Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App

World of Budgetgaming 2003-2010 Deel 4Het is vandaag vrijdag. De afgelopen dagen hebben we jullie kennis laten maken met het verhaal achter Budgetgaming.nl. Vandaag staat er echter iets anders op het programma, een groep Budgetgamers die niet vergeten mag worden! Zonder deze toppers door de had Budgetgaming namelijk nooit zo ver gekomen: vandaag staat in het teken van de Budgetgamingcrewleden! Veel mensen denken namelijk dat Budgetgaming mijn project is, maar dat is niet waar. Het is ons project geworden waar we samen aan werken en bouwen. Als je straks alles leest ben je een held, maar ik adviseer je om gewoon eens een paar Budgetgaming crewleden op te zoeken die je wel eens op BG hebt gezien, dan kun je op je gemak eens kijken wie die persoon nu precies is!

In de loop van volgende week maken wij overigens ook de nieuwe crew bekend zodat jullie weten wie er allemaal nieuw zijn in het Budgetgamingteam.

Voor nu in het kort de inhoud van dit artikel:
1. Vragen beantwoord over de BG-crew
2. De Budgetgamincrew stelt zich voor. Zoek diegene die je kent
3. Belangrijkheid van het team
4. Verrassing voor de crew
5. Prijsvraag

Wat doet de Budgetgamingcrew?
De Budgetgamingcrew zorgt er wekelijks voor dat alle winkels up-to-date zijn, de nieuwste games worden toegevoegd en dat zoveel mogelijk games een recensie hebben. Daarnaast hebben we dan nog het recensieteam dat veel reviews schrijft en last but not least zijn er de laatste tijd nog een paar rollen bijgekomen zoals PR manager (V-Devil) en junior PR (Skull_kid), zij zorgen ervoor dat games bij ons binnenkomen en gaan in de toekomst meer werk maken van zaken als prijsvragen. Ook hebben we nog een denktank team onder leiding van Eddy (ConAir).

Waarom bestaat de Budgetgamingcrew uit zoveel leden?
De Budgetgamingcrew bestaat uit bijna 30 leden. Dit is inderdaad een flink aantal. Dit komt eigenlijk nog door het verleden waarin we alles met de hand moesten doen en dus veel mensen nodig hadden om de lijsten goed bij te kunnen houden. Naarmate de tijd vorderde ging er steeds meer automatisch, maar iedereen had het zo naar zijn zin dat men eigenlijk is blijven plakken. Er kwamen aan de andere kant ook weer nieuwe rollen bij, zoals bijvoorbeeld het toevoegteam en het PR gedeelte. Ook hebben we nog een Denktank in het leven geroepen, deze gaat met ideeën en nieuwe potentiële projecten aan de haal. Hier komt dus meer bij kijken dan alleen nieuws posten en om deze reden zijn er dan ook zoveel Budgetgamingcrewleden. En die zijn nodig ook, want het idee is leuk, maar zonder de vele handen was het project heel zwaar werk geweest!Wie is de Budgetgamingcrew?
Het is tijd om jullie eens kennis te laten maken met wie er allemaal achter Budgetgaming zitten! We gaan langzaam alle teams die een deel van hun vrije tijd doneren aan het Budgetgamingproject voorstellen. Wist je trouwens dat veel Budgetgamers al meer dan 3 jaar bij Budgetgaming rondhangen? Er zijn er zelfs die al 4 jaar lang met Budgetgaming mee doen! Zoals je kunt zien blijft iedereen graag plakken en is het team enorm trouw aan waar we mee bezig zijn.

Updateteams
De updateteams gaan wekelijks aan de slag met de winkels waarvan de prijzen handmatig aangepast moeten worden. Wekelijks krijgen ze een opdracht, dit houdt in dat ze in hun vrije tijd naar bijvoorbeeld play.com gaan en vervolgens checken ze één voor één de prijzen in combinatie met wat er in de Budgetgamingdatabase staat.
Wekelijks besteden ze tijd om er voor te zorgen dat de prijzen voor ons allemaal kloppen! Achter de schermen voeren zij de prijzen in ons systeem in. Voor hen lijkt het niet of het veel effect heeft, maar maandelijks zijn er 100.000 bezoekers die er potentieel gebruik van maken. Wat mij betreft zijn ze helden, zonder hun bijdrage zouden de lijsten nooit up-to-date zijn geweest!

Bij deze wil ik jullie voorstellen aan de teams die het wekelijks mogelijk maken dat de lijsten kloppen!

Jordy aka Speedfreak (teamcaptain)
Over zichzelf
Ik ben Jordy, inmiddels 26 jaar en een echte gamer. Zelf trotse eigenaar van een PS3, PSP en PS2 inclusief een aardige collectie aan games. Favoriete genres zijn RPG/strategy, FPS, arcade racing en muziekgames (Guitar Hero / Rock Band). Los van games ben ik vader van mijn 4 jaar oude zoon Mylan en woon ik samen met mijn vriendin. Ik werk bij Onetomarket, een internet marketing bureau, als Junior SEO Consultant. Voor degenen die niet weten wat SEO is, Google is your friend! :D Tot slot ben ik ook een beginnend blogger over Social Media en alles wat daarmee te maken heeft.

Yorn over Speedfreak:
Jordy is sinds 2010 Teamcaptain, Jordy zit alweer 3,5 jaar bij de Budgetgamingcrew. Wekelijks verdeelt hij de opdrachten onder zijn team en zorgt er zo voor dat alles helemaal goed komt. Jordy is een gedreven teamlid wie het momenteel wat drukker heeft gekregen. Ondanks dat hij wekelijks veel moet werken, besteedt hij toch tijd aan Budgetgaming en dat waardeer ik enorm. Het is echt iemand die zich in wil zetten voor zijn team.

Onder leiding van Jordy staan:
Susan (Niann-Tsyr)
Over zichzelf:
Hallo iedereen. Ik ben Susan en woonachtig in Amsterdam. Gamen deed ik van kleinsaf aan, maar niet zo fanatiek, gewoon meer voor de fun. De consoles die ik bezit zijn een nep-NES (zo`n ding uit Taiwan), Sega Saturn, 2x PStwo, PSP, GC, GB, GBA SP, GBM, DS, DSlite, Wii, Xbox 360 en een PC. Games die ik leuk vind om te spelen zijn musicgames (zoals DDR, BM IIDX, PPP, PNM, KR, SingStar, Samba de Amigo en GH), puzzle games, avontuurspelletjes, mja meeste wat op Nintendo te spelen is. Verder vind ik de spellen uit de Monkey Island series voor de PC heel gaaf. Ik houd niet van gewelddadige en bloederige games. Verder heb ik nog andere hobbies als lezen, muziek luisteren, anime, koken, DDR`en en fitness. Ik zit al inmiddels weer een tijdje bij de crew en tot nu toe vind ik het ontzettend leuk om mee te mogen werken aan de grootste prijsvergelijkingssite voor games van de Benelux! NEXT: Worlddomination 8).

