Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Budgetgaming is op zoek naar een nieuwe hoofd/ eindredacteur.

Geplaatst op 19-07-2012 18:29
Vakantie is vaak een tijd van komen en gaan. Niet alleen op vakantie naar verre landen of dichtbij huis, maar ook binnen de Budgetgaming crew. Er gaan dan ook intern wat wisselingen plaatsvinden waarbij we voornamelijk eind augustus jullie gaan vragen wie er interesse heeft om een handje mee te helpen aan het Budgetgaming project. Het is tijd voor nieuwe energie waar mee we straks in de feestmaanden als een team los zullen gaan.

Hoofd/Eindredacteur gezocht
Vandaag beginnen we met de eerste oproep, en dat is meteen een belangrijke. We zijn namelijk op zoek naar een nieuwe eindredacteur. Binnen Budgetgaming werken we met 3 eindredacteuren waarbij 1 leidinggevende eindredacteur die en zorgt dat alles binnen de redactie in goede banen wordt geleid. Denk aan deadlines stellen, het nakijkwerk verdelen en zorgen dat de recensies en artikelen online verschijnen.
Het afgelopen jaar heeft Midge hier hard aan gewerkt. Hij heeft samen met Thijs en Marijn als eindredactie de artikelen nagekeken van de redactie.

Onze Midge gaat ons echter verlaten. Vanaf volgende week zal hij beginnen met een nieuwe uitdaging in de vorm van een 40+ urige werkweek. Helaas zal Midge ons dan ook gaan verlaten, maar soms is het nu eenmaal tijd om een volgende stap te gaan maken. Bovendien wie weet biedt dat jou de mogelijkheid om de nodige ervaring op te bouwen binnen het Budgetgamingteam.

Zijn wij op zoek naar jou?
Heb jij interesse om een eindredactie te leiden, dan zijn we misschien wel op zoek naar jou. We zijn op zoek naar een potentiele hoofd/ eindredacteur. Bij ons zal jij voor een deel de verantwoordelijkheid krijgen over de redactie. Je kijkt artikelen na, zorgt dat artikelen op tijd op de site staat en verdeelt (zo nodig) het werk onder de rest van de eindredactie. Het nakijken, verbeteren van teksten en het feedback geven aan de redactie zal je hoofdtaak zijn. Verder bieden we je ruimte om je eigen creativiteit te ontplooien wanneer jij dit graag wilt. Je krijgt de mogelijkheid je eigen artikelen te schrijven die door een groot publiek worden gelezen en natuurlijk heb je de mogelijkheid om games te recenseren. Let wel, dit is geen vereiste, de basis ligt bij het helpen verbeteren van de redactionele artikelen. Daar zul jij verantwoordelijk voor zijn, een belangrijke taak. Je werkt samen met de redactie, PR en je eindredactie collega's om samen een steentje toe te voegen aan het Budgetgaming project.

Enkele vereisten in het kort:
- Uitstekende beheersing van Nederlandse taal
- Serieus en verantwoordelijk met BG bezig willen zijn.
- Afspraken en deadlines nakomen
- Goed in het geven van constructieve feedback richting de redacteuren
- Journalistieke achtergrond (bijvoorbeeld: je studeert in de journalistieke richting)

Verder potentiele bonuspunten:
- ervaring in eindredactiewerk ergens anders.
- leidinggevende capaciteiten.
- Je hebt zo nu en dan tijd om aanwezig te zijn op persevenementen namens Budgetgaming.
- Tijd en energie heeft om nieuwe projecten op te zetten en te begeleiden (Denk hier bij aan actuele specials en items die interessant zijn voor de bezoekers laten schrijven)

Wat krijg je er voor terug?
Het belangrijkste wat je er voor terug krijgt is ervaring opdoen in het redactioneel en eindredactiewerk. Daarnaast zul je ook het begeleiden en leiden leren van een team binnen Budgetgaming. Hier bij zal je in het begin natuurlijk geholpen worden zodat je langzaam kunt wennen en kennis kunt maken met de rest van de redactie. We gaan hier elkaar natuurlijk helpen.

Verder zul je de mogelijkheid krijgen om persevenementen te bezoeken en games te recenseren die je vanuit ons toegestuurd krijgt. uiteindelijk zul je deel uit gaan maken van het Budgetgamingteam en zal jouw steentje voor altijd zichtbaar zijn in het Budgetgamingproject wat inmiddels niet de kleinste meer is.

Zie jij het zitten om deel uit te maken van het team en denk jij dat jij op eindredactiegebied wat zou kunnen bijdragen. Laat je dan niet weerhouden en stuur een mailtje met je sollicitatie naar Yorn@budgetgaming.nl

Vermeld hier in:
- informatie over je zelf en aan welke eisen je allemaal voldoet die we hierboven hebben genoemd. (zoals studierichting, werkervaring als je die hebt etc.)
- je leeftijd
- Waarom je interesse hebt om jouw steentje bij te komen dragen.
Optioneel:
Een eigen geschreven artikel of een link naar een artikel van je zelf.

