Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Bekendmaking winnaar: Rainbow 6 Siege Smart Bracelet

Geplaatst op 04-12-2015 00:12
Update Winnaar Het is dan eindelijk zover, tijd om de winnaar bekend te maken van de Smart Bracelet voor Rainbow Six Siege! Duidelijk is dat de meningen erg verdeeld zijn. Sommigen van jullie kunnen niet meer zonder Smartwatch waar andere hem te duur vinden of het nut er (nog) niet van in zien. Die gene die straks alle geheime berichten om de pols kan checken en een bijna smartwatch straks eens kan uitproberen is geworden niemand minder dan Budgetgamer:

BTB8


Niet gewonnen? Dan niet getreurd! Er komen nog prijsvragen aan en momenteel loopt er nog een goodieweekend prijsvraag, nog genoeg kansen om te winnen dus!

-------------
Het is weer vrijdag! De dag voor een druk weekend voor velen, het is namelijk bijna Sinterklaas! Misschien dat je het al vanavond viert of helemaal niet, maar hoe je het wendt of keert, het is een druk weekend dat er aan komt. We vieren deze week dan ook zowel het weekend als dat het heerlijk avondje er aan komt en daar moeten we natuurlijk wel een toffe goodie voor hebben om dit alles te vieren! En ik denk dat we dankzij Ubisoft een heel eind hiermee komen met deze slimme Rainbow Six bracelet.

Goodieweekend: Maak kans op een Rainbow Six Siege Smart Bracelet (Light)

Deze week hebben we weer een hele vette goodie om aan jullie te vergeven, dit is namelijk niet zomaar een armband en doet meer dan je laten zien hoe laat het precies is. Deze Rainbow Six Siege Smart Bracelet kan je namelijk via Bluetooth koppelen aan je te telefoon, zodat die bij een
Inkomende oproep of sms gaat trillen. Ook houdt die je stappen bij en kan die zelfs analyseren hoe diep je slaapt. Wie weet krijg je zelfs af en toe nog een geheime missie doorgestuurd, je weet het maar nooit met een Rainbow Six bracelet. Dat is toch niet verkeerd voor een goodie naar wij dachten! Hij is ook nog eens tof uitgevoerd met, als je goed kijkt, een pistool dat fungeert als het zwarte gedeelte in de '6'.



Maar wat moet je hier nu precies voor doen? Voor zo’n mooie goodie hebben we maar liefst twee vragen om te beantwoorden, met name omdat we niet konden kiezen welke vraag deze week te stellen. Dus dan maar allebei en dan kan je kiezen. Ook al zijn ze compleet ongerelateerd aan elkaar. We hadden het al over de smartwatches die sinds dit jaar een beetje beginnen op te komen maar ze lijken nog niet echt door te breken, kortom:

1. Wat is jouw mening je over smartwatchtes? Heb je er ééntje? Is het iets voor jou of juist niet? Licht kort je antwoord toe.

Of beantwoord de volgende vraag: Het is natuurlijk bijna pakjesavond dus:
2. Wat doe jij op pakjesavond? Wat doe jij met Sinterklaas?

Beantwoord minstens één van de vragen en je maakt direct kans op deze gelimiteerde Rainbow Six Siege Smart Bracelet/ halve smartwatch te winnen. Wie weet dat je straks nog een extra Sintcadeautje thuis krijgt.

Tot Slot
Omdat het Sinterklaasweekend is en iedereen druk in de weer is, laten we de prijsvraag weer iets langer lopen. Mede ook omdat het hier weer om een redelijk exclusieve goodie gaat. Daarom heb je nog tot en met zondag 23:59 om een reactie te plaatsen, daarna maken we de winnaar bekend. We bedanken Ubisoft weer voor het beschikbaar stellen van de prijs. Alvast een fijne Sinterklaas iedereen!

Geplaatst op 04-12-2015 00:12
Aantal keer bekeken: 14473

Laatste reacties

avatar van Robbert__NL
Robbert__NL ( 757 ) 04-12-2015 00:31
1. Wat is jouw mening je over smartwatchtes? Heb je er ééntje? Is het iets voor jou of juist niet? Licht kort je antwoord toe.

Smartwatches* in ieder geval, ik heb er geen maar ik ben er weer zeer benieuwd naar hoe het is om er een te hebben. Echter kan ik er niet echt geld voor vrijmaken momenteel dus zo'n giveaway is erg leuk.

Daarnaast is het natuurlijk bijna pakjesavond dus de tweede communityvraag luidt:
2. Wat doe jij op pakjesavond? Wat doe jij met Sinterklaas?

Werken, niet echt bijzonder dus maar als student moet je in het weekend toch wat geld bijverdienen.

Geen spannende antwoorden dus maar in ieder geval succes iedereen.
avatar van Ruzzles
Ruzzles ( 29 ) 04-12-2015 00:34
Smartwatches:Ik heb er geen nooit eigelijk aan gedacht om te halen maar als ze er goed uit zien en je kan er wat mee waarom niet.

Pakjesavond:Bij mijn oma heb kleine neefjes en nichtjes die nog geloven dus wordt lachen om te doen alsof hij bestaat
avatar van Rlexer
Rlexer ( 63 ) 04-12-2015 00:35
Ik vind SmartWatchtes best handig alleen te duur... Ik kies er liever niet voor omdat ze niet echt veel meer waarde toevoegen maar bij deze rainbow six siege Smart bracelet maak ik een uitzondering het is echt super gaaf om er eentje te hebben!!!
Ik hoop tijdens pakjesavond een leuke game te krijgen en ik ga ook gezellig met me familie sinterklaas vieren
avatar van Gamerke1992
Gamerke1992 ( 228   1) 04-12-2015 01:17
Ik zou een smartwatch kopen als ik niet in een operatiezaal zou werken. Ik mag daar gaan horloge dragen, wat ook maar heel normaal is. Maar stel dat ik ergens anders werkte, had ik veel aan een smartwatch gehad. Ik heb altijd al interesse in elektronica en daar hoort een smartwatch zonder twijfel bij. Even voor de duidelijkheid, de prijs die te winnen is kan ik in mijn zak steken, waardoor die nog steeds mijn stappen kan tellen.

