Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Prijsvraag: Maak kans op een Saints Row IV (PS4) pakket!

Geplaatst op 06-04-2015 14:03
Terwijl de Paashaas al zijn spullen weer langzaam inpakt, begint de week weer langzaam op gang te komen. Zoals jullie weten bestaan we het gehele jaar 10 jaar. ln samenwerking met niemand minder dan uitgever Deep Silver mogen we daarom nog een mooi Saints Row IV Re-Elected pakket onder jullie verloten voor de Playstation 4.


De achtbaan die Saints Row heet
Iedereen is vast wel bekend met de Saints Row-serie.Tot Saints Row II was het nog voornamelijk allemaal vrij serieus; vanaf Saints Row III echter, werd het echter allemaal steeds een beetje gekker. Inmiddels zijn we aangekomen bij Saints Row IV, waar het zelfs zo ver gaat dat je als superheld door het leven kan gaan. Al wordt het allemaal wel heel vreemd (je begint de game als Wacky President van de Verenigde Staten), toch blijft de humor voor het grootste gedeelte stevig overeind, daarnaast is het cool dat je nagenoeg de gehele game in coop mode kan doorspelen. Dat doen niet veel games deze serie na.
Inmiddels is het tijdperk van de One en de PS4 aangebroken en konden we in januari kennis maken met de heruitgave van Saints Row IV, onder de naam Saints Row IV Re-elected. Niet alleen kan je hier aan de slag met de originele game, ook alle DLC zit er bij waaronder de standalone aanvulling Gat out of Hell. Kortom, een flink pakketje aan content.


Inhoud van het pakket:
- Saints Row IV Re-Elected + Gat out of Hell voor PS4
- Wee-Ja bord, plus box
- Saints Row Gat out of Hell megaposter

Maak kans op een Saints Row IV Re-elected goodiepakket
Vandaag vergeven we een Saints Row IV Re-elected goodiepakket voor de PlayStation 4! Wat daar onder andere in zit is de game zelf voor PlayStation 4, een enorme poster en daarnaast zit er ook nog een Wee-ja bord bij. Kortom een geheel Saints Row IV pakket waarbij je helemaal klaar bent voor alle gekkigheid die Saints Row IV te bieden heeft, maar wat moet je hier nu precies voor doen?
Zoals je weet gaat het in SR IV allemaal om een superheld te worden, wat voor één is geheel aan jou. Aangezien het om een 10-jaars prijsvraag gaat moeten we er iemand (het feestvarken) bij halen als testsubject.

Stel nou dat we Budgy (de mascotte linksboven) in een superhelden pak zouden hijsen, welke zou dan wel wat voor hem zijn? Geef daar bij een korte toelichting van één van zijn superkrachten of speciale wapens.


Het mag vanuit een bestaande superheld gedacht zijn (bijv: Superman) Budgystijl, of een volledig nieuwe held bedacht vanuit waar Budgy goed in zou kunnen zijn. Plaats je antwoord in een reactie hier onder en je maakt direct kans op dit Saints Row IV Re-elected goodiepakket!




Tot slot
We bedanken Deep Silver voor het beschikbaar stellen van dit prijzenpakket. Verder zal de prijsvraag lopen tot aanstaande donderdag 9 april 23:59. Vrijdag of zaterdag zullen we vervolgens de winnaar bekend gaan maken. Heel veel succes allemaal!

Geplaatst op 06-04-2015 14:03
Aantal keer bekeken: 10458

Laatste reacties

avatar van Thijsknvb
Thijsknvb ( 790 ) 06-04-2015 14:06
In een pak van the hulk. Want zo kan de hij alle geesten van zich afslaan, mocht hij aangevallen worden. Wel even oppassen dat het dan niet in een te kleine ruimte gebeurt, want dan kan je nog even een bedrijf opbellen. Wat dan de superhelden zullen zijn, omdat ze je huis weer repareren.
avatar van Doobieters
Doobieters ( 29543   288) 06-04-2015 14:14
Piggy Parker aka Spiderpiggy




Hij zou alle goed geprijsde games met zijn spider web bij elkaar brengen om ons aan koopjes te helpen. Een varken van het volk.
avatar van UserVerwijderd118
UserVerwijderd118 ( 1725 ) 06-04-2015 14:18
Superpiggy! Een superheld die met zijn geheime wapen (Een labelmachine) prijzen zo laag mogelijk maakt in winkels.
avatar van Ultimo
Ultimo ( 347 ) 06-04-2015 14:20
Gewoon in een parkieten (budgy) pak hijsen met een (vogel)zaad schiet power erbij.
Terror Budgy komt al vliegend en zaad schietend vanuit de lucht op alle criminelen die niet goed voor hun vogel zorgen ^_^
avatar van Iersmeisje
Iersmeisje ( 286   2) 06-04-2015 14:20
Superpig Budgy. Met zijn X-Ray vision scant hij alle koopjes supersnel en kijkt hij overal doorheen om de beste budgetgames te vinden.
[url=http://fc08.deviantart.net/fs71/i/2010/018/b/2/SuperPig_by_angelgs3.jpg][/url]
avatar van Rominick
Rominick ( 2522 ) 06-04-2015 14:20
Met een neon rood pak, met lichtgevende cape.
Met de kracht om overal de duurdere (web)shops het zwijgen op te leggen en zo de games goedkoper te maken wereldwijd, zodat we ook van de japanse imports kunnen genieten zonder de importkosten en douane kosten te moeten betalen.
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 06-04-2015 14:25
Rol: Toevoeg Moderator
Ik zou ons biggetje in een Kick-Ass pakje hijsen.
Zijn speciale kracht is volharding voor het zoeken naar de laagste prijzen!
Samen met zijn aanhangers overheerst hij de wereld.
avatar van Razerbe
Razerbe ( 407 ) 06-04-2015 14:27
Low Price Pig!
Zijn superkracht is steeds de scherpste prijs te vinden voor deze forumleden!
niemand betaald nog teveel voor een order/pre-order.
De concurrentie wil Budgy te slim af zijn?
Ik dacht het niet, Budgy schud steeds een couponcode uit zijn mouw.
Want Budgy heeft een neus voor zaken, een neus voor steeds de laagste prijs te vinden. Go Budgy!
avatar van WatchMeGaming
WatchMeGaming ( 51 ) 06-04-2015 14:33
Captain Piggy
Hij heeft een gaaf schild waarmee hij mensen beschermt tegen hoge prijzen en teveel betalen. Hij heeft een mooi masker op met een soort google glass zodat hij ten alle tijden kan kijken waar games het goedkoopst zijn en dat vertelt hij aan alle budgetgamers
avatar van MilanSven
MilanSven ( 1650   3) 06-04-2015 14:40
Dit biggetje heeft geen pak nodig. Het is nu al een superheld! Moet je eens zien hoeveel mensen geld besparen op games en accessoires dankzij deze superheld!!
avatar van Taken NL
Taken NL ( 260 ) 06-04-2015 14:44
Groene Cijfer Hulk Varken!

