Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

World of Budgetgaming 2007: Budgetgaming is vandaag drie jaar ge...

29-12-2007 20:19
Wat is het toch heerlijk om een site opgericht te hebben vlak na de feestdagen, het zorgt er voor ons voor dat we namelijk na kerst nog niet klaar zijn met feesten. En het is helemaal fijn om te kunnen zeggen dat voor jullie het feest ook nog niet voorbij is, jullie maken namelijk kans op een prijzenpakket, meer hierover hoor je op twee januari want dan zal de prijsvraag online komen, maar eerst, hoe lang bestaan we en wat is er allemaal gebeurd dit jaar!

Drie jaartjes oud, drie kaarsjes op een taart. Budgetgaming is vandaag een jaartje ouder geworden! 29 december 2004 is Budgetgaming gelanceerd en inmiddels hebben we al weer 3 winter-, lente-, zomer- en herfstseizoenen erop zitten. De tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Hoe het allemaal begonnen is kun je hier allemaal lezen. Wat is er de afgelopen maanden allemaal gebeurd? Ik kan wel zeggen, heel wat!
Het is tijd om zo aan het eind van het jaar eens op ons gemak alles op een rijtje te zetten en jullie de kans te geven ons wat beter te leren kennen.



Wat is er allemaal gebeurd!
Als ik terug kijk op de drie jaren die we tot nu toe gepasseerd zijn, valt het op dat eigenlijk elk jaar wel een thema heeft. Het eerste jaar was alles nog nieuw. Ik had geen enkele ervaring met het managen van mensen en we hadden vrolijk op elke consolelijst slechts één persoon gezet en dachten dat we op die manier het wel te gaan redden. Echter 4000 games, 500 per persoon en 40 winkels die we dolenthousiast bij wilden houden, eeeh…dat ging niet helemaal van een leien dakje kan ik je vertellen.
Het was een leerproces, ten slotte kun je van fouten maken alleen maar leren! Het eerste jaar was dan ook het jaar van het experimenteren en uitproberen. Het tweede jaar was jaar van organiseren. Er kwam structuur in de site, maar ook in de opdrachten voor iedereen. Wekelijks krijgen de teamcaptains nu opdrachten die ze met hun team aan het eind van de week voltooid hebben. Er kwam regelmaat in!
Inmiddels hebben we jaar drie achter de rug en ik ben jullie allen ontzettend dankbaar voor de steun van alle crewleden en members, we hebben heel wat meegemaakt dit jaar.

Grootste gamesblad van de Benelux aan onze zijde!
We konden bekend maken dat we een exclusieve samenwerking met de Power Unlimited hebben kunnen realiseren! Het grootste gamesblad van de Benelux.
Het was erg gaaf om naar het hoofdkantoor te mogen om te bespreken of we iets voor elkaar konden betekenen. Wat niemand dan ook weet is dat we op weg in de auto, allen in pak, ik toch wel moest zeggen dat ik me trots voelde. Met zijn vieren gingen we er heen, allen voor iets was zo klein was begonnen, van uit het niets! En nu waren we op weg om de toekomst tegemoet… Het was ook niet moeilijk om Niels, Murielle en Martijn (PU) enthousiast te krijgen voor onze ideeën, aan het eind vroeg ik nog aan ze waarom ze ons wilden helpen, ten slotte krijgen ze vele van dit soort requests. Murielle antwoordde met dat we iets unieks waren en er net als hun voor de gamers waren… Iets unieks…Een woord wat ik zo vaak in het begin gebruikte om er maar voor te zorgen dat mensen bij ons bleven, toen we nog niet eens een site hadden..De cirkel voelde eventjes rond.
Inmiddels hebben we de cijfers van de PU bij elke game staan waar ze een review van op de site hebben staan. Andersom is het zo dat bij hun de laagste prijzen vermeld worden.
Eerlijk toegegeven is de samenwerking nog niet helemaal zoals ik zou willen, maar daar gaat binnenkort verandering in komen. Verder ben ik de PU meer dan dankbaar voor de gedeeltelijke support bij de Gameplay, dankzij hen hadden wij de flyers die sommige misschien nog wel hebben liggen. Bij deze dank aan JJ, Niels en Paula voor een geweldig jaar.