Ik ga stiekem een paar chocolaatjes en een klein cadeautje klaarleggen voor mijn vriendin. Dat verwacht ze niet.
avatar van Lachnat
Lachnat ( 160 ) 04-12-2015 01:23

1. Wat is jouw mening je over smartwatchtes? Heb je er ééntje? Is het iets voor jou of juist niet? Licht kort je antwoord toe.

Leuk hebbedingetje wat ook zeker wel handig kan zijn. Heb er geen omdat ik ze nog prijzig vind en dan liever geld uit geef aan games

2. Wat doe jij op pakjesavond? Wat doe jij met Sinterklaas?
Gamen, geen kinderen en ook geen kleine neefjes of nichtjes. Dus moet ik het kind in mezelf maar weer los laten
avatar van Davidov
Davidov ( 13583   2) 04-12-2015 05:51
1: Nee, maar geen behoefte meer aan. De tijd van spieken is allang voorbij! Grapje.
Aan mijn slimmetelefoon heb ik genoeg, bovendien heb ik niks met die pietluttige schermpjes.

2: Ook lekker gamen, hier wordt het al jaren niet meer gevierd
avatar van Arcturion
Arcturion ( 1446 ) 04-12-2015 06:59
1. Wat is jouw mening je over smartwatchtes? Heb je er ééntje? Is het iets voor jou of juist niet? Licht kort je antwoord toe.

Ik gebruik een smartwatch juist op werk omdat we onze telefoon geluid uit moeten hebben maar wel bereikbaar moeten zijn voor onze baas. Ik voel nooit de telefoon en via de smartwatch zie ik en voel ik wie mij belt.

2. Wat doe jij op pakjesavond? Wat doe jij met Sinterklaas?

Ik ga juist op pakjesavond mijn neefje verwennen met een paar Amiibo's die hij vroeg. Met de rest van de familie afgesproken wie wat koopt om dubbele cadeaus te kopen.
avatar van Xymie
Xymie ( 213 ) 04-12-2015 07:31
1. ik heb zelf een Fitbit flex, geen smartwatch maar een stappenteller. Ik stond er altijd erg negatief tegenover, totdat ik er een kocht voor m'n vader via de veiling van mycom. Even uitproberen en op een of andere manier erg leuk om precies te zien wat je allemaal doet in grafiekjes. Veel beter als op je telefoon, die leg ik toch vaak op m'n bureau ofzo. Dus gelijk een voor mezelf gehaald
Ik denk dat het voordeel van een smartwatch ongeveer hetzelfde is, je hebt hem echt altijd bij en is nog makkelijker te benaderen als je telefoon.

2. Pakjes avond gaat m'n Wii naar m'n petekindje. D'r ouders hebben niets met game'en en ze vinden haar nu oud genoeg om erop te mogen spelen. Ben benieuwd of ze blij is Dus pakjesavond bij m'n zusje thuis. Wordt vast leuk!
avatar van Jopvdsteen
Jopvdsteen ( 3218 ) 04-12-2015 07:40
1. Als echte Apple fan denk ik bij smartwatches meteen aan de Apple watch, deze eerste generatie vond ik nog niet interessant genoeg maar ik denk/hoop/verwacht dat ik de tweede generatie Apple watch toch wel in huis ga halen! Hoewel het maar heel weinig toevoegt vind ik het toch hele toffe gadgets!

2. Op pakjes avond gaan we gezellig met de familie een Sinterklaasspel spelen, ieder komt twee of drie cadeautjes en de dobbelsteen bepaalt waar je mee naar huis gaat, zou kan het zijn dat je een cadeau door moet geven, alles moet ruilen, een cadeau uit mag kiezen etc. Maar het belangrijkste doel van de avond is gewoon gezellig samen zijn

(Oh en, ik hoop natuurlijk op pakjesavond mijn ps4 van de vorige actie uit te mogen pakken, maar dan moet ik die wel nog even winnen!)
avatar van Gertje03
Gertje03 ( 79 ) 04-12-2015 08:11
1. Wat is jouw mening je over smartwatchtes? Heb je er ééntje? Is het iets voor jou of juist niet? Licht kort je antwoord toe.

Zelf heb ik er nog geen omdat ik heel erg twijfel of het handig is of niet. Ik ben wel altijd van het nieuwe dingen uitproberen, dus dit is een mooie kans!

Daarnaast is het natuurlijk bijna pakjesavond dus de tweede communityvraag luidt:
2. Wat doe jij op pakjesavond? Wat doe jij met Sinterklaas?

Dit vier ik met mijn neefjes en nichtjes. Een grote zak met cadeautjes die ze na een speurtocht vinden.
Met de schoonfamilie doen we lootjes, een klein cadeutje met een gedichtje.
avatar van Donut
Donut ( 173 ) 04-12-2015 08:19
1. Ik vind smartwatches echt ontzettend gave gadgets. Vaak zit er ook een mooi stukje design bij. Maar de prijs vind ik te hoog voor wat je er uiteindelijk mee kan.
2. Pakjesavond doen wij niet aan, wel surprise met de familie.
avatar van Nitrorcr
Nitrorcr ( 1274   15) 04-12-2015 08:24
1. Ik heb de ontwikkeling van Smartwatches nauw gevolgd, maar ik denk dat de tijd voor mij nog niet rijp is om een premium smartwatch te kopen. Alhoewel de mogelijkheden erg interessant zijn, ben ik op zoek naar een Smartwatch met meerdere dagen batterijtijd. Nu begreep ik dat smart bracelets als degene die hier wordt weggegeven wél meerdere dagen op 1 batterijlading mee kan. Interessant!

