Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App Download de iPhone App

Prijsvraag: Maak kans op Mortal Kombat X goodiepakket (x5) en game (x1)

We bestaan dit gehele jaar tien jaar en ook al hebben we heel wat festiviteiten gehad, houden we gedurende het gehele jaar zo nu en dan nog een extra prijsvraag, steeds weer met een andere uitgever. Deze week is daarbij niemand minder dan Warner Bros aan de beurt!


Maak kans op een Mortal Kombat X goodiepakket! (x5) en 1 x de game!
Sindskort ligt de nieuwe Mortal kombat in de winkels en het goede nieuws is dat Mortal Kombat X goed ontvangen wordt in de pers. Mortal Kombat lijkt hier mee dan ook weer helemaal terug te zijn. Velen van jullie die de serie een warm hart toe dragen zullen vast al druk aan de slag zijn met deze nieuwste aanwinst. Maar de vraag is, ben je wel goed gekleed voor deze strijd? Zo niet, dan geen zorgen! Want deze week kun je hier alsnog de juiste uitrusting winnen! Om de strijd straks in stijl aan te kunnen gaan, vergeven we vandaag vijf goodie pakketjes met daar in:
- Mortal Kombat T-shirt (Maat L of XL)
- Mortal Kombat Headband
- Mortal Kombat beanieVan de beanie hebben we helaas geen foto, maar in ieder geval alles wat je nodig hebt om helemaal voorbereid voor de dag te komen! Maar dat is nog niet alles, want bij één van de vijf pakketjes stoppen we ook nog eens Mortal Kombat X voor de Xbox One erbij! Kortom, waar wacht je nog op? Get over here!! Mee doen!Maar wat moet je doen?
Maar om zo’n mooi pakketje binnen te slepen moet je natuurlijk wel weer wat doen, dit keer is het zaak om eens diep in het geheugen te graven naar die tijden van vroeger, of wie weet was het wel een heel recent moment met de nieuwste Mortal Kombat. In ieder geval, geef in een reactie antwoord op de volgende vraag:

Wat was één van jou meest memorabele momenten in een Mortal Kombat game? Heb je weinig Mortal Kombat gespeeld, dan mag het ook van een andere fighting game zijn. Vermeld ook je maatvoorkeur voor het shirt

Een memorabel moment kan bijvoorbeeld een ultieme strijd geweest zijn met vrienden, of een online match die je ter nauwernood overleefde, of het behalen van een bepaalde trophy/achievement. Kortom, laten we eens kijken wat onze ervaringen als community zijn geweest met fighting games!

Tot Slot
De prijsvraag loopt nog tot en met aanstaande vrijdag 28 april 23:59, de winnaars worden uiterlijk zondag bekend gemaakt. We bedanken Warner Bros voor het beschikbaar stellen van de prijzen!
Je mag hier onder ook gewoon reageren, maar alleen de reacties met een antwoord op de vraag en vermelding van de maatvoorkeur doen mee in de loting! Heel veel succes iedereen!

Laatste reacties

avatar van Sky-F
Door Sky-F (411 reacties) op 28-04-2015 10:58
( PM )
Voor mij is Mortal Kombat ook jeugdsentiment. Met mijn vrienden achter de SNES en uren spelen. En dan eindelijk een fatality onder de knie...Wow those were the days.

Maat XL
avatar van Niels_w
Door Niels_w (120 reacties) op 28-04-2015 10:58
( PM )
Mijn memorabele moment was, dat ik 3 jaar geleden bij mijn vader thuis zijn originele Nintendo Gameboy vond (zwart/wit), ik nieuwe batterijen erin stoppen en hij deed het! Toen was ik al helemaal blij, keek ik tussen de games zie ik ineens Mortal Kombat liggen!! Toen begon ik te spelen en sindsdien ben ik helemaal weg van Mortal Kombat, heb alleen de nieuwste nog niet, heb wel een. Xbox one ;) Maat L heb ik ook!
avatar van DonnyCong
Door DonnyCong (167 reacties) op 28-04-2015 10:59
( PM )
Mijn meest memorabele moment voor Mortal Kombat was op de SNES. Waar ik bij het tweede deel met Kano wilde spelen. Om erachter te komen dat hij niet in de game zat. Wat uiteindelijk niet helemaal waar bleek, want hij werd gevangen gehouden op de achtergrond van een van de mappen.

Maat: L heeft mijn voorkeur!
avatar van Thijsknvb
Door Thijsknvb (541 reacties) op 28-04-2015 10:59
( PM )
Mijn beste mortal kombat moment, was toen ik mijn broer een paar potjes achter elkaar had ingemaakt, en hij de controller tegen de muur aan gooide. Ik heb nog nooit zo hard gelachen Hij wat minder, want hij moest de schade van de muur betalen en een nieuwe controller.

Ik doe graag mee vor maat L
avatar van Mithrandir
Door Mithrandir (758 reacties) op 28-04-2015 11:05
( PM )
Vrijdag 28 april?

Ik ben geen geweldige fighter, maar heb inmiddels toch redelijk wat tijd in Dead or Alive 5 zitten. Meest memorabel was het moment dat ik in de Vita editie de Touch fight ontdekte, waarin je de gevechten ineens vanuit first person perspectief kon uitvechten. En na een uurtje vechten unlock je dan vervolgens de 'OMG' mode, die vooral de adolescente jongeren aan zal spreken: de borsten van de dames vechters beginnen een volledig eigen leven te leiden, en bouncen dat het een lieve lust is. Realistisch? Nah. Afleidend: jazeker!

Mocht ik toch voor een MK goodiepakket in aanmerking komen, dan graag XL, de game is niet nodig, ik heb geen XBox...
avatar van SID NL
Door SID NL (4 reacties) op 28-04-2015 11:07
( PM )
Mijn meest memorabele moment was toch de eerste keer dat het in de arcade hal terecht kwam. Ik zag de fatality voor het eerst van Sub-Zero, die ik nog tot op heden de bruutste fatality vind.

Ik heb maat L :)
avatar van Poa1903
Door Poa1903 (480 reacties) op 28-04-2015 11:08
( PM )
Ik ben pas vanaf Mortal Kombat vs DC Universe ingestapt, en meteen in dat spel begonnen mijn vrienden om eindeloos de zelfde 'tikki-takka' move te doen. Oftewel: eindeloos korte slabewegingen.. Om gek van te worden! Toen maar geoefend totdat ik een antwoord had op ze haha.

Maatje L graag!
avatar van Mr_Mojo27
Door Mr_Mojo27 (1407 reacties) op 28-04-2015 11:11
( PM )
De BABALITY's in Mortal Kombat. Het was toen wel geinig Heb vele tegenstanders zien veranderen in een baby.

Maat L aub.

avatar van Manny Jackson
Door Manny Jackson (21 reacties) op 28-04-2015 11:15
( PM )
Koningsdag was zeker een goeie voor jou, vandaag is al de 28ste :p

Mijn meest memorabele moment voor Mortal Kombat was op de Sega Genesis - meer memorabel dan mijne eerste Fatality was toen ik voor het eerst alle secret karakters (haha, al met de letters K binnen!) Smoke, Jade en Noob had gevochten. Dus je weet hoe old-school ik ben!

Graag een maat L + zou heerlijk om de spel ook te winnen!
avatar van KDBgames
Door KDBgames (548 reacties) op 28-04-2015 11:17
( PM )
De eerste keer dat ik "TOASTY" hoorden na het vechten tegen een vriend. Ik zat op de grond te rollen van het lachen en me vriend keek me aan alsof ik een idioot was. Maar toch, ik vond het hilarisch dat te horen na een bloederig gevecht.