Linkje naar artikel



Tilburg Beste Idee 2007 : Budgetgaming
Budgetgaming heeft een prijs gewonnen dit jaar! Ik had me ingeschreven voor dit geheel en we werden genomineerd als mogelijke winnaar. Op 15 mei moest ik tijdens een symposium een presentatie geven over de website waar je nu op kijkt. Motiveren waarom wij het beste idee waren, waarom wij anders zijn dan anderen en waarom wij als winnaars uit de bus hoorden te komen. We kwamen en overwonnen! Ze zagen in Budgetgaming de grootste toekomst van de genomineerden. Dit was dan wel geen nationale wedstrijd, maar toch voelde het goed, dat een paar hooggeplaatste heren in de wereld ons stekkie, wat zo klein is begonnen, het mooiste initiatief vonden, een hele eer!

Linkje naar artikel

Plaatsje in de Troskompas
De troskompas, de TV-gids van de tros, licht wekelijks vier sites uit en schrijft daar een stukje over.
In oktober was het zover en stond opeens Budgetgaming er in! Zie ook hieronder voor het stukje.
Kan ook gekomen zijn door ons mailbombardement (alle crew mailtje sturen), maar we zijn desalniettemin blij met onze vernoeming in de Tv-gids die toch aardig wat mensen doornemen.



Nieuw jasje
Een puntje die we natuurlijk niet mogen vergeten is dat Budgetgaming dit jaar een nieuwe lay-out heeft gekregen. Drie jaar lang zijn jullie naar ons toegekomen en belandde iedereen op onze neutrale beige site. Het zag er allemaal degelijk en overzichtelijk uit, toch werd het wel eens tijd om een metamorfose te ondergaan. De oude lay-out lijkt alweer zo ver weg, maar toch is het pas 3 maanden geleden dat we over zijn gegaan op deze nieuwe jas. Het kan aan mij liggen, maar het voelt veel langer geleden. De beige lay-out was goed, maar erg basic. Deze professionelere look was gewoon nodig, we waren als het ware uit onze oude jas gegroeid. Ook heeft de shopsurvey zijn intrede gedaan, zodat je naast de laagste prijzen vergelijken meteen kan zien welke winkels betrouwbaar zijn en bij welke je moet uitkijken.






Automatisering
Als laatste nog een leuk nieuwtje, we zijn druk bezig met een automatiseringsrace. Dit was altijd lastig omdat sites als kieskeurig een systeem gebruiken, waar bij je geen reacties kunt plaatsen onder de games etc. Nu hebben we er iets op gevonden en zijn we druk bezig allerlei winkels aan te sluiten op ons nieuwe systeem. Het is een lang verhaal hoe het werkt, belangrijkste is alleen dat we het komende jaar veel zullen gaan automatiseren zodat je altijd de juiste prijs voor je hebt.

Gameplay
Zie voor meer info over onze avonturen op de Gameplay in het artikel in de vorige post. In dit topic verdelen we meteen nog een paar prijzen onder de members die hun coupon hebben ingeleverd.
Voor meer foto`s van de Gameplay kan ik je door verwijzen naar budgetgaming.hyves.nl.
Link naar Gameplayartikel: Gameplayavontuur

Dank aan de Budgetgamingcrew van 2007
Voordat we dit jaar de kurken laten knallen, wil ik nog even de tijd nemen om de crew van 2007 ontzettend te bedanken voor hun inzet. Er zijn mensen vertrokken zoals Lennert, Baris, Rutger(Von Rutch), Johan (Gothmog), Gary, Ruben, Jordy(NDS), Dirk, Geert(Solom), dank voor alle inzet in de afgelopen jaren, jullie hebben het verschil gemaakt. En dan hebben we uiteraard de members die nu nog steeds deel uitmaken van de crew. Jullie hebben het verschil naar ons succes niet gemaakt, maar maken het nog steeds. Ik ben dan ook zeer trots op de crew die jullie hieronder op de foto zullen zien. Met jullie hebben we van de Gameplay een groot succes gemaakt en zonder jullie en uiteraard ook de andere crewleden was Budgetgaming nooit geworden wat het nu is.



