Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App

probleempje met packard bell easynote mh35

[Begin] |1(1) [Eind]
Gameslayer
Door Gameslayer (1222 reacties) op 23-12-2007 21:43
Rol: Forum Moderator
( )
Hej allemaal<

ik zit met een klein probleempje. ik heb net een nieuwe laptop en mn toetsenbord werkt niet helemaal goed. Als ik shift indruk dan krijg ik dit tekentje '<'. als ik het kommateken intik krijg ik een '<'. Ik heb de toetsenbordindeling al van nederlands naar engels en naar van alles gehad maar dat werkt niet echt. Voor de rest zijn alle tekens goed. Alleen die werken niet.

heeft iemand dit eerder gehad<? of heb je een oplossing<? <Ik zou het heel leuk vinden< want je ziet wel hoe irritant het wordt als ik zo blijf typen.
Standing on a bridge, watch the water passing under me. It must've been much harder when there was no bridge just water.
Divinenanny
Door Divinenanny (661 reacties) op 23-12-2007 22:39
Wat je in ieder geval kan doen is een extern keyboard aansluiten, om te kijken of het een software of hardware probleem is.
Verder is er misschien iets van sticky keys of zo.
Keyboard layout zou mijn eerste keus zijn om te kijken naar het probleem, maar dat heb je al gedaan. Maar kijk ook of je niet iets het met azerty/dvorak of zo. Ik weet dat dat niet zo is voor je letters (anders had je het zeker gemerkt) maar misschien heb je een halfbakken versie.
En anders misschien een shortcut of zo, die ergens is ingesteld (grappig bedoeld of niet)
.
Chrono crosser
Door Chrono crosser (1732 reacties) op 23-12-2007 22:41
CTRL-SHIFT veranderd ook de indeling van je toetsenbord.

Ik druk dat wel eens per ongeluk in, misschien dat het daar aan ligt?
Hasta la vista, baby...
Drakebloedje
Door Drakebloedje (1098 reacties) op 23-12-2007 23:23
En dan bel ik je en vermeld je niet even dat je een laptop hebt?! Karsten toch!

Ik heb even wat gezocht, maar ik kon niks vinden.

In ieder geval zul je een extern usb keyboard eraan moeten koppelen, dan kan je ontdekken of het hardware matig is of niet. Als dat niet zo is moet het te fixen zijn, anders wordt het moeilijker



“Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.” Albert Einstein
Divinenanny
Door Divinenanny (661 reacties) op 24-12-2007 07:53
Zet het servicenummer van de Packard Bell op de speeddial
.
Hedgehog
Door Hedgehog (838 reacties) op 24-12-2007 10:36
Packard Hell is mijn ervaring met dit merk....
What I have shown you is reality. What you remember... that is the illusion
Gameslayer
Door Gameslayer (1222 reacties) op 24-12-2007 11:33
Rol: Forum Moderator
<Deze heb ik<: easynote mh35 u010hk
Standing on a bridge, watch the water passing under me. It must've been much harder when there was no bridge just water.
Gameslayer
Door Gameslayer (1222 reacties) op 24-12-2007 11:42
Rol: Forum Moderator
Ik heb mn toetsenbord ingesteld op<: Nedelands (Nederland) ; Verenigde Staten (Internationaal)

ctrl + shift werkt niet. <Er gebeurt gewoon niks als ik dat indruk. mn toetsenboardindeling veranderd helemaal niet.

<Ik heb net ontdekt dat als ik een hoofdletter i wil ik alleen mn rechtershift kan gebruiken omdat die alleen een hoofdletter i maakt. en dan krijg ik er ook zo'n vervelende < bij. <Dit krijg ik zegmaar: <I

@Drakeboedje: is me compleet doorgeschoten. Anders had ik het je verteld natuurlijk
Standing on a bridge, watch the water passing under me. It must've been much harder when there was no bridge just water.
Divinenanny
Door Divinenanny (661 reacties) op 24-12-2007 16:29
Extern toetsenbord al geprobeerd?
.
Gameslayer
Door Gameslayer (1222 reacties) op 24-12-2007 17:10
Rol: Forum Moderator
Ik ben net bij de winkel geweest waar ik hem gekocht heb, en die hebben hetzelfde geprobeerd als ik al had geprobeerd, zonder resultaat. Ze hebben er ook nog een extern toetsenbord op aangesloten en toen was het wel goed (komma werkte goed, en shift gaf niet zo'n raar '<' tekentje).

Daarna hebben ze nog een recovery gedaan. Volgens de verkoper zouden de standaard-instellingen wel goed moeten zijn. Conclusie: hij deed het nog steeds niet zoals ik wilde (en dus een hardwarematige fout).

Die verkoper zag dat ook en zei dat ik een nieuwe kreeg. Het enige nadeel was: Ik had de laatste gekocht, en donderdag kwam de nieuwe vorraad. Donderdag krijg ik dus een nieuwe, en we hopen maar dat die goed is.


Standing on a bridge, watch the water passing under me. It must've been much harder when there was no bridge just water.
Divinenanny
Door Divinenanny (661 reacties) op 24-12-2007 18:42
Tja, het is tenminste een oplossing. Wel fijn dat zij ook inzagen dat het niet aan jou lag en dat je gewoon een nieuwe krijgt
.
Gameslayer
Door Gameslayer (1222 reacties) op 24-12-2007 18:54
Rol: Forum Moderator
Ik vind het wel weer heel jammer dat ik nou net weer die ene laptop met hardware-problemen moet kopen

Van alle laptops die er zijn moet ik net deze weer kopen.


Standing on a bridge, watch the water passing under me. It must've been much harder when there was no bridge just water.
Drakebloedje
Door Drakebloedje (1098 reacties) op 25-12-2007 13:30
Ach ja, dat is kansberekening he Karsten .

Maar dan gaan we donderdag je laptop wel ophalen (ik moet nog gitaar accessoires halen).

En nu maar hopen dat ie het wel goed doet.
“Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.” Albert Einstein
Gameslayer
Door Gameslayer (1222 reacties) op 25-12-2007 15:57
Rol: Forum Moderator
Ik hoop dat mn nieuwe laptop straks werkt, dat laar ik donderdag of vrijdag nog wel even weten daarna sluit ik dit topic zelf wel.


Standing on a bridge, watch the water passing under me. It must've been much harder when there was no bridge just water.
Gameslayer
Door Gameslayer (1222 reacties) op 27-12-2007 23:19
Rol: Forum Moderator
Nou, ik heb dus een nieuwe gekregen en hij werkt helemaal perfect. Geen rare toetsenborddefecten meer

Ik ben nu helemaal blij met mn nieuwe EasyNote

I, <- hoofdletter i, en komma werken weer

Happy happy Joy
Standing on a bridge, watch the water passing under me. It must've been much harder when there was no bridge just water.
[Begin] |1(1) [Eind]