Door grote besparingen barst Budgy uit zijn voegen door als die besparingen op Budgetgaming heb je natuurlijk ook flink meer ruimte nodig voor al dat geld!
avatar van Davincstyle
Davincstyle ( 163 ) 06-04-2015 14:44
Stel nou dat we Budgy (de mascotte linksboven) in een superhelden pak zouden hijsen, welke zou dan wel wat voor hem zijn?

Ik zou hem eerst een grote groene broek laten aan doen want een naakte superheld word gewoon uitgelachen door het publiek. Dan zou ik hem natuurlijk een rode cape laten omdoen en een grote S laten tatoeëren op zijn varkensborst. Dan zou ik een grote wortel als logo op de cape naaien en kan hij met vuur blazen uit zijn mond. Het andere gat gebruiken leek mij geen fijn gevoel voor zowel het varken als de villian.
avatar van Don2one
Don2one ( 225 ) 06-04-2015 14:46
Optimus Tamabudgymon

Je kunt hem voeren en met hem trainen.Hij kan cheap games en pre-orders een dag voor de release voor je kan opsporen. De mogelijkheid om te teleporteren zorgt ervoor dat je de game direct in huis heb. Uiteraard zonder verzendkosten.
Overigens wanneer hij evolueert kan hij veranderen in een universele console die alle games kan afpelen. Zelfs import.
In zn vrije tijd bestrijdt hij samen met Batman Gotham city.

Hij draagt een kungfu pak en heeft een zonnebril op, want hij is cool. lol
avatar van Crono
Crono ( 127 ) 06-04-2015 14:49
Mag het ook een super villain zoals Pirate Piggy ( oftwel PP al doet die dat nooit voor games





Hij werpt met gebrande cd's en eet Tim kuiken als ontbijdt

muwhahahahahahaha!!!!!!
avatar van Wouter9001
Wouter9001 ( 44 ) 06-04-2015 14:52
Super krachtig biggetje.
Hij trekt mensen naar dit platform aan die vervolgens samen voor lage prijzen vechten. Ow wacht dat doet hij nu al... Nouja hijs hem dan maar in een spandex pak, cape erom en klaar!
avatar van Faalman
Faalman ( 89 ) 06-04-2015 14:54
Spiderman pak
dan wordt hij spiderpig
hij heeft natuurlijk dezelfde krachten als spiderman
avatar van M Monster D
M Monster D ( 1374 ) 06-04-2015 14:54
cool, hoop deze keer te winnen als groots Saints Row fan

Budgy krijgt z'n eigen transformatie pak waardoor hij groter wordt dan de wardens die virtual steelport terroriseren, de baas van de third street saints hoeft geen werk meer te leveren want buiten alle krachten die je in saints row IV Re-Elected heb, is Budgy ook nog supersterk, zo kan hij elk ruimteschip opvangen en weer meters ver naar de andere kant van de map smijten, z'n blast is ge-upgrade met een sterke radius waarmee hij gehele huizen-blokken in een keer kan laten bevriezen of vlam kan zetten en Budgy's geweldige pak is bulletproof.

Zinyak dacht dat de grootste dreiging Johny Gat was, maar hij wist niet dat op Aarde Budgy rondt liep, Zinyak huivert niet alleen voor alle krachten die Budgy bezit maar ook buigt hij voor Budgy's uitgebreide kennis van geschiedenis en literatuur en wetenschap.

nog nooit Saints Row 4 zo snel uitgespeeld, want Zinyak geeft zich binnen 10 minuten over aan de kracht van the Third Street Saints: Budgy, the Purple Super Pig of the Univers.

nou alleen nog Cyrus Temple uitschakelen in de begin missie, de raket hoef je nu niet meer te ontmantelen, want Budgy vangt de raket en zet hem weer netjes neer op het landing plateau, want Budgy's superpak geeft budgy ook buiten Zinyak's simulatie nog superkrachten.
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6571 ) 06-04-2015 14:59
Gewoon net zo overdreven doen als Saint's Row zelf... Budgy moet gewoon een Deadpool pak aan... Niets van dat politiek correcte en brave gedoe. Gewoon een over de top tokkie die als bijkomstigheid de wereld soort van red. En daarnaast ziet Budgypool er gewoon drop dead sexy uit!
avatar van Montalvo
Montalvo ( 2819   2) 06-04-2015 15:03
Deep Silver? De website doet niet veel. *edit. Ah, de ontwikkelaar/uitgever, ik dacht een webshop. Wupsie.

Wat betreft de prijsvraag. Ik verkleed hem als 'Shaloman'. Want dubbele ironie. Satire, veur den duidelijkheid.