Yorn over Susan:
Susan ken ik als een echte doorzetter, ze is momenteel druk met haar studie in Amsterdam en staat op het punt om deze af te ronden. Wekelijks is zij als één van de eersten klaar met haar assignment. Susan gaat ook al een tijdje mee en heeft nog geholpen met ons avontuur op de Gameplay in 2007. We waren haar soms wel eens kwijt aan een dansmachine daar, want ze is gek op dansen op een dansmat. Sommigen van ons hebben geprobeerd haar te verslaan, maar dat is toen niet gelukt. De koningin van de dansmatvloer! Susan is momenteel enorm druk, maar toch weet zij altijd weer tijd te maken voor Budgetgaming, ook als ze wat meer tijd heeft gaat ze het toevoegen van games niet uit de weg. Susan is dan ook iemand die met al haar werk, Budgetgaming op de kaart heeft helpen zetten.

Stefan (icecoolsniper)
Over zichzelf:
Ik ben 23 jaar geleden geboren in dé havenstad van de Europa: Rotterdam. Mijn ouders woonden toen al in Spijkenisse, dus ik ben maar met ze meegegaan die kant op. Toen ik een jaar of acht was kreeg ik mijn Gameboy. Hij leeft nog steeds en wat voor geweldige avonturen heb ik daarmee beleefd zeg Ik heb na de middelbare school besloten om Informatica&Economie (de studie heet nu Economie&Informatica) te gaan studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In mijn eerste jaar daar kwam ik in contact met een aantal gamers en ik heb toen besloten om een Gamecube te kopen. Wat een goede investering is dat geweest. Na drie jaar studeren en een bachelor diploma op zak besloot ik om toch maar voor de masteropleiding te gaan, wat moet je anders met je leven? Ik heb inmiddels mijn master Economics & ICT, die zich vooral richt op het management van IT en IT auditing, behaald. Tijdens het schrijven van mijn afstudeerscriptie heb ik ook besloten om een Wii te kopen om te zorgen voor de nodige afleiding. Nou dat heeft dus geholpen :-) Ook kreeg ik van een neefje een mooie DS lite omdat hij die over had :-D Inmiddels werk ik ook 4 dagen bij een IT bedrijf in de Rotterdamse haven en omdat 1 master mij nog niet genoeg leek ben ik ook nog bezig met een deeltijd master business studies aan de Universiteit van Amsterdam :-) En ja ik moet dus weer een scriptie schrijven. Misschien schaf ik deze keer wel een ps3 aan tijdens het afstudeerproces. Nu game ik met name nog op mijn Wii, DS en PC, maar ik sta ook open voor retrogaming en next-gen gaming. Ik hoop dat ik nog veel nieuwe gamesystemen aan deze lijst kan toevoegen en dat ik nog lang een aanwinst kan zijn voor het BG team!

Yorn over Stefan:
Stefan is inmiddels een goede vriend geworden, hij heeft enorm veel bijgedragen aan Budgetgaming en is al jaren niet weg te denken, op de Gameplay 2007 en op First Look 2009 (bij de veilingshows) heeft hij ook een steentje bijgedragen. Hij was de fotograaf die alles netjes in kaart bracht. Over elke foto was ook nog eens nagedacht! We hebben nog een foto van hem met een boothbabe, alleen schijnen we die niet te mogen laten zien, gezien hij momenteel dolgelukkig is met zijn vriendin. :-) Stefan kende ik voordat Budgetgaming begon niet, dankzij het Budgetgamingproject heb ik weer iemand leren kennen die weet wat doorzetten is. Stefan is een ouwe rot in het vak die 11 mei officieel al 4 jaar deel uit maakt van het Budgetgamingteam!

Jeroen (J-roen)
Over zichzelf:
Goedendag allemaal, Mijn naam is Jeroen, ik woon in Arnemuiden ( Vlakbij Middelburg, Zeeland ) en ik ben 22 Jaartjes jong. Mijn hobbies zijn O.A. Gamen, Uitgaan en "chillen" met maten. qua systemen bezit ik een PC, Wii en een PS3, waarvan ik op dit moment de PS3 verreweg het meest gebruik. mijn favoriete game op dit moment is Final Fantasy XIII, gamen doe ik maar ongeveer 4-7 uur per week, en nieuwe spellen koop ik ook niet vaak, toch vind ik Budgetgaming een zeer mooi iniatief, en help hier ook graag een handje aan mee! Verder weet ik niet meer zoveel over mezelf te vertellen, dus houd ik het hier maar bij.

Yorn over Jeroen:
Jeroen is een enorm harde werker binnen Budgetgaming, kudo’s voor zijn inzet. Jeroen is ook één van de echte Budgetgamingveteranen want hij zit net als Stefan ook al meer dan 4 jaar bij het team! Dat betekent dus dat onze Jeroen al meer dan 4 jaar wekelijks een winkel helpt updaten!
Opvallend genoeg hebben we nooit het genoegen gehad om Jeroen in real life tegen te komen en kennis te maken. Ik vind het ook jammer dat ik Jeroen wat minder spreek dan anderen van het team. Desondanks levert hij elke week leeuwenwerk. Een topper die de Budgetgaming wandelgangen op zijn duimpje kent en onderdeel is geworden van de Budgetgaming geschiedenis.

Gert (teamcaptain)
Over zichzelf:
Hallo allemaal, Ik ben Gert en ik ben 20 jaar. Op budgetgaming ben ik teamcaptain van een updateteam (het beste team van budgetgaming). Gamen doe ik op mijn xbox360 en ps3 en verder houd ik van voetbal en kijk ik veel films.

Yorn over Gert:
Gert is de stille kracht van Budgetgaming, Gert is momenteel bezig met zijn studie in Leiden. Hij heeft aardwetenschappen geprobeerd in Middelburg, maar dat beviel toch niet helemaal. Gert hoor je niet vaak, maar hij heeft als updater altijd zijn taken perfect volbracht. Ook Gert is sinds kort captain geworden, het blijkt een uitdaging te zijn om een team te delegeren en enthousiast te krijgen en te houden. Dat neemt niet weg dat hij met zijn team wekelijks weer de strijd aan gaat in het gevecht tegen de dure prijzen.

Gert kickt ass samen met Tom, Nowee en Nicky (aka Simsfan88):
Tom (Cannibal)
Over zichzelf:
Mijn naam is Tom Wassenberg, op BG beter bekend als Cannibal. Ik ben 17 jaar oud, woon in Zeist, en zit op het moment in 5VWO op het Christelijk Lyceum Zeist. Als ik daarmee klaar ben, ben ik van plan iets in de elektrotechniek te gaan studeren. Mijn hobbies zijn elektrische gitaar spelen, voetbal en gamen. Voor dat laatste bezit ik een Xbox 360, Playstation 2, Gamecube, Nintendo 64, een PSP en een DS, waarop ik vooral shooters en racing games speel.

