Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App Download de iPhone App

ESO prijsvraag: kans op The Elder Scrolls Kookboek!

Vorige week vonden de jaarlijkse Video Game Awards plaats, daarbij kwam er ook een trailer vrij voor het nieuwe hoofdstuk in The Elder Scrolls Online: Elsweyr. Het jaar van de draak wordt langzaam afgesloten met een mooie finale!

De climax van het seizoen van de draak breekt aan
Terwijl de strijd tot een conclusie komt in het thuisland van de Khajit is het jouw taak om dit verhaal binnenkort tot een goed einde te begeleiden. Zie voor meer informatie ook Elderscrollsonline.com. De bekendmaking van dit nieuwe hoofdstuk gaan we vieren en ook nog eens met een volle maag! Al moet je er wel wat voor doen... als je wint...Maar je mag ons allen uitnodigen als je eerste kunsten zijn gelukt! Waar we het over hebben? Lees gauw verder!
Maak kans op een The Elder Scrolls: Kookboek – kook gerechten uit Skyrim!
Strijden tegen de draken kun je natuurlijk niet op een lege maag! En met het Kerstdiner voor de deur, kunnen wij als gamestrijders natuurlijk niet anders, dan af en toe even te pauzeren om een lekker maaltje naar binnen werken. Maar wat moet je nu dit jaar voor het kerstdiner op tafel zetten? Wij hebben de nodige inspiratie voor je! Je maakt namelijk kans op een officieel The Elder Scrolls kookboek!.

Hierin staan gerechten vanuit Skyrim, maar ook vanuit geheel Tamriel en Morrowind! Sowieso natuurlijk een leuk cadeautje voor onder de boom. Maar wat moet je doen om hier kans op te maken? Geef hieronder in een reactie antwoord op de volgende vraag!

Heb je ooit wel eens Elder Scrolls Online game gespeeld? Zo ja wat vond je er van, zo nee, wat heeft je er altijd van weten te weerhouden?

Heb je verder nog andere Elder Scrolls spellen gespeeld? Goed om altijd even terug te kijken zo aan het einde van het jaar op al je avonturen. Eens kijken welke reizen wij als Budgetgamers allemaal hebben afgelegd! Zodra je een reactie hebt geplaatst maak je kans op dit Kookboek exemplaar, waar je het Kerstdiner een bijzonder tintje mee kan gaan geven.

We hebben het boek even doorgekeken, gelukkig heb je geen drakenvuur nodig om sommige dingen te roosteren. Dat scheelt alvast weer het gedoe.


Tot Slot
We bedanken Bethesda voor het beschikbaar stellen van dit mooie boekwerk en wensen jullie veel succes met de prijsvraag! Je hebt nog tot en met donderdag 23:59 om te reageren, daarna sluiten we de kookboeklijn. Eens kijken wie straks los mag gaan!Laatste reacties

avatar van Jaina-Emily
Jaina-Emily ( 1789 ) 16-12-2019 08:44
( PM )
ESO is de beste mmo ever! Alleen speelde mijn vrienden voornamelijk WoW. Waardoor ik veel minder tijd met ESO doorgebracht heb dan ik zou willen.
ESO is een MMO waar je echt voelt dat je de held bent. Dit vooral door first person oogpunt. En het feit dat alle MMO's met voice acting tegen je praten. Top spel!
En huizen maken is ook erg uitgebreid.
avatar van Donselaar
Donselaar ( 446 ) 16-12-2019 08:46
( PM )
dit is een heel mooi kookboek, heb deze al dus voor iedereen veel succes!
avatar van Dynaw
Dynaw ( 7986   1) 16-12-2019 08:49
( PM )
Ik heb zelf ooit alleen ESO gespeeld in de beta, daarna eigenlijk niet meer. De reden hiervoor is de game zelf niet maar het feit dat ik geen tijd meer wil/kan besteden aan MMO's.
Voor zover mijn mening representatief is; Het was tof.
avatar van ReXiq
ReXiq ( 87 ) 16-12-2019 08:54
( PM )
Elder scrolls games zijn geweldig, zelden zo in een wereld op kunnen gaan als in Oblivion en Skyrim. Ook ESO is groots, met vrienden menig uurtje daarin verloren. Helaas kost het ongeveer de helft van je PS4´s storage space destijds, anders had ik het wellicht nog steeds gespeeld.

