zijn, maar in een stad kan het natuurlijk ook (een vernietigde of deels vernietigde stad dan), misschien ook nog een leuk idee als je kon inzetten op een kant en dat het random generated is wie wint (dan win je ook nog een leuk centje). Of misschien mensen inhuren om mee te vechten
avatar van Asharon
Asharon ( 933 ) 13-01-2015 17:17
In Assassin's Creed Black Flag had je veel dieren die je moest doden voor de huid. Ik vond het jammer dat je verder niks met deze dieren kon. Het lijkt mij echt gaaf om een dier te temmen die een (groot) deel gaat vormen met het verhaal/gameplay. Vergelijkbaar met Pokémon maar dan echte dieren. In Black Flag had het zeker gepast (een adelaar bijvoorbeeld).
avatar van Poa1903
Poa1903 ( 478 ) 13-01-2015 17:18
Ik zou graag een deel zien in de tijd van de Grieken en Romeinen! Is natuurlijk heel wat anders, qua tijdperk en verhaalsoorten, maar ik denk dat daar heel wat mythologische ideeën mee verzonnen kunnen worden.
Daarbij komt dat iedereen wel iets van deze tijd kent of herkent, dus dat moet iedereen toch wel aanspreken.
De omgeving kan veel mee gedaan worden, met de architectuur van toen.
Kortom: Dat zou voor mij een ultieme versie zijn van Assassins's Creed!
avatar van Chiilias
Chiilias ( 36 ) 13-01-2015 17:19
Ten eerste gwn 1080 p en geen 900. (ps4) Ook een game uitbrengen zonder buggs etc.
avatar van Banapples
Banapples ( 859   9) 13-01-2015 17:24
Ik zou graag zien dat er 1 komt in Egypte. Het bouwen van de piramides inclusief de geheimen die daarin liggen moet voldoende stof geven om daar wat van te maken.
avatar van Drinnian
Drinnian ( 389 ) 13-01-2015 17:32
Ik zou graag zien dat het iets meer de nadruk op assassins legt. Dat je dus je target moet leren kennen, en uiteindelijk op je eigen manier hem omlegd, dus bv eten vergiftigen/ ongeluk veroorzaken/ iets op zelfmoord laten lijken etc.
Dit soort dingen vond ik bij Hitman juist leuk en ik vind het nog steeds jammer dat ik zoiets nog niet bij assassin's creed ben tegen gekomen (misschien dat het er tegenwoordig wel in zit, heb sinds deel 3 eigenlijk geen AC meer gespeeld). De stealth en mysterie rond assassins is een beetje vervlogen naar mijn mening.
avatar van MissableLink
MissableLink ( 532   2) 13-01-2015 17:35
Het liefst zou ik een Assassin's Creed willen zien in de eerste wereldoorlog. Het is dan misschien niet zo bevolkt als Unity, maar desondanks kan het erg mooi/beangstigend in beeld worden gebracht omdat er bij de eerste wereldoorlog zoveel emoties en gebeurtenissen ontketend werden.

Zo heerste de mentaliteit van 'voor de kerst terug zijn' bij de eerste troepen die naar het front gingen heel erg. Er zijn zat foto's van soldaten in treinen die lachend naar het front gingen omdat zij toch dachten dat zij de beste waren en de oorlog 'wel even zouden winnen'. Ik kan mij alleen maar voorstellen dat je dan, net zoals in ACII, nog naïef eerst een beetje zit rond te kloten met je vrienden op de trein en ik de trainingskampen, om dan later op het front aan te komen en geconfronteerd te worden met hoe verschrikkelijk oorlog daadwerkelijk is. Daar raak je gewond en gelukkig wordt jij als soldaat dan nog gered, in het ziekenhuis revalideer je dan. Tijdens de revalidatie wordt je dan gerekruteerd door de Assassins. Of Templars, het is maar net aan welke kant je Gavrilo Princip (moordernaar van Franz Ferdinand) plaatst.

Zoals je merkt heb ik hier al langer over nagedacht :p Wat is mijn verbeterpunt? Een beter verhaal in een unieke setting!
avatar van Recsto
Recsto ( 1005 ) 13-01-2015 17:37
ik zou graag een ac game zien in amsterdam. over de daken van de oude grachtenpanden heen rennen/springen. over de wallen rond lopen. etc. ik denk dat amsterdam een goede stad/locatie is voor een ac game. de stad heeft een rijke historie dus keuze genoeg om een tof avontuur te beleven.
avatar van A_Nerd_In_A_F16
A_Nerd_In_A_F16 ( 80   2) 13-01-2015 17:38
Ipv 1 grote wereld de missies laten plaatsvinden op locaties die goed uit gewerkt zijn, allemaal een eigen stijl hebben vol met veel unieke events.

Daarnaast zorgen dat je om een luik in te gaan niet per se de ladder hoeft te gebruiken maar er gewoon in kan springen, wat ontzettend hatelijk is dat gedaan in Unity.
avatar van TjarkoH
TjarkoH ( 1 ) 13-01-2015 17:39
Naar mijn mening lijkt het me vet om een adelaar als 'companion' te hebben die je kunt oproepen om vijnanden aan te laten vallen en dat de adelaar ook te upgraden is.
avatar van Ruud-123
Ruud-123 ( 97 ) 13-01-2015 17:39
Ik zou juist iets willen in een verre toekomst... Zeg 50 jaar later als de huidige tijd. Er hoeven van mij geen vliegende auto's in maar men zou ook iets kunnen verzinnen waarbij terrorisme een rol speelt. Het past misschien niet direct bij de serie maar ik denk dat de AC franchise zoiets nodig heeft om het deel na deel interessant te houden.
avatar van Cmpunk
Cmpunk ( 328 ) 13-01-2015 17:39
bij de volgende release van AC zou ik de strategische elementen wat meer highlighten en een aparte subgame van maken die beter past in het geheel.
en meerdere tijdperken door elkaar spelen zodat je invloed in het verleden waarneembaar is in de toekomst (die je ook gaat spelen)
avatar van Doodgraver
Doodgraver ( 615 ) 13-01-2015 17:40
Ik zou toevoegen dat je meerdere Assassin's speelt in meerdere locaties (landen). Uiteindelijk zou het verhaal dan tot een grote epische eindbattle komen, waarbij je alle Assassin's kan gebruiken.
avatar van Hartenberg
Hartenberg ( 23 ) 13-01-2015 17:42
Twee scenarios:
1: Ik wil graag rondrennen ten tijde van de eerste wereldoorlog in Europa. Daar wil ik graag sluipen door loopgraven, in kapot geschoten Franse/Duitse stadjes , snipers ontwijken, het ondergronds verzet leiden, aanslagen plegen, sluipen door kapotgeschoten steden, paardrijden, en de eerste tanks en vliegtuigen in assassin's creed zien. En natuurlijk de moord van Frans Ferdinand meemaken, chemische en biologische wapens inzetten of ontwijken.
2: Of de boerenoorlogen in Zuid-Afrika aan het eind van de 19e eeuw: waar ik mij tussen de Nederlandse boeren en Engelse soldaten in Zuid-Afrika begeef. Daar wil ik graag de guerrilla leiden, aanslagen plegen, op paarden rijden, met kannonen schieten en het landschap van Zuid-Afrika ontdekken.
avatar van Hartenberg
Hartenberg ( 23 ) 13-01-2015 17:43
Gouden topic dit voor trouwens voor Ubisoft. Gratis brainstorm van de eindgebruikers

Edit Yorn: Kan aan mij liggen, maar zou het niet juist ideaal zijn als een uitgever luisterde naar wat de community graag zou willen zien? :-) Verder hebben we de vraag zelf bedacht, dus geen idee of ze er ook daadwerkelijk iets mee gaan doen.
avatar van Htbaa
Htbaa ( 12277   5) 13-01-2015 17:43
Volgende AC moet natuurlijk een dubbel filmisch effect hebben met 12FPS ;-).

Maar ehm, eerst een jaartje overslaan en de tijd nemen om een stabiele game af te leveren. Geen companion app onzin om dingen vrij te spelen zoals kistjes .

Wat mij in de eerste AC aansprak was dat je moeite moest doen om je target te vinden. Dus intel verzamelen door middel van afluisteren, het uit mensen krijgen. Vrije keuze dus (tot op zekere hoogte) en niet zoals in ACIV en eerdere delen dat alles vooraf bepaald was. Ben nu bezig met Unity en daar heb je al weer een beetje meer vrijheid door opties vrij te spelen tijdens een missie, maar het kan beter.

Dus met andere woorden: meer vrijheid in het uitvogelen waar je target zich bevindt en hoe je die gaat pakken.
avatar van Y2Jordy
Y2Jordy ( 935   12) 13-01-2015 17:44
Vet! Ik ga volgende maand EINDELIJK een PS4 halen, dus dit zou een mooi begin zijn van de collectie.

Als toevoeging zou ik keuzes willen hebben die invloed hebben op de geschiedenis van toekomstige AC games ala Mass Effect.
En anders zou ik graag meerdere tijdlijnen willen, waarvan je zelf vanuit de Animus kan kiezen waar je wilt beginnen en in welke volgorde,
avatar van Kaminari
Kaminari ( 351 ) 13-01-2015 17:47
In de volgende AC zou ik graag zien dat de accenten ook horen bij het land waar het zich afspeelt. Daarnaast vindt ik naast het vele sluipen gewoon een groot full frontal fight wel leuk om te zien. Daarnaast kunnen ze misschien iets origineels verzinnen zoals een AC die zich in de toekomst afspeelt.
avatar van StrawHat_
StrawHat_ ( 165 ) 13-01-2015 17:51
Ik denk dat een oosterse setting veel mogelijkheden tot vernieuwende architectuur en gameplay geeft. Dit zal voor diversiteit zorgen, wat de serie dringend nodig heeft.
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 13-01-2015 17:55
Ik zou graag de setting willen bepalen. Een setting die ik eigenlijk nog bijna nooit op deze manier uitgewerkt als idee voorbij heb zien komen met een tijdperk / locatie die ook niet veel gebruikt is in al bestaande spellen.

Tijdperk: rond de Gouden Eeuw
Locatie: Amsterdam, Kaapstad, Nederlands-Indië (Indonesië)

Je speelt dan als een werknemer van de V.O.C. en vaart dan met een schip van Amsterdam via Kaapstad naar Nederlands-Indië.
Op die manier behoud je de scheeps gameplay uit Black Flag. Met een grote stad als Amsterdam behoud je de geliefde gameplay van parkour / freerunnen in een historische Europese stad en in Nederlands-Indië heb je een soort wildernis jungle zoals de eilanden uit Black Flag of de frontier uit AC3 met meerdere dorpjes voor het tropische / exotische gevoel, het jagen en het vinden van verborgen schatten.
Je voegt dus op deze manier alle verschillende core gameplay elementen die tot nu toe zijn gebruikt samen in 1 game.

Je zou dan in Nederlands-Indië specerijen kunnen inkopen om in Amsterdam met winst te verkopen als je weer terug vaart. Verder moet je zorgen dat je genoeg voedsel meeneemt voor de lange reis zodat je bemanning niet ziek wordt met bijvoorbeeld scheurbuik. Kaapstad is een rustplek waar je nieuwe voorraad kan inslaan of nieuwe bemanning kan inhuren.
Als je verder komt in het spel krijg je een hogere rang binnen de V.O.C. en kan je met je verdiende geld ook een aandeel in de organisatie / schepen kopen waardoor je zelf handelsroutes over de wereld kan opzetten om je specerijen te verhandelen zoals je bij eerdere spellen je assassins op missies kon sturen etc.

De V.O.C. zou mogelijk een templar organisatie kunnen zijn waarbij jij als assassin de organisatie infiltreert of ze kunnen net als in Rogue ervoor kiezen om je een templar te laten spelen.
De V.O.C. kan natuurlijk ook gewoon een onafhankelijke organisatie zijn die buiten het conflict staat, maar het lijkt mij wel leuk als ze een wat grotere rol spelen.

Dankzij de kaart in de Codex van Altaïr is het zelfs al in de Assassin's Creed canon bevestigd dat er een Piece of Eden in Indonesië is en ook in Zuid Afrika (je gaat dan op expeditie vanuit Kaapstad) is een Piece of Eden.
Deze twee Pieces of Eden kunnen dus een rol spelen in het verhaal en een reden zijn waarom je naar Indonesië (en eventueel ook dus Kaapstad) gaat.
Beiden te zien op deze kaart: link naar kaart

Verder is er in dat tijdperk veel gebeurd, dus het zal vast niet moeilijk zijn voor de Ubisoft schrijvers om hier een mooi en meeslepend verhaal omheen te schrijven.

Mocht Ubisoft een stapje verder willen gaan om dit tot één van de beste Ubisoft spellen ooit te maken, dan zouden ze zelfs een moraliteit systeem in kunnen bouwen. Geef de keuze aan de spelers!
Word je een Assassin of word je een Templar? Gebeurtenissen in het verhaal zullen leiden tot zware keuzes die je anders zullen doen denken over het eeuwenoude conflict waarbij je uiteindelijk zal moeten beslissen bij wie je loyaliteit echt ligt.
Er kunnen dan kleine voordelen en nadelen zijn voor het kiezen van een kant, zoals dat je als Templar slaven kan vervoeren en op die manier extra geld kan verdienen, iets wat een Assassin niet zou doen. Als Assassin kan je slaven bevrijden zodat je een Assassin netwerk kan opbouwen in Indonesië en ze je te hulp kunnen komen tijdens gevechten.

Kom op Ubisoft Nederland, stuur dit idee door naar de hoge bazen in Canada en maak ze enthousiast voor dit spel!
avatar van 49cent
49cent ( 226 ) 13-01-2015 17:56
Ik zou wel een Assassin's Creed willen in Japan (ergens rond de 16e eeuw bijvoorbeeld). Dat je je dus als een soort ninja door Japan kunt begeven. Dit zorgt ook meteen weer voor variatie wat betreft wapens en skills.

Het zou ook kunnen dat je je dan als "buitenlandse" assassin (uit bv Italië) in Japan begeeft en alle trucs en methodes van de ninja's nog moet leren en jezelf moet opwerken in de hiërarchie van een clan.
avatar van MilanSven
MilanSven ( 1648   3) 13-01-2015 18:03
De volgende AC zou zich af moeten spelen in Egypte. Met natuurlijk Cleopatra als koningin. Je moet jagen op farao's. En pyramides opbouwen tot je hoofdkwartier!
avatar van Checkpoint
Checkpoint ( 43 ) 13-01-2015 18:04
Ik zou het combat systeem aanpassen. Hoewel ik snap dat er een logica achter zit dat 1 vijand je per keer aanvalt vind ik het toch te makkelijk. Daarom stel ik voor om een vechtsysteem te implementeren waarbij je kunt kiezen tussen de optie normaal en moeilijk.
avatar van Sgt_PowerColt
Sgt_PowerColt ( 6734   4) 13-01-2015 18:06
Ik zou graag een Assassin's creed willen zien in de periode van de grote economische depressie tussen 1929 en 1939. Met als locatie Duitsland en of alleen Berlijn. Een periode waarin veel zaken veranderen voor velen, is gelijk ook een beetje les over geschiedenis over begin van de 2e wereldoorlog. En Duitsland wordt niet vaak gebruikt als setting voor een game. (op WW2 shooters na dan)
avatar van Jopie1980
Jopie1980 ( 1158 ) 13-01-2015 18:11
Dan zou ik gaan voor een beetje Nederlandse invloed in de AC serie en kiezen voor het tijdperk van de VOC. De oprichting in 1602 en het uitbreiden van de handelsposten in de Aziatische regio. Lijkt mij heel interessant wat Ubisoft daar nog allemaal bij kan bedenken en uitwerken in een nieuwe AC game. Daarbij komt het gedeelte met schepen uit ACIII, Blackflag en Rogue ook weer terug en daar heb ik mij in met name Blackflag erg mee vermaakt! En dan de steden Amsterdam en bijv. 's Gravenhage als speelplaats.

Assassin's Creed: The Golden Age
avatar van Nonexistinghero
Nonexistinghero ( 481   1) 13-01-2015 18:14
Als ik 1 ding zou verbeteren of veranderen aan de AC games, dan is het de focus van de game. Ik vind dat deze ligt inmiddels veel te veel op het verhaal ligt en niet genoeg op de gameplay. Ik wil graag zien dat de serie wat meer in de richting gaat van Tenchu of een 3D versie van Mark of the Ninja, zodat het sluip/stealth aspect veel meer naar boven komt.
avatar van Logical
Logical ( 491 ) 13-01-2015 18:17
Mijn verbetertips: Breng een spel uit wat goed speelbaar is, daarnaast geen noemenswaardige bugs heeft. AC Unity is wel een ok spel, maar de speelbaarheid is voor heel veel mensen heel erg slecht.

Daarnaast zijn de situaties allemaal niet heel erg spannend en de standaard situaties die je tegenkomt op straat allemaal hetzelfde.

