Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Budgetveiling 1.5 is geopend!

Geplaatst op 04-02-2015 16:01
Update: De Veiling is vanaf heden geopend! Je vind alle Veilingitems op het Budgetveilingboard . Bieden is mogelijk tot zondag 17:00, stel dat er een bod geplaatst wordt nog om 16:58, dan blijft de veiling open tot 17:03 etc. (wordt de sluitingstijd dus met 5 minuten verlengd)

Zoals de meesten van jullie vast wel weten, sloten we 2014 af het nog eenmaal terughalen van de Budgetgamingveiling! Vele van jullie hebben mee geboden en vele prijzen gingen al snel naar enorme hoogten, uiteindelijk hebben we meer dan € 3000,- opgehaald voor Right To Play! Inmiddels zijn we een paar weken verder en ook al was het een groot succes, helaas blijkt het nu dat er een paar veilingitems niet zijn betaald. En dat betekent dus minder geld voor het goede doel. Daarnaast was er tijdens de veiling iets met de Skyhook, waardoor we een gloednieuw exemplaar hebben gekregen, maar de eerste die we binnenkregen en die licht beschadigd was ligt hier nog. Beter om daar iemand nog blij mee te maken, ook al is het maar voor een euro. Zie ook voor de overgebleven en extra items het Budgetveilingforumboard waar morgen om 12:00 de veiling opengaat.




We kunnen het natuurlijk hier bij laten zitten, maar wat we ook kunnen doen is gewoon een tweede miniveiling houden waarbij je nogmaals kans kunt maken op deze items! En daarbij doen we het met een kleine twist, want heel veel van jullie vonden dat de prijzen te snel omhoog gingen, laten we daarom met deze laatste items in de vorm van een Euro veiling gaan veilen, dit houdt in dat er straks steeds met max 1 euro per keer omhoog geboden mag worden! Volgende week hebben we namelijk een afspraak met Right to Play om het bedrag van de veiling en de € 183,- van de Justgiving pagina te overhandigen. Wie weet kunnen we zo dit weekend nog enkele extra euro’s bij elkaar verzamelen voor het goede doel. Niet alle items waren betaald, daarom dus een tweede ronde voor de volgende items. Daarnaast hebben we nog 1 klein extra item binnengekregen die we meteen mee gaan nemen.

Alsof dat niet genoeg is heeft ook Budgetgamer Ginneschrik nog twee sealed games beschikbaar gesteld: Watch Dogs en Just Dance 2014 voor de PS4 om te vergeven, deze zullen in de Veiling gaan als #9 en #10.

Het opgehaald totaal bedrag zakt van € 3573,- naar 3444,-
Het gevolg van de niet betaalde items is dat het totaal opgehaalde bedrag zakt van € 3573,16 naar € 3444,16. Het moet haalbaar zijn om samen weer boven de € 3500,- uit te komen! De items die we nog over hebben gaan we dan ook nogmaals veilen, daarnaast komt er nog één gloednieuw item vanuit Konami bij, een Metal Gear Solid shirt. We nemen alle items even met je door die terug gaan komen in Budgetveiling 1.5.

De items van ronde 2 op een rij:

#1 Metal Gear Solid XOF T-shirt (maat L) (Nieuw!)
Om het nog extra interessant te maken, doen we er ook nog een klein extra item bij en wel voor de Metal Gear Solid fans! Dit is namelijk een Metal Gear Solid shirt! Ze hadden er nog eentje liggen bij Konami en deze gaat mee in onze miniveiling. Wil je hier kans op maken, bied dan mee aanstaande weekend! De Veiling begint op 1 euro.



#2 Dishonored en The Elders Scrolls soundboxjes & Dishonored shirt (Maat M)


1x shirt (Maat M), 1x opvouwbare geluidboxjes

Verder hebben we het Dunwall Whiskey shirt (Maat M), ook wel bekend van de game Dishonored. Maar daarnaast hebben we ook nog opvouwbare Dishonored en Elder Scrolls Online boxjes die echt werken. We hebben ze niet opgevouwen om ze niet alvast de nodige deuken te bezorgen, dat laten we aan de winnaar over. Al zal het geen Harman Kardon geluid geven, vet is het wel en met deze boxjes heb je straks een mooi collector’s item op de plank staan.

#3 Diablo 3 Reaper of Souls Collectors Edition



Dit is is de Diablo 3 Reaper of Souls Collector Edition met allerhande goodies voor Diablo 3. Wil je een goed doel helpen met deze aankoop, dan ben je aan het juiste adres bij de Budgetgaming Veiling voor Right to Play.
De Collectors Edition van Diablo III: Reaper of Souls bevat: De uitbreiding Diablo III: Reaper of Souls (let op, Diablo III vereist om te spelen), Een dik boek met artwork en concepttekeningen over het spel van zowel de ontwikkelfase, als het eindproduct, Behind The Scenes Blu-ray + DVD, Een soundtrack CD met de muziek van Diablo III: Reaper of Souls, Een muismat met een design van Malthael, de engel des doods, DLC: Een Spectral Minion en Asthetische artifacten voor Diablo III, DLC: Een Treasure Goblin Pet voor World of Warcraft, DLC: Crusader portretten en decals van Malthael, de engel des doods voor StarCraft II