Yorn over Tom:
Tom is binnengekomen via een ex-crewmember met de naam (jawel): Tom! Tom is tevens een stille kracht binnen Budgetgaming, maar is de laatste tijd een stuk actiever geworden. Naast het wekelijks helpen met het updaten van prijzen, zet hij zich samen met Stefan in voor het crewuitje dat binnenkort plaats zal gaan vinden. Tom verzet veel werk, heeft ook nog een dagje mee geholpen op de Gameplay 2007 en is wekelijks trouw bezig met het updaten van de prijslijsten. Ook Tom zit alweer 2,5 jaar bij het team.

Nowee
Over zichzelf:
'Ik ben ‘Nowee’ 19 jaar en ik woon in regio Rotterdam. In mijn vrije tijd doe ik veel aan sport en natuurlijk Gamen. Gamen doe ik voornamelijk op de ps3 onder de naam Nowee-NL en op de xbox 360 onder de gamertag Nowee. Hierop zul je me veel Shooters zien spelen. Maar ook genoeg andere Genres om de nodige achievements/trophies te unlocken. Verder heb ik een redelijke PC en een DS Lite. Daarnaast volg ik een opleiding en hiervoor heb ik mijn Havo Diploma gehaald.' Yorn over Nowee:
Nowee doet ook wekelijks zijn ding en dat met een hele drukke opleiding. Je hoort Nowee niet vaak en doordat iedereen wat stil is in het team, staat dit team wat minder nader tot elkaar. Dat neemt niet weg dat ze echt bergen verzetten met als goed voorbeeld onze Nowee, mede door zijn inzet is Budgetgaming gekomen waar we nu zijn.

Nicky (Simsfan88)
Over zichzelf:
Mijn naam is Nicky, ben 21 jaar en woon in de buurt van Eindhoven (de gekste!). Ik ben junior systeembeheerder bij een groot installatiebedrijf en volg daarnaast de MBO niveau 4 opleiding ICT beheerder, hier hoop ik rond februari 2011 mee klaar te zijn. De (S)NES heb ik helaas niet meegemaakt, maar sinds de SEGA ben ik een fanatieke gamer. Ik ben in het bezig van een PC, Xbox, Xbox 360, Nintendo DS en Nintendo Wii. Aan gamen besteed ik dan ook mijn meeste vrije tijd. Naast het gamen speel ik 3 keer per week badminton en de laatste tijd ook squash, rij ik graag rond in mijn Peugeot 206 en ga ik graag naar de bios. Verder zit ik in het Budgetgaming update team, waar ik me bezig hou met het updaten van de prijzen, zodat jullie zoveel mogelijk geld kunnen besparen. En over mijn nickname, ik speel nog zelden de Sims, voortaan zul je me online tegenkomen als “AngelEye88”.

Yorn over Nicky:
Simsfan88 gaat door het echte leven als Nicky, jullie zullen hem vast wel eens op het forum langs hebben zien komen, want Nicky is een echte actieveling. Naast het updaten van prijzen helpt hij ook af en toe mee met het Budgetweekoverzicht en staat hij te trappelen om wat interactiever los te gaan met het team. Nicky is momenteel druk bezig met school, maar wanneer hij wat meer tijd heeft toont hij initiatief en dat waardeer ik enorm! Al zeg ik het misschien niet zo vaak, het is een teamlid waar je op kunt vertrouwen.

Toevoegteam
Naast de update teams hebben we ook nog het toevoegteam onder leiding van onze enige echte Richard, dit team is bijzonder in de zin dat ze elke woensdagavond besteden aan Budgetgaming. Elke week komen ze online samen en voegen ze alle games toe die in die week uitkomen. Of het nu 5 of 40 games zijn, ze gaan er voor. Dankzij deze kanjers staan alles games er elke week weer in. Ik zeg het ze niet altijd, maar ik heb echt respect voor ze. Het klinkt alsof het zo even allemaal geklaard is, maar geloof me, het werk wat zij verzetten en hoe zij dat als team wekelijks doen, is zo bijzonder dat ik trots bent op hoe dit team momenteel bezig is.

Richard (Richard)
Over zichzelf:
Hai, Ik ben Richard; op BudgetGaming beter bekend onder de naam RDK_NL. Mijn voorkeur voor games ligt toch wel bij Retro; misschien komt dat door mijn leeftijd van bijna 30 jaar. Mijn hart ligt toch echt wel bij Nintendo & Sega. Grafisch geweld is niet echt aan mij besteed en ik zal zeker gameplay verkiezen boven de graphics. Aangezien er nog steeds pareltjes gereleased worden in de gamewereld blijf ik zeker meegaan met de huidige generatie consoles. Mijn eerste game ervaring was Pong op verjaardagen bij mijn neefje; mijn laatste ervaring op dit moment is uiteraard de Wii. Mijn eigen eerste spelcomputer was een Game Boy Classic van HFL. 199,- in 1991. Helaas had ik op dat moment nog geen beschikking over BudgetGaming want dat had stukken minder gekund :) Ik ben de BudgetGaming crew komen versterken omdat deze communitie van ontzettend grote waarde is. Ik hoop mijn kennis welke ik enkele jaren geleden op de frontpage van tweakers.net op heb gedaan hier verder te kunnen gebuiken/overdragen.

Yorn over Richard:
Richard kan bijna zijn 3-jarig jubileum vieren, want op 25 juli 2007 is Richard toegetreden tot de crew. In een jaar tijd heeft hij zich uiteindelijk opgewerkt naar de status van Teamcaptain. Richard is erg druk momenteel, hij werkt hard en heeft sinds vorig jaar een dochtertje met de naam Maud gekregen. Het was de allereerste baby die geboren is in de Budgetgaming crew, we noemde haar dan ook de eerste Budgetbaby, al weet ik niet of Richard daar blij mee is! Ook schrijven voor BG gaat Richard niet uit de weg, vorig jaar schreef hij nog over een Ghostbusters event en als er een event is in Antwerpen biedt Richard zich als eerste aan om te rijden. Richard staat altijd voor je klaar, iemand die zijn stempel heeft gedrukt op wat we hier met zijn allen hebben neergezet.

Laura (Laura)
Over zichzelf:
Ik ben Laura, ben 23 jaar en woon in Almere. Naast gamen ben ik dol op musicals, fotograferen, muziek, films en tv series. Ik game al van kleins af aan, maar op mijn 12e kreeg ik pas zelf een spelcomputer, de Nintendo 64. Sindsdien ben ik het gamen steeds leuker gaan vinden.

Yorn over Laura: Laura is onze echte musical expert, wist je dat Laura meer dan 10 keer naar de musical Ciske de Rat is geweest? En ze wist er elke keer weer ten volle van te genieten! Binnenkort gaat ze naar Mary Poppins, wil je dus wat weten van musicals, dan moet je bij onze Laura zijn! Daarnaast heeft ze al honderden games toegevoegd binnen Budgetgaming. Een heldin binnen het Budgetgamingteam die ook alweer bijna 2 jaar meer loopt. Wat gaat de tijd toch snel!