Ik hoop dat de magie van de Italiaanse sferen, met name Venetië, nog eens terug gaat komen.
avatar van Freshti
Freshti ( 161 ) 13-01-2015 18:18
Ik weet niet of de gameplay echt bij die tijd past, maar een AC in het tijdperk van de vikingen zou ook wel heel vet zijn. Net zoals met Black Flag weer verschillende gebieden waar je dan bijvoorbeeld per boot naar toe kan.
avatar van Kalax03
Kalax03 ( 1182 ) 13-01-2015 18:20
Dat ze Patrice Desilets terughalen naar Ubisoft, de originele bedenker van AC. Hij zou het verhaal van AC ten goede komen! Dus een verbetering!!!
avatar van Aarjen116
Aarjen116 ( 190   4) 13-01-2015 18:23
Wat ik aan de volgende Assassin's Creed zou veranderen is het parkour/klim-systeem. Freerunnen en klimmen is natuurlijk enorm belangrijk in een game als Assassin's Creed, maar dit is nou juist hetgeen dat naar mijn mening in nog geen enkele game uit de serie erg goed heeft gewerkt. In de eerdere games waren er te veel randjes waar het hoofdpersoon naar kon grijpen, waardoor je vaak gehinderd werd als je bijvoorbeeld probeerde te ontsnappen. In Unity hebben ze, puur afgaande op de beelden die ik op internet van de game heb gezien, het hele mechanisme veranderd, maar ook hier lijkt het nog steeds niet vlekkeloos te werken.

Ik zou gewoon graag een compleet goed werkend klim-systeem willen, waardoor de frustraties tijdens het spelen enorm afnemen. Dan gaat Assassin's Creed voor mij richting perfectie.
avatar van Bianconero
Bianconero ( 1060   2) 13-01-2015 18:25
Een Assassin's Creed game in de tijdperk van Alexander de Grote, dat is wat ik wil in de volgende game. Puur omdat die tijdperk mij volledig boeit.
avatar van Jefned95
Jefned95 ( 9 ) 13-01-2015 18:28
Ik zie graag dat assassin's creed de kant van stealth op zal gaan met grotere planning van assassinations. Wat in de titel al vermeld staat, namelijk 'Assassin', is vrij weinig van terug te vinden. Daarbij zou het geweldig zijn als je echt missies uitplant voor iedere assassination zoals heist in bijv. GTA met de stealth van Metal Gear. Hierdoor zal de gameplay variërend zijn en bovenal vernieuwend ten opzichte van eerdere titels in de Franchise.
avatar van Alphonse
Alphonse ( 327 ) 13-01-2015 18:30
Twee woorden: Gunpowder plot. Ik hoor het wel van Ubisoft wanneer ik ben aangenomen.
avatar van Mellie
Mellie ( 1026 ) 13-01-2015 18:30
Ik zou een vrouwelijke "lead" toevoegen.. Ik bedoel, come on! De vrouwen worden niet goed vertegenwoordigt in de Assassin's games. De meeste vrouwen in de Assassin's creed wereld zijn of hoeren of damsels in distress..

Adewale was okay.. Alleen had ze niet echt een boodschap en weinig persoonlijkheid..

Dus chop chop, female power, get on it! Maak een princess turned Assassin in de volgende Assassin's Creed.
avatar van Leonn
Leonn ( 1041 ) 13-01-2015 18:31
De toevoeging van huisdieren! Hoe vet zou het zijn om je eigen hond te hebben en deze mee te kunnen nemen op missie?! Hij kan je dan helpen door bewakers af te leiden of ze juist aan te vallen. Het is ook zaak het beestje goed te verzorgen en hem regelmatig eten te geven. Ik teken ervoor!
avatar van Stubborn
Stubborn ( 1077 ) 13-01-2015 18:32
Een hond COD style
avatar van Totoro
Totoro ( 168 ) 13-01-2015 18:35
Ik zou de volgende assassin's creed graag zonder bugs/glitches uitkomt
avatar van 3bdelilah
3bdelilah ( 1832   8) 13-01-2015 18:37
Naast 't inkoppertje dat het technisch allemaal veel beter kan en veel beter moet, heb ik misschien wel een paar wensen voor gameplay en setting.

De Gou-- dammit, Jopie!, ik had ook de Gouden Eeuw in gedachte, maar dan een ietwat andere uitwerking. Daar waar Jopie dus vooral richting III, Black Flag en Rogue denkt, mag 't van mij allemaal wel op 't droge afspelen. Deze eeuw bracht veel welvaart met zich mee, maar niet voor iedereen. De rijke werden rijker en de armen werden armer. Lijkt me wel interessant om te zien hoe we het level van een jongeman zien die van stelen zijn beroep gemaakt heeft, en hoe hij dan uiteindelijk de Assassin Order ontmoet. De nieuwe AC:Victory schijnt die kant al op te gaan, maar ik schreeuw sinds Assassin's Creed II al voor een steampunk setting. En ondanks dat die setting al door Engeland voorzien lijkt te zijn, kan de Gouden Eeuw van Nederland toch net iets extra's bieden.

Wat betreft gameplay zou ik het allemaal veel meer stealthy maken. Unity leek die kant op te gaan, maar volgens velen merk je daar weinig van. Combat zou een grote verandering doorgaan i.p.v. massamoorden met twee knoppen (slaan en counter), maar ook hier schijnt het tegen te vallen. Gewoon op z'n (klassieke) Thief bijvoorbeeld, je kan je wel verdedigen maar rondsluipen in 't donker is altijd veiliger.
avatar van Jeroendewaal
Jeroendewaal ( 1814 ) 13-01-2015 18:38
Ik zou bij de volgende AC kiezen voor een vrouwelijk hoofdpersoon.
Dit hebben we voor zover ik mij herinner enkel op de Vita gehad.

Het lijkt mij een mooi verhaal dat een vrouwelijk hoofdpersoon voor de rechten van de vrouw gaat strijden.
avatar van Diz187
Diz187 ( 53 ) 13-01-2015 18:41
Ik zou in een volgende AC graag met een VOC schip langs Kaap de Goede Hoop willen varen!
avatar van Rillanon
Rillanon ( 221 ) 13-01-2015 18:43
Leuke actie weer

Veel mensen hebben het over een AC in Gouden Eeuw setting. Ik denk dat dit een schot in de roos is.
Wat ik graag zou zien is bijvoorbeeld de optie om de kleding van de mensen die je ombrengt te gebruiken om meer in je omgeving op te gaan. Daarnaast lijkt het mij ook super om als speler meer invloed te hebben op de verhaallijn.
avatar van Luckymikey
Luckymikey ( 16 ) 13-01-2015 18:43
AC Unity zou mijn eerste AC spel worden, aangezien ik een beginnende gamer ben. Het was alleen wachten totdat het binnen mijn budget zou vallen.

Gelukkig mag je ook meedoen als je geen ervaring hebt met AC, dus bij deze doe ik ook mee voor de prijsvraag .

Wat mij heel erg boeit en wat ik ook al heb gelezen tussen de reacties is onze eigen gouden eeuw. De republiek, de scheepsvaart/handel, de oorlogen, economische bloei enz. Naar mijn mening zijn er al genoeg games die zich in de toekomst afspelen en waar oorlogen centraal staan, maar dit kan toch echt tot iets unieks leiden.
avatar van UserVerwijderd
UserVerwijderd ( 8270 ) 13-01-2015 19:01
De volgende AC moet gewoon in Azie afspelen! Ik zie het wel gebeuren in China/Japan Supermooie omgeving en genoeg geschiedenis om er een supervette AC van te maken!

Daarnaast zal ik als ik win het artbook, de soundtrack, bonus DLC en de game zelf gaan verloten hier op BG! Ik heb het spel namelijk al op de XOne en heb alleen interesse in de figurine
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15698 ) 13-01-2015 19:02
Zou er een hele vette taser gun in stoppen. Namelijk de Wireless X12 Taser LLS Stun Gun. Zie link voor het voorbeeld

Edit: Heb alleen niet zo'n dik vet uitgewerkt antwoord als sommigen.
avatar van Immortalbenny
Immortalbenny ( 447 ) 13-01-2015 19:06
Ik zou voor de volgende AC toch echt wel een keertje uit het oogpunt van een Vrouwelijke hoofdrolspeler willen spelen. Assassin of Templar maakt me dan niet veel uit. Maar dan moet ze wel echt strijd ondervinden. Niet iedereen moet aan der lippen hangen omdat ze een mooie vrouw is. Ze moet zich hard omhoogvechten tot de top van een mannenwereld terwijl de rest van de organistaie eigenlijk een beetje op haar neer kijkt. Dat zou ik Ubisoft als tip mee willen geven.
avatar van Yojimbro
Yojimbro ( 16491 ) 13-01-2015 19:07
Quote:
Ik zou een vrouwelijke "lead" toevoegen.. Ik bedoel, come on! De vrouwen worden niet goed vertegenwoordigt in de Assassin's games. De meeste vrouwen in de Assassin's creed wereld zijn of hoeren of damsels in distress..

Adewale was okay.. Alleen had ze niet echt een boodschap en weinig persoonlijkheid..

Dus chop chop, female power, get on it! Maak een princess turned Assassin in de volgende Assassin's Creed.

Aveline, bedoel je

Als grote AC fan zijnde, heb ik deze editie natuurlijk al in bezit. Maar die statue dubbel in bezit hebben is natuurlijk awesome!

Meer vrouwelijk schoon idd in the leading roles. Shao Jun is sowieso al geweldig, the more the merrier. Make it happen, Ubi!
avatar van Jordanmaster
Jordanmaster ( 1441 ) 13-01-2015 19:17
Een soort mini-game naast het hoofdverhaal waarbij je historische grootheden moet vermoorden. Denk aan een missie waar je Hitler moet vermoorden in zijn bunker zonder dat je wordt ontdekt, of Napoleon midden in een slagveld of Julius Ceasar. Natuurlijk gaat het hier niet om historische correctheid, maar meer om het moorden van grote namen op een leuke manier. Gewoon lekker korte missies van een kwartier/half uur. Zo verander je ook elke keer van setting wat goed is voor variatie en de game leuker maakt. En kun je zo testen welke settings goed passen bij een volgend deel, en als ze niet werken dan heb je zie in ieder geval al gehad.

Zoals Call of Duty's zombie modus bij bijna elke game zat, zal nu een Kill the VIP modus bij elke Assissin's Creed zitten met 5 belangrijke personen.
avatar van Ice-T
Ice-T ( 1682 ) 13-01-2015 19:20
Ik zou graag zien dat ze meer focus gaan leggen op het verhaal. Minder van al die verzameldingen waar ac en ubisoft games zo bekend om zijn op dit moment.

En dan als setting zou ik graag brazilie zien, rio de janeiro ofzo. Het jesus beeld daar beklimmen.
Dat je in de huid kruipt van een straatjochie daar. Mag ook wel zich afspelen op dit moment of in de toekomst en dan wat meer scifi erin, scheutje district9 en elysium erin zou het leuk maken, misschien bionic enhancements.
avatar van Argonius
Argonius ( 173 ) 13-01-2015 19:28
Meer de focus leggen op de wapens en misschien zelfs zelf wapens maken in game. Bijvoorbeeld een kruisboog voor verre afstanden, met eronder een revolver gemonteerd om vijanden van close range een lesje te leren.
avatar van Sandinski94
Sandinski94 ( 150 ) 13-01-2015 19:30
Hetgeen wat ik graag zou zien voor de volgende Assassin's Creed is vooral setting gerelateerd. Een setting in de farao-periode in Egypte zou me bijzonder lijken. Mooie scenery, ideaal voor het klim en klauter principe van de serie en de periode lijkt me qua cultuur en politieke/maatschappelijke verhoudingen zich ook te lenen voor een interessant verhaal.

Echter is de setting van de volgende Assassin's Creed volgens de leaks al bepaald, namelijk het Victoriaans Londen. Dus dan het bovengenoemde niet relevant voor de volgende game binnen de serie. Binnen de gegeven setting zou ik dan graag een nieuw gameplay-principe zien, in de vorm van de mogelijkheid tot walrunnen van je Assassin. Mobiliteit staat namelijk voorop in de Assassin's Creed gameplay en daarom lijkt het mij geheel passend dat deze mogelijkheid wordt toegevoegd. Het walrunnen vloeiend overlopend in het klimmen en klauteren zou zorgen voor een nog grotere speeltuin en het gevoel van freerunnen dat de game in zich heeft compleet maken. Ook zouden hier mooie achtervolgingen en assassinations uit kunnen leiden. Op deze manier zal Assassin's Creed voor mij gameplay-wise en stuk frisser en completer aanvoelen.
avatar van Jawsy
Jawsy ( 374   6) 13-01-2015 19:30
Heb alle Assassin’s Creed's (behalve Unity gespeeld). Ik weet niet of het bij Unity nog zo is, maar voor het vrijspelen/zichtbaar maken van gebieden mogen ze wel eens iets nieuws verzinnen. Dat met die torens heb ik nu wel gezien, zeker omdat dit ook in andere Ubisoft games voorkomt en dat begint me nu echt wel te vervelen.

Verder zijn er wat mij betreft teveel collectibles. Als je die gewoon echt allemaal wil verzamelen ben je enorm veel tijd kwijt. Ik begin er altijd wel aan, maar op den duur denk ik ook van laat maar...is gewoon teveel en wat is het nut???
Dan zie ik liever wat meer sidequests o.i.d. voor het upgraden van wapens/kleding ofzo. Dan heb je ook echt het idee dat je het ergens voor doet en niet nutteloos maar items aan het grinden bent.

Qua setting lijkt iets in het verre oosten (Japan?) me wel interessant.
Of zoals iemand al genoemd heeft, de Romeinse tijd.
avatar van Linguist
Linguist ( 5808 ) 13-01-2015 19:32
Het regent de laatste tijd prijsvragen. Maakt het alleen maar leuker hoor, daar niet van ! Deze sla ik echter wel over, meer kans voor de rest. Veel succes met jullie entries, alle Budgeteers
avatar van Jazzer
Jazzer ( 935 ) 13-01-2015 19:36
Het tijdperk van de holbewoners en dinosaurussen zou een welkome afwisseling zijn. Met je knuppel andere holbewoners (ongezien) de hersens inslaan om daarna via de staart, rug en nek van een brontosaurus te ontsnappen naar de hoogste bomen om daar op de rug van een pterosaurus te klimmen die je al vliegend naar de grotten van de vijanden brengt waar je sluipend moet oppassen dat je niet wordt opgemerkt door sabeltandtijgers. Maar misschien wijkt dit ietsje teveel van het reguliere AC-reportoire af.
avatar van Thijsknvb
Thijsknvb ( 790 ) 13-01-2015 19:38
Ik zou een ding toevoegen en dat is een Romeinse setting. Hoe vet zou het zijn dat je als assassin in een colloseum kan vechten tegen tempeliers. Hier zou Ubisoft ook een vette multi player modus van kunnen maken a la evolve.

Ps: Ik zou een ding uit het volgende deel halen en dat zijn de bugs :p
avatar van Superdarkknight
Superdarkknight ( 64 ) 13-01-2015 19:44
Ik zou graag naar het oude Japan gaan met samurai's en ninjas in het verleden en afwisselen met een duister toekomstig Blade Runner cyberpunk stijl Japan met een Neo-Tokyo met o.a. zwevende auto's, tijdelijke cloack technologie en laser ninjasterren
avatar van Nr|Five
Nr|Five ( 676 ) 13-01-2015 19:52
Aangezien de wereld waarin je speelt steeds "virtueel" is, zou ik de mogelijkheid om terug te spoelen erin verwerken. Een beetje als Prince of Persia the Sands of Time. Geeft je op deze manier de mogelijkheid om dingen uit te proberen zonder dat het gelijk escaleert.
avatar van Ivo001
Ivo001 ( 5577   17) 13-01-2015 19:58
Ik heb nog nooit een AC game gespeeld, omdat het me nooit zo interessant leek. Echter sinds Black Flag heb ik wel degelijk interesse gekregen in de serie, de trailers waren prachtig.
De reden dat ik nog geen AC heb gekocht heeft te maken met backlog. Je kan nu eenmaal maar 1 game tegelijk spelen. Dit zou een hele mooie intrede voor mij in de AC wereld kunnen zijn!
avatar van Kh_puma
Kh_puma ( 1887   1) 13-01-2015 20:05
Mij zou het erg leuk lijken als ze voor de Multiplayer mode, ze de mogelijk zouden geven je eigen karakter zou kunnen maken en aan kan passen naar je eigen smaak. En als je goede resultaten behaald, dat je dan bepaalde accessoires zoals een bepaalde hoed of lichaamseigenschappen. Zo ben je nog meer verbonden met je personage omdat die origineel is en maakt het de Multiplayer mode alleen maar leuker voor iedereen!
avatar van DarklordTensho
DarklordTensho ( 186 ) 13-01-2015 20:07
Ik zou het liefst voortgang willen zien in de 'present' timeline. Heel veel mensen vonden het verhaal met Desmond maar niks. Ik had hetzelfde tot ik het verhaal eromheen begon te lezen met o.a. The Purge. Dat maakt het allemaal ineens een stuk interessanter en spannender. Dat met een nieuwe main character en vooral eentje die we zelf kunnen maken zoals in Dragon Age. (Heb je ook geen controverse meer over het geslacht van je karakter)

Dat zou een vette game zijn naar mijn mening.
avatar van KDBgames
KDBgames ( 595 ) 13-01-2015 20:10
Als ik een keuze zou maken, dan zou ik rail grinden kiezen. Je heb dan een gereedschap waarmee je naar beneden kan grinden langs een touw door eraan te hangen. Zoiets als in Far Cry. Vanaf daarvan kan je dan ook assassinations doen.
avatar van Sider inc
Sider inc ( 732 ) 13-01-2015 20:18
Als je één ding zou mogen bedenken voor of toevoegen/ verbeteren aan een volgende Assassin’s Creed, wat zou dit dan zijn? Vermeld jouw punt met een korte toelichting.