Ik wil overigens niet winnen, ik zou het toch nooit gaan spelen. Maar ik kon het niet laten om mijn super giga hilarische grap te maken.
avatar van Rudey
Rudey ( 2310 ) 06-04-2015 15:04
Green Arrow natuurlijk! Budgy zal er alles aan doen om zijn stad te redden van het kwaad, in dit geval Steelport.

Zijn special move wordt "Bacon Fever". Budgy offert een klein stukje van zijn health op om, in ieder mogelijke richting, stukken bacon rond te schieten. Een gegarandeerd succes, everyone loves bacon. Yummy, bacon.
avatar van Toast
Toast ( 184 ) 06-04-2015 15:06
Budgy zou in het pak van The Tick gehesen moeten worden.

Speciaal hiervoor zou Budgy zich af en toe moeten laten zien op het forum door random in topics op momenten "Spoon!" te roepen (zoals The Tick)! Dat is gelijk de superkracht van Budgy, (her)kenbaar zijn.
avatar van Pierovic007
Pierovic007 ( 343 ) 06-04-2015 15:11
Hij zou een combinatie van hem zelf en Big Bullet Bill uit de Super Mario series zijn, waarbij zijn superhelden kracht hem in staat stelt om bij alle Winkels en Sites direct de laagste prijs in de systemen te zetten! Om zo ons in het hele universum de laagste prijs voor een game en game gerelateerd artikel te laten aanschaffen!!!
avatar van Xymie
Xymie ( 213 ) 06-04-2015 15:13
Ik moest gelijk aan spiderpig denken, maar budgetpig die budgetgames zoekt waar hij ook komt en om niet op te vallen een onzichtbaarheids cape!
avatar van ZeroGeass1
ZeroGeass1 ( 522 ) 06-04-2015 15:25
Evil Mr. Pork Chop! Hij kan een ton speelgoedaapjes op jou afschieten die je direct overrompelen waardoor een nederlaag al vast staat !
avatar van Mouser112
Mouser112 ( 859   1) 06-04-2015 15:36
Vleugels om snel aan prijs reacties te komen en laser ogen om prijsverschillen direct in tweeën te laseren! daarnaast moet hij 1 dikke voet hebben om zijn stempel te zetten op de mooiste prijzen!
avatar van DonAtello
DonAtello ( 919 ) 06-04-2015 15:46
Het kostuum + de kracht van the Flash, natuurlijk gebruik je het dan niet voor het goede van de wereld maar voor egoïstische doeleinden zoals je complete backlog van videogames uit kunnen spelen in één dag.

Want zeg nou eerlijk, eigenlijk willen we allemaal wel een beetje meer vrije tijd om te kunnen gamen, het is nooit echt genoeg c:
avatar van Galigula77
Galigula77 ( 376 ) 06-04-2015 16:05
Hij zou het pak van kick-ass aan kunnen doen.de site waar hij voor staat doet dat ook namelijk en t geld dat er aan t pak en gadgets bespaart is kan meteen weer naar goedkope games.zo is ie ook beschermd voor klappen van aanbieders die hoog de prijslijst staan en wraak komen nemen voor verkoop daling.
avatar van PepperPoker
PepperPoker ( 181 ) 06-04-2015 16:05
Budgy als een soort Robin Hood, geen superheld qua superkrachten, maar niets minder dan een legende. Omdat Robin Hood natuurlijk zorgt voor geld voor de armen ('budget'), en omdat ik mijn karakters uitrust met pijl en boog als het even kan
Zodat Budgy vanaf nu nog net even scherper op alle aanbiedingen mikt!
avatar van Dan
Dan ( 1994 ) 06-04-2015 16:06
Ik zou Modgy willen introduceren. De supermod die trollen, scalpers en alle andere mensen die rare bedoelingen hebben op dit forum van grote afstand kan bepoederen met zijn speciale modzaad.
avatar van Zane
Zane ( 65 ) 06-04-2015 16:13
BatPiggy ofcourse! He fights the big evil money grabbing corporations in the dark of the night to spot all the cheap deals and protect the ''poor'' gamers from life threatening prices!

Speciaal wapen zou uiteraard de zeer snelle virtuele batmobiel zijn met ingebouwde prijsscanners.



avatar van Mr_Mojo27
Mr_Mojo27 ( 1507   2) 06-04-2015 16:16
Budgy al vreetvarken. Een lazy ass pig die je opeet als je niet oppast. Geen superheld gedoe voor Budgy. Geef hem lekker een controller in zn handen en een luiestoel om de gehele dag te gamen.
avatar van Daanoontje
Daanoontje ( 174 ) 06-04-2015 16:17
Overdag gaat hij door het leven als Knorretje Krenterig, bankier, en moet hij financiele producten bedenken en verkopen. Hij werkt zogezegd voor de "man". Zijn bazen innen miljoenen aan bonussen, maken winst met de verkoop van fictief geld, niet terug te betalen leningen, negatieve rentes op spaargeld en zetten vele families op straat. Wat een held hè die Knorretje? Maar dit is slechts zijn dekmental en zijn doel is de wereld te veranderen.

Buiten 9 - 17 om staat hij namelijk beter bekend als Super Budgy. Super Budgy heeft misschien geen serum genomen waardoor hij bovenvarkenslijke krachten bezit, noch heeft hij een mechanische bigoutfit, maar Budgy bevecht de onrecht in de wereld door mensen bij te scholen met financiele kennis, duidelijkheid en transparantie over prijzen en verschillen te verschaffen en altijd te wijzen op de beste koopjes.

In de nacht voert hij geregeld prijsupdates uit en overdag checked hij menig website om de beste deals te zoeken. Daarnaast is hij de beroerdste niet om even een paar kilometer te rijden om voor iemand een koopje op te pikken en vervolgens gelijk op de post te doen.