I used to be an adventurer like you, but then it took up too much storage space...
avatar van Sjordi
Sjordi ( 449   1) 16-12-2019 08:54
( PM )
Heel vet! ESO niet gespeeld, door tijdsgebrek, dus zou het top vinden om iig iets van de wereld te proeven
avatar van Remedy
Remedy ( 770 ) 16-12-2019 09:00
( PM )
Ik heb dit nog nooit online gespeeld. Maar ik heb wel uuuuuuren doorgebracht in het verkennen van "Oblivion". En om dan een veel te moeilijke locatie in te gaan om wat dure items te vinden. Heerlijk
avatar van Baka1894
Baka1894 ( 43 ) 16-12-2019 09:09
( PM )
Nog nooit online gespeeld wegens tijdgebrek, maar het staat zeker nog op de lijst
avatar van Heart1982
Heart1982 ( 431 ) 16-12-2019 09:26
( PM )
Te VET!!! Die wil ik hebben!
Ik heb gisteren al mijn culinaire schoenen aangetrokken en een boef bourginon gemaakt (en nog goed gelukt ook), dan ga ik hier al helemaal op los!

Ja ik ken de serie maar al te goed.
Bij mij is het begonnen met Morrowind, welke dat ik samen met Skyrim de mooiste uit de serie vind.

Morrowind: heerlijk om al die items te kunnen enchanten en zo een super vuurbalring te kunnen maken met een lage damage maar een enorm hoge rate of fire, zo maak je van elke rpg wel een shooter. Ook het altijd op zoek naar Umbra en die veels te overpowerde orc proberen te glitchen om zo op een laag level al een zeer overpowerd zwaard te bemachtigen, mooie herinneringen.

Oblivion, wel leuk, vooral de Sheogorath missies, maar verder niet echt zo goed gelukt als de vorige.

Skyrim, (speel ik nog steeds!) heerlijk die guildquests, vooral de Dark Brotherhood. En natuurlijk draken!!

ESO: Ja die kon niet uitblijven he, gelijk de meest uitgebreide online versie gehaald met alle DLC. Hier ben ik toch minder bedreven in, het hele mmo verhaal hierbij vind ik toch iets minder dan de normale rpg variant. Verder slokt deze wel heel veel Gig aan harde schijf ruimte op.

Al met al, ben ik heel verslaafd aan de serie, het is zelfs zo erg dat ik van een aantal eerst de normale versie heb gekocht, dan vaak losse dlc delen erbij en uiteindelijk de goty heb gehaald.. Dit was bij Morrowind, Oblivion en Skyrim wel het geval.
volgens mij heb ik zelf ook delen van de PS3 en later ook voor de PS4 gekocht.
Ik heb nu een switch en je raadt het al, ik ga skyrim voor de switch ook halen... Ja best erg, ik weet t.

Top serie! Aan iedereen aan te raden.
avatar van Criminalzarudie
Criminalzarudie ( 27 ) 16-12-2019 09:34
( PM )
Ik heb veel ESO online gespeeld op de Xbox, maar na een aantal updates ging de framerate erg achteruit. Hierdoor vond ik het niet prettig meer spelen. Tijdens de feestdagen maar weer eens een poging wagen en hopen op het beste, onder het genot van een Sweetroll natuurlijk
avatar van DocGroove
DocGroove ( 417   2) 16-12-2019 09:38
( PM )
Een paar keer heb ik Elder Scrolls Online gespeeld op de Xbox One. Ik vond het zeker leuk, net als de Elder Scrolls reeks in het algemeen.
avatar van Karzka
Karzka ( 31 ) 16-12-2019 09:40
( PM )
Ik heb ESO gespeeld tijdens de beta, maar na een tijdje begon het te vervelen omdat al mijn vrienden WoW bleven spelen. Ik ben wel bij elke expansion nog eventjes terug komen kijken. Altijd met plezier gespeeld!
avatar van IBorNL
IBorNL ( 72 ) 16-12-2019 10:02
( PM )
Ik heb nooit de overstap gemaakt naar ESO. Meest favo in de serie blijft nog steeds Skyrim! Maar eigenlijk net zoals met Fallout speel ik graag de singleplayer avonturen, misschien wordt het tijd om het eens een keertje te proberen
avatar van Lilytje
Lilytje ( 58 ) 16-12-2019 10:02
( PM )
Ik heb heel veel Skyrim gespeeld, heb 'm ook twee keer opnieuw gekocht voor verschillende platforms. Het is zeker een classic.
avatar van SGG
SGG ( 61 ) 16-12-2019 10:08
( PM )
Nog nooit online gespeeld vanwege tijdsgebrek, maar dit lijkt me wel echt super vet!!
avatar van Xandrilios
Xandrilios ( 168 ) 16-12-2019 10:11
( PM )
Sinds ik eindelijk een pc had die sterk genoeg was om Morrowind te spelen was ik verkocht! Maat van me had de game al een paar jaar eerder aan me gegeven want het was 'geen shooter'. Jaren later Oblivion en Skyrim ook grijs gespeeld, hopelijk werkt mijn VR training een beetje en kan ik binnenkort zonder misselijk te worden Skyrim van binnen zien! En toch maar weer een keer inloggen op ESO ^_^