Wat wij als gamers eigenlijk echt nodig hebben en het zal waarschijnlijk nooit voorkomen is cross platform multiplayer. Aangezien Ubisoft toch al jaren redelijk goed multiplatform doet zou het geweldig zijn als Assassins Creed Victory dit introduceerd.

De consoles zijn redelijk gelijk aan elkaar dus hangt het nog maar van een paar dingen af waarom je voor de een of de ander gaat. Third Party titels zullen dat niet snel zijn dus waarom niet een win win situatie creëren voor iedereen? Dat jij met jou xbox tegen mij op de playstation 4 kan spelen, of consoles tegen PC en dat we daadwerkelijk kunnen zien en uitvechten wie de zogehete "master race" is.
avatar van SenorMachoNachos
SenorMachoNachos ( 340 ) 13-01-2015 20:24
Ik zou graag een AC zien in China ten tijde van de Romance of the Three Kingdoms. Grote mooie steden en tempels zorgen voor een prima speelveld. Het conflict tussen de drie grote machten van die tijd is uiteraard een mooie situatie voor de Assassins om deze partijen tegen elkaar uit te spelen/te helpen. Cao Cao zou een templar kunnen zijn waar hij toch vaak gezien wordt als de meest ambitieuze en harde van de leiders van die tijd. De idealen van Liu Bei sluiten al goed aan bij de idealen van de assassins. De Sun familie zou misschien een groep Assassins kunnen zijn die later in het verhaal over gaan naar de Templars. Mogelijkheden genoeg lijkt me zo
avatar van Userverwijderd46
Userverwijderd46 ( 309 ) 13-01-2015 20:26
Minder gebruik maken van de standaard Ubisoft-game-generator die ze lijken te hebben. In feite is zo'n beetje elke Ubisoft game exact hetzelfde. Ik zie bijvoorbeeld te veel tussen bijvoorbeeld FarCry 3/4 en Assassins Creed. Torens beklimmen om de map zichtbaar te maken, dieren jagen om equipment te craften, forten/kampen veroveren om er een quicktravel van te maken, en honderden nutteloze collectibles die geen drol toevoegen. Uiteindelijk spelen we keer op keer dezelfde game.

Wat voor mij een toffe toevoeging zou zijn, is het uitgebreid plannen en voorbereiden van assassinations. Een beetje het idee van heists in GTA5, zorg je voor relevante info, outfits en plan je een vluchtroute. Het wordt soms al een beetje gedaan, maar het mag van mij wel op een grotere schaal. AC is ook te vaak naar binnen sneaken, de assassination doen en daarna je weg naar buiten vechten. Ik wil ook weer naar buiten kunnen sneaken, zonder dat iemand iets door had. Het mag allemaal wat subtieler, minder explosies, herrie en geweld.
avatar van UltraSven
UltraSven ( 629   1) 13-01-2015 20:30
Ubisoft is al jaren aan het experimenteren met de franchise. Niks mis mee, je moet immers je triple A game vers houden. Het geen waar ze steken laten vallen is: iets nieuws introduceren aan het publiek, daar positieve feedback op krijgen en er vervolgens niks mee doen. Dit gebeurde met name bij Black Flag --> Unity. De zeewereld trotseren op je eigen schip was naar mijn mening, een erg leuke ervaring waar ik weinig tot geen commentaar op heb gezien. Deze nieuwe vorm van gameplay werd in Unity direct uit het raam gegooid en verruilt voor een meer 'levendige' wereld (I.E. 100+ NPC's tegelijk op je scherm met de gevolgen van dien). Zonde! Nou ben ik ervan op de hoogte dat AC: Rogue hier wel verder mee is gegaan maar het nadeel daarvan is dat deze in ieder geval (nog) niet op de nieuwe generatie zijn verschenen terwijl de install-base van zowel PS4 als Xbox One exploderen. Ik zou graag zien dat ze verder gaan met schepen in het volgende deel (AC:Victory?).
avatar van Hennie286
Hennie286 ( 482   1) 13-01-2015 20:30
De eerste wereldoorlog: In de loopgraven van Belgié lopen lijkt me echt vet! En af toe een gasmasker opzetten als gadget. Ook de toevoeging van kleren verwisselen om van het ene kamp naar het andere te gaan is een leuk idee.
avatar van Marcoimt
Marcoimt ( 63 ) 13-01-2015 20:43
Assassins creed is een spel voor een hele goede stealth aanpak. Ik zou graag willen dat ik alles tot in de puntjes kan plannen, afleidingen klaarzetten net zoals de eerste delen van splinter cell. Verder hoop ik ook wel dat ze na victory de setting richting WW II gaan gooien. Lijkt me persoonlijk heel leuk om die setting in een assassins creed game te zien.
avatar van Dan
Dan ( 1994 ) 13-01-2015 20:44
Ik weet niks omdat ik vind dat deze serie aan het einde van zijn latijn is. De commentaren van de gamers liegen er ook niet om. Met elke nieuwe release worden de commentaren heviger en heviger. Ikzelf heb het met Black Flag nog geprobeerd maar het is te traag allemaal. Dat werkte voorheen altijd prima maar met het huidige aanbod games begint het achterhaalt te worden. Hey, toch een verbeterpunt: maak de game sneller. Geen eindeloos gewandel of trage missies maar tempo! Zie een game als Shadow Of Mordor. Erg herkenbaar met AC maar oh zoveel lekkerder door de snelheid.

Gooi er een versnellinkje hoger in zou ik dus zeggen.
avatar van Overkill
Overkill ( 1024 ) 13-01-2015 20:47
Ik zou het heel erg zien zitten als Assassin's Creed op de Aziatische tour gaat. En dan vooral Japan ten tijde van de Heianperiode, rond 800-1100 A.D. Toch het meest bekende tijdperk als we denken aan de Samurai. Dat je óf samen met de Shogun en zijn leger vecht tegen de Emishi, of andersom.

En dan even offtopic, maar wel voortbordurend op mijn idee: Kijk de prachtige film "Shichinin no Samurai" van Akira Kurosawa als je interesse hebt in dit onderwerp.
avatar van Justout33
Justout33 ( 95 ) 13-01-2015 20:49
Soms heb ik het gevoel dat ik hier een van de weinigen in ben, maar ik zou graag zien dat ze bij Ubisoft eens komen met een fatsoenlijk modern verhaal. Ik was altijd wel fan van het verhaal van Desmond, het was alleen te zwak uit gewerkt met een nogal JJ Abramsiaanse schrijfstijl (denk Lost, veel mysterie en intrige, maar geen goed uitgewerkte endgame). In Assassin's Creed III hebben ze het verhaal van Desmond totaal verprutst, zichzelf in een hoek geschreven waar je niet meer uitkomt.

Ik ben net begonnen met ACIV (ik loop heel erg achter) en het lijkt er op dat het end-of-world gebeuren voor het gemak maar wat weggemoffeld wordt. Prima, geen probleem mee. Maar neem dan die kans om de rode draad die de historische assassins verbond nu eens goed uit te werken. Persoonlijk zou ik dat doen door een nieuwe assassin te maken in een semi moderne setting (licht futuristisch zoals Mirrors Edge, of juist even geleden zo rond de millennium bug). En als je dan een intrigrerend verhaal schrijft, doe het dan alsjeblieft met een van te voren uitgewerkt einde, zodat het ook echt een duidelijke flow krijgt.
avatar van FullmetalSpy
FullmetalSpy ( 12 ) 13-01-2015 20:49
Voor mij zou de ideale setting zijn Ancient Greece. In elke AC-game zijn de steden en architectuur weer van groot belang voor het verkenningsaspect. Ancient Greece heeft paar van de prachtigste steden in de geschiedenis gekend zoals Athene en Sparta. Daarnaast is er natuurlijk een groot aanbod op het gebied van cultuur, filosofie en eventueel religie dat toegepast kan worden in een sterke verhaallijn.
Eventuele conflicten om te gebruiken zou zijn de relatie tussen de arme en elite. Ook de relatie met Persia zou mooie dingen kunnen opleveren.
Ik heb alle AC's t/m Black Flag gespeeld. Kwa gameplay ben ik nog altijd niet tevreden over sommige stealth mechanismen. Als assassin zijnde zou je de ultieme killer moeten zijn die overal ongezien mee weg kan komen. Maar in de spellen tot nu toe zijn er genoeg punten die erop wijzen dat het je allemaal te makkelijk wordt gemaakt. Zoals als het eruit zien van een verdachte man met een cloak terwijl iedereen anders is gekleed of onopgemerkt in een hooikar springen terwijl de menigte en vooral guards niets hiervan zien. Eventuele oplossing zou zijn verwisselbare kostuums.
Om ongezien te blijven zou ik graag stealth mechanismen willen zien die gebruik maken van schaduw, licht en geluid in combinatie met het sluipen. Dit zou de moeilijkheidsgraad van de games behoorlijk opkrikken en meer een uitdaging vormen voor zelfs gevorderde spelers.
avatar van EagleAngel
EagleAngel ( 579 ) 13-01-2015 20:54
Assassins creed met een multyplayer optie, waardoor je gasten mee kunnen spelen in split screen. Ipv telkens om de beurt te wachten
avatar van Silver Hyena
Silver Hyena ( 106 ) 13-01-2015 20:54
Geen ervaring met AC games, begrijp de hype niet van alle AC fanboys.
Misschien als ik het spel win dat ik ook word aangestoken met het AC virus.

Want ik vind de beelden er wel leuk uitzien maar mijn kennis van AC is het volgende:

1: assasins lopen altijd rond met een capuchon op.
2: assasins hebben een blade in hun mouw verstopt.
3: assasins waren de grondleggers voor free running/parkour.
4: AC figurines staan een stuk nicer in m'n woonkamer als mijn Skylanders collectie.
avatar van Taken NL
Taken NL ( 260 ) 13-01-2015 21:05
Let op: Het is maar een scenario.

In de toekomst Europa babyboom is uitgestorven populatie gedaald, en steden zijn overgenomen door de grote jonge generatie uit het Midden-Oosten om het zo maar te zeggen

Het eigenlijk heel erg vergelijkbaar met Homefront!
avatar van Coen
Coen ( 1479   14) 13-01-2015 21:05
Hier kan ik heel kort over zijn: Haal de multiplayer er voor eens en altijd uit en stop die tijd en energie in de singleplayer. Assassin's Creed is en blijft naar mijn mening een singleplayer game.
avatar van JJNL77
JJNL77 ( 45 ) 13-01-2015 21:07
Ik zou graag meer verschillende soorten bogen zien, omdat je nu meestal er maar 1 hebt in de game.
avatar van Erik026
Erik026 ( 179 ) 13-01-2015 21:10
Een assassin's creed in het wilde westen zou geniaal zijn!
Een leuke online co-op verhaalmodus zou daarin ook niet misstaan.
avatar van Miesie
Miesie ( 2352   2) 13-01-2015 21:15
Ik zou graag een verhaallijn zien tijdens de tweede wereldoorlog. Kan je mooi verschillende landen als locaties nemen. Je kan dan bepalende slagen naspelen en met de hoofdrolspeler de uitslagen hiervan wijzigen? Ik denk dat je dan een aardig mooi verhaal krijgt, mits ze het niet te gek maken. Tussen de luchtgevechten in springend van vliegtuig naar vliegtuig terwijl je naar beneden stort en dan eindigen in een zak hooi vlak voor een gigantische tank. Ik zou het geweldig vinden in elk geval
avatar van Ep5ar
Ep5ar ( 32 ) 13-01-2015 21:18
Ik zou graag zien dat ze het zoeken naar objecten van de First Civilization wat meer op de voorgrond plaatsen en hier een goed verhaal rond vormen. Terwijl deze nu eerder gebruikt worden als handige middelen om plotwendingen te introduceren zou dit kunnen betekenen dat er meer interessante locaties kunnen worden verkend. Ook zou er dan meer nadruk gelegd kunnen worden op platformelementen en puzzels. Zodat de vele items die verzameld moeten worden een leuke uitdaging worden in plaats van gewoon eindeloos verzamelen.
En aan de andere kant zou dan het nooit geweldige combat systeem en het eeuwige gevecht met de tempeliers wat op de achtergrond gezet worden.
avatar van 8t88
8t88 ( 18 ) 13-01-2015 21:21
Egypte zou enorm gaaf zijn, lekker klimmen in de tempels en pyramides!!!
avatar van Poltergeist81
Poltergeist81 ( 389 ) 13-01-2015 21:24
Ik zou het geweldig vinden als het hele verhaal van de vrij metselaars weer verder wordt uitgediept.
Dit alles dan door verschillende tijden en landen met de wapens en gebruiken die bij die tijd horen.
avatar van Roosje
Roosje ( 7981   27) 13-01-2015 21:27
Meer Azië, de westerse wereld hebben we op Nederland na wel gehad, als hun nu nou eens de tijd in duiken van de Ninja's en Samurai's!(Of China mag ook!) Soort van Shinobido, maar dan heeeeeeel groot!(I would totally buy that)

Bedenk wat grafisch dan nog mooier kan worden uitgebeeld!(Cherry blossom gardens please)
avatar van Mr_Mojo27
Mr_Mojo27 ( 1507   2) 13-01-2015 21:27
Ik als grote Assassin's Creed fan moet mij schamen dat ik deze Notre Dame Edition nog niet in mijn collectie heb. Aan de ander kant is dit natuurlijk wel een perfecte mogelijkheid om hem alsnog toe te voegen!

Maar goed om antwoord te geven op de prijsvraag en ik hoop dat Ubisoft meeleest

Ik zou graag een AC game willen in het tijdperk van Dzenjgis Khan. Ik ben nu helemaal hooked aan de serie Marco Polo van Netflix en ik vind dat tijdperk wel passen bij de AC serie. Centraal-Azie, China, Perzie . De AC franchise moet ook weer nodig een sterk en intrigerende hoofdrolspeler hebben zoals Altair en Ezio dat waren. Wauw hoe meer ik eraan denk des temeer wil ik dat deze game werkelijkheid gaat worden.

Nog effe kort een aantal elementen die ik (weer) zou willen zien in de volgende AC game:
- paardrijden
- een metgezel zoals een valk
- laat aub een keer die animus en het reizen naar de ''toekomst'' eruit, want dat haalt mij alleen maar uit de sfeer van de game.
- grotere groepen en vooral moeilijkere tegenstanders

en tot slot epische muziek!

p.s.: oja en minder bugs please
avatar van GrafGraver
GrafGraver ( 8 ) 13-01-2015 21:28
Ik vond het erg tof dat alle tijdperken gebonden waren aan één verhaallijn (Desmond). Dat zou van mij weer terug mogen. Daarnaast ben ik het met velen hierboven eens dat de nadruk wat mij betreft meer op het voorbereiden en het moorden ligt. Er is nu erg veel vechten wat (hoewel het tof is om te doen) niet altijd past bij de stealth-gameplay.

Daarnaast mag het vluchten wat mij betreft lastiger worden. Het op een bankje zitten of lopen tussen compleet anders geklede mensen en daardoor "verdwijnen" zou verboden moeten worden.
avatar van Ffs21
Ffs21 ( 346   2) 13-01-2015 21:32
In elke Assassin's Creed game komen roofvogels voor bij het synchroniseren. Het lijkt me een leuke toevoeging om hier wat mee te doen.

Denk hierbij aan als afleiding om verder stealthy te sluipen, je assassin broeders berichten of op missie te sturen. Eventueel ook een mogelijkheid om tijdens een missie extra munitie/rookbommen te ontvangen door je persoonlijke roofvogel erop uit te sturen.

Dit kan eveneens mee worden genomen in een mogelijke coöp. Stel je partner komt zonder verdovingspijlen te zitten, of zou graag een werpmes ontvangen, dan kan je je gevederde bondgenoot met het item naar je coöp partner sturen.

avatar van ShadyAce
ShadyAce ( 1235 ) 13-01-2015 21:37
Ah, aangezien er hier volgende maand eindelijk een PS4 komt te staan komt deze prijsvraag als geroepen. Ik denk dat als ze voor de volgende game gaan voor het stoomtijdperk in Engeland dat ze een tof verhaal kunnen verzinnen in een werkelijk prachtige setting. Neem alleen al Londen in de tijd dat er grote stoomfabrieken ontstonden overal, dat er een groot verschil ontstond tussen de fancy pracht en praal uit het rijke gedeelte uit de stad tegenover het grimmige donkere deel van de stad waar de arme arbeiders wonen. Juist dat contrast kan een geweldige sfeer aan de stad geven, qua klimmen en rennen ook genoeg te doen en ik zie vele vette gadgets en features met een steampunk sausje eroverheen, maak dit af met een sterk verhaal en spannend avontuur en ik zie weer een topgame in de toekomst.
avatar van LaRego
LaRego ( 20 ) 13-01-2015 21:39
Dat de game speelbaar is in virtual reality. Op dat moment waan je je écht een medewerker van Abstergo, of moderne Assassin, als je bril/helm/Animus opzet en de historie ingaat!
avatar van Dorsos
Dorsos ( 167 ) 13-01-2015 21:49
Het punt dat ik zou veranderen: Minder focus op een steeds grotere open wereld. Ik snap dat dit nu al een tijd de hype is (alles moet open wereld) maar ik heb liever een afgebakende omgeving waar echt goed nagedacht wordt over leveldesign en gameplay (goed uitgewerkte puzzels, sluiptactieken en gevechten).
avatar van Yaran08
Yaran08 ( 48 ) 13-01-2015 21:49
Ik zou graag (als echte Nederlander) een Assassin's Creed setting willen zien in het enige echte Amsterdam, rond de 17de eeuw (zoals geloof ik ooit wel gepland was onder de naam '1666', hopen dat die nog komt ).
Super awesome zou dat zijn.
avatar van Alokkers
Alokkers ( 568   10) 13-01-2015 21:55
Met de setting en de geweldige details waarmee elk deel wordt gezet in bepaalde stad en tijd mogen ze wat mij betreft doorgaan, daarin zie je hoeveel dedication ze hebben en oog voor detail. Ik zou graag zien dat de assasinations meer diepgang krijgen en meer een geheel vormen met de wereld. Vooral het opdelen can de missie in aantal doelen zou geweldig zijn, denk hierbij aan
1) steel een uniform van een pastoor
2) maak een kopie van van de sleutel die in een bepaalde woning is verstopt (inclusief zoek en vind onderdeel zoals met de moord SUV missies uit unity)
3) spreek met persoon x om een lek in de beveiliging te vinden
4) scout het omliggende terrein voor gaten in patrouilles (met optie om te markeren zoals far cry)

Zo wordt het meer een beleving en kun zelfs kiezen om bepaalde onderdelen niet te doen waardoor bepaald onderdelen van de missie moeilijker of meer actie georiënteerd worden.

