Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Bekendmaking Winnaars Prijsvraag Dragon Ball Z Tenkaichi Tag Tea...

22-11-2010 21:57
Onlangs hebben we een prijsvraag georganiseerd voor de fraaie PSP game Dragon Ball Z Tenkaichi Tag Team. Na lang beraad en veel wikken en wegen is de jury toch tot een besluit gekomen naar welke Budgetgamers de drie exemplaren van dit spel toegezonden mogen worden.

We hebben de laatste tijd veelal gekozen voor een creatieve insteek voor de prijsvragen. Het maakt het allicht uitdagender, maar des te meer voldoening behaal je, wanneer je je inzet ook daadwerkelijk beloond ziet worden.

De eerste twee vragen vormden voor de meeste deelnemers geen al te groot probleem. Dat Akira Toriyama zowel de bedenker als tekenaar van de reeks, wisten velen van jullie ook zonder meer te noemen. Bij vraag 2 waren we op zoek naar zeventig personages (inclusief transformaties dus). De echte en allesbeslissende kwam echter bij vraag 3 naar boven. Iedere deelnemer mocht zelf een personage toevoegen aan het spel en om dat uit te beelden, waren alle middelen geoorloofd.

De jury heeft afgelopen zich ook weer prima kunnen vermaken met de inzendingen. Eén inzending verwees zelfs naar de actualiteit door Geert Wilders aan de Dragon Ball Z serie toe te willen voegen. Deze inzending haalde de prijzen echter net niet. En welke haalden het dan wel?

1) Als allerlaatste deelnemer aan de prijsvraag en onder vermelding van het nipt halen van de deadline kwam de inzending binnen van Alicia Idema alias kubuss.

Deze inzending werd door alle juryleden genoemd in hun favorietenlijstje en is in dat opzicht de absolute winnaar. Zij wil graag Vegetini aan de game toevoegen.

Vegetini

Zoals we allen weten waren Raditz, Nappa, Vegeta en Goku zogenaamd de enige Saiyans nog die leefden. Tenminste, dat is wat Vegeta altijd heeft gezegd. Zoals we ook allemaal weten bleek hier helemaal niks van waar te zijn, want later konden we hier nog Tarble, Broly, Turles en meer bij toe voegen. En waarom ook niet nog een Saiyan!

Vegeta heeft altijd kunnen verbergen dat hij een broer had, waarom dan niet ook een zus! Ontmoet Vegetini, de oudere zus van Vegeta (waarom ook niet). En dus ook de prinses van de Saiyans. Geloof het of niet, maar Vegetini was altijd sterker dan haar kleine broertje, en dat zorgde voor de nodige frustatie. Het feit dat Vegeta altijd een beetje zuur is kan je ook danken aan Vegetini.

De bron van haar kracht? Ze is een vegatarier.

Met aanvallen als Cabbage Cannon, Leak Spin en Tomato Tornado is ze onverslaanbaar. En ze heeft natuurlijk ook de nodige Super Saiyan transformaties. Alleen gebruikt ze deze liever niet want dan gaat d'r haar uit model.


2) De nummer twee volgde op respectabele afstand van bovenstaande inzending, maar de inzending van Rick Vossen kon toch ook zeker op behoorlijk wat punten rekenen.

Daegu

Ik zou een personage uitkiezen (laten we hem maar Daegu noemen) welke de eerste persoon controle over zijn ki had en zo de zogenaamde "superkrachten" heeft ontdekt. Daegu heeft langt tijd de krachten onderzocht en de Sayans onderwezen. Het onderwijzen van de Sayans weerhield hem echter van het zoeken naar de ware grens van zijn mogelijkheden. Vandaar dat hij besloot te reizen waarna niemand hem meer terug heeft gezien.

Het gerucht gaat dat Daegu nog altijd leeft en dat zijn geest zijn lichamelijke kracht niet langer aan kan. Deagu zijn kracht is zo groot dat hij in feite onsterfelijk is geworden. Hij is echter ook hartstikke krankzinnig en daardoor heel onberekenbaar. Hij behoort niet tot de goeden of de slechten en kan door zijn kracht en onvoorspelbaarheid beter vermeden worden.


3) And last but not least: Ook Wesley Spel alias FreakingWesley behoort tot de gelukkigen met zijn inzending genaamd Super Saiyan Nappa!

Super Saiyan Nappa

Hij is Nappa, maar dan een Super Saiyan. Omdat hij een Super Saiyan is heeft hij nu blonde wenkbrouwen en een blonde snor. Zoals de andere Super Saiyans heeft hij uiteraard ook mooie blauw/groene ogen.
Als hij heel erg zijn best zou doen zou hij Super Saiyan 2 kunnen worden, maar niet 3 want hij heeft geen haar dat langer kan worden.
Zijn staart is niet blond/goud omdat het niet een echte staart is. Daarom kan hij ook geen grote aap worden. Niemand behalve Vegeta weet dit.

En ja, zijn powerlevel is inderdaad over 9,000.


Budgetgaming feliciteert de winnaars met deze prijs. We proberen ze deze zo spoedig mogelijk naar jullie te verzenden! Tot slot willen wij Namco Bandai bedanken voor het beschikbaar stellen van deze prijzen.

Geplaatst op 22-11-2010 21:57

Laatste reacties

avatar van Msnk
Msnk ( 1000 ) 22-11-2010 22:05
Grats

De eerste is leuk!
avatar van Dicapo
Dicapo ( 3489   14) 22-11-2010 22:16
Gefeliciteerd!
avatar van Rocc0o NL
Rocc0o NL ( 212 ) 22-11-2010 22:29
gefeliciteerd!
avatar van Lemmingwings
Lemmingwings ( 299 ) 22-11-2010 22:33
haha, ik was die van geert gefeliciteerd winnaars
avatar van ConAir
ConAir ( 4490   2) 22-11-2010 22:56
Gefeliciteerd!
avatar van ChrissieOne
ChrissieOne ( 4742 ) 23-11-2010 00:16
Gefeliciteerd gamers!
avatar van Henri-Alexander
Henri-Alexander ( 12778 ) 23-11-2010 02:03
Gefeliciteerd, Budgetgamers!
Games winnen is pas goedkoop
avatar van Quince
Quince ( 1087 ) 23-11-2010 08:04
gefeliciteerd! goed verzonnen!
avatar van J-roen
J-roen ( 1391 ) 23-11-2010 09:54
Gefeliciteerd
avatar van Mesa
Mesa ( 474   3) 23-11-2010 15:36
Wow, ik heb gewonnen! Bedankt!

Vegetini is overigens wel een heel terechte nummer 1. Erg leuk stukje
avatar van Kubuss
Kubuss ( 2176   7) 23-11-2010 22:00
Holy crap ik heb ook nog echt gewonnen Had ik serieus echt niet verwacht XD

Super vet, was al van plan deze game aan te schaffen na ook Raging Blast 2 gekocht te hebben maar dat hoeft nu niet meer . Budgetgamen op z'n best!

Harstikke bedankt BG (en Namco Bandai)
avatar van FreakingWesley
FreakingWesley ( 7 ) 23-11-2010 22:01
Mijn god dat meen je toch niet. Bwahahaha.