Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Reviewoverzicht: de terugkeer van een legende, een klassieker en...

04-05-2011 21:18
In dit overzicht staat één titel van Iceberg Interactive, één van Square-Enix, maar hofleverancier is Namco Bandai welke drie van onderstaande titels in onze regionen distribueert.

Absolute topper uit dit overzicht is Final Fantasy IV: The Complete Collection. Er is bijna geen reden voor J-RPG liefhebbers om deze titel aan de neus voorbij te laten gaan, tenzij ze één van de eerdere versies al eens gespeeld hebben. De PSP versie brengt echter tevens The After Years met zich mee om de collectie compleet te maken!

Verder valt de terugkeer van Mortal Kombat op en probeert Codemasters voor de tweede keer hun succesvolle Operation Flashpoint serie naar de consoles over te zetten. We besluiten het overzicht met de ultieme filmgame Yoostar 2 en de uitbreiding van Armada 2526.

Yoostar 2: in the Movies
Het aantal games voor de Kinect begint geleidelijk toe te nemen. Je kon al springen, rennen, sporten en dansen met de Kinect; nu wordt er een beroep gedaan op je acteertalenten. Dus: duw je meubels aan de kant en leg de rode loper op de vloer, want het is tijd om de ster te zijn in Yoostar 2!

Armada 2526: Supernova
Een waardige uitbreiding op het origineel dat helaas met dezelfde problemen uit de eerste deel te kampen heeft.

Final Fantasy IV: The Complete Collection
Square-Enix is de laatste maanden hofleverancier van de PSP. Is het weer tijd om de portemonnee open te trekken?

Operation Flashpoint: Red River
De eerste keer dat Operation Flashpoint de overstap waagde naar de consoles viel er nogal wat aan te merken op de game. Zo vielen de graphics nogal tegen en had de game ingeboet op realisme. Toch lijkt het alsof Codemasters vasthoudt aan de ingezette lijn. De game moet toegankelijk blijven voor een zo groot mogelijk publiek, terwijl ze tegelijkertijd ze de hardcore fanbase willen bedienen. Het klinkt als een onmogelijke opgave maar wellicht lukt het ze in Operation Flashpoint Red River .

Mortal Kombat
Oude tijden herleven met de komst van de nieuwe Mortal Kombat!

De laatste tijd verschijnen er behoorlijk wat sterke titels voor de PSP. Zo hebben we recentelijk The 3rd Birthday, Tactics Ogre en Naruto Shippuden: Kizuna Drive gehad. Is dat voor jou een reden om de PSP weer eens onder het stof vandaan te halen?

Geplaatst op 04-05-2011 21:18

Laatste reacties

avatar van JeremyD85
JeremyD85 ( 187 ) 04-05-2011 23:36
Vandaag toch maar even OF: Red River gekocht bij de Media Markt. Als ik de Call of Duty serie uit m'n hoofd zet, is dit echt een hele gave game (vooral de coop modus)

De PSP sinds deze week weer afgestoft...God of War Chains of Olympus voor een euro gekocht op Koninginnedag (Vrijmarkt, Den Haag)