#4 Starcraft 2 Heart of the Swarm Collectors edition



Dit is de Starcraft 2 Heart of the Swarm Collectors edition, de stand alone aanvulling op Starcraft 2. Zat je al te twijfelen om de aanvulling binnen te halen, waarom het dan niet meteen goed doen. Bij deze bieden we dan ook deze Collectors Edition in de veiling aan en wie weet kun jij binnenkort van start met Starcraft 2.
De Collectors Edition bevat de volgende inhoud: Starcraft II: Heart of the Swarm PC/MAC game, Exclusieve behind-the-scenes DVD & Blu-ray set, Collectors Edition soundtrack, Heart of the Swarm art book, Zerg Rush muismat.
De Collectors Edition bevat de volgende inhoud:
- Starcraft II: Heart of the Swarm PC/MAC game
- Exclusieve behind-the-scenes DVD & Blu-ray set
- Collectors Edition soundtrack
- Heart of the Swarm art book
- Zerg Rush muismat

Exclusieve in-game content:
- Starcraft II: torrasque ultralisk & portraits
- World of Warcraft: Pet baneling
- Diablo III: blade wings and banner sigil

#5 GTA 5 Los Santos shirt (ZWART) (x1) Maat XL
We hebben nog 1 shirt over van Los Santos, maat XL (dacht dat het er twee waren, maar het blijkt er nog eentje te zijn). Waar je op de voorkant het Los Santos logo vindt, staat op de achterkant het Rockstar logo. Dit zijn de laatste Los Santos Shirts, ook Rockstar heeft geen exemplaren meer.




Verder heeft ook dit shirt het Grand Theft Auto 5 kwaliteits label



#6 Bioshock Infinite SkyHook replica (kent gebruikerssporen/ authentieke Booker de Witt Edition!)

De Skyhook replica is netjes tijdens de veiling betaald, maar toen we het originele exemplaar binnenkregen, bleek deze door de verzending licht beschadigd. Zo had bijvoorbeeld de doos wat verzendsporen en ook de skyhook was hier en daar beschadigd. Met een klein beetje lijm op de juiste plekken (Zie ook foto’s) is die weer zo goed als nieuw, maar we konden hem niet mee nemen in de originele veiling. We hebben uiteindelijk een nieuwe uit Engeland binnengekregen om de Veiling toch zonder problemen te laten lopen. Dat neemt niet dat we deze nog steeds hebben staan. Wil je dus alsnog een mooie skyhook voor op de plank, dan is dit je kans! Wie weet was dit wel die gene die echt gebruikt is door Booker de Witt, vandaar dat die wat authentieke gebruikerssporen kent omdat het redden van Elizabeth natuurlijk flink wat vergde van de Skyhook. En de doos? Ja die werd rechtstreeks vanuit Colombia naar hier verzonden, dan heb je nu eenmaal wat kans op dat de doos wat deukjes kent. Anyway, we beginnen op 1 euro en dat is niet duur, elke euro telt ten slotte voor Right to Play! Dus ook deze nemen we gewoon vrolijk mee in de veiling.



https://s15.postimg.org/tfxfzvfbv/photo_2.jpg

Hier onder de gebruikerssporen aan de Skyhook, de tweede foto dat deel kan je gemakkelijk weer terugschuiven.



De doos

Wel moeten 


Maar zoals je hier boven kunt zien, merk je er weinig van als die mooi op de plank staat, daarnaast zijn de meeste delen terug te klikken/ te lijmen. Neemt niet weg dat Booker deze goed gebruikt heeft. We beginnen dan ook op een euro en dat is niet duur!

#7 Blizzardpakket: Starcraft 2, Diablo 3 keychain en Blizzardtas


Verder hebben we ook nog een klein Blizzardpakket met Diablo 3 Diablotand keycord, Starcraft 2 en een Blizzardtas. Met name de keychain is heel tof uitgewerkt en de keycord heeft de opdruk met Diablo 3 er op.

Alle veilingen beginnen van het weekend op 1 euro! Max 1 euro steeds omhoog.
De nieuwe veiling gaat plaatsvinden op het Budgetgamingforum. Er zal een speciaal board geopend worden waar alle veilingitems op komen te staan. Bieden kan vanaf 1 euro en dan vervolgens steeds met een euro omhoog. Biedingen die meer dan 1 euro omhoog gaan, zijn dan ook niet geldig. We verwijderen ze niet, ze gelden alleen dus ook niet.

Wanneer de veiling sluit, heb je nog 5 minuten om te bieden, zodra er 5 minuten na de sluitingstijd niet meer geboden is, sluit de veiling en heeft die gene met het hoogste bod gewonnen.