Sara (Divinenanny)
Over zichzelf:
Ik ben Sara, 26 jaar en woon in Hoorn. Ik ben opgegroeid met een Gameboy (oud, groot en grijs) en een NES en daarna een tijdlang niks meer gedaan met gaming (op Myst op de PC/Mac na). Nu inmiddels weer een aantal jaar aan het gamen met een Nintendo DS lite en een Wii, en een shitload aan games. Mijn voorkeur gaat uit naar RPG, Point-'n'-click en puzzels. Ik kom dagelijks meerdere keren op budgetgaming, niet alleen voor de goedkope games maar natuurlijk vooral voor de gezelligheid! In 'het echte leven' werk ik voor onze nationale bibliotheek als onderzoeker naar hoe we digitale bestanden kunnen behouden voor de verre toekomst. Dus ik ben altijd online, thuis, in de trein en op mijn werk ;)

Yorn over Sara:
Toen Sara voor het eerst binnenkwam verbaasde ze ons allemaal met haar punctualiteit en straaljagersnelheid. Miste je een titel en mailde je dat naar ons, dan zorgde Sara sneller dan je schaduw dat jouw aanvraag voltooid wordt. Ze is goud waard en het is dan ook enorm jammer dat ze binnenkort gaat vertrekken bij Budgetgaming. Het gehele team zal haar echt gaan missen. Interesses veranderen echter met de tijd en tijden worden drukker, het is dan ook begrijpelijk dat er een tijd is van komen en gaan, maar Sara je input en harde werk gaan we niet vergeten. Je bent een topper binnen BG en stiekem hopen we je over een tijdje toch weer terug te zien, de deur staat in ieder geval open.

Karsten (Gameslayer)
Over zichzelf:
Hallo allemaal. Mijn naam is Karsten en ik ben 21 jaar. Op Budgetgaming sta ik beter bekend als Gameslayer. Ik heb heel dankbaar gebruik gemaakt van BG. BG heeft me een hoop geld gescheeld. Ik ben trotse eigenaar van een Xbox 360, PS2 en een PSP. Ik game vanaf de Playstation 1. Ik heb nooit een retro console gehad. Ik ben een groot fan van de Metal Gear Solid Serie. In heb me het meest vermaakt met deze serie. Deel 1 is in mijn ogen nog steeds het beste. Voor de rest houd ik wel van een goede Shooter of RPG. Ik ben momenteel ook in het trotse bezit van een Xbox 360. En ben heel blij met dat ding! Ik studeer momenteel Informatica in Groningen. Wie weet kan ik nog wel voor de techniek gaan zorgen als ik mijn studie heb afgerond. Je weet maar nooit. Dat was ongeveer wat ik te vertellen had.

Yorn over Karsten:
Karsten gaat binnen budgetgaming ook wel door onder de naam Karrie. Karsten is een manusje van alles, hij heeft geupdate, heeft drie dagen meegeholpen op de Gameplay, is altijd van de partij als er iets te gebeuren staat en voegt nu games toe. Dat hij er bij is als er weer eens iets te gebeuren staat is mede bijzonder omdat onze Karrie helemaal uit Groningen komt! Dat is altijd een flink stuk reizen. Ik heb Karrie echter nog nooit horen klagen, altijd weer bouwde hij aan zijn stuk van budgetgaming. Daar heb ik zo enorm veel waardering voor, hij heeft echt Budgetgaming helpen opbouwen. Ook Karsten zit er alweer 3,5 jaar bij het team en is dan ook niet meer weg te denken.

Recensieteam
En dan mogen we natuurlijk het recensieteam niet vergeten wat onder leiding staat van Gerard (Ollie1981) en Vivian (V-Devil). Samen houden zij het Recensieteam op het puntje van hun stoel wanneer er weer nieuwe games binnenkomen om te recenseren. Vivian regelt de games en Gerard kijkt alle recensies na voor ze op de site komen.

Gerard (Ollie1981)
Over zichzelf:
Ik ben Gerard Olsder, geboren op 17 juli 1981, woonachtig in Zuidlaren en afgestuurd op het gebied van Journalistiek in Zwolle. Wat werkervaring betreft heb ik vooral veel gedaan met mijn stages bij respectievelijk Dagblad van het Noorden en For Him Magazine. Vooral bij FHM heb ik redelijk wat games gespeeld en kunnen recenseren. Wat heb ik eigenlijk met videogames zul je je misschien afvragen? Afgezien van het feit dat ik er mee opgegroeid ben en werkelijk tientallen consoles thuis heb staan gebruik ik games ook vaak als basis voor het schrijven van artikelen voor mijn studie. Vooral de wijze waarop de media bericht doet over videogames vind ik erg boeiend. En dat die lang niet altijd objectief is, zoals het in de journalistiek zou moeten zijn, dat is iets wat de journalisten zelf ook wel toe geven als je het ze vraagt. Ik heb het afgelopen jaar voor Computer!Totaal gewerkt, en daarnaast doe ik eindredactie voor Budgetgaming. En zoals jullie misschien wel hebben gezien scrijf ik ook af en toe reviews voor de nieuwste games.

Yorn over Gerard:
Gerard schrijft sinds halverwege 2008 voor Budgetgaming, van recensent is hij uiteindelijk gepromoveerd naar Captain. Gerard heeft inmiddels al heel wat schrijfervaring opgedaan en studeerde ook journalistiek. Elke review die je op budgetgaming ziet staan is eerst langs onze Gerard gegaan. In de tweede helft van 2009 waren dat meer dan 60 recensies, ga er maar aan staan!

Eddy (ConAir)
Over zichzelf:
Hallo, ik ben Eddy, 27 jaar en iedere dag hard aan het werk bij de baas. In oktober 2006 ben ik begonnen als lid van de BG Crew met als taak het updaten van de prijzen. Sindsdien heb ik nog enkele columns en reviews geschreven en werk ik voornamelijk aan de innovatie van de site. Indien ik tijd heb, speel ik games op mijn PS3, PSP, Gamecube, PS2 of zelfs mijn NES. Daarnaast houd ik van een goede film en probeer ik zo veel mogelijk tijd bij mijn vriendin door te brengen.

Yorn over Eddy:
ConAir gaat door het echte leven als Eddy. Eddy en Vivian hebben samen zo enorm veel werk verzet voor Budgetgaming, dat ik bijna niet weet waar te beginnen. Eddy schrijft naast zijn vele andere taken ook veel recensies voor de website. Zoals gezegd is Eddy zijn resumé binnen Budgetgaming inmiddels een flinke lijst geworden. Wat te denken van het organiseren van Budgetgaming 2007 op de Gameplay, hierbij heeft onze Eddy samen met Vivian het leeuwendeel van het werk gedaan. Ook heeft hij jaren games geupdate en voegde ook zo nu en dan games toe aan de database. Daarnaast heeft hij ook nog 2 dagen geholpen aan Budgetgaming First Look 2009. En dan hebben we zijn belangrijkste taak nog niet genoemd, want ConAir leidt tevens het Denktankteam binnen Budgetgaming. Hij doet zoveel goed werk binnen Budgetgaming en dat terwijl hij nu momenteel een drukke baan heeft. Je kunt altijd op Eddy rekenen en zelfs op vakantie praat hij over budgetgaming. Een belangrijk persoon, waar ik graag zaken mee bespreek wanneer we weer nieuwe avonturen tegemoet gaan. Stel dat Eddy het te druk zou krijgen met zijn baan, dan zou voor ons echt een verlies zijn!