We verdienen deze held niet, maar hij is er wel voor ons allemaal. Hij is misschien niet helemaal een moderne Robin Hood te noemen, maar hij is wel diegene die het dichst in de buurt komt. En de eerstvolgende keer dat je weer een koopje voorbij ziet komen denk dan allemaal aan die man met overgewicht in een strakke roze latexoutfit, groene dollartekencape aan en voorzien van een goedkoop plastic varkensneusje aan een elastiekje en weet dat hij het mogelijk maakt dat iedereen nooit de volle prijs voor een game hoeft te betalen en we daardoor allemaal teveel kopen en oorsponkelijk budget ver overstijgen. Dat is echter een probleem dat Super Budgy een andere keer moet aanpakken.
avatar van Chiilias
Chiilias ( 36 ) 06-04-2015 16:29
Arrow, pijl en boog. Cap op met donkergroene schmink bij zijn ogen! Heeft niet echt speciale krachten gewoon zo als in de serie
avatar van HaydenNL
HaydenNL ( 307 ) 06-04-2015 16:30
Een Power Ranger pak, omdat de helden van mijn jeugd waren en ze iedereen de baas waren. zijn superkracht is een extreem goed neusje voor games koopjes, hij ruikt aanbiedingen op kilometers afstand ;-)
avatar van Ivo001
Ivo001 ( 5577   17) 06-04-2015 16:42
Geen superheld, maar wel een echte held.
Budgy zou in het ruimtepak van Captain Olimar geplaatst moeten worden van Pikmin. En dan lekker de goedkope games uit de grond plukken en de euro's uit de vijand slaan.
avatar van Kh_puma
Kh_puma ( 1887   1) 06-04-2015 16:47
Teenage Mutant Ninja Budgy ofcourse! TMNB (ik weet het, klinkt als een broodje van de Subway) heeft als superkracht dat hij niet alleen aanbiedingen in de winkel, maar ook koopjes bij mensen thuis van kilometers afstand kan ruiken met zijn bovennatuurlijke speurneus! Daarbij heeft hij twee trouwe wapens: Zijn Labelmachine-3000 waarbij je alleen maar een prijs hoeft te denken en de Labelmachine-3000 labelt de game al, maar niet te vergeten ook zijn Nunchaku-Beat-Em-Up om scalpers, helers en ander gespuis mee uit de weg te ruimen!
avatar van Phille
Phille ( 54   2) 06-04-2015 16:48
Verdorie, Doobieters was er snel bij.
avatar van Asharon
Asharon ( 937 ) 06-04-2015 17:19



Ik zou Budgy graag als Dagobert Duck zien! Deze eend is zeker een (jeugd)held voor mij, en net als Budgy het budgetvarken let ook Dagobert op z'n centen.

Zoiets als dit:



avatar van Alphonse
Alphonse ( 327 ) 06-04-2015 17:27
Omdat budgy net zoals iedereen op dit forum erg zuinig is op zijn verdiende centjes is budgy onbreekbaar zodat niemand zijn muntjes van hem weg kan nemen. Dit komt voor hem natuurlijk ook heel goed uit want budgy is een beetje onhandig en met zulke kleine pootjes struikelt hij over alles heen. Daarom draagt hij kleine rolschaatsen met raketjes aan de zijkant zodat hij zich als een kanonskogel op zijn vijanden (voornamelijk bankrovers en tasjesdieven) kan afvuren. Zijn superhelden pak is daarom ook zwart (de kleur van een kanonskogel) en omdat hij zo minder snel gezien wordt in de nacht.
avatar van Gamerke1992
Gamerke1992 ( 228   1) 06-04-2015 17:37
The arrow(pig) aka the green arrow

The arrow doet er alles aan om zijn stad te redden. Deze variant kijkt breder en doet dit voor twee landen. Hij zorgt ervoor dat je steeds zo veel mogelijk waar hebt voor je geld. De bad guys kan je hier zien als de winkels met torenhoge prijzen. Hij zou zeggen: *naam van de winkel zelf in te vullen* you failed this gamer!



avatar van Stubborn
Stubborn ( 1077 ) 06-04-2015 17:38
Budgetman zal mijn optie zijn denk ik, met een rood en wit pakje en een cape achter hem in rood met een grote witte € teken er op.

Zijn speciale kracht is dat hij altijd de laagste prijs kan vinden en de wapen van hem is dat hij jouw wishlist in de gaten houdt en emailt als er een prijsverlaging plaats vindt.

Thank you budgetman for saving our €'s.
avatar van Luke
Luke ( 1414 ) 06-04-2015 17:55
Als "The Flash".

Supersnel bij de beste aanbiedingen en koopjes!





Heeft verder weinig toelichting nodig,....... toch?
avatar van Y2Jordy
Y2Jordy ( 935   12) 06-04-2015 18:02
The Pigminator,

Komt ons vanuit de toekomst waarschuwen voor de hoge game prijzen die eraan komen! Samen met jou probeert hij de daders te pakken!

I'll be oink!
avatar van Wklu
Wklu ( 64 ) 06-04-2015 18:04
Mix van Wonderwoman en misspiggy
Piggy met bovenmenselijke superkrachten!
avatar van Banapples
Banapples ( 860   9) 06-04-2015 18:19
Als onderdeel van the X-men. Hij maakt gebruik van serebro om overal de goedkoopste aanbieder te vinden.
Budgy is al een mooie naam die perfect binnen X-men past.
avatar van Jeffrey1
Jeffrey1 ( 25 ) 06-04-2015 18:28
Budgy kan als budgetvarken natuurlijk niet zonder zijn afprijslaser, kortingknaller en goedkopergranaten. Al deze voorwerpen stopt hij in zijn buidel, want ja, hij kan niet uit zijn grot komen zonder zijn hippe kangoeroe-kostuum. Hij vliegt door de straten met zijn helikopteroren en turbostaart, terwijl hij scandeert: "Willen jullie meer of minder goedkope spellen?". Terwijl het voetvolk "Minder, minder minder!" schreeuwt, springt hij de winkels in om de verkopers eindelijk eens te vertellen dat het toch wel gewaardeerd zou worden als hij een paar eurootjes van de prijs afgooit en dat hij het zeker fijn zou vinden als zij enkele procentjes korting geven, omdat hij anders weer met de staart tussen zijn benen de winkel uit moet lopen.