#8/#9/#10 Bayonetta 2 Strategy guide, Watch Dogs (PS4) en Just Dance 2015 (One), beschikbaar gesteld door Budgetgamer Ginneschrik
Verder hebben we ook nog drie items die beschikbaar zijn gesteld door Budgetgamer Ginneschrik , namelijk Watch Dogs en Just Dance 2015 in seal en een Bayonetta 2 guide volledig geseald. Ook van deze drie items zal het volledige bedrag ten goede komen van Right to Play.

Veiling start morgen op het forum om 12:00 en eindigt zondag 17:00
De Veiling begint op donderdag om 12:00 en eindigt op zondag 17:00. Na 17:00 kan er nog wel geboden worden, de klok wordt verlengd met 5 minuten elke keer als er iemand biedt. Zodra er meer dan vijf minuten zijn verstreken tussen de biedingen, sluit de veiling.
De Veiling vindt plaats op het forum, er wordt een speciaal forumboard geopend waar je alle veilingen zult kunnen vinden. Dit wordt tevens de laatste kans om deze items te winnen. Of het nu een skyhook is voor op de plank, of de Collectors Edition van een game voor een mooie prijs.

Gratis verzenden!
Ook voor deze volgende ronde geldt weer dat wij de verzendkosten voor onze rekening nemen! Het bedrag wat je dus neertelt, is ook het bedrag wat je betaalt! Omdat er geen veilingorganisatie tussen zit, betaal je wel straks het bedrag op onze directe rekening, we hebben de week na de veiling een afspraak met Right to Play en overhandigen dan direct het totale opgehaalde bedrag aan Right to Play.

Waar doen we het allemaal voor?

En dat is ook direct goed om in gedachte te houden, elk bod dat je weer plaatst komt volledig ten goede van Right to Play, een organisatie die zich inzet voor de rechten van het kind om te kunnen spelen. Wij kunnen relax een potje gamen wanneer we willen, maar andere kinderen hebben het een stuk minder en hebben vaak niet eens een bal om mee te spelen. We gaan ons met de veiling daarvoor inzetten, we gaan helpen kinderen weer het ‘kind zijn’ terug te geven. Jouw bod zorgt er dus niet alleen voor dat je kans maakt op het winnen van een van de items, de gehele opbrengst van de veiling komt ten goede van Right To Play. Elk bod dat je doet, helpt dan ook om kinderen die het minder hebben te helpen.

Tot Slot: Morgen start om 12:00
Het is wat kort dag, want morgen zal de veiling al opengaan, de reden hier voor is dat we pas net eigenlijk weten dat sommige items niet uitbetaald zijn en volgende week gaan we direct het geld overhandigen aan Right to Play. Daarnaast heb je nog genoeg dagen om te bieden, want pas zondag sluit te veiling. Laten we samen proberen weer over de € 3500 te komen!

We luisteren naar jullie feedback en omdat voorheen de prijzen te snel omhoog gingen, wordt dit zoals gezegd een Euroveiling, kortom omhoog bieden steeds met max 1 euro. De Veiling vindt straks plaats op een apart forumboard op het forum waar je, als je een account hebt, vanuit mee kunt bieden. Wanneer je zondag hebt gewonnen, willen we je vragen direct het geld over te maken, dan kunnen we het daarna direct aan Right to Play aanbieden. Voor nu dus vanaf morgen een veiling 1.5! Wie weet kunnen we zo alsnog een paar van jullie blij maken met enkele items!

Geplaatst op 04-02-2015 16:01
Aantal keer bekeken: 13665

Laatste reacties

avatar van Fallout
Fallout ( 329 ) 04-02-2015 16:10
haha "gebruikerssporen"..
Desalniettemin goede actie nogmaals!
avatar van Wasabi!
Wasabi! ( 1476 ) 04-02-2015 16:13
Mooie actie, wel zwak dat de "winnaars" niet betalen...... Je zou ze 10% kosten moeten berekenen, met een echte veiling kom je er ook niet makkelijk onderuit.....

Volgende keer disclaimer:
Als uw betaling niet binnen 48 uur voldaan is, vervalt uw reservering en wordt uw product opnieuw op de xxxxxx Veiling aangeboden. U bent dan conform de voorwaarden verplicht € 3,50 (of meer) veilingkosten te betalen.
avatar van Dynaw
Dynaw ( 8078   6) 04-02-2015 16:14
Aw, dat is zonde van de Skyhook. Zal eens kijken of ik nog ergens op ga bieden dit keer.
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15698 ) 04-02-2015 16:20
Quote:
Mooie actie, wel zwak dat de "winnaars" niet betalen...... Je zou ze 10% kosten moeten berekenen, met een echte veiling kom je er ook niet makkelijk onderuit.....

Volgende keer disclaimer:
Als uw betaling niet binnen 48 uur voldaan is, vervalt uw reservering en wordt uw product opnieuw op de xxxxxx Veiling aangeboden. U bent dan conform de voorwaarden verplicht € 3,50 (of meer) veilingkosten te betalen.
Volgende keer gewoon Ebay taferelen invoeren. Een bod is bindend. Ben je de laatste bieder dan ben je wettelijk verplicht het item af te nemen.
Wil je het dus niet hebben, doe dan gewoon geen bod.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 04-02-2015 16:23
Rol: Administrator
Quote:
[..]