Ik dank jullie en ben blij dat jullie deel uitmaken in het Budgetgamingteam, ook die gene uiteraard die helaas niet naar de Gameplay konden komen of deze dag er net niet waren!

Dank aan de alle leden
Bij deze ook onze dank aan alle leden die zo nu en dan de site bezoeken. Niet standaard bedankt voor het posten blabla, nee bedankt voor het posten van je meningen bij de shopsurvey, bedankt voor het plaatsen van prijsreacties, mede dankzij jullie hebben jullie niet alleen, maar ook wij al veel geld bespaart!
Een soort buurtpreventie programma maar dan voor prijzen haha. Geweldig bedankt voor al jullie input,
Bij deze wil ik dan ook de mensen die nog geen account hebben, maar wel over onze site surfen, vragen om ook een account te nemen. Zie je een aanbieding ergens, dan kan je het meteen melden. Zo helpen we elkaar goedkoop 2008 door! Dank voor het melden, dat mag ook wel eens gezegd worden vind ik zo!

Het was een geweldig jaar voor ons, veel nieuwe ervaringen. Alhoewel ik alleen voor mezelf eigenlijk kan spreken natuurlijk, wij hebben genoten van dit jaar en hopen jullie in 2008 weer van dienst te kunnen zijn bij al je aankopen. We gaan ons best doen verder uit te breiden, zodat je uiteindelijk alles hier hebt wat je nodig hebt bij het uitbreiden van je gameverzameling!

Voor nu, namens de gehele Budgetgaming crew; Ktugach, Michel, Paul, Job, Tom, Tommie, Michel 2, Karsten, Rico, Vivian, Eddy, Danielle, Dennis, Stefan, Sipke, Jeroen, Jordy, Thijs, Susan, Richard, jonathan, Felix, Alfred, Reinier, Rico en mij (en nu is het altijd hopen dat je niemand vergeet), wens ik jullie allen een geweldige jaarwisseling toe! Kijk alleen wel uit voor de handjes, anders wordt het gamen zo lastig.

Geplaatst op 29-12-2007 20:19

Laatste reacties

avatar van Ktugach
Ktugach ( 21169   496) 29-12-2007 20:20
Rol: Administrator
En uiteraard ook namens mij: enorm bedankt allemaal!
avatar van Divinenanny
Divinenanny ( 753   3) 29-12-2007 21:15
Bedankt en gefeliciteerd!
avatar van Mntl
Mntl ( 237 ) 29-12-2007 21:24
Gefeliciteert En bedankt voor alles
avatar van GameVision
GameVision ( 338 ) 29-12-2007 22:39
Gefeliciteerd met jullie 3 jarig bestaan. Dat er nog maar vele jaren mogen volgen.
avatar van Duncmasta
Duncmasta ( 153 ) 29-12-2007 22:53
Gefeliciteert!!!
avatar van Wars
Wars ( 1174   1) 29-12-2007 22:56
Ik werk nu al anderhalf jaar bij budgetgaming en nog nooit spijt gehad dat ik gesolliciteerd had!
avatar van Oeloeimanu
Oeloeimanu ( 58 ) 29-12-2007 22:58
Gefeliciflapstaart!


..oh en ik zal maar niet over de hoeveelheid kaarsjes gaan zeuren hè?
avatar van Niann-Tsyr
Niann-Tsyr ( 1776 ) 29-12-2007 23:20
Gefeliciteerd en bedankt! Btw, weer mijn naam verkeerd gespeld
avatar van Laura
Laura ( 696 ) 29-12-2007 23:20
Gefeliciteerd met jullie 3 jarig bestaan! Dat er nog maar veel jaren bij mogen komen.
avatar van AP
AP ( 51 ) 30-12-2007 01:34
Natuurlijk gefeliciteerd met jullie 3 jarig bestaan. Ga vooral zo door! En alvast een geweldig 2008 toegewenst iedereen.