Driemaal hoezee voor onze verlosser, Budgy, het varken in een kangoeroe-kostuum! Hoezee, hoezee, hoezee!
avatar van TrueNeophyte
TrueNeophyte ( 92 ) 06-04-2015 18:39
Ja, laten we eerlijk zijn, elk varken heeft al een superkracht, the power of bacon! Dus mijn voorstel zou zijn een pak van een eitje bovenop en een broodje er onder
avatar van MrLuca11
MrLuca11 ( 80 ) 06-04-2015 18:42
Budgy zijn onbekende kracht zou zijn: het worden van een rode hulk.
Budgy zou dus de hulk in het rood zijn, zijn superkracht is natuurlijk het intimideren van zijn vijand door middel van zijn rode postuur. Doordat Budgy vaak boos is over de hoge prijzen van de games, wordt hij vaak de hulk. Hoe hij zichzelf er van kan behouden om niet altijd de hulk te worden?
That's his secret, he's always angry
avatar van Bigds9fan
Bigds9fan ( 9380   14) 06-04-2015 19:23
Een paarse dildo pak met de krachten om mensen in de kont te baaien. Deze krachten worden gebruikt om bankiers en zo eens een koekje van eigen deeg te geven.
avatar van Arcturion
Arcturion ( 1446 ) 06-04-2015 19:48
Super Biggy om overal snel lage gameprijzen te vinden en het overal voor elkaar brengen. Rood met blauw zal mooi zijn.
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 25557   20) 06-04-2015 20:09
Prachtige prijs weer

En Budgy is natuurlijk van alle markten thuis, dus heeft elke maand een andere outfit van een van de vele bekende superhelden om aan te trekken. Dus ook elke maand een andere speciale kracht, maar altijd heeft Budgy daarnaast natuurlijk ook een PRIMA NEUS voor alle koopjes en aanbiedingen zodat wij Budgetgamers niets missen
avatar van Bas de bom
Bas de bom ( 39 ) 06-04-2015 20:26
een biggetje die kan teleporten en dan goede dingen doet. Zo'n spaarpot biggetje. als je ring gestolen is wordt je de volgende dag wakker en dan ligt je ring er met een piggy-muntje erbij
avatar van Valuna
Valuna ( 288 ) 06-04-2015 20:43
Geen superheld zonder strak pak of cape! Budgy is a varken, dus een cape zou fantastisch zijn. Misschien zou telepatische krachten leuk zijn waarbij budgy bij ons een bel ringt om geld te besparen bij het kopen van games.
avatar van Sketsboy15
Sketsboy15 ( 558 ) 06-04-2015 21:08
Hij komt gewoon in een batman pakje! Hij verslaat alle hogen prijzen speciaal voor de budgetgamers! Hij heeft gewoon pure kracht en verschijnt uit het niets en met zen turboauto weet ie elke sec een hoge prijs te pakken te kunnen nemen
avatar van KDBgames
KDBgames ( 597 ) 06-04-2015 21:31
Als Goku of course. Hij is super powerfull and kan de Kamehameha wave doen. Hij kan vliegen en he's gonna kick some ass. Wat verwacht je anders van de sterkste Saiyan.
avatar van LorenzElbersen
LorenzElbersen ( 74 ) 06-04-2015 21:32
Budgy krijgt natuurlijk een super straks latex pakje aan waardoor hij een onweerstaanbare big wordt, met zijn tinder-skills en geweldige one-liners laat hij ieder vrouwenhart smelten. Met zijn gemiddelde aantal matches per uur van 75 zit er elke dag wel een date tussen voor budgy zo komt hij nooit droog te staan, dit alles geeft hem natuurlijk de nodige energie en voldoening om er weer flink tegenaan te gaan voor ons budgetgamers om de beste prijzen te vinden voor jong en oud
avatar van JoostKidding
JoostKidding ( 22 ) 06-04-2015 21:34
Hij zou BudgyMan heten.
Wanneer het licht is die een klein schattig varkentje met weinig inhoud in zich.
Maar in het duister wordt hij ietwat groter en gespierder varkentje oftewel een koopjeszoeker die je met een gratis app (Te downloaden in de play store en de app store) via 4G kan besturen
om de goedkoopste game(s) te zoeken maar niet alleen games ook bijv. headsets, console's etc..

avatar van Wasabi!
Wasabi! ( 1476 ) 06-04-2015 21:44
Ik weet wel hoe zijn vriendin er uit ziet.


Superpower: bacon slap, tail whip
En voor geval in nood met je mobiele gaming apparaat, via zijn neus als stopcontact stroom voorzien....
Costume: alles, behalve dit........ een varken houdt van poep en modder, maar moet wel schoon verschijnen...


avatar van Chewbaka
Chewbaka ( 1319   8) 06-04-2015 21:56
Gewoon Budgy, hij heeft geen naamsverandering nodig. Hij heeft echter wel een superpower die ons allemaal zal helpen. Wanneer één van ons gamers een game wilt kopen die niet voor de laagste prijs gaat, komt hij aangewaggeld als een flits om je van een miskoop te behoeden. Op deze manier zorgt Budgy ervoor dat wij allemaal goedkoop aan onze games blijven komen!



avatar van Camo1981
Camo1981 ( 113 ) 06-04-2015 22:06
Rode Baron.