Kookboek klinkt goed eindelijk een sweetroll zelf maken zonder dattie gestolen wordt
avatar van Skinniej
Skinniej ( 85 ) 16-12-2019 10:11
( PM )
Heb het heel veel gespeeld. Ik zou het meer willen spelen maar al mijn karakters lopen ronde met volle inventory en bank. En weggooien is zonde want je weet nooit wanneer je 122 hele kaaswielen nodig hebt.
avatar van Shatish_s
Shatish_s ( 118 ) 16-12-2019 10:19
( PM )
Nog niet gespeeld ivm een enorme backlog aan games.
avatar van Dommel50
Dommel50 ( 1131 ) 16-12-2019 10:19
( PM )
Zelf Oblivion en Skyrim gespeeld.
Online ben ik geen fan, alleen Single player.
Ik wil geen rekening houden met anderen
En ik ben het type grinder. Zodat alles ietsjes makkelijker wordt

Zitten toch wel kaas recepten in? Oblivion style
avatar van Zhetje
Zhetje ( 54 ) 16-12-2019 10:43
( PM )
Heb alleen Skyrim gespeeld, hopelijk zijn er veel recepten met vlees
avatar van Daantjuhw
Daantjuhw ( 16 ) 16-12-2019 10:43
( PM )
Heb het spel in vlagen gespeeld. Naar mijn gevoel speelt het spel net beter weg als je alleen speelt, omdat de quest erg persoonlijk zijn. Als ik met vrienden ging spelen had ik al snel een minder vloeiende speelsessie. Toch heb ik hier veel plezier uit gehaald
avatar van Ravilik
Ravilik ( 2 ) 16-12-2019 11:19
( PM )
Twee keer met jaren tussenpoos gepoogd de online op te starten, vervolgens door gigantische latency issues in het begin gebied al, zonder een oplossing te kunnen vinden (blijkt al jaren een bekend probleem te zijn met nog steeds geen oplossing) het weer gedeinstalleerd in de kast gegooit
avatar van Dnoxo
Dnoxo ( 668   1) 16-12-2019 11:20
( PM )
Skyrim kapot gespeeld! Op ps3, ps4 en nu in vr! Geweldige game, steeds op een andere manier spelen en in vr een hele nieuwe unieke ervaring. Even wennen maar echt heel tof. Ook oblivion gespeeld maar die greep me wat minder..


eso speel ik af en toe een maandje en dan heb ik het wel weer gezien. Heb voor iedere clas wel een personage en ben vertegenwoordigd in alle alliances. De game en story zijn heel goed solo te doen en als je eenmaal in een clan zit is het ook leuk om de dungeons te doen of iets anders group gerelateerd. Werkt toch handiger in zo'n clan.

Heb elsweyr nog niet gespeeld, koop de dlc altijd in de sale voor het verhaal als ze nog niet in de esoplus zitten. Voor de clan bezigheden heb ik niet veel tijd meer helaas.

het pvp gedeelte heb ik veel gespeeld voor alle uitbreidingen uitkwamen, de uitbreidingen wat minder omdat mijn aandachg wat was verslapt. Het is echt heel tof om met zijn allen die forten en gebouwen te bestormen en over te nemen.
avatar van MrkvL
MrkvL ( 3185   10) 16-12-2019 11:22
( PM )
Ook nog niet gespeeld ivm een backlog aan games maar wie weet inspireerd het kookboek tot het spelen van de game.
avatar van Nasta
Nasta ( 3 ) 16-12-2019 11:24
( PM )
Ik speel het spel bijna dagelijks, sinds april 2014... Misschien een beetje te veel van het goede, maar een sessie kan er uit zien als inloggen, mails checken, en weer uitloggen... Zo nu en dan speel ik nog de events of speel ik nieuwe content, die toch vrij vaak uit komt gelukkig. De voice acting blijft mij terughalen, dat is echt iets dat ik nu zou missen in een MMO.
Misschien dat ik het nog meer zou spelen op een maag vol met Sweet Rolls!
avatar van Jann3k3
Jann3k3 ( 566 ) 16-12-2019 11:35
( PM )
ESO heb ik een tijdje gespeeld. Maar het kon me toch niet zo bekoren als de offline games. Skyrim blijft mijn favoriet. :)
avatar van SR8
SR8 ( 3396   1) 16-12-2019 11:39
( PM )
Alleen Oblivion gespeeld op de 360, alweer heel lang geleden. Zulke games kosten nou veel tijd. Dan liever een uurtje koken
avatar van Kinyo2z
Kinyo2z ( 773 ) 16-12-2019 11:59
( PM )
The Elder Scrolls Online. Wat een game is dat. Ik begon met goede moed aan de immense wereld, ik levelde mijn character en gaf hem betere equipment. En toen kwam ik erachter dat de achievementlijst zo debiel was dat al mijn interesse in het spel weg was. Nu koop ik alleen de expansions voor de statues. Zo'n kookboekie past daar opzich best bij.
avatar van Dandanna
Dandanna ( 244 ) 16-12-2019 11:59
( PM )
Ik heb deze game nooit gespeeld omdat ik dacht dat het een uitgebreide online tutorial was voor bejaarden (lees: Elder) die niet met een computermuis kunnen omgaan. Aangezien ik al op jonge leeftijd kon scrollen, heb ik me nooit verdiept in dit spel.