Oh en ps. Pleasseeeeeeee Ubisoft laat de moord/detective missies uit unity terugkomen, dit zijn de pareltjes van unity wat mij betreft
P.p.s. Mocht ik winnen dan gaat het beeldje naar goede vriend van mij, hij heeft nagenoeg alle beeldjes alleen deze nog niet! Het spel hou ik natuurlijk wel lekker zelf ;-)
avatar van DragonflySoldier
DragonflySoldier ( 5912 ) 13-01-2015 22:02
Wat ik zou veranderen is dat de geweren vooral uit de game worden gehaald. Het is toffer als een Assassin met messen werkt naar mijn mening. Door de geweren word de game af en toe te makkelijk gemaakt.
avatar van Szura91
Szura91 ( 35 ) 13-01-2015 22:07
Ik zou een ac willen in de tijd van de VOC met grote zeeslagen en dan in NL, dingen die verbeterd moeten worden: oude dingen terug brengen zoals fluiten om de hoek, een team bouwen zoals in brotherhood. En als laatst een goed spel vanaf day1 niet dat er een update moet komen..
avatar van Wklu
Wklu ( 64 ) 13-01-2015 22:12
Een pet die ook een assassin is of een hulpje, zoals Dogens hond in ace attorney --> http://aceattorney.wikia.com/wiki/Kuro
avatar van SebastiaanB
SebastiaanB ( 2646 ) 13-01-2015 22:16
Als je één ding zou mogen bedenken voor of toevoegen/ verbeteren aan een volgende Assassin’s Creed, wat zou dit dan zijn? Vermeld jouw punt met een korte toelichting.

Verbeteren: een bugloos spel uitbrengen en als er bugs optreden sneller en adequater patchen.
Toevoegen: Een uitgebreider combatsysteem waarbij je echt moet dodgen en zelf op tijd moet parry'en ipv simpelweg op 1 knopje drukken.
avatar van HC_N.ick
HC_N.ick ( 105 ) 13-01-2015 22:16
De vernieuwde gameplay ten opzichte van freerunnen en gevechten is naar mijn mening enorm verbeterd. De customization mogelijkheden zijn ook een welkome verandering geweest voor mij. Maar wat ik nog steeds mis in de serie vanaf AC 3 is de diepgang in het verhaal. Tuurlijk is het een leuke game en blijf het zelf spelen met plezier, maar eigenlijk wacht de serie gewoon weer op een knallend verhaal. Misschien wel in China tijdens een van de vele dynasties, of Egypte. Een interessant pakkend verhaal zou mijn volgende wens in AC zijn.
avatar van PepperPoker
PepperPoker ( 181 ) 13-01-2015 22:17
Ik heb helaas nog nooit een AC game gespeeld, maar wel veel over gelezen. Het idee van rondrennen in Parijs lijkt me Heerlijk. Helaas nog niet de mogelijkheid gehad door gebrek aan goede pc, en heb op dit moment ook geen console meer (überhaupt maar kort gehad). Aankoop van PS4 staat gelukkig in de planning (in afwachting van een goede aanbieding).
avatar van SkixAces
SkixAces ( 587 ) 13-01-2015 22:22
Ik zou een kleinere map willen, de maps zijn groter en groter en groter geworden maar de kwaliteit omlaag en omlaag en omlaag. Ik zou er niks om geven als de map kleiner is. Ze hebben hier veel tijd aan besteed die ik onuttig vind. Kwaliteit gaat boven kwantiteit.
avatar van Chewbaka
Chewbaka ( 1319   8) 13-01-2015 22:23
Wow, sicke prijs! Ik heb nog geen AC gespeeld op next gen, dus ben echt benieuwd.

Als er één ding is wat ik graag aan de Assassin's Creed reeks zou willen toevoegen, is een game in het Tokugawa tijdperk in Japan! Een setting met ninja's zou PERFECT zijn voor een game als Assassin's Creed, want wat is nou een betere sluip moordenaar dan een ninja? Daarnaast lijkt het mij geweldig om over oude Japanse daken, door tempels of oude koloniale dorpjes te kunnen rennen om geheime missies te doen. Met de shogun neerhalen als ultiem doel natuurlijk!
avatar van Razgriz
Razgriz ( 16 ) 13-01-2015 22:27
Wat m.i. altijd mist aan de A.C. serie is hoe weinig je beloond wordt voor het zijn van een echte Assassin. Hoewel ik met veel plezier de eerste 4 games heb gespeeld had ik toc altijd het idee dat het beeld wat de trailers van de eerste A.C. opriepen (in mijn hoofd) nooit helemaal gehaald is. Echt sluipwerk, je target volgen naar huis waar je via een omweg op het dak kunt komen en in de slaapkamer je doel uitschakelen zodat niemand je heeft gezien. Meer Splinter Cell/Hitman (niet Absolution) invloeden en minder Michael Bay's A.C. Hoewel overdreven, dat is soms wel waar het op neerkomt. Je moord in een gemiddelde A.C. game genoeg eenheden uit om een filke stad mee te belegeren. Een echte beloning voor een assassination waarbij je alleen je target omlegt en niemand anders met meer sluiproutes (waarbij je echt vrije routekeuze hebt en niet de semi-vrije "oh kijk wat toevallig er loopt iemand met de sleutel, misschien kun je er wel een raam/deur mee openen"). Te riskant voor Ubisoft waarschijnlijk gezien de afgelopen games maar het zou wel de vernieuwing brengen die de serie nodig heeft i.m.o.
avatar van Rubentje
Rubentje ( 152 ) 13-01-2015 22:32
Ik hoop dat ze in de toekomst (goedwerkende) voice gestuurde interactie mogelijkheden inbrengen, zodat de omgeving reageert op wat je schreeuwt/roept/fluistert in de headset. Voorbeelden zat te bedenken: wegrennen en roepen dat er brand is zodat iedereen op de vlucht slaat/bedreigingen uiten naar anderen/guards (en hun moeders) beledigen.....
avatar van Legendofninny
Legendofninny ( 966 ) 13-01-2015 22:35
Van mij mag een volgende game in een wat verder verleden afspelen dan de huidige AC. Dit zodat vuurwapens er uit kunnen en de assassin nog meer kan focussen op sluipen en ontzichtbaar doelwitten uitschakelen. Mooie settings zijn dan natuurlijk egypte en feudal japan of zelfs china in het tijdperk van de koningkrijken.
Dus eigenlijk zou ik niet zozeer iets toevoegen dan wel verwijderen uit de game.
avatar van Yi-Long
Yi-Long ( 5341   20) 13-01-2015 22:39
Als setting zou ik graag Hong Kong zien: Zeer interessante diepe geschiedenis, met natuurlijk veel verschillende clans/families, triades, martial arts, havens, piraten, britse kolonisten, boxers rebellion, opium-handel, schitterende infrastructuur met veel afwisseling, ideaal voor de parkour-gameplay van AC, ontzettend veel eilanden, bossen, bergen, grotten, stranden, etc etc.

In principe de ideale speeltuin voor Assassin's Creed, want je hebt meerdere 'stadsgedeelten' voor de gameplay die we kennen uit AC2 en Brotherhood enzo. Je hebt de natuur en bossen en bergen uit Assassin's Creed 3, je hebt de historie met piraten en honderden eilanden voor de gameplay uit AC4 Black Flag, en met al die verschillende martial arts en families and clans en triades kun je ongelooflijk veel doen qua originele gameplay, zoals nieuwe vechtsystemen die je kunt uitbouwen, zowel met als zonder wapens, zoals het opbouwen van je eigen facties, het inhuren van je eigen strijders, het managen van vastgoed, etc etc etc.

Het zou de ultieme Assassin's Creed kunnen worden, de perfecte blend van de dingen die we goed vonden aan de eerdere delen, terwijl het genoeg mogelijkheden geeft om met erg veel interessante nieuwe zaken te komen.

Daarnaast is Hong Kong en haar geschiedenis ook een setting die eigenlijk nauwelijks gebruikt is in videogames (Shenmue 2, Sleeping Dogs), laat staan dat het GOED gebruikt is.

avatar van Mikeymouse1
Mikeymouse1 ( 1522 ) 13-01-2015 22:43
Ik zou het erg vet vinden als de nieuwe AC zich af zou spelen in Nederland. Zou rond de gouden eeuw, en dan in Amsterdam. Ook zou het qua wapens erg vet zijn als je de mogelijkheid krijgt om objecten uit de omgeving op de pakken en te gebruiken als wapen. Bijvoorbeeld dat je een bloempot uit elkaar slaat en een scherp stuk scherf ervan kan gebruiken als (eenmalig) steekwapen.

Overigens erg toffe prijsvraag! Heb toevallig vandaag via het forum AC Unity gekocht, maar die gaat uiteraard naar een andere member als ik deze editie zou winnen.
avatar van MichaelW
MichaelW ( 78 ) 13-01-2015 22:58
Het customizen van wapens. Zoals dat in Far Cry 3 al kon. Je kunt bijvoorbeeld je zwaard upgraden zodat deze sterker/scherper is en dus meer damage aanricht op de vijand.
Ook de pistolen zijn dan te verbeteren zodat je bijvoorbeeld op langere afstand kunt schieten, en sneller kunt herladen.
avatar van Spellevent
Spellevent ( 477 ) 13-01-2015 23:16
Ik zou graag zien in de volgende versie dat de hoofdpersoon vast komt te zitten in het tijdperk omdat de animus stuk gaat. Dat zou dan het laatste zijn dat we zien van dat onnodige achtergrondverhaal, en bovenal van de digitale interface die het inlevingsvermogen en het roleplayingaspect van de serie zo beperkt. Assassin's Creed in Victoriaans London, met een day/night cycle, de focus weer op stealth, en een 'immersive interface': dat zou voor mij de ultieme ervaring zijn!

Coole prijsvraag trouwens!
avatar van Thetick
Thetick ( 133 ) 13-01-2015 23:32
Ik zou willen dat er een hardcore moeilijkheidsgraad komt, waar het zwaardvechten en schieten realistisch is. Paar zwaardslagen en/of kogel en dan op de grond bij zowel asassin als guards. Zo wordt je gedwongen om wat meer na te denken over je strategie.
avatar van Gamerke1992
Gamerke1992 ( 228   1) 13-01-2015 23:45
In assassin's creed unity is gewerkt aan stealth. Sommige momenten werkt het goed, andere momenten weer niet. Ik had graag stealth op een beter uitgewerkt niveau gezien, waar je moet wachten tot het nacht is en de mensen gaan slapen, waarna jij pas inbreekt. Overdag kan je natuurlijk wel al voorbereidingen treffen, maar het echte werk gebeurd in het donker. Een cruciaal element dat ze dan niet mogen vergeten toe te voegen (wat wel wat werk zal kosten) is dat de personen in de game een routine hebben en een echt leven leiden. Zo zullen ze opstaan, zich klaarmaken, ontbijten, gaan werken, eten maken,... Je kan dan als assassin die routines opsporen en gebruik van maken.

De aanpak die je kiest bepaald dan ook de uiteindelijke beloning. Zo zal je minder beloond worden als je betrapt wordt, want de vijand kan dan anderen inlichten en zijn plannen wijzigen of gewoon waakzamer zijn. Als je er in slaagt alles onopgemerkt te doen, gaat de routine van andere personages gewoon verder en opent dit de deur naar andere beloningen.
avatar van Theelepel
Theelepel ( 29 ) 14-01-2015 00:02
Ik ben altijd heel tevreden over AC, zelfs de framerate stoorde mij niet zo. Wat ik wel zou verbeteren zijn de lange laadtijden: quick travel via de map is met de laadtijden van AC al een aantal edities net zo snel dan ergens gewoon zelf heen rennen. Als dat sneller kan is het voor mij 10/10 en geen 9.5/10 meer!
avatar van INFIRNUS
INFIRNUS ( 327 ) 14-01-2015 00:03
Persoonlijk heb ik het wel een beetje gehad met de 14e tot de 18e eeuw
Een AC in de oudheid tijdens de Grieks - Perzische oorlogen lijkt mij erg leuk.
Een schild & speer of zwaard zou de combat vernieuwen en hopelijk realistischer/moeilijker maken wat nodig is naar mijn mening
Zijn ook zat verhalen rond deze volkeren te verzinnen(rijke culturen)
avatar van Sketsboy15
Sketsboy15 ( 558 ) 14-01-2015 00:20
Ik zou graag willen dat de game op 1080p draait en de frames wat hoger en lekker tijdreizen door bepaalde eeuwen
avatar van Asuracry
Asuracry ( 1904 ) 14-01-2015 00:24
Zou assassin's creed graag in onze tijd willen zien, dus een soort watch dogs alleen dan wel goed (sorry). Dus dat een assassin van vroeger naar onze wereld gaat, keer andersom moet interessant zijn^^
avatar van L1F3Stream
L1F3Stream ( 5592 ) 14-01-2015 00:33
Er is toch wel één feature die ik heel erg mis bij de main character, dat deels in Assassin's Creed III zat, is het zetten van traps voor guards etc.

In Assassin's Creed III werd dit erg gelimiteerd gebruikt voor het vangen van wild in de bossen. De perfecte assassin heeft toch ook wel een aantal traps nodig waardoor guards afgeleid kunnen raken, tijdelijk vast komen te zitten of zelfs compleet gaan flippen (denk aan de poison blade).

Als dit alles op afstand kan, waardoor een ware assassin geniepig er langs kan sluipen en kan toeslaan, ben ik one happy gamer!
avatar van Websurfer
Websurfer ( 792 ) 14-01-2015 00:44
Ik zou de scheepsmissies uit Assassins creed halen. Sinds die erin zitten vind ik de spellen heel wat minder. Moeilijk te besturen en gewoon niet leuk.
Weet niet of ze alleen in Black Flag en Rogue zaten, die heb ik namelijk gespeeld. Die vorige kan ik me niet meer herinneren. Maar dat is mijn wens!
En misschien een assassins creed in Azië of Zuid Amerika, of misschien wel Africa zou wel cool zijn.
Ben benieuw hoe Unity zal zijn
avatar van Ram-G-maN
Ram-G-maN ( 172   6) 14-01-2015 01:53
Ik zou uitgestrekt Azië willen verkennen in de periode van de stichting van het Mongoolse rijk onder Dzjengis Khan. Hierbij zul je niet overbevolkte steden tegenkomen met meerdere unieke AI's waardoor de huidige generatie consoles onder bezwijken, Neem 60 fps als uitgangspunt. Hierbij maakt het niet uit of het gerendert wordt op 900p of 1080p. Zolang de frames per seconde maar overeind blijft. Laat een aparte studio de game porten naar PC en benut DirectX 12 goed door rechtstreeks GPU's aan te spreken. Zorg 6 maanden voor de release voor een open bèta. Betrek hierbij alle platformen. Als laatste maar zeker niet het minste. Zorg in het taalkeuzemenu voor de keuze authentiek. Waarbij de speler in staat wordt gesteld om de game met historisch correcte stemmen en talen te kunnen spelen. Bijvoorbeeld Franse audio met Nederlandse ondertiteling in het geval van Unity. Dit brengt het realisme op ongekende hoogte! We zien te vaak stemmen in het Engels met een accent. Dat maakt een game ongeloofwaardig.
avatar van Davidov
Davidov ( 13525   2) 14-01-2015 02:00
Ik heb nog nooit een AC game gespeeld omdat mijn backlog gigantisch is
avatar van Trunx
Trunx ( 1377   7) 14-01-2015 03:52
Een assassins creed game dat zich afspeelt tijdens ottomaanse rijk,dat houdt in 500 jaar geleden was turkije ontzettend machtig en groot,ze kwamen tot oostenrijk.De sfeer,moord en verschillende culturen die je tegenkomt tijdens de bezetting van turkije lijkt me geweldig in een ac game en natuurlijk de afgang van ottomaanse rijk in deel 2 Ben niet van turkse komaf,maar dit is een erg boeiend stuk geschiedenis.
avatar van Robbus
Robbus ( 16 ) 14-01-2015 06:40
Minions, want alles wordt beter met Minions
avatar van Steuffie
Steuffie ( 9 ) 14-01-2015 07:16
hier doe ik zeer zeker aan mee! ze zouden eens de standaard voorwerpen zoals bv de hooiwagen eens aan moeten passen! voor de rest zo door blijven gaan!
avatar van Ziberius
Ziberius ( 2186 ) 14-01-2015 07:44
Ik zou graag een stabiele framerate willen zien. Ook dat missies/gevechten groter zijn. Dat het allemaal wat grootser is wat de ervaring leuker maakt in mijn ogen!
avatar van WaaRLaNDeR
WaaRLaNDeR ( 2295 ) 14-01-2015 07:47
Een toffe cell shaded stijl multiplayer met de bekende free for all en deathmatches game modes inclusief alle characters uit de Assassins Creed delen.