Maat XL, thank you BG ^.^
avatar van URL
Door URL (418 reacties) op 28-04-2015 11:21
( PM )
ABACABB


aka de blood code - die ik na al die jaren nog steeds uit het hoofd weet :)

(maat L)
avatar van Broodjekipkorn
Door Broodjekipkorn (435 reacties) op 28-04-2015 11:24
( PM )
Heb helaas nog nooit Mortal Kombat gespeeld, maar speelde vroeger regelmatig Tekken op de PS1 met de vriend van mijn zus. Wat was dat leuk, maar helaas verloor ik regelmatig. Toen heb ik flink geoefend en heb ik met een gevecht met Paul Phoenix tegen Eddy Gordo keihard van hem gewonnen!

Maat XL. Wat een top winactie!
avatar van Niels
Door Niels (18253 reacties) op 28-04-2015 11:24
Rol: Community event manager
( PM )
Mijn favoriete moment was, nadat ik Mortal kombat 3 en Ultimate mortal kombat 3 had overgeslagen, Mortal kombat trilogy voor het eerst opstarten en samen met een vriend IEDERE vechter uitproberen.

En iedere keer vlak voor er een van ons dood was op pauze zetten om even het papiertje met fatalities erbij te pakken die ik had opgezocht in het computerlokaal van school met dial-up .

Maat L t-shirt.
avatar van Benfiquista
Door Benfiquista (11 reacties) op 28-04-2015 11:29
( PM )
Stiekem wegrennen van huis om in de Bart Smit Mortal Kombat te gaan spelen op de Gameboy.

Was toen in het nieuws door het grove geweld. Maar het viel best mee met die 5 kleurloze pixels.

Maat S.
avatar van Jdc
Door Jdc (214 reacties) op 28-04-2015 11:32
( PM )
GET OVER HERE!

Priceless

Maat M
avatar van M Monster D
Door M Monster D (1378 reacties) op 28-04-2015 11:34
( PM )
was er altijd zo slecht, m'n broer speelde het en ik keek mee, elke keer weer met verbazing zien hoe iemand onthoofd wordt na een gruwelijke battle, en zelf kwam ik niet verder dan iemand omver trappen met het saaiste einde in de geschiedenis van Mortal Kombat, vond de game toen ook veel vetter om te kijken dan te spelen, zou nu anders zijn, nu zou ik staan te popelen om de controller over te nemen.

een memoriaal beeld heb ik niet echt, gewoon elk gevecht was even gruwelijk.

maat: XL
avatar van JJNL77
Door JJNL77 (45 reacties) op 28-04-2015 11:36
( PM )
Mijn beste momenten, waren in een andere game, ik heb nog nooit Mortal Kombat gespeld ben er wel benieuwd naar.
In super Smash bros het moment, wanneer het gelijk op gaat en je bijna eruit wordt geslagen en nog net kan terugkomen, en dan een dikke comeback te maken!
avatar van Chewbaka
Door Chewbaka (1189 reacties) op 28-04-2015 11:44
( PM )
Mijn mooiste moment is nog steeds het moment dat ik Mortal Kombat kreeg op de SNES. Ik was op dat moment veels te jong () en mijn moeder dacht dat ze een leuk kerstkado voor mij had gevonden. De game was 2e hands en er zat dan ook geen doosje bij. Zij heeft echter nooit geweten wat voor game het was, anders was ik hem sowieso kwijt geraakt

mijn eerste fatality welke ik geheel onbedoeld had uitgevoerd deed de mond van mij en mijn broer wijd open vallen. Nog nooit hadden wij in een game iemands kop er af geslagen en sinds dat moment is het mijn favoriete fighting game geworden. Mortal Kombat kent geen grenzen en is echt de enige in zijn soort!

Voorkeur shirt: maat L
avatar van Cypher XCII
Door Cypher XCII (1486 reacties) op 28-04-2015 11:44
( PM )
Mijn mooiste momenten zijn toch echt wel wanneer je bijna op verliezen staat en 'm toch nog finaal afmaakt en vervolgens ook nog een fatality of een babality toevoegt Tot heden is Mortal Kombat mijn favoriete fighting game. Het is een game waar je echt skills voor nodig hebt en dus niet zomaar kunt button-bashen.

Effe iets anders. M'n vader en een maat speelde vroeger altijd Mortal Kombat 4 naast Mario kart
Ben destijds toen geschrokken toen de maatje van m'n vader de fatality van Scorpion deed. Had het nog nooit eerder gezien en de eerste keer schrok ik zo erg dat ik de nacht niet meer fatsoenlijk kon slapen. Iets wat ik nooit meer vergeet.

Voorkeur maat shirt: M
avatar van Ps3_boy
Door Ps3_boy (44 reacties) op 28-04-2015 11:48
( PM )
gezien de meest recente playstation 3 sale mijn mortal kombat 9 uitgebreid met alle characters en outfits en besloten om samen met een kameraad weer eens een test your luck match tegen elkaar te doen. Na de eerste te hebben gewonnen en de 2de te hebben verloren besloten we het op de laatste aan te laten komen. Met adrenaline op 110 en licht zweet op de handen net verloren helaas maar nog nooit zo genoten ervan

shirtmaat graag XL S.V.P
avatar van ShadyAce
Door ShadyAce (1227 reacties) op 28-04-2015 11:48
( PM )
"Wat was één van jou meest memorabele momenten in een Mortal Kombat game?"

Damn dat zijn er zo veel, van de eerste Mortal Kombat die ik volgens mij via via op floppy had gekregen en waarmee ik met m'n broer probeerde de bruutste fatalities uit te halen, geweldig, tot later wanneer ik "eindelijk" m'n eigen pc'tje had en Mortal Kombat 4 uit kwam, damn wat een geweldige game was dat! Zo veel characters, zo veel bruut heid, dat was ook de game waar ik het meest verliefd ben geworden op Raiden met z'n epische "HABULABULAAA" vliegaanval. ^^
Toen moest ik aanzien hoe MK een aantal waardeloze titels uitbracht die me absoluut niet konden bekoren, tot dat flink wat jaartjes later Mortal Kombat(2011) uit kwam, alles zag er zo ziek uit in 720, de fatalities waren beter dan ooit, de X-rays zagen er bruter dan bruut uit, ik heb zo veel zaterdagavonden met maten over de vloer gezeten flink aan het bier en maar schelden en vloeken op elkaar omdat je ruggegraat er weer eens uitgetrokken word nadat je nét die ene combo miste. Awesome!
Nu sinds een tijdje is het dan ook die hard MK X spelen, en misschien is dat wel mijn meest memorabele moment.. ik heb namelijk een maat die belachelijk goed is in fighting games. Gooi er maar een willekeurige in en na 3 potjes combo'd hij je zo ziek van de map af dat je er eigenlijk al gelijk klaar mee bent Maar die 1e avond MK X met z'n allen, heb ik iedereen zó hard afgemaakt Constant gewonnen, ook van die maat die normaal zo goed in deze games is, en dat heb ik er dan ook even heel fijntjes ingewreven natuurlijk Mortal Kombat is gewoon een geweldig geniaal concept waarmee ik me in ieder geval nog jaren ga weten te vermaken!

Oja shirtmaat.. doe maar M dan mocht ik winnen ^^
avatar van DragonflySoldier
Door DragonflySoldier (5873 reacties) op 28-04-2015 11:51
( PM )
Mijn favoriete moment van Mortal Kombat was toch wel het ontdekken van een fatality op de snes en deze voor het eerst uitvoeren tegen een vriendje.

