Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Review-overzicht van de laatste reviews

Geplaatst op 16-06-2010 03:16
Het is alweer twee maanden geleden dat het laatste review-overzicht werd gegeven. Natuurlijk zijn er sindsdien genoeg reviews geschreven. Om jullie toch door de bomen het bos te laten zien volgt hier een overzicht van de reviews van de laatste tijd.

Red Dead Redemption .
Howdy! Rockstar komt met Red Dead Redemption, een GTA-achtige game in het wilde westen. Conair deed zijn linedance laarzen aan en voelde zich meteen een echte cowboy. Of de game hem daarbij hielp lees je in de review.

Wii Nyko Wand Plus .
Yorn wilde wel eens bekijken hoe het met de kwaliteit van third party game accessoires gesteld is. Hiervoor testte hij de Nyko Wand + controller voor de Wii. Is goedkoop in dit geval duurkoop? Of is de kwaliteit vergelijkbaar met Nintendo’s eigen controllers. Lees in de review over de zwiepkunsten van Yorn.

Alan Wake.
Alan wake leek aan het uitstelvirus ten onder te gaan. Al op de E3 van 2005 werd de game aangekondigd. Kan de game vijf jaar later toch mee met de top games van vandaag de dag? Fant pakte zijn zaklamp en liet er zijn licht over schijnen in de review.

Iron Man 2 .
De twee Iron Man films zijn mede door het acteren van Robert Downey jr. zeer vermakelijk te noemen. Weet de game een beetje in de buurt te komen van het film sfeertje? Of kunnen we hem bijschrijven in het rijtje van tegenvallende filmgames. De review geeft duidelijkheid.

UFC Undisputed 2010 .
Vorig jaar kwam THQ met het verrassend succesvolle UFC Undisputed 2009 op de proppen. ConAir was net als vorig jaar onze vechtexpert. Weet UFC Undisputed de kwaliteit van het vorige deel te overtreffen? Lees wat wij ervan vonden.

Wings of Prey .
Als een volleerde piloot scheerde Jaap door de lucht. Is Wings of Prey een welkome toevoeging in het rijtje succesvolle flightsims of vliegt de game zijn doel voorbij? Jaap vertelt wat hij ervan vond.

3D Dot Game Heroes .
Een verouderde apart uitziende game of een sfeervol en leuk eerbetoon aan de allereerste Zelda? Ollie wist de game op waarde te schatten. Lees in de review wat hij erover dacht.

Darkness Within 2: The Dark Lineage .
Zoetrope Interactive werkte met slechts vier man aan de game Darkness Within 2. Kun je dan wel kwaliteit verwachten? Jaap keek met detectivepet en pijp of de game het onderzoeken waard was. Bekijk hier de review.

ModNation Racers .
Jeroen en Yorn speelden Sony’s antwoord op het Mario Kart van Nintendo. Weet Modnation Racers dezelfde fun te brengen? En in hoeverre kun je je eigen karts en banen costumizen? Ons dynamische duo geeft hun mening.

Super Street Fighter IV .
Capcom wist vorig jaar met Street Fighter IV de vechtserie terug op de kaart te brengen. Weet Super Street Fighter IV het label 'update' van zich af te schudden? ThaHobbit knokte zich door de game heen. Lees in de review zijn mening.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Heroes 3y .
Ollie haalde zijn PSP maar weer eens te voorschijn, want er is een nieuwe Naruto game verschenen. Met de concentratie van een echte Ninja schreef hij zijn verhaal. Lees in de review wat hij erover dacht.

Lost Planet 2 .
Het eerste deel van Lost Planet werd overal goed beoordeeld. Natuurlijk kwam er een vervolg en het was aan Ollie om te beoordelen of deel 2 van dezelfde kwaliteit is. Bekijk de review hier.

King’s Bounty: Armored Princess .
Daan mocht zijn eerste review schrijven en was dan ook zo blij als een kind toen hij King’s Bounty: Armored Princess op de mat hoorde vallen. Is deze RPG meteen zijn eerste top game of zal hij daar nog even op moeten wachten? De review biedt uitkomst.

How to Train Your Dragon .
Wie wou er vroeger niet stiekem een draak hebben. Tot je erachter kwam dat draken niet bestaan. Toch kreeg Ollie de kans om zijn eigen draak te trainen. Hoe? Lees de review en je weet het.

Split/Second: Velocity .
Instortende gebouwen, shortcuts en explosies. Niet de ingrediënten voor een racegame zou je zeggen. Toch spelen ze bij Split/Second een grote rol. Brat speelde de game om deze spectaculaire nieuwe manier van racen uit te testen. Of hij genoten heeft lees je in de review.

