Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

5 Playstation 3 games nu Classic en in prijs verlaagd.

Geplaatst op 01-08-2008 13:02
Vanaf vandaag zijn de volgende titels officiëel platinum te krijgen.
Dat betekent dat de prijs van de games ongeveer gehalveerd is, en dat is de richting op om deze titels voor een budgetprijs te kunnen scoren.
Opvallend is echter dat de adviesprijs niet 29.99 is maar 34.99, gelukkig zijn er echter wel een paar winkels die alsnog de prijs van 29.95 hanteren, scheelt toch weer 5 euro! Heb je een creditcard, neem dan een kijkje bij de buitenlandse shops, dan scheelt het je nog eens 10 euro extra. De link naar de laagste prijs staat vermeld onder elke game, wanneer je prijzen wilt vergelijken van alle shops.


Heavenly Sword
In dit dramatische verhaal trekt Nariko, een felle roodharige heldin, er opuit om wraak te nemen op een Koning en zijn leger, die haar land is binnengevallen. Het verhaal draait om het eeuwenoude Heavenly Sword, dat ooit een machtige godheid toebehoorde. Het kan niet gebruikt worden door stervelingen, zonder dat hun levenskracht worden opgebruikt, en ze binnen enkele uren sterven. De koning probeert de Heavenly Sword te pakken te krijgen, en doodt daarbij een groep krijgers die deze verdedigt. Nariko is de dochter van de leider van deze groep, en neemt de Heavenly Sword ondanks de gevaren, om zich te wreken op de koning.

Another Take
Heavenly Sword kwam ergens in september 2007 uit dat ik me kan herinneren.
De verwachtingen van deze titel waren enorm hoog, uiteindelijk bleek dan ook uit de vele negatieve reacties dat deze game dan ook veels te overhyped was.
De game bleek uiteindelijk veels te repetitief en te kort om echt een klassieker te worden genoemd, desalniettemin is de game erg leuk om alsnog op te pikken voor een budgetprijs.

Nieuwe adviesprijs: 34.99
Laagste prijs: Nu bekijken


Motor Storm
Launchtitel van de PS3. Game was zeer verslavend en de graphics zijn nog steeds zeer goed te noemen. In deze game race je met quads, bikes, vrachtwagens en buggy’s door allerlei modderige landschappen. Het mooie was daadwerkelijk de modder die gedurende de gehele race bleef liggen zoals jij hem omgeploegd had. In elk level had elk voertuig zijn eigen koers te rijden. Zo waren de vrachtwagens goed om in de dalen door de dikke modder te ploegen, waar de motoren zich meer thuis voelen jumpend door het berglandschap.

Another Take
Nadelen aan deze titel waren met name dat, wanneer je een auto probeerde te kiezen, het echt uren leek te duren voordat een volgende auto was ingeladen. Ook de weinige modi voor één speler en de enkele onlinemodi deden de game geen goed. Desalniettemin is deze game er eentje die gewoon in je collectie thuishoort. De racemodus speelt heerlijk weg en het is gewoon heerlijk om door die mooie modder heen te ploeteren.
Nieuwe adviesprijs: 34.99
Laagste prijs: Nu bekijken


Ratchet and Clank: Tools of Destruction
Alle belachelijke wapens zijn weer helemaal terug en het zal dan ook voor velen een feest van herkenning zijn. Nieuwkomers zullen genieten van de mooie graphics en voor het eerst kennismaken met de Ratchet & Clank serie die iedereen eigenlijk wel een keer geprobeerd moet hebben.

Another Take
Gek genoeg, van de makers van Ratchet and Clank. Deze eerste Ratchet & Clank titel voor de Playstation 3 is uitgekomen rond de feestdagen.
Ondanks dat de gameplay nagenoeg hetzelfde is gebleven als zijn voorgangers, is deze game zeer goed ontvangen en heeft dan ook een paar hoge cijfers mogen binnen slepen.

Nieuwe adviesprijs: 34.99
Laagste Prijs: Nu bekijken


Resistance: Fall of Man
Resistance was één van de launchtitels vorig jaar bij de Playstation 3.

Resistance: Fall of Man is een first-person shooter afkomstig van Insomniac Games. Deze ontwikkelaar is bekend van de Ratchet & Clank platform spellen op de PlayStation 2. Resistance: Fall of Man speelt zich af in een afwijkende werkelijkheid in de 20e eeuw. De Verenigde Staten en Groot-Brittannië proberen Europa en Azië te redden van een geëvolueerd virus, genaamd Chimera. Dit virus heeft in een korte tijd vrijwel alle levensvormen in Europa en Rusland overrompeld. Jij speelt een Amerikaanse soldaat, genaamd Nathan Hale en moet de mensheid proberen te redden. Naast de singleplayer is er een coöperatieve speelmodus aanwezig, offline multiplayer voor 4 spelers en online multiplayer voor maar liefst 40 spelers.