Ik houd wel van de cell shaded stijl en dat ik combinatie met Assassins Creed zou mooi zijn.
avatar van Jpdr
Jpdr ( 96   1) 14-01-2015 07:50
Ik zou het mooi vinden om iets te zien wat helemaal het kader buiten gaat. Dus net zoiets als FarCry 3 de soort van paddo trips die ervoor zorgde dat t huis waar ik heen liep steeds verder verdween. Dit zorgde voor mij wel voor onvergetelijke game momenten. Aangezien dit de gameplaystukjes zijn die ik het meeste onthou!
avatar van Jeroenfm
Jeroenfm ( 777 ) 14-01-2015 08:08
Iets wat mij mooi lijkt, maar gezien het marketingsaspect waarschijnlijk nooit gaat gebeuren, is een AC in de Nederlandse Gouden Eeuw. Nederland als zee- en wereldmacht met natuurlijk een hoofdrol voor de V.O.C. Dan ook niet alleen Amsterdam of Nederland als achtergrond, maar wisselende steden en gebieden van West-Europa naar Indie, naar West-Indie.
avatar van Uchiha_itachi
Uchiha_itachi ( 59 ) 14-01-2015 08:24
iets wat mij vet lijkt is als ze spel maken in de tijd van alexander de grote en dat jij degene bent die hem tegenwerkt om het land te veroveren
avatar van Stef
Stef ( 3349   3) 14-01-2015 08:28
Een niet westerse setting lijkt mij erg leuk. Terug naar de kruistochten of juist door naar het Oosten. De moderne missies en verhaallijn moeten terug komen, ondanks dat ze soms frustrerend waren, gaven ze een boel informatie.

Een AC die zich afspeelt in de klassieke oudheid lijkt me ook erg leuk, vooral in het oude Griekenland met de Griekse goden zou een erg interessante combinatie moeten zijn. Wat wisten de Grieken van toen over Juno etc.
avatar van Azzwanker
Azzwanker ( 123 ) 14-01-2015 08:38
Ik wil Samurais! Assassins Creed moet echt veranderen, we hebben genoeg van jaarlijkse releases waar het meer op een uitbreiding lijkt dan op een waardige opvolger. Het is tijd dat de huidige Assassins Creed harakiri pleegt en er nieuw leven ontstaat.

Gelet op het succes van de Onimusha reeks verwacht ik dat een Assassins Creed waar samoerais grote rol spelen en waar wij de macht van Japanse keizers moeten afnemen enorm zou kunnen aanslaan. Dat gecombineerd met Japanse krijgskunsten als jiu-jiutsu en andere vaardigheden als ken-jitsu vormen prima ingredienten voor een re-boot en plezier.
avatar van Bas de bom
Bas de bom ( 39 ) 14-01-2015 08:45
Heel simpel, het lijkt mij leuk dat je je eigen dingen kan maken als armor etc. En in games als bijv skyrim kan je je eigen potions maken. Dat zou ook leuk zijn in deze game, dat je dan zelf verschillende soorten gif etc, kan maken waardoor je nog meer je gameplay kan variëren. En dat je je eigen armor kan maken zoals in Farcry 3, door beesten de doden en zo een grotere rugtas of ammobag hebt etc. Dat lijkt mij echt gaaf!
avatar van Bas de bom
Bas de bom ( 39 ) 14-01-2015 08:45
Heel simpel, het lijkt mij leuk dat je je eigen dingen kan maken als armor etc. En in games als bijv skyrim kan je je eigen potions maken. Dat zou ook leuk zijn in deze game, dat je dan zelf verschillende soorten gif etc, kan maken waardoor je nog meer je gameplay kan variëren. En dat je je eigen armor kan maken zoals in Farcry 3, door beesten de doden en zo een grotere rugtas of ammobag hebt etc. Dat lijkt mij echt gaaf!
avatar van Zombieater
Zombieater ( 123 ) 14-01-2015 08:49
Ten eerste zou ik hem natuurlijk gewoon laten werken op de dag van release. Maar de echte toevoeging die ik zou doen, is er een draak instoppen. Draken zijn gewoon tof en ik vind het nog best goed in het AC-universum passen
avatar van Pug205GTi
Pug205GTi ( 4864 ) 14-01-2015 08:56
Volgende AC moet terug naar Australië en dan lekker op de rug van een kangoeroe door de outback springen.

Nee even serieus, zoals wel vaker gezegd een AC in Asian style lijkt me heel tof. We hebben nu Midden-Oosten gehad,Frankrijk & Italië (Europa), Amerika dan zou Azië wel een logische stap zijn. Afrika kan ik niet heel erg in komen wat ze daar zouden moeten verzinnen.

Ook dat hele Desmond verhaal eruit halen, dat haalt de hele sfeer uit de game als je tussen tijden switcht ineens.
avatar van Shoopufrider
Shoopufrider ( 14 ) 14-01-2015 09:04
Wat ik graag zou zien is het toevoegen van een heuse Grapple Hook. Lekker door de steden in wat voor setting dan ook (Oosters please) rondslingeren. Vooral fijn om de wat grotere afstanden te overbruggen.

Ook lijkt het me geweldig om het hele verhaal mee te maken uit het oogpunt van zowel een Templar als een Assassin. Waarom zouden ze niet beiden voorouders van je kunnen zijn Zou veel diepgang toe kunnen voegen aan een verhaal. Misschien zelfs invloed hebben op kleine aspecten van het verhaal, zoals het jezelf extra moeilijk maken door de Templar beveiliging te laten vergroten bij bepaalde missies die je als Assassin moet doen. Zou ook geweldig zijn als een soort van anti-co-op.

Wat ik erg leuk vond was het kopen van gebouwen welke voor inkomsten zorgden. Nog toffer zou zijn als je aanpassingen kunt laten doen waardoor je bepaalde freerunning routes soepeler kunt maken. Bijvoorbeeld meer locaties waar je makkelijk op daken kunt komen of het laten aanbouwen van een gevel. Sowieso lijkt het me heel vet om invloed te kunnen uitoefenen op je omgeving, hoewel een destructible environment waarschijnlijk te ver gaat voor een spel als dit
avatar van 020jeroen020
020jeroen020 ( 717 ) 14-01-2015 09:21
Ik zou wel een Assassins willen zien in de 2de wereldoorlog. Met als doel om Hitler om zeep te helpen. Lijkt mij direct een leuke game. Je heb dan echt mogelijkheden qua pistolen/ geweren en sluipen door de donkere steegjes van Berlijn. Ik ben zo verslaafd geraakt aan die spellen. Ik moet alleen een gigantische inhaalslag maken. Sinds black flas speel ik het en ik heb meteen alle delen aangeschaft. Ik hoop trouwens dat ze bij Ubisoft alle delen uitbrengen op de ps4. Die vind ik veel beter spelen dan de 3. En ik koop ze allemaal nog een keer
avatar van LucasV9991
LucasV9991 ( 676   16) 14-01-2015 09:26
Het zou vet zijn als er twee personages in de hoofdrol zouden zijn die je afwisselend zou kunnen spelen. Bijvoorbeeld als piraat én als templar
avatar van Maltorius
Maltorius ( 2599   3) 14-01-2015 09:36
Het lijkt mij erg vet om een nieuwe game in Egypte te zien. Egypte heeft een grote geschiedenis met ons meegebracht. Het lijkt mij daarom erg tof om hier een verhaal te kunnen spelen. Het is belangrijk dat ubisoft hier de tijd voor neemt, want wij als gamers hebben wel de tijd om op een perfecte game te wachten!

Natuurlijk kunnen we niet echt terug in de tijd. Maar met mijn nieuwe tv hoop ik dit wel te kunnen haha.
avatar van Zorewin
Zorewin ( 247 ) 14-01-2015 09:51
Een betere manier om met vijanden te spelen, steentjes kunnen gooien, fluiten.. steentjes tegen hun hoofd gooien om te stunnen... Dat was een gigantisch gemis in de Unity.. Niemand gooid vuurwerk om af te leiden.. je wilt die ene guard weg kunnen lokkken.. niet 200 en vervolgens dat die idioten weer exact naar hun positie gaan in plaats van onderzoeken waar vuurwerk vandaan komt.. zucht
avatar van Vinyljunk
Vinyljunk ( 49 ) 14-01-2015 09:52
De ruimtewedloop van de jaren 50 tm de jaren 70. Klimmen in en springen van een lanceerbasis, de koude oorlog, de 1e mens op de maan, ruimtestations enzovoort. Lijkt mij in ieder geval vernieuwend, interessant en vermakelijk om te spelen!
avatar van Munchkin
Munchkin ( 619   6) 14-01-2015 09:59
Er zijn zoveel dingen die ik graag zou willen zien in een nieuwe Creed game. Azië zit al in de pipeline met AC:China (had ik liever in 3D gezien, maarja het zij zo).

Ik zie graag verbeteringen in de Companion App. Het klinkt misschien lomp, maar ik vond het wel iets hebben met Black Flag. Het idee dat je iets van de main game kon meenemen en verder kan gaan als je onderweg bent. De 'mini-game' van zowel Black Flag en Unity mag in mijn ogen wel anders. Neem bijvoorbeeld Triple Triad van Final Fantasy VIII. Dat was een briljante mini game! Maar misschien voor Assassin's Creed dacht ik meer aan mysteries ontrafelen (en wel iets meer diepgang dan domweg naar glyphs zoeken ) of zoiets als Proffessor Layton-achtige puzzels doen. Dat lijkt mij in ieder geval een leuke toevoeging.
avatar van MrAnderson
MrAnderson ( 896 ) 14-01-2015 10:07
Als uber nerd AC collector en gamer zou ik graag een AC deel zien in WWII, deze tijd vind ik zo interessant...uiteraard bevind je je onder de gealieerden...je vecht in Frankrijk, Italie, Scandinavië, Nederland (slag om Arnhem) etc. Je speelt met meerdere Assassins tegelijk, zoals GTA V dit vond ik zo een vette feature, daar kan AC makkelijk gebruik van maken. Je kan dan in meerdere plaatsen in Europa vechten. Het eerste moment ben je bezig op de stranden van Omaha Beach en vervolgens ben je in de bossen van Duinkerk bezig. Dan weer naar Italië. En als je het spel uitgespeeld hebt dan kan er miss een DLC's bedacht worden welke richting de Koude Oorlog gaat. Wow als hier een deel van komt, dan weet ik zeker dat het ubervet gaat worden.

En als extra feature op alle AC delen mag er van mij wel wat meer bloed en gore bij komen kijken. Als je nu in gevecht bent met een stel soldaten en je voert een deadkill uit, dan duw je jou zwaard door zn hoofd, alleen je ziet er verder niks van, dat vind ik wel een beetje jammer. Uiteraard moet het ook een game blijven voor kinderen, dus dat ondervang je door een extra dlc te downloaden (het liefst gratis ) om dit te unlocken.
avatar van Stidjen
Stidjen ( 182   1) 14-01-2015 10:17
Van mij zouden de parkour-controls iets minder gevoelig mogen. Voor je het weet hang je aan een gebouw omdat je de linkerstick net wat te ver naar links of naar rechts bewoog, precies op het verkeerde moment. Iemand achtervolgen wordt soms best lastig (en frustrerend) op deze manier.

Verder zie ik hier al genoeg leuke ideeën (feudaal Japan, WO II) dat ik op dat gebied niets zinvols meer toe kan voegen.
avatar van Tielo
Tielo ( 140 ) 14-01-2015 10:26
Ik zou graag een AC in de gouden eeuw in Nederland zien met een uitgebreid bouwsysteem van je vloot, handelssysteem van waren en grachtenpanden en pakhuizen in Amsterdam. Ik zou daar graag historische personages als Rembrandt tegen komen.
avatar van Castus
Castus ( 7 ) 14-01-2015 10:27
Ik zou graag wat meer oosterse aspecten zien. Zoals inderdaad Japan bijvoorbeeld. Mogelijk het Japan tijdens de tweede wereldoorlog.

Qua feedback zou ik graag iets meer 'superpowers' zien. De Spirit powers in Assassin's creed 3 (DLC) maakten de game, die niet erg bijzonder was, wel erg leuk. Ik denk dat zoiets mogelijk iets kan toevoegen.
avatar van ModderFokker
ModderFokker ( 955 ) 14-01-2015 10:31
Ik zou in een volgende AC wat minder bugs willen zien en de release enige tijd uitstellen.
Mooie setting lijkt mij Australie ten tijde dat het nog een grote gevangenis was.
Papillon

Nou niet echt een uitspraak om een prijs van Ubisoft mee te winnen, maar eerlijk is het in ieder geval wel.

avatar van Rasblackfire
Rasblackfire ( 302 ) 14-01-2015 11:07
Ik heb het nog nooit echt gespeeld... Dus uhm female character ? XD no idea. :3
avatar van Sixtripple
Sixtripple ( 65 ) 14-01-2015 11:11
Mijn wens voor de volgende AC game zou ondersteuning voor Project Morpheus en Oculus Rift zijn.
avatar van Heart1982
Heart1982 ( 646   4) 14-01-2015 11:28
Ik ben al jarenlang fan van de serie, dus deze special edition zou ik maar wat graag willen hebben

Mijn wensen voor een nieuwe game:
-Meer bewegingsvrijheid, het is een open wereld echter tijdens missies voelt het vaak alsof dat je gedwongen wordt om toch de uitgestippelde routes te volgen.
-Custom characterization, al is het maar voor bij de online versie.
-Realtime events. bijvoorbeeld een bijzondere mark(hit) welke ineens opkomt.
-Koppelingen met andere media, smartphone koppeling voor missies, locaties waar realtime events actief zijn. Voor het doorgeven van de missies, zou ook leuk zijn.

Ik hoop natuurlijk dat ik win, maar mocht het niet zo zijn dan zou ik graag bovenstaande wel terug willen zien.
avatar van ErwinNL
ErwinNL ( 9 ) 14-01-2015 12:03
Het lijkt mij gaaf om Assasins Creed in Madurodam af te laten spelen... De hoofdrolspeler is een miniatuur en kan zo door heel Nederland struinen
avatar van MrLuca11
MrLuca11 ( 80 ) 14-01-2015 12:06
Ik zou een Assassin's Creed willen spelen die zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog. Dan zou jij een soort informant van de Geallieerden zijn, die de Duitsers afluistert en 'assassinate'. Dit zou ik echt awesome vinden.
Als verbeterpuntje zou ik het lopen, dus bewegen kiezen. Ubisoft moet het lopen verbeteren naar de manier van bijvoorbeeld Call of Duty (alleen dan niet First Person).
avatar van Dee0342
Dee0342 ( 332 ) 14-01-2015 12:47
Ik zou de game veel moeilijker maken. Dat je zwak bent en dus vechten met meerdere personen moet voorkomen om te overleven en dat stealth een veel grotere rol speelt.
avatar van Etsie
Etsie ( 4 ) 14-01-2015 12:58
Ik speel het spel ook graag, omdat het veel vertelt over de geschiedenis.

Wat ik graag zou zien is een extra genaamd; "Museum".
Dit is een setting van het spel (met een museum) , waarin je van alles kan vinden van de tijd van toen. Zoals landkaarten, schilderijen, gewoontes,en muziek uit die tijd.

Wat mij ook gaaf lijkt is een spel wat over de VOC gaat. Mooie sfeer en veel geschiedenis.
avatar van Raging Raven
Raging Raven ( 422   29) 14-01-2015 13:02
Van mij mag er wat meer variatie in de gameplay komen. Al die AC games zijn imo teveel van hetzelfde, maar daar hebben veel open world games last van.

Black Flag vond ik daarin heel goed en in die setting zie ik graag meer AC games. Pirates!
avatar van Obleon
Obleon ( 3804   34) 14-01-2015 13:16
Dat ze de volgende keer eens langer aan de game werken en uistellen als ie zo gebugged is. Persoonlijk zou ik wel kunnen wachten aangezien er zo veel games van uitkomen! En mij lijkt iets in de 2de wereld oorlog wel leuk wat gevolgen heeft in de toekomst. Zo mogen ze na zo veel games wel eens helemaal over de top gaan, gewoon omdat het kan. Zou me geniaal lijken dat ze achter iets komen of doen, wat de toekomst helemaal negatief veranderd en ze in het verleden en de toekomst moeten achterhalen wat er verkeerd is gegaan
avatar van Master Mieg
Master Mieg ( 390 ) 14-01-2015 13:20
Ten eerste moet het spel af zijn en gewoon goed speelbaar (zonder dat daar eerst weet ik veel hoeveel patches voor nodig zijn!) Het zou idd leuk zijn als er meer focus is op de assassinations en de stealth. Iemand gaf in de reacties als voorbeeld aan om het een beetje als de GTA heists aan te pakken en dat lijkt mij ook een geweldig idee! Zo kan je dingen plannen en op je eigen manier doen met verschillende uitkomsten! Verschillende methodes om je target uit te schakelen zou ook mooi zijn een beetje bijvoorbeeld in de hitman style?