Alfred (Fant)
Over zichzelf:
Hallo, ik ben Alfred van kuik, Mei 2010 alweer 18 jaar oud en ik woon op dit moment in Emmen. Sinds een jaar of 10 een fanatiek gamer, maar de laatste paar maanden begint het wat af te zwakken. De interesse is er echter nog steeds, en de consoles(bezit ongeveer alles behalve Wii) staan toch nog wel een aantal uren per week aan. Andere interesses zijn onder andere schrijven, muziek, film en auto's. Game-, muziek- en filmsmaak is zeer gevarieerd. Doe momenteel HAVO4, twee keer blijven zitten wegens gebrek aan inzet, maar na volgend jaar dan toch eindelijk van school af. Daarna hopelijk een studie journalistiek! Tot die tijd oefen ik lekker bij budgetgaming en op mijn weblogje.

Yorn over Alfred:
Alfred is het vrolijke ongeleide projectiel van de Budgetgaming familie, hij biedt zich snel aan voor een titel, gaat vol overtuiging aan de slag en meestal om 3 uur 's nachts, de dag voor de deadline, is het af. Meestal komt er dan wel een meesterwerkje uit, al is hij niet snel tevreden over zijn eigen werk, deadlines lopen dan soms ook een beetje de mist in. Hij is echter altijd enthousiast wanneer hij weer aan een Xbox 360 review kan beginnen. Door drukte doet Alfred het nu wat rustiger aan, maar aangezien hij al 2,5 jaar bij Budgetgaming is, is daar niets mis mee.

Bart (Brat)
Over zichzelf:
Bewapend met 24 jaar levenservaring woon ik in Beek (bij Nijmegen). In geval van honger eet ik graag lasagne of patat met mayonaise, al is ketchup ook best te pruimen. Onder mijn HD-televisie staan drie spelcomputers opgesteld, de Playstation 3 is mijn favoriet. Overdag zit ik, druk typend, op de redactie van iCreate Magazine, het beste blad voor je Mac. Dit alles uit naam van mijn journalistieke opleiding, getiteld CrossMedia Concepting. Ik heb het talent om als geen ander een heftruck te besturen en haal inspiratie uit Family Guy.

Yorn over Brat:
Bart werkt zijdelings aan Budgetgaming en schrijft zo nu en dan een recensie, hij heeft hiernaast veel andere activiteiten die hem bezighouden. Bart zit er inmiddels ook al weer een tijdje bij en ook hij heeft geweldig meegeholpen in het tijdperk dat we op de Gameplay stonden. Bart heeft gestudeerd in Twente, net als Maurice.

Chester (Job)
Over zichzelf:
Ik ben Job (hier bekend als Chester), 21 jaar. Ik ben 3e jaars student Industrial Design in Eindhoven. Momenteel zit ik een jaar in het bestuur van studievereniging Lucid. Mijn interreses op game-gebied gaan vooral uit naar Nintendo, de Wii en de DS dus eigenlijk, M`n andere bezigheden zijn gitaar spelen (in een band), chillen en uitgaan. Mijn muzieksmaak is vooral Hardcore(Punk), Metal, Dubstep e.d. Ik ben op BG begonnen als updater en later verder gegaan als teamcaptain. Momenteel zit ik alleen nog in het Wii-reviewteam, dit in verband met de vele andere dingen die mijn leven een drukke bezigheid maken!

Yorn over Job
Job is één van de oudste rotten in het vak. Al meer dan 4 jaar zit Job bij Budgetgaming en ook bij het begin van de site kwam was hij al een actieve member. Job heeft bijzonder veel gedaan binnen Budgetgaming en heeft geholpen Budgetgaming te laten groeien. Inmiddels heeft Job het veel drukker, maar hij geeft aan Budgetgaming trouw te willen blijven en daar heb ik waardering voor. Momenteel recenseert hij zo nu en dan Wii games.

Maurice
Yorn over Maurice:
Maurice is bezig met het afronden van zijn studie in Twente. Maurice heeft veel ervaring op journalistiek gebied en zijn artikelen zijn dan ook altijd van prima kwaliteit. Maurice is een goede gast die we nog een keer in real life moeten tegen gaan komen. Het voelt echter wel alsof onze Maurice onderdeel is van het BG interieur. Zijn werk is dan ook belangrijk.

Wouter
Over zichzelf:
Hallo, ik ben Wouter, 18 jaar oud. Ik studeer Technische Bedrijfskunde in Enschede waar ik sinds een jaartje dan ook woon. Gamen is mijn grootste hobby, ik bezit een PS3, PSP, DS en PS2 met vele games. Hiernaast doe ik aan basketbal en hou ik van zeilen. Mijn favoriete game is Oblivion, maar ook Heavy Rain vind ik briljant. Ik review nu anderhalf jaar voor Budgetgaming en dankzij de leuke en groeiende community bevalt dit prima!

Yorn over Wouter:
Wouter is relatief nieuw en maakt sinds december 2009 deel uit van het BG team. Hij neemt voornamelijk de PlayStation 3 titels onder handen die binnen komen. Ik heb onze Wouter verder niet veel gesproken maar weet dat hij zich niet af laat schrikken door een minder goede titel. We hebben elkaar al een tijdje niet gesproken, maar dat is vaak een goed teken.

Jorieke (Jorieke)
Over zichzelf:
Hallo allemaal, Ik ben Jorieke, 26 jaar oud, en ben dierenarts in Zweden. Om 's avonds alles van me af te kunnen zetten, speel ik regelmatig op de Wii en op de PC. Ik hou vooral van detective-achtige spellen, maar kan me ook prima vermaken met een avondje Mario Kart. Voor Budgetgaming review ik regelmatig games met veel plezier.

Yorn over Jorieke:
Jorieke is onze nieuwste aanwinst, ze is er een paar maandjes geleden bijgekomen omdat we nog iemand zochten die Wii en PC titels kon reviewen. Jorieke heeft sindsdien al een flinke berg titels doorgenomen en is dan ook eigenlijk niet meer weg te denken binnen Budgetgaming. Maar of dat echt zo kan blijven is nog maar de vraag, want Jorieke heeft een baan aangeboden gekregen in Zweden, het is dan ook nog even afwachten of we Jorieke bij ons mogen houden of dat ze de wereld gaat verkennen zonder Budgetgaming.

En dan hebben we nog twee rollen die we niet mogen vergeten, zo hebben we nog een PR en junior PR taak die vervuld worden door twee Budgetgamingcrewleden die hun positie meer dan verdiend hebben. Het nemen van initiatief wordt binnen Budgetgaming namelijk beloond waar het kan. Het zijn dan ook twee mensen die niet meer weg gedacht kunnen worden binnen Budgetgaming.