2. Ik denk dat ik lekker door ga met Just Cause 3. Wat een heerlijke game. :-)
avatar van ShadyAce
ShadyAce ( 1235 ) 04-12-2015 08:25
1. Wat is jouw mening je over smartwatchtes? Heb je er ééntje? Is het iets voor jou of juist niet? Licht kort je antwoord toe.

Eerlijk gezegd heb ik vaak het idee dat het meer een gimmick is dan dat het echt een praktisch nut heeft, echter heb ik er zelf nooit 1 gehad dus kan er niet helemaal eerlijk over oordelen, wellicht dat als ik een tijdje een gebruik dat m'n mening veranderd

Daarnaast is het natuurlijk bijna pakjesavond dus de tweede communityvraag luidt:
2. Wat doe jij op pakjesavond? Wat doe jij met Sinterklaas?
Pakjesavond? Oh ja dat is morgen he.. nou waarschijnlijk het zelfde als meestal op een zaterdagavond, flesje rum + een stel vrienden op de bank en dan een goed potje gamen of gezellig ergens heen gaan
avatar van Ysolda
Ysolda ( 10 ) 04-12-2015 08:29
1 . Ik heb er zelf geen maar het lijkt me wel een leuke horloge
2. Met pakjesavond gaan we lekker gourmetten en pakjes open maken
avatar van Loeloe11
Loeloe11 ( 21 ) 04-12-2015 08:34
1. Ik heb Samsung smartwatch... Het is een leuke gadget en soms wel handig... Het is alleen ernstig jammer dat s-voice geen Nederlandse taal ondersteund... Hierdoor is het wel beperkter vind ik.

2. Met pakjesavond ben ik aan het klussen in ons nieuwe huis... Net 3 dec de sleutel gekregen... Dus druk druk druk, dit jaar geen tijd voor sinterklaas helaas
avatar van ZeroGeass1
ZeroGeass1 ( 522 ) 04-12-2015 08:48
1. Ik heb geen smartwatch dus heb er niet echt een mening over. Ik weet wel dat mijn vriendin heel graag iets zou hebben dat haar stappen meet en zegt hoe diep je slaapt enzo, dus ik zou ze hier heel blij mee kunnen maken!

2. Zelf vier ik geen sinterklaas meer, pakjesavond is voor mij kerstavond! Lekkere gourmet en pakjes!
avatar van Riltoe
Riltoe ( 32 ) 04-12-2015 08:57
1. Wat is jouw mening je over smartwatchtes? Heb je er ééntje? Is het iets voor jou of juist niet? Licht kort je antwoord toe.

Smartwatches zijn een heerlijke extra in je leven.
Vooral omdat je op deze manier, ondanks dat je niet op je telefoon mag kijken op school of tijdens werk, kan zien of je belangrijke meldingen krijgt op je telefoon.
Op deze manier ben je dan toch op de hoogte van alles wat er gebeurt op je telefoon!
Voor mij zou het een mooi extra zijn om een smartwatch/bracelet te hebben.
Met de bracelet kan je bij houden of je genoeg stappen hebt gezet voor je dagelijkse beweging, anders weet je dat je nog net even stapje meer moet zetten

Daarnaast is het natuurlijk bijna pakjesavond dus de tweede communityvraag luidt:
2. Wat doe jij op pakjesavond? Wat doe jij met Sinterklaas?
Met pakjesavond zelf helaas geen plannen.
De week erop vieren wij het (met schoonfamilie).
Mijn neefje is net anderhalf en zal deze pakjesavond dus voor het eerst gaan "beleven".
Uiteraard hoort bij deze bijzondere avond een surprise.
Hiervoor hebben wij een aantal weken geleden lootjes getrokken.
Deze week dus flink voorbereiden zodat ik volgende week een mooie surprise heb,
avatar van As3
As3 ( 8 ) 04-12-2015 08:57
1. Ik heb geen smartwatch maar denk dat het wél iets is wat ik graag zou willen hebben. Helaas zijn ze vaak duur en daardoor heb ik er langer op moeten wachten dan ik had gehoopt.

2. Sinterklaas is natuurlijk vooral leuk voor de kinderen, ik doe dus mijn uiterste best om hun een leuke avond te bezorgen!
avatar van Heart1982
Heart1982 ( 647   4) 04-12-2015 09:03
1. Ik heb nog geen smartwatch omdat het nu nog te duur is en ik nog niet het echte nut inzie van zo'n horloge. Ik zal vast een keer over gaan en er 1 kopen, maar nu nog niet. Eerst even een paar modellen verder kijken hoe dat deze gadget zich verder ontwikkeld.

2. Lekker met vrienden op de bank, SINT kijken met lekkere hapjes
avatar van TrueNeophyte
TrueNeophyte ( 92 ) 04-12-2015 09:12
1) Ik heb niet een mening over smartwatches, maar twee. Ik heb namelijk ook twee armen. Maar het lijkt me heel mooi om in ieder geval te beginnen met eentje om mijn meningen aan te toesten

2) Voor het raam wachten tot de Sint langs komt, of gewoon pakjes uitpakken met vrienden, het is maar net wie er eerder aanklopt
avatar van Heliosfive
Heliosfive ( 373   2) 04-12-2015 09:13
Ik ben al heel lang geïnteresseerd in Smartwatches maar houd de boot nog af. De Pebble had behoorlijke mankementjes en zelfs over de Samsung Gear hoor je slechte dingen. Bovendien wil je er ook nog stijlvol uitzien dus dan blijft er alleen de Moto 360 over. Daar mag je dan wel een volle €200 voor aftikken. Nog net iets te veel voor voor mij, maar ik wacht geduldig af op de juiste aanbieding. En als het zo ver is dan verwelkom ik 'm in mijn leven en verwacht ik 'm veel te gaan gebruiken.