Shirt maat M
avatar van Miesie
Door Miesie (2142 reacties) op 28-04-2015 11:57
( PM )
Mijn meest memorabele moment was de schrik die ik kreeg nadat ik op mijn donder kreeg nav de telefoonrekening. Ik had veel te veel naar de Nintendo hulplijn gebeld om de codes te krijgen van alle fatalaties. Om later nogmaals uitleg te vragen waarom het me niet lukte..... Ik heb heel wat uurtjes daarvoor op mijn kamer moeten zitten
Ik heb maat l
avatar van Thetick
Door Thetick (131 reacties) op 28-04-2015 11:59
( PM )
Mijn favoriete moment was mijn 12 jarige verjaardagsfeestje. Weet niet wat we eerst deden, maar weet wel dat we daarna de hele middag met 6 man mortal kombat hebben gespeeld, op de master system notabene (arme tick kon nog geen 16 bit betalen) en iedereen onder de ondruk was van al het bloed en geweld, maar ook gewoon veel plezier had met kijken, spelen en chips eten en drisdrank drinken. Zo onder de indruk dat we het er af en toe nog over hebben. "Weet je nog dat feestje dat we de hele middag mk speelden."

Maat:L
avatar van King Bowser
Door King Bowser (13234 reacties) op 28-04-2015 12:20
( PM )
Pff, ik denk dat mijne is dat ik en een maatje van mij echt uren lang hebben geprobeerd het geheime level en de geheime character te krijgen (Noob Saibot) in MK3. Dit moesten wij volgens de berichten doen als die ''Toastie'' gast in beeld kwam, dan zou je naar boven en start of select moeten drukken.
Tot op heden is dit nog steeds een mystery voor zowel mij als die maat van me of dit echt klopt of niet. Ik heb het tevens ook nog nooit opgezocht eigenlijk bedenk ik me nu. Het is dan ook alweer een tijdje geleden dat ik MK gespeeld heb. In de tijd dat wij dit hebben geprobeerd was het niet zo simpel om even te googlen, niet iedereen had een computer en degenen die het hadden vroegen een kwartje voor elk uitgeprint blad voor cheats of guides. Ik had ook nooit geld, ging alleen maar naar games en snoepgoed.

Maat XL graag
avatar van Ultimo
Door Ultimo (347 reacties) op 28-04-2015 12:24
( PM )
De Friendships en Babalities deden bij mij altijd een grijns tevoorschijn toveren (net als alle Fatalities overigens).


maat: XL
avatar van Fawful
Door Fawful (599 reacties) op 28-04-2015 12:25
( PM )
Mijn eerste aanraking met de serie waren de mortal kombat films, mooie b (c?) films die nergens op sloegen maar de 10 jarige versie van mezelf wel compleet wild maakten. Toen ik daarna voor de eerste keer met scorpion 'get over here' hoorde roepen was ik verkocht. Helaas heb ik de oude spellen nooit zelf in mijn bezit gehad, maar wel gespeeld zodra ik de kans ervoor kreeg.

Mijn meest recente ervaring is met mortal kombat X op de pc, maar we kregen de controllers niet werkend waardoor we met twee man op één toetsenbord moesten spelen. Dit werkte net zo goed als je zou verwachten, maar desondanks was nog wel te zien dat het een tof spel is.

Maat L voor het tshirt
avatar van DaggieWaggie
Door DaggieWaggie (28674 reacties) op 28-04-2015 12:47
( PM )
Dat ik voor Ultimate Mortal Kombat een hele lijst met codes uit een Power Unlimited ging proberen samen met een vriendje. We hebben het hele weekend code's geprobeerd en van alle characters de one-button Fatalities uitgevoerd. We waren er uren mee bezig om voor alle vechters die bloedige aanvallen te zien. En het was het waard.

Jammer dat de tijden van codes en cheats zijn vervaagd in DLC en microtransacties. Niks gaf je een meer bevredigd gevoel om een code in te voeren op het startscherm en dat je een sound effectje hoorde dat het was gelukt.

Maar mag XL zijn.
avatar van Alphonse
Door Alphonse (322 reacties) op 28-04-2015 12:51
( PM )
Ik heb nooit veel fighting games gespeeld, dus ook geen MK, maar toen ik klein was heb ik me wel vermaakt met spelletjes als custom robo arena en medabots. Beide spellen heb ik vorige zomer nog eens opgepakt en vond ze nog steeds zo leuk dat ik allebei nog eens heb uitgespeeld.

Maat M
avatar van The Goon
Door The Goon (465 reacties) op 28-04-2015 12:52
( PM )
Iedere keer als ik een special move krijg uitgevoerd is voor mij al een memorabel moment. Zeker bij Mortal Kombat. Ik ben meer van het knoppenrammen. Neemt niet weg dat ik een makker heb die dus wel alle special moves kon en kan. De dag dat ik hem 98 keer achter elkaar versloeg bij Tekkenball (Tekken 3) met Mujokin zorgt nog altijd voor een dikke glimlach.

Toen was ik nog een L tegenwoordig heb ik XL nodig.
avatar van Bonecrusher
Door Bonecrusher (3199 reacties) op 28-04-2015 12:58
( PM )
Ik was erbij toen ze de eerste MK kast in de videohal afleverden.
Terwijl we Final Fight en SF2 aan het spelen waren dachten we "dat zal wel weer een flutgame zijn". Maar toen ze hem op de plek van coin-muncher "Smash TV" neerzetten, en die kast naar de vrachtwagen brachten was er een beetje paniek, zo van "wat gebeurt hier"? Beide games waren van dezelfde leverancier bleek achteraf, dus was een omwisselactie...

Maar goed, wat kregen we ervoor terug, de originele MK arcade kast, met stickers enzovoort. Toen ze hem aanzetten en we zagen de foto realistische (jaja, dat was me wat) graphics werden we compleet gek. Het eerste potje, die paniek, niks weten, het bloed, soms lukt een special move, rammen op de knopen, je verliest, en de computer voert een fatality uit, en iedereen riep 'WAT IS DIT???"... Die paar seconden stilte, en toen:
Brullen van het lachen, complete euforie, paniek, hoe moet dit, probeer opnieuw, regel guldens, doe iets, doe iets, we wisten het ook niet...
Opeens kwamen van alle hoeken steeds meer mensen kijken, en ik weet eigenlijk helemaal niet meer hoe ik die avond ben thuis gekomen ;)

We noemden zelfs de uppercut op de brug in de spikes van ellende maar een fatality omdat we niet wisten hoe ze moesten.
En toen lag er opeens de engele C&VG in de winkel, met alle fatality's, en de rest is geschiedenis

p.s.
Ik heb een PS4, dus ik doe alleen mee voor de goodies ;)
Maat XL
avatar van Mellie
Door Mellie (1026 reacties) op 28-04-2015 13:10
Rol: Toevoeg Moderator
( PM )
Mijn meest memorable moment was tegen mijn broer Mortal Kombat 2 spelen en hem keer op keer verslaan terwijl hij onverslaanbaar was bij zijn vrienden groepje, en om hem nog een trap na te geven per ongeluk achter een fatality komen waarmee ik met Johny Cage hem in het spijker plafond uppercutte..

Lekker voor je!
avatar van WAizz
Door WAizz (50 reacties) op 28-04-2015 13:25
( PM )
10 SNES spellen ingeruild om MK2 mee te kunnen nemen
Hoewel veel grijs zweet was het toch een geweldig spel!

Maat L
avatar van Legendofninny
Door Legendofninny (897 reacties) op 28-04-2015 13:32
( PM )
Eerste keer een echte fighting game (streetfighter) spelen op de dreamcast bij mijn tante. Memorabel alleen al omdat het deze eerste keer was op de prachtige dreamcast, geen idee hebben wat je aan het doen bent en Blanka lekker over het scherm zien vliegen.