Pr Manager V-devil aka Vivian.
Over zichzelf:
Op de website kennen jullie me als V-devil, maar in het echte leven luister ik naar de naam Vivian. Inmiddels ben ik 24 jaar oud en ben ik bijna klaar met mijn studie: diergeneeskunde. Verder besteed ik graag tijd aan muziek luisteren / spelen (gitaar, piano, zingen), tennis, lekker koken, uiteraard af en toe een game (PS2, PS3, Wii en PC) en niet te vergeten: mijn vriend! Na een tijdje prijzen updaten, ben ik nu verantwoordelijk voor de PR van Budgetgaming. Je kan me dus onder andere terug vinden op de diverse gamesevenementen!

Yorn over Vivian:
De lijst aan zaken die Vivian allemaal al niet gedaan heeft voor ons project is eindeloos. Het zou kunnen dat ik iets vergeet, maar wat ze onder andere gedaan heeft is Games updaten, het crew uitje organiseren, het forum moderaten, het mede organiseren van Budgetgaming op de Gameplay 2007, het mede organiseren van Budgetgaming op First Look 2009, het regelen van het PR management binnen Budgetgaming en het regelen van games voor de recensenten. Het is niet alleen participeren, voor de Gameplay 2007 heeft zij onder andere samen met Eddy de Gamesbingo bedacht. Haar oog voor detail heeft er tevens voor gezorgd dat dit avontuur echt een succes is geworden.

Vivian is écht iemand waar je op kunt bouwen en is zo punctueel, dat je projecten zo aan haar toe kunt vertrouwen. Daarnaast doet ze ook nog eens een studie die zal leiden tot dierenarts. Een kanjer, die samen met Eddy inmiddels bijna onderdeel zijn van het Budgetgaming interieur. Ik hoop dat we Viev nog lang bij ons kunnen houden en gebruik mogen maken van haar ideeën en creativiteit.

Robbert (Skull_kid)
Over zichzelf:
Mijn naam is Robbert en ik ben 21 jaar, op deze site ben ik bekend als Skull_kid, op de meeste andere als Devilpuppet (op XBL als Devilpuppet1, lang verhaal). Ik game al sinds de NES en ben eigenlijk altijd trouw gebleven aan Nintendo, totdat ik een mooie aanbieding van een xbox zag. Naast mijn gamecube had ik dus voortaan ook een Xbox. Daarna kwam de Wii, maar die was in het begin niet interessant genoeg, dus deze had ik geruild tegen een 360. Nog steeds geen spijt van, aangezien de 360 me zeer goed bevalt. Momenteel bestaat mijn collectie uit een Xbox360, een PS2, een Gamecube, een GBA SP, een DS en een DS Lite en een iPhone. Ook is er nog een GameBoy Light (alleen uitgekomen in Japan) onderweg. Mijn favoriete game is toch wel Oblivion op de Xbox360, die ik op 23 april 2010 (3 jaar nadat ik begonnen was met de game) heb uitgespeeld. Mijn functies op Budgetgaming zijn forummoderator (let dus op je woorden! ;) en Junior PR, met als focus onze Hyves, Twitter en Facebook.

Yorn over Robbert:
We hebben ook nog onze enige echte Robbert die, zo zag ik, inmiddels flink wat gezag heeft verworven op het forum (en dat helemaal vanuit Denemarken, waar hij inmiddels samenwoont met zijn vriendin). Het is onze echte forumwaakhond. Maar Robbert kan en doet meer, hij designt veel in photoshop en maakt dan ook veel bannering en dergelijke voor Budgetgaming. Robbert is een echt positief persoon die klaar staat wanneer het moet. Sindskort is hij dan ook gepromoveerd naar junior PR manager om verder zijn ideeën te kunnen uitwerken en dat allemaal na slechts 1,5 jaar bij Budgetgaming!

Techniek en alles rond budgetgaming
En dan hebben we nog onze enige echte Ktugach! Iemand die op budgetgaming al veel mensen heeft geholpen en sinds het begin van Budgetgaming.nl er bij is.

Over zichzelf:
De meest gestelde vraag: Waar komt die naam nu weer vandaan? Nou, dat zal ik vertellen. Tegelijk met het ontwikkelen van budgetgaming eind 2004 was ik bezig met het spel Tales of Symphonia op de Gamecube. Ik ging redelijk vaak dood tegen een boss genaamd ktugach en probeer maar eens een nick te verzinnen op een website die nog nergens gebruikt wordt. Dus dit werd ktugach. Uitspreekbaar is het niet echt en spellen gaat ook vaak mis, maarja, ik ga niet na 5 jaar nog eens mijn nick aanpassen, dan raakt iedereen helemaal in de war!
Verder doe ik vanalles aan/voor deze site: administratie, techniek, moderaten, nieuwsberichten plaatsen, prijzen toevoegen/wijzigen. Wat niet eigenlijk? Oh ja, ik hou me niet zo bezig met de crew, die wordt door Yorn aangestuurd.

Yorn over Ktugach
Ktugach en ik hebben elkaar leren kennen bij de lancering van de website. Ktugach heeft vanaf het begin alle technische zaken rondom Budgetgaming op zich genomen. Inmiddels kan ik wel stellen dat zonder de inzet en kennis van Ktugach Budgetgaming niet zou geweest zijn wat het nu is. Ktugach is enorm te goeder trouw en helpt graag anderen, wat veel Budgetgamers kunnen beamen. Daarnaast, waar ik nog wel eens te enthousiast kan zijn met ideeën, is Ktugach realistisch, wat zorgt voor een mooie balans. Ook leest Ktugach dagelijks bijna alle reacties op het forum door om zo er voor te zorgen dat alles netjes is en er niets uit de hand kan lopen. Ktugach heeft mede het Budgetgaming project gevormd, ik hoop nog vele jaren samen te werken op weg naar de toekomst.

En om af te ronden zal ook ik mij nog even voorstellen aan jullie. Ktugach heeft voorgesteld dat hij wat over mij zou vertellen achteraf. Hij is gelukkig mild gebleven in zijn stukje!