Special power(s): Onkruidverdelger.
avatar van Makazu
Makazu ( 18 ) 06-04-2015 22:17
(...) forced by the industry, Budgy became a Budgeteer. A brave pioneer on the fore front of best deals. Leader of a thriving community. Rebels who refuse to pay 59.95 euro for a new release. Wearing a red cavalier, matching red mask and a sharp rapier. He carves his initials in games that are just too expensive: 'BG'
avatar van Phaross
Phaross ( 2731   44) 06-04-2015 22:32



Minecraft mega Budgy: he really whips the llama's ass! Tovert met zijn superkrachten alle games om in Freeware!!!
avatar van Mellie
Mellie ( 1026 ) 06-04-2015 22:49
Om in de stijl van de Budgetgaming en de prijs, de special Edition van Saints Row 4 te blijven, zou ik Budgy in een Wizard outfit hijsen!




Met de krachten om iedereen elk gewenste prijs te geven in zijn of haar wishlist en om natuurlijk glaasje te draaien met de Weeja-bord..

But beware..
avatar van TmoomT
TmoomT ( 590 ) 06-04-2015 23:02
Spider-Pig, Spider-Pig.
Does whatever a Spider-Pig does.
Can he swing from a web?
No he can't, he's a pig.
Look out.... here comes the Spider-Pig.
avatar van Reiverdemon
Reiverdemon ( 1439   3) 06-04-2015 23:15
Super saver.
De superheld die bij elke aankoop te hulp schiet om de beste deal te vinden.
avatar van Immortalbenny
Immortalbenny ( 447 ) 06-04-2015 23:48
We kleden hem aan als Abraham Lincoln zetten em op een eurobiljet en maken daar een tshirt van. Die doen we em dan aan als outfit. En hij heefr maar 1 superkracht nodig dat is alle games spotgoedkoop maken voor de gamers ter wereld.
avatar van Raylan
Raylan ( 76 ) 06-04-2015 23:56
Als de Genki katapult.




Iedereen die Saints Row heeft gespeeld weet wat dat betekent.
avatar van Dudeson
Dudeson ( 227 ) 07-04-2015 00:19
Net als Oolong van dragonball z, een shapeshift varken. Wel wat heldhaftiger dan Oolong uiteraard



avatar van Asuracry
Asuracry ( 1904 ) 07-04-2015 00:36
Spiderman pak, zodat hij als spiderpig de biggetjes kan redden van de boze wolven

Zijn belangrijkste speciale power is natuurlijk het stevig maken van huizen met zijn spider shot, zodat de boze wolven de huisjes van de onschuldige biggetjes nooit meer kunnen slopen - ofwel: wegblazen. Uiteraard gebeurt deze versteviging van het huis zo goedkoop mogelijk, het blijft natuurlijk een budget held!



avatar van Why So Serious?
Why So Serious? ( 3317 ) 07-04-2015 08:33
The Joker natuurlijk. Met zijn enge lach maakt hij iedereen bang.



avatar van RudyV
RudyV ( 308 ) 07-04-2015 08:57
Hij zou een soort telekinetische kracht moeten krijgen. Zodat hij zonder dat ze het door hebben de prijzen kan aanpassen bij de Media Markt. De prijsbordjes die ze nu hebben zijn dan easy aan te passen naar een voor de gamer een mooie prijs. De rest vd winkels gaat dan zelf mee Leve de laagste prijs garantie. En dan noem ik hem de Ik Ben Toch Niet Gek Man?!
avatar van Vanillah
Vanillah ( 711 ) 07-04-2015 08:57
Vliegende krachten net als budgie de kleine helikopter.
Checkt en vergelijkt vliegensvlug aanbiedingen voor de beste deals.
avatar van SoundGamer
SoundGamer ( 54 ) 07-04-2015 09:04
Budgy en de website budgetgaming brengt mensen samen. We vormen met z'n alle één eenheid, een community. Ik denk daarom dat daar de kracht van Budgy ligt en voor mij is hij daarom ook een superheld!
avatar van Pug205GTi
Pug205GTi ( 4864 ) 07-04-2015 09:04
USB Budgy, hij vliegt je computer in en veranderd alle prijzen van webshops waar games te koop zijn naar budgetprijzen.



avatar van King Bowser
King Bowser ( 15698 ) 07-04-2015 09:12
Maak kennis met mijn Super Budgie!




Deze Super Budgie is een speciale 'one-of-a-kind' Budgie. Hij heeft niet echt een pak, het is meer een soort camouflage. Zoiets als een kameleon, zoals een kameleon zijn kleuren kan veranderen naar zijn omgeving kan Super Budgie zijn pels veranderen naar verschillende prijzen en kleuren.
Zo krijg je een duidelijk (of rommelig) overzicht van prijzen bij Super Budgie.

Een paar aanvallen van Super Budgie zijn:

* Halveren. Bij halveren hakt, slasht, breekt en schopt Super Budgie de prijzen keihard door midden. Hij kan het ook in een andere variant doen, dit is beleefd overleggen met de verkoper, de laatste optie zorgt er helaas wel voor dat de aanval maar 98% raak is, dus niet altijd succes heeft.

* Bodemprijs. De aanval Bodemprijs zegt eigenlijk wel genoeg. Maar hiermee duikt Super Budgie naar de bodem van wat dan ook, de zee, de oceaan, de put, de tas, de grabbelton, verzin het maar en Super Budgie doet 't om op die manier de laagste prijs (bodemprijs) naar boven te halen. Al zitten ze nog zo goed verborgen, Super Budgie vindt het. Deze aanval raakt altijd 100%, maar het kan wel eens zijn dat de bodemprijs hoger is dan je had gehoopt.