(Maat L)
avatar van Unlikelyend
Door Unlikelyend (116 reacties) op 28-04-2015 13:40
( PM )
Mijn meest memorabele MK moment toen ik shan tsung in de eerste MK film de gelijknamige game frase hoorde zeggen en zag uitvoeren: Your Soul Is Mine, Fatality!
Geniaal en een van de beste fatality's ever.
Maatje L voor mijn soul ;)
avatar van Mrpisthebest
Door Mrpisthebest (621 reacties) op 28-04-2015 13:46
( PM )
MK2 op de 32X! Wauw die is/was echt veel mooier dan de normale megadrive versie. Meer kleuren, beter geluid (muziek en effecten), grotere animaties, alleen miste die mooie bliksemschicht bij het titelscherm.

(Maat L)
avatar van Ziberius
Door Ziberius (1882 reacties) op 28-04-2015 13:55
( PM )
Mortal Kombat. Dat ik voor het eerst mijn vader de Fatality van Kano zag doen. Geweldig!

Maat M :)
avatar van Ichi
Door Ichi (73 reacties) op 28-04-2015 14:02
( PM )
Mijn meest memorable MK moment?

Ik herinner het me nog als de dag van gister dat ik op de grote glimmende arcadekast van Mortal Kombat 3 Ultimate mocht spelen van mn ouders toen ik ze lief aan bleef kijken. Ik wou heel graag een spel spelen en ik twijfelde tussen Killer Instinct en MK3U. Maar voor mij was MK3U veel gaver.

Ik liep naar de kast toe en ik kreeg het grote roster aan gave characters te zien. Ik wist niet met wie ik moest spelen dus nam ik maar Reptile omdat ik zijn "truucje" nog wist. Voren voren Punch!

Nadat ik de eerste ronde had gespeeld tegen de computer werd ik afgemaakt door Sonya in game 2. Maar opeens kwam er iemand naast me staan; deed er een muntje in en ik mocht nog een potje spelen!

Dus ik weer Reptile en hij nam Robot Smoke.

Nou....ik ben nog nooit zo hard ingemaakt als toen. En ja dat is mijn meest memorable moment van MK gezien ik toen besloot om met Robot Smoke net zo goed te worden wat mij uiteindelijk lukte

tldr; Mortal Komat is awesome!!


(maat L)
Ik heb de game al dus ik doe alleen mee voor de goodies :)
avatar van MeneerLogica
Door MeneerLogica (31 reacties) op 28-04-2015 14:23
( PM )
Meest memorabele moment..

Vroeger toen ik nog geen gamer was, en nog veel buiten speelde (8 jaar). Kwam ik bij een vriend van mij thuis die een Dreamcast had, en daarbij behorend Mortal Kombat 4. Dit geweldige spel heeft mij de wereld van het gamen (met name fighters) laten proeven.

Geweldig, elke dag in die komende week zaten we samen te gamen, button bashen en dan opscheppen als je toevallig een lekkere combo eruit gooide. Samen de ladder beklimmen om afgeslacht te worden door de big boss. Leuke tijd met weinig zorgen :).

Voor maat shirt heb ik M/L en het spel zou zeer welkom zijn op mijn Xbox One :)
avatar van Kh_puma
Door Kh_puma (1705 reacties) op 28-04-2015 14:35
( PM )
Ik heb me suf gespeeld met Mortal Kombat 9, vond het een erg vermakkelijke game en heb zelfs de Kollector's Edition (ja, de k hoort daar in dit geval ) van het spel, maar het meest memorabele moment in een fighter game was een heel ander spel:

Clay Fighter 63 1/3 op de N64. Het was een van de eerste games die ik ooit gespeeld heb in m'n leven, ik weet nog als een 6 jarig jochie in de middag af en toe een spelletje deed. Vooral de Sneeuwpop-man is me het meest bijgebleven, wat was hij griezelig! Ik vond de stijl van de game zowel eng door de personages als grappig door de stijl waarin de game was gemaakt, van klei dus. Wat een boel jeugdsentiment komt er toch naar boven tijdens het typen van dit bericht, ik denk dat ik de N64 voor het eerst in bijna een decennium ga aansluiten om dit spel nog een keer te spelen!

Mocht ik winnen, zou ik graag een maat L willen willen. Mijn platform is de PS4, maar ik zou het liefst de goodies hebben, vind het shirt namelijk erg vet!
avatar van Shinascus
Door Shinascus (232 reacties) op 28-04-2015 14:48
( PM )
Het meest memorable moment is toch wel Mortal Kombat 11.

Met 4 vrienden op een grote bank, Test Your Luck, tag team.
Daar kwam die hoor, Psychosis* (beeld op zijn kop). En ja daar lagen we met veel te veel bier op allemaal op zijn kop op de bank om het beeld nog een beetje te snappen.

Vrouw des huizes kwam ook aan met de grote vraag waarom we als debielen op de bank lagen. Uiteraard voor haar niet te snappen.

Maat L als het kan
avatar van Gryphonrider
Door Gryphonrider (2531 reacties) op 28-04-2015 14:51
( PM )
'Look to la luna', het unlocken van Reptile in de eerste Mortal Kombat. Wat voelde ik me een baas toen dat lukte!

Edit: maat XL
avatar van Koeneloen
Door Koeneloen (147 reacties) op 28-04-2015 15:14
( PM )
Dat ik als kleine koter deze game huurde bij de videotheek. Thuis 5 minuten gespeeld, helemaal wreed en hem daarna meteen moest terugbrengen van mijn ouders vanwege al het geweld.. zucht

Maat XL s.v.p.
avatar van Gamegangster12
Door Gamegangster12 (55 reacties) op 28-04-2015 15:44
( PM )
ik weet klein beetje er van maar vond het altijd vet.
avatar van Swift
Door Swift (7811 reacties) op 28-04-2015 15:54
( PM )
Ik was toen net 9 jaar en amper verstand van MK2 dus ik was de ideale "dummy" voor mijn neef(Toen 14jaar), die wou namelijk tegen noob-saibot vechten en daarvoor moest je 50 x achter elkaar winnen.... dat ging dus 49 x goed en wonder boven wonder won ik het 50ste potje, ik heb nog nooit iemand zo boos zien worden...
Waarom dit onvergetelijk is? Elke keer als hem zie , begint ie er weer over.

Als ik win doneer ik hem aan me neef die nog steeds MK addict is (ik ook maar misschien houdt hij eindelijk op met zeuren|)

Maat L
avatar van Xerxes
Door Xerxes (2414 reacties) op 28-04-2015 15:56
( PM )
Eerlijk: ik draag nooit T-shirts van games, maar voor deze zou ik wel een uitzondering maken.
avatar van Watever
Door Watever (436 reacties) op 28-04-2015 15:58
( PM )
Meest memorable moment van Mortal Kombat voor mij was op de n64.
Een vriendje had een game gehuurd bij de videotheek en dat was dus mortal kombat. O m g die fatalities en dat bloed echt ongekend.
Na 2 dagen ging het spel trouwens toch maar terug, de ouders vonden hem toch te geweldadig

Maat L
avatar van Pietdepad
Door Pietdepad (1995 reacties) op 28-04-2015 16:03
( PM )
In de tijd dat je nog games kon huren bij de videoland heb ik de orginele mortal kombat voor de snes ontzettend veel op mijn eerste eigen ( zwart / wit ) tv gespeeld.

Kan mij nog herinneren dat ik hierdoor als 12/13 jarige alle moves en fatalities wel zo'n beetje onder de knie had . En hierdoor uitgenodigd werd om de game samen met een aantal vrienden van mijn oudere broer te spelen. Die natuurlijk ontzettend onder de indruk waren dat ik hun asses kon kicken en ieder gevecht met een fatalitie af kon sluiten.

xl btw
avatar van Smoke9
Door Smoke9 (100 reacties) op 28-04-2015 16:07
( PM )
Superfan! alle uitgaves tot nu toe gespeeld en ook een leuke collectie! ik zeg laat maar komen die goodies ;)
Speel het al sinds de dawn of time, en nog met erg veel plezier!

