Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Fallout 4 kopen: Alles wat je moet weten

Geplaatst op 09-11-2015 15:44
Nog één nachtje slapen en dan is het zover, Fallout 4 ligt dan eindelijk in de winkels! Vandaag stromen al de eerste reviews met hoge eindcijfers (9,1 gemiddeld) het internet op en aangezien op het forum al druk over de game wordt gesproken, is de kans groot dat jullie op zoek zijn naar een mooie plek om de game straks te kunnen scoren. Ben je nog op zoek, dan geen nood! Want met deze koopgids gaan we je helpen om alles te vinden wat je nodig hebt. Van simpelweg waar je de game het goedkoopst deze week kunt halen, tot een overzicht van de console bundels die er voor Fallout zijn. We sluiten af met een overzicht van alle goodies en guides die je rondom de game momenteel zou kunnen scoren, zodat je straks helemaal klaar bent voor de release en alles er omheen!



Fallout 4 kopen: Overzicht van de edities, prijzen en bonus goodies
Voor jullie als Fallout 4 fans is het misschien niets nieuws, maar om toch nog even het plaatje compleet te maken, beginnen we gewoon netjes met een overzicht van alle versies die uitkomen. Bethesda houdt het met twee uitvoeringen redelijk bescheiden. Je kunt momenteel de gewone game kopen voor PS4, One of PC of de Pip-Boy uitvoering. Deze laatste is met een adviesprijs van € 129,99 wel iets duurder, maar daar krijg je dan wel een heuse Pip-boy voor terug. Hierin kun je je telefoon stoppen om hem daadwerkelijk als Pip-boy te gebruiken! Hieronder de normale versie met de huidige laagste prijs in de prijslijst, de link brengt je naar de prijslijst zodat je alle deals kunt bekijken.


PS4 Fallout 4 € 52,00
Xbox One Fallout 4 €52,00
PC Fallout 4 € 47,54

Weet je het nog niet zeker of je hem wilt kopen? Of is die nog te duur? Dan kun je hem ook op je BG Wishlist met de maximale prijs die je er voor wilt betalen. Dan laten we het je weten wanneer die voor jouw prijs beschikbaar komt.
Verder is er voor de PC ook direct al de Season Pass fysiek te koop voor € 29,98:
PC Fallout 4 Season Pass

Bij sommige winkels krijg je ook nog extra’s. Bij bijvoorbeeld Nedgame kun je bij aanschaf van de normale versie 7 euro extra betalen en dan krijg je een Vault Boy Bobblehead. Bij Game Mania krijg je een gratis dubbelzijdige poster. Lever je ook nog 100 kroonkurken in? Dan krijg je ook nog een gratis Nuka Cola sleutelhanger erbij.

De locaties waar de Pip-Boy uitvoering nog te koop zijn kun je hier vinden in de prijslijst inclusief de prijsreacties van andere Budgetgamers die de uitvoering ergens hebben gespot. De laagste prijs gezien is momenteel € 129,99. De smartphones die er in passen zijn de iPhone 6, iPhone 5/5s, iPhone 4/4S, Samsung Galaxy 5, and Samsung Galaxy 4.:

PS4 Fallout 4: Pip-boy Collectors Edition € 129,99
Xbox One Fallout 4: Pip-boy Collectors Edition € 128,99
PC Fallout 4: Pip-boy Collectors Edition € 129,99



Fallout 4 consolebundels: Welke zijn er momenteel allemaal te krijgen voor elke console?
Ben je van plan om direct met Fallout 4 een nieuwe console aan te schaffen? Dan ben je in dit gedeelte aan het goede adres. Op dit moment zijn er alleen console bundels voor de Xbox One. Wanneer je diverse webwinkels bezoekt lijkt het alsof er voor geen enkele console een officiele Fallout 4 bundel te krijgen is. Dat blijkt niet helemaal het geval, Game Mania is namelijk de exclusieve leverancier van de bundel binnen de Benelux. Daarom kun je de officiële bundel alleen daar krijgen met ook nog de nodige goodies. Verder zijn er diverse winkel die alsnog stunten en Fallout 4 er los bijleveren. We hebben alles even voor je op een rijtje gezet.

