Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Op weg naar het weekend: WIN Brink Spec-Ops Pack DLC

Geplaatst op 13-05-2011 13:36
We gaan het weekend weer langzaam in, tijd om dus nog even wat leuks te doen. De Duke Nukem Forever prijsvraag loopt vandaag af, dus wil je hier nog aan mee doen, dan kan dit tot 15:00. De winnaars hiervan maken we morgen bekend.

Hadden we de afgelopen 2 weken een paar mooie kortingsacties, deze week geven we wat downloadable content weg aan Budgetgamers die Brink hebben gekocht. Heb jij deze game in huis of ga je hem halen? Dan maak jij kans op het Spec-Ops pack.

De inhoud van het Spec-ops Pack is extra customization opties voor zowel de security als de resistance fracties. Deze bestaan uit een Hockler Machine-pistol, GreenEye Combat Optical Scope, Sloani Combat Mask en een Dogtag Body Tattoo.

Wat moet je doen?
Wil jij kans maken hier op? Meld dan hier onder in vijf zinnen (of meer) wat je van Brink vindt, of er van verwacht (als je hem nog niet binnen hebt.) Vermeld tevens de versie er bij die je hebt. We hebben zowel een paar codes voor de PlayStation 3, als de Xbox 360 en PC versie. De prijsvraag sluit dinsdag 17 mei.

Geplaatst op 13-05-2011 13:36

Laatste reacties

avatar van Kv83
Kv83 ( 47 ) 13-05-2011 13:54
Ik heb hem inmiddels wel al. Voor de Xbox 360.

Heb nu de hele campaign in co-op (3~4 spelers) gespeeld, en alle chalenges gehaald (solo, anders unlock je niets). En ik kan het helaas alleen maar eens zijn met het gemiddelde cijfer van 7~7.5. De "bots" zijn gewoon dom, maar maken wel 9 van de 10 keer headshots. Erg frustrerend als je ze flankt en er toevallig een bot omdraait en je in 1~2 shots neer knalt.

Het leuke aan de game is samenwerken met anderen, maar elke speelsessie kent van alle spelers het nodige gevloek en frustratie momenten. De controls voelen ook niet super slick aan. Vaak doet het personage iets anders dan je zou willen (klimmen op iets wat je niet wil bijv.). Maar zou ook kunnen zijn dat ik hier aan moet wennen.

Het aantal wapens vind ik ook meh. Je weet in het menu niet wat voor wapen je kiest (singleshot, automatic, semi-automatic, 3-shot burst) en bovendien zeggen de namen me ook geen zak (Uiteraard niet; futuristische game). Je leert ze ook niet echt kennen in de campaign, zoals in Black Ops bijv. (Waar je gewoon wapens in je handen gedrukt krijgt bij elke missie).

Het aantal maps vind ik ook wat aan de korte kant. Zeker omdat een aantal maps op elkaar lijken en omdat je in elke map hetzelfde trucje moet doen (verdedigen van object - stelen/hacken/laten ontploffen van object)

Ten laatste is het mainmenu gewoon slecht. Doe gewoon "Single Player" en "Multiplayer". Ik snap dat het spel in principe gewoon een multiplayer game is, maar het is gewoon irritant om te zoeken. Waarom moeilijk als het ook makkelijk kan?

Over het algemeen vind ik het een redelijke game. Ik ga binnenkort met PvP aan de slag, dus hopelijk is dat wat toffer .
avatar van Lemmingwings
Lemmingwings ( 299 ) 13-05-2011 16:44
Ik kreeg hem er al bij m'n bestelling, wel een leuke actie
avatar van J0rizz
J0rizz ( 98 ) 13-05-2011 17:10
De game is eigenlijk precies wat ik ervan heb verwacht. Eindelijk een goede objective-based mulitplayer game voor de Xbox 360.

