Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Reviewexplosie

Geplaatst op 22-04-2006 13:29
Naast 8 nieuwe reviews van partnersites (zie rechts op deze pagina bij laatste reviews) ook 2 reviews van onze eigen crew!

Chester voelde zich de koning van de berg in SSX on Tour voor de NGC , één van de weinige games waar in je met Nintendo characters met volle vaart een berg kan afsjezen. Is dit nou echt zo leuk of valt het vies tegen. Verder kan je nu ook de berg af met skies. Is het meer een gimmick of voegt het echt waarde toe? De game is al een tijdje 29.99, vandaar dat Chester zich er nogmaals in verdiept heeft. Is het met de prijsverlaging nu een musthave of niet? Je leest het allemaal in deze review.

Verder, onze Derrecyk verdiepte zich in NFL Street . Normaal slaan rugbygames niet zo bij ons aan, aangezien we meer een voetballand zijn. Maar kan deze rugbygame een uitzondering op de regel zijn? Is deze game toch eigenlijk stiekem erg leuk of valt die gewoon vies tegen. Lees snel de review. De game is tegenwoordig niet duur meer, dus misschien kan je hem voor een budgetprijs eigenlijk niet laten liggen.

Geplaatst op 22-04-2006 13:29

Laatste reacties


Er is nog niet gereageerd.