Bart Smit: Xbox One 500 GB. Incl. Fallout 4 vanaf € 322,-
Als je gewoon op Fallout 4 zoekt zul je bij zowel Bol.com als Bart Smit alleen de games vinden, maar geen bundel. Zoek je echter op bijvoorbeeld Xbox One bij Bol of klik je op de speciale banner bij Bart Smit, dan wordt het al interessanter. Weliswaar mag er geen officiële bundel worden gevoerd, maar ze mogen je wel een extra game aanbieden bij de 500GB. spelcomputer. En één van de games waar je uit kunt kiezen is Fallout 4. Voor 338,- bij Bart Smit en € 349,- bij Bol.com heb je op die manier een Xbox One met Fallout 4! Je kan zelf even zoeken of gewoon even kijken op deze directe links voor de Bart Smit Fallout 4 bundel voor € 338,- en de bol.com Fallout 4 bundel voor € 349,-. Ook Wehkamp heeft deze bundel beschikbaar voor € 349,-.

Update Bij Mediamarkt zelfs gespot voor € 322,- door Budgetgamer Bramhoog.



Xbox One 1 TB. Incl. Fallout 4 + Fallout 3 + Elder Scrolls + Fallout goodies € 369,-
Game Mania heeft momenteel de rechten om de officiële bundel te mogen verkopen. Maar ook deze bundel is weer net even anders, want je krijgt niet alleen digitaal Fallout 4 en een backward compatible code voor Fallout 3, je krijgt ook The Elder Scrolls Online en de nodige Fallout 4 goodies. Zo zit er een Vault Boy Bobblehead bij en een Vault 111 Beanie. Heel wat spul dus, maar in het kort bevat deze bundel:


Deze bundel bevat voor € 369,-:

- 1TB Xbox One 

- Xbox One controller met 3.5 mm aansluiting
- HDMI-kabel

- Chat headset

- Fallout 4 game (downloadcode)
- Fallout 3 game (Xbox 360 versie via downloadcode)

- Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited voor Xbox One
- Fallout 4 Vault 111 Beanie 
- Fallout 4 Vault Boy Bobblehead
Zie ook de Game Mania website voor meer informatie.

Fallout 4 guides en boeken: Ga voorbereid de digitale deur uit!
Wil je niets missen tijdens je tocht door de Wasteland? Dan is het een idee om om een Strategy guide mee op avontuur te nemen. Er zijn twee uitvoeringen: De standaard editie en de Collectors Editie. Die laatste komt maar eenmalig een oplage van, dus als je die wilt scoren moet je er redelijk snel bij zijn. Ben je daarnaast een echte fan, dan is het goed om te weten dat er ook een bijzonder mooi Artbook verkrijgbaar is. The Art of Fallout 4 is wel wat aan de prijs, maar voor de echte fans is het zeker een aanrader. Voor het gemak en om zeker te zijn dat je de laagste prijs vindt, hieronder een link naar de verschillende prijsprofielen:



Fallout 4 Vault Dweller's Survival Guide Collector's Edition € 25,99
Fallout 4 Vault Dweller's Survival Guide - Standard Edition € 20,99
The Art of Fallout 4 Artbook € 39,98


Fallout 4 andere merchandise
Als je geen genoeg kunt krijgen van Fallout 4, dan is het goed om te weten dat er rondom de release ook nog het een en ander aan merchandise te scoren is. Zo zijn er diverse items en goodies los verkrijgbaar die misschien extra leuk zijn voor de collectie. Vooral Nedgame en Game Mania hebben het een en ander op voorraad. Voor het gemak gaan we van goedkoop (budget) naar de wat duurdere merchandise, zit er wat voor je bij?

Fallout 4 Merchandise van goedkoop naar duur
Vault Boy Sleutelhanger € 3,99
Heb je weinig budget over, maar wel wat bespaard door de game voor een mooie prijs op de kop te tikken? Dan is het goed om te weten dat er voor slechts € 3,99 bij Nedgame Vaultboy Sleutelhangers te krijgen zijn. Er zijn in totaal vijf verschillende uitvoeringen:



Vault Boy T-shirts € 19,99
Wil je in stijl de Wasteland straks betreden, dan is het misschien goed om te weten dat er ook diverse T-shirts te krijgen zijn rondom Fallout 4. In totaal zijn er zo’n 6 uitvoeringen bij zowel Game Mania en Nedgame, als bol.com te krijgen. Let wel dat bij die laatste het om een externe retailer gaat die het daar aanbiedt. Hieronder staan enkele voorbeelden, zie voor alle varianten de bovengenoemde sites.

>


The Art of Fallout 4 Artbook € 39,98
Hij is al eerder genoemd, maar het is wel echt een collectible voor de echte Fallout 4 fanaat. Met meer dan 368 pagina’s vol met designs die nooit eerder zijn getoond, concept art en commentaar van de ontwikkelaars is dit zeker een aanwinst voor elke fan die alles wil weten over dit nieuwste deel in de serie. Een mooi boekwerk voor in de collectie, zie het prijsprofiel voor de laagste prijs. Op dit moment is dat in Nederland € 39,98. Op Amazon staat deze voor € 34,68 (huidige wisselkoers).