Volgende keer gewoon Ebay taferelen invoeren. Een bod is bindend. Ben je de laatste bieder dan ben je wettelijk verplicht het item af te nemen.
Wil je het dus niet hebben, doe dan gewoon geen bod.

Dit zat wel verwerkt bij BVA, alleen sommige mensen hebben daar blijkbaar geen boodschap aan. Zo was er eentje die zowel een fake emailadres als telnummer heeft ingevuld, je komt dan uiteindelijk helaas niet ver ook al is het verplicht om het item af te nemen.
avatar van Lars1216
Lars1216 ( 4382 ) 04-02-2015 16:28
Quote:
[..]


Dit zat wel verwerkt bij BVA, alleen sommige mensen hebben daar blijkbaar geen boodschap aan. Zo was er eentje die zowel een fake emailadres als telnummer heeft ingevuld, je komt dan uiteindelijk helaas niet ver ook al is het verplicht om het item af te nemen.
Als je dit soort dingen wil voorkomen bij de nieuwe veiling op het forum moet je eigenlijk hele nieuwe leden niet mee laten bieden, anders kun je hetzelfde gezeur weer krijgen (kan met zeer actieve leden natuurlijk ook, zie het xbox2go verhaal, maar dan is de kans toch een stuk kleiner)

Hebben jullie daar over nagedacht hoe jullie dat dit keer willen proberen te voorkomen?
avatar van Wasabi!
Wasabi! ( 1476 ) 04-02-2015 16:34
Hier de lijst met de vorige biedingen:



BGVeilingitem 23: Bioshock Infinite Skyhook lifesize Replica Huidige bod: € 245,-
BGVeilingitem 14: Dishonored/ Elders Scrolls soundboxjes & Dishonored shirt (Maat M) Huidige bod: € 24,-
BG Veiling Item 28: Diablo 3 Reaper of Souls Collector Edition Huidige bod: € 44,-
BGVeiling item 29: Starcraft 2 Collectors edition Huidige bod: € 51,-
BGVeilingitem 17: Los Santos Shirt (Zwart/ man) Maat M/1 L/2 Xl/2 (x5) Huidige bod: € 40/ € 22/ € 23/ € 25/ € 25
BG Veilingitem 24: Blizzard Starterspakket. Huidige bod: € 52,


Shame on you als je niet betaald....
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 04-02-2015 16:34
Rol: Administrator
Quote:
[..]

Als je dit soort dingen wil voorkomen bij de nieuwe veiling op het forum moet je eigenlijk hele nieuwe leden niet mee laten bieden, anders kun je hetzelfde gezeur weer krijgen (kan met zeer actieve leden natuurlijk ook, zie het xbox2go verhaal, maar dan is de kans toch een stuk kleiner)

Hebben jullie daar over nagedacht hoe jullie dat dit keer willen proberen te voorkomen?

Dit is de laatste keer dat we de veilingitems aanbieden, daarna is het pech gehad. Nieuwe members gaan we niet uitsluiten, want voor veel mensen is het ook gewoon interessant om een item te hebben en als ze dan niet genoeg posts hebben, kunnen ze niet mee doen, dat zou zonde zijn. Online valt dat toch niet helemaal te voorkomen. Stel dat het nu weer mis zou gaan. Dan houdt het op en gaat het item terug naar de uitgever. De Budgetgamer die uiteindelijk niet betaalt krijgt een ban. Het doel is om in ieder geval boven de 3500 voor Right to play uit te komen.
avatar van Lars1216
Lars1216 ( 4382 ) 04-02-2015 16:41
Quote:
Hier de lijst met de vorige biedingen:



BGVeilingitem 23: Bioshock Infinite Skyhook lifesize Replica Huidige bod: € 245,-
BGVeilingitem 14: Dishonored/ Elders Scrolls soundboxjes & Dishonored shirt (Maat M) Huidige bod: € 24,-
BG Veiling Item 28: Diablo 3 Reaper of Souls Collector Edition Huidige bod: € 44,-
BGVeiling item 29: Starcraft 2 Collectors edition Huidige bod: € 51,-
BGVeilingitem 17: Los Santos Shirt (Zwart/ man) Maat M/1 L/2 Xl/2 (x5) Huidige bod: € 40/ € 22/ € 23/ € 25/ € 25
BG Veilingitem 24: Blizzard Starterspakket. Huidige bod: € 52,


Shame on you als je niet betaald....
De skyhook gaat dit keer natuurlijk niet hetzelfde opbrengen. aangezien er toen geboden werd op een mint condition en nu op een beschadigd exemplaar.

Quote:
[..]