Een aanwinst voor de gaming industrie!
avatar van MarvelousMax
Door MarvelousMax (5990 reacties) op 28-04-2015 16:20
( PM )
Ik ben extreem slecht in fighting games, dus het moment dat ik de campaign van injustice gods among us uitspeelde zonder het spel op easy zetten voelde wel goed (L)
avatar van Dan
Door Dan (2001 reacties) op 28-04-2015 16:22
( PM )
Meest memorabele moment voor mij was de eerste keer dat een finisher lukte. Het was volgens mij bij Scorpion in de allereerste MK. Die brute finishers, voor die tijd enorm grafisch hadden een ingewikkelde knoppen combo die niet zomaar lukte. Daarbij had je ook maar een paar seconden de tijd om deze in de juiste volgorde te drukken. Wat dan weer tot enorme frustratie leidde wanneer het keer op keer niet lukte. Dus toen het eindelijk wel een Fatality was, was ik enorm blij :)

Maat XL.
avatar van SenorMachoNachos
Door SenorMachoNachos (335 reacties) op 28-04-2015 16:23
( PM )
Whoopsie! (MK2, Snes)

Doe maar een M,
avatar van Rominick
Door Rominick (2214 reacties) op 28-04-2015 16:38
( PM )
Ik heb ooit met een vriend van me tekken 4 gedaan toen ik een jaar of 5 was en ik was echt poep slecht en hij won steeds van me en ik vond dat niet leuk, maar als een fighter liet ik het niet blijken en stuurde me woede af op de controller en ik ownde hem totaal en door die actie smeed hij die controller kapot op de grond en kreeg straf, maar ik was blij dat ik een keer gewonnen had en daardoor met trots naar huis kom, want hij had straf, dus ik ook die game huren bij de videotheek en zelf gaan oefenen en een week later gingen we weer spelen en ik maakte hem kapot met mijn nieuwe skills.
Het is nu een beetje weggezakt maar als ik er even in kan komen ben ik weer op dreef.

Maat XL graag.
avatar van Malistix
Door Malistix (1156 reacties) op 28-04-2015 16:38
( PM )
Size L - Toen ik klein was ( en ik ben nu 30 dus een tijd geleden ) had ik op mijn vader zijn pc van een twilight cd (oude torrents ) stiekum spelletjes geinstalleerd. 1 van die spellen was Mortal Kombat. Toen mijn moeder binnekwam was ik net als een kind wat betrapt was op porno kijken want dit soort geweldadige spelletjes was NOT done in mijn familie.

Toen was ik verbannen van de pc, maar gelukkig wist ik nog waar de cd lag en rende ik de volgende dag naar mijn buurjongen en ging ik gewoon door alleen op iemand anders zijn pc.

Die graphics, die tijd, het was het begin van een levenslange game verslaving

Succes iedereen, mijn xbox one is er klaar voor
avatar van Nitramuse
Door Nitramuse (687 reacties) op 28-04-2015 16:50
( PM )
Tja.... eerste waar ik aan moet denken is de SNES versie van MK1. Ik was toen nog een klein jochie (zo rond 7-8 jaar), maar vond/vind het altijd tof dat er bloed in een game zat/zit.

Helaas was dit niet zo bij de SNES, alleen de Megadrive en PC hadden dit. 'Gelukkig' stond er in één van de gamebladen (ik geloof zelfs de PU), achterin de cheatcode sectie die toen nog bestonden, dat er een cheat was om alsnog bloed te krijgen met de volwaardige fatalities....

Je moest een stuiver op je cartridge leggen (ik was 7, ok?! Naief noemen ze dat) en een code invoeren bij het opstarten daar waaro Goro komt om het Acclaim logo weg te meppen....

Needless to say heb ik dit echt tot in de eeuwigheid geprobeerd maar helaas, het lukte me niet...wist ik veel dat Nintendo het niet aandurfde... =(

En mijn maat is L =)
avatar van Mirquiso
Door Mirquiso (75 reacties) op 28-04-2015 16:57
( PM )
Size L.
Voor mij het meest memorabele aan Mortal Kombat was het mythische gehalte van de game.
Want ik kan mij niet heugen dat er ooit een game was die zulke enorme mythische verhalen kende als deze. We praten over een tijd dat er geen internet was en dat de geruchtenstroom op het schoolplein redelijk vloeide. Dat konden serieuze verhalen zijn over fatalities die behaald waren, of het kon ook zijn dat men iets te enthousiast werd en de meeste fantastische verhalen verzon over epische verborgen karakters die zogenaamd waren behaald. Hoe dan ook, het was een schitterende tijd in het begin met Mortal Kombat - toen nog onwetend dat het voor altijd het "beat-em-up/fighting" genre zou veranderen.
avatar van EXIA112
Door EXIA112 (777 reacties) op 28-04-2015 17:04
( PM )
hmmm ik weet nog dat ik vroeger met mijn broer tekken speelde, en ik bleef maar potjes achterelkaar winnen uiteindelijk begon die me steeds te slaan als ik won en opgegeven moment pikte ik het niet. Stukje van zijn voortand lag eruit laten we het daarop houden

* maat L
avatar van Immortalbenny
Door Immortalbenny (382 reacties) op 28-04-2015 17:17
( PM )
Mooiste moment is van mortal kombat 9 op het laatste moment met nog 5% leven ongeveer een fatality halen met smoke
Where there is smoke there is fire!! Graag doe ik mee voor maat XL
avatar van RicoSt
Door RicoSt (138 reacties) op 28-04-2015 17:29
( PM )
Het was 1993.. vanwege het heugelijke feit dat onze stad (Venlo) 650 jaar stadsrechten had was er een grote kermis op het terrein naast de Maas.
In die tijd was alle cool wat maar te maken had met beat 'em ups en ik als kleine RicoSt was dan ook helemaal verkocht aan Pitfighter op de Amiga.
Totdat het gerucht ging dat er op de kermis een arcade stond met een game die beter was dan Pitfighter en waarbij je iemands hoofd inclusief ruggengraat kon verwijderen ! En ja hoor, daar stond hij .. Mortal Kombat ! Veel zakgeld in verspeelt toen in die week.
Toen er eindelijk een thuisrelease kwam bleek dat er in eerste instantie geen Amiga versie kwam. Dus dat werd een Mega Drive huren bij Videoland (SNES was lame want geen bloed).
Later kwam er toch een Amiga versie uit.. drie diskettes... telkens blijven wisselen en 5 minuten laten per match.. en een bediening met 1 knop !
Sindsdien iedere Mortal Kombat gespeeld en heb nu een MAME kast staan waar MK2 nog vaak op voorbij komt.
XL
avatar van X360
Door X360 (1119 reacties) op 28-04-2015 18:02
( PM )
Het verslaan van Shao Kahn in Arcade mode (MK II). Man man man wat heb ik daar lang over moeten doen om hem te verslaan. Ik ben namelijk niet heel goed in het genre fighting games dus ik voelde me echt super toen ik Shao Kahn versloeg.

Medium svp.
avatar van ElCheapo
Door ElCheapo (8648 reacties) op 28-04-2015 18:35
( PM )
Meest memorabel was al een aantal jaren geleden op een lan party waar een aantal mortal kombat games gespeeld werden. Bij een behoorlijk lange game (omdat beide spelers erg goed waren) zakten beide spelers bijna tegelijk door hun stoel Of dat aan de game lag weet ik niet, maar er werd zowiezo door iedereen zeer fanatiek gespeeld, dus er vlogen toen ook regelmatig controllers in het rond.

Maat XL.
avatar van Luke
Door Luke (1350 reacties) op 28-04-2015 18:51
( PM )
Vroeger in de stacaravan van mijn neef als 8 jarig jongetje de ruggengraat eruit getrokken krijgen wanneer je voor de eerste keer een controller aanraakt. En vervolgens huilen.... Omdat ik niet tegen mijn verlies kon. Niet leuk, maar wel memorabel.