Fallout 4 Vault Boy 111 Bobblehead 7 pack (Serie 1) € 129,99
Ben je echt de Budgetgamer die bijna zijn gehele kamer tot Vault heeft omgetoverd voor de release? Dan mogen deze collectible beeldjes natuurlijk niet ontbreken. Je moet er wel wat voor over hebben, maar voor de prijs van een Pip-Boy Collectors edition kun je namelijk bij Game Mania een pakket van maar liefst zeven Vault Boy Bobbleheads kopen. Het gaat hier om de Endurance, Energy Weapons, Lock Pick, Melee Weapons, Repair, Perception and Strength Vault Boy bobbleheads. Elk beeldje is ongeveer 13 centimeter hoog. Of het je stamina, kracht of lockpick vaardigheden in het echte leven ook bevordert betwijfelen we, maar voor de collectie mogen ze er zeker wezen.



Nog één nachtje slapen
Nog heel eventjes en dan kunnen we eindelijk aan de slag met het langverwachte Fallout 4! We hopen dat je wat hebt aan deze guide, waarin we alles wat je moet weten hebben verzameld. In ieder geval wensen we je alvast heel veel gameplezier toe! Weet jij al of je de game gaat kopen of juist niet? En zo ja ga je een speciale editie of heb je de normale editie besteld? Koop je er naast ook nog andere dingen? Of heb je al genoeg aan het spel om helemaal in de Fallout wereld weg te kunnen zinken? Heb je nog andere goodies en/of items gezien die nog niet in dit artikel mee zijn genomen? Laat je horen in de reacties!

Geplaatst op 09-11-2015 15:44
Aantal keer bekeken: 14820

Laatste reacties

avatar van Mellie
Mellie ( 1026 ) 09-11-2015 15:47
Hmmm.. Fallout

Wel handig dat er bij is vermeld dat het om de downloadcodes gaat van Fallout 4 en 3 bij de Xbox One bundel en niet de fysieke versies.

Trouwens.. De Samsung Galaxy S3 past toch ook in de Pip-boy?
avatar van Daniel
Daniel ( 2372   19) 09-11-2015 15:48
Handige guide, mijn Pip-boy editie was helaas geannuleerd
avatar van Davidov
Davidov ( 13585   2) 09-11-2015 15:51
Heel handig inderdaad, ben benieuwd naar hoe mooi de strategy guide is!
avatar van Kowichi
Kowichi ( 2494   4) 09-11-2015 15:57
Zit nog te twijfelen of ik hem morgen op moet halen bij GM, heb hem wel gepre-ordered met de extra's....
avatar van Subjectiviteit
Subjectiviteit ( 312 ) 09-11-2015 16:07
Fallout 4 artboek bij Game Mania is íetsje goedkoper (€39,98 ) Game Mania

Ik gok dat de productcode bij Game Mania nog een placeholder is en daarom nog niet hier op Budgetgaming in de lijst staat?

Edit Yorn: Ze hebben guides (nog) niet in hun feed staan. Ik heb ze gemaild en nu handmatig toegevoegd, thanks voor het melden. :-)
avatar van Ateq
Ateq ( 19 ) 09-11-2015 16:55
Via MasterCard kun je een kortingscode voor CoolBlue aanvragen voor 10euro korting, waardoor Fallout 4 dus uitkomt op: 39,99 (PC) of 49,99 (Xbone/PS4).
avatar van Hellsing
Hellsing ( 412 ) 09-11-2015 17:58
Ook een beetje merchandise bij: http://www.large.nl/search/fallout/
avatar van Bramhoog
Bramhoog ( 191 ) 09-11-2015 18:06
500GB xbox one met fallout 4 voor 322.- bij de MediaMarkt, deze mis ik hier wel link
avatar van T.Pennings
T.Pennings ( 4001 ) 09-11-2015 18:19
Quote:
Nedgame krijg je bij aanschaf van de normale versie ook nog een gratis Vault Boy Bobblehead.

