Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App Download de iPhone App

Winkelinformatie & ervaringen - Toys"R"Us

Algemeen:
Verzending:
Communicatie:
Winkel beoordelen (3 reviews)

Toys"R"Us

BG Score
6.7 10 3 1
6.7

Algemene informatie

Adres:
Toys"R"Us GmbH
Köhlstraße 8
50827 Keulen
Duitsland
Land:
Nederland
Website:
E-mailadres:
Telefoon:
0900 500 8500 
KVK:
Keulen HRB 16651
Betalen met:
Creditcard, paypal, iDEAL
Opmerkingen:

Verzendkosten

Game:
€ 1.95
Hardware (pakketpost):
€ 1.95

Laatste 3 ervaringen met Toys"R"Us

Op 4 januari een Shulk Amiibo besteld en betaald (iDeal). Kreeg direct bevestiging van bestelling en betaling per e-mail. Op de website stond aangegeven dat het artikel aanwezig was in het magazijn en binnen 1-2 dagen verzonden zou worden. Op 15 januari kwam de Amiibo aan. Er is geen verzendbevestiging verstuurd per e-mail. Op de doos was te zien dat het pakket op 12 januari was verzonden. De verpakking was niets bijzonders. De Amiibo zat los in de doos, maar is niet beschadigd.

Algemeen:60%Verzending:60%Communicatie:60%
Net als hierboven een Shulk Amiibo besteld. Via PayPal betaald en de dag erna al een verzendbevestiging. De dag na de bevestiging was het pakketje al binnen. Het was goed verpakt met opvulling in de doos om de amiibo te beschermen. Alles ging dus goed en zou er zo weer een bestelling plaatsen :)

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Webshop en voorraadbeheer zijn prima, maar ze leveren met GLS. Het verzenden en leveren vanuit een distributiesysteem op vijf uur rijden afstand van mijn woning heeft er vijf dagen over gedaan. Daarnaast geeft GLS ook geen andere indicatie dan op welke dag ze langskomen. Samengevat; Toys"R"Us verder prima, maar de aflevering is crap.

Algemeen:60%Verzending:10%Communicatie:60%