Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Bekendmaking winnaars Splatoon, Arkham Knight en goodiemaandag

Geplaatst op 02-07-2015 21:00
Het is vandaag donderdag en dat betekent dat alle prijsvragen die we hadden lopen zijn afgerond! Daarom is het de hoogste tijd geworden om de winnaars bekend te gaan maken van zowel de Splatoon, Goodiemaandag, als de Arkham Knight prijsvraag! Kortom, we hebben heel wat prijzen te verdelen! We doen het ongeveer op volgorde, daarom beginnen we dan ook met de Splatoonprijsvraag.

Bekendmaking winnaars Splatoon.
Tijdens de Splatoon prijsvraag vroegen we je antwoord te geven op welke game jij zou aanraden om bij de Splatoonbundel te nemen. Mario Party 10 of Mario Kart 8 werden aangeraden om de multiplayer, terwijl ook Yoshi’s Woolly World vele malen voor bij kwam. De winnaar was echter Super Smash Bros, Deze kwam maar liefst 28 keer voorbij! Kort gevolgd door Super Mario 3D World die 27 keer werd vernoemd. Maar wij zijn nu de winnaars? De winnaars zijn geworden:




Majorthom
Laura

Reptile




Goodiemaandag: AC Unity Shirt
En dan hebben we de goodiemaandag van gisteren! Hierin kon je een AC Unity shirt winnen wanneer je een reactie plaatste. Het was ten slotte al zo warm dat we niet veel anders konden.
Hier hoeven we dan ook het niet veel verder over uit te wijden. De winnaar van de goodiemaandag is geworden:



Sjordie





Batman Arkham Knight prijsvraag brengt toffe nieuwe schurken
Tot slot is er natuurlijk nog de Arkham Knight prijsvraag! Wie gaat er met een exemplaar van Arkham Knight naar huis? De keuze hebben we gelaten aan de crew, deze hebben gejureerd en hun punten gegeven aan de inzendingen die zij het leukste vonden. Het was niet gemakkelijk kiezen, want man man, wat zaten er enorm veel goede inzendingen tussen! Als Warner Bros nog een schurk zoekt voor een uitbreiding van de trilogie, dan zouden ze met al jullie inzendingen voorlopig prima vooruit kunnen! Om de runner-ups niet met lege handen naar huis te sturen, krijgen enkele een goodiepakket. Eerst volgt de winnaar, daarna de winnaars van de goodiepakketten.

De Winnaar Goodiepakket + Game
De winnaar die een exemplaar van Arkham Knight binnenkort bij zijn goodiepakket thuisgestuurd krijgt is geworden de Splinter van de Batmanwereld Sewercide van JeremyD85

Mijn ultieme bad guy zou "Sewercide" zijn - een depressieve rioolmedewerker uit Gotham City die zichzelf heeft opgeofferd aan de wetenschap en als proefkonijn heeft gefungeerd door zijn DNA te laten kruisen met dat van een rioolrat en vleermuis.

Hierdoor heeft Sewercide alle voordelen die Batman ook kent (met uitzondering van Wayne's rijkdom en gadgets uiteraard) en kan hij zich heel snel verplaatsen in het riool van Gotham City.

Zijn superkracht: middels een lokroep roept hij alle ratten op uit de onderwereld van Gotham City en overspoelt de stad met deze hondsdolle knagertjes, iedereen die wordt gebeten door hen wordt vrijwel meteen manisch-depressief ... mensen springen massaal van flatgebouwen af, verdrinken zichzelf in hun bad, rijden zichzelf te pletter of trekken een plastic zak over hun eigen hoofd ... Scarecrow is er niks bij!

Zijn zwakte: oude etensresten en rattengif

Het plan: de inwoners van Gotham City sparen hun oude etensresten op - Batman verzamelt ze in een gigantische container met een explosief erbij, lokt Sewercide in de container en vliegt vervolgens m.b.v. de Batwing / Batpod de container uit boven de zee om hem tot ontploffing te brengen (Dark Knight Rises anyone? hihi)

Maar weet wel ... "ongedierte" is lastig uit te roeien ... is dit het laatste dat The Dark Knight zal zien van "Sewercide" ... to be continued!


Eervolle vermeldingen, winnaars goodiepakketten (zonder game)
Verder waren er zo enorm veel goede inzendingen, dat de goodiepakketten gaan naar 4 andere inzendingen die top waren, maar het net niet zijn geworden.

