Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Deze week in de winkels: Zorro The Chronicles & Final Vendetta

Deze week wacht een spannend en humoristisch avontuur met Zorro The Chronicles voor de PS5, Xbos Series X, PS4 en Switch. Dompel je onder in de wereld van Zorro en bescherm kwetsbare en onschuldige mensen tegen de gemene generaal en zijn leger. Herstel de gerechtigheid in het negentiende-eeuwse Spaans-Californië.

Je kunt als Zorro spelen, of als zijn zus Ines. Verbeter je heldenvaardigheden door nieuwe moves te ontgrendelen. Breng je tegenstanders uit hun evenwicht met je zwaardkunsten, ontwapen hen met je zweep of zwaard en voer spectaculaire moves uit! Gebruik je acrobatische talenten en reflexen om hun aanvallen te ontwijken. Laat dan je teken op hen achter door een Z te tekenen met de punt van je zwaard!

Verken 18 levels en stem je tactiek af op de situatie en de vijanden. Verras je tegenstanders met slimme listen, besluip ze en verken de omgeving of daag ze uit voor een spetterend zwaardgevecht.
Ontmoet een scala aan bekende personages uit de animatieserie Zorro The Chronicles. Sommigen zijn geduchte tegenstanders die je dwars zitten, terwijl anderen je helpen in je strijd voor gerechtigheid!

Spee je liever een klassieke arcade games, dan kom je aan je trekken met Final Vendetta voor de PS5, PS4 en Switch. Deze keiharde beat 'em up boordevol actie voor 1 of 2 spelers heeft verbluffende pixelart en een dreunende soundtrack met exclusieve nummers van Utah Saints! Vecht met slechte kerels en stoere meiden terwijl je gevaarlijke omgevingen doorkruist.

Claire Sparks is een studente en vechtsportexpert, die ongewild verwikkeld is geraakt in de redding van haar zus. Duke Sancho is een gevatte vechter uit Londen, die zijn bijnaam verdient na een vechtpartij in de pub Duke of Wellington. En niet te vergeten de torenhoge Miller T. Williams, een Canadese ex-professionele worstelaar, controversieel verwijderd uit wedstrijden wegens het gebruik van buitensporig geweld. Samen moeten de drie vrienden zich een weg banen door de straten van Londen op een gevaarlijke reis om Claires zus terug te brengen!

Zit er iets voor jou bij?

PS5
Final Vendetta
Final Vendetta - Collector's Edition
Final Vendetta - Super Limited Edition
Zorro the Chronicles

XboxSeriesX
Zorro the Chronicles

PS4
Final Vendetta
Final Vendetta - Collector's Edition
Final Vendetta - Super Limited Edition
Whisper: Start van een Hechte Vriendschap
Zorro the Chronicles

Switch
Final Vendetta
Final Vendetta - Collector's Edition
Final Vendetta - Super Limited Edition
Whisper: Start van een Hechte Vriendschap
Zorro the Chronicles

Laatste reacties

avatar van Quetzalcoatl
Quetzalcoatl ( 2765   9) 12-06-2022 13:53
Wow is dat nou gewoon de eerste nieuwe Zorro-game sinds die op de Commodore 64? Het moet haast wel troep zijn, maar ik ga toch wat gameplay bekijken.
avatar van GameFatale
GameFatale ( 7670   2) 12-06-2022 13:55
Portemonnee blijft weer dicht. Gaat lekker zo.
avatar van Soninlaw
Soninlaw ( 393 ) 12-06-2022 14:16
Nog niets op Budgetgaming gezien over Teenage Mutant Ninja Turtles Shredder's Revenge...

De digitale versie komt op 16 juni uit op meerdere platformen!! Lang geleden dat ik zo gehyped was voor een game. Nog 4 dagen!!!

Overigens komt er ook een fysieke release op 29 juni.
avatar van UltraTiger
UltraTiger ( 54477   88) 13-06-2022 12:21
De Russen maken veel reclame voor die Zorro-game. 💤
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 18799   15) 13-06-2022 13:32
Quote:
De Russen maken veel reclame voor die Zorro-game. 💤
Gepost door: UltraTiger op 13-06-2022 12:21
Ja, die doen zzZzZZzzZZZzzz

Helemaal niets over gehoord dat er een Zorro game uit zou komen, en als zoiets dan bij release 40 euro kost, dan wekt dat op zijn minst argwaan. Ik zal eens wat gameplay bekijken, maar kan niet geloven dat het echt een game is die je wilt spelen...
avatar van Moonlightdrive86
Moonlightdrive86 ( 808   2) 14-06-2022 19:08
Final Vendetta ziet er wel tof uit. Turtles haal ik liever fysiek.