Sinterklaas vier ik gezellig met de familie. Wij doen nog aan surprises, dus ik ben erg benieuwd wat mijn broertje van zijn handgemaakte DJ Booth gaat vinden.
avatar van Kowichi
Kowichi ( 2494   4) 04-12-2015 09:14
1) Ik vind een smartwatch een gaaf stukje technologie maar vind het persoonlijk nog wat te duur op het moment. Als budgetgamer geef ik liever mn euro's uit aan wat games.

2) Ik ga op pakjes avond gezellig samen met mijn vriendin en zoontje van 2 kadootjes uitpakken. Uiteraard laten we een zwarte piet de kadootjes brengen!
avatar van Jeremix89
Jeremix89 ( 126 ) 04-12-2015 09:20
1. Wat is jouw mening je over smartwatchtes? Heb je er ééntje? Is het iets voor jou of juist niet? Ik heb geen smartwatch, ik vind het persoonlijk best ideaal, alleen denk ik wel dat het prima is geschikt om een oproep aan te nemen en of het weer te kijken. Voor nieuws of sociale media zal ik toch echt liever een smartphone, pc, tv of tablet gebruiken.
Ik mag op mijn werk geen telefoon gebruiken, dat is verboden ivm de veiligheid, daarom denk ik dat hij ideaal is zodat ik toch weet of ik iets heb gemist ja of de nee.

2. Wat doe jij op pakjesavond? Wat doe jij met Sinterklaas? Ik zit lekker op de bank, rustig tv te kijken met sinterklaas snoepgoed en een lekkere warme chocomel met slagroom
avatar van Ardum
Ardum ( 168 ) 04-12-2015 10:08
Smartwatches zijn geweldig, al is het alleen maar omdat het me een james bond gevoel geeft. Helaas zijn ze nogal prijzig dus heb er momenteel niet 1.

En op sinterklaasavond ben ik gezellig met mijn maten aan het chillen. Beetje ouwehoeren, zuipen en vooral gamen natuurlijk.
avatar van DekuScrub
DekuScrub ( 56 ) 04-12-2015 10:23
Ik zie de potentie van swartwatches wel, maar tot nu toe vind ik het absoluut onnodig, smartbands, zeker als er gps of iets als een HR meter in zit, liggen meer in mij straatje, zeker omdat die met sporten makkelijker zijn dan een smartwatch.

Op pakjesavond ben ik waarschijnlijk aan het raiden in WoW, dus ik zorg dan wel voor mijn eigen pakjes
avatar van Nickson
Nickson ( 105 ) 04-12-2015 10:23
1. Wat is jouw mening je over smartwatchtes? Heb je er ééntje? Is het iets voor jou of juist niet?
Mijn mening over smartwatches: Ik heb zelf nog geen smartwatch. Met kerst waarschijnlijk wel. Ideaal voor tijdens het werk even snel kijken op de smartwatch wie er wat stuurt. Daarnaast kan je snel antwoorden zonder weer die telefoon uit je zak te halen. Daarnaast als je in een vergadering zit en je word gebeld, dan kan je snel kijken of het belangrijk is of niet. Smartwatches zijn dus een geweldige uitvinding.


2. Wat doe jij op pakjesavond? Wat doe jij met Sinterklaas?
Op pakjesavond oftewel de zaterdag wordt een ouderwets avondje zuipen met maten.

avatar van Niels
Niels ( 18338   1) 04-12-2015 10:46
1. Wat is jouw mening je over smartwatchtes? Heb je er ééntje? Is het iets voor jou of juist niet? Licht kort je antwoord toe.

Smartwachtes: Mijn mening is een beetje 'meh'.
Ik heb er geen.
Het is nog niks voor mij; ze zijn wat onhandig in gebruik en uiteindelijk zul je toch vaker de gekoppelde telefoon gebruiken. Bovendien zal je telefoon nog sneller leeg zijn vanwege de draadloze koppeling met je smart watch. Ze gaan pas interessant worden als je ze standalone kunt gebruiken doordat hij je SIM-info (de IMSI) draadloos over kan zenden en later weer met je smartphone kunt synchroniseren voor gebruik als sporthorloge, in de tussentijd binnengekregen data etc.

Met pakjesavond zit ik bij mijn moeder. Niet voor sinterklaas of zo, maar gewoon gezellig samen koken en op de bank een beetje kletsen terwijl ik Mario & Luigi: Paper jam bros. speel.

Met Sinterklaas zelf ga ik naar een mineralenbeurs in Heerlen, waar 'n vriend van me standhouder is... een beetje kletsen en af en toe wat mineralen verkopen. Zodra de beurs voorbij is race is echter direct naar huis om nog wat uurtjes te kunnen loggen in Xenoblade Chronicles X!