In Assassins Creed 2 (als ik het me goed herinner) had je een stadje waar je in kon investeren zoiets zie ik graag trg komen maar dan wat meer uitgebreid. Ik vind het altijd leuk om iets langzaam te zien groeien!
avatar van DeeKIDestiny
DeeKIDestiny ( 594   1) 14-01-2015 13:37
De nieuwe Assassin moet een mini kruisboog krijgen op de onderarm naast de hiddenblade!
avatar van Joppie-saus
Joppie-saus ( 120 ) 14-01-2015 13:46
Ik wil ook graag meedoen met de prijsvraag

Ik zou het enorm tof vinden als in de toekomst een Assassins Creed game uitkomt die zich afspeelt in het heden. Je zou dan met Desmond tegen de huidige tempeliers strijden. Zo is dan je paard ingeleverd voor een auto of scooter en heb je een heel nieuw scala aan wapens. Natuurlijk heb je ook een verborgen mes en je outfit heeft nog steeds een lage capouchon maar dan in een modern jasje.
Heb er nu al zin in
avatar van DocGroove
DocGroove ( 871   2) 14-01-2015 13:56
Umar Ibn-La'Ahad (de vader van Altair) als hoofdpersonage lijkt mij wel interessant. Ik vond de setting van het eerste deel erg interessant alleen waren de missies nogal eentonig.

Hou het verder simpel. Geen interacties met een 2e scherm/app, motion controls of een map bordevol met points of interests. Het verhaal en de gameplay zijn het belangrijkste.
avatar van Dudeson
Dudeson ( 227 ) 14-01-2015 13:57
Assassins creed die plaatsneemt in de tijd van de precursors. Ik vond dat hele verhaal over die oude geavanceerde beschaving wel wat hebben.
avatar van Darkskedar
Darkskedar ( 409   1) 14-01-2015 14:16
Het oude Japan, past er perfect bij. En meer nadruk op stealth. Die combinatie geeft de serie nieuw leven.
avatar van Rickyrik99
Rickyrik99 ( 17 ) 14-01-2015 14:39
Mijn antwoord is een advise voor ubisoft en dat is:
Dat er niet steeds ieder jaar een spel uit moet komen, hoe leuk en spannend de games zijn, AC 3, 4 en Unity hadden vond ik persoonlijk een afgerafeld einde waarbij ze veel tekort zijn gekomen en zeker door de enorme hoeveelheid fouten, bugs en glitches in AC Unity had ik er geen probleem mee gahad als het spel een half jaar later hadden uitgebracht, dan zou het spel in veel betere staat zijn dan bij de release en is dat ook beter voor de verkoop van de franchise.
avatar van Ddd111
Ddd111 ( 99 ) 14-01-2015 15:32
Een setting in de huidige tijd, met als missies opdrachten in de verschillende continenten. Europa, Asia, Noord America, Zuid America etc. Dit om veel variatie in de settings mogelijk te maken (Jungle,bossen,steden met verschillende weersomstandigheden).
Missies dienen te worden uitgevoerd met bestaande wapens (scherpschuttergeweer, messen, pistool, hand to hand).
avatar van Baasbass
Baasbass ( 5 ) 14-01-2015 15:41
Ik vond het heel gaaf dat je dezelfde locaties in verschillende tijden kon spelen, iets wat in Unity ook met Parijs wordt gedaan: De Eiffeltoren beklimmen waarop de vlaggen met hakenkruizen hangen. Een locatie waar ook genoeg geschiedenis te vinden is, is in Mongolië en China als eindhaltes van de zijderoute. Een goede balans tussen de verschillende tijdperken kan een enorm dynamisch verhaal opleveren!
avatar van Montalvo
Montalvo ( 2818   2) 14-01-2015 15:47
Ik zou de hele gameplay eruit halen, Assassins eruit, Templars weg, en een physics engine van Stunts (DOS) toevoegen. BAM!
avatar van DreamQuest
DreamQuest ( 63 ) 14-01-2015 16:47
Ik ben een enorme fan van deze franchise. Mijn voorstel is om net als in GTA verschillende personages in 1 game te houden.

In Rogue speel je al met een templar, maar ik zou het mooi vinden als je in EEN AC bepaalde gebeurtenissen kan spelen door de ogen van zowel Assassins als Templars. Denk dat je dan in de game veel meer kan uitleggen over de verschillen en gelijkenissen tussen die twee.

verder on topic: ik wil dat beeldje hebben
avatar van Zane
Zane ( 65 ) 14-01-2015 16:50
Ook zie graag een andere tijd terugkomen. Met name lijkt het mij heel tof om de Mongol Invasion van China (13th century) te zien in een game als Assassins Creed. Waarbij je ook meehelpt in grotere battles (de echte uitdaging voor Ubisoft). Het character zou ook andere stijlen van vechtkunsten kunnen aanleren om zo echt een dodelijke assassin te worden.

Ubisoft heeft genoeg geschiedenis in deze tijdspan om een toffe game te maken met een hoop verschillende elementen. En de aziatische cultuur hebben we nog maar weinig gehad!

Een puntje van kritiek, die framerate moet echt omhoog! Desnoods schroeven ze wat grafische kracht naar beneden.
avatar van MarkDG
MarkDG ( 1526   5) 14-01-2015 17:04
Wat ik zou veranderen... Denk vooral de jaarlijkse releases. Neem gewoon de tijd om een spel te perfectioneren en gooi er geen buggy zooi uit zoals Unity (ik heb van vrienden gehoord dat het buggy is, heb het spel zelf nog niet). Eeeen... Die boten missies mogen ze ook wel weglaten. Wat had ik daar een hekel aan, zeg. Wat ik zou toevoegen... Amsterdam
avatar van Sp33d1devil1
Sp33d1devil1 ( 59 ) 14-01-2015 17:24
Toffe actie van BG en Ubisoft!
Mijn AC speeltijd ervaring gaat niet verder dan 30minuten, dus ik benader deze prijsvraag alsof ik het nog nooit gespeeld heb.
De reden dat ik nooit langer AC gespeeld is is omdat ik altijd twijfel of AC wel echt wat voor me is, Daarom koos ik altijd liever de titels waarvan ik zeker wist dat ik ze sowieso tof zou vinden. Aangezien die titels ook in dezelfde periode gereleased werden/worden.

Deze prijsvraag voelt wel als een toevallige kans, ik had het namelijk eergisteren nog over AC Unity met een vriend, die helemaal weg van het spel is. Waarna ik toch besloten heb dat ik dit deel toch moet gaan spelen. Hij woont alleen 300km verder op, dus even uittesten gaat niet werken :p

Als ik win hoef ik hem niet tegen mijn Far Cry 4 te ruilen, dus dat zou fantastisch zijn!

Succes iedereen!
avatar van SoundGamer
SoundGamer ( 54 ) 14-01-2015 17:45
In de Assassins creed die hierna verschijnt zou ik graag de optie willen terugzien om in een dier te kunnen veranderen zoals het geval was bij Assassins creed III. Rondbanjeren als een beer of vliegen als een arend door de straten van New York lijkt me awesome!
avatar van Dark whisperer
Dark whisperer ( 19 ) 14-01-2015 17:51
Mijn grootste probleem met assasins creed is het klim en klouterwerk. Heb alleen de eerste AC gespeeld en daar was het voor mij de deal breaker. Na een uurtje had ik het wel weer gezien. Terwijl het gegeven best tof is. Naar het verleden gaan om de geschiedenis compleet te maken. Far cry heeft mij daarom van nature beter gelegen. En ik verwacht van elk deel weer dat ze het geperfectioneerd hebben, maar tot nu toe hoor ik helaas vaak nog dat het niet helemaal soepel klimt. Dus zet hem op ubisoft en bewijs volgend jaar mijn ongelijk.
avatar van Dodar89
Dodar89 ( 56 ) 14-01-2015 20:25
Mij lijkt het tof als ze de upgrade functie die in Unity is geintroduceerd nog flink uitgebreid gaat worden. Uiteraard zou het ook tof zijn als ze ook nog eens naar amsterdam komen. Heerlijk rennen over de grachtenpanden. Alle herkenbare delen van amsterdam langs.
avatar van Mekker
Mekker ( 64 ) 14-01-2015 20:27
Ik zou dolgraag een AC willen spelen dat zich afspeelt in china rond 1430 waarbij het chineze kijzerrijk de wereld ontdekte (gavin menzies) en de keuze maakte om zich volledig van de wereld af te sluiten. De chinezen waren sterk ontwikkeld tov het westen en lijkt ideaal voor wat assassinations. Qua wapens laat ik mij verassen al zou een rapid fire kruisboog vet zijn.
avatar van Lewney
Lewney ( 37 ) 14-01-2015 20:37
Ik denk een Watch_Dogs-achtige multiplayer waarin je een andere speler moet vinden en doden of sneaky geld stelen, dat lijkt me wel leuk en passend.
avatar van TRV
TRV ( 2002 ) 14-01-2015 20:45
Ik zou graag de toevoeging van seizoenen zien. Het sterkste punt van de Assassin's Creed games is voor mij altijd de sfeer, Ik kan me er helemaal in inleven. De toevoeging van seizoenen zou helpen voor nog meer sfeer, en tegelijkertijd ook meer variatie.
avatar van JeffreyBtt
JeffreyBtt ( 977 ) 14-01-2015 21:22
Als je één ding zou mogen bedenken voor of toevoegen/ verbeteren aan een volgende Assassin’s Creed, wat zou dit dan zijn? Vermeld jouw punt met een korte toelichting.

Ik zou het hebben van Assassin-leerlingen uit bijvoorbeeld Revelations of deel 3 weer herintroduceren en gelijk een grote update geven. Ik vond het ontzettend tof om je leerlingen te zien groeien en steeds beter zien worden tot zij uiteindelijk de rang van sluipmoordenaar kregen.

Dit wil ik in het volgende deel terug zien maar dan een stuk uitgebreider. Laat mij zelf mensen kiezen die ik wil rekruteren, en dan laten trainen op de vak gebieden die ik nodig vindt. Zorg dat wij elkaars vertrouwen winnen door het uitvoeren van een aantal kleine korte missies, die gerandomised kunnen worden zodat je altijd een missie kan spelen. Een potje vechten om te trainen, en het oefenen op het gebruik van verschillende soorten wapens zou ik ook erg tof vinden.

In het kort dus een soort mini RPG voor het bouwen van je eigen Brotherhood zou mij echt fantastisch lijken!
avatar van Ewokkie
Ewokkie ( 681 ) 14-01-2015 21:23
Als je één ding zou mogen bedenken voor of toevoegen/ verbeteren aan een volgende Assassin’s Creed, wat zou dit dan zijn? Vermeld jouw punt met een korte toelichting.

Sowieso een game uitbrengen die af is en niet geforceerd uitgebracht moet worden omdat ze er elk jaar minimaal 1 uit willen persen.

Qua setting lijkt het oude egypte mij erg tof. Met deze setting zijn er ook nog ééns veel opties op DLC omdat je zoveel kanten op kan. Ik doel hiermee vooral op story DLC en dan Co-Op missies op dezelfde manier als dat het nu ook gedaan wordt in Unity (1 van de vernieuwende punten waar ik erg enthousaist over ben).

Het kan aan mij liggen, maar de puzzels/tombes mogen er van mij meer inzitten en dan mogen de puzzels ook wel wat uitdagender zijn.
avatar van Xymie
Xymie ( 213 ) 14-01-2015 22:35
Een huisdier (waarschijnlijk katachtige door al dat geklauwter) dat met je meeloopt en op je vijanden af kan sturen.
avatar van Doobieters
Doobieters ( 29519   288) 14-01-2015 22:38
Niet zo zeer iets toevoegen maar gewoon back to basic gaan en dat uitermate goed uitwerken. Wellicht nieuwe engine of physics en dan terug naar het originele concept binnen een gave setting. En daar vooral de tijd voor nemen en uitbrengen wanneer het echt af is. Levert op lange termijn écht meer geld op Ubisoft, als dat niet zo is dan leg ik persoonlijk het verschil bij
avatar van Remy Leyting
Remy Leyting ( 39 ) 14-01-2015 23:19
Ik hoop echt op een assassins creed die zich afspeeld over de hele wereld. Dat je tussen verschillende tijdperken kan reizen (eerste/tweede wereld oorlog, moderne tijd,tijd van de grieken en romeinen, middeleeuwen) wat de game wel verwarrend maakt maar wel veel langer en misschien ook leuker. meer dan 1000 uur speelplezier zoiets zou ik wel willen. in deze nieuwe assassins creed zou je met meer dan 10000 verschillende wapens kunnen spelen en misschien ook wel op verschillende rijtuigen en dieren. om dit spel te maken is er wel veel manpower nodig denk ik en het duurt wel langer dan 10 jaar ligt eraan hoeveel man/vrouwen eraan werken. Dit zou mijn ultieme assassins creed experience zijn. Ik heb zelf ac unity nog niet en zou hem graag wel willen hebben. Wel heb ik bijna alle collector editions van de assassins creed serie. ik zou mijn collectie graag aanvullen met deze prijs.
avatar van Joseph4820
Joseph4820 ( 304   4) 14-01-2015 23:28
Assasins Creed in Japan!
Samurai, sakura en sake. Nuf said
avatar van Watever
Watever ( 488   1) 14-01-2015 23:51
Ik zou graag een AC game zien in de verre toekomst waar oa ruimtereizen en verschillende gekoloniseerde planeten aan bod komen.
Mijn verhaal zou bijvoorbeeld zijn: 2 broers ; 1 die zich aansluit bij de templars en 1 bij de assassins. Gameplay die om de zoveel tijd switched van de een naar de andere character zodat je het verhaal van beide kanten mee krijgt. Eventueel side missions met bouwen van eigen ruimteschepen.
Verder meer focus op stealth,minder collectibles.
Nu zullen sommige van jullie denken; dit is meer mass effect dan AC maar je zou als thema iets van de maya's of piramides kunnen doen (hoe zijn ze gebouwd? met of zonder buitenaardse hulp).
avatar van Mithrandir
Mithrandir ( 1004   6) 15-01-2015 05:06
Ik zou graag een echte confrontatie tussen assassin's en templars zien, waarbij de speelstijl voor beide volledig anders is. Assassins echt (maar dan ook echt) sluipmoordenaars, die in een openlijk gevecht direct het onderspit delven, maar in stealth uitmuntend zijn. Templars die de overmacht hebben, krachtig zijn, en het openlijke gevecht vrijwel altijd wint, maar die in stealth erg zwak zijn. Dit goed uitgewerkt zou een soort predators vs aliens gameplay kunnen opleveren.
avatar van Ridho
Ridho ( 111 ) 15-01-2015 09:33
Wat ik nog mis in Assassin's Creed, is vrijheid in het verhaal, zelf keuzes kunnen maken. De lineaire verhaallijn zorgt voor een minder sterke binding met het personage met wie je speelt. Neem een voorbeeld aan The Witcher, of Mass Effect. Het is al gebleken dat templars en assassins beide zowel goed als kwaad in zich hebben, maar dit komt nog te weinig terug in de games, want je wordt altijd één kant op geduwd. Laat gamers zelf kiezen wat zij denken dat juist is, wie leeft en wie sterft, hoe jij je profileert in de wereld.

Deze verandering leidt ertoe dat het verhaal en de gameplay sterker met elkaar verweven zijn, dat je je meer kunt inleven in het personage en in de wereld, en dat de game volwassener van toon wordt. Dit zorgt voor weer een frisse wind in de franchise.
avatar van Ruoverrated2
Ruoverrated2 ( 425 ) 15-01-2015 09:46
Het lijkt mij ontzettend gaaf als Assassin's Creed verder terug in de tijd zou gaan. Ik zie voor me een prehistorische tijd waar er net verschillende stammen zijn, die nog in dierenhuiden rondlopen, maar waar de basis wordt gelegd voor de strijd tussen tempeliers en assassin's.

Het is een prachtig tijdperk om een aantal zaken mooi uit te werken.
bv. Godenverering / Angst voor de goden en tempeliers die dat gebruiken om medestamgenoten angst aan te jagen en zo macht te grijpen, zoals bij onweer angst voor de god van de donder.

Je kan wat geschiedvervalsing doen door een paar duizend jaar door elkaar te gooien en bronstijd / ijzertijd toe te voegen, oftewel het smeden van de eerste wapens. Die niet altijd betrouwbaar zijn, maar nog snel breken. Ook die van jou als Assassin's. Wees dus voorzichtig met je wapens.

Ook de geschiedsvervalsing van de natuur. Voeg wat sabeltandtijgers toe. En gebruik eventueel een Mammoet of nog extremer een verdwaalde dinosaurus die met behulp van tempelierstechonologie door de tempeliers gecontroleerd kan worden.

Daarnaast biedt het mooie mogelijkheid om voorouders van toekomstige assassin's een plekje te geven en zo alle delen aan elkaar te koppelen.

Oftewel, Assassin's Creed Primaten wordt het helemaal.

avatar van Niels
Niels ( 18312   1) 15-01-2015 09:53
Ik zou graag zien dat ze dóór gaan op het idee van co-op. Dit zou optioneel in het spel moeten blijven, maar deze co-op missies zullen dan ook in je eentje gespeeld moeten kunnen worden.

Om dit te bewerkstelligen zal de speler niet met één assassin spelen - maar met een groep on-the-fly te selecteren assassins. Zo kun je een assassin in positie brengen in de nok van een gebouw - target kiezen met eagle vision en kiezen te wachten. Met een druk op de knop kies je dan je tweede assassin, met zijn eigen wapens en specialiteiten, waarmee je naast de deuropening gaat staan.

Je geeft opdracht aan de eerste assassin om van boven een air assassination uit te voeren - de andere target vlucht weg, maar kan onderschept worden door je assassin bij de deur.

