Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Nieuwe crew gezocht!

Geplaatst op 01-05-2006 12:24
Zoals gezegd, bij deze een nieuwsbericht!
Nu er 3 mensen weg zijn, hebben we nieuwe enthousiaste mensen nodig die ons team kunnen versterken! We zoeken voornamelijk nieuwe updaters, maar reviewers zijn uiteraard ook altijd erg welkom!
Wat het allemaal precies inhoudt zal ik je allemaal even uitleggen.

Inhoud van het updaterschap
Als updater kom je in een team van mensen terecht die wordt geleid door een teamcaptain, deze teamcaptain zal je wekelijks een opdracht geven die meestal iets inhoudt in de trend van `we gaan winkelwijs onveilig maken, ons team heeft het NGC gedeelte gekregen, dit is de verdeling.`
Je krijgt dan meestal een week de tijd om alles netjes te doen en lukt iets niet dan meld je het gewoon. Meestal moet het echter geen problemen geven aangezien je het gewoon kan doenw anneer je wil en het meestal niet meer dan een half uur in beslag zal nemen. Maar let wel dat je zeker weet dat je die tijd hebt, want nalatigheid maakt de site alleen maar slordig, je wordt dus eenbelangrijk persoon bij de site.
In het begin is het team vooral erg belangrijk omdat je dan aan de leden uit je team van alles kan vragen wat je niet precies bbegrijpt of waar je over twijfeld. Vraag ook alles wat je niet weet zodat je overal duidelijkheid over hebt en dan leer je meteen weer wat bij. Op die manier ben je zo ingewerkt aangezien het meeste gewoon voor zich spreekt.
En uiteraard mag je ook gewoon games toevoegen en andere shopprijzen zelf toevoegen. Iemand die een xtra steentje bijdraagt ben ik alleen maar blij mee.

Inmiddels hebben we een aardig grote terugkerende community. Achterlopen met shops kunnen wij ons dus steeds minder veroorloven. Daarom hebben we jullie echt nodig! Heb je wat vrije tijd over en zie je het wel zitten, mail dan alsjeblieft. Op die manier kunnen we er echt voor blijven zorgen dat niemand in Nederland meer te veel voor zijn games hoeft te betalen, en dat is en blijft het doel van de site. Een hobby dus waar je ook ngo is anderen mee helpt:)
Jullie hulp is hard nodig, samen kunnen we dit doel bereiken! Onthoud wel dat je belangrijk voor de site wordt en het dus niet halverwege het af kan laten weten. Je wordt een belangrijke schakel net als iedereen nu bij ons is.
We zoeken dus gezellige, enthousiaste mensen die een handje kunnen helpen in deze drukke tijden van examens etc.

Reviewers
Ook zoeken we nog een paar mensen die reviews kunnen schrijven van oude of nieuwere games. Het mooiste zou zijn als je als reviewer één keer per maand een review zou kunnen schrijven voor de site. Soms krijgen we ook nog wel is nieuwe games van publishers dus wie weet wat er nog allemaal op je pad komt:)

Heb je zin om het is te proberen? Vul dan onderstaande gegevens in en stuur die samen met een testreview(liefst van een game die nog geen review heeft) die je zelf hebt geschreven naar yorn@budgetgaming.nl. Ik hoop dat ik je dan binnenkort als nieuw lid van de crew mag verwelkomen


Heb jij er zin an?
Kortom heb jij er zin an? Dan zou ik het geweldig vinden als je de volgende gegevens naar yorn@budgetgaming.nl stuurt:
-Volledige naam
-nickname
-leeftijd
-consoles in bezit.
(minimum leeftijd 16 jaar)

Maak meteen ook een verhaaltje over jezelf met favo game, opleiding etc. Stel dat je namelijk aangenomen wordt en deel wordt van deze site, dan moet er natuurlijk een verhaaltje over jou komen op de `About` page.


Kom ons helpen! Help ons op weg naar een verdere toekomst.

De dank is groot:)

De Budgetgamingcrew







Geplaatst op 01-05-2006 12:24

Laatste reacties

avatar van Gosse
Gosse ( 1977   3) 01-05-2006 12:34
mag ik wel als niemand zich aanmeldt *puppy eyes*
avatar van Mayfly
Mayfly ( 879 ) 01-05-2006 14:03
Ik stuur overmorgen een review in, ik kan het altiijd proberen.
avatar van Denden 100 Piek
Denden 100 Piek ( 691 ) 01-05-2006 22:02
Alweer nieuwe crew nodig? :p
avatar van Icecoolsniper
Icecoolsniper ( 175 ) 02-05-2006 00:06
Zou dit samengaan met mijn universitaire studie en redelijk druk sociaal leven?
Zo ja dan wil ik toch wel eens een wat actiever member worden en aangezien gamen toch wel 1 van mijn grootste passies is gaat dat mooi samen met deze functie.
avatar van Styxx
Styxx ( 2231 ) 02-05-2006 09:17
Quote:
Zou dit samengaan met mijn universitaire studie en redelijk druk sociaal leven?

Ik doe 3 Havo, en ik heb 't soms ook gigantisch druk met die twee dingen bij elkaar! Maarja, je moet 'tzelf weten
avatar van J-roen
J-roen ( 1391 ) 02-05-2006 13:29
Quote:
Alweer nieuwe crew nodig? :p
ja, er komen steeds meer winkels bij in de database, en er zijn ook weer wat mensen vertrokken laatst.

Quote:
Zou dit samengaan met mijn universitaire studie en redelijk druk sociaal leven?
Zo ja dan wil ik toch wel eens een wat actiever member worden en aangezien gamen toch wel 1 van mijn grootste passies is gaat dat mooi samen met deze functie.

het is meestal niet meer dan een uurtje werk per week, tenminste het updaten. ik heb er naast mijn stage ( 40 uur per week ) + mijn werk als vakkenvuller ( 10 uur per week ) en het rondbrengen van folders en repareren/assembleren van computers voor kennissen/vrienden/familie nog tijd voor dus...
avatar van Drakebloedje
Drakebloedje ( 1098 ) 02-05-2006 14:53
Ik wil wel reviewer zijn, heb hier nog games liggen, kan gewoon games uitzoeken die nog niet zijn gereviewed.
avatar van Icecoolsniper
Icecoolsniper ( 175 ) 02-05-2006 19:43
Opzich wil ik ook wel voor updater gaan. Reviewer zou ook wel kunnen maar ik ben niet zo heel sterk in artikelen schrijven, maar ik zal toch eens eens een poging wagen.
avatar van Yørn
Yørn ( 4190   26) 03-05-2006 20:08
Rol: Administrator
Als je tijd hebt om te updaten moet je maar even mailen, mits je het nog niet gedaan hebt, Ik heb al een paar aanmeldingen voor het updaten binnen, maar het zou perfect zijn als er nog een paar mensen op dat gebied mee zouden willen helpen
avatar van Mayfly
Mayfly ( 879 ) 04-05-2006 18:08
Wanneer laat je eigenlijk weten wie de nieuwe crewmembers worden?
avatar van Linkinparknl
Linkinparknl ( 1245   5) 04-05-2006 19:18
Ehm ik kreeg het teminste vandaag te horen
avatar van Rico
Rico ( 1053 ) 04-05-2006 22:58
Quote:
Ehm ik kreeg het teminste vandaag te horen

Ik ook
avatar van Yørn
Yørn ( 4190   26) 06-05-2006 16:02
Rol: Administrator
Door de grote aanloop van reviews, gaarne even geduld, we gaan ze allemaal doorlopen