Anyways, koken is wel mijn no. 1 daily task dus ben erg benieuwd wat voor gerechten ik uit die ‘andere’ wereld thuis kan kokkerellen.
avatar van Stiles
Stiles ( 5 ) 16-12-2019 12:05
( PM )
oh wat gaaf, is eens wat anders dan al die saaie kookboeken
Ik ben zelf meer van de ouderwetse games zoals Mario en Sonic
avatar van Akashii
Akashii ( 793   1) 16-12-2019 12:08
( PM )
Alleen Skyrim gespeeld op de PS3 en daarna ook gehaald voor de PS4 maar door tijdsgebrek niet aan toe gekomen.
avatar van KOBloodflames
KOBloodflames ( 167 ) 16-12-2019 12:21
( PM )
Super vette prijsvraag! Zou zeker de recepten eens uitproberen voor feesten of dungeons and dragons bijeenkomsten!

Ik vind de game zelf geweldig. Ik vind het vooral leuk dat je met meerdere mensen de mooie wereld kan verkennen en dat er goede humor in zit!
avatar van GamingCows
GamingCows ( 153 ) 16-12-2019 12:21
( PM )
Ik speel ESO een beetje, maar ben niet echt super actief. Speel ook bijna exclusief solo. ESO dient voor mij meer als tussendoortje tot TES VI uitkomt.
Vind het best wel leuk, maar vind MMOs in het algemeen te tijdrovend.
Vooral de vele verschillende gebieden zijn tof. Het is altijd mijn droom geweest om ooit eens een single player TES game te zien waar je de volledige map van Tamriel kan bezoeken.
avatar van Hell Rider
Hell Rider ( 947 ) 16-12-2019 12:32
( PM )
Ik heb ESO wel gespeeld, maar dat was toen vooral alleen, waardoor ik er op een gegeven moment wel klaar mee was. Misschien geef ik het wel weer een kans als ik wat vrienden kan overhalen :)
avatar van MarvelousMax
MarvelousMax ( 6020 ) 16-12-2019 12:35
( PM )
Nope, geen fan van MMOs, verder TES wel vet.
avatar van Immortalbenny
Immortalbenny ( 406 ) 16-12-2019 12:38
( PM )
Ik heb de basegame van ESO veelvoudig gespeeld en ben weg van het spel. Het is één van de weinige MMO`s die ik kan uistaan. Komt denk ik door de geweldige wereld en de lore. Enkel nooit aan één van de dlc of extra chapters begonnen/gekocht. Misschien eens tijd voor
avatar van Luna
Luna ( 2021 ) 16-12-2019 12:51
( PM )
Ik heb ESO en alle uitbreidingen op de ps4, geweldige game. De gebieden zijn schitterend vorm gegeven en ook kan je de game prima solo spelen (op enkele punten na).
avatar van Vloetje
Vloetje ( 1028 ) 16-12-2019 13:05
( PM )
Nooit ESO gespeeld, maar eet wel elke dag, dus een kookboek is welkom!
avatar van Bokkie
Bokkie ( 113 ) 16-12-2019 13:24
( PM )
Zeker weten gespeeld, erg leuk spel ook.
avatar van Lord Palf
Lord Palf ( 36 ) 16-12-2019 13:26
( PM )
Oblivion en Skyrim veel gespeeld, maar ik heb nooit echt wat gehad met online gamen, dus ESO heb ik altijd laten liggen. Ik weet al wel aan wie ik het boek zou geven met kerst, mocht ik m winnen!
avatar van Patrickpatrick
Patrickpatrick ( 227 ) 16-12-2019 13:26
( PM )
Gespeeld en goed vermaakt, alleen helaas totaal geen tijd meer voor een MMO. Dit kookboek lijkt me wel heel gaaf!
avatar van Heliosfive
Heliosfive ( 307 ) 16-12-2019 13:40
( PM )
Dit is een uitgelezen prijs voor mijn broertje. Niet alleen heeft hij alle ESO expansions gekocht, hij heeft ze fysiek gekocht zodat hij de LE statues er bij kreeg. Zijn kamer is dus gevuld met Molag Bal en die andere 2 heftige deadra.
Daarnaast heeft ie ook zelf al eens van die sweetrolls gemaakt dus met een officieel kookboek weet hij ook zeker raad. Sinds er geen statues bij de expansions meer zitten is zn interesse wel afgenomen. Erg jammer dat Elsweyr dus ook geen vette statue heeft.
avatar van Impact
Impact ( 86 ) 16-12-2019 13:44
( PM )
Geweldig zon kook boek, nooit ESO gespeeld vanwege maandelijkse kosten. Maar alle andere elder scrollss games meerdere keren gespeeld, gewoon weg 1 van de beste series
avatar van Tebeth
Tebeth ( 699 ) 16-12-2019 13:52
( PM )
Wat een gave prijs! Lijkt me gaaf (en lekker) om straks met de kerstdagen als desert een sunlight soufflé op tafel te zetten!