Dawn of War II: Chaos Rising .
De eerste uitbreiding van Dawn of War II, dat zich afspeelt in het Warhammer 40.000 universum heet Chaos Rising. Jaap bekeek of de game genoeg kwaliteit brengt of dat het de man met de (war)hammer tegenkomt. Lees de review hier.

Alice in Wonderland .
Alweer een filmgame? Alice in Wonderland zorgde voor veel commotie in de bioscopen. Kan de game ook voor enige opschudding zorgen? Jorieke volgde het witte konijn en bekeek hoe diep deze game is.

Geplaatst op 16-06-2010 03:16

Laatste reacties

avatar van Henri-Alexander
Henri-Alexander ( 12778 ) 16-06-2010 03:53
Ik heb er dan toch flink wat gemist!
Komende dagen maar wat reviews inhalen maar...
Bedankt voor het overzicht
Wel een latertje btw, Hob.
avatar van Quince
Quince ( 1087 ) 16-06-2010 07:15
zijn er inderdaad aardig wat. het overgrote deel heb ik al gelezen en sommige interesseren me niet zo.
avatar van ThaHobbit
ThaHobbit ( 161 ) 16-06-2010 12:13
Rol: BG Redacteur
Quote:
Ik heb er dan toch flink wat gemist!
Komende dagen maar wat reviews inhalen maar...
Bedankt voor het overzicht
Wel een latertje btw, Hob.
haha ja had een beetje last van insomnia
oh en per ongeluk vorige reactie gewist! sorry
avatar van WouterVS
WouterVS ( 1529 ) 16-06-2010 12:32
Ik begon al te twijfelen of ik erg schokkerende dingen had neergezet, maar dat was niet het geval.
Verder is het niet erg hoor

In ieder geval bedankt voor het overzicht. Altijd fijn.
avatar van ThaHobbit
ThaHobbit ( 161 ) 16-06-2010 13:58
Rol: BG Redacteur
haha gelukkig maar!
avatar van Pwn2kill
Pwn2kill ( 815 ) 16-06-2010 14:36
voor previews kun je beter naar gamekings gaan ofzo, dan zie je ook ingame beelden enzo vind het wel leuk dat jullie het doen hoor, alleen ik kijkk liever een filmoje waarin men dingen vertelt dan dat ik grote teksten ga lezen!
avatar van Xtinction
Xtinction ( 140 ) 16-06-2010 17:01
Pwn2: Grotendeels mee eens. Maar er zijn natuurlijk altijd zaken die je lastig in een filmpje kan weergeven, aan ons de taak om die eruit te lichten
avatar van Ned Waccur
Ned Waccur ( 65 ) 16-06-2010 17:03
Quote:
voor previews kun je beter naar gamekings gaan ofzo, dan zie je ook ingame beelden enzo vind het wel leuk dat jullie het doen hoor, alleen ik kijkk liever een filmoje waarin men dingen vertelt dan dat ik grote teksten ga lezen!

Ik kijk ook regelmatig Gamekings maar twijfel ook vaak aan hun objectiviteit. Vooral Dennis heeft een hele vreemde smaak imo.
avatar van Valthyr
Valthyr ( 6163 ) 16-06-2010 18:55
Voor reviews of previews naar gamekings.... Ja... Mijn aarsch.

Sorry hoor, maar die hebben echt kak reviews waar je geen haar wijzer van wordt. Daarnaast gooien ze vaak of verkeerde info in de videos. Zelfs al zijn het meer details.
Nee, voor videoreviews/previews ga ik wel naar Gametrailers.com

Edit:
Niet dat ik het niet kijk of zo. Het is vaak wel leuk om te zien. Vooral omdat je wel kunt zien of ze het nu positief of negatief zien.

Edti2: wow, ik klink heel tegensrijdig nu.

Wat ik bedoel is: bij Gamekings zie je wel of de reviewers de game leuk vinden. Maar verder krijg je maar weinig te weten over de vele features. Of duidelijke uitleg over bepaalde minpunten (zelfs als een game erg goed is).

Enneh, over geschreven reviews. Sorry, maar ik lees geschreven reviews liever van papier ;-)
avatar van ThaHobbit
ThaHobbit ( 161 ) 16-06-2010 20:06
Rol: BG Redacteur
En zo lang wij ons best doen om een beetje kwaliteit af te leveren in onze reviews...zijn er vast mensen die er iets aan hebben
avatar van Skull_kid
Skull_kid ( 39072   3) 16-06-2010 20:08
Rol: Forum Moderator
Zoals ik altijd zeg: In onze reviews kan je vaak ook vinden of het een "volle prijs"-aankoop is, een budget-aankoop of een 10tje.

Ik vind het wel fijn ook, hier reviews lezen. Zijn mensen die je "kent"