Dit is de laatste keer dat we de veilingitems aanbieden, daarna is het pech gehad. Nieuwe members gaan we niet uitsluiten, want voor veel mensen is het ook gewoon interessant om een item te hebben en als ze dan niet genoeg posts hebben, kunnen ze niet mee doen, dat zou zonde zijn. Online valt dat toch niet helemaal te voorkomen. Stel dat het nu weer mis zou gaan. Dan houdt het op en gaat het item terug naar de uitgever. De Budgetgamer die uiteindelijk niet betaalt krijgt een ban. Het doel is om in ieder geval boven de 3500 voor Right to play uit te komen.
Oke, duidelijk.
avatar van SR8
SR8 ( 4292   7) 04-02-2015 17:00
BGEuroveiling #5: Grand Theft Auto V shirt (Maat XL) 1 & BGEuroveiling #7: Bioshock Infinite SkyHook replica (kent gebruikerssporen/ authentieke Booker de Witt Edition!) .

Omschrijvingen zijn verwisseld (of de titels, het is maar net hoe je het bekijkt)

Edit: Is al aangepast zie ik.
avatar van Techmode
Techmode ( 6214   1) 04-02-2015 17:01
Quote:
[..]


Dit is de laatste keer dat we de veilingitems aanbieden, daarna is het pech gehad. Nieuwe members gaan we niet uitsluiten, want voor veel mensen is het ook gewoon interessant om een item te hebben en als ze dan niet genoeg posts hebben, kunnen ze niet mee doen, dat zou zonde zijn. Online valt dat toch niet helemaal te voorkomen. Stel dat het nu weer mis zou gaan. Dan houdt het op en gaat het item terug naar de uitgever. De Budgetgamer die uiteindelijk niet betaalt krijgt een ban. Het doel is om in ieder geval boven de 3500 voor Right to play uit te komen.

Is zo'n regel niet door te voeren bij veilingen in het forum? Als je niet betaald je een ban krijgt?
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 04-02-2015 17:09
Rol: Administrator
Quote:
[..]


Is zo'n regel niet door te voeren bij veilingen in het forum? Als je niet betaald je een ban krijgt?

Dat zullen we sowieso doen, IP ban, je hebt dan geen toegang meer tot Budgetgaming. Verder waren items 24 (starterspakket), wel betaald, dit is wat we nog extra hebben. Ook de XL shirts kwamen later nog 2 laatste extra binnen en waren tijdens de veiling wel betaald. Dit zijn de laatste. In totaal waren 41 van de ongeveer 44 items netjes betaald.
avatar van SebastiaanB
SebastiaanB ( 2646 ) 04-02-2015 17:09
Ik kan niet zo goed zien wat datgene van #8 is. Is dat Starcraft het spel zelf of iets anders? Het ziet er ook uit als een stock kaarten namelijk
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 04-02-2015 17:10
Rol: Administrator
Quote:
Ik kan niet zo goed zien wat datgene van #8 is. Is dat Starcraft het spel zelf of iets anders? Het ziet er ook uit als een stock kaarten namelijk

Haha, het is de game, keychain en een Blizzardtas :-)
avatar van SebastiaanB
SebastiaanB ( 2646 ) 04-02-2015 17:21
Oké dank je wel.
Ik zal eens kijken of ik nog wat eurootjes uit de bank kan vissen om mee te bieden.

Verder wil ik ook nog even zeggen dat het bijzonder jammer is dat sommigen nep boden hebben gedaan, zeker aangezien dit voor het goede doel is geweest waar mensen toch zitten te wachten op geld om er iets goeds mee te doen.
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15698 ) 04-02-2015 17:52
Quote:
[..]


Dit zat wel verwerkt bij BVA, alleen sommige mensen hebben daar blijkbaar geen boodschap aan. Zo was er eentje die zowel een fake emailadres als telnummer heeft ingevuld, je komt dan uiteindelijk helaas niet ver ook al is het verplicht om het item af te nemen.
Goed punt. Beetje triest dat mensen zoiets doen. Maar is er als het wettelijk verplicht is niet mogelijk om via de ISP iets te achterhalen? Weet dat ze niet ''zomaar'' iets delen. Maar zoiets is gewoon heel erg flauw.
Hoewel, daar zullen jullie vast al wel over nagedacht hebben.
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 04-02-2015 18:06
Jammer dat een paar mensen niet betaald hebben, maar hopelijk stijgt het bedrag door de tweede veiling zelfs boven het oude bedrag uit.
Iedereen die gaat bieden veel succes.

En GinneSchrik, erg tof dat jij ook wat items beschikbaar hebt gesteld voor het goede doel!
avatar van Heliosfive
Heliosfive ( 373   2) 04-02-2015 18:34
Ik draag op dit moment het shirt wat ik gewonnen heb in die veiling. Ik ben er erg tevreden mee. Waarom mensen bieden als ze toch niet willen betalen snap ik niet.
avatar van Rotjong
Rotjong ( 1105 ) 04-02-2015 19:00
Dus als ik 50 euro wil betalen voor een GTA shirt mag dat niet maar moet ik constant gaan zitten wachten om met een eurootje op te bieden
omdat een ander dan ook met een eurootje kan bieden..

waarom in godsnaam???
avatar van JohanPG
JohanPG ( 621 ) 04-02-2015 19:04
Quote:
De Veiling vindt plaats op het forum, er wordt een speciaal forumboard geopend waar je alle veilingen zult kunnen vinden. Dit wordt tevens de laatste kans om deze items te winnen. Of het nu een skyhook is voor op de plank, of de Collectors Edition van een game voor een mooie prijs.