Zelf heb ik ESO (nog) nooit gespeeld, maar wel groot fan van Skyrim.
Heel wat uurtjes kan ik doelloos door de game lopen, hier en daar een side-quest oppikkend. Vooral bij grote frustratie als een belangrijk karakter blijkt te zijn vermoord door een horde vampiers is dit een toffe bezigheid. En side-quests en slachtpartijen genoeg
avatar van Remaix
Remaix ( 28 ) 16-12-2019 14:17
( PM )
Ik heb ESO, heb het alleen nog niet echt gespeeld. Gewoon nog geen tijd gehad om echt te zitten voor een MMO, weet je. Hopelijk kan ik daar in 2020 iets aan veranderen, ben namelijk wel groot Elder Scrolls fan! Erg veel tijd verloren in Oblivion en Skyrim, lol.

<3
avatar van Dappere Doodoo
Dappere Doodoo ( 328   23) 16-12-2019 14:23
( PM )
Heb je ooit wel eens Elder Scrolls Online game gespeeld?
Nee

Zo ja wat vond je er van, zo nee, wat heeft je er altijd van weten te weerhouden?
Alles
avatar van Gslance
Gslance ( 92 ) 16-12-2019 14:38
( PM )
Ik heb ESO een tijdje lang gespeeld! Samen met mijn vriendinnetje, allerbei fan van Elder Scrolls en zij sinds Skyrim. Fantastische ervaring. Toch weer gestopt door het werk dat we doen maar van tijd tot tijd pakken we altijd de game weer op en gaan we gezellig verder waar we gebleven waren.
avatar van TW333331
TW333331 ( 110 ) 16-12-2019 14:45
( PM )
Wat een mooi eindejaars cadeau zeg!
avatar van Overkill
Overkill ( 992 ) 16-12-2019 15:10
( PM )
Ik heb nog nooit ESO gespeeld, simpelweg omdat ik niet houd van multiplayer games. Ik ben een SP gamer. Skyrim daarentegen heb ik helemaal grijs gespeeld op PC en PS4 en zelfs nu speel ik de game nog af en toe als ik er zin in heb. De wereld is geweldig om even van de dagelijkse sleur weg te drijven.
avatar van Macksly
Macksly ( 17 ) 16-12-2019 15:16
( PM )
Mijn eerste Elder Scrolls Online game was tamriel unlimited. Deze game had ik samen met een vriend voor een laag prijsje in 2015 op de kop getikt en vervolgens de hele nacht gespeeld. Het was super leuk om te doen alleen kan ik me herinneren dat het samen spelen op dat moment niet geheel soepel verliep haha. Nu in 2019 heb ik opnieuw ESO aangeschaft voor de xbox one. Ik merkte gelijk dat het spel een stuk beter speelt als toendertijd. Wellicht ga ik binnenkort weer een gamenight houden om weer helemaal los te gaan . Andere Elder Scrolls spellen die ik gespeeld heb zijn Morrowind, Oblivion en Skyrim. Oblivion is hiervan wel echt mijn favoriet. Het verhaal vond ik echt geweldig!
avatar van Stefjepayuta
Stefjepayuta ( 62 ) 16-12-2019 15:24
( PM )
Misschien dat de kookboek mij weer ESO laat spelen ;)
avatar van Dudeson
Dudeson ( 162 ) 16-12-2019 16:04
( PM )
Ik heb ESO geprobeerd. Het was eindelijk een elder scrolls game die ik samen met mijn broer kon spelen, maar zoals bij elke MMO kost alles teveel tijd en voelt het meer als een taak dan als een leuk spel. Geef mij maar een echte elder scrolls single player, maar dan met een coop twist!
avatar van Johandy
Johandy ( 2176   1) 16-12-2019 16:34
( PM )
Ik heb ze vrijwel allemaal gespeeld. De beste herinneringen heb ik aan Morrowind.
Skyrim op de Switch doet het ook prima.
avatar van Jensoostland
Jensoostland ( 7 ) 16-12-2019 16:38
( PM )
Nee nog nooit gespeeld , wat heeft me tegen gehouden tja tijd om het spel te halen
avatar van Himathrad
Himathrad ( 1156   1) 16-12-2019 16:50
( PM )
ESO ligt al 3 jaar in seal in de kast..
Damn backlog en gebrek aan tijd