Another Take
Het was één van de eerste shooters voor de Playstation 3. Er zaten nog wel wat missers in de singleplayer (met name het einde was nogal slap), echter de multiplayer is een factor waarvoor velen deze game toch nog wel eens uit de kast pakken. De vele medailles die je daar in kon halen, motiveren om door te spelen.

Nieuwe adviesprijs: 34.99
Laagste Prijs: Nu bekijken


Uncharted: Drake’s Fortune
Uitgekomen rond de feestdagen en sinds vandaag platinum.
Uncharted is ontwikkeld door Naughty Dog, de jongens die ook zaten achter de successeries Jak & Daxter en daarvoor Crash Bandicoot.

In Drake’s Fortune speel je avonturier en schatzoeker Nathan Drake die een 400 jaar oude aanwijzing in de doodskist van Sir Francis Drake vindt. Het betreft hier een aanwijzing naar de legendarische schat van El Dorado. Dit leidt tot de ontdekking van een vergeten eiland midden in de Atlantische Oceaan. Het avontuur wordt gevaarlijk wanneer Drake op het exotische eiland strandt en wordt opgejaagd door huurlingen. Drake en zijn reisgenoten moeten vechten en veel samenwerken om te overleven en de geheimen van het eiland te ontrafelen.

Another Take
De game is goed beoordeeld en ontving dan ook hoge cijfers in vele reviews.

Nieuwe adviesprijs: 34.99
Laagste Prijs: Nu bekijken

De adviesprijzen zullen bij ons in de loop van de nacht aangepast worden.


Opvallend
Zeker een paar mooie titels die afgeprijsd zijn, waarbij de meeste eigenlijk gewoon in je collectie thuishoren. Opvallend is echter wel dat Assassins Creed ook aangekondigd is als platinumtitel. Deze is echter in de Nederlandse winkels gewoon nog de oude prijs. Het kan zijn dat deze hier later nog in prijs gaat dalen. De buitenlandse shops hanteren voor deze titel echter wel al de platinum prijs, dus wil je Assassins Creed voor een budgetprijs, kijk dan hier
voor een prijsvergelijking.

Geplaatst op 01-08-2008 13:02

Laatste reacties

avatar van Kolomos
Kolomos ( 227 ) 01-08-2008 13:29
Heavenly sword en motorstorm gespeeld, leuke games!
avatar van Fant
Fant ( 12238   2) 01-08-2008 13:46
ooooh, had ik maar een PS3 dan had ik wel ff Uncharted, Ratchet, Motorstorm en Resistance gehaald
avatar van Theodred
Theodred ( 327 ) 01-08-2008 17:01
als je een cc hebt moet je ze gewoon bij play.com halen want daar kosten ze allemaal mar 20.99
avatar van NjoY
NjoY ( 1363 ) 01-08-2008 17:34
Eerst kwam het bericht dat de game van de platinum serie €24,99 zouden kosten en nu is het dan €29,99 geworden.
Dat is een mooie prijs hopelijk volgen en binnenkort meer titels.
avatar van Yørn
Yørn ( 4190   26) 01-08-2008 20:31
Rol: Administrator
eerlijk gezegd 34.99 Njoy, enkele gaan er onder zitten, maar de officiele prijs is 34.99
avatar van Moekefoek
Moekefoek ( 301 ) 01-08-2008 22:01
Uncharted voor een prikkie
avatar van Talicus
Talicus ( 7391 ) 02-08-2008 17:38
Quote:
eerlijk gezegd 34.99 Njoy, enkele gaan er onder zitten, maar de officiele prijs is 34.99

Zonde, dat is net over de grens dat ik het echt een aantrekkelijke prijs vind.

Ik vond het al bijzonder dat ze op (of was het nou vlak voor?) de E3 zeiden dat het 24,99 zou gaan kosten, maar dat werd later naar $29,99 verhoogd en nu blijkbaar al 35 euro :/
avatar van Venik
Venik ( 50 ) 02-08-2008 23:56
Zou zo ratchet en uncharted willen hebben, maar heb het er geld ff niet voor (ookal dat ze nu goedkoper zijn )
avatar van The_Rich
The_Rich ( 8 ) 03-08-2008 21:33
Op de lijst moet ook Assassin's Creed staan
Aangezien je de platinum versie bij play kunt kopen
avatar van Bonecrusher
Bonecrusher ( 3268   6) 03-08-2008 23:36
Nee hoor, want dat is een pre-order, due for release on 05/09/2008, en dat is pas over een maandje
avatar van Rococo
Rococo ( 829 ) 06-08-2008 11:59
Het is wel jammer dat de prijs uiteindelijk 34.99 is geworden en niet 24.99. Want een bedrag van 34.99 is voor mij ook net niet een hele aantrekkelijke prijs.