Die link 'forum' linkt bij mij door naar een afbeelding van een te winnen t-shirt.
avatar van Dan
Dan ( 1994 ) 04-02-2015 19:24
Was het geen optie geweest diegene met het één na hoogste bod het item te laten winnen?
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 04-02-2015 20:06
Rol: Administrator
Quote:
[..]
Die link 'forum' linkt bij mij door naar een afbeelding van een te winnen t-shirt.

Thanks voor de melding! Bij deze aangepast, hier de Veilinglink

@ Dan: Had gekund, maar als er opgeboden is door een nepaccount, is de hogere prijs minder eerlijk voor de nummer 2 omdat de prijs dan eerst opgedreven is. Daarnaast hadden we nog wat extra items over en vond men de prijzen te snel omhoog gaan, dan biedt dit een mooie opportunity om eens een euroveilingconcept uit te proberen als een soort toetje.
avatar van Tailsknux
Tailsknux ( 1851 ) 04-02-2015 20:29
Wall of shame voor de mens(en) die niet betaald hebben?
avatar van GinneSchrik
GinneSchrik ( 4212 ) 04-02-2015 20:55
Quote:
Dus als ik 50 euro wil betalen voor een GTA shirt mag dat niet maar moet ik constant gaan zitten wachten om met een eurootje op te bieden
omdat een ander dan ook met een eurootje kan bieden..
waarom in godsnaam???

Ik vermoed omdat je het nooit goed kan doen. De vorige ronde waren er veel teleurgestelde members die niet leken te beseffen dat deze veiling niet om hen, maar om het goede doel draait. Dit is misschien inherent aan de BudgetGamer, dus vandaar dat deze handreiking is gedaan. Mensen hoeven zich nu niet meer boos te maken op mensen die te veel ineens extra bieden en niet constant chagrijnig te worden als meer dan de winkelprijs wordt geboden; de veiling zal minder hard lopen zodat BGers nog wat in de vitrine kunnen zetten of aan de backlog kunnen toevoegen...die kinderen voor wie dit bedoeld is kunnen ook met ijzerdraad een hondje maken en daarmee spelen, daar worden ze inventief van!
Je kan misschien jezelf overbieden en anders maar een 2e account maken...je moet er wat voor over hebben
avatar van Basket
Basket ( 1115 ) 04-02-2015 21:51
Sweet een 2e kans op de diablo box

ik wil die pet voor warcraft lol
avatar van Rotjong
Rotjong ( 1105 ) 04-02-2015 21:57
Quote:
[..]


Ik vermoed omdat je het nooit goed kan doen. De vorige ronde waren er veel teleurgestelde members die niet leken te beseffen dat deze veiling niet om hen, maar om het goede doel draait. Dit is misschien inherent aan de BudgetGamer, dus vandaar dat deze handreiking is gedaan. Mensen hoeven zich nu niet meer boos te maken op mensen die te veel ineens extra bieden en niet constant chagrijnig te worden als meer dan de winkelprijs wordt geboden; de veiling zal minder hard lopen zodat BGers nog wat in de vitrine kunnen zetten of aan de backlog kunnen toevoegen...die kinderen voor wie dit bedoeld is kunnen ook met ijzerdraad een hondje maken en daarmee spelen, daar worden ze inventief van!
Je kan misschien jezelf overbieden en anders maar een 2e account maken...je moet er wat voor over hebben

Mooi samengevat. Vaak gaan items voor een goed doel voor meer dan de winkelprijs. Gaat om kinderen die niks hebben. Als je daarover huiliehuilie gaat doen omdat de prijs te hoog is (lees: er te veel geld binnen wordt gehaald voor de arme kinderen) moet je je eigenlijk wel een beetje gaan schamen. Echt. Eigenlijk zou de twist moeten zijn dat Items alleen met 5 euro tegelijk omhoog mogen (en sowieso vrij bieden) anders struin je Marktplaats maar af als je graag een koopje wilt hebben... snap ook niet dat Budgetgaming hier gehoor aangeeft.. wat is nu het doel van zo'n veiling? Zo veel mogelijk of zo min mogelijk geld binnenhalen?
avatar van Linguist
Linguist ( 5808 ) 04-02-2015 22:12
Quote:
Wall of shame voor de mens(en) die niet betaald hebben?
Graag zelfs. Ik vind dat het net zo mee afgerekend moet worden als met normale transacties op Budgetgaming.

Ik zie er leuke items voorbijkomen ! Eens kijken of ik ook mee ga dingen
avatar van Tailsknux
Tailsknux ( 1851 ) 04-02-2015 22:47
Quote:
[..]

Graag zelfs. Ik vind dat het net zo mee afgerekend moet worden als met normale transacties op Budgetgaming.