Bonusvraag die ik net zelf verzin: Wat doe je volgend jaar met Sinterklaas?
Volgend jaar ga ik met budgetgamers een surprise-avond organiseren! We spelen dan in groepjes zoveel mogelijk 8-player en 4-player games waarbij de winnaar van dat groepje zijn surprise krijgt. Voor de laatste kan het een tijdje duren voor hij mag uitpakken; die moet uiteindelijk rondes 1 vs 1 tegen degene die hem al hebben doen, waarbij de winnaar elke keer de controller doorgeeft aan de volgende tot de laatste uitpakker eindelijk eens wint.
avatar van Mauzzahr
Mauzzahr ( 1621 ) 04-12-2015 10:50
1: ben er nog niet dol op, lijkt me dat je dan continue bezig bent met je telefoon (wat iedereen toch al is, maar dan nog erger). Maar mening zal vast veranderen als ik/iedereen er een bezit

2: scriptie
avatar van Cmpunk
Cmpunk ( 328 ) 04-12-2015 11:16
1:misschien dat een horloge de telefoon nog gaat vervangen
2:lootjes feest
avatar van Zyronath
Zyronath ( 31 ) 04-12-2015 11:19
1. Wat is jouw mening je over smartwatchtes? Heb je er ééntje? Is het iets voor jou of juist niet? Licht kort je antwoord toe.

Het leuke aan een smartwatch vind ik toch wel dat je de achtergrond, layout en font kunt veranderen en zo weer een complete nieuwe look en feel kunt creëren van je 'horloge'. De rest van de opties hoef ik niet zo, omdat je voor alle opties betaald vind ik het te duur.

2. Wat doe jij op pakjesavond? Wat doe jij met Sinterklaas?

Met familie bordspellen spelen en een lekker glaasje wijn drinken.
avatar van Bruce
Bruce ( 427 ) 04-12-2015 11:35
1. een horloge heb ik nooit aan, overal zijn al klokken genoeg (rechtsonder op bureaublad pc, op de magnetron, op de oven, op de digicorder,...)
dus waarom een smartwatch kopen, no watch dogs please... maar een armband, tja, dat is geen horloge

2. is in België wel iets anders dan in Nederland, wij zetten op de avond van 5 december ons bord op tafel en verwachten op 6 december dat daar iets op ligt sommige streken in België vieren geen sinterklaas, maar doen wel iets gelijkaardigs op sintmaarten (11 november)
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 25566   20) 04-12-2015 11:41
1. Wat is jouw mening je over smartwatchtes? Heb je er ééntje? Is het iets voor jou of juist niet?
Ik houd wel van dit soort 'gadgets' maar heb er nog geen. Door het kleine scherm werkt een telefoon of zelfs klein tablet voor de meeste dingen toch makkelijker. Misschien als er in zo'n horloge een "virtual toetsenbord" zit; zoiets als het projecteren van een toetsenbord b.v. op tafel die je dan kunt gebruiken. Eerder is dit al wel gedaan, maar volgens mij nog niet in combinatie met een smartwatch. Of misschien gewoon spraak-input overal voor...

2. Wat doe jij op pakjesavond? Wat doe jij met Sinterklaas?
Gewoon rustige avond met familie, misschien wat chocolademelk en lekkers erbij
...en natuurlijk afwachten of je mee mag naar Spanje; een lekker zonnetje is nooit weg in de winter...
avatar van Walterg
Walterg ( 48 ) 04-12-2015 11:48
Voor mijn werk een tijdje een Pebble en een Apple watch getest

De Pebble vond ik prettig in gebruik maar qua form factor te lomp. De Apple Watch had wat UI vaagheden die me niet aanstaan en ik heb wat moeite met het privacy aspect. De data die zo'n apparaat verzamelt/kan verzamelen is best eng.
avatar van Jochemb
Jochemb ( 646 ) 04-12-2015 11:52
1. ik heb nog geen smartwatch en heb er nog geen geprobeerd maar ik heb een open mind.

2. Falout 4 spelen in me eentje met een glas whisky en een bakje pepernoten
avatar van Massareal
Massareal ( 5 ) 04-12-2015 12:08
1. Wat is jouw mening je over smartwatchtes? Heb je er ééntje? Is het iets voor jou of juist niet?

Nee, ik heb er geen een. Ik vond ze tot nu toe te duur en zie er niet de toegevoegde waarde van in tegenstelling tot mijn analoge horloge + smartphone. Maar als ik er een heb, zou ik dit kunnen uitvinden.

2. Wat doe jij op pakjesavond? Wat doe jij met Sinterklaas?
Bijtijds naar bed, heb de volgende dag vroeg de verjaardag van m'n kleine nichtje.
avatar van DeX97
DeX97 ( 952 ) 04-12-2015 12:36
1. Wat is jouw mening je over smartwatchtes? Heb je er ééntje? Is het iets voor jou of juist niet? Licht kort je antwoord toe.

Ik heb er nog geen. DIt komt vooral door de hoge prijzen van smartwatches. Wel heb ik gehoord dat zo'n ding nuttige functies heeft. Daarvan komt mijn interesse dan ook .

2. Wat doe jij op pakjesavond? Wat doe jij met Sinterklaas?

Niets speciaals. Bij ons is iedereen te oud om nog Sinterklaas te vieren, dus de kans is groot dat ik ga gamen .
avatar van Banapples
Banapples ( 860   9) 04-12-2015 12:41
1. Wat is jouw mening je over smartwatchtes? Heb je er ééntje? Is het iets voor jou of juist niet?
Ik heb geen smartwatch en ik zit nog even te wachten totdat ze echt handig worden en wellicht in een bundel komen samen met een smartphone

2. Wat doe jij op pakjesavond? Wat doe jij met Sinterklaas?
Ik vier het twee keer zelfs. 1 keer voor de kinderen en 1 keer voor volwassenen. Komend weekend staat dus volledig in het teken van sinterklaas.
avatar van Care
Care ( 48316   1) 04-12-2015 12:49
1. Smartwatches zijn handig, niet je telefoon uit je broek hoeven halen om mail te lezen, telefoon op te nemen, berichten te lezen. Heerlijk. Heb er helaas geen 1 door de prijs.
2. Helemaal niks. Wij vieren geen sinterklaas maar doen aan fullblown auwzame kerst.
avatar van Bart1622
Bart1622 ( 1076   1) 04-12-2015 13:06
1. Heb een Samsung gehad, maar heb er te dikke vingers voor. Drukte steeds het verkeerde knopje en om nou een grote smartwatch te nemen, zit ook niet lekker. Deze is inmiddels verkocht.