* Afprijzen. Met deze aanval prijst Super Budgie af. Deze aanval raakt ook niet altijd, want het is een best wel unieke aanval. Als je deze aanval selecteert, moet je daarna het aantal procent invullen hoeveel korting je wil. Als jij 10% korting wil, gaat de kans dat deze aanval raak gaat wel met 10% naar beneden. Wil je het dus gratis en vul je bijvoorbeeld 100% in, dan is de kans niet 0%, maar 0,01% omdat 0% natuurlijk mis is. Je maakt dus gek genoeg wel kans op die gratis PS4 console met 500GB en een game (bundle) maar de kans is echt super klein (helaas) De beste keus vind ikzelf altijd nog 30% tot 40%. Die raken wel redelijk vaak.

Als Super Budgie in een winkelcentrum loopt, voelt elke winkel die game gerelateerde dingen verkoopt een ontzettende druk. Alsof de hoge baas je winkel komt checken, alleen dan dat hij ook nog dingen mee neemt. Je weet nooit welke winkel Super Budgie toeslaat en welk product hij aanvalt en welke aanval hij gebruikt.

Zwakke punten van Super Budgie zijn overigens

* Niet mogelijk i.c.m andere acties. Super Budgie kan helaas geen aanvallen doen op producten die niet onderhandelbaar zijn in prijs. Super Budgie kan knokken tot hij een ons weegt, maar uiteindelijk wint de ''Niet mogelijk i.c.m andere acties'' en slankt Super Budgie enorm af wat slecht is voor zijn stamina..

* Blijvend in prijs verlaagd. Blijvend in prijs verlaagd zegt eigenlijk voldoende. Lager kan niet, want het is al blijvend in prijs verlaagd. Als Super Budgie deze aanvalt, komt er elke keer een euro bij zijn volgende aankoop bij.

Wat de zwakke punten van Super Budgie precies inhouden en welk effect het heeft op Super Budgie op bijvoorbeeld langere periodes is vooralsnog onbekend. Het is een zeer zeldzaam dier en zijn aanvallen zijn nog mysterieuzer. Onderzoekers zeggen dat het een soort varken is die bij de geboorte in de bak met prijskaartjes is gevallen, anderen zeggen dat het een dier is wat op een varken lijkt maar het niet van onze planeet komt. Weer anderen zeggen dat Super Budgie begonnen is als normaal varkentje, maar hij zich anders dan anderen voelde, is overvallen en bedreigd werd met een stickerpistool/prijsknaller en daardoor in de goot lag voor dood terwijl er een chemisch goedje door de goot stroomde en hij daardoor deze super krachten heeft ontwikkelt.
Mijn mening? Ik zou het niet weten, maar Super Budgie is zeer vriendelijk als je van zachte prijsjes houdt en Super Budgie aardig vraagt jou te helpen.

Verder wens ik iedereen succes met deze vette wedstrijd zoals altijd op BudgetGaming
avatar van Ardum
Ardum ( 168 ) 07-04-2015 09:24



Ontmoet Batpig, overdag een miljonair playboy die zijn geld verdiend door mensen de beste prijzen te bieden via Budgetgaming, maar snachts een ware crimefighter. Zijn krachten bestaan uit een intense vlammewerper en de bacon ray (een straal die alles in bacon veranderd). Dit is de ultieme superheld.
avatar van Kaminari
Kaminari ( 351 ) 07-04-2015 10:05
Captain Quark van Ratchet & Clank, coward by day, bacon by night.

"With mediocre power comes no responsibility"
Not Uncle Ben.
avatar van Ep5ar
Ep5ar ( 32 ) 07-04-2015 10:12
Captain Endeavor. Met zijn laserogen smelten de hoge prijzen weg!
avatar van Joseph4820
Joseph4820 ( 304   4) 07-04-2015 10:44
Als SuperBudge.
Met zijn röntgenogen kijkt hij door alle duren spellen heen om zo de goedkoopste te vinden.
avatar van Cmpunk
Cmpunk ( 328 ) 07-04-2015 11:25
budgy moet meer de superhero kant op en net zoals cyclops een gerichte laser uit zijn neus moet kunnen schieten.
hij heeft een neuskapje om de powers te kunnen beheersen.
maar als de prijzen van games te hoog worden kan hij zich niet meer beheersen en zal ie een megastraal schieten zodat de winkel niks meer kan verkopen.
avatar van Niewsie
Niewsie ( 598 ) 07-04-2015 11:48
Budgerine! Met z'n hoefjes van adamantium hakt onze superbig alle prijzen in mootjes om de arme Budgetgamer in deze moeilijke economische tijden een handje te helpen!



avatar van Mx-KAEY
Mx-KAEY ( 207   2) 07-04-2015 13:19
Budgy de kleine helicopter natuurlijk! Een vliegend varken, dat van hot naar her vliegt om gamers in nood te redden, of nood supplies van games te dumpen (pun intended, dump prijzen )
avatar van Heart1982
Heart1982 ( 646   4) 07-04-2015 14:36
Gewoonweg teveel inspiratie!!

AssassinsPig
Edzio kostuum.
Gaat als een rebel tekeer bij het zien van hoge prijzen.

NinjaPig
Gewoon in het zwart.
Hakt prijzen doormidden met zijn katana.

SuperPig
Rode cape.
Vast niet origineel, maar met zijn laserogen scant hij prijzen en vecht zo tegen het onrecht in de wereld.

Pulk
Groen.
Wordt boos wanneer hij een te hoge prijs ziet en man o man, die wil je niet boos maken.

