Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Zusje Budgetspelen is op zoek naar uitbreiding van de crew

Geplaatst op 31-01-2018 08:46
Gister al op Budgetspelen en vandaag ook hier. Het komt niet vaak voor dat we op zoek zijn naar nieuwe aanwinsten, maar deze week is het zover voor Budgetspelen. BUdgetspelen is het zusje van Budgetgaming en is dé prijsvergelijker voor bordspellen, LEGO, Pokemon en stiekem ook Nerf. Nu zijn we op zoek naar fans om het huidige team te vergezellen om het Budgetspelenproject verder uit te breiden.

Het is eind januari en dat is altijd een periode waarin we uitkijken naar het nieuwe jaar. Budgetspelen bestaat inmiddels alweer twee jaar, en al zijn we in die tijd toch aardig gegroeid, is het duidelijk dat we jullie hulp hard nodig hebben om de volgende stappen te gaan maken. Het reviewteam, voegt nu ook spellen toe, schrijft nieuwsberichten en probeert alles tegelijk te doen, maar dat wordt allemaal wat te veel. Daarom is het de hoogste tijd geworden om het team verder uit te gaan breiden. De kans voor ons, om misschien jou wel te mogen verwelkomen bij het Budgetspelenteam!



Samen bouwen we verder aan Budgetspelen
Het helpen aan het Budgetspelen project hoeft niet veel tijd te kosten, maar is wel heel nuttig en gaat zowel jou als veel mede budgetspelers helpen. Zo zijn we op zoek naar Budgetspelers die 2 uurtjes per week de tijd hebben om bijvoorbeeld te helpen om nog meer bordspellen toe te voegen. Het mag ook meer, maar dat is geheel aan jou en hangt af van hoeveel tijd je er voor over hebt.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar redactieleden. Bordspelfans die in schrift niet misstaan en een recensie uit hun mouw willen schudden om andere Budgetspelers te vertellen over de spellen die je hebt gespeeld. Er zijn enorm veel bordspellen, maar welke zijn nu echt interessant? Ook krijg je van ons zo nu en dan een bordspel om aan de kaak te stellen. Wel is het belangrijk dat je Nederlandse taal voldoende is. Ook specials zoals wat zijn de leukste Coop games? Of de aankomende Kickstarter titels gaan helpen. Ook zijn we nog op zoek naar een nieuwswaakhond die nieuwtjes snel kan plaatsen, zodat we hier meer structuur in krijgen.

Verder hebben we natuurlijk Pokemon kaarten toegevoegd en zijn we op zoek naar een echte fan om dit domein goed in de gaten te houden en nieuwe sets toe te voegen zodat we snel de laagste prijzen kunnen vinden.

En ook op LEGO gebied zijn we op zoek naar een nieuwe aanwinst. Flink wat uitbreiding dus om jullie altijd van de beste prijzen te kunnen voorzien!

Wie zoeken we?

1 á 2 snelle nieuwswaakhonden
Ben je altijd al van het snuffelen naar nieuwtjes en het in de gaten houden van bijvoorbeeld nieuwe kickstarters? Dan is dit sowieso wat voor jou. Een vliegende reporter, die zodra er een nieuwtje binnenkomt kan helpen om er een mooi berichtje van te maken en zo iedereen te informeren over alle mooie deals die er zijn. Zo weet je zelf als eerste over de nieuwste aanbiedingen en help je alle Budgetspelers met de nieuwste updates!
Tijdsbestek: Sporadisch een uurtje hier en daar voor een nieuwsbericht

2 a 3 toevoegaanwinsten voor bordspellen
Wil je graag helpen? Houd jij van dingen compleet maken? Dan is dit wat voor jou. Wekelijks komen er heel wat bordspellen uit en daarnaast is er ruimte om nog bordspellen toe te voegen die momenteel ontbreken. Bordspellen zijn een vreemde eend in de bijt als het op releases aankomt, want wanneer een spel precies uitkomt blijft tot het laatste moment wat onduidelijk, maar in het Bordspelteam van Carina ga je samen met ons je best doen stapje voor stapje wekelijks een set bordspellen er in te hangen. Superbelangrijk voor iedere gebruiker en wie weet kun je zo meteen de spellen erin hangen waar je zelf nog naar op zoek bent!

Het grote voordeel is dat je er zoveel tijd aan kwijt bent als je zelf wilt dat een uurtje al voldoende is per week en dat je tegelijkertijd echt een bordspelcommunity meebouwt die in Nederland in prijsvergelijkingsvorm nog niet bestaat! (Ik vind het zelf ook verslavend om een uurtje voor het slapen gaan er nog een paar mee te pakken) Ben jij het stukje dat we missen?
Tijdsbestek: 1-2 uur of zoveel je wilt
Aanmelden kan via: Yorn@budgetgaming.nl

1 toevoegaanwinst voor de Pokemon Trading Cards (ook welkom om voor andere kaartspellen aan te melden)
Sinds december hebben we ook Pokemon kaarten op Budgetspelen. Al is het een goed begin, moeten we die natuurlijk up to date houden en wie beter dan om jou uit te nodigen om mee te doen met Budgetspelen! Het toevoegen zal redelijk seizoensgebonden zijn en afhangen van wanneer er nieuwe sets uitkomen.