2. Bij mijn schoonouders (altijd gezellig) de kids weer veelste veel cadeaus geven. Achja. Wie weet heeft de sint voor mij ook wat langs gebracht
avatar van Vlutje
Vlutje ( 289 ) 04-12-2015 13:06
1. Wat is jouw mening je over smartwatchtes? Heb je er ééntje? Is het iets voor jou of juist niet? Licht kort je antwoord toe.
Ik ben er zelf tot nu toe geen fan van, de meeste designs vallen me een beetje tegen, en de functionaliteit is nog een beetje beperkt. Verder wel een interessante gadget

Of beantwoord de volgende vraag: Het is natuurlijk bijna pakjesavond dus:
2. Wat doe jij op pakjesavond? Wat doe jij met Sinterklaas?
Gezellig met de familie eten, en elkaar dan cadeautjes geven. 'S avonds met vrienden samen zitten ergens en chillen
avatar van Dinegs
Dinegs ( 559 ) 04-12-2015 13:06
1. Smart Watches lijken me zeker interessant, maar het is niet iets dat ik zo maar even kan betalen. Ik heb andere (game)prioriteiten, maar wie weet ooit!
2. Met Sinterklaas vier ik Sinterklaas bij mijn ouders. Al ben ik in de 20, het is een oude traditie die we in stand houden.
avatar van Nostrovia
Nostrovia ( 25 ) 04-12-2015 13:11
1: ik begreep smartwatches eigenlijk niet zo. Ik zag het nut er niet van. Toen ik een review zag van die nieuwe Samsung watch dacht ik echter: nouu misschien! Toen googlede ik even de prijs, en toen dacht ik weer: nou nee. Zo'n prijs heb ik er misschien over 10 jaar voor over, als je alles met je stem kan bedienen. Nu nnog even te prijzig voor het geen wat het opleverd. Te lang sparen..

2: we hebben lootjes getrokken met de familie. Daar dus lekker eten, drinken en zingen (ja me oma moet altijd een stuk of 10 sint liedjes zingen , maar goed, als zij daar vrolijk van wordt, doe ik het graag).. we moesten ook suprises maken, dus ik en mijn vriendin zijn flink crea bea geweest de afgelopen tijd. Resultaat: gepapier machede baby jesus, en een knutselkoffer ..

Fijne sinterklaas allemaal !!
avatar van Last-Oblivion
Last-Oblivion ( 107 ) 04-12-2015 14:30
1. Interessante gadget met nuttige functies. Heb er zelf geen omdat het niet een noodzaak is maar is leuk om te hebben.

2. We doen niks op sinterklaas dus dat wordt gamen en werken :p
avatar van Marlies16
Marlies16 ( 122 ) 04-12-2015 15:44
-ik heb nog geen smartwatch, gewoon nog niet in verdiept
-met Sinterklaas doen we niets
avatar van Wafeltje
Wafeltje ( 18 ) 04-12-2015 16:13
1. Wat is jouw mening je over smartwatchtes? Heb je er ééntje? Is het iets voor jou of juist niet? Licht kort je antwoord toe.
De meeste zien er voor mij iets te futuristisch uit, en niet meer dan een luxe stappenteller. De smartwatches die interessant zijn, zijn voor mij helaas nog niet betaalbaar.

2. Wat doe jij op pakjesavond? Wat doe jij met Sinterklaas?
Vanavond en zondag wordt het gevierd in huize Wafeltje, op pakjesavond zelf wordt er lekker gegamed (wellicht een cadeautje van vanavond!)

Leuk hebbedingetje, maar ik sla deze over. De sint mag er iemand anders gelukkig mee maken!
avatar van ProfD277
ProfD277 ( 35 ) 04-12-2015 16:51
1. Wat is jouw mening je over smartwatchtes? Heb je er ééntje? Is het iets voor jou of juist niet? Licht kort je antwoord toe.
Ik vind dat smartwatches erg goed van pas kunnen komen, helemaal tijdens school of in het openbaar vervoer. Gewoon even snel je berichten checken en weer door.

2. Wat doe jij op pakjesavond? Wat doe jij met Sinterklaas?
Op pakjesavond doe ik eigenlijk niets, ik moet overdag werken dus 's avonds is het relaxen en misschien een spel spelen op de PS Vita.
avatar van Kingsoldier
Kingsoldier ( 1208   1) 04-12-2015 17:11
Leuke prijs, maar ik pas deze week. Veel succes iedereen!
avatar van SoundGamer
SoundGamer ( 54 ) 04-12-2015 18:12
Ook dit jaar maak ik weer vele kilometers over de daken, duik ik in schoorstenen en help in sinterklaas op deze drukste dag van het jaar. Daarnaast worden er natuurlijk weer veel kinderen blij gemaakt en zullen huiskamers vol worden gegooid met snoepgoed. Nog diezelfde nacht gaan wij met z'n alle terug naar Spanje om vervolgens weer uit te kijken naar volgend jaar. Het gaat uiteraard om de kinderen, maar zelf zou ik het ook wel super tof vinden om te kunnen zien hoeveel stappen ik op de daken heb gezet met deze onwijs gave smartwatch!