Ik zie er leuke items voorbijkomen ! Eens kijken of ik ook mee ga dingen

Ik heb wel zo een vermoeden van 1 naam, is een halve maand niet online geweest en heeft meerdere malen ook boden terug getrokken bij veilingen op het forum. Gaf bovendien aan niet bij deze BG veiling zijn gewonnen item te kunnen betalen.
avatar van ShadyAce
ShadyAce ( 1235 ) 05-02-2015 08:54
Erg lame dat sommige mensen wel meebieden maar vervolgens niet betalen
Wel leuk dat jullie de spullen nogmaals beschikbaar stellen en @Ginne, erg tof dat je er nog wat bij hebt gedaan, +1 voor jou
avatar van Sabin5995
Sabin5995 ( 3263 ) 05-02-2015 08:57
Tof dat Ginne er nog wat bij gedaan heeft. En stom dat sommige onder ons niet hebben betaald. Maar goed, nieuwe veiling, nieuwe kansen! Alles voor het goede doel.
avatar van Pug205GTi
Pug205GTi ( 4864 ) 05-02-2015 08:59
Heb niet alles gelezen maar Yørn, als de hoogste bieder niet betaalt, is het dan geen idee de bieder die er net onder zat te contacten dat hij in aanmerking komt voor het item? Mocht die alsnog afhaken kan je het natuurlijk altijd nog terug sturen naar de uitgever.
avatar van Mario64a
Mario64a ( 61 ) 05-02-2015 10:48
Succes iedereen.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 05-02-2015 12:06
Rol: Administrator
Bij deze is die geopend!

@Pug: Nadeel is dat als er een fake account is die alles opbiedt, de tweede bieder alsnog een hoog bedrag betaalde. Aangezien we volgende week afspraak hebben, hebben we zo weer iets met zijn allen de komende dagen om te doen. Dan heeft iedereen nog een tweede kans.

En ja een zo hoog mogelijk bedrag is belangrijk, maar gezien het een kleine veiling dit keer is, waarom niet experimenteren en eens een euroveiling doen. Gewoon eens kijken hoe dat werkt en bevalt.
avatar van Rotjong
Rotjong ( 1105 ) 05-02-2015 12:58
@yorn maar het is toch iets vreemds dat ik nu 5 euro heb geboden op een shirt (gta) nu moet wachten tot iemand 6 euro bied om dan 7 te mogen bieden terwijl ik misschien al een eindbod van 25 euro in mijn hoofd heb. Daarboven word het dus pas interessant misschien push ik tot 30 misschien tot 50, maar omdat ik niet ineens 25 mag bieden wordt het daaronder toch een schijnveiling? Geld voor alle producten natuurlijk. Mensen hebben iets in hun hoofd daarboven word het pas leuk.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 05-02-2015 13:09
Rol: Administrator
Quote:
@yorn maar het is toch iets vreemds dat ik nu 5 euro heb geboden op een shirt (gta) nu moet wachten tot iemand 6 euro bied om dan 7 te mogen bieden terwijl ik misschien al een eindbod van 25 euro in mijn hoofd heb. Daarboven word het dus pas interessant misschien push ik tot 30 misschien tot 50, maar omdat ik niet ineens 25 mag bieden wordt het daaronder toch een schijnveiling? Geld voor alle producten natuurlijk. Mensen hebben iets in hun hoofd daarboven word het pas leuk.

Het begin is bij elke veiling, ook met gewoon opbod aan het begin minder spannend omdat het pas echt spannend wordt aan het einde van de veiling. Dat is bij elke veiling nu eenmaal zo. Nu we het een keer in forumformaat doen is het leuker als iedereen mee kan doen en niet direct alle prijzen al huizenhoog zijn. Het is een experiment, werkt het niet/ is het niet leuk dan hebben we het iig geprobeerd. Anders zou je nooit iets nieuws kunnen proberen.:-) forum is sowieso iets anders dan een veilingsite.
avatar van GinneSchrik
GinneSchrik ( 4212 ) 05-02-2015 13:18
Quote:
Tof dat Ginne er nog wat bij gedaan heeft. En stom dat sommige onder ons niet hebben betaald. Maar goed, nieuwe veiling, nieuwe kansen! Alles voor het goede doel.

Ik kan niet alle credits nemen uiteraard... daarmee zou ik BraboGamer.nb en GinneGuides, nu ook met een vestiging in Rotterdam centrum, tekort doen.
Maar alle beetjes helpen!
Misschien kunnen we in de toekomst eens een memberveiling houden waarin members spullen doneren en waarbij de opbrengsten naar het goede doel gaan. We zouden BG als centrale hub kunnen gebruiken voor de veiling en alle betalingen daarnaartoe kunnen zenden, maar de verzending zélf kunnen regelen. En het moet natuurlijk geen manier worden om je "troep" kwijt te geraken, maar we hebben allemaal wel spullen thuis in nieuwe of mint conditie waar we misschien niet zo van genieten als een andere liefhebber zou doen.
Maar goed, dat is van later belang...laten we nu allemaal veel geven aan het goede doel en let minder op de retailprijs dan je anders doet: pas vanaf het moment dat je over de normale retailprijs gaat begint je donatie écht te tellen, daarvoor is het gewoon een aankoop
avatar van Davidov
Davidov ( 13590   2) 05-02-2015 13:25
Denk niet dat een bedrag van €3500 gerealiseerd kan worden dit keer :o
avatar van Linguist
Linguist ( 5808 ) 05-02-2015 13:31
Quote:
Denk niet dat een bedrag van €3500 gerealiseerd kan worden dit keer :o
Echt niet Davidov ? Het vorig bedrag zat niet zo ver van €3500, dus ik denk eerlijk gezegd van wel.