Als je nog vragen hebt, laat het weten. Heb je interesse, laat het weten op bovenstaand adres en wie weet verwelkomen we jou binnenkort bij het Budgetgamingteam.



Geplaatst op 19-07-2012 18:29

Laatste reacties

avatar van Fant
Fant ( 12238   2) 19-07-2012 22:44
Wil even zeggen dat ik het ten zeerste kan aanraden voor iedereen die denkt de benodigde skills te hebben Mijn tijd bij het BG team is echt heel leuk geweest, en als ik de tijd en deiscipline om deadlines te halen nog had was ik nooit opgestapt

Dus twijfel je; hou daarmee op en ga solliciteren
avatar van Leonn
Leonn ( 1041 ) 19-07-2012 22:49
Even een offtopic-vraagje: wanneer komt de nieuwe site eindelijk?
avatar van Henri-Alexander
Henri-Alexander ( 12778 ) 19-07-2012 23:05
Quote:
Even een offtopic-vraagje: wanneer komt de nieuwe site eindelijk?
*Klikt snel op Delete Post knop*

Zo, niks aan de hand.
Nee, even zonder gekkigheid, het design is af maar het schrijven... We zetten er nog even geen datum op vast maar stukje bij beetje vordert het.
avatar van Soulscar
Soulscar ( 358 ) 20-07-2012 01:15
Vrijwilligerswerk voor een verdienende website??

mehhhhhhhh
avatar van Henri-Alexander
Henri-Alexander ( 12778 ) 20-07-2012 08:08
Quote:
Vrijwilligerswerk voor een verdienende website??

mehhhhhhhh
Alle inkomsten gaan direct in de ontwikkeling en onderhoud van de website, iedereen werkt op vrijwillige basis aan Budgetgaming.
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6571 ) 20-07-2012 11:05
Je moet inderdaad wete hoe zoiets werkt, ik vertrouw heilig in het budgetgaming team en waarschijnlijk is het ook een hele leuke 'baan'.

Ik zou HEEL graag aan zoiets willen werken maar ben gewoon bang dat het naast mijn normale werkweek gewoon niet mogelijk is. Ik ben wel redelijk bedreven in het schrijven van items maar die zoeken jullie nu niet xD
avatar van Demmetje
Demmetje ( 9 ) 20-07-2012 15:36
Hoeveel uren gaan er per week ongeveer inzitten?
avatar van Always4psv
Always4psv ( 4230 ) 20-07-2012 22:16
Quote:
Je moet inderdaad wete hoe zoiets werkt, ik vertrouw heilig in het budgetgaming team en waarschijnlijk is het ook een hele leuke 'baan'.

Ik zou HEEL graag aan zoiets willen werken maar ben gewoon bang dat het naast mijn normale werkweek gewoon niet mogelijk is. Ik ben wel redelijk bedreven in het schrijven van items maar die zoeken jullie nu niet xD

Wie weet binnenkort wel. Er komen zoals gezegd nog meer vacatures
avatar van Lord
Lord ( 180 ) 21-07-2012 14:22
Hopelijk vinden jullie een passend lid voor jullie team. En succes, Midge, met je nieuwe baan.
avatar van Rene damen
Rene damen ( 227 ) 21-07-2012 16:32
s6 met vinden
avatar van Yørn
Yørn ( 4190   26) 22-07-2012 00:52
Rol: Administrator
Quote:
Vrijwilligerswerk voor een verdienende website??

mehhhhhhhh

Volgens mij verdien jij hier ook geld door geld te besparen.. Er zijn echter wel mensen nodig die het mogelijk maken om jou geld te kunnen laten verdienen, dat zijn leden die hun steentje willen bijdragen en tegelijkertijd graag ervaring willen opdoen in hun interesse gebied. Zo helpen we elkaar.
avatar van Arabyus
Arabyus ( 7279   2) 22-07-2012 11:09
Rol: Forum Moderator
Zo is dat. Heb hier flink wat geld bespaard op Budgetgaming. (Of juist extra uitgegeven gezien we nu op de hoogte zijn van de goede prijzen hehe)
avatar van LoveCat
LoveCat ( 220 ) 22-07-2012 12:10
Zou niks voor mij zijn ik zou echt onafhankelijk willen zijn en niet gestuurd door adverteerders door negatieve reakties op hun shops te moeten verwijderen...of mensen ban geven omdat je het in een discussie hier niet kan winnen...
avatar van Yørn
Yørn ( 4190   26) 22-07-2012 12:40
Rol: Administrator
Quote:
Zou niks voor mij zijn ik zou echt onafhankelijk willen zijn en niet gestuurd door adverteerders door negatieve reakties op hun shops te moeten verwijderen...of mensen ban geven omdat je het in een discussie hier niet kan winnen...

Dit is niet helemaal de plek er voor, maar gelukkig zijn we onafhankelijk, anders zou hier niet de mogelijkheid zijn om als bezoeker een prijs te vermelden. Belangrijk is een compleet overzicht voor iedereen. Gestuurd door adverteerders is nieuw voor mij eerlijk gezegd, als het echt zo was had ik het ook met je gedeeld.