Origineel en leuk was de ManMan-man van JeffreyBtt

Ik heb de meest unieke villain bedacht, namelijk de Manman-man, nadat Rob de Geus van Smaakpolitiefame met zijn hoofd in de ranzige frituur van een limburgse snackbar is gevallen zwoor hij wraak te nemen op alle vieze eettenten in Nederland.
Met zijn kracht om alle voorwerpen in frituurvet te veranderen breekt hij restaurants en snackbars binnen om ze te controleren op de hygiene. Wanneer dit niet goed genoeg is breekt hij gewoon de hele tent af.
Zijn sterke kanten zijn een goede blik op de hygiene en een semi succesvol SBS 6 programma. Zijn zwakte is viezigheid in het algemeen, die bloedspetters op zijn mooie witte schort nadat Batman z'n tanden eruit slaat zal zijn ondergang zijn.


Imker Ewout aka Buzzkill van A_Nerd_In_A_F16 kregen we de kriebels van:

Deze zonderlinge figuur was heel zijn leven een outcast, zelfs binnen zijn familie die uitsluitend uit bijenhouders bestond. In deze familie werd naar school gaan en contact met mensen buiten de familie verboden en draaide alles om het perfectioneren van het houden van bijen. Bij het schenden van 1 van de vele regels waarmee Ewout onderdrukt werd kreeg hij straf in de vorm van bijensteken.

Vanwege zijn rebelse karakter was hij op een gegeven moment zo vaak door bijen gestoken dat hij niet alleen immuun werd voor hun gif maar hij zelfs meer bij dan mens werd. Vanaf dat moment kon hij communiceren met alle bijen die hem vanwege zijn lichaamsgrootte voor leider aan zagen.

Toen hij zijn krachten volledig onder controle had, dit duurde een week of 5-6, en weer eens straf zou krijgen brak er iets in hem en nam hij wraak door alle bijen tegen zijn familie te keren. Toen hij weer bij zinnen kwam drong door wat hij gedaan had en draaide hij nog verder door. Hij vond dat hij gestraft moest worden voor wat hij zijn familie had aangedaan (stockholm syndroom much?) en liet zich nog meer steken door de bijen en begon steeds meer te vervormen. Normale kleding past niet meer en zodoende loopt hij 24/7 rond in zijn imker pak.

Krachten; controle over bijen en hij is door zijn vervormingen heel sterk en snel. Zijn imker pak beschermt hem tegen de kou en gure wind. Ook weet hij menig vrouwpersoon te verleiden met zijn honingzoete praatjes.

Zwakke punten: Tv programma’s als All you need is love en muziek die gaat over familie gerelateerd sentiment (bijv Stef Bos – Papa, en ook alles van The Kelly Family)


Helemaal bij de tijd was de inzending van Dataman ( althanszo denken we althans dat die zou heten) door Dragonflysoldier
De slechterik die ik zou verzinnen is iemand die door elk computernetwerk kan reizen. En dus overal op kan duiken inclusief in de batcave. Er kleeft 1 groot nadeel aan deze enemy dat is dat hij niet kan reizen als de stroom van het netwerk af is. Een van z'n speciale krachten is dat hij alles kan hacken en Batman dus niet op z'n technische snufjes kan vertrouwen.


Tot slot mag ook Nephila van Godfather187um niet ontbreken met haar sterke achtergrond verhaal.

Deze vrouw is opgegroeid in een rijk gezin in Zuid Afrika. Op jongere leeftijd is zij gebeten door een vleermuis en haar familie was doodsbang dat ze hondsdolheid kreeg. Nephila is lang niet over haar angst voor vleermuizen gekomen maar heeft gelukkig niets eraan over gehouden.

Haar oom had een spin gevangen voor haar die verwant was aan de Nephila spinfamilie. Deze spin maakt gigantische webben en haar oom zei als je deze spin een mooie plek geeft dan zal je nooit meer last hebben van vleermuizen. Er landde regelmatig vleermuizen in de grote webben. Op een gegeven moment is zij gaan experimenteren met lijmsoorten hoe zij de spin als het ware kon kopieren.

Nu als jonge volwassen vrouw kent ze alle zwaktes van de vleermuis en is ze niet meer bang. De vleermuizen zouden beter bang voor haar kunnen worden.

Op een dag hoort ze over de echte Batman en besluit ze om hem te zoeken. Zij besluit een kleine crew van handlangers aan te nemen die allen iets gemeen met elkaar hebben. De haat tegenover vleermuizen en de liefde tegenover de Nephila spin. Met haar 3 handlangers kan zij Batman makkelijk in de val laten lopen en hem uitschakelen. Deze superslimme vrouw heeft alles al uitgewerkt. Haar enige nadeel is haar lichamelijke kracht. Zij is geen vechter.

Zal Batman op tijd achterhalen wie zij is?