Via deze 'character selectie' kun je ook op elk moment overschakelen tussen je character in de tegenwoordige tijd - om zo een gemoderniseerd stuk van dezelfde stad te kunnen ontdekken ter vergelijking.

Zo krijg je een tactischer spel waarbij planning belangrijker is - maar waar de speler veel vrijheid wordt gelaten. Als Ubi hier ook nog eens vallen aan zou toevoegen (tripwires, berenklauwen, glas op de grond) krijg je al helemaal een spel waarin de speler niet enkel een sluipmoordenaar is maar een teamleider wordt die onmogelijke situaties naar zijn eigen hand kan zetten.

Zet dit over naar online multiplayer en je krijgt een leuk cops vs. robbers-achtig spel in twee fasen - enkele minuten voor de assassins om vallen te plaatsen terwijl de templars deze proberen te ontmaskeren en de vallen onschadelijk proberen te maken - dan arriveert het doelwit, die de assassins dan moeten doden binnen de tijd terwijl de tempeliers hem bewaken.
avatar van Huntingmoon
Huntingmoon ( 213   1) 15-01-2015 10:23
Ik zou graag keuzes willen hebben in het verhaal waardoor je misschien verschillende eindes hebt. Morele keuzes. Je bent een assasin maar wat voor een? Steek je mensen een keer en klaar of martel je hem eerst en dood je hem dan? Het zou echt leuk zijn als je zo je "eigen" character hebt. Je acties beinvloeden het verhaal maar ook je character zelf. Word je een goede assasin of gewoon door en door slecht? Als ik dit terug zou zien zou het een instant buy zijn voor mij.

avatar van Atomicheartbeat
Atomicheartbeat ( 998 ) 15-01-2015 11:13
Misschien zou het interessant zijn als AC zich een keer in de toekomst af zou spelen. Futuristische steden of juist een wereld die volledig vergaan is. Dat je daarna weer terugkeert in de tijd om uit te gaan zoeken wat er nou zo vreselijk verkeerd is gegaan en dat het jou taak is om de toekomst te veranderen.
avatar van Eshura
Eshura ( 655 ) 15-01-2015 11:26
Ik zou het animus gedeelte verwijderen.
Ik vind de Assassin's Creed spellen erg goed, maar doordat je door de animus een soort van herinnering speelt, voelen de wereld en het verhaal wat onbelangrijk.

Als de spellen samen gewoon het verhaal van de Assassins vertellen door de geschiedenis heen, zou het mij veel meer interesseren en toegankelijker zijn voor nieuwe mensen.
avatar van Boownage
Boownage ( 161 ) 15-01-2015 11:51
Sowieso als eerst de framerate verbeteren want dat sloeg echt helemaal nergens op. Daarna wat aan de stealth doen want dat vind ik toch nog wat magertjes.
En tot slot zou ik er een ''Future'' setting bij doen, lijkt me wel lachen
avatar van Kakarot
Kakarot ( 9 ) 15-01-2015 12:01
De volgende Assassin's Creed moet zich in de samurai tijdperk gaan afspelen vanwege de hoge respect gehalte die vandaag de dag soms nog ontbreekt
avatar van Rspiceyweener
Rspiceyweener ( 11 ) 15-01-2015 13:57
Ik heb Unity jammer genoeg nog niet gespeeld, die ontbreekt nog in mijn verzameling. Maar ik denk dat je eind 19e eeuws Londen mooi neer kunt zetten als een scenario voor een nieuwe Assassins Creed game. Met misschien Jack the Ripper en de bekende schrijvers die een rol spelen en de bouw van tunnels/riolering alleen zou ik misschien een soort van 'revolutie' plot missen. Al lijkt het mij wel cool om in die grote theaters rond te klimmen en assassinaten net als bij het begin van Assassins creed 3!

Egypte lijkt mij ook vet om met de slaven/hebreeuwen uiteindelijk tegen de farao in te gaan, natuurlijk veel gebouwen die dicht op elkaar staan dus genoeg mogelijkheden voor parkours en dan ook nog de indrukwekkende monumenten en geheimzinnige pyramides/structeren.

Ik vond het altijd wel een soort van meerwaarde dat je ook in het heden kon spelen maar dat is na Assassins Creed 3 minder geworden met Desmond zijn einde. Ik vind het spelen als assassin natuurlijk leuker maar die invloed die het uiteindelijk had maakte het verhaal nog interessanter en het voelde als bepaalde checkpoints in de game. Al moet het niet te overheersend worden!

Qua equipment zou misschien een soort van grappling hook wel handig kunnen zijn voor bepaalde klim of oversteek sessies, beetje vergelijkbaar met het touwspeer alleen dan ook voor klim doeleinden.

En tot slot is het misschien leuk als je bepaalde kaarten in kan zien van je bestemming zodat je wat kan plannen, niet teveel natuurlijk. Maar zodat je door middel van wat extra(optionele) missies bijvoorbeeld surveillance de hoofd missies 'makkelijker' KAN maken en ook meteen uitgebreider! Aangezien ik altijd het idee het dat ik redelijk snel door een assassins creed game heen was als ik alleen de main story volgde min al het rondlopen!

Zelf heb ik jammer genoeg nog geen ps4 maar mijn schoonouders gaan binnenkort op wintersport en dan kan ik bij hun ps4 kamperen
avatar van Mariodroepie
Mariodroepie ( 237 ) 15-01-2015 15:18
Klinkt misschien stom, maar ik zou meer aandacht besteden aan het gezamelijk kunnen spelen van Assasins creed games, componenten uit Assasin's Creed games draaien voornamelijk om management en Missions. 2 dingen die in combinatie heel goed kunnen werken voor multiplayer, zorg dat je assasinations kan plannen als team, en dat je dus teams kan vormen over regio's online.

Assasin's creed draait om ongeziende confrontatie, waarom zou multiplayer dan directe confrontatie promoten?
avatar van JeffreyV
JeffreyV ( 6 ) 15-01-2015 15:55
Ik zou graag een assassin's creed zien in het vroegere China of Japan. De koninkrijken bieden een ultieme setting voor het opereren van een organisatie. Ik denk ook dat de oosterse vechtsporten mooi aansluiten bij het vechtsysteem van AC.
avatar van WatchMeGaming
WatchMeGaming ( 51 ) 15-01-2015 17:02
Betere stealth en controls, ik ben vergeten of ik al een keer heb geaantwoord hierop, zo ja dan sorry...
avatar van Infamous
Infamous ( 496 ) 15-01-2015 17:26
De industriële revolutie met een setting in London lijkt mij enorm gaaf! Stoom, ratten, arbeid, mijnen, fabrieken, ziektes, hongersnood, burgeroorlogen, overvolle ranzige en duistere steden. Verwikkelt met wat bekende uitvinders, ik zie het al helemaal voor me
avatar van Luke
Luke ( 1414 ) 15-01-2015 18:14
Dat ze geen nieuw deel meer gaan uitbrengen. Maak een andere IP. AC zou een trilogie worden niet 8 delen, maar ach :p.

Of bedenk een game met compleet andere gameplay, want die assassins zijn wel gaaf dat moet ik toegeven. De Figurines bij deze edities zijn altijd van hoge kwaliteit. Wellicht een schaakspel of een puzzle game. Gewoon eens iets heel anders.
avatar van JoeZuCK
JoeZuCK ( 399 ) 15-01-2015 18:24
Meer verschillende opdrachten. Afwisseling in gameplay dus. Gooi er weer wat paarden in die je kan berijden. Ik mis ze sinds deel 1. En een goed verhaal. En aangezien het volgende deel zich afspeelt in Londen weer iets met Naval gameplay. Niet dat het hele spel erom moet draaien, maar met de boot een uitstapje maken naar de overkant van het Kanaal zou fijn zijn.

Brittannia rules the waves
avatar van Mrpisthebest
Mrpisthebest ( 685 ) 15-01-2015 19:28
Hmm, een "mass effect" systeem. Keuzes maken en het spel past situaties aan. Het zit/zat er wel beetje in, maar kan veel uitgebreider. Savegame van een vorige AC meenmen naar een volgende game. In Parijs heb je zus en zo gehandeld/ iemand wel of niet gedood. In London, kom je een familielid van de persoon die je gered hebt in Parijs tegen, of een lange wraak actie, omdat je juist iemand vermoord hebt.
avatar van XyienceNL
XyienceNL ( 83 ) 15-01-2015 20:08
Ik zou in een volgende AC graag keuzes willen maken in het verhaal. Bijvoorbeeld een missie waarin je zelf een van de twee personages moet kiezen om te vermoorden, waardoor de uitkomst van het verhaal veranderd.
avatar van Bluestar
Bluestar ( 17 ) 15-01-2015 20:21
Moderne tijden in New York, Chicago en dan nog een cross over met Watch Dogs. Aiden mag ook een stuk spelen in het verhaal. Waar je het verhaal ook in coop mag spelen met behulp van Aiden, de mooie gadgets in Watch Dogs zijn ook welkom, een Assassin met hacking mogelijkheden zal geweldig zijn.
avatar van Nino.g
Nino.g ( 100 ) 15-01-2015 22:55
Ik zou graag zien dat er weer wat meer een doel in de verhaallijn komt. In de eerste paar delen was dat nog de wereld redden van een zonnevlam, maar toen in AC3 desmonds verhaal ten einde kwam werd het allemaal een beetje doelloos en onsamenhangend. Ik vond het in Black flag en rogue wel tof om alle achtergrondinfo, audiologs en dergelijke van abstergo te vinden, maar het was allemaal een beetje onsamenhangend. Ubisoft lijkt maar heel vaag een idee te hebben hoe ze het hoofdverhaal voort willen zetten, en dat vind ik jammer. Wel snap ik het uit een zakelijk oogpunt, ze willen natuurlijk zo veel mogelijk games uitbrengen en het verhaal dus niet ten einde brengen.
avatar van Gryphonrider
Gryphonrider ( 2785   2) 15-01-2015 23:02
Je personage (incl. vrijgespeelde vaardigheden) mee kunnen nemen naar het volgende deel lijkt me een leuke toevoeging.
avatar van BDAC7
BDAC7 ( 2 ) 15-01-2015 23:31
Lightsabers!! Want alles word beter met lighttsabers.Hoe vet zou een assassins creed in het star wars universum zijn. Een in een vuurgevecht bezige AT AT beklimmen, door de bossen van Endor sprinten. De al epische assassins creed gevechten maar dan met lighttsabers. De naval combat vervangen voor space combat. En epische leap of faiths tussen twee space ships door de ruimte zwevend, om in het volgende starship door te gaan met je zwaardkunsten. En nu ze een lightsaber met kruis ontworpen hebben, kunnen hidden lightsaberblades er ook nog bij . Het zou als een droom die uitkomt zijn
avatar van Secretmaster
Secretmaster ( 715 ) 16-01-2015 03:41
Ik zou graag AC willen zien in het oude egypte, alle vraagtekens die er nog steeds zijn over die tijd geeft genoeg stof om een moddervette game te maken. De goden zoals Horus, Anubis, Isis, Amon, Seth en natuurlijk Ra hebben vele jaren aan stof doen opwaaien (nu nog steeds), het prachtige landschap met de bijpassende muziek lijken mij garant voor een mega succes, ik verwacht eigenlijk het grootste succes in de AC geschiedenis.
avatar van Why So Serious?
Why So Serious? ( 3317 ) 16-01-2015 09:58
De nieuwe Assassin's Creed moet betere framerate en minder bugs hebben. De locatie moet gewoon weer terug in de woestijn met van die dorpjes en grotten. Dus gewoon als de eerste Assassin's Creed die het beste deel blijft. Het hoeft niet perse weer in Jerusalem te zijn. Ook rijden op een paard zou ik weer toevoegen.
avatar van Sjordi
Sjordi ( 622   22) 16-01-2015 10:02
Het lijkt mij heel tof om naar het oude Londen terug te keren in de tijd van de Sherlock Holmes boeken. Met koetsen e.d. en laaghangende mist. Veel sfeer, mooie hoge gebouwen, architectuur en klederdracht. Bedenk je eens om de Big Ben en/ of de Tower Bridge te beklimmen. Of een bezoekje te brengen aan de martelkamer in de Terror Tower.

Het zou heel tof zijn als Sherlock Holmes jou dan ook op het spoor komt tijdens jouw battle met de templars en dat achteraf blijkt dat bijvoorbeeld de Jack the Ripper legende gebaseerd is op jou als assassin....... Of dat je Jack de Ripper tegenkomt en moet assassinaten! That's why he never got caught/ found....

Volgens mij een hele mooie tijd en stad waarbij hele brute martelapparaten gebruikt zijn, die je wellicht kan toevoegen aan jouw arsenal. Like a spikey ball on a chain! Lijkt mij heel bruut.
avatar van Douwe98
Douwe98 ( 1 ) 16-01-2015 12:40
Ik zou een Assassins Creed willen zien in de huidige tijd, waar de creed uitelkaar gevallen is en alle oude assassins verspreidt zijn over de hele wereld. De dreiging van de Templars is echter nog steeds niet verdwenen: Ze willen namelijk de Assassins voor eens en voor altijd uitschakelen. Dus aan jou de taak om de Templars voor te zijn en deze beoefende assassins bij elkaar te brengen en nieuwe assassins te rekruteren. Je vliegt in deze game naar alle uithoeken van de wereld (bijvoorbeeld alle oude locaties van vorige AC-games) om de oude assassins te vinden. Natuurlijk heb je het iconische hidden blade, maar dit keer heb je ook de moderne technologie tot je beschikking.
avatar van Mooyini
Mooyini ( 596 ) 16-01-2015 14:35
Lego AC please

nee geintje, gewoon geen AC meer! klaar ermee, dat komt door Unity! release een game pas wanneer hij klaar is, een Alpha versie op de markt brengen mag echt gewoon niet!
avatar van Vloetje
Vloetje ( 3678   54) 16-01-2015 14:37
Een fan hier. De evolutie van Assassin's Creed is een mooie. Van het, laten we eerlijk zijn, matige begin, via een geniaal drieluik (II, Brotherhood en Revelations), naar de nog grootser opgezette delen zoals het sfeervolle deel III en het heerlijke Black Flag. Wat mij betreft met als hoogtepunten de vorig jaar uitgekomen delen Rogue en Unity.

Door die twee geheel verschillende, recente delen (Rogue: uitgestrekt, gevarieerd, inclusief bootje varen - Unity: gigantisch maar compact, inclusief leuke flashbacks) is er bij mij in ieder geval nog geen Assassin's Creed-moeheid aan de orde.

De vraag wat ik zou willen veranderen is dan een lastige. Het upgraden van je schip, zoals in Black Flag en Rogue, zou ik graag een keer vertaald zien naar een ander voertuig, zoals bijvoorbeeld een koets of een vliegend object, wellicht in de trant van het 'vliegtuig' van Leonardo da Vinci.
Daarnaast, als het om locaties en periodes gaat, zou ik persoonlijk erg graag nog een keer een Hollands-georiënteerde Assassin's Creed zien, in het Amsterdam van de VOC, met als andere locaties bijvoorbeeld het toenmalige Indië. Maar de Victoriaans Londense setting van het eerstvolgende zie ik ook wel zitten.
En ja, dan mag inderdaad het spel meteen helemaal in orde zijn, zodat deze vanaf de release de waardering krijgt die het verdient.
avatar van Userverwijderd18
Userverwijderd18 ( 97 ) 16-01-2015 15:46
Iets leuks wat ik graag zou willen terug zien in een volgend onderdeel uit de Assassin's Creed serie, is de mogelijkheid om naar de eerste bevolking te gaan. Ik vind het verhaallijn uit AC heel erg boeiend, vooral als het gaat om de eerste menselijke bevolking en de verre technologieën zij hadden. Hoewel de eerste bevolking puur speculatief is en niet ondersteund wordt door geschiedenislessen, in tegenstelling tot alle andere AC delen, biedt het wel een enorm interessant perspectief.

Door een kijkje te nemen in het dagelijkse leven van een personage, of misschien wel huurmoordenaar, uit de eerste bevolking, wordt er een alternatief verleden geschetst, wat misschien kan leiden tot een alternatieve toekomst. Mensen stonden in de eerste bevolking veel dichterbij hun eigen ik en de natuur, waardoor harmonie een woord is in het dagelijkse leven. Dat is nu heel erg ver te zoeken, omdat het vooral gaat om het 'carpe diem' gedeelte uit een dagelijks leven, in plaats van een gezond en fijn leven met degenen waar je van houdt. Door daar een koppeling in te maken, kan er een heel interessant verhaal verteld worden.

Ik kan in iedere geval niet wachten op dit deel! Als jullie mijn idee niet goed genoeg vinden, ga ik zelf naar Ubisoft om het door te geven!
avatar van Sparxy
Sparxy ( 2383 ) 16-01-2015 15:57
Ik heb eigenlijk een tegenstrijdige tip, niet elk jaar een AC doen, maar wel meer vanuit Black Flag Ik vond deze versie net de vernieuwing/variatie hebben wat ik in de serie verder mis. Ik vind het dan ook erg jammer dat de PS3 versie daar wat meer op verder ging en de PS4 versie niet.