De singleplayer is puur voor de mensen die niet online kunnen (*kuch* PSN *kuch en valt dan ook tegen, niet alleen omdat de bots ronduit dom en vaak overpowered zijn maar ook omdat het hele gevoel een overwinning behaald te hebben er niet meer is omdat je weet dat je van computer gestuurde gasten hebt gewonnen.

De multiplayer daarentegen valt beslist niet tegen. Het concept dat het ene team verdedigd en het andere moet aanvallen pakt erg goed uit en de classes lijken goed op elkaar afgestemd. Zo vervult elke class een belangrijke rol en is samenwerken essentieel. Hoe vaker je de maps speelt hoe meer manieren je tegenkomt om je doel te bereiken. Zo hebben de ervaren spelers een voordeel over de noobs, iets wat in mijn ogen meer dan terecht is.

Als laatste zijn de customization-opties echt om van te smullen. Grappig is dat je onmogelijk een 'mooi' mannetje kunt maken omdat ze hoe dan ook een lelijke kop hebben, iets wat erg bijdraagt aan de sfeer in de maps. Van tatoeages t/m banden die dienen als schouder-bescherming, alles heeft die vieze en smerige vibe.

Al met al dus een zeer geslaagde game, die ik nog wel een tijdje wil blijven spelen.

Ik heb de Xbox 360 versie
avatar van Xandorra
Xandorra ( 119 ) 13-05-2011 17:47
Ik heb hem ook,maar moet er wel aan wennen op een of andere manier.Misschien teveel COD gewend ?

Opzich vind ik het wel een goede game,en zal het leuk zijn met meerdere vrienden online te spelen,al had ik er iets anders van verwacht een combinatie van Borderlands/COD met een leuke singleplayer.En laat ik dat net missen.Begrijp met niet verkeerd de multiplayer zit gewoon goed in elkaar en je het veel om uit te kiezen,maar voor een game van 60 euro had ik wel meer single gameplay verwacht.


oja ik speel hem op de xbox360
avatar van Sjors1500
Sjors1500 ( 134 ) 13-05-2011 22:49
ik verwacht dat het een goed spel is.
het spel gaat niet over kattepis
het is niet te vergelijken denk ik met andere spellen
ik verwacht ook dat het een keiharde game is
ik haal hem zelf volgende week als ik tijd heb.
het spel dan en zou graag deze er dan bij willen hebben

graag voor PS3
avatar van Marekp
Marekp ( 156   1) 14-05-2011 15:09
Ik vind Brink heel heel erg leuk!! ik ben verliefd op Brink en als ik later groot ben wil ik met Brink trouwen! Wanneer ik Brink zie krijg ik een warm gevoel in mijn broek, ik weet niet precies waarom dit is maar mijn moeder zegt dat het normaal is.

PC versie.
avatar van Sorbo
Sorbo ( 252 ) 14-05-2011 21:16
Ik wacht al maanden op de game, aangezien ik COD helemaal zat ben, en het tactische mij ideaal leek. Nadat ik aardig schrok van de reviews ben ik zelf gaan spelen, en nu vertrouw ik geen enkele review meer De game is heerlijk chaotisch, met een goeie dosis tactiek en een wapenarsenaal waar je u tegen zegt. Ondanks dat de game niet foutloos is weet ik dat mn baas niet blij gaat zijn, aangezien ik meer Brink zal spelen dan zal werken de komende tijd Het Specops pakket lijkt me dus ook een leuke toevoeging aan mijn collectie...