Boek ziet er wel serieus tof uit... kan mooi de plaats van ESO innemen ;-)
avatar van Arcturion
Arcturion ( 1239 ) 16-12-2019 17:06
( PM )
Good luck to all
avatar van BrownMuffin
BrownMuffin ( 74 ) 16-12-2019 17:09
( PM )
Dit is echt wel een leuk boek zo vlak voor de kerstdagen, de familie trakteren op een heerlijke Kwama Egg Quiche of Akaviri Pork Fried Rice.

Het leukste aand ESO vind ik toch wel het lekker samen gamen. Ik heb mij prima vermaakt met Oblivion en Skyrim, maar ESO vind ik dan toch leuker.
avatar van Innervision
Innervision ( 11 ) 16-12-2019 18:49
( PM )
Heb ESO geprobeerd. was toen net uit en vond het nog niet helemaal fijn spelen. Schijn t wel beter te zijn geworden.
Verder morrowind geprobeerd, oblivion geprobeerd, maar kom me niet helemaal vinden in de artstyle, ook 1st person rpg is niet helemaal mijn ding, ja je kunt het 3rd person spelen maar dat voelde niet fijn aan. Helaas, zijn goeie spellen van wat ik hoor van vrienden, alleen niet mijn ding.
avatar van Grijzevos
Grijzevos ( 77 ) 16-12-2019 19:18
( PM )
me like
avatar van Snarf45
Snarf45 ( 1 ) 16-12-2019 19:37
( PM )
Ik ben in 2011 begonnen met Skyrim, en sinds dien is The Elder Scrolls mijn favoriete game franchise. Na het spelen van Skyrim ben ik begonnen aan eso, dat ik tot de dag van vandaag nog speel en veel goede online vrienden aan over heb gehouden. Ook heb ik Oblivion veel gespeeld,en ben nog van plan te beginnen met Morrowind. In ieder geval, een mooi boek! Succes iedereen :)

avatar van PsnTheCh4oZZzz
PsnTheCh4oZZzz ( 201 ) 16-12-2019 20:25
( PM )
Skyrim grijs gespeeld en nog steeds wel af en toe.
Hopen dat je voor de recepten in het boek geen draak nodig hebt om het vuur aan te steken.
avatar van Nitrorcr
Nitrorcr ( 942   2) 16-12-2019 20:44
( PM )
Ha, wat is dit weer een geweldige prijsvraag, redactie van budgetgaming! Graag plaats ik hier ook een reactie om kans te maken. Ik ben zelf pas in aanraking gekomen met de elder scrolls bij deel IV. Wat deed Oblivion een hoop baanbrekende dingen voor zijn tijd! Skyrim gooide daar nog eens een geweldige area bovenop! Ook veel ESO gespeeld, alhoewel dit mij minder lang heeft bezig gehouden als de single player games. Daarin vond ik de verhaallijn toch een stukje aangrijpender.

Anyways, veel succes iedereen en.... FUS RO DAH!!!
avatar van Cordyceps
Cordyceps ( 53 ) 16-12-2019 21:05
( PM )
Ik heb ESO nog niet gespeeld, want ik speel liever de offline versies. Zo ben ik nu weer bezig met Oblivion!

Mijn zus doet aan middeleeuwen re-enactment, dus dan kan ik hem op mijn beurt weer cadeau doen
avatar van Aspectu333
Aspectu333 ( 1 ) 16-12-2019 21:14
( PM )
Toen ik mijn vriend leerde kennen woonde hij nog en België, ik in Nederland. Vanwege de afstand zochten we manieren om op een andere manier samen te zijn: dat werd eso! We hebben avonden lang gespeeld, soms tot diep in de nacht. In de game zijn we zelfs getrouwd (mara's ring :)) en in gedachten had ik onze echte weddingcaketoppers al ontworpen, gebaseerd op onze alterego's in eso. Inmiddels wonen we samen. Eso is wat op de achtergrond geraakt, en dat ligt niet aan mij :) Ik kan niet wachten tot ook mijn vriend weer meer zin krijgt in eso want ik mis het! Maar deze prijsvraag is de oplossing :) Misschien kan ik hem verleiden met wat gamefood uit dit kookboek (welke btw al maanden op mn verlanglijstje staat). Dan kunnen we verder gaan spelen, in een wereld waar ik verliefd op ben geworden, net als op mijn vriendje!

avatar van Gradon
Gradon ( 2508 ) 16-12-2019 21:44
( PM )
Ik heb met veel plezier Skyrim gespeeld. De eerdere delen kon ik niet echt in komen.