Dit klopt niet helemaal. Normale versie is 58,-. Met Bobblehead is 65.
avatar van SebastiaanB
SebastiaanB ( 2646 ) 09-11-2015 18:34
Leuk nieuwsartikeltje :-)!
avatar van Gemezz
Gemezz ( 333 ) 09-11-2015 18:35
Bij sommige winkels kreeg je ook de soundtrack der bij!
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 25582   20) 09-11-2015 18:35
Er is nog een Collectors Edition Strategy Guide versie te koop met meer extra's dan de hierboven genoemde Collectors Guide, namelijk de versie van 99,99 euro te koop bij Bol.com; linkje:
Fallout 4 Vault Dweller's Survival Guide
Hierbij zit o.a. een Nuka Cola metal bottle opener maar is ook wel erg duur vergeleken met de 'normale' Collectors Guide,

Bij BartSmit krijg je ook een bobblehead bij de gewone game (en een 5 euro kadokaart).
avatar van Mauzzahr
Mauzzahr ( 1621 ) 09-11-2015 18:51
Ik heb zo niks (niet de nadruk op zó maar gewone uitspraak als neutraal zegmaar, don't hate!) met Fallout dus heb het daarom ook niet zo gevolgd (fallout 4 release enzo en trailers) dus als iemand even in het kort kan uitleggen wat het precies is en waarom ik m zou moeten halen? want zie wel aardige hype en dacht altijd dat het niet zo bijzonder was dus vandaar. Bij voorbaat dank
avatar van MJB
MJB ( 4361   4) 09-11-2015 19:00
Ik hoop dat de pakketpost morgen vroeger komt. Maar ik zal pas tegen 18:00 mijn spel binnen hebben.
avatar van Arabyus
Arabyus ( 7278   2) 09-11-2015 19:00
Rol: Forum Moderator
Quote:
Ik heb zo niks (niet de nadruk op zó maar gewone uitspraak als neutraal zegmaar, don't hate!) met Fallout dus heb het daarom ook niet zo gevolgd (fallout 4 release enzo en trailers) dus als iemand even in het kort kan uitleggen wat het precies is en waarom ik m zou moeten halen? want zie wel aardige hype en dacht altijd dat het niet zo bijzonder was dus vandaar. Bij voorbaat dank

In dat geval misschien handiger om een video review te kijken.
avatar van Marty84
Marty84 ( 2849   17) 09-11-2015 19:19
Nedgame heeft 2 collecties van fallout bobble heads
Collectie 1 (€129)
Collectie 2 (€119)

Release datum staat op "geschat"
avatar van Multiman77
Multiman77 ( 192 ) 09-11-2015 19:37
Handig! De nedgame doet zelfs aan nachtopening voor deze game.
avatar van Jellevdburg
Jellevdburg ( 4643   1) 09-11-2015 19:37
Ga hem morgen halen bij de Media Markt om 10:15! Heel erg veel zin in!!!
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 09-11-2015 20:45
Heb er zin in!
avatar van Mauzzahr
Mauzzahr ( 1621 ) 09-11-2015 22:07
Quote:
[..]


Haal het gewoon

Hahaha. Nog niet overtuigd natuurlijk nu
avatar van Jellevdburg
Jellevdburg ( 4643   1) 09-11-2015 23:02
Quote:
[..]


Hahaha. Nog niet overtuigd natuurlijk nu

Zie de laatste 4 pagina's van het Fallout 4 topic dan
avatar van Ossie
Ossie ( 124 ) 10-11-2015 11:07
€130 voor een bobblehead-collectie??
Are you kidding me?
avatar van Remedy
Remedy ( 1287   2) 10-11-2015 13:27
pff ik moet nog heeeeeeel de middag werken, voordat ik de pre-order uit mijn brievenbus kan gaan halen bleh.
avatar van Thawar
Thawar ( 345 ) 10-11-2015 22:06
130 voor 7 poppetjes
avatar van Xiomata
Xiomata ( 523 ) 12-11-2015 02:29
Quote:
130 voor 7 poppetjes
Je wilt niet weten wat er gevraagd word als ze niet meer officieel te koop zijn
Dus dan is 130 eu nog redelijk voor limited unieke merchandise, lol
avatar van This Game
This Game ( 186   1) 12-11-2015 10:55
De Mediamarkt website heeft het over 349, terwijl in de folder van deze week 322 stond. Wellicht hebben ze in de winkel de 500GB versies weer even in magazijn gezet tot eind van de week.

Twijfel erg over de Gamemania bundel /1TB of de 500GB versie en daar tzt een usb disk aan knopen. Of zelfs een SSD mocht dit de haperingen ion FO4 sterk verminderen...

Upd: de MM website meldt weer het juiste bedrag
avatar van Logical
Logical ( 491 ) 18-11-2015 22:32
Ik heb grote moeite met de lage grafische kwaliteit van het spel. Juist zo'n spel heeft het nodig.