Waar zullen we op wedden ?
avatar van MarvelousMax
MarvelousMax ( 6066 ) 05-02-2015 13:31
Quote:
Denk niet dat een bedrag van €3500 gerealiseerd kan worden dit keer :o

Die skyhook is wel veel waard, als daar een paar serieuze bieders voor zijn
avatar van Mikeymouse1
Mikeymouse1 ( 1522 ) 05-02-2015 14:04
Nice, succes met bieden allemaal!
avatar van Lars1216
Lars1216 ( 4382 ) 05-02-2015 17:43
Quote:
[..]


Die skyhook is wel veel waard, als daar een paar serieuze bieders voor zijn
Niet in deze staat. Dat ding is gewoon kapot. XD snap persoonlijk ook niet dat mensen daarop bieden.
avatar van DonnyNarko
DonnyNarko ( 334 ) 05-02-2015 17:48
Dope BG
BAAS Ginneschik
avatar van Barry55
Barry55 ( 339 ) 05-02-2015 18:59
leuke actie succes !
avatar van Davidov
Davidov ( 13590   2) 05-02-2015 19:44
Quote:
[..]

Echt niet Davidov ? Het vorig bedrag zat niet zo ver van €3500, dus ik denk eerlijk gezegd van wel.

Waar zullen we op wedden ?
Excuus, had het nieuwsbericht met mijn neus (of slurf...?) gelezen.
Die €3500 gaat natuurlijk gehaald worden
avatar van Namingway
Namingway ( 22 ) 05-02-2015 22:37
Ik was dus een van de mensen die geboden heeft en niet betaald, aangezien ik niet doorhad dat mijn BVA account op een emailadres stond wat ik niet eens herkende (het account was dan ook al een aardig tijdje oud). Hierdoor heb ik ook niet doorgehad dat ik überhaupt iets gewonnen had.

Tegen de tijd dat ik erachter was heb ik aangeboden alsnog te betalen maar dit was niet meer mogelijk.

Zal wel voor leuke reacties zorgen maar het was oprecht een foutje van mijn kant.

avatar van Dynaw
Dynaw ( 8078   6) 05-02-2015 23:05
Quote:
Ik was dus een van de mensen die geboden heeft en niet betaald, aangezien ik niet doorhad dat mijn BVA account op een emailadres stond wat ik niet eens herkende (het account was dan ook al een aardig tijdje oud). Hierdoor heb ik ook niet doorgehad dat ik überhaupt iets gewonnen had.

Tegen de tijd dat ik erachter was heb ik aangeboden alsnog te betalen maar dit was niet meer mogelijk.

Zal wel voor leuke reacties zorgen maar het was oprecht een foutje van mijn kant.

Had dan een pm'tje gestuurd naar de BG crew?

OT: De meeste artikelen zitten al op flinke bedragen, ik betwijfel ik nog mee ga bieden. Niet dat dat erg is, alleen maar goed!
avatar van GinneSchrik
GinneSchrik ( 4212 ) 05-02-2015 23:45
Quote:
Ik was dus een van de mensen die geboden heeft en niet betaald, aangezien ik niet doorhad dat mijn BVA account op een emailadres stond wat ik niet eens herkende (het account was dan ook al een aardig tijdje oud). Hierdoor heb ik ook niet doorgehad dat ik überhaupt iets gewonnen had.
Tegen de tijd dat ik erachter was heb ik aangeboden alsnog te betalen maar dit was niet meer mogelijk.
Zal wel voor leuke reacties zorgen maar het was oprecht een foutje van mijn kant.

Als jij dadelijk Just Dance 2015 wint voor €85 én betaalt, is er geen haan die er meer naar kraait; bieden dus!!
avatar van Mmniet
Mmniet ( 57 ) 06-02-2015 00:22
voor de veilingpaginas was het handig als het laatste bericht als eerste getoond werd omdat dat vaak het hoogste bod is
avatar van MaryAnn
MaryAnn ( 1725   2) 06-02-2015 13:21
Als ik goed heb geteld is de tussenstand momenteel €260,-
avatar van MarvelousMax
MarvelousMax ( 6066 ) 06-02-2015 16:11
Quote:
voor de veilingpaginas was het handig als het laatste bericht als eerste getoond werd omdat dat vaak het hoogste bod is

Is dat bij forumposts mogelijk hier?
avatar van Mr. Cheapo!
Mr. Cheapo! ( 7446 ) 08-02-2015 06:26
Zeer mooie BG actie en nog voor een goed doel ook! ;-D