Mijn vriendin echter, heeft nooit een Elder Scrolls gespeeld en speelde voor het eerst Skyrim in VR. Dat was best een ervaring, niet alleen qua game zat ze te schreeuwen op de bank bij de draak in het begin, ook qua VR. Na een half uurtje spelen heeft ze minstens zo lang boven of in de buurt van een wc doorgebracht.

Misschien dat een kookboek, daar is ze dol op, toch wat van haar liefde naar de franchise kan brengen.
avatar van Alexoon
Alexoon ( 818 ) 16-12-2019 22:18
( PM )
Ik speel redelijk vaak ESO. Heb een full stealth build en ben voornamelijk bezig met het stelen van dingen in de game. Huizen inbreken etc. Erg vermakelijk!
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 11056   6) 16-12-2019 22:31
( PM )
Nog steeds niet aan ESO toe gekomen omdat ik vrees dat het teveel tijd zou gaan kosten (doordat je niet meer wil stoppen met spelen...). Wel Oblivion en Skyrim gespeeld en Skyrim VR nog liggen om eens in te duiken. Prachtige reeks van series dus zeker leuk om ook wat gerechten eruit te kunnen maken
avatar van Roy4
Roy4 ( 27 ) 16-12-2019 22:33
( PM )
Nog nooit gespeeld, maar nu wel heel erg nieuwsgierig geworden. En dan liefst met kookboek erbij
avatar van Matschach
Matschach ( 1 ) 17-12-2019 00:41
( PM )
Tja...ESO. Wat begon als een goddelijke gift van een kans voor immersieve ervaring, een avontuur in een der mooiste universa gebaard door de rauwe, doch zo delicate menselijke fantasie—een epische odyssee dat je kon delen met al je vrienden, waarvan je in zo'n transcendentale extase raakte, dat je niet wist of je moest lachen of huilen—dat allemaal en nog meer eindigde in een grote hoop zure teleurstelling.
De wereld, hoewel het eruitzag en klonk als Tamriel, voelde heel anders aan.
De odyssee, hoewel het zo echt leek, liet op zich wachten.
De ervaring: hoewel mijn gezicht lachte, van binnen huilde ik.
De queesten waren verhalend, maar herhalend. De NPC's en vijanden waren hooguit goed en zelfs door de ervaring te delen met nabije kameraden was het spel innerlijk niet zo goed als dat van de buitenkant leek.
Uiteindelijk heeft de illusie zich niet meer staande kunnen houden en de gewichtloze betovering dat mij van zich had ontdaan verdween helemaal. Met verloop van tijd was geen spoor te bekennen van zijn magie.

Dat en je moest voor alles betalen. Irritant!
avatar van Genetic81
Genetic81 ( 30 ) 17-12-2019 02:51
( PM )
Heb ESO online eens geprobeerd..... Had wat gepickpocket van iemand en hoorde later een hele groep mijn naam roepen en kwamen dus ook achter mij aan... Geef mij maar gewoon lekker offline Skyrim 😎😎 en dat kookboek ook natuurlijk
avatar van Moka
Moka ( 53 ) 17-12-2019 04:11
( PM )
Geweldig spel! Prachtige wereld en quests waren heel goed opgezet!
avatar van Angeldust84
Angeldust84 ( 1 ) 17-12-2019 10:13
( PM )
Ja ik heb een heel klein stukje morrowind gespeeld. Oblivion toen het uitkwam ben ik meteen gaan spelen. Die heb ik meermaals gespeeld met verschillende karakters en elke quest en bijna alle skills gemaxed. Dus heel veel game uren🤭. Lijkt me overbodig te zeggen dat toen skyrim uitkwam dat weer zo gebeurde. Dat kookboek wilde ik al supergraag dus dat zou helemaal geweldig zijn als ik zou winnen.
avatar van TurboR-GT
TurboR-GT ( 447 ) 17-12-2019 11:23
( PM )
Nee, nooit gespeeld omdat ik niet heel veel tijd heb om te gamen en ik weet hoe verslavend het is
avatar van Doggyguard
Doggyguard ( 47 ) 17-12-2019 11:29
( PM )
Heb paar weken geleden de volledige game met alle DLC's gekocht voor €16,00.
Ik vind het een zeer verslavend spel en wist aan het begin echt niet waar ik heen moest. Ben maar gewoon de main quest gaan spelen en vindt het redelijk prima.
Alleen ik ben wel van mening dat je het spel met meerdere vrienden moet spelen.
Verder ben ik pas lvl 16 dus moet nog veel nieuws ontdekken!
avatar van DeGoeisteKaas
DeGoeisteKaas ( 1275 ) 17-12-2019 13:18
( PM )
Leuk, wist helemaal niet dat dat boek bestond.