Maat L
avatar van M4573R
Door M4573R (13 reacties) op 28-04-2015 18:55
( PM )
Meest memorabele moment voor mij was de eerste keer dat ik een fatality deed in Mortal Kombat: Armageddon haha en dan ook tegen mijn broer die helemaal niet geloofde dat ik goed genoeg was .

Maat XL
avatar van LorenzElbersen
Door LorenzElbersen (71 reacties) op 28-04-2015 19:00
( PM )
alleen op de SNES gespeeld vond het toen veel te moeilijk omdat ik nog jong was maar mijn eerste fatality tegen mijn zusje (i know beetje zwak) was het mooiste moment wat ik heb gehad met deze game.

Maat M
avatar van Jethunt
Door Jethunt (1137 reacties) op 28-04-2015 19:13
( PM )
vroeger was ik met vrienden een tournament aan het spelen wat we zelf hadden gemaakt in mortal kombat, iedereen koos de personages met de beste fatality en skills, ik koos mijn favoriet, liu kang. en ik won nog ook!
avatar van Montrosethe
Door Montrosethe (262 reacties) op 28-04-2015 19:20
( PM )
Shao Kahn voor het eerst op hard verslaan!

MAAT L
avatar van Blackdevil235
Door Blackdevil235 (500 reacties) op 28-04-2015 19:22
( PM )
Quote:
Mijn mooiste momenten zijn toch echt wel wanneer je bijna op verliezen staat en 'm toch nog finaal afmaakt en vervolgens ook nog een fatality of een babality toevoegt Tot heden is Mortal Kombat mijn favoriete fighting game. Het is een game waar je echt skills voor nodig hebt en dus niet zomaar kunt button-bashen.

Effe iets anders. M'n vader en een maat speelde vroeger altijd Mortal Kombat 4 naast Mario kart
Ben destijds toen geschrokken toen de maatje van m'n vader de fatality van Scorpion deed. Had het nog nooit eerder gezien en de eerste keer schrok ik zo erg dat ik de nacht niet meer fatsoenlijk kon slapen. Iets wat ik nooit meer vergeet.

Voorkeur maat shirt: M


1. dat is niet iets wat memorable is, maar wel vaker kan gebeuren
2. maat L of XL
3. je hebt MKX waarschijnlijk al thuisliggen
avatar van Arabyus
Door Arabyus (6523 reacties) op 28-04-2015 19:28
Rol: Forum Moderator
( PM )
Meest memorabele moment voor mij was de spine rib fatality van Sub Zero. Al aanwezig vanuit het eerste deel. Echt gruwelijk.
avatar van Blackdevil235
Door Blackdevil235 (500 reacties) op 28-04-2015 19:43
( PM )
de hype van mk2, ik ging met een vriend naar het strand gingen "even" in de arcadehal kijken.. niet veel strand gezien en aan spelen kwam je ook niet toe..

de overstap van mk2 naar mk3, de moeilijkheidsgraad, sommige achterlijke fatality's waar je naar boven moet drukken, die niet makkelijk waren voor de noobs en goddd die brutality's heb er nooit 1 kunnen doen (wel minder gespeeld dan mk2)

wat 1 van de beste mk's kon zijn werd 1 van de grootste teleurstellingen.. de mk armageddon fatality's was volgens mij zelfs online aan het zoeken voor een andere fatality of op youtube gekeken.. hopelijk brengen ze shao kahn, kintaro en motaro nu ook terug met 3 variations

maat L
avatar van Rooieduvel
Door Rooieduvel (111 reacties) op 28-04-2015 19:43
( PM )
Samen met een maat van mij alle Friendship fatalities afgaan. Zo flauw af en toe.
Maatje XL
avatar van Shinnto
Door Shinnto (328 reacties) op 28-04-2015 20:16
( PM )
Ik heb zelf niet Veel gespeeld, alleen 9 en deeltje 3 als ik mij niet vergis.
Het leuke aan deeltje 3 was toen ik nog wat klein was, samen met mijn broertje aant spelen waren en in die tijd al het bood en gore aan het beschouwen waren . Zo vet vonden wij in die tijd om Pixelachtige bloed door de stage rondvliegen :3

en een Maatje L pulease
avatar van Stubborn
Door Stubborn (1055 reacties) op 28-04-2015 20:29
( PM )
Uren lang met mijn broer spelen. Scorpion tegen Sub Zero. Altijd. Elk keer. Zonder een keer te klagen of iemand anders kiezen. Gewoon door. Puur genieten. Dagen weken maanden lang. Ik mis de tijden. Ik zou heel graag terug inde tijd gaan of de ubermooie pakket winnen. Dan geef ik het aan het als kado om te laten zien dat ik nog zijn grote broer ben en altijd voor hem zal zorgen.

Hij is lang dus graag een XL.
avatar van Godfather187um
Door Godfather187um (443 reacties) op 28-04-2015 20:35
( PM )
Mijn allereerste keer dat ik MK speelde was ik gelijk hooked toen ik de Sub Zero Fatality zag. Sub Zero bevriest de tegenstander en doet een uppercut waarmee vanaf de romp alles in stukken vliegt, alle organen vliegen overal. Toen dacht ik echt WOW!!! MORTAL KOMBAT!!!
Size XL please...
avatar van Sjordi
Door Sjordi (395 reacties) op 28-04-2015 20:52
( PM )
Favoriete moment in elke MK battle: TOASTYYYYYYYY!!

Toen we klein waren zaten we aan het beeld gekluisterd met blaren op onze vingers om deze man in het hoekje van het scherm te laten verschijnen en keihard mee te roepen: TOASTYYYYY!!! Wat een feest!

Zeker met de Scopion vuuradem fatality en je Power Unlimited fatality codes op schoot! TOASTYYYYY!!
(maatje L)
avatar van Dansync
Door Dansync (124 reacties) op 28-04-2015 22:18
( PM )
Mortal Kombat 1 op de SNES, met 10+ mensen op de banken, verliezer geeft door, winnaar speelt door.

Alle fatalities en special moves deed je onder je shirt of trui zodat andere niet jou awesome moves konden pikken. Niemand had internet en je was echt een baas als je een nieuwe fatality wist en kon uitvoeren die niemand kende.

Ik ben fan van het eerste uur en met alleen dat T-shirt maatje L zou je mij al heel gelukkig maken.
avatar van Epitome
Door Epitome (694 reacties) op 28-04-2015 22:19
( PM )
Dit is echt zo'n speelhal klassieker waar ik een warm gevoel bij krijg:

Zoveel mogelijk, toen nog, guldens proberen te regelen, om daarna een vriendje op zo'n bruut mogelijke manier proberen te verslaan. Superblij toen ik het op de PC kon spelen, kon veel meer potjes achter elkaar spelen zonder dat heel mijn zakgeld er doorheen ging en natuurlijk voldoende tijd om de FATALITY te oefenen.

Mortal Kombat XL plz
avatar van ELuctric
Door ELuctric (180 reacties) op 28-04-2015 22:34
( PM )
Nooit echt Morta Kombat gespeeld maar deze ziet er wel heel bruut uit.
Dan maar een andere fighter... De eerste keer in Smash Bros Brawl de final smash van Link doen was episch! De tegenstander vangen in het licht van de triforce en dan erop loshakken, heerlijk
Maatje L mocht het lukken
avatar van PeterN
Door PeterN (3 reacties) op 28-04-2015 23:32
( PM )
Als 7 jarig mannetje dagen lang MKII spelen, waar ik de bruuste fatality niet voor elkaar kreeg; Liu Kang die in een draakt veranderd en de tegenspeler op eet. 's avonds thuiskomen van karateles (Mortal Kombat was de hoofdreden om ermee te starten!) en mijn vader verheugd zien zitten omdat hij de fatality onder de knie had. Man man man wat een tijden waren dat!