Yorn
Over mijzelf:
Ik ben Yorn, de persoon die jullie de laatste tijd doodgegooid heeft met verhalen. Ik ben nooit goed geweest in zaken vertellen in drie woorden. Budgetgaming is een hobby waar ik (en gelukkig inmiddels velen met mij) mijn passie in kwijt kan. Naast budgetgaming studeer in Tilburg en zit ik daar ook op kamers. Ik kom van origine overigens uit Den Haag, als Hagenees bevalt de Tilburgse gezelligheid me prima. Je voelt je echt welkom in daar. Verder heb ik momenteel weinig te vertellen over mijzelf, behalve dat ik elke dag weer geniet van jullie reacties en bezoek aan Budgetgaming. En dat meen ik echt.

ktugach over yorn:
Nu Yorn over iedereen wat gezegd heeft, aan mij de schone taak om ook wat over Yorn te zeggen! Yorn staat al sinds 2004 vol enthousiasme aan het roer van budgetgaming.nl. De afgelopen dagen hebben jullie al kunnen lezen wat een werk is verzet in deze jaren, maar dat was niet gelukt zonder de energie en positiviteit die Yorn altijd weer weet over te brengen op de andere mensen. Het leuke is dat Yorn met deze instelling altijd alles voor elkaar krijgt. Het begint altijd met een leuk idee ("kom, we gaan naar de gameplay" of "ik ga de PU even benaderen voor een samenwerking"), maar daarna komt het toch altijd wel weer van de grond (okee, vaak met veel bloed, zweet en tranen) en gaat iedereen er helemaal voor. Dat hij er nog een studie naast doet, maakt helemaal niet uit. Hij mist graag een college om weer eens ergens wat te regelen voor Budgetgaming. Al met al kan ik zeggen (en ik denk namens de hele crew) dat we ons mede dankzij de energie en het enthousiasme van Yorn met veel plezier inzetten om Budgetgaming tot een (nog groter) succes te maken en verder uit te bouwen de komende periode.

De belangrijkheid van de crew
Zoals jullie inmiddels wel hebben gemerkt is de Budgetgamingcrew van onschatbare waarde bij Budgetgaming. Achter de schermen van Budgetgaming is enorm veel te doen en zonder een trouwe crew die écht als een team samen werkt zou het Budgetgamingconcept niet hebben gewerkt. De crewleden hebben allemaal op hun eigen manier hun steentje bijgedragen en elk idee en initiatief wordt bekeken of we het verder kunnen uitwerken. Het moet dan ook een plezier zijn om te helpen, al zijn taken soms eentonig. Die taken zijn vaak het belangrijkste van allemaal.

De Budgetgamingcrew heeft Budgetgaming mede gemaakt tot wat het nu is. Gelukkig heeft elk crewlid het volgens mij ook prima naar zijn zin bij Budgetgaming. Want veel Budgetgamers zitten er al 2 jaar bij en ook 3 jaar is geen uitzondering meer! We hebben zelfs nog 2 mensen rondlopen die er vanaf het begin al bij waren. Daarnaast lijkt het er op dat iedereen het ook echt leuk vindt om uit te maken van het team. We proberen er dan ook, net als zoals we het eerste jaar bezig waren, er altijd een plezier van te maken. Ik merk echter wel dat dit moeilijker is geworden nu een drukke studie langszij komt. Hierdoor kan ik soms niet iedereen binnen het team even goed van dienst zijn. En of we nu groot of klein zijn, dat blijft belangrijk.

Het team wat momenteel achter Budgetgaming zit, vind ik persoonlijk heel bijzonder. Er is ook geen negativiteit binnen het team te vinden. Natuurlijk zijn er wel eens discussies of mensen die het niet met elkaar eens zijn, maar er zijn geen vetes tussen teamleden. Iedereen kan goed met elkaar omgaan. Ik geniet er ook stiekem van om te zien dat bijvoorbeeld het toevoegteam woensdagavond online staat en druk in de weer is, of als je weer een assignment op het assignmentboard bij de updateteams ziet afgevinkt en baal als een team het niet gelukt is in een week. Ik heb meer dan respect voor wat jullie allemaal gedaan hebben binnen Budgetgaming.

En zo komen we bij een mooie conclusie, genieten! Dat is belangrijk en elkaar helpen ook. En dat doen we samen hier, we helpen met zijn allen elkaar, en dat is één van de mooiste dingen die er is. Budgetgamingcrew, bedankt voor al jullie inzet, alleen samen komen we bij ons doel! Budgetgaming World domination! Dromen mag lijkt me zo :-)

Verrassing voor de crew
Goed, en dat was de crewdag voor vandaag, ik hoop dat jullie nu een beetje meer inzicht hebben in wie er allemaal mee werken aan Budgetgaming!

Dan rest mij nog een verrassing voor de crew zelf. Ik moet helaas nog even geheim houden wat het is, omdat het nog gemaakt moet worden. Verwacht niet iets gigantisch groot, maar wel iets wat uniek is voor ieder Budgetgamingcrewlid. Met een beetje geluk is het binnen een maand klaar. Het is een kleinigheidje wat ik van uit mij aan jullie wil geven zodat jullie het Budgetgamingavontuur niet zullen vergeten.

Namco Bandai Prijsvraag.
In samenwerking met Namco Bandai geven wij 5 keer Dragonball Z Raging Blast weg voor de Xbox 360 en ook nog eens 5 keer Tekken 6! Voor één keertje, in het teken van de crewdag, mag de crew dit keer ook mee doen met deze prijsvraag. Zowel 1 DBZ als 1 Tekken 6 editie zal onder de crew worden verloot.

Meer weten, zie de prijsvraagpagina.

Dat was het voor vandaag! Nu hebben jullie hopelijk een idee wie er nu eigenlijk allemaal achter Budgetgaming zitten en hoe belangrijk iedereen is binnen Budgetgaming. Morgen gaan we een kijkje nemen bij Budgetgaming 2009. Dan zal het Budgetgamingfeestvarken ook weer terug zijn van Koninginnedag. Tot morgen!

Geplaatst door Budgetgaming.nl op 30-04-2010
Aantal keer bekeken: 14410

Laatste reacties

avatar van Flapperbol
Flapperbol ( 3781 ) 01-05-2010 00:26
Rol: Toevoeg Moderator
Kudo's voor zoveel artikelen/tekst van de afgelopen dagen! Was weer erg leuk om te lezen.

Nu maar weer wachten tot morgen
avatar van ThePrutser
ThePrutser ( 25 ) 01-05-2010 00:51
verrassing is wel met dubbel "r", of is de crew in rook opgegaan en dus ver-ast?

ktugach edit: inderdaad, ik had er al een paar aangepast, maar zijn er een paar tussendoor geglipt :)
avatar van ThaHobbit
ThaHobbit ( 160 ) 01-05-2010 01:32
Rol: BG Redacteur
Ik ben het helemaal met Flapperbol eens ;) Elke dag weer lekker leesvoer! Jullie doen het erg nice!! En nu idd maar weer wachten op morgen! Ik hoop dat ik kan slapen
avatar van Simsfan88
Simsfan88 ( 805 ) 01-05-2010 10:30
Ik ben erg benieuwd naar de verassing voor de crew!