Met vriendelijke zoete groet, Zwarte piet
avatar van Youmademeseeit
Youmademeseeit ( 744   2) 04-12-2015 18:13
1. Wat is jouw mening je over smartwatchtes? Heb je er ééntje? Is het iets voor jou of juist niet? Licht kort je antwoord toe.
Ik zie nog niet zo de toegevoegde waarde van smartwatches (maar wat niet is kan nog komen natuurlijk) en ik vind ze net iets te prijzig voor wat je krijgt.

2. Wat doe jij op pakjesavond? Wat doe jij met Sinterklaas?
Morgenavond word het lekker uiteten. Niet echt Sinterklaas, maar wel even samen met familie.
avatar van Leleisaan
Leleisaan ( 2199 ) 04-12-2015 21:52
1. Wat is jouw mening je over smartwatchtes? Heb je er ééntje? Is het iets voor jou of juist niet? Licht kort je antwoord toe.

Alhoewel ik enorm tegenstander ben van onzinnige gadgets die veel te duur zijn en eigenlijk niks toevoegen, ben ik toch wel een sucker voor de apple watch haha. Niet dat ik er 400 euro voor over heb, maar als ik het kon missen had ik er waarschijnlijk wel één gekocht. Doen ze toch wel goed daar bij Apple
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6571 ) 04-12-2015 23:02
Leuke prijs! Ik heb zelf geen smartwatch omdat ik het nut er nog niet van zie. De ontwerpen worden wel steeds beter en mooier en de nieuwere horloges zijn welk aantrekkelijk maar ik zal altijd in een reflex mijn toestel uit mijn broekzak halen totdat ik een keer de impulsaankoop doe en er toch achter kom dat zo'n slim klokje wel handig is.

Wat doe ik met sinterklaas-avond? Eigenlijk heel simpel! De PlayStation Experience volgen nu het de laatste avond is zonder kinderen in huis. Volgend jaar rond deze tijd kruipt er al een meisje rond in huize CrippledKiller. Dus dit jaar nog maar even van profiteren!
avatar van RajeevSampatsing
RajeevSampatsing ( 17 ) 04-12-2015 23:11
Wat doe ik op pakjesavond en Sinterklaas??

Helaas is het antwoord op beide vragen "studeren".
Misschien stiekem een Twitch kanaal opzetten om niet helemaal 100% jaloers te worden op alle foto's en FB post die langs zullen komen.
avatar van The Don
The Don ( 1 ) 05-12-2015 10:31
1. Ze zijn wat duur, maar wel leuk! Dus ik zou er graag een winnen!

2. Met de familie cadeautjes uitpakken, beter wordt het niet!
avatar van Wilmaster1
Wilmaster1 ( 41 ) 05-12-2015 12:20
Ik heb tijdelijk een Microsoft Band gekregen van het werk, hij zit geweldig, en ik kan mij (na slechts een week) al niet meer voorstellen hoe ik zolang zonder smartwatch heb kunnen werken.

Met pakjes avond ga ik eens kijken hoe ik zelf apps voor de smartwatch kan maken.
avatar van Megane377
Megane377 ( 6314   33) 05-12-2015 13:15
Zeer handig en tegenwoordig wordt bijna iedereen lui dus is zo'n smartwatch de uitkomst!
Pakjes avond ben ik lekker warm thuis met het vrouwtje film en series kijken!
Sinterklaas laten we aan ons voorbij gaan, kerst kom maar op
avatar van Vechtarend
Vechtarend ( 320 ) 05-12-2015 13:54
1 een smartwatch lijkt me tof maar heb zelf een blackberry en daar passen de meeste niet zodoende heb ik er nog geen 1 gekocht.

2 hard aan het werk kijken of de cyber pieten ons niet aanvallen
En verder hebben we al gister voor sinterklaas de gourmet aangezet!
avatar van Darkness2K7
Darkness2K7 ( 20 ) 05-12-2015 13:56
1)heb er 1 van het appel-merk en door gegeven aan de vrouw.
inmiddels heb ik er geen meer.
vond het te klein en te veel info op een schermpje

2) kadootjes uitpakken met de familie
avatar van Epitome
Epitome ( 821   1) 05-12-2015 14:00
Ik heb een mooi horloge met een wijzerplaat, misschien ben ik een beetje ouwe lul. Maar ik wil een smartwatch best een kans geven, vooral zo een mooie van Rainbow Siege 6!

Ik ben bij mijn schoonfamilie om het dobbelspel te spelen om de cadeautjes te verdelen.
avatar van FalconsEye
FalconsEye ( 5 ) 05-12-2015 17:37
beste Budgetgaming,

Ik heb nog nooit een smartwatch mogen hebben, maar ben al wel zeer verslaafd aan Rainbow Six Siege.
Aangezien ik mijn telefoon tijdens antiterreur missies op stil heb is zo'n smartwatch handig als ik een wall breach.

Met pakjesavond is de gespannen sfeer weer groot.
Maar mijn drone vindt iedereen, adem ingehouden, richten en weer een vijand gedood!

avatar van Kh_puma
Kh_puma ( 1887   1) 05-12-2015 17:38
1. Wat is jouw mening je over smartwatchtes? Heb je er ééntje? Is het iets voor jou of juist niet? Licht kort je antwoord toe.