Sowieso ben ik altijd wel van mening dat het soms noodzakelijk is om een hele franchise onder de loep te leggen en vanaf 0 opnieuw te beginnen.
avatar van Gr1542
Gr1542 ( 177 ) 16-01-2015 15:57
Ultieme versie zou voor mij een Assassin's Creed in het Romeinse rijk zijn. Voldoende intriges mogelijk met de senatoren en machtige families. Slavenopstanden, grote veldslagen, uitschakelen van belangrijke tegenstanders (zowel Romeinen als barbaren) en als klapper op de vuurpijl mooie zeeslagen. Bovendien was het Romeinse rijk zo groot, dat de Assasins op diverse locaties zouden kunnen opereren (Egypte, Engeland, Griekenland, Spanje, Duitsland, enzovoort, enzovoort).
Speciale wapens zijn er ook genoeg op te pikken bij de diverse volkeren. Ook de Arena, waarin de Assasin moet vechten als Gladiator, of tegen dieren, of aan de wagenrennen moet meedoen biedt uiteraard volop mogelijkheden.
avatar van Malfunctioning
Malfunctioning ( 140 ) 16-01-2015 20:33
De tip die ik heb is om een grote wens van fans te vervullen en een AC in feodaal Japan te laten plaatsvinden. Sluipen en moorden vanwege intriges past daar perfect bij.
avatar van Userverwijderd49
Userverwijderd49 ( 290 ) 16-01-2015 23:56
Ik vind het lastig. Door elke jaar een assasins creed uit te brengen, wordt het snel te herhalend. Wat assasins creed zo bijzonder maakt is het historische link en kracht van het verhaal. Ezio was een interessant en uniek type met rijk verhaal, wat past bij hem. Dat maakte AC:2 inclusief uitbereidingen zo goed. Verbeterpunt: zorg ervoor dat we betere connectie hebben met de hoofdpersoon.
avatar van 045_Stannn
045_Stannn ( 292 ) 16-01-2015 23:56
Ik zou het geweldig vinden als een spel zoals Assassin's Creed zo gedetailleerd als een RPG, zoals Skyrim. Grote map, upgrade systemen, speciale vaardigheden en noem maar op... Lijkt me echt tof!
avatar van Mitsjke
Mitsjke ( 18 ) 17-01-2015 01:16
Een vrouwelijke (speelbare) assassin, gewoon omdat avontuurlijke vrouwen iets speciaals hebben. Like Lara Croft...
avatar van LorenzElbersen
LorenzElbersen ( 74 ) 17-01-2015 01:49
hetgeen dat ik in de nieuwe ac game zou willen zien is de mogelijkheid tot het maken van keuzes die het verdere verloop van de game bepaald >> verhoogde replay value.
en voorbeeld is bijvoorbeeld dat 2 van je mede assassins gevangengenomen zijn en je er maar 1 kan redden elk met een andere stijl en missies en de mogelijkheid tot het redden van de brotherhood of het uitschakelen van een templar grootmeester.
avatar van Soepkoe
Soepkoe ( 1704 ) 17-01-2015 09:53
Als setting zou ik graag de gouden eeuw (17e eeuw) van Nederland (de republiek) zien! Nederland/ Amsterdam was een belangrijke speler in de wereldeconomie. Stad amsterdam met haar grachten. Trips (uiteraard over zee) naar de kolonien in Azie, Amerika en Afrika waardoor veel variatie kan geven in het landschap. Geef mij maar Piet Hein, Michiel de Ruyter etc!
avatar van Beunhaaz
Beunhaaz ( 5427   12) 17-01-2015 12:06
Als eerste wil ik even melden dat ik het een zeer vette prijsvraag vind! Budgetgaming heeft vaker acties en prijsvragen maar helaas heb ik nog nooit wat gewonnen

Na het zien van de (Netflix)serie Marco Polo wist ik meteen waar de volgende Assassins Creed zich moet gaan afspelen. In Azië in de periode van plusminus 1250 tot 1350. In deze periode waren de Mongolen zeer machtig en volop in strijd met de Chinezen.

Ubisoft zou kunnen kiezen voor de kant van de Chinezen of de Mongolen. Ik kies in dit geval voor de Chinezen. De hoofdrolspeler zou een weeskind zijn wat is opgevoed door de monniken. Zijn vader is vermoord en zijn moeder is als hoer gevangen genomen door de Mongolen. De Chinezen zijn natuurlijk de betere sluipmoordenaars, stealthy, sterk, lening en snel. Uiteraard leer jij al jou skills van een de monniken. In de game ga je opzoek naar je moeder en de “waarheid” . Want er blijkt nog een Apple of Eden te zijn. Eentje waar de Khan’s ook opzoek naar zijn. Tijdens het verhaal kom je steeds verrassingen tegen omdat de stad vol zit met spionen. Niets is wat het lijkt

De hoofdrolspeler beschikt over werpsterren/messen, een pijl&boog, hiddenblade, zwaard. Maar in het begin is hij voornamelijk opgescheept met zijn nunchaku. Deze kan hij gebruiken tegen tijdens gevechten maar ook tijdens het sluipen om een stealth-kill te maken. De nunchaku kunnen ook dienen als wurgdraad, ala Hitman-style.

De Mongolen waren zeer goed met hun pijl en boog te paard. Je zal dus niet altijd alles opkunnen lossen met vechten en gedwongen zijn om de stealth aanpak te kiezen anders zal je te ondergaan aan een pijlenregen. Het paardrijden staat centraal in deze game en je eigenpaard zou altijd sneller zijn dan een willekeurig paard wat je “leent”.

Naast het hoofdverhaal zijn er natuurlijk ook extra missies. Zo kan je de handelsroutes van de Khan aanvallen. De vele gebieden verkennen en nieuwe mensen ontmoeten in China, de Oeigoeren en Tibetanen bijvoorbeeld. In de verschillende dorpen kan spullen kopen om je te customizen.

Het mooie aan deze verhaallijn is dat Ubisoft zo makkelijk de Shao Jun in de serie kan betrekken. Deze Assassin kwam ter sprake in AC:3. Pff ik kan zo nog heel lang door typen terwijl ik de game al helemaal voor mij zie.

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn idee vinden maar eigenlijk wil ik vooral de prijs winnen want dit is deze enige AC game die ik nog mis!
avatar van SVDW91
SVDW91 ( 99 ) 17-01-2015 12:28
Volgens mij zou het een leuk idee zijn om de co-op wat verder uit te breiden, maar dan meer in de singleplayer. Bv. overschakelen tussen meerdere main personages, zoals gedaan werd in GTA V. Als dit goed uitgewerkt wordt, er geen bugs etc. aanwezig zijn bij release, de periode iets à la Egypte, oude Japan, Romeinse Rijk ... is en je veel daken hebt om over te lopen (back to the roots), dan ga ik zeer tevreden zijn als AC fan. Kortom, Ubi steek veel tijd en moeite in jullie volgende game(s)
avatar van Mr. Cheapo!
Mr. Cheapo! ( 7446 ) 17-01-2015 13:11
Hele mooie AC actie en iedereen die aan deze prijsvraag meedoet heel veel succes toegewenst!
avatar van _luuk_
_luuk_ ( 34 ) 17-01-2015 14:41
Ik zou graag de volgende ac game zien in de tijd van de grieken en Romeinen of Egypte. Ik denk dat daar genoeg verhalen zijn (bijv. mythologie) om een goede game van te maken. Ik zou ook graag meerdere steden zien waar je in een stuk land heen moet reizen zoals in AC 2 of 4

Verder zie ik ook graag de originele kleur van de outfits terug komen: wit. Ik vind de witte outfits veel mooier dan de andere die vanaf AC 3 kwamen.

Ik zou ook graag weer de terug zien die je had van AC 2 tot revelations waarin je door een tombe of in een groot gebouw moest en waar je aan het einde een deel vond wat je nodig had voor het openen van de beste outfit. Je zou dit ook kunnen gebruiken voor upgrades. Zo zou je bijv. de ontwerpen kunnen voor de 2e hidden blade.

Ook zou ik het fijn vinden als ze zelf mocht bepalen wat ze zag op de kaart. ik had zelf in AC unity erg veel last van de kist iconen. die kan je alleen weghalen door een voorgeprogrammeerde filter te gebruiken die ineens bijna alles weghalen. Ik heb dus liever een systeem zoals bij far cry 4, waarin je zelf kan selecteren wat je wel en wat je niet wilt zien en wat niet.

Ook zie ik liever een ander de skill-systeem. Deze heb ik liever op de manier dat ze skill-points krijgt door dingen te doen (lockpicken, vechten, sneaken, ect.), niet door missies. En verder wil ik ook graag veel meer skills om te trainen.

Ik zie ook graag het oude winkel-systeem weer terug keren waarin je verschillende winkels had voor verschillende dingen. Niet zoals nu dat je alles bij één winkel kan kopen en sommigen dingen zelfs gewoon in het menu

Het zou ook leuk zijn als er weer een goed ‘heden’ verhaal komt. Dat heb ik de afgelopen ACs erg gemist. In AC-BF war er wel iets in het heden maar daar zat nauwelijks een verhaal in. Dat terwijl het hedenverhaal juist erg belangrijk is. Het is dé reden waarom je in de animus gaat.

Ik zou ook graag en verandering zien in het lockpick systeem nu is het gewoon goed timen en dan heb je hem al. Ik zie liever het systeem van o.a. skyrim waarmee je veel voorzichtiger moet doen.

Ook zie ik graag de wapencirkel terug komen. Ik vond dat véél fijner werken dan het ‘kruis’ systeem wat in AC-BF werd geïntroduceerd.

En last but not least: Ik wil ook dat de companion app word gescheiden van de in-game content. In unity heb je hem nodig om kisten en een outfit te unlocken. Je moet er erg veel tijd in steken voordat je die outfit unlockt, aangezien het de laatste missies zijn die het langst duren en waarvoor je erg hoog gelevelde assasins nodig hebt. En de app werkt niet eens goed. Het kan niet eens je ww goed onthouden en hij crasht voortdurend.
Als ik maar één ding mocht kiezen zou het echt dat zijn.
avatar van Kaluche
Kaluche ( 794 ) 17-01-2015 15:52
Ik zou toevoegen:
Multiplayer - Team Deathmatch 8 vs 8 Assesijnen (die je zelf kan creëren) met pijl en boog, zwaarden en guns met weinig ammo op paarden.
Je paard moet je kunnen upgraden,
maar moet ook mogelijk kunnen zijn dat je je paard kwijt kan raken in een battle en van een andere kan afnemen.
En het kan zeker nog uitgebreider dan dit, awesome!
avatar van DeX97
DeX97 ( 949 ) 17-01-2015 16:11
Een optie toevoegen aan het spel waardoor je als meerdere assassin's kan spelen lijkt mij een goed idee.Stel je voor, je kunt letterlijk als de brotherhood spelen. Dit concept zou je op twee manieren aan kunnen pakken:

1. Je hebt één campaign. In deze campaign speel je met alle personages van de brotherhood. Ieder personage (indien er weinig personages beschikbaar zijn)/iedere groep personages (indien er een groot aantal personages beschikbaar is) heeft zijn eigen missies. In de 'grotere' missies zijn er veel/alle assassin's aanwezig van de brotherhood. In deze missies kan je dan ook tussen de personages wisselen. Verder zou er bij dit soort missies (missies waar je met meerdere assassin's speelt) een soort strategie systeem aanwezig moeten zijn. Op deze manier kun je de groep beter besturen. Misschien is een optie om rekruten op te leiden, zoals die in AC brotherhood/revelations aanwezig is, ook een goed plan hiervoor. Op deze manier kun je je brotherhood, en dus het aantal speelbare karakters, uitbreiden.

2. Je hebt meerdere campaigns, iedere campaign met een ander karakter. Ieder karakter heeft een eigen doel in het verhaal, dus ook in de brotherhood. Dit resulteert in andere missies voor ieder karakter, op de 'grote' missies na. De 'grote' missies speel je wel gewoon als het karakter die je in het begin gekozen hebt, maar de andere karakters (die in het begin kiesbaar waren) zijn ook bij deze missies aanwezig. Ze zijn echter niet speelbaar, maar via het strategiesysteem kun je ze wel commando's geven. Op deze manier beleef je het verhaal vanuit verschillende gezichtspunten.
avatar van Care
Care ( 48255   1) 17-01-2015 16:52
De mogelijkheid om in first person te spelen. En dan goed uitgewerkt zoals bij mirrors edge en niet zoals die Desmond stukken. Dat zou zo onwijs auwzaam zijn.
Nou waren op black flag na alle ac's instant buy voor mij maar als er een first person mode in komt dan reis ik af naar ubi om iemand daar Eem flinke knuffel te geven.
avatar van Poppi
Poppi ( 8 ) 17-01-2015 19:09
Ik zat te denken aan een AC die zich afspeelt in de tweede wereldoorlog (bijvoorbeeld Amsterdam). Met het perspectief van verschillende personen (soldaat, burger, verzetsheld, kind etc.). Zo kun je een totaalbeeld geven van een oorlog (misschien op de manier van "Vantage Point") en er van leren (hoe vreemdelingen haat ontstaat, wat honger is etc.)
avatar van Sgamer
Sgamer ( 125   1) 17-01-2015 20:01
Ik zou graag AC game willen dat zich afspeelt in China of Japan. Een verhaal over de maffia zou cool zijn. Dat hele gedoe met de "huidige tijd" (animus etc.) hoeft van mij niet.
avatar van GinneSchrik
GinneSchrik ( 4212 ) 17-01-2015 20:21
Na AC: Unity en AC Victory, hoop ik in 2016 'AC: Wittenie' te mogen begroeten. AC: Wittenie speelt zich af in de provinciale hoofdstad van Brabant, 's- Hertogenbosch, en wordt gekenmerkt door de duidelijke Brabantse tongval en fikse schuttingtaal waar de grote "crowds" zich van bedienen. Met missies als: 'Vat diejen kut, hij het m'n geld', of 'Makt um kapot dan, jonguh!' onderzoek je alles wat er zich in Den Bosch afspeelt. Met de donkere krochten van de binnendieze, de prachtige top van de Sint- Jan om te 'synchroniseren' en de ambitieuze nieuwbouw achter het CS is er voor elk wat wils.
Trek aan wat touwtjes en zorgt ervoor dat Asessinz Kried: Wittenie waarheid kan worden. Ontrafel jij het mysterie dat Jeroen Bosch achter liet in een van z'n werken over de Animus? Vergeet niet de seasonpass aan te schaffen voor de "hedde ge da gezeet gehad" en "jaaaa zeet ie?!" DLC!
avatar van Quintete
Quintete ( 21 ) 17-01-2015 21:35
Ik ben zelf een tijdje geleden begonnen met de serie Marco Polo, dit speelt zich af in de 13e eeuw in Mongolië in de tijd van de Dzjengis Khan. Ik vind dit zo een gave sfeer, sowieso een game met een historisch figuur als Marco Polo zou ik maar al te graag terugzien. In de serie vind ik vooral de omgeving ook erg mooi. Ik denk daarom dat dit perfect zou zijn voor een AC game. Compleet met samurai's, khan's en monniken met hun gave en unieke vechtstylen! Dit zou ik toch graag zien in combinatie met de skills van een echte assassin. Persoonlijk vind ik dat de AC games altijd de omgeving ook spectaculair weten weer te geven, in het verkennen hiervan kan ik me dan ook uren vermaken. Ik zou daarom graag zien dat Ubisoft zich waagt aan dit tijdperk.
avatar van SB4Y
SB4Y ( 103 ) 17-01-2015 21:57
Ik zou het verhaal in het heden (dus buiten de animus) eruit halen en het puur richten op het verhaal van de assassin.
avatar van Kevin34
Kevin34 ( 1 ) 17-01-2015 23:35
Super gave actie! Ik heb nog nooit een AC game gespeelt maar Unity ziet er echt verbluffend uit! De trailers zien er echt levensecht uit. De reden dat ik Unity nog niet heb is omdat ik lang GTA heb gespeelt en heb Far Cry 4 net uit. Nu zou ik deze game heel graag willen hebben om voor het eerst kennis te maken met de Assassins Creed serie Het zou het perfecte moment zijn omdat ik me nu een beetje zit te vervelen met mijn huidige spellen en er komt voor de rest voorlopig geen spel uit waar ik naar uit kijk.

Good luck all!
avatar van Ewokkie
Ewokkie ( 681 ) 18-01-2015 14:36
tromgeroffel ^^
avatar van Beunhaaz
Beunhaaz ( 5427   12) 18-01-2015 16:19
en wanneer is de uitslag???
avatar van T.Pennings
T.Pennings ( 3992 ) 18-01-2015 16:21
Quote:
Na AC: Unity en AC Victory, hoop ik in 2016 'AC: Wittenie' te mogen begroeten. AC: Wittenie speelt zich af in de provinciale hoofdstad van Brabant, 's- Hertogenbosch, en wordt gekenmerkt door de duidelijke Brabantse tongval en fikse schuttingtaal waar de grote "crowds" zich van bedienen. Met missies als: 'Vat diejen kut, hij het m'n geld', of 'Makt um kapot dan, jonguh!' onderzoek je alles wat er zich in Den Bosch afspeelt. Met de donkere krochten van de binnendieze, de prachtige top van de Sint- Jan om te 'synchroniseren' en de ambitieuze nieuwbouw achter het CS is er voor elk wat wils.
Trek aan wat touwtjes en zorgt ervoor dat Asessinz Kried: Wittenie waarheid kan worden. Ontrafel jij het mysterie dat Jeroen Bosch achter liet in een van z'n werken over de Animus? Vergeet niet de seasonpass aan te schaffen voor de "hedde ge da gezeet gehad" en "jaaaa zeet ie?!" DLC!

10/10 would buy.
avatar van Ivo001
Ivo001 ( 5577   17) 19-01-2015 11:58
Duurt wel lang :o

Spannend!