Complimenten voor Yorn en Ktugach en iedereen die hier aan mee heeft gewerkt. Veel tekst maar erg leuk om het eens doorgelezen te hebben, toppie. Nu op naar 10 jaar BG!
avatar van RobbieP
RobbieP ( 278 ) 01-05-2010 12:49
Mooi stukje. Ben sowieso wel een liefhebber van het lezen over de man/woman behind the mask. Respect overigens voor alle studies die hierboven voorbij zijn gekomen. Als je ze allemaal achter elkaar zet, zit je toch op behoorlijk wat kennis. Mooie motivatie lijkt me voor Fant om z'n HAVO af te maken ;).
avatar van ChrissieOne
ChrissieOne ( 4742 ) 01-05-2010 13:13
Leuk om te lezen ;)
Btw Fant/Alfred, had je je niet beter J. Kwak kunnen noemen? xD
+als je 2x bent blijven zitten, en je zit nu in havo4, dan kan je dit jaar toch niet van school af?
avatar van GameLayD
GameLayD ( 698 ) 01-05-2010 13:17
Ik heb de artikelen ook allemaal met veel plezier gelezen! Ondanks dat ik zelf geen deel meer uitmaak van de crew, ben ik nog steeds erg betrokken bij BudgetGaming en mijn ex-medecrewies!
avatar van Quince
Quince ( 1087 ) 01-05-2010 13:32
zo, ik heb mijn bammetjes weer op en ondertussen lekker kunnen lezen
avatar van Fant
Fant ( 12220   1) 01-05-2010 13:59
Quote:
Leuk om te lezen ;)
Btw Fant/Alfred, had je je niet beter J. Kwak kunnen noemen? xD
+als je 2x bent blijven zitten, en je zit nu in havo4, dan kan je dit jaar toch niet van school af?

oh neeee :') weer iemand die denkt dat ik die grap niet al 3.000.000 keer heb gehoord. En dat staat er ook helemaal niet, er staat na volgend jaar.

en't was een erg leuk stukje inderdaad :) Sowieso alles met plezier gelezen.
avatar van Jorieke
Jorieke ( 25 ) 01-05-2010 14:10
Rol: BG Redacteur
Jullie zijn nog lang niet van mij af als het aan mij ligt hoor, ook de Wii en de PC verhuizen gezellig mee naar Zweden ;)
avatar van Shigeru
Shigeru ( 697   2) 01-05-2010 14:35
En ik maar denken dat Skull_Kid maximaal 14 jaar oud was...

Yorn: Voegt dit nu echt iets toe aan een feestweek?:-)

avatar van _kohr
_kohr ( 275 ) 01-05-2010 14:41
Bah, ik ben het onderwerp vergeten in te vullen bij de prijsvraag, is dat een ramp? :o
avatar van Quince
Quince ( 1087 ) 01-05-2010 15:05
er was geen onderwerp nodig
avatar van Zombieater
Zombieater ( 123 ) 01-05-2010 15:08
Weer een vet artikel, kheb meegedaan aan de prijsvraag Maar is het nou de hele week prijsvragen of wat?? Want ik ben op vakantie en dan moet ik die missen
avatar van Elconquistador
Elconquistador ( 2422 ) 01-05-2010 15:33
Woa, wist niet dat er zoveel mensen met deze site bezig waren!
avatar van Simsfan88
Simsfan88 ( 805 ) 01-05-2010 16:19
Quote:
Maar is het nou de hele week prijsvragen of wat?? Want ik ben op vakantie en dan moet ik die missen

Als het goed is enkel vandaag (of morgen) nog, dan is het feest helaas weer afgelopen.
avatar van Yørn
Yørn ( 4085   5) 01-05-2010 18:28
Rol: Administrator
Vandaag gaan we prijzen weg geven en morgen geven we er nog meer weg. Zondag of maandag komt de klapper, we hebben nog wat extra prijzen, alleen dan moet de klapper verhuizen van zondag naar maandag. Even kijken wat we doen:-)
avatar van Quince
Quince ( 1087 ) 01-05-2010 20:19
Spannend die Klapper, een meet and greet?
avatar van Yørn
Yørn ( 4085   5) 01-05-2010 20:28
Rol: Administrator
Hahaha, zou wel toppunt van een budgetprijsvraag zijn idd. Win the help of a Budgetshopper for a day.:-)
avatar van Blakkheim
Blakkheim ( 868 ) 01-05-2010 22:29
Zo, helemaal uitgelezen
Erg inspirerend om te lezen, hoe Yorn en de rest alles hebben opgebouwd! :)
avatar van Rerder
Rerder ( 1687 ) 01-05-2010 22:58
Quote:
Hahaha, zou wel toppunt van een budgetprijsvraag zijn idd. Win the help of a Budgetshopper for a day.:-)


Een email met alleen gefeliciteerd erin Das pas budget

Goed artikel verder doet me denken toen ik nog bij een site helpte. Jammer dat toen de 2 leiders de site verkochten
avatar van Cherishe
Cherishe ( 2973 ) 02-05-2010 11:02
Superleuk stukje.Lekker uitgebreid
Ik wil iedereen van het team bedanken voor mijn inmiddels zeer uitgebreide verzameling.Allemaal kunnen kopen dankzij jullie toffe inzet.
BTW Yorn brengt me op een idee:Ben lid sinds 2006 en mijn vrienden en familie vinden mij inmiddels een wandelende gameprijslijst dus misschien ga ik me wel verhuren als personal gameshopper! Wereldbaan lijkt me dat
Budgetgamingcrew:Hierbij een heel groot applaus vanachter mijn mac voor jullie allemaal
avatar van Yørn
Yørn ( 4085   5) 02-05-2010 13:34
Rol: Administrator
Wauw thanks! En alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag 7 mei namens de gehele BGcrew :-D
avatar van Hunterking
Hunterking ( 3016 ) 03-05-2010 10:54
@ - Yorn --> Jij voelt je thuis in Tilburg??!! Daar moet je inderdaad hagenees voor zijn. Mafkees! ;-p

Tilburg is alles behalve gezellig. Goed om te werken en studeren, maar voor gezelligheid ga je naar Den Bosch of Breda...
avatar van Gathuv
Gathuv ( 92 ) 03-05-2010 12:18
Zo eindelijk klaar, was weer top om te lezen =)
avatar van KingATB
KingATB ( 62 ) 04-05-2010 13:17
Beetje laat gelezen door korte vakantie, maar niet minder van genoten. Alle crewmembers moeten heel erg trots zijn op deze site en hoe jullie dat allemaal voor elkaar krijgen; prima team en Yorn, ik kan me voorstellen dat je erg trots bent op al deze mensen. Blijf vooral zo doorgaan !!
avatar van SWD_
SWD_ ( 175 ) 05-05-2010 19:49
Grappig om van iedereen wat te lezen. Wel een enorm volwassenheidsgehalte binnen de crew. Had nog geen tijd gehad om het te lezen en heb daar vandaag ruim de tijd voor gehad. Heb meteen de overige artikelen doorgelezen.
avatar van Rayne
Rayne ( 71 ) 07-05-2010 15:00
Hoe toevalling. Ik heb vandaag een sollicitatiegesprek gehad voor een baan bij onetomarket en nu zie ik ineens dat Jordy daar werkt! Budgetgamers zijn ook overal.
avatar van Henri-Alexander
Henri-Alexander ( 12779 ) 22-05-2010 03:48
Rol: Toevoeg Moderator
Beter laat dan nooit, ik heb het eindelijk gelezen :) Leuk om met iedereen nog even beter kennis te maken.