Ik houd de smartwatches al een tijdje in de gaten, aangezien het me niet alleen een erg leuke gadget lijkt, maar ook nog eens handig, namelijk dat ik niet constant mijn mobiel zou hoeven te gebruiken om een bericht te verzenden/Facebook te checken. Helaas heb ik tot nog toe geen smartwatch en komt er dit jaar geen verandering in, omdat de prijs nog erg hoog ligt en ze in een razend tempo innoveren, waardoor ik nog even afwacht. Een smartwatch zou ook zeker bij mij passen, ik ben ook echt een gadget-freak en heb iedere dag een digitale/analoge horloge om m'n pols, dus een smartwatch zou een mooi uitbreiding zijn .

2. Wat doe jij op pakjesavond? Wat doe jij met Sinterklaas?

Met pakjesavond, wat tegelijk valt met mijn verjaardag, blijf ik thuis met mijn familie om dit beiden te vieren. Aangezien ik volgende week examenweek heb, heb ik helaas niet veel tijd om beiden uitgebreid te vieren, maar ik probeer er toch een leuke en gezellige dag van te maken .
avatar van Jkampmeijer
Jkampmeijer ( 1803 ) 05-12-2015 19:27
2. Gamen! nee, joh. thuis ouderwets met familie pakjes avond vieren.
Suprises, gedichten, hoop lol en gezelligheid.
avatar van Mave XI
Mave XI ( 220 ) 05-12-2015 19:38
1. Supergaaf.. Wilde al graag een smartwatch maar helaas niet gekregen voor sinterklaas... Dan is zo'n rb6 editie natuurlijk uber!

2. Met vrienden/familie gezelligheid! Gamen kan weer morgen
avatar van TommyNL
TommyNL ( 1 ) 05-12-2015 22:42
1 smartwatch: ik heb er geen en op dit moment zijn er geen goede watches die een lange accuduur heeft en altijd de tijd weer geeft. Pebble komt het beste in de buurt.

2. Sinterklaas: Chips eten, javier guzman op tv kijken geen sint feest voor mij dit jaar maar kerst?
avatar van Desauzenman
Desauzenman ( 23 ) 06-12-2015 00:37
1. Wat is jouw mening je over smartwatchtes? Heb je er ééntje? Is het iets voor jou of juist niet? Licht kort je antwoord toe.

Heb zelf geen eentje want goedkoop zijn ze niet echt maar zou het wel willen!.

2. Wat doe jij op pakjesavond? Wat doe jij met Sinterklaas?

Ik ben gezellig wezen pokeren met en groepje vrienden en de inzet was kruitnoten maar hellaas had ik niet veel te eten op het eind :p
avatar van Rickon
Rickon ( 63 ) 06-12-2015 11:56
1. Ik ben erg geintresseerd in het concept van Smart Watches, vooral tijdens het sporten (waar je niet altijd zakken hebt of dingen voor een smarthphone), maar ook vanwege alle andere mogelijkheden.

2. Pakjesavond geviert met gezin. Altijd gezellig!
avatar van Klm147ful
Klm147ful ( 2 ) 06-12-2015 12:02
1. Iemand die altijd op zijn telefoon zit (Ik) heeft natuurlijk ook een smartwatch nodig zeker als je er niet één hebt.

2. Ik was op pakjesavond lekker National Geographic en natuurlijk de Horror Sint film aan het kijken.
avatar van Jethunt
Jethunt ( 1436 ) 06-12-2015 18:16
1. zo'n smartwatch wil ik eigenlijk wel hebben! vind het wel erg vet. Maar goed heb mijn telefoon ook nog. Ze hebben namelijk de zelfde functies
avatar van Watever
Watever ( 488   1) 06-12-2015 20:03
1. Op dit moment heb ik nog geen smartwatch maar ik zou er graag een willen hebben. De prijzen zijn op dit moment echter nog te hoog voor mij om er een te kopen.
avatar van BTB8
BTB8 ( 196 ) 06-12-2015 20:04
1. Een smartwatch lijkt me wel gaaf om te hebben. Draag sowieso een horloge, dus waarom niet gelijk eentje met meer functies dan alleen de tijd weergeven?
Vind het echter toch nog wat te prijzig en de nood is niet hoog, dus momenteel heb ik er nog geen.

2. We hebben Sinterklaas niet echt gevierd thuis. In ieder geval geen surprise om dat de meeste familieleden zich in het buitenland vinden. Voor de thuisblijvers, waaronder mij, was er gisteren toch nog een kleinigheidje door de sint bezorgd.
Wat snoepgoed en een cadeautje via Budgetgaming gevonden zelfs.
De rest van de avond gezellig op de bank gehangen met pepernoten en speculaas.
avatar van Wouterb
Wouterb ( 7 ) 06-12-2015 21:00
1. Ik heb er nog geen. Het zijn op dit moment nog gadgets in mijn ogen, maar er zit zeker toekomst in.
2. Gezellig met de familie surprises/pakjesavond.
avatar van Berends
Berends ( 296 ) 09-12-2015 05:28
1. Zou top zijn als ik via deze weg een smartwatch kan winnen, want dan kan ik de tijd bijhouden. Dan wordt het SMARTgamen ipv. te laat door hebben dat het al weer zo laat is en de dag erna spijt hebben dat het zo laat was. Oeps alweer 5.28

2. Uhmmm Gamen en pepernoten vreten!!!! Duhh bedankt sinterklaas voor de vrije dag!!!
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 13-12-2015 14:50
Rol: Administrator
Bekendmaking Winnaart! Onder het mom beter laat dan nooit, woehoei!
avatar van Robbert__NL
Robbert__NL ( 757 ) 13-12-2015 17:34
Hm kan beter last minute een reactie plaatsen dan als eerste

Gefeliciteerd BTB
avatar van Galigula77
Galigula77 ( 376 ) 13-12-2015 18:39
Gefeliciteerd
avatar van DeX97
DeX97 ( 952 ) 13-12-2015 19:18
Gefeliciteerd BTB8 !