IronPig
Rood en goud
Past automatisch alle prijzen aan naar de voordeligste

zo kan ik nog wel even doorgaan....
avatar van Computerfiguur
Computerfiguur ( 349 ) 07-04-2015 16:59
Buddy zou er niet veel anders uit zien als nu
Zijn schattigheid zorgt ervoor dat hij niet opvalt. Als hij nodig is voor het bestrijden van kwaad draagt hij een rode cape, dat heeft ie gezien bij Superman. Hij heeft een klein wapen waarmee hi, als hij schiet, mensen verkleind. Deze worden hierdoor net zo groot als een vingerhoedje. Maar ook al het andere aan levende wezens is zo te verkleinen. Omdat Buddy niet van moorden houd, houd hij de vijanden in potjes en verzorgd hij deze als huisdieren. Zijn naam blijft gewoon Buddy.
avatar van CurlyKirby
CurlyKirby ( 700   1) 07-04-2015 17:27
Buggy the clown, omdat het kan.

bari bari no mi
avatar van Laydc
Laydc ( 115 ) 07-04-2015 17:39
Budgy doet zijn intrede als de zesde Guardian Of The Galaxy. Een ruige big in een rode leren outfit om budgetgamers uit de brand te helpen. Wie had ooit gedacht dat een big zo tof kon zijn.
Budgy drijft shops met belachelijke prijzen naar de afgrond door deze in de schijnwerpers te zetten met zijn enorme lightbeam-neusgaten. Vervelende shops krijgen een fikse stroomstoot na. We won't let the economic recession take over our universe! En dan zijn er altijd nog zijn vrienden...
avatar van _Casper_
_Casper_ ( 499 ) 07-04-2015 17:40
Als de Reverse Flash!!!!! met n gele cape!!

Hij zou 2 weken naar de toekomst rijdreizen om de game aanbiedingen van dan te gaan bekijken! Want niks is vervelender dan dat als je recent een game gekocht heb en 1-2 weken later zie je dat hij voor een aantal tientjes goedkoper in de aanbieding is!!!
avatar van Randomgamer
Randomgamer ( 11 ) 07-04-2015 20:51
Budgy moet zich als zorro verkleden. Hij heeft een stofzuiger die overal de goedkoopste prijs 'opzuigt', bovendien kan die stofzuiger ook schieten die budgetgamers' concurrenten elimineert.
avatar van Dinegs
Dinegs ( 559 ) 07-04-2015 21:08
Spider pig!!! (wel ondersteboven natuurlijk)
avatar van PBJ85
PBJ85 ( 394   1) 08-04-2015 09:15



Spare Rib Piggy!

Met een KRACHTIGE smaak! en natuurlijk vuur bestendig!
avatar van Doodgraver
Doodgraver ( 615 ) 08-04-2015 11:49
Is het een vogel? Nee! Is het een vliegtuig? Nee! Het is... Money Pig! Maar wat zijn zijn speciale krachten? Hij vliegt in het rond, want varkens kunnen nu eenmaal vliegen, en gaat op zoek naar arme Budgetgamers. Zodra hij er 1 gevonden heeft, gebruikt hij zijn speciale Jackpot aanval. Er komt geld uit zijn gat... aan de bovenkant... en geeft de budgetgamers zo genoeg geld om te veel games te kopen.
avatar van Remedy
Remedy ( 1287   2) 08-04-2015 11:50
Tuxedo Budgy, gewapend met scanner.

Budgy vergelijkt overal de kosten van spelletjes via zijn scanner (smartphone). Daardoor kan Budgy veel besparen op inkoop spelletjes. Door alle bezuinigingen kan Budgy luxe producten aanschaffen, zoals een mooi pak!

Wat is er nou mooier dan Budgy in tuxedo?
avatar van Barry55
Barry55 ( 339 ) 08-04-2015 12:11
Doormiddel van de weeja bord: roept budgy zijn geest op om zijn tegenstander te laten schrikken en/of geruisloos te elimineren.
avatar van Barry55
Barry55 ( 339 ) 08-04-2015 12:11
pfff dubbel
avatar van IJzenrub
IJzenrub ( 12 ) 08-04-2015 15:50
Ik zou Budgy in het pak van Hancock hijsen, dat is volgens mij nog steeds een van de beste superhelden.

Zijn krachten zullen ook overeenkomen met die van Hancock, al gebruikt Budgy ze natuurlijk om onze portemonnaies the beschermen
avatar van Jethunt
Jethunt ( 1436 ) 08-04-2015 22:20
Iron piggy die met zijn laser ogen de prijzen van games en consoles uit alle winkels door midden snijdt waardoor hij onze portemonnees beschermt zodat wij meer games kunnen kopen en meer plezier hebben! dus hij heeft de kracht om prijzen te verlagen en onze portemonnees beschermt
avatar van Eshura
Eshura ( 658 ) 08-04-2015 23:06
Budget the dead asking gamer Buddy.
Overdag is hij al een speciaal varken, hij beschermt onschuldige gamers van te hoge prijzen. 's Nachts speelt hij echter op zijn Wee-ja bord. Hij roept de doden aan en zij zullen zijn gebeden beantwoorden. Ze geven hem de beste game deals waarvan het doodzonde zou zijn om die te laten liggen.

Voor wie het niet door had (en ik zou het eigenlijk niet mogen verraden) dit gaat over onze Budgy!
avatar van Poppi
Poppi ( 8 ) 09-04-2015 14:38
in het pak van "Sail Cat" zodat hij al zijn vriendjes uit het blik kan bevrijden
avatar van Justout33
Justout33 ( 95 ) 09-04-2015 21:20
Playstation! Xbox! Wii! PC! Blu-ray!

By your powers combined...

I am...

CAPTAIN BUDGY!



avatar van Blackdevil235
Blackdevil235 ( 712   3) 11-04-2015 09:11
Quote:
Piggy Parker aka Spiderpiggy

(picture)

Hij zou alle goed geprijsde games met zijn spider web bij elkaar brengen om ons aan koopjes te helpen. Een varken van het volk.

heb je die tekening zelf gemaakt? zo niet is het copyright schending en gaat de ps4 naar die persoon van wie de tekening is. ahh ok dit is niet youtube hehe