De PC versie svp.
avatar van Godfather187um
Godfather187um ( 487 ) 15-05-2011 01:14
Ik wacht nog even tot PSN weer online is maar de verwachting:
Uitgebreide character customization waar ik erg van hou, veel goede samenwerking tussen teamleden (hopelijk). Een nieuwe graphic setting, in de stijl van borderlands. Ik hou wel van een andere stijl dan altijd maar realistisch, het is een spel ffs, het hoeft niet altijd realistisch. De singleplayer sla ik gelijk over het moet bij dit spel echt de multi zijn, nu nog maar hopen dat de mirrors edge achtige controls echt zo goed werken als ze zeggen...
avatar van Vuule
Vuule ( 35 ) 16-05-2011 15:39
Paar weken voor de release verwachte ik er niet veel van. Tot de nieuwe trailers kwamen. Gelijk verkocht Pre-orderd. Wacht helaas nog steeds totdat ie binnen komt Zit toch echt een keer te wachten op een game die toch net iets anders is dan de 'standaard' shooter van tegenwoordig. De game richt zich tenminste op teamwork en hopelijk wordt er ook echt als een team samen gespeeld. En dan de 'cherry on top', de costumization! Kan niet wachten om een geheeld uniek character maken, en met de Spec Ops pack kan ik mijn character nog unieker maken!
avatar van Lam-Bal
Lam-Bal ( 2548 ) 16-05-2011 16:29
Ik heb Brink zelf nog niet, maar ben wel van plan om de game te gaan kopen zodra PSN weer, volledig, online is. Heb de game al bij 'n maat van mij gespeeld (Xbox 360 dus) en wij zijn er helemaal weg van. De game is echt gericht op tactiek en niet hersenloos vijanden poppen zoals een Call of Duty. De balans is erg goed en je merkt dat iedereen steeds meer bezig is om samen te werken, want je zult wel moeten om te winnen. Verder vind ik het SMART-systeem erg tof, maar is in het begin nog wel wat onwennig.
Customization is in deze game echt voortreffelijk, een punt waar vele games nog een puntje aan kunnen zuigen.

Mocht ik de gelukkige zijn, zou ik graag de PS3 code willen.
avatar van Cinerama
Cinerama ( 45 ) 17-05-2011 12:24
Aangetrokken door de aparte art-style en de info dat co-op een groot gedeelte van de game zou beslaan, ben ik zeer geintereseerd geraakt in brink. Tel hierbij op dat het door de developers van enemy territory gemaakt is en het wat weg heeft van Team Fortress 2 (2 games die ik met veel plezier heb gespeeld) en je kan begrijpen dat ik ongeduldig uitkeek naar de releasedate in mei

Ik was ook zeer blij met het bericht dat de release datum naar voren werd geschoven (in de game scene is het vaak het tegenovergestelde), dit zou 2 dingen betekenen: korter wachten tot de release en de game zou redelijk "af" moeten zijn. Anders breng je een game niet eerder uit.

Groots was mijn verbazing ook toen ik de eerste bericht las en de game zelf voor het eerst ging proberen. Slechte AI, bugs, crashes, ouderwetse vastlopers, ontbrekende functies. Niet echt de afwerking die ik verwacht had.

Daarentegen is de game qua multiplayer gameplay wel wat ik er van verwachtt had, nadruk ligt op teamplay. Er is bijvoorbeeld ook geen kills en deaths op het scorebord te zien.

het smart systeem werkt lekker vlot en hierdoor zoef over obstakels, muren etc. Grafisch zit het er zeer gelikt uit en de aparte stijl van brink bevalt mij zeer

De game is op sommige plekken wat ongebalanceerd, bepaalde classes komen wel erg makkelijk aan hun xp, er worden maar een handvol verschillende guns gebruikt (omdat deze zeer goed zijn en de rest niet veel voorstelt) een paar maps zijn voor de aanvaller zeer nadelig. Deze minpunten zijn over het merendeel wel te verhelpen met patches. Splash Damage (de makers) hebben al aangegeven dat er flink wat patches, en ook gratis content er aan komen.

Brink is echt genieten als je in een goed samenwerkend team terecht komt en iedereen zijn taak uitvoert. Het speelt wat sneller als Team Fortress 2. De AI is dramatisch maar ikzelf kom zo een game als brink niet voor de singleplayer maar voor de co-op en multiplayer.

Geslaagde game die bij me een flinke tijd zoet houdt.

PC versie