1 toevoegaanwinst voor LEGO
Bij LEGO zal je in het team komen van onze enthousiaste Lars en Wesley. Beiden vinden ook een bordspelletje op zijn tijd wel vermakelijk, maar samen met hen zul je je sterk gaan maken om het LEGO assortiment compleet te houden. Je zal altijd als één van de eerste op de hoogte zijn van de nieuwe sets en helpt meteen met elk toegevoegde set iemand anders die er ook naar op zoek is. Zo draag je letterlijk en figuurlijk een steentje bij aan het Budgetspeelproject. Het kost slechts een uurtje van je tijd per week, soms meer. Ben je ook goed in schrijven? Dan heb je ook de mogelijkheid om LEGO nieuws te plaatsen om iedereen hiervan op de hoogte te brengen.
Tijdsbestek: uurtje per week
Aanmelden kan via: Yorn@budgetgaming.nl


2 á 3 recensenten voor bordspellen
Tot slot zijn we nog op zoek naar twee recensenten die de tijd hebben om minimaal 1 keer per maand een recensie te schrijven. Dit zal in het begin vanuit de eigen collectie zijn, maar soms kan dit ook om een spel gaan die we vanuit een uitgever hebben ontvangen. Belangrijk is dat je zo nu en dan de ruimte hebt om met anderen spellen te kunnen spelen, dat je tijd hebt om zo nu en dan een recensie te schrijven en dat je qua schrijfvaardigheid een goede basis in de Nederlandse taal hebt. Bij aanmelding zullen we je ook vragen om een korte proefrecensie te schrijven, heb je die al beschikbaar, dan kan je die altijd meteen meesturen. Ook goed voor je CV als je hiervoor schrijfervaring nodig hebt.
Tijdsbestek: Mogelijkheid om spellen te testen met vrienden + 2-3 uur schrijftijd.
Aanmelden kan via: Yorn@budgetgaming.nl

Wat krijg je er voor terug?
Je komt bij een gezellig team waarmee je samen zal optrekken om steeds alles op te pakken. Zit je bij het bordspelteam dan ben je ook zo nu en dan welkom wanneer er tabletopmeetings zijn en je diverse nieuwe spellen kunt uitproberen. Al heb je misschien weinig tijd, dan kan je al heel gemakkelijk bijdragen bij de toevoegteams. Als recensent krijg je verder zo nu en dan te maken met nieuwe bord- of kaartspellen om aan de tand te voelen.

Kom je ook bij ons?
We zijn op zoek naar jou! De basis is in de afgelopen jaren gelegd. Maar het is tijd de berg te beklimmen en het Budgetspelenproject naar het volgende niveau te trekken. Doe je minimaal een uurtje per week helemaal niks en wil je wat bijdragen aan een hartstikke leuk project? Meld je dan nu aan via yorn@budgetgaming.nl, vermeld kort zoals gezegd kort waar je je voor aanmeldt en waarom en vertel kort iets over je zelf ter eerste kennismaking. Je helpt er tegelijkertijd heel wat bordspel, Pokemon en LEGO fans mee.
Meld je aan en wie weet nemen we dan binnenkort contact met je op en verwelkomen we je in de Budgetspelen familie! Alleen samen komen we verder!


Geplaatst op 31-01-2018 08:46
Aantal keer bekeken: 10166

Laatste reacties

avatar van Care
Care ( 48302   1) 31-01-2018 11:25
Ik wil wel de nieuwe magic sets toevoegen. Dat houd ik toch wel redelijk strak bij, Verder vind ik mensen eng en ben ik bang om met jullie spelletjes te gaan doen.
Succes met zoeken.
avatar van Mithrandir
Mithrandir ( 1005   6) 31-01-2018 16:38
Interessant.. Ook voor 47-jarige nerds? Ik zie nog regelmatig missende dingen, waaronder HEEL VEEL bordspellen, (spelen??) dus er is nog wel wat toe te voegen :-D Ik houd me ook graag aanbevolen voor de review-functie, als jullie daar iemand voor zoeken.
avatar van Niels
Niels ( 18338   1) 31-01-2018 17:37
Stuur een e-mail! Alle hulp is welkom, namelijk! Leeftijd maakt niks uit, joh.
avatar van Swift
Swift ( 12216   15) 31-01-2018 18:36
Admin of niks. Stuur me maar een pm.
avatar van DaggieWaggie
DaggieWaggie ( 39305   67) 31-01-2018 18:39
Misschien zal ik hier nooit Mod worden, maar dit biedt nieuwe kansen.



avatar van Mithrandir
Mithrandir ( 1005   6) 01-02-2018 10:20
Quote:
Stuur een e-mail! Alle hulp is welkom, namelijk! Leeftijd maakt niks uit, joh.
Done! (naam Chris Boers)
avatar van Skinniej
Skinniej ( 117 ) 01-02-2018 14:24
Valt Dungeons and Dragons hieronder?

Ik ben misschien wel in staat eens een column of artikel erover te schrijven als hier interesse in is.
avatar van Fantasyfreak
Fantasyfreak ( 2237 ) 03-02-2018 22:29
Quote:
[..]

Done! (naam Chris Boers)

De Chris Boers van het playstation forum?