L please!
avatar van Crono
Door Crono (105 reacties) op 28-04-2015 23:44
( PM )
Het meest memorabele momenten in een Mortal Kombat game?

Dat ik op se snes met de action replay (of game genie) de blood modus aan kon zetten(was eigenlijk alleen het zweet rood kleuren)

En daarna de game op een sega genesis spelen want die was "uncensored"

Wat heeft de huidige generatie toch een mazzel

Maatje L
avatar van Kaminari
Door Kaminari (337 reacties) op 29-04-2015 00:09
( PM )
Mijn beste ervaring was dat ik Street Fighter ging spelen tegen een Japanse vriend van mij. Met niet veel ervaring erin werd letterlijk elke keer m'n ziel uit m'n lijf gerukt door een keiharde Hadouken, Shoryuuken of Tatsumaki Senpukyaku. Toch veel plezier aan beleefd, en ik kijk ernaar uit om m'n reet aan me te laten overhandigen in de nieuwe MK

Voorkeur voor T-Shirt maat is XL
avatar van Drupatee
Door Drupatee (1 reacties) op 29-04-2015 02:22
( PM )
Oef!!! Dan moeten we ff terug in de tijd ! Toen MK3 nieuw in de schappen lag.
Ik wist toen al over het bestaan van Mortal Kombat maar had slechts een vaag beeld voor me over de serie. En het feit dat het gewelddadig was weerhield me ervan om MK uit te proberen. Maar op een middag trok ik de stoute schoenen aan en heb ik MK3 gehuurd bij de videotheek. Vanaf dat moment was ik helemaal verkocht! Ik en mijn broertje hebben nog nooit zoveel lol gehad met een vechtspel en toen wisten we niet eens iets over de fatalities. Die bleken later de kersjes op de taart te zijn. Tot op de dag van vandaag ben ik serie trouw gebleven en beleef ik er nog even veel plezier aan als toen.

T-Shirt maatje M
avatar van Mouser112
Door Mouser112 (706 reacties) op 29-04-2015 03:25
( PM )
Finish him!

Need i day more?

T-shirt is welkom xl
avatar van CurlyKirby
Door CurlyKirby (700 reacties) op 29-04-2015 04:26
( PM )
Ik herinner mij een jaar of 10 terug dat ik (Nadat ik veel spellen had gespeeld op mijn Gamecube) eindelijk een "gekke" spel van me oom mocht spelen. Ik koos natuurlijk Mortal Kombat, en ik herinner mij daar nog zat van.

Ik herinner dat ik altijd scorpion pakte en meeschreeuwde "GET OVER HERE" of dat ik ALTIJD een soort van aparte mode moest spelen waarmee je soort van ging schaken (Vond dit ECHT geweldig) en laten we natuurlijk FINISH HIM! niet vergeten.

T-shirt maat : XL
avatar van Headaxe
Door Headaxe (5 reacties) op 29-04-2015 09:08
( PM )
Shit ik ben net te laat. Ik heb het niet gezien. Ach ja. voor de vorm dan...
Een memorabel moment was met een vriend van me.
We speelden Mortal Kombat 2 en hij besloot om Shang Tsung te nemen.
Ik werd gruwelijk gesloopt tegen alle verwachtingen in. Hij verandert in Sub Zero en wilde de fatality doen waarbij je eerst bevroren wordt, alleen was hij de tweede helft vergeten. Vervolgens werd er snel in Scorpion gemorpht en werd ik, nog bevroren, gebakken. Dit gaf een bijzonder effect aan de fatality waarbij het ijs eerst in een soort mosterd veranderde.
En wederom voor de vorm. L svp. (Wie weet krijg ik hier een Friendship )
avatar van JeremyD85
Door JeremyD85 (187 reacties) op 29-04-2015 10:29
( PM )
Mijn meest memorabele moment m.b.t. de Mortal Kombat franchise is toch wel in de rij staan bij de arcade hal in Scheveningen voor de Mortal Kombat kast - met mijn buisje met guldens om de nek, wachtend op dat moment om mijn skills te laten zien aan alle andere kids die daar in de rij stonden en het gevoel dat je kreeg als iedereen over je schouder meekeek en "Ooh" en "Aah" zei als het lukte om die Fatality uit te voeren en het scherm werd donker!
avatar van Maltorius
Door Maltorius (2197 reacties) op 29-04-2015 11:20
( PM )
Dan ga ik voornamelijk terug naar de SNES. Heerlijk met iedereen een potje Mortal Kombat spelen! En dan ook na lang oefenen de fatalitys onder de knie krijgen. Zo ontzettend leuk en uitdagend.

Tshirt maat L
avatar van Dry-Guy
Door Dry-Guy (495 reacties) op 29-04-2015 11:26
( PM )
Mooie herinneringen om in MK2 iemand met Kitana in een hoek te hooghouden en hem pas op de grond laat vallen om de fatality te doen, toevallig geeft deel 2 mij de mooiste herinneringen. En het opnemen tegen chinezen die speciaal uit Amsterdam en Rotterdam naar Scheveningen (speelhal) kwamen om tegen mij en een maat van me te spelen.
MK voor mij de beste beat em up om in VS stand te spelen.

(XL)
avatar van Dry-Guy
Door Dry-Guy (495 reacties) op 29-04-2015 11:32
( PM )
Was per ongeluk dubbel, ik hoop dat dit het wijzigd en er geen 3e post komt, ik zag staan tot vrijdag 28 april? Dus ik hoop dat ik gewoon mee kan doen


avatar van Mjw
Door Mjw (1766 reacties) op 29-04-2015 11:35
( PM )
Quote:
Meest memorabele moment voor mij was de spine rib fatality van Sub Zero. Al aanwezig vanuit het eerste deel. Echt gruwelijk.

Amen. Uiteraard op de Sega, de Snes versie was echt zwaar gecensureerd
avatar van Xymie
Door Xymie (178 reacties) op 29-04-2015 13:05
( PM )
Vooral hoe m'n vrienden Kon irriteren door met Liu Kang die bicycle kick te doen. Dat geluid! 😃

L is m'n maat.
avatar van Sjordi
Door Sjordi (395 reacties) op 29-04-2015 15:02
( PM )
Ik dacht dat ik zag staan dat gisteren de deadline was op 28 april, maar er staat
Quote:
"De prijsvraag loopt nog tot en met aanstaande vrijdag 28 april 23:59, de winnaars worden uiterlijk zondag bekend gemaakt."


Zal wel vrijdag 1 mei 23:59 uur zijn
avatar van Erik026
Door Erik026 (176 reacties) op 29-04-2015 15:16
( PM )
Dat ik alles had verzameld in Mortal Kombat Deception op de PS2, ben ik echt weken mee bezig geweest om in elke wereld op het juiste tijdstip op de juiste plek te staan voor het schatkistje... maar damn wat vond ik dat leuk, ik mis het echt in de huidige MK games!

Maat XL
avatar van Valuna
Door Valuna (254 reacties) op 29-04-2015 17:22
( PM )
Het is al heel lang geleden dat ik Mortal Kombat heb gespeeld. De laatste dat ik deed was geen eens één van de vechtspel reeks en twee generaties consoles terug. Maarja, ik heb het toen ik heel jong was wel gespeeld. Ook al was het spel eigenlijk niet zo heel goed (misschien deze voor de verandering). Maar het is altijd leuk geweest om de fatalities uit te voeren (toen had ik er nog moeite mee) en die waren bij de eerste spellen al mooi om te zien. Daarnaast is het leuk geweest om te worden geowned door m'n broers en soms te kunnen winnen met wat geluk. Daardoor ben ik nu ook een stuk beter geworden. Een precieze moment opname van het spel kan ik mij niet meer herinneren ; ;

Misschien een keer tijd om met hetzelfde spel een keer goed te gaan winnen, maar een andere deel. Nu ben ik tenminste geen klein kind meer die gewoon vanalles speelt! Of misschien gewoon al die Fatalities weer een keer zien :)

Maatje L graag
avatar van Amboe
Door Amboe (18 reacties) op 29-04-2015 21:59
( PM )
Als jochie speelde ik vaak bij mijn vriendje, want die had MK op de Sega. Helaas moest ik het doen met de graphics op de Gameboy...