Woohoo!!! Eindelijk een keer iets gewonnen!
avatar van Vuile-rat
Vuile-rat ( 212 ) 30-12-2007 02:20
Gefeliciteerd en pretige kerstdagen :p
En gelukig nieuw jaar alvast.
avatar van Nienna
Nienna ( 318   2) 30-12-2007 11:25
Van harte met jullie 3-jarige bestaan, alvast een gelukkig nieuwjaar en hopelijk nog vele jaren budgetgaming!
avatar van Shadowman1969
Shadowman1969 ( 324 ) 30-12-2007 12:57
Hartelijk gefeliciteerd allemaal!!!
Dat er nog vele jaren mogen volgen vol goedkoper gameplezier!
avatar van Cruelloon
Cruelloon ( 291 ) 30-12-2007 13:26
Vanharte gefeliciteerd!!!
En natuurlijk nog velle jaren met heel veel goed's
ik hoop dat we nog jaren van jullie mogen genieten zoals nu
En alvast een heel goed 2008 en ook voor alle leden
avatar van Denden 100 Piek
Denden 100 Piek ( 691 ) 30-12-2007 14:04
Bedankt voor deze nog steeds geweldige site, budgetgaming crew, en gefeliciteerd!
avatar van 193
193 ( 575 ) 30-12-2007 14:56
Gefeliciteerd! En bedankt voor de site.
avatar van Peter89
Peter89 ( 2915 ) 30-12-2007 20:56
Goede site en gefeliciteerd!!
avatar van Reptile
Reptile ( 2451   6) 30-12-2007 22:05
Gefeliciteerd Budgetgaming
avatar van Nowee
Nowee ( 186 ) 31-12-2007 00:12
Bedankt en gefeliciteerd!
avatar van Wiilovewii
Wiilovewii ( 160 ) 31-12-2007 12:37
Gefeliciteerd, en dat we nog jaren van Budgetgaming mogen genieten!
avatar van KamiKazi
KamiKazi ( 98 ) 31-12-2007 13:20
Gefeliciteerd Budgetgaming!!
avatar van Hitman474
Hitman474 ( 54 ) 31-12-2007 14:17
Budgetgaming gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan, en op naar de volgende.
avatar van Talicus
Talicus ( 7391 ) 01-01-2008 00:27
En gelukkig nieuwjaar iedereen
(Eerste post 2008? )
avatar van J-roen
J-roen ( 1391 ) 01-01-2008 16:52
gefeliciteerd, en een leuk stukje.
was de gameqube lijsten alweer helemaal vergeten, lijkt zo lang geleden :p

avatar van Jordy
Jordy ( 222 ) 01-01-2008 18:09
Gefeliciteerd met jullie derde verjaardag!

En een gelukkig en innovatief 2008!
avatar van RahXephon
RahXephon ( 1112   1) 02-01-2008 06:19
Gefeliciteerd en een gelukkig nieuwjaar (misschien leuk om namen bij de personen van de foto te zetten, weten wij ook weer wie wie is )
avatar van Hedgehog
Hedgehog ( 838 ) 02-01-2008 09:52
Gefeliciteerd allemaal!
Keep up the good work
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 02-01-2008 13:16
Rol: Administrator
Dank allen, dat het een mooi jaar mag worden, en al het mooie er om heen.

@Rahxephon: Dan zou ik even de Gameplayspecial bekijken, daar staat een foto met wel alle namen er bij vermeld.
avatar van RahXephon
RahXephon ( 1112   1) 03-01-2008 07:00
Ahh bedankt, heb ook maar gelijk het verhaaltje gelezen wat wel goed te lezen was, Ik weet nu in ieder geval wel wat ik wilde weten
avatar van TuningGamer
TuningGamer ( 49 ) 07-01-2008 19:21
Gefeliciteerd BG.nl
avatar van Gryphonrider
Gryphonrider ( 2790   2) 11-01-2008 00:17
Op naar de 5 zou ik zeggen!

De voor 2 januari aangekondigde prijsvraag.. wanneer komt die online?
avatar van Alphega
Alphega ( 7 ) 29-12-2008 12:12
Deze taart ziet er toch beter uit