Ben ooit begonnen met Morrowind op de Xbox, die was super. Laatst nog met wat grafische toeters en bellen gespeeld op de One X, maar het spel is duidelijk verouderd.

Daarna Oblivion op de 360, ook fantastisch en Skyrim. Ook leuk, maar het verhaal sprak me minder aan. Beiden dit jaar nog even gedaan en zijn nog altijd zeer vermakelijk.

Eso op de ps4 geprobeerd, die viel me 100% mee (wist niet helemaal wat ik ervan moest verwachten), ook weer 100en uren in gestopt. En dit jaar de ESO Morrowind versie op de One X gehaald, leuk om dat weer te bezoeken en grafisch weer een grote stap voorwaarts.

Hou overigens wel mijn hart vast voor de komende ES gezien de fratsen van Bethesda de laatste jaren (begon al met het opnieuw uitbrengen van Skyrim zonder bugs te fixen die al jaren bekend waren ).
avatar van Felix16
Felix16 ( 33 ) 17-12-2019 19:42
( PM )
Ik houd niet van MMO's. Strategiespellen vind ik leuker
avatar van Yanaichu
Yanaichu ( 444 ) 17-12-2019 23:34
( PM )
ESO (Tamriel unlimited) was 1 van de eerste games die ik speelde op mijn PS4. Ik weet nog dat ik samen met mijn beste vriend uren in de auto heb gezeten om naar een game mania te rijden waar nog een code bijzat voor in-game currency en een mount.
Daarna samen uren gespeeld met mijn beste vriend, mn beste vriendin en mijn huidige vriend.

Nu jammer genoeg net iets te weinig tijd (en zin) om me lang te concentreren op een verhaal, anders zou dit zeker een spel zijn dat ik vaker zou spelen, want ik heb me er rot mee geamuseerd in het verleden.
avatar van Mave XI
Mave XI ( 178 ) 18-12-2019 08:57
( PM )
Alle ES games grijs gespeeld! Oblivion en Skyrim mijn persoonlijke favo titels ooit.
ES staat al jaren op mn gameplank maar ik durf hem.niet op te starten. Waarschijnlijk omdat ik bang ben dat hij te groot is en ik te veel achterloop. Uiteraard hoe langer ik wacht hoe groter het spel wordt en nog meer ik achterloop.
Mooi fysieus circkeltje waardoor hij nog niet op is geweest.
Maar de disc gaat er binnenkirt in na al deze reacties op.BG te kezen en ik ga me laten verrassen!

Verder is mn 3e hobby lekker koken dus dat kookboek lijkt me heel tof om te hebben.
En toffe vereniging tussen 2 werelden.
avatar van URL
URL ( 439 ) 19-12-2019 12:01
( PM )
Nice.
Vroeger ESO gespeeld. Toffe game.
Uiteraard ook andere games in de reeks. Geweldige sfeer altijd!
Succes iedereen!
avatar van Froynlaventje
Froynlaventje ( 6 ) 19-12-2019 14:40
( PM )
Groot fan van de Elder Scrolls serie. Zelf ben ik begonnen met Morrowind, vervolgens door met Oblivion en Skryim speel ik nog steeds. Toen ik later de Elder Scrolls Anthology had aangeschaft heb ik ook Arena gespeeld.
Toen ESO werd aangekondigd heb ik mij aangemeld als beta tester en het zo gespeeld. Maar ik ben niet zo dol op MMO games en vond de offline Elder Scrolls games gewoon veel leuker dus na de beta heb ik ESO niet meer gespeeld.
avatar van Ryme
Ryme ( 45 ) 20-12-2019 13:54
( PM )
ESO gelijk gekocht toen deze uitkwam omdat ik de eerdere delen van Elder Scrolls ook heb gespeeld. Na de eerste keer uitspelen vanaf tier 1 te beginnen had ik het eigenlijk wel weer gezien. Zou het eigenlijk weer moeten opstarten vanwege de nieuwe updates maar heb ook nog n behoorlijke backlog