Shop surveys worden alleen verwijderd wanneer hier gegronde redenen voor zijn, we hebben ten slotte enkele regels waar aan te houden. Ook positieve surveys worden verwijderd als ze niet gegrond zijn. Ook winkels hebben een poot om op te staan, net als jullie dat hebben. Surveys worden nooit zonder reden weg gehaald. Verder ben ik niet bekend met iemand die geband is door een discussie, anders moet je maar eens pmen waar je allemaal mee zit. Je beeld is bijzonder negatief voor iemand die nog zo jong is, en dit alles bij een project waar dit niet nodig is. Als je je frustraties wilt verwoorden met argumenten, stuur me maar eens een pm, dan bespreken we het.
avatar van Ollie1981
Ollie1981 ( 237 ) 22-07-2012 17:16
Rol: Reviewer
Ik kan het zeker aanraden om bij Budgetgaming aan de slag te gaan. Het heeft mij in ieder geval goede contacten in de game-industrie opgeleverd. En omdat er in de journalistiek (en andere werkgebieden) erg goed gekeken wordt naar eerdere werkervaring is het ook wel een aanrader.
avatar van Pollo
Pollo ( 35 ) 22-07-2012 18:05
Krijg je ook bonuspunten als je spelfouten in bovenstaande tekst vindt?
"Je kijkt artikelen na, zorgt dat artikelen op tijd op de site staat en verdeeld (zo nodig) het werk onder de rest van de eindredactie." ==> dat moet natuurlijk "verdeelt" zijn. Tegenwoordige tijd, stam plus T.
avatar van Bonecrusher
Bonecrusher ( 3268   6) 22-07-2012 20:53
Quote:
Krijg je ook bonuspunten als je spelfouten in bovenstaande tekst vindt?
"Je kijkt artikelen na, zorgt dat artikelen op tijd op de site staat en verdeeld (zo nodig) het werk onder de rest van de eindredactie." ==> dat moet natuurlijk "verdeelt" zijn. Tegenwoordige tijd, stam plus T.

Wow, super zeg!
We hebben weer een taalnazi erbij...
avatar van Muzzle
Muzzle ( 739 ) 22-07-2012 22:46
Quote:
Krijg je ook bonuspunten als je spelfouten in bovenstaande tekst vindt?
"Je kijkt artikelen na, zorgt dat artikelen op tijd op de site staat en verdeeld (zo nodig) het werk onder de rest van de eindredactie." ==> dat moet natuurlijk "verdeelt" zijn. Tegenwoordige tijd, stam plus T.

Oeps Yorn ;-). Had je de tekst toch eerst nog even door mij moeten laten nakijken haha .

Quote:
[..]
Wow, super zeg!
We hebben weer een taalnazi erbij...

Voor een hoofd- of eindredacteur is dat juist wel een goede eigenschap :-).
avatar van Christiaanwwe
Christiaanwwe ( 1882 ) 23-07-2012 14:12
tog is het wel zo dat er mensen verbannen worden door iets tezeggen op een gewoon manier en jullie je gelijk wouden hebben terwijl dat niet zo is. als die persoon dan zijn text zal willen verwijderen anders werd die verbannen hebt zelf meegemaakt terwijl ik gelijk had .
avatar van Muzzle
Muzzle ( 739 ) 23-07-2012 16:45
Quote:
tog is het wel zo dat er mensen verbannen worden door iets tezeggen op een gewoon manier en jullie je gelijk wouden hebben terwijl dat niet zo is. als die persoon dan zijn text zal willen verwijderen anders werd die verbannen hebt zelf meegemaakt terwijl ik gelijk had .

Beste Christiaan,

Als hoofd/eindredacteur bij Budgetgaming hou je je bezig met het corrigeren van recensies en columns. Met het forum heb je in principe helemaal niets te maken.

Verder reageren laat ik aan Yorn of iemand anders over, maar deze discussie heeft in ieder geval geen betrekking op deze vacature.

avatar van Yørn
Yørn ( 4190   26) 23-07-2012 17:24
Rol: Administrator
Quote:
tog is het wel zo dat er mensen verbannen worden door iets tezeggen op een gewoon manier en jullie je gelijk wouden hebben terwijl dat niet zo is. als die persoon dan zijn text zal willen verwijderen anders werd die verbannen hebt zelf meegemaakt terwijl ik gelijk had .

Dan moet dat buiten mijn weten om zijn geweest, volgende keer mij gewoon even benaderen dat we er naar kunnen kijken wat het probleem nu precies was, waarom de ban gegeven werd en wat we er aan kunnen doen. Als pm niet lukt, staat in dit nieuwsbericht ook mijn mail verwerkt waar je voor dit soort zaken kunt mailen.
avatar van LoveCat
LoveCat ( 220 ) 24-07-2012 10:29
Hmmzzz...stuur helemaal geen prive berichten voor je het weet is je profiel verdwenen en moet je weer nieuwe aanmakan...ga naar het strand nu das beter...bye