Tot Slot
Van harte gefeliciteerd winnaars van de diverse prijzen en bedankt iedereen voor het inzenden van al jullie inzendingen! Heb je niet gewonnen? Dan is dat natuurlijk nooit leuk, maar niet getreurd! Want morgen hebben we alweer de goodievrijdag met een redelijk uniek item en binnenkort kun je hier op Budgetgaming een game naar keuze winnen! Kortom we zitten niet stil deze zomer. Genoeg kansen dus nog om iets te winnen!

Geplaatst op 02-07-2015 21:00
Aantal keer bekeken: 11394

Laatste reacties

avatar van Miesie
Miesie ( 2352   2) 02-07-2015 21:03
Gefeliciteerd!
avatar van Jeroendewaal
Jeroendewaal ( 1814 ) 02-07-2015 21:05
Gefeliciteerd winnaars!!!
avatar van Xili_Tollo
Xili_Tollo ( 2886   3) 02-07-2015 21:13
Rol: Toevoeg Moderator
Gefeliciteerd winnaars, veel plezier ermee!
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 02-07-2015 21:14
Rol: Toevoeg Moderator
Gefeliciteerd winnaars!
avatar van JeffreyBtt
JeffreyBtt ( 977 ) 02-07-2015 21:18
Helemaal top!

Ook gefeliciteerd aan alle andere winnaars!
avatar van Reptile
Reptile ( 2451   6) 02-07-2015 21:20
Ik ben super blij. Win ik ook eens een keer wat Splatoon lijk me een zeer leuke game om te spelen. Hartelijk bedankt Budgetgaming!

Gefelicteerd aan de andere winnaars btw.
avatar van Azkirby
Azkirby ( 361 ) 02-07-2015 21:28
Gefeliciteerd iedereen!
avatar van Jopvdsteen
Jopvdsteen ( 3216 ) 02-07-2015 21:28
Mooi lijstje met winnaars, veel plezier allemaal!
avatar van Uribium
Uribium ( 2975 ) 02-07-2015 21:42
Gefeliciteerd!
avatar van JeremyD85
JeremyD85 ( 187 ) 02-07-2015 21:47
Thanks folks! - Dat wordt flink bad guys in elkaar beuken van de week
avatar van Galigula77
Galigula77 ( 376 ) 02-07-2015 22:09
Gefeliciteerd
avatar van MajorThom
MajorThom ( 67 ) 02-07-2015 22:25
Wow super leuk! Hartstikke bedankt! Heb nu ook net vakantie, rus direct tijd ervoor om te spelen!
avatar van Gamy
Gamy ( 4926   17) 02-07-2015 22:29
Weer niet ik kan daar niet goed in helaas.
Gefeliciteerd winnaars!
avatar van Sonicguy14
Sonicguy14 ( 1463 ) 02-07-2015 22:41
Gefeliciteerd
avatar van Godfather187um
Godfather187um ( 487 ) 02-07-2015 22:47
Thanks dudes!!!
avatar van Gamegangster12
Gamegangster12 ( 55 ) 02-07-2015 22:57
gefeliciteerd
avatar van Bianconero
Bianconero ( 1060   2) 02-07-2015 23:41
Gefeliciteerd! Mooie prijzen dit.
avatar van DragonflySoldier
DragonflySoldier ( 5912 ) 03-07-2015 00:48
Top thanks BG!
avatar van Mikeymouse1
Mikeymouse1 ( 1522 ) 03-07-2015 01:33
Gefeliciteerd allemaal!
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15698 ) 03-07-2015 08:14
Gefeliciteerd Geniet van jullie prijzen winners! Leuke bad-assess allemaal.
avatar van Sabin5995
Sabin5995 ( 3263 ) 03-07-2015 09:23
Gefeliciteerd winnaars!
avatar van Pug205GTi
Pug205GTi ( 4864 ) 03-07-2015 09:35
Gefeliciteerd allen!
avatar van M Monster D
M Monster D ( 1374 ) 03-07-2015 11:27
Congratz to all winners
avatar van Dry-Guy
Dry-Guy ( 610 ) 03-07-2015 11:35
Gefeliciteerd en veel plezier.
avatar van Brainsnack
Brainsnack ( 294   1) 04-07-2015 17:19
Quote:
Hij vond dat hij gestraft moest worden voor wat hij zijn familie had aangedaan (stockholm syndroom much?) en liet zich nog meer steken door de bijen en begon steeds meer te vervormen.

Leuk verhaal, maar dat is dus absoluut geen Stockholmsyndroom

Niettemin, felicitaties aan de prijswinnaars.
avatar van Jkampmeijer
Jkampmeijer ( 1803 ) 06-07-2015 12:53
Gefeliciteerd allemaal.