Maatje L please!
avatar van DonnyNarko
Door DonnyNarko (303 reacties) op 30-04-2015 02:42
( PM )
Na uren, dagen, weken, maanden (misschien wel jaren) mijn eerste fatality uitgevoerd te hebben op mijn beste vriend (de me ass meestal kickte). Let wel dit was 10 jaar BTI (Before The Internet) dus makkelijk even de movelist of cheats opzoeken zat er niet in en mijn beste vriend ging me natuurlijk niet vertellen hoe hij me elke keer een fatality gaf.

niets is zo bevrijdend na al die frustratie om zijn character te spiesen op een stel puntige rotsen of dmv zuur een gezicht eraf te weeken.

Ik ben een fan van het eerste uur alleen hebben de vorige MK titels mij een beetje teleur gestelt. Maar MK X kunnen kriigt lofende reviews en het treft want ik heb een Xbox One en jullie (Budget RNG Goden) hebben persoonlijk de redemption van Mortal Kombat voor mij in de hand.

Mocht ik tot de gelukkige behoren, een maatje L svp en wie weet krijgen jullie er een selfie in volle MK gear voor terug.
avatar van Chrono crosser
Door Chrono crosser (1708 reacties) op 30-04-2015 20:29
( PM )
Mortal Kombat is vanaf deel 1 al één van mijn favoriete gamereeks. Wat voor mij toch het mooiste moment is toen deel 3 op de SNES uitkwam en daarna Trilogy op de N64. Ik speel deze zo vaak met mijn neefje, dat ik alles, maar ook echt alles uit m'm hoofd wist. Tot aan de onmogelijke Brutalities toe. En van elk personage.

Heel nostalgisch gevoel krijg ik als ik aan doe tijd terugdenk.
avatar van Kakashih
Door Kakashih (12 reacties) op 01-05-2015 11:08
( PM )
Whoopie guy.
avatar van Pug205GTi
Door Pug205GTi (4830 reacties) op 01-05-2015 11:16
( PM )
Vriend van mij had MK voor de SNES, welke weet ik niet meer. Was een brute game maar kon mij niet pakken, al hoewel na het zien van die fatalities toch wat potjes gespeeld maar vond toen fighting games niet echt iets voor mij. Pas bij Tekken ben ik me meer in fighting games gaan interesseren. Maar die fatalities hebben ons toch wel bezig weten te houden en zoals meerdere al zeggen, vroeger had je geen internet om even de knoppencombinatie op te zoeken dus was het voornamelijk alleen maar proberen, proberen, proberen. Als dan de eerste fatality gelukt was, was dat toch wel een triomfantelijk gevoel wat je kreeg.

Maat XL mocht ik winnen.
avatar van Mr. Cheapo!
Door Mr. Cheapo! (7447 reacties) op 01-05-2015 14:35
( PM )
Mijn mooiste moment met de Mortal Kombat reeks is Mortal Kombat II op de Sega Megadrive waar o.a. veel Easter eggs in verstopt zitten. Met welke speler je ook speelt en je mept er behoorlijk op los dan op een gegeven moment komt er het gezicht van geluids designer Dan Forden onderin de rechterbeneden hoek van het scherm met de kreet: " Toasty!" dit blijlft tot de dag van vandaag behoorlijk funny! ;-D

(Maat XL)
avatar van Chewbaka
Door Chewbaka (1189 reacties) op 01-05-2015 15:06
( PM )
De prijsvraag loopt tot vrijdag 28 april 23:59?

Dat gaat nog wel even duren
avatar van SoundGamer
Door SoundGamer (54 reacties) op 01-05-2015 15:23
( PM )
Dat moment dat ik tegen mijn neef speelde als Scorpion tegen Sub Zero en ik door alle hoeken van het beeldscherm werd geslagen. Totdat ik na een paar potjes doorhad dat Scorpion eigenlijk veel krachtigere moves heeft en ik Fatality op Fatality maakte tegen hem, waarna ik sindsdien alleen nog maar met Scorpion heb gespeeld!
Maatje L alsjeblieft
avatar van Jkampmeijer
Door Jkampmeijer (1714 reacties) op 01-05-2015 18:52
( PM )
Mortal combat 4 op de Pc. ik werd daar zo fanatiek in dat ik wel 3 joy-sticks heb versleten met het spel.
Mijn kinderen waren toen nog jong vonden het geweldig.
Weet nog dat mijn jongste, toen 4 huilend beneden stond met 2 stukjes joy-stick in zijn handen. Pappa, hij doet 't niet meer!
avatar van DonAtello
Door DonAtello (561 reacties) op 01-05-2015 20:58
( PM )
Beste moment is natuurlijk het spel langzaam leren door het jaren lang tegen je broer en neven/nichten te spelen en dan eeeiiiindelijk die overwinning te proeven wanneer je het spel eindelijk goed onder de knie hebt.

Als kindje van 11 voel je je dan toch wel behoorlijk voldaan hoor.

Maat M
avatar van DonnyNarko
Door DonnyNarko (303 reacties) op 02-05-2015 16:22
( PM )
Quote:
Met welke speler je ook speelt en je mept er behoorlijk op los dan op een gegeven moment komt er het gezicht van geluids designer Dan Forden onderin de rechterbeneden hoek van het scherm met de kreet: " Toasty!" dit blijlft tot de dag van vandaag behoorlijk funny! ;-DIDD te grappig, btw een kreet die na 2 decades nogsteeds in mn vriendenkring leeft
avatar van MeneerLogica
Door MeneerLogica (31 reacties) op 05-05-2015 16:08
( PM )
Hoop dat deze niet wordt vergeten!
avatar van Don2one
Door Don2one (220 reacties) op 05-05-2015 16:35
( PM )
Toasty! en de ninja's waren top in de oude versies.

/Kleinste maat aub
avatar van Luke
Door Luke (1350 reacties) op 05-05-2015 18:41
( PM )
Tot Slot
De prijsvraag loopt nog tot en met aanstaande vrijdag 28 april 23:59, de winnaars worden uiterlijk zondag bekend gemaakt. We bedanken Warner Bros voor het beschikbaar stellen van de prijzen!

Komt hier nog een uitslag van?
avatar van DonnyNarko
Door DonnyNarko (303 reacties) op 07-05-2015 07:46
( PM )
Quote:
Tot Slot
De prijsvraag loopt nog tot en met aanstaande vrijdag 28 april 23:59, de winnaars worden uiterlijk zondag bekend gemaakt. We bedanken Warner Bros voor het beschikbaar stellen van de prijzen!

Komt hier nog een uitslag van?


Ben idd ook nieuwsgierig
avatar van Crazyboychris
Door Crazyboychris (137 reacties) op 26-04-2019 01:40
( PM )
Tijdens een potje Mortal Kombat 3, was ik Sub-Zero en een vriend Sindel. Ik vuurde ijs omhoog. Terwijl mijn vriend met Sindel vlak daarna een haar worp throw move uitvoerde. Op dat momenteel viel het ijs van eerder op hem. Hij was bevroren, en ik zat nog steeds in het haar vast. Uiteindelijk de game maar gereset.
avatar van Swift
Door Swift (7811 reacties) op 26-04-2019 03:05
( PM )
Je